Michael Jackson Hoax Moarte

Este regele Pop-adevăr mort?

Arhiva pentru luna august, 2009

MJHD ar dori să mulţumesc tuturor membrilor de pe acest site pentru contribuţiile lor valoroase la teoria că Michael Jackson Hoaxed moartea sa pe 25 iunie 2009.

De MJHD Forum a ajuns la capacitate este şi este acum disponibil într-o Doar Citire Format.

Recomandăm credincioşilor din MJHD pentru a continua pentru a posta comentarii concluziile lor la posturi şi de pe alte pagini de pe acest site.

Dacă aveţi orice valoroase teorii pe care doriţi să o acţiune, vă încurajăm să ne trimiteţi informaţiile dvs. pentru a

info@michaeljacksonhoaxdeath.com

MJHD Admin încă standuri de convingerea că nu este tot ceea ce se pare că Michael Jackson cu moartea lui şi-ar dori acest site pentru a aduce inapoi la ceea ce este original, scopul a fost:

Pentru a investiga ciudat conflict şi împrejurările în "Moarte" de Michael Jackson.

width=450

Hai să facem o foarte simplu, uita-te la asta intreaga saga. Aşa cum ştim deja, au cotloanele, motive, indicii şi sugestii cu privire la ce Michael Jackson ar putea avea hoaxed moartea sa, dar pentru un moment, eu vreau doar să iau un simplu uita-te la ceva care a fost chiar în faţa ochii noştri, de la bun început.

Acest fragment a fost luat de la un articol de pe msnbc din data de 29 iunie 2009.

"Chernoff, de asemenea, pe ziua de azi, a spus că nu cred că clientul său (Dr. Conrad Murray) a fost" pregătit pentru acest tip de atac "la prerogativelor sale şi acţiunile în acest caz. Dar el a declarat că "Este de aşteptat, având în vedere circumstanţele."

După ce este complet investigaţie completă, Chernoff spus, el a aşteptat Murray şi-ar fi exonerat de familie ar simţi diferit.

Jackson a avut încă o slabă puls şi un corp cald Murray, atunci când l-a găsit în pat, şi nu de respiraţie joi după-amiază, Chernoff spus în AP interviu.

Chernoff spus Murray a fost la pop icon a închiriat conacul când a descoperit Jackson în pat, şi nu de respiraţie. Medicul a început imediat administrarea de Resuscitare, Chernoff spus.

"El s-a întâmplat să-l găsim în patul lui, iar el nu a fost de respiraţie", a spus avocatul. "Dl Jackson a fost mai cald şi a avut o stare de spirit "."

Deci, stiu ce gandesti ca esti ... asta nu se deosebeşte de orice alt raport în jur de timp cu privire la modul în care Michael Jackson a fost găsit de către Dr. Murray, bla bla bla. Sunteti destul de bine, acest lucru nu este nici diferite, şi cred că toate sunt la fel .. exact care este punctul meu de vedere!

Să ne uităm mai atent la această declaraţie de la Dr. Conrad Murray, astfel cum a fost citat de către propriul său Avocat.

 

"Jackson a avut încă o slabă puls şi un corp cald Murray, atunci când l-a găsit în pat, şi nu de respiraţie joi după-amiază, Chernoff spus în AP interviu.

Chernoff spus Murray a fost la pop icon a închiriat conacul când a descoperit Jackson în pat, şi nu de respiraţie. Medicul a început imediat administrarea de Resuscitare, Chernoff spus. "

Acum, nu sunt sigur cum multi dintre voi sunt instruiţi în acordarea primului ajutor, dar de aici sunt cuvintele-cheie pe care Michael Jackson încă o slabă Puls, şi nu de respiraţie. Dacă el a avut încă o slabă puls, dar nu a fost de respiraţie, de ce dracu ar începe să se administrează CPR ??????

Nu ar tine grap o mască, sau să înceapă să se evapora în gură pentru a da-i respiraţie artificială (Ceva pe care le-am tot vazut la TV de mai multe ori)?

Dacă sunteţi încă sceptici atunci vă rugăm să permiteţi-mi să citez Wikipedia:

 

"În termen medical pentru starea în care o persoană este inima a încetat să se stop cardiac (de asemenea, la care se face referire ca cardiorespiratory stare de arest). CPR este utilizat la pacienţii în stop cardiac, pentru a oxigena de sânge şi să menţină un debitul cardiac organe vitale pentru a menţine în viaţă ".

În cazul în care medicul a spus, într-adevăr, a fost adevărat, atunci faptul că el a avut o slabă puls înseamnă că nu a fost în stop cardiac, după cum ne-am tot dus la cum credeţi că este Michael Jackson a murit. Inima lui ar fi trebuit să fi fost oprit pentru a fi in stop cardiac, care ar trebui CPR necesare pentru a păstra sângele circulă pe tot corpul, şi inima în mişcare.

Aceasta este, de asemenea, de la Wikipedia:

"În cazul în care pacientul mai are puls, dar nu este de respiraţie, aceasta se numeşte respirator arestare şi respiraţie artificială este mai adecvate"

Poate te gândeşti Sunt obtinerea prea tehnic? Gândeşte-te însă, acesta este un doctor, menţionându-se în propriile sale cuvinte ceea ce sa întâmplat. Dacă el ştia că Michael Jackson a fost în Arestul respiratorii şi a fost nevoie de respiratie, el nu ar spune asta? De ce, pur şi simplu de stat care a început CPR?

De altă breşă în Dr Murray declaraţia este că a descris-Michael Jackson corpul ca fiind cald. În funcţie de atac de cord / stop cardiac simptome enumerate pe medicalcenter.osu.edu, piele a pacientului ar fi rece, palid şi umed şi rece, datorită faptului că sângele lor de circulaţie a avut severly a scăzut sau a fost, de fapt, inexistentă.

Acest lucru, pur şi simplu doar să nu adăugaţi în sus. Cum s-ar putea Michael Jackson, au avut un leşin puls, piele calda, dar nu şi de respiraţie, dar a fost raportat de asemenea, să fi murit de stop cardiac?

De glazură de pe tort este cel mai evident faptul de toate. Michael Jackson a avut un cardiolog care trăiesc cu el şi că a murit de stop cardiac.

Îmi pare rău, dar acest lucru este ca poartă gumboots şi cu picioarele tale te ud de ploaie .... Grav?!

Dacă vă şansele de a supravietui un atac de cord nu sunt mai bune, atunci când aveţi un cardiolog care locuiesc în casa ta, 10 de metri de la dormitorul tau, atunci de ce dracu 'l-au viaţă acolo, la toate? Ca să nu mai vorbim de faptul că el nu a avut un Defibrilator Machine disponibile, fiind un cardiolog şi de toate? Dacă Michael Jackson a fost într-adevăr suferă de stop cardiac, care este tot ceea ce am spus a fost, atunci nu ar fi cu ajutorul unui Defibrilator au dat "leşin puls" de impuls este necesar pentru a trezi sa-l de inconştienţă, prin urmare, incepand lui respira? Nu este că ceea ce aceste masini sunt folosite pentru?

Tot ce pot să spun este dacă personal cardiologul nu poate salva, chiar şi atunci de ce deranjez la apel 911 şi paramedicii? Acest medic este un om care presupune o pregătire de mai mulţi ani, să ştie tot ce e de ştiut de inima, cardiologie , stop cardiac etc etc ... si el nu a putut salva, chiar propriul său personal pacient atunci când a venit vremea?

Teoria mea este că Dr. Conrad Murray este de perdea de fum oameni buni. În timp ce lumea este interogatoriu dacă el va fi acuzat de crimă, intrebam cine este, de fapt intrebam ce s-a întâmplat în acea zi, Michael Jackson se deplasează rapid în noul său de viaţă, în faţa noastră foarte ochii. Suntem doar prea distras să-l văd.

Dacă nu sunteţi de acord, apoi răspunde la această .... Unde sunt copiii acum?

Tematica furnizate de: Wordpress Tematica - Prima Cash