Michael Jackson Hoax Halál

Ez a King of Pop tényleg halott?

Archive for augusztus, 2009

width=450

Vegyünk egy nagyon egyszerű, nézd meg ezt az egész saga. Mint tudjuk, hogy már vannak jelentős inek és fennakadások, okait, és javaslatokat deríteni, hogy miért Michael Jackson hoaxed volna a halálát, de egy pillanat, csak szeretném, hogy olyan egyszerű, nézd meg, amit a jog előtti szemünk a legelején.

Ez az idézet volt venni egy olyan cikket, MSNBC kelt június 29. 2009.

"Chernoff, ugyancsak ma, azt mondta, nem hiszem, hogy a kliens (Dr. Conrad Murray) a" kész ilyen támadás "saját hitelesítő és tevékenységek esetében. De azt mondta, hogy "várható, figyelembe véve a körülményeket."

Miután a teljes vizsgálat befejezése után Chernoff mondta, ő várhatóan Murray lenne adómentes, és a család is úgy érzik, másképp.

Jackson még mindig volt egy gyenge pulzus és a meleg test, ha Murray találta az ágyban, és nem lélegzik csütörtök délután, Chernoff mondta az AP interjút.

Chernoff mondta Murray volt a pop ikonja a bérlakások kastély amikor felfedezték Jackson az ágyban, és nem lélegzik. Az orvos azonnal elkezdte igazgatásért CPR, Chernoff mondta.

"Most történt meg vele az ágyban, és nem lélegzik, az ügyvéd mondta. "Mr. Jackson még mindig meleg volt a pulzus. "

Szóval, tudom mire gondolsz ... ez nem különbözik bármely más jelentés körül az idő arra vonatkozóan, hogyan Michael Jackson találtak Dr. Murray, bla bla bla. Ön nagyon jó, ez nem minden más, és azt hiszem, minden jelentések azonos .. ami pontosan én pont!

Vessünk egy közelebbi pillantást e nyilatkozat Dr. Conrad Murray, az idézett saját ügyvéd.

 

"Jackson még mindig volt egy gyenge pulzus és a meleg test, ha Murray találta az ágyban, és nem lélegzik csütörtök délután, Chernoff mondta az AP interjút.

Chernoff mondta Murray volt a pop ikonja a bérlakások kastély amikor felfedezték Jackson az ágyban, és nem lélegzik. Az orvos azonnal elkezdte igazgatásért CPR, Chernoff mondta. "

Nos, nem vagyok biztos benne, hogy sokan vannak képzett elsősegély, de a kulcs szó itt, hogy Michael Jackson még mindig halk PULSE, és nem lélegzik. Ha még mindig volt egy gyenge pulzus, de nem lélegzik, akkor miért a fenét akarsz kezdeni igazgatásért CPR ??????

Nem te grap egy gázmaszk, vagy kezdje el lehel a szájába, hogy adjon neki mesterséges légzést (amit már minden látható a TV-ben többször is)?

Ha még mindig szkeptikus, akkor kérem, engedje meg, hogy idézem Wikipedia:

 

"Az orvosi távon az az állapot, amelyben egy személy szíve leállt a szívmegállás (a továbbiakban szív arrest). CPR használják a betegek a szívmegállás, hogy oxigenát a vérben, és fenntartani a szív teljesítőképességét, hogy létfontosságú szervek életben . "

Ha az, amit a doktor azt mondta, valóban igaz, akkor az a tény, hogy volt egy gyenge pulzus azt jelenti, hogy nem volt szívmegállás, hiszen mind elhitették Így Michael Jackson meghalt. A szíve lett volna, hogy megszűnt az a szívmegállás, majd CPR van szükség annak érdekében, hogy a vérben keringő az egész test, a szív mozog.

Ez szintén a Wikipedia:

"Ha a beteg még a pulzusát, de nem lélegzik, ezt nevezzük légzésleálláshoz és mesterséges légzést több esetben"

Talán gondolkodó vagyok túl szakmai? Gondold át, bár ez, ez a doktor, idézve az ő szavait, hogy mi történt. Ha tudná, hogy Michael Jackson volt légzésleálláshoz pedig szükségük van a légzést, nem ő mondja ezt? Miért csak az állami, hogy ő kezdte CPR?

A másik hiba a Dr. Murray azon kijelentése, hogy ő le Michael Jackson testét, mint a meleg. Az Heart Attack / szívmegállás tünetei jegyzett medicalcenter.osu.edu, a bőr és a beteg lesz a hideg, sápadt és nyirkos az az oka, hogy a vérkeringés is Súlyosan csökkent, vagy valójában nem is létezik.

Ez egyszerűen csak nem stimmel. Hogyan lehetne Michael Jackson lett volna a pulzus gyenge, meleg bőr, de nem lélegzik, de azt is jelentette, hogy meghalt a szívmegállás?

A jegesedés a tortára a leginkább nyilvánvaló tény, hogy minden. Michael Jackson VOLT kardiológus együtt él és meghalt a szívmegállás.

Sajnálom, de ez olyan, mint viselt gumboots, és a lábad elázik az eső .... Komolyan!

Ha az esélye a túlélésre a szívroham nem javítható, ha a kardiológus él a házban, 10 láb távolságra a hálószobában, akkor mi a fenéért van vele ott egyáltalán? Nem beszélve arról a tényről, hogy nem volt Defibrilator gép áll rendelkezésre, hogy a kardiológus és minden? Ha Michael Jackson valóban szenved, szívmegállás, amely minden, amit azt mondták, akkor nem lenne használva Defibrilator adta "gyenge pulzus" a szükséges lendületet fölébreszteni már a eszméletlenségből, innen kezdve a légzés? Hát nem, hogy melyek ezek a gépeket használják?

Csak azt lehet mondani, ha a saját személyes kardiológus nem lehet megmenteni, akkor miért is zavar, hogy 911 és a mentõket? Az orvos is ember, aki állítólag képzett sok mindent tudni év van tudni a szív, a kardiológiai , szívmegállás, stb, stb ... és még nem tudta menteni a saját személyes beteget, amikor eljött az ideje?

Az én elméletem az, hogy Dr. Conrad Murray a Smoke Screen emberek. Bár a világ a kihallgatásra, hogy ő fogja terhelni a gyilkosságot, csodálkozó, aki azt is, gondoltam, mi történt valójában azon a napon, Michael Jackson is gyorsan halad az új élet, a mi nagyon szeme előtt. Már csak túl elterelte látni.

Ha nem ért egyet, akkor ezt a választ .... Hol vannak a gyerekek most?

Szórakoztató adta: Wordpress Theme - Első Cash