Michael Jackson poslední zkouška Zachyťte FAKE

13. července 2009
admin
Digitálně Vznik, tento obraz se říká, že je to Michael Jackson Závěrečná zkouška noc před smrtí.

Tento obrázek má pobízeny hodně kontroverze během posledních pár týdnů. Co na první zdá být 'pouze' obraz umístěn v existenci, že Michael Jackson při zkouškách pro své koncertní turné v noci předtím, než zemřel, nyní se zdá být něco velmi rozdílné.

Několik uživatelů na tomto místě již dříve poukázal na možnost, že tento obrázek může být 'photoshopped'.

S prací podezření upozornil, my tady v MJHD rozhodli vzít to ještě o krok dále a mají obraz analyzované profesionální fotograf.

Profesionální fotograf, který analyzoval tento obraz pod mikroskopem, a také pomocí digitální střih software, bohužel si přeje zůstat v anonymitě, nicméně jejich závěry jsou none-na-méně fascinující a bychom ještě chtěli sdílet s vámi.

Za prvé, nejzřetelnějšími problém s fotografii je skutečnost, že spodní část se 'S' chybí MJ mezi nohama. Někteří lidé si řekl, že to je vzhledem k úhlu, kde stojí, a rampy.

Náš odborník nesouhlasí.

Byl analyzován šířka nahoře na 'S' a řekl, že bez pochyb, měli bychom alespoň vidět některé části křivky ze spodní části 'S' mezi jeho nohy. Za druhé, tam by měla být také nějaký lešení nebo osvětlení mezi nohy, ale je zcela matně černé na úzké inspekce.

Secondl, začal se podíváte na pozadí jako celek, a zjistil, že je zcela digitální, podle našeho odborníka. Je důležité, chybějící prvky světlého a tmavého. Stíny, nejsou dostatečně tmavý a není plápolající ze světla na podlaze z lešení, nebo kovové lešení sama. Jedinou 'osvětlení' současnosti je namodralá 'lensflare', které je možné vidět, ale náš expert souhlasí, že se jedná o jednoduchý prvek, který může být přidán s Photoshopem.

Také s ohledem na levém dolním výstup ze záběru je velmi škvařený, který prý je také vyprávět příběh značku digitálních prací.

Když se ukázalo, náš expert na 'záběry' Michaela provádějící 'Nejedná se ve skutečnosti o nás', nosí stejné oblečení, ale bez' to je to 'pozadí se shodli na tom, že to dělá dojem, že jeho obraz byl převzato z této doby (které by mohly být lety soudě podle účesu) a uváděny jako vrstva na vrcholu tohoto pre-určen pozadí.

Další věc je, aby zvážila, že je Michael Jackson byl zkoušeli na jeho koncert v Los Angeles střižových Center. Koncerty byly nikdy být provedena zde. Proč by tam muset být jakýkoliv druh pozadí vůbec, protože se domnívá, že byla jen zkouška? By nebyly takové drahé a důležité zázemí třeba v Londýně na O2 Arenu?

Take a druhý pohled na záběry zde a tvoří svou vlastní mysl.

Bylo zjištěno mnoho Michael Jackson Fans na tomto místě, že tento konkrétní rutiny je stejný jako rutinní Michael udělal na jedné z jeho turné lety. Jsme přesvědčeni, že je to pravda, a že tato zkouška se záběry z téhož turné ... lety. Proč je Media 'prodejní' je pro nás jako záběry z 23. června 2009?

Věříme, že pro 'smrt' z Michael Jackson se believeable, je to důležité pro všechny z nás, aby se zmást do úvahy, že je to zkoušeli pozdě do noci 12 hodin před jeho smrtí. Někdo chce, abychom si to je místo, kde byl, a je to, co dělá. Podle našich odborníků, tento obraz mohl být vytvořen kdykoli ...., Které vyvolává otázku ... když Michael Jackson nebyl zkoušeli noc před zemřel v Los Angeles, jako jsme všichni ... a pak řekl, kde to byl?

Tagy: Smrt Hoax, prohlídka
Posted in Hoax Smrt, Rumours, prohlídka | Komentáře (84)

84 Reakce na "Michael Jackson poslední zkouška Picture falešný"

  1. JC.LOVES.MJ říká:

    OMG! i soooo to věděl! jeho falešný! stejně jako já vím, že MJ je živý a existuje mnoho míst, které ukazují, že zfalšoval jeho smrti ale co ty věci, které činí jeho smrti se zdají být reálné?
    jako např.:

    - Pomník, soo mnoho peněz bylo vynaloženo
    - Jak vášnivá Latoya, že je asi o MJ je 'zavražděn'
    - Právní otázky
    -skutečnost, že alotta lidí zabil sebe po jeho smrti, stejně jako i dont think MJ by to chci.

    IVE sorta pryč prázdné v okamžiku, ale existují alotta tak každý, kdo se mnou souhlasí, nebo si myslíte, že jinak, id chtěli vědět ur názor

  2. dianafan říká:

    Canyou zeptat fotoaparát expert získat plný obličej pic z MJ zkoušeli a porovnat je s O2 pics "skutečné" a "podvodník".

    Souhlasím s otázkou, proč byla zkoušeli na Staples, protože MJ měl přijít na UK 8 týdnů před koncerty začaly (Latoya), ale omlouvá aby nepřišly - moru chřipka atd. On nepřišel na UK na zkoušet, protože jeho úniku plán nebude fungovat tady nám Britové by měli ho za půl hodiny topy!

  3. dianafan říká:

    Neznám mnoho o technologii - ale jen hledáte pozorně na stále za zkoušku, MJS kalhoty zdát trochu prohlédnout - v dolní části, kde je to vase.

    Také - osoba uvedená v zkouška téměř jistě váží více než 8 kamene se dostat do podoby, že bude muset nosit padding.

  4. SITA říká:

    vlastní usmrcujících s drogami / bolesti zabíjí kompletní peníze příběh. hvězda beeing zabije sebe sama a nudí, a tak dále.
    nic zajímavého v ní ..

    ale: beeing zabito přes vraždu teorie dostane peníze zpět, a to i ze života-pojištění pro rodiny a kompletní produkční společnost.

    dont think příliš complexe, myslím jen ve směru: kdo dělá ze zisku?

  5. He.is.alive říká:

    Mám takovou teorii na nabídku: The real Michael Jackson nikdy neukázal na zkoušku, že noc před svou "smrt" v Staples Center, ale poslal jednoho ze svých zdvojnásobuje místo. Vzhledem k tomu, že video je podvrh, nemáme žádný důkaz o tom, že skutečný Michael Jackson se zúčastnilo nácvik vůbec, je bezpečné předpokládat, že skutečný Michael Jackson se mimo čekání na letadlo a levou navěky rozloučit s největší pravděpodobností.

    Mezitím, zpátky na zámek se dvojník volavých readied a byl připraven na "srdeční zástava" show a míč začal otáčet celou dobu Michael Jackson byl v letadle na kdekoliv a to vysvětluje, proč je ambulance "pacient" se fotka nebude vypadat a nelze je Michael Jackson, vpravo dole na continunally dalších podezřelých a diskutabilní výstřednosti odprýskávání ze všech směrů, nic z toho můžeš přidat, protože jeviště bylo stanoveno jinak od samého začátku, tzn.: Real Michael Jackson byl dlouho pryč, ale zpátky v LA na "Michael Jackson zemřel na srdeční zástavu" Ukaž se volavých šel, jak bylo plánováno, ale bez "zkoušku" a z tohoto důvodu jsme příchodu na "nic se přičte" teorie a průběžně byla doručena s více vznikající questionables a podezření vyplývající z počátku tohoto celku příběhem.

    To ve zkratce z mého pohledu.

  6. twan75 říká:

    - Materiály z rehearsels jsou poměrně nová. Důvodem je, že vím Timor Steffens (což je jedna z vybraných pozadí tanečníci) se přestal vidět. Podílel se v Nizozemsku v show 'Takže si myslíte, že můžete tancovat' a je 22 let. Byl také přítomen na památku, stejně jako jiné pozadí tanečníků je uvedeno v rehearsel-záběry. Takže můžeme říci, bez pochyb, že toto video je z nedávného data (a ne několik let)

  7. SITA říká:

    všichni potřebujete (ed) peníze. Michael také.
    Mnoho odborníků měli mnoho pochybností
    mj, že byl schopen do 10 koncertů, nebo dokonce 50.
    hodně přátel všimnout zneužívání drog / analgetika
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Věřím: mj nebyl v dobré ústavě.
    takže (rodina a výrobní společnosti) představila nám mj double, imitátor, aby nám všem
    pocit, že je dobře a bude flash nás všech.
    nakonec mu bylo utrpení.

    skrýt toto jsou prezentovány nás
    dobře výkonem michael. jeden photshopped verzi to je střelba,
    dobře dělá mj na o2 tiskové konferenci.
    tak Michael je král a bude v budoucnosti. Nepochybuji o tom, povolena
    z výrobní společnosti z rodiny.

    tam "musí" být někdo, kdo ho zabil ..
    tak příběh zůstává zajímavým pro zbytek světa. to je
    jejich pozemek. své peníze, aby pozemek.

  8. idontknow říká:

    Nezapomeňte, že Perez Hilton poprvé zaznamenána jeho smrti na 25. červen jako propagační kousek? Vzal si článek minut později, ale jsou stále v screencaps-tam .... Perez Hilton není důvěryhodný zdroj samozřejmě, ale určitě měl pochybnosti na prvním místě.
    A od kdy je TMZ boha všechny zpravodajské zdroje teď?

  9. MissC říká:

    Pokud je video v současnosti, pak neexistuje žádný způsob, jak je situace photoshoped. Nebo možná je, ale jak si vysvětlit, že je oblečen ve stejném oblečení?. Takže omyl.

  10. SITA říká:

    Musím se přidat:
    dokonce "Debbie Rowe injektován Jackson se drogy"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    Lid aroud meinv znal jeho probs! veřejnosti byla zmást. někdy s mj-doubles/impersonators!

  11. Funkey říká:

    Já musím říci, jsem nikdy nebyl fanouškem MJ, ale od té doby co jsem slyšel o jeho smrti jsem sám nic, jen další kousek a já čekal a čekal jsem, stejně jako my ostatní, a od té doby jsem google, youtube , prsty na smrt na všechno, co jsem mohl najít na MJ. I to se dohodly, že existují určité otázky, musíme odpověděl, ale moje otázka je, co bude zapečeť řešení, které prošlo MJ zvažuje můžeme vybrat, co všechno musí být nepravdivé, a pokud je MJ aby vstal z mrtvých, věříme, že by ji MJ být?

  12. Smiile1929 říká:

    Každý, kdo dělá Už Tha Link kde Michaela Doing Tha Same Rutinní ..??.. Nemůžu najít to.

  13. Marta říká:

    i zcela souhlasím s twan75, že skutečně je posledních záběrů způsobit vidíme stejné blond kytarista dívka na památku, a vypadá to mi nezměněn. ale my dont vím jistě, že je to vlastně skutečné MJ. zdá se mi, že to bylo, ale kdo ví?

  14. Smiile1929 říká:

    Chcete-li IDon'tKnow ..

    Slyšel jsem Tha TMZ Má Insider V Tha Jackson Rodina & To, jak se dozvědět o Michael .. Neznáte-li jeho skutečné buh To co jsem slyšel.

  15. Kodaň říká:

    Já taky myslel, že MJ vypadal mnohem mladší, jako kdyby obraz byl falešný, ale pak jsem si myslel, že to může být jeho comeback, jako obraz vypadal lety. MJ pohleděv fingovanými na tiskové konferenci s velmi tmavé sluneční brýle, které nosil i během konkurzu. Chci říct, proč nosit tmavé sluneční brýle uvnitř a během konkurz, kde musíte být schopni vidět všechny detaily? MJ byl perfekcionista a neměl vypadat soustředěna na konkurs - byl zaneprázdněn žvýkačky ... Jeden z našich velmi chytrý tanečnice v Dánsku byl v rehersel ale nebyl vybrán, protože byl příliš vysoký. Podařilo se mu pozdravit MJ - Nevím, jestli si myslel, když to bylo správné MJ nebo ne. Řekl tisku, že byl velmi potěšen, že MJ byl obtěžoval říct ahoj všem z nich. Kdo řekl, že MJ složili test pojištění?

  16. idontknow říká:

    Nemyslím si, že fotky nebo video jsou z dávno - jsou oba velmi nedávné.

    Tento obrázek by mohl být photoshopped z nějakého důvodu, i když. Někdo řekl, že by mohl být "vstup" pro tanečníky ačkoli.

  17. twan75 říká:

    Prosím, podívejte se na video, a to na 1,37 pauzy, na pravé straně Michael, tam Timor (s kloboukem). Poté, co Pozastavenou to, jít do http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen a vidíte přesně stejný kluk. Přestože se v nizozemštině telss ten příběh byl vybrán foir turné, které mu dává možnost pracovat s Michaelem za dva roky (tak jasně světě turné čekalo po 50 ukazuje v Londýně) Jinak podívejte na youtube pro "Timor Steffens So Můžete si myslíš, že můžeš tanec "Doufám, že to bude dost důkazů, aby prokázal, že video z rehearsels je z nedávného data (v rehearsels pro" To je ono "začala koncem května btw)

  18. littlesuemj říká:

    hi udělal někdo vidět documentry na kanálu 4 lastnight Michael Jackson, co se doopravdy stalo? ifso prosím, dej mi své myšlenky fandí.

  19. jackoisalive21 říká:

    Jasně jsem řekl, že by mohl být vstup na začátku pořadu to myslím, že by mohla být použita na začátku show pro různé skladby a MJ didnt změnit na jiné písně, protože jeho kostýmy wernt připraveni, nebo tak něco.

    Já věřím v posledních záběrů je a věřím, že je naživu, ale i dont know what to say o fotografii. kdokoli, souhlasíte?

  20. JC.LOVES.MJ říká:

    jackoisalive21: Souhlasím plně a taky jsem byla úplně zmatená o fotografii.
    ale stále ještě velmi malá část si myslí, že mi ten je mrtvý. dnes své 13., v den prvního koncertu se někdo KNO Wats jde o?

  21. SITA říká:

    Možná se prostě snažil
    zdůrazňují s photoshopped verze
    tohoto snímku, že je obrázek
    životních michael.
    v případě wouldN't jsme si přečetli dopisy
    "Tohle je to" budeme mít pochybnosti od počátku.

    ale mělo by to být velice jednoduché aeg: pokud
    Pamatuji si, jak by měly mít video nahrávky a fotografie
    záběrů za více než 2 hodiny hrát. tato nahrávka měla být
    udělat den / týdny předem. proč dont tvá zpráva jednoduše
    Další věc, že?

  22. mysterylady říká:

    Ok, nejprve si nejsem tak jistý celý MJ hoax konspirační teorie, ale přišel jsem celé něco velmi zajímavý večer a myslel jsem, že bych měl sdílet s vámi se všemi.
    I běžel napříč Elizabeth Taylor to rozechvění profil večer. Vzpomněl jsem si na mediální vysílání ji aktualizuje celý MJ smrti. Ona dokonce posta by neměl být navštěvují Mike pomníkem služby přes rozechvění. Já myslela, že to byl okamžitě divné pro někoho, její postavení, neboť její věk a pozadí pípání. Ale co mě bylo její tweets šest dní před smrtí MJ
    "Někdo mi péče o velmi poslal následující poznámku ke mně s květinami a já jsem chtěl podělit se s vámi.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Nejdražší Elizabeth, jsi slunce svítí, mraky přesunout a svět otáčet. Tolik lidí tě miluju, a tak do I. Love Vždy ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    Je to docela zřejmé, že to s odkazem na Mike v těchto posledních dvou tweets, ale toto je oblast, kde se dostává podivný. O tři dny později ji tweeting k žádné jiné, než Dr. Arnold Klein! Co je to i cizinec je Dr.Klein nemá cvrlikat účet!

    Já už nikdy nebude moci poděkovat můj milý příteli, Dr. Arnold Klein dost ohromující kresba Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Vážení Arnie, co jste se až od roku jste se vrátil? Cvrlikat mi zpět. Všechny moje lásky, Elizabeth

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Návrat? Kde jste se DR.go a vrať se právě v čase, tedy tři dny před MJ smrti? Opět ona není tweeting Dr.Klein přímo, ona to rozesláním aktualizaci!

    Tedy aby se záležitostí ještě podezřelé ona začne tweeting jeden den po ní milý příteli smrti! To je stejná žena, která tvrdí, Mike byl její nejlepší přítel a ona ho milovala všechny její srdce, ale nejlepší si můžete udělat až poté, co je pryč je pípání změnách, spíše než jeho ošetřující pamětní služby s tvrzením, že byla příliš nekoherentním! Ale ona to ještě není dost nekoherentním pípání více aktualizací o tom, jak jí chybí Mike a jak se jí svět už nikdy nebude stejný bez něj!

    Nevím, co se děje! Buď všichni tito lidé, kteří tvrdili, že jsou tak blízko, aby byly ve skutečnosti Mike přední celého tudíž může mu bylo zavražděno, nebo mu může být naživu stejně. Ale já prostě nevěřím tomu, že Mike by pro jeho fanoušky a hlavně svým dětem.
    Ale myslím, že každý musí opravdu věnovat pozornost Liz Taylor je tweets jí zaslal některé typ zprávy. A to je nad její tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ říká:

    Jak jsme zjistili, někdy to je pravda, někdo HAV jakýkoli nápad?

  24. Sosh říká:

    Souhlasím s Sita a jsem se zmínil, že na fóru stejně.

    AEG tvrdí, že o hundres plus hodin videozáznamu. Jediná věc, že zpráva je tento krátký klip z neznámých relativní, a nikoli jako populární písně od MJ.

    Kdybych AEG, bych uvolní část Billy Jean například (nevíme, ale pravděpodobně se v show).

    Nebo ti wan't, aby učinil prohlášení s textem se používá píseň?

  25. Sosh říká:
    hod.

    Má-li někdo vědět, MJS blízkým, jako Dianna Ross a Liz Taylor byl v soukromém / rodinný pomník?

    Pokud tomu tak nebylo, může se přidat k theorie jeho mrtvé je padělat.

  26. JC.LOVES.MJ říká:
    hod.

    @ Sosh:
    nopes jim werent, aniž byla spousta dalších lidí, a to myslím A LOT!

  27. SITA říká:
    hod.

    Německé noviny "FOCUS" tituly tento obrázek: 2 dny před svou umírající michael udělal školení ..

    se podívat na tohle:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    je to také z skobiček center?

  28. blazeovaný říká:
    hod.

    Pozornost věřících spoluobčanů Hoax!

    Mám teorii, a je to docela dobrý, pokud mohu říct, tak já sám. Začal jsem napsáním na tu poslední noc, a pak najednou je vymazat z krabice komentář! I'm napsáním opět budeme mluvit! Věřte mi, že nejste to want to miss, co mám říct ... Uvidíme se později & vzpomenete - věřit nic, otázka VŠECHNO!

  29. Wendy Darling říká:
    hod.

    Mystery Lady, děkujeme Vám za zaslání na to! Slyšel jsem něco o něm, že miluje Miguel Angel díla. To, že jeho přátelé mají blíž neuvěřitelné uměleckých sbírek, Michael Má taky? Zajímalo by mě, jestli Michael miluje vanguardist malíři nebo francouzské malbě, jako fauvist Matisse nebo jiné, ale samozřejmě, že je součástí jeho soukromého života. Jsem historik umění a chtěl bych vědět, zda byl Michael zájemců o návštěvu Muzea umění v Evropě! Bylo by tak v pohybu, aby mi to stejné krásná umělecká díla a mistr si když jsme zaznamenali stejný krásné věci a jak se mohl cítit v předním z nich. (pardon za moje špatná angličtina)

  30. Sara říká:
    hod.

    Na obrázku je bezesporu falešná.
    Podívejte se na pravé straně, můžete vidět ruka!
    A je fakt, že hlava vidím na dně?
    I když se podíváte pozorně na světle událostí v levém dolním rohu a pak na michael, vypadá to cestu z místa ....

  31. Wendy Darling říká:
    hod.

    Ano, je to opravdu divný. Nemyslím si, že jsme se podívat okultní zprávy, ale proč Liz Taylor pitomec to není poznámku od ventilátoru pochází od někoho skutečně blízko ní. Četl jsem někde, že ona sama byla přípravou na cestu Londýně a bude se Michael, je to pravda?

  32. Nizozemština říká:

    @ SITA: Zdá se, jakoby nic. Stejné tanečnice v pozadí, tak jako tak jako v ostatních snímků / klip.

    Něco, co jsem si všiml (ale možná pravda MJ tvrdohlavec fanoušci mohou vrhají více světla na konečné, že): MJ nosí jeho headset mikrofon od leftside v nedávné zkoušce obrázky a klip, zatímco Vzpomínám na záběry z jiných živých ukazuje mu nosí z právo. Teď vím docela řadu hudebníků osobně (lokálně, ale i mezinárodně známé) a podobně jako mnoho sportovců, všechny z nich jsou velmi zvláštní, když přijde na rutin. Ty bych nikdy přestávce rutinní byli po léta ... ne bez velmi dobrý důvod, aby tak učinily. Možná něco velmi zanedbatelný, ale možná někdo ví víc o tom?

  33. CuteAngel říká:

    Wow, velmi fascinující informace! Pozemku zahušťuje!

  34. souza81 říká:

    Wow, I don't know what to say. Buď je to opravdu dobrý hoax, nebo MJ je zavražděn a je zde hodně lidí, kteří vědí o tom. Nevím, čemu věřit už nyní. A proč není tam (real) novinky místě nebo program pozor na tyto podivné věci a dotazy? Nemám obvykle přesvědčeni tyto druhy teorií, ale tento příběh se stále neznámého a cizího!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE říká:

    V prvé řadě bych chtěl zdůraznit, že důvodem pro Foto Vypadá Photoshopped je proto více než pravděpodobné je, ale jen proto, že v případě, že není Podívejte Právo Pak je obvykle dobře a bylo pravděpodobné, že bude plakát, A Proč by jste chtěli mít Poster Na Váš Wall To vypadá Úplná blbost? Photoshopping obrázky jsou nezbytná k tomu, aby fotografie vypadat lépe. Im volný fotograf, já vím.

    Video musí být poslední, protože Girl hře na kytaru Byla zpěv na památníku, takže pokud Toto video bylo Od lety, jak je to ještě mladý? Přijďte se o lidi, kteří Pokud Vaše Opravdu Výzkum z toho, měli byste vědět, že.

    Co si myslím, že je od oslavy chtěl být asi Thriller, a protože Rád Play Vtipy na lidi, a on chtěl udělat to nejlepší výkon v dějinách lidstva.

    On zfalšoval jeho smrti, nikoli proto, že to Odcházení nás, ne proto, že chtěl utéct, on by nikdy Běh mimo své problémy, on přežil obtěžování dítěte Otázky a nikdy utekl od nich. Chtěl, aby na Greatest Zobrazit věky Co Lepší než simulant Jeho smrti a následně Když Památník Prohlídka Start, He Jumps se z dolní části podlahy Stejně jako v posledních koncertů a překvapení světa jako nikdy předtím.

    Prohlásil, že jsme se neviděli, ale nic, co myslíš, že to znamená? Plus On nikdy spáchat sebevraždu nebo se drogy a kdyby byl Užívání drogy, proč nemá péče o děti, více než pravděpodobné, kterou by byly převzaty z něho.

    Památník pohledu Fake, rakev pohledu Menší než jeho postavy, lidé didnt výroba Tears Jen Made pláč zvuky. Památník měl oslavit Life, památky Dont být vždy o smrti.

    Plus V zkoušek Video Když Ředitel říká Držte Pro Applause, porovnejte hlas Kenny Ortega, To je on.

    Michael Jackson by byl jediný v historii, která by mohla Tahej Něco z toho obrovské. Jen chtěl ukázat světu, že byste neměli poslouchat Média, Krmí Nacházíte Nesmysl. A pokud jsem dobře Média budou představeny nejrozšířenější bláznů v historii a je-li jeho tzv. Fans kupujeme to, co říkají, pak Arent Pravda Fans. A pokud si koupíte tun Michael Jackson blbost Po Prý umírá, pak se vaše Opravdu Ani Michael Jackson Fan Váš fanoušek Pokud milujete Jeho hudba a péče o něj jako osoba Ano. Ty Dont muset kupovat tuny Memorbilia K prokázání Vaší ventilátoru.

    Plus Prostě proto, že byl v dluzích, doesnt průměr On doesnt mít peníze. To je Michael Jackson Byly mluvíš, nikdo Zastavené Nákup Jeho hudba. On je nejznámější Individuální v historii. Měl spoustu přátel, že didnt Ukaž na jeho Památník a spoustu lidí, kteří doesnt mít nic společného s Michael Jackson. Z tohoto důvodu obrovského Ukaž se bude dít. Jenom Sledujte A-li Im Omyl, pak může Michael Jackson Be Happy v nebi. Mám více To Say Im Zakončení Ale to právě teď, v případě, že chcete mluvit se mnou Další My Yahoo Je Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. dáma princezny říká:

    na mysterylady, di máte přesné datum, kdy Liz Taylor odpověď?

  37. wishful09 říká:

    mysterylady, nechte nás aktualizován s ní tweets, prosím. Velmi zajímavé.

  38. supermom75 říká:

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    ok podívej se na to video na vyzkoušení konkurs na dncers můžete zápas je ve foto a video zkoušku i jen zdát najít ten, který se zabývá stejným říct mě a ne liz a diana nebyly tam na památku

  39. MrsBenjamin říká:

    DR. ARNOLD KLEINA má cvrlikat účet ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl říká:

    Našel jsem video z dějin prohlídku a jak je vidět v choreografii a míchanina používané pro dont Jejich péče o nás písnička je přesně stejný jako ten, MJ údajně uvedeno na poslední zkoušku z 23/06
    Check it out od 2:22 do 3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    Já prostě nemůže pochopit, jak mohl myslet při použití stejné taneční rutina, než v jeho předchozích turné když oznámil, že jeho comeback turné bude nejlepší v celé jeho historii a plné nových věcí ... Britský tisk by měli přitlučený ho!
    Prosím, dejte mi vědět, co si myslíte.

  41. Sosh říká:

    Wow! vypadá to, že opravdu by bylo skvělý koncert. Nelze čekat na uvolnění AEG DVD na zkoušku.

    Jak jsem se srovnávat tento obrázek na tak-zvané zkouška videoklip, myslím, že ten klip není od konečné-zkouška. V pozadí je mnohem livving v tomto výstřel. Není obyčejný pozadí.

    Ale to ještě jednou, možná uvolní klip je kompletní, když Dome projekt je v ceně.

  42. Dweeby Guy říká:

    Nevěřím, že záběry z zkouška byla od lety, jako twan75 řekl. Kytarista Orianthi by nebyly kvalifikovanou hrát za jeho koncert, pokud to bylo lety, ona je jen v jejím raném 20 let. Věřím však obraz byl photoshoped, z jakého důvodu? Nemám ponětí.

  43. He.is.alive říká:

    Elizabeth Taylor je twitting to shodit veřejnost - ahoj? Je MJ nejvíce intimní, důvěryhodného přítele, který byl bez ukazují na "pomník", proč? všech lidí, kteří by paní Taylor být žádná show ?????? Považuji za pravděpodobné, že higly všech jeho vnitřního kruhu confidantes: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller Oprah A taky se na to! Že žádný z nich objevil na památku a nyní deadstoned tichého posílá zprávu?

    Lidé, Lidé: dostat skutečné a nasednout na triky těchto lidí využívá plovoucí "info", jak je veřejnost cvrlikat všechny navrženy tak, aby veřejnost odvrátit od factfinding a zjišťuje, co se opravdu stalo ..

    MJ že zinscenoval svou smrt a utekl nadále vážný trakční získat na internetu, stále více a více lidí se na to, že jsou a kopat za informace a vysílání blogů, otázky "co kdyby to" všude .. tam, kde je kouř je oheň, plameny se stále vyšší a vyšší ....

    Žijeme ve věku nejvyšší za technologii a everyting lze kované k dokonalosti: stejně jako video, fotky, texty zpívané "bolest" versus "bolesti", není žádný limit! Já jsem na začátku přesvědčeni, že Michael Jackson používá tuto technologii do své plně využít tak, aby se vytvořily hmotnostní zmatek! Návrat v roce 1977, kdy Elvis zmizela, to nebylo možné a lidé museli použít jiné prostředky ke zjištění skutečné pravdy, ale oni .. a skutečnou pravdu o Michael Jackson to falešná smrt a úspěšný únik BUDE být všechny nekryté několik dnů, někteří den brzy, pokud se zeptáte mě ..

    Na otázky týkající se jeho postupná smrt daleko převyšují jeho reality s zemřel za reálných ...

    Michael žije!

  44. Little Susie 01 říká:

    Tyto picures zdát velmi divné .. ostatní obrázky má a je to na zadní kola.

  45. Sarah. Říká:

    SITA, já nejsem jistý, že. je to možné, protože tanečníci se zdají být stejné. michael ale vypadá trochu jiný obrázek, než při zkoušce video myslím.

    "AEG tvrdí, že o hundres plus hodin videozáznamu. Jediná věc, že zpráva je tento krátký klip z neznámých relativní, a nikoli jako populární písně od MJ. "
    Často se říká, že existuje mnoho hodin záběrů, ale pouze v tomto krátkém klipu se uvolní. To je to, co mě myslet, že je tu něco špatně. Ale musím říct, jsem z Německa a moje maminka mi řekla, že jí dnes slyšel v některé novinky, které chtějí vytvořit dvd se všemi jeho opakování věcí z LA, která by měla být vydána v prosinci. Byl to řekl, že také zpíval některé úplně nové skladby a můžete poslechnout na ně v tomto dvd ... nevím kde to slyšel, ale já nevěřím, že to DVD bude uvolněna ... Protože když mají tolik věcí , proč nám ukazují pouze tento krátký klip a ne několik sekund jiného píseň? je to tak divně ...

  46. MrsBenjamin říká:

    MJ také průběžně podvod smrti deníček ... ..
    OP Warbler Michael Jackson průběžně ohromující "death-hoax deník" vysvětluje, jak by fingovanými jeho smrti na infarkt a říká, když chce jít ven skrytí, rodinný přítel, který tvrdí, že našel v časopise "mezi Michaela osobní potřeby" vypráví derekclontz.com výhradně.
    ALIVE - nebo ne? Nacházíte se soudce.

    ALIVE - nebo ne? Nacházíte se soudce.

    "Je tu příliš mnoho tlak, tlak, tlak ... tlak všude jsem zase ..." deníku vstupu dne Nov 17, 2008 údajně řekl částečně.

    "Nevím, kdo jsem, ne anmore (sp). Možná jsem jen otec mých dětí. Možná jsem mytých nahoru.

    "The drogy (nečitelné) mýtné ... (nečitelné) ... nejsem narkoman. Ale já nemůže zastavit ...

    "Když Elvis ... (nečitelné) ... takže můžete I.

    "Dám si 'infarkt' z drog, jako to udělal (jo, jo!)

    "Vrátím se, ale jen tehdy, když jsem připraven. Větší než Elvis v'69.

    "Možná, že na Vánoce 2009. Nebo možná na Nový rok, je lepší.

    "Back-od-mrtvý turné, reálné Thriller. Ale musím si odpočinout. Jsem unavený. I'm not (myšlení) jasně.

    "Je to o drogách.

    "Spousta fanoušků stále milovat. (Někteří) lidí mě nenávidí. Thing (sp) se bude lišit (po tomto) ... "

    Jackson insidery odmítl komentovat - oficiálně - na zprávy. Ale jako jeden soukromě vyjádřil, "Milujeme Michael bez ohledu na to."

    Přítel, který unikly části deníku také bylo napjaté rty, řekl pouze: "Existuje více než 60 stran (z toho), že budu zpráva o rodině prostřednictvím svého právníka a mohou dělat, co chtějí s ním. To nepatří do mě. Patří Michael a jeho blízké. "

    Jiné zdroje potvrzují, že Jackson, 50, mluvil o smrti hoax "několikrát" v roce 2008 a také v roce 2009, i když vykazují objevení deníku uvádí, že jeho plány zdálo přijít jako překvapení pro všechny kontaktovali derekclontz.com .

    A malovat-by-čísla účtu smrti hoax v superhvězdných vlastní rukou, by mohly vést k závažné právní problémy, například právní pozorovatelů, a to zejména v případě, že časopis je vnímán pojišťovny a úřady, aby se plán za podvod.

    "Doufám, že se Bůh deníku je zákonné," řekl Jackson důvěrnice, která požádala anonymity. "Pokud se Michael opravdu žije, když tohle všechno zorganizoval, když zfalšoval své vlastní smrti, pak nikdo bude šťastnější než já. Pokud jde o podvod - Ne, ne.

    "Michael by se dopustí podvodu. Je to hra kočky snaží shromažďovat pojištění. Je to ochrana sám. On to dělá pro své děti. Já vám zaručit. "

    Novinky z Jackson se "smrtí" on June 25 ohromilo svět. Ve skutečnosti, během několika hodin z ann0uncement úřady, fanoušci již začalo spekulovat, že je stále naživu, a odešel do schovává. Následné zprávy navrhla, aby byl skutečně spáchání podvod se uniknout tlakům života ve veřejném oku.

    Scooping světa, derekclontz.com hlášena Jackson byl horlivý k Asheville, Severní Karolíně a poté do východní Evropy, kde je myšlenka, že by mohl být dírkového až v Maďarsku, dokonce ani v Rusku, kde stovky lidí, kteří tvrdí, že ho mají tečkovaný v Moskvě.

    Stránky jsou zde
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  47. MrsBenjamin říká:

    "Nové detaily Michaela DEATH HOAX Revealed ... a my víme, kde se skrývá"

    Na těchto stránkách
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  48. phoenix180 říká:

    Musím říct .. upřímně věří, že Michael má opravdu zemřel. Šel jsem tam a zpět a zejména proto, že jsem objevil toto nádherné místo, ale to není opravdu sečíst. Všichni se divili, proč na Zemi by ambulance trvat tak dlouho, aby si z cesty? No, protože věděl, že Michael zemřel. Proč spěchat, když víte, že má pacient zemřel. V EMTS chtěla zavolat, ale pak ji Dr. Murray nedovolovala jim. Teda po 30 minutách, Michael nebude mít přežil úplné srdeční zástava .. máte 3 minuty na možná přežít srdeční zástavu. Pokud jde o záměnu na těle, kde bude pohřben-rodiny je chytrá zaměnit každého. Milujeme Michael a umírají těžko fanoušci a média stejně by dav kolem jeho pohřební místo, snaží se brát obrázek. Někteří by dokonce mohlo pokusit ji ničit. Připusťme, že několik dalších nesrovnalostí, ale jsem si jistý, že je racionální vysvětlení pro to všechno. Do té doby!

  49. Mijac říká:

    Tato zkouška je to skutečné, podívejte se na tanečníky, jsou nové lidi, i kytarista (její jméno je ORIANTHI) a také MJ to oblečení je ze své cesty do Londýna, když šel vidět muzikál "OLIVER" Měl na sobě stejný dres a téhož bunda.

    Podívej se na tohle:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  50. phoenix180 říká:

    .. Pardon, zapomněl jsem přidat něco: děkuji vám za tyto stránky. To představuje velké množství nadějí a pokusit se hledat pravdu. Dokonce i když cítím, že mu dojde, alespoň můžu držet si mysl otevřenou a také zůstat informováni o nesmysl, který je spewed v televizi a dalších různých webových stránkách.

  51. MissC říká:

    Kde je?! Nikdo neví, kde je tělo, některé noviny řekl, že to již pohřbili, pak někteří říkají, že byl na drogách, Latoya teď říká, že to byla vražda. To je úplný nepořádek, ať už jsou to hledání příliš tvrdý, aby ho ani neznám. Ze všech jeho členů rodiny jediný, kdo mluví až se Latoya a to je divný. Nyní je tato fotka by mohla být photoshoped, to je nepořádek. Každodenní jsem více důvodů k podezření na toto nic, protože jeho rodina říká smysl! Jednoho dne měl srdeční záchvat, pak to byla vražda, a druhý den byl na drogách. Páni, nemůžu ani spát přemýšlení o všechno. Jsem vážně bude šílené.

  52. Usagi říká:

    Obrazu a videa jsou nedávné a rozhodně není falešná. Je tu obrovské obrazovce za Michaelem a tanečníků (jen podívat na video, displej ukazuje něco na ní v první části videa). You can also see the curtain in the video which is in the exact same position on the This Is It picture and the reason why a part of the projected “This Is It” image on the screen is missing.
    Sorry, but I do think that's Michael we're looking at.. doesn't mean he's dead though.

  53. dynamit říká:

    michael was suppose 2 have told paris a month before he died that he was dying,
    link dosent seem to be there anymore, i wonder if it was true or just more bullshit

  54. Priya78 Says:

    To mysterylady: Re: your statement “What makes it even stranger is Dr.Klein doesn't have a twitter account !!!”

    Arnie Klein DOES in fact have a twitter acct: http://twitter.com/awkmd

  55. Ghost Dsc Says:

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? A ty?

  56. Samantha říká:

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  57. Samantha říká:

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  58. dorleac říká:

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  59. EverNorton Says:

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  60. Nickname1984 Says:

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  61. MyBelovedMJ říká:

    He looks sexy . Like always

  62. MyBelovedMJ říká:

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  63. serpentina Says:

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  64. HomicidalClown Says:

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  65. dorleac říká:

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  66. saeed1237 Says:

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    Check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  67. wozniack Says:

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  68. svangel Says:

    i believe that the rehersal is real i think we have to stick to one story …this is micheal jackson we talking about…he wud not involve so many people in a death hoax…cuz someone cud crack and spill the truth… i do believe he is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  69. mysterylady Says:

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  70. loveandpeace říká:

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  71. dynamit říká:

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  72. dynamit říká:

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  73. dynamit říká:

    And i agree the rehearsal video is real

  74. lucaslight Says:

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  75. dianafan Says:

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  76. flower Says:

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  77. anka Says:

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  78. dynamit říká:

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  79. anka Says:

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  80. artisticflare Says:

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.