Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Digitalt Oprettet, dette billede siges at være Michael Jackson's Final øvelse aftenen før han døde.

Dette billede har udløst en masse polemik i løbet af de sidste par uger. Hvad ved første viste sig at være det »kun« billede i eksistensen at placeret Michael Jackson på Rehearsals for hans Concert tour aftenen før han døde, nu synes at være noget helt andet.

Flere brugere på dette websted tidligere har påpeget den mulighed, at dette billede kan have været 'photoshopped «.

Med afhandlinger mistanke påpeget, vi her på MJHD besluttet at tage det et skridt videre og har billedet analyseret af en professionel fotograf.

Den professionelle fotograf, der analyserede dette billede under et mikroskop, og også ved hjælp af digital redigeringssoftware desværre ønsker at forblive anonyme, men deres resultater er ingen-the-mindre fascinerende, og vi vil stadig gerne dele dem med dig.

Det første er den mest åbenlyse problem med dette foto er det faktum, at den nederste del af 'S' mangler mellem MJ's ben. Nogle mennesker har sagt, at det er på grund af den vinkel på, hvor han står, og forpladsen.

Vores ekspert er uenig.

Han har analyseret bredde på toppen af 'S' og sagde, at uden tvivl, bør vi i det mindste se en del af kurven for den nederste del af »S« mellem hans ben. Dernæst bør der også være en vis form for stilladser eller belysning mellem hans ben, men det er completly mat sort på tæt inspektion.

Secondl, begyndte han at se på baggrunden som helhed, og konstaterede, at det er helt digitalt, i henhold til vores ekspert. Det er mangler afgørende elementer i lys og mørke. De skygger, der ikke er mørke nok og der er ingen afbrænding af lysene på gulvet af stillads eller metal skafot selv. Den eneste 'belysning' nuværende er blålig 'lensflare', der kan ses dog vores ekspert er enig i, at dette er et enkelt element, der kan indsættes med Photoshop.

Også, lyset i nederste venstre forgrunden af billedet er meget afsmeltet, som tilsyneladende også er en fortælle eventyr tegnet af digitale arbejde.

Da vi viste vores ekspert den "optagelser" af Michael udfører »De egentlig ikke interesserer sig for os', der bærer det samme tøj, men uden» Det er IT-baggrund, han var enige om, at det ikke se ud, som om hans billede er blevet tages fra denne tid (som kunne have været år siden dømme ud fra frisure) og placeres som et lag oven på denne pre-designede baggrunden.

Den anden ting at overveje, er, at Michael Jackson var rehearsing for hans koncert i Los Angeles hovednæringsmidler Center. Koncerterne blev aldrig vil blive udført her. Hvorfor så ville der skal være nogen form for baggrund på alle, idet det var bare rehearsals? Ville det ikke sådan et dyrt og vigtig baggrundsviden, der er brug for at være i Londons O2 Arena?

Tag en anden se på optagelserne her, og der fyldes op dit eget sind.

Det er blevet bemærket af mange Michael Jackson Fans på denne hjemmeside, at denne særlige rutine er det samme som en rutinemæssig Michael gjorde det på en af hans ture år siden. Vi mener, at dette er sandt, og at denne øvelse optagelser er fra samme tour ... år siden. Hvorfor er så Medier »sælge« det til os som optagelser fra den 23 juni 2009?

Vi mener, at for 'Death' af Michael Jackson, der skal believeable er det afgørende for os alle at lade sig narre til at tro, at han var rehearsing sent i nat 12 timer før sin død. Nogen vil have os til at synes, det er hvor han var, og dette er hvad han gjorde. Ifølge vores ekspert, dette billede kunne have været skabt til enhver tid .... Hvilket rejser spørgsmålet ... hvis Michael Jackson ikke var rehearsing aftenen før han døde i LA ligesom vi har alle fået at vide ... så hvor er han?

  1. JC.LOVES.MJ Said,

    OMG! Jeg soooo vidste det! dens en fake! ligesom jeg ved, at MJ er i live og der er mange punkter, der viser, at han fingerede sin død Men hvad med de ting, der gør hans død synes virkelige?
    såsom:

    - Mindesmærket, Soo mange penge blev brugt
    - Hvordan lidenskabelige at Latoya drejer sig om ca MJ bliver 'myrdet'
    - De juridiske spørgsmål
    -det forhold, at alotta folk har dræbt sig over hans død, ligesom jeg dont tror MJ ønsker det.

    ive sorta gået tom på nuværende tidspunkt, men der er alotta ting, man er enig med mig eller en anden mening, id gerne vide ur udtalelse

  2. dianafan Said,

    Canyou bede kameraet ekspert for at få en fuld ansigt pic af MJ rehearsing og sammenligne det med de O2 billeder af "rigtige" og "imposter".

    Jeg er enig med spørgsmålet om, hvorfor de blev rehearsing på Hæfteklammer, fordi MJ skulle komme til UK 8 uger før koncerter startede (Latoya), men gjorde undskyldninger for ikke at komme - svin influenza osv. Han kom ikke til UK til øve, fordi hans escape plan ville ikke arbejde her, os briter ville have fundet ham i en halv time tops!

  3. dianafan Said,

    Jeg ved ikke meget om teknologi - men bare at kigge nærmere på de stadig for øvelse, MJs pants virke lidt se igennem - på bunden, hvor vase ting er.

    Også - den person, der vises i øvelse næsten helt sikkert vejer mere end 8 sten, for at komme til at ligne, at han skulle bære padding.

  4. SITA Said,

    selvstændige aflivning med narkotika / smertestillende dræber Det komplette penge historie. en stjerne dræber selv beeing alene og keder sig og så videre.
    ikke noget interessant i det ..

    men: beeing dræbt gennem mord teorier får penge tilbage, selv fra Life-forsikringer til familien og den fuldstændige produktionsselskab.

    dont tror også COMPLEXE, tror kun i den retning: hvem gør profit fra?

  5. He.is.alive Said,

    Jeg har denne teori kan tilbyde: Den virkelige Michael Jackson aldrig dukkede op på denne øvelse aftenen før hans "død" på Staples Center, men sendte en af hans fordobler stedet. Da videoen er fake, har vi ingen dokumentation for, at den reelle Michael Jackson deltog i øvelse overhovedet, det er sikkert at antage, at den reelle Michael Jackson foretaget ud til et ventende fly og venstre forevermore farvel efter al sandsynlighed.

    I mellemtiden er tilbage på det palæ, den lookalike lokkefugle blev readied og forberedt til "hjertestop" vise og kuglen begyndte at rulle, må alle de, mens Michael Jackson var på et fly til hvor og dette forklarer, hvorfor ambulance "patient" photo gør ikke se ud og kan ikke Michael Jackson, højre på ned til continunally andre mistænkelige og tvivlsomme fejl popping op fra alle retninger, er der intet som kan eventuelt tilføje op, fordi den fase blev der ellers fra starten, dvs.: Real Michael Jackson blev længe borte, men tilbage i LA for "Michael Jackson døde af hjertestop" Vis med lokkefugle gik som planlagt, men uden "øvelse", og derfor er vi ankommer til "intet tilføjer up"-teori og til stadighed bliver serveret med flere nye questionables og mistanker stammer fra starten af hele denne historie.

    Dette i en nøddeskal fra mit perspektiv.

  6. twan75 Said,

    - Filmsekvenserne af rehearsels nylig. Grunden til, at jeg ved, er, at Timor Steffens (som er en af de udvalgte baggrund dansere) er quit synlige. Han deltog i Nederlandene i et show "Så du tror du kan danse" og er 22 år gammel. Han var også til stede ved mindesmærket, ligesom de andre baggrund dansere vist i rehearsel-optagelser. Så vi kan sige, uden tvivl, at denne video er fra en senere dato (og ikke flere år gamle)

  7. SITA Said,

    de alle behov (ed) penge. Michael også.
    en masse eksperter havde en masse tvivl
    at MJ var i stand til at gøre 10 koncerter, eller endda 50.
    en masse venner bemærket misbruger af narkotika / smertestillende
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Jeg mener: MJ ikke var i en god forfatning.
    så de (familie og producerer virksomheden) præsenterede os et MJ dobbelt, oplevelse at gøre os alle
    føler, han er godt og vil blinke os alle.
    Endelig blev han lidelser.

    for at skjule denne de præsenterede os
    en velfungerende Michael. en photshopped version af dette er det skydning,
    et godt gøre MJ på O2 pressekonference.
    så michael er konge, og vil blive i fremtiden. ingen tvivl tilladt
    fra de producerende virksomhed, fra familien.

    der "skal" en person, der myrdede ham ..
    så historien er interessant for resten af verden. Thats
    deres plot. deres penge gør plot.

  8. idontknow Said,

    Husk, at Perez Hilton første rapporterede sin død den 25 juni som et publicity stunt? Han tog ned artiklen minutter senere, men de screencaps stadig ud-der .... Perez Hilton er ikke en troværdig kilde til løbet, men han er sikker havde sin tvivl på først.
    Og siden hvornår er TMZ guden af alle nyhedskilder nu?

  9. MissC Said,

    Hvis videoen er af nyere dato, så er der ingen måde er billedet photoshoped. eller måske er det, men hvordan kan du forklare, han er klædt på med det samme tøj?. Så forvirrende.

  10. SITA Said,

    Jeg er nødt til at tilføje:
    endog "Debbie Rowe injiceres Jackson med narkotika"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    de mennesker aroud MJ vidste hans probs! offentligheden blev narre. undertiden med mj-doubles/impersonators!!

  11. Funkey Said,

    Jeg må sige, jeg har aldrig været en fan af MJ, men lige siden jeg hørte om hans død sagde jeg til mig selv ingen måde, blot endnu et stunt, og jeg ventede og jeg ventede lige som resten af os, og siden da har jeg google, youtube , mine fingre til døden på alt, hvad jeg kunne finde på MJ. Jeg er enig i, at der er nogle spørgsmål, vi har brug for besvaret, men mit spørgsmål er, hvad der vil forsegle håndtere at MJ har bestået overvejer vi kan hente på alt for at være falske, og hvis MJ er at gøre en stigning fra de døde ville vi mener, at det være MJ?

  12. Smiile1929 Said,

    Er der nogen Har Tha Link hvor Michael's Doing Tha Samme Rutinemæssig ..??.. Jeg kan ikke finde den.

  13. Martha Said,

    Jeg er helt enig med twan75, at det faktisk er et nyere optagelser årsag kan vi se det samme blond guitarist pige på mindesmærket og hun ser uændret til mig. men vi dont know for sikker på, at det faktisk var den reelle MJ. Det forekommer mig, at det var, men hvem ved?

  14. Smiile1929 Said,

    Til IDon'tKnow ..

    I've Heard Tha TMZ Har A Insider I Tha Jackson Familie & Thats Hvordan De Find Out Om Michael .. Ved ikke, om sin sande Buh Thats hvad jeg hørte.

  15. København Said,

    Også jeg troede, at MJ så meget yngre, som hvis billedet var blevet forfalsket, men så tænkte jeg, at dette kan være hans comeback billede ligesom han kiggede år siden. MJ set fake på pressekonferencen med meget mørke solbriller, som han også gik under høringen. Jeg mener, hvorfor slid mørke solbriller indvendigt og under en høring, hvor du er nødt til at være i stand til at se alle detaljer? MJ var perfektionist, og han ikke ser koncentreret på høringen - han havde travlt med tyggegummi ... En af vores meget dygtige dansere i Danmark gik til rehersel men blev ikke valgt, fordi han var for høj. Det er lykkedes ham at sige goddag til MJ - Jeg ved ikke, om han troede, hvis det var den rigtige MJ eller ej. Han fortalte pressen, at han var meget glad for, at MJ havde gidet at sige goddag til dem alle. Hvem sagde, at MJ bestået forsikring test?

  16. idontknow Said,

    Jeg tror ikke, de billeder eller video fra en lang tid siden - de er begge meget senere.

    Dette billede kunne være photoshopped anden grund, selv om. Nogen sagde, at kunne være "indgangen" til danserne selv.

  17. twan75 Said,

    Venligst se på video og afbryde den på 1,37, på højre side af Michael, der Timor (med hat). Når du har standset det, skal du gå til http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen og du kan se nøjagtig den samme fyr. Selv om der i de nederlandske han telss historien om at blive valgt foir turen, hvilket giver ham mulighed for at arbejde sammen med Michael i to år (så klart en verden tour blev afventer EFTER de 50 shows i London) Ellers kig på YouTube for "Timor Steffens Så kan du tror du kan danse "håber, at det vil være bevis nok til at bevise, at den video af rehearsels er fra en senere dato (den rehearsels for" Dette er det "begyndte i slutningen af maj btw)

  18. littlesuemj Said,

    hi gjorde nogen se documentry på kanal 4 lastnight Michael Jackson hvad der virkelig skete? ifso bedes du give mig dine tanker cheers.

  19. jackoisalive21 Said,

    yeah jeg sagde det kunne være indgangen for begyndelsen af det viser jeg mener det kunne have været brugt i starten af showet til en anden sang og MJ gjorde ikke ændringer for de andre sange, fordi hans kostumer wernt klar eller sådan noget.

    Jeg tror, optagelserne er af nyere dato, og jeg tror, han er i live, men jeg dont kende hvad at sige om billedet. alle er enige?

  20. JC.LOVES.MJ Said,

    jackoisalive21: Jeg er fuldstændig enig og også jeg er helt forvirret over billedet.
    men stadig en meget lille del af mig tror, han er død. i dag sin 13., dagen for den første koncert, Er der nogen, KNO Wats goin on?

  21. SITA Said,

    Måske er de blot forsøgte at
    understrege med en photoshopped version
    af dette billede, at det er et billede af
    de levende Michael.
    i tilfælde vi wouldN't har læst breve
    "Dette er det" vi ville have tvivl fra begyndelsen.

    men det skal være meget meget nemt for AEG: For så vidt
    som jeg husker de skulle være i besiddelse af video-optagelser og foto
    skud i mere end 2 timer spille. disse optagelser skulle have været
    gjort dagen / uger før. hvorfor dont thy frigivelse blot
    flere ting i det?

  22. mysterylady Said,

    Ok, første off jeg ikke så sikker på om hele MJ sammensværgelse Hoax teorien, men jeg stødte på noget meget interessant aften, og jeg troede jeg skulle dele den med jer alle.
    Jeg løb tværs Elizabeth Taylor's kvidre profil aften. Jeg huskede medierne radio-/tv-spredning hendes opdateringer via ud MJ's død. Hun selv indsendt hun ikke ville deltage Mike's mindegudstjeneste via kvidre. Jeg umiddelbart syntes, det var mærkeligt, for nogen hendes status, da hendes alder og baggrund til at kvidre. Men hvad der virkelig fik mig var hendes tweets seks dage før MJ's død
    "Nogen jeg passe meget sendt følgende kommentar til mig med blomster og jeg ønskede at dele den med dig.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Kæreste Elizabeth, Du foretager solen skinne, skyerne færdes og verden spin. Så mange mennesker elsker dig og det samme gør I. Love Always ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    Det er helt tydeligt hun henviser til Mike i disse to sidste tweets, men det er her, det bliver mærkeligt. Tre dage senere var hun tweeting at ingen andre end Dr. Arnold Klein! Hvad gør det endnu mere mærkeligt er Dr.Klein ikke har en kvidre konto!

    Jeg vil aldrig være i stand til at takke min kære ven, Dr. Arnold Klein nok til bedøvelse tegning af Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Kære Arnie, Hvad har du været op til siden du er blevet tilbage? Kvidre mig tilbage. Alle min kærlighed, Elizabeth

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Tilbage??? Hvor blev de DR.go og komme tilbage lige i rette tid, tre dage før MJ død?? Endnu en gang hun er ikke tweeting Dr.Klein direkte, hun sender en opdatering!

    Så for at gøre tingene endnu mere mistænkelige hun starter tweeting én dag efter hendes elskede vens død! Det er den samme kvinde, som hævder, Mike var hendes bedste ven og hun elskede ham med alle hendes hjerte, men det bedste hun kan gøre efter han er gået er Kvivit opdateringer i stedet for at deltage i hans mindegudstjeneste, og hævdede, hun var for usammenhængende! Men alligevel var hun ikke usammenhængende nok til at kvidre flere opdateringer om, hvordan hun miss Mike, og hvordan hendes verden bliver aldrig den samme uden ham!

    Jeg ved ikke, hvad der sker! Enten er alle disse mennesker, som hævdes at være så tæt på Mike i virkeligheden var en foran alle sammen dermed kan han er blevet myrdet, eller han kan meget vel være i live også. Men jeg tror simpelthen ikke på Mike ville gøre det til hans fans og vigtigst af hans børn.
    Men jeg tror, at alle behov for virkelig at være opmærksom på Liz Taylors tweets, hun sender nogle type meddelelse. Og det er ud over hendes tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ Said,

    Hvordan skal vi nogensinde vil finde ud af sandheden, nogen HAV nogen idé?

  24. Sosh Said,

    Jeg er enig med Sita og jeg nævnte det på forum også.

    AEG hævder at have omkring hundres plus timers video-optagelser. Det eneste, de udleder er denne korte klip af en relativ ukendt og ikke så populær sang fra MJ.

    Hvis jeg var AEG, jeg ville have udgivet en del af Billy Jean for eksempel (vi kender ikke, men det formentlig er i showet).

    Eller har de wan't at afgive en erklæring med ordlyden af den brugte sang?

  25. Sosh Said,

    Er der nogen vide, om MJs nære venner gerne Dianna Ross og Liz Taylor var på det private / familie mindesmærke?

    Hvis de ikke var, dette kan føje mere til theorie hans død er forfalsket.

  26. JC.LOVES.MJ Said,

    @ Sosh:
    nopes de werent, hverken var en masse andre mennesker, og jeg mener a lot!

  27. SITA Said,

    den tyske avis "Focus" titler dette billede: 2 dage før hans dør Michael gjorde uddannelse ..

    have et kig på dette:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    er dette også fra hæfteklammer Center?

  28. jaded Said,

    Opmærksomheden stipendiat Hoax troende!

    Jeg har en teori, og det er en rigtig god en, hvis jeg må sige det selv. Jeg begyndte at skrive det på her i aftes og så pludselig den slettes fra kommentar boks! Jeg er at skrive den igen, så vi taler! Tro mig du ikke vil ønsker at gå glip af, hvad jeg har at sige ... Se dig senere & huske - tror INTET, spørgsmål alting!

  29. Wendy Darling Said,

    Mystery Lady, Tak for udstationering det! Jeg hører noget om ham, at han elsker Miguel Angel kunstværker. Dette beviser, at hans tættere venner har utrolig kunstsamlinger, Er Michael også? Jeg spekulerer på, om Michael elsker vanguardist malere eller fransk maleri, ligesom fauvist Matisse eller andre, men det er naturligvis en del af hans privatliv. I'm kunsthistoriker og jeg vil gerne vide, om Michael var interesseret i at besøge kunstmuseer i Europa! Det ville være så flytter jeg se det samme smukke master kunstværker og forestille sig, hvis han har set den samme smukke ting, og hvordan han kunne føle sig foran dem. (sorry for mit dårlige engelsk)

  30. Sara Said,

    Billedet er uden tvivl falsk.
    Kig på den højre side, kan du se en arm!
    Og er, at en leder jeg ser på den nederste?
    Også hvis man ser nøje på baggrund fastholdelsesanordningen på den nederste venstre hjørne og derefter på Michael, det ser ud af sted ....

  31. Wendy Darling Said,

    Ja, det er virkelig underligt. Jeg tror ikke, vi er nødt til at se en okkult besked, men hvorfor Liz Taylor skvat dette, er ikke et notat fra en fan det kommer fra nogen, der faktisk er tæt på hende. Jeg læste et sted, at hun var at forberede sig til at rejse London og være sammen med Michael, er det sandt?

  32. Hollandsk Said,

    @ SITA: Vises til at være sådan. Samme dansere i baggrunden anyways som i de andre billeder / klip.

    Noget, hvad jeg lagde mærke til (men måske sandt MJ diehard fans kan kaste en mere definitiv lys på, at): MJ slidt hans headset mikrofonen fra leftside i den seneste øvelse billeder og klip, mens jeg husker i optagelser fra andre levende viser han slidt det fra højre. Nu kender jeg en lang række musikere personligt (lokalt, men også internationalt kendt), og ligesom mange sportsfolk, alle af dem er meget specielt når det drejer sig om rutiner. De vil aldrig bryde en rutinemæssig de havde for år ... ikke uden at have en meget god grund til at gøre det. Måske noget meget ubetydeligt, men måske er der nogen ved mere om dette?

  33. CuteAngel Said,

    Wow, meget fascinerende oplysninger! Plottet thickens!

  34. souza81 Said,

    Wow, jeg ved ikke, hvad de skal sige. Enten dette er et rigtigt godt Hoax eller MJ er myrdet, og der er en masse mennesker, der kender til det. Jeg ved ikke, hvad de skal tro længere nu. Og hvorfor er der ikke en (real) nyhedswebsted eller program at være opmærksom på disse underlige ting og spørgsmål? Jeg normalt ikke mener, at disse former for teorier, men denne historie bliver fremmed og fremmed!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Først og fremmest vil jeg gerne påpege, at årsagen til, at Foto Looks Photoshopped skyldes højst sandsynligt det er, men kun fordi, hvis det ikke kigge lige så plejer Look Good Og det var sandsynligvis formodes at være en plakat, Og Hvorfor ville du vil have en plakat om Din Wall, der ligner Complete vrøvl? Photoshopping Pictures er nødvendige for at gøre Foto se bedre ud. Im A Freelance Fotograf, jeg ved, at.

    Video skal være Nylige Da pigen spille Guitar Var Sang At The Memorial, så hvis den pågældende video var fra år siden, Hvordan er hun stadig unge? Come On People Hvis Din Really Researching nogen af denne, ville du vide dette.

    Hvad jeg mener er, da Celebration Var vil være Om Thriller, og siden Han kan lide at Spil Jokes på folk, og han ønskede at gøre dette til den bedste ydeevne i menneskehedens historie.

    Han fingerede sin død, ikke fordi Han forlader os, ikke fordi han ønskede at løbe sin vej, ville han aldrig flygte fra sine problemer, Han overlevede Child Molestation spørgsmål, og aldrig Ran fra dem. Han ønskede at sætte On The Greatest Show Ever Og Hvilken bedre måde end Faking hans død Og under Memorial Tours Start, Han hopper op af bunden af Floor ligesom i seneste koncerter og overraskelser Verden som aldrig før.

    Han sagde, at vi ain't seen nothing yet, så hvad tror du, det betyder? Plus Han ville aldrig begå selvmord Eller tager stoffer, og hvis han tog narkotika, hvorfor har han have forældremyndigheden over børnene, mere end sandsynligt, de ville have været taget fra ham.

    Den Memorial Set Falske, Den kiste Set Mindre end hans statur, Mennesker gjorde ikke PRODUCE tårerne Just Made Crying støj. Den Memorial skulle Celebrate Life, mindesmaerker Dont altid være Om Døden.

    Plus i Den Rehearsals Video Når Direktøren Says Hold For Bifald, Sammenlign The Voice Til Kenny Ortega, det er ham.

    Michael Jackson ville være den eneste i Historie Hvem kan Pull Noget Fra dette enorme. Han ville blot bevise over for verden at du ikke skal lytte til medierne, bliver de Feed Du lort. Og hvis jeg har ret, så Media vil blive præsenteret som den største Fjolser i historien, og hvis hans såkaldte Fans køber, hvad de siger, vil de Arent ægte fans. Og hvis du køber tonsvis af Michael Jackson vrøvl efter han angiveligt Dies, så vil din virkelig ikke en Michael Jackson Fan, Din fan Hvis du elsker hans musik og vedligeholdelse om ham som en person Ja. Du Dont grund til at købe tonsvis af Memorbilia at bevise din fan.

    Plus Bare fordi han var i gæld, doesnt Mean Han gør ikke har penge. Dette er Michael Jackson talte om, Ingen Stoppet købe hans musik. Han er den mest berømte Individuel i historien. Han havde masser af venner, Det gjorde ikke vise op til Hans Memorial Og masser af mennesker, der gør ikke have noget at gøre med Michael Jackson. Dermed en enorm Vis sker. Du skal bare se og Hvis Im Forkert, så mai Michael Jackson Be Happy i himlen. Jeg har mere at sige, men Im Ending Denne For lige nu, hvis du vil tale med mig Yderligere Min Yahoo Er Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. dame prinsesse Said,

    til mysterylady, di har du den nøjagtige dato, hvor Liz Taylor svar?

  37. wishful09 Said,

    mysterylady, holde os opdateret med hendes tweets, tak. Meget interessant.

  38. supermom75 Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    ok kig på denne video af tryout høringer for dncers kan du matche dem op i foto og øvelse video jeg kun synes at finde en, der ser det samme fortælle mig, og ingen Liz og Diana ikke var til stede ved mindesmærket

  39. MrsBenjamin Said,

    DR. ARNOLD Klein har A kvidre konto ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl Said,

    Jeg fandt videoen fra Historie tur og som du kan se koreografi og Medley anvendes til De dont omhu om os sang er nøjagtig det samme som det vises på MJ angiveligt sidste øvelse fra 23/06
    Check it out 2:22 - 3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    Jeg kan bare ikke forstå, hvordan han kunne have tænkt på at bruge den samme dans rutinemæssige end på hans forrige tour, da han havde annonceret, at hans comeback tour ville være den bedste nogensinde, og fuld af nye ting ... Den britiske presse ville have nailed ham!
    Lad mig vide, hvad du mener.

  41. Sosh Said,

    Wow! der ligner det virkelig ville have været en stor koncert. Kan ikke vente på AEG frigive en dvd af den øvelse.

    Som jeg sammenligne dette billede til den såkaldte øvelse videoklip, jeg tror det klip er ikke fra den endelige-øvelse. Baggrunden er langt mere livving i denne skudt. Ikke en almindelig baggrund.

    Men det igen, måske de frigivne klip er kun komplette når Dome Project er inkluderet.

  42. Dweeby Guy Said,

    Jeg tror ikke på de optagelser fra den øvelse var fra år siden, ligesom twan75 sagt. Guitaristen Orianthi ville ikke have været kvalificeret til at spille for sin koncert, hvis det var år siden, hun er kun i sin tidlige 20's. Jeg tror imidlertid billedet blev photoshoped, hvorfor? Jeg har ingen anelse.

  43. He.is.alive Said,

    Elizabeth Taylor er twitting at smide væk fra offentligheden - Hallo? Hun er MJ's mest intime, betroet ven, som var en "no show" i "mindesmærke" hvorfor??? af alle mennesker ville Ms Taylor være et "no show" ?????? Jeg anser det higly sandsynligt, at alle hans inderste cirkel confidantes: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller OG PREMIERER også på dette! At ingen af dem dukkede op ved mindesmærket og er nu deadstoned lydløs sender en besked?

    Mennesker, Mennesker: Få reel og komme ind på tricks disse mennesker bruger flydende "info" som offentlige som kvidre alle designet til at distrahere den offentlige fra factfinding og regne ud hvad der virkelig skete ..

    At MJ iscenesat hans død og tegnkodet fortsat få alvorlige trækkraft på internettet, flere og flere folk ind til det og er grave for information og udstationering blogs spørgsmål, "hvad nu hvis's" overalt .. hvor der er røg er der ild, flammerne bliver højere og højere ....

    Vi lever i en alder af de højeste nogensinde teknologi og everyting kan være forfalsket til perfektion: gerne videooptagelser, fotos, sunget lyrics "smerte" vs "smerter", der ikke er nogen grænse! Jeg begynder at tro, at Michael Jackson anvendt denne teknologi til hans fulde fordel for således at skabe masse forvirring! Tilbage i 1977, når Elvis forsvandt, var dette ikke muligt, og folk var nødt til at bruge andre midler til at opdage den virkelige sandhed, men de gjorde .. og den virkelige sandhed om Michael Jackson's falske død og vellykket undslippe, vil der også blive alle udækkede en dag, en dag snart, hvis du spørger mig ..

    De spørgsmål om hans indfasningsforanstaltninger død langt opvejer virkelighed han døde for rigtige ...

    Michael lever!

  44. Little Susie 01 Said,

    disse picures synes meget mærkeligt .. de andre billeder har FØLGENDE ER DET i ryggen runde.

  45. Sarah. Said,

    SITA, jeg er ikke sikker på om det. det er muligt, fordi danserne synes at være den samme. men Michael ser lidt anderledes på dette billede end i øvelse video tror jeg.

    "AEG hævder at have omkring hundres plus timers video-optagelser. Det eneste, de udleder er denne korte klip af en relativ ukendt og ikke så populær sang fra MJ. "
    Det siges ofte, at der er mange timers optagelser, men kun denne korte klip er frigivet. Dette er hvad der får mig til at mene, at der er noget galt. Men jeg må sige, jeg kommer fra Tyskland og min mor fortalte mig i dag, at hun hørte i nogle nyheder, at de ønsker at lave en dvd med alle hans øvelse ting fra LA, der skal frigøres i december. Det blev sagt, at han også sang nogle helt nye sange, og du kan lytte til dem på denne dvd ... Jeg ved ikke, hvor hun hørte det, men jeg tror ikke, at denne DVD vil blive frigivet ... For hvis de har så mange ting , hvorfor skal de kun vise os denne korte klip, og ikke nogle sekunder i en anden sang? det er så mærkeligt ...

  46. MrsBenjamin Said,

    Jeg fandt også denne hjemmeside
    http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s3i55169

  47. MrsBenjamin Said,

    Også MJ holdes en skrøne død dagbog ... ..
    OP warbler Michael Jackson holdt en forbløffende "død-Hoax dagbog", der forklarer, hvordan han ville fake sin død af et hjerteanfald og fortælle, når han ville komme ud af jorden, en familie, ven, som hævder at have fundet den tidsskrift "blandt Michael's personlige effekter" fortæller derekclontz.com udelukkende.
    ALIVE - eller ej? Du skal dommeren.

    ALIVE - eller ej? Du skal dommeren.

    "Der er for meget pres, tryk, pres ... pres overalt jeg igen ..." en dagbog indrejse dateret Nov 17, 2008 angiveligt sige delvist.

    "Jeg ved ikke, hvem jeg er, ikke anmore (SP). Måske er jeg bare en far til mine børn. Maybe I'm vaskes op.

    "De narkotika (ulaeseligt) en vejafgift ... (ulæseligt) ... Jeg er ikke narkoman. Men jeg kan ikke stoppe ...

    "Hvis Elvis ... (ulæseligt) ... så kan I.

    "Jeg vil gerne have en 'hjerteanfald« fra narkotika ligesom han gjorde (yeah, right!)

    "Jeg kommer tilbage, men kun når jeg er klar. Større end Elvis i'69.

    "Måske 2009 til jul. Eller måske det nye år er bedre.

    "En tilbage-fra-døde tour, en reel Thriller. Men jeg er nødt til at hvile. Jeg er træt. Jeg er ikke (tænker) klart.

    "Det er det narkotika.

    "En masse fans stadig elsker mig. (Nogle) folk hader mig. Thing (SP) vil være forskelligt (efter dette) ... "

    Jackson insidere afvist at kommentere - officielt - om rapporten. Men som en privat udtrykte det: "Vi elsker Michael uanset hvad."

    Den ven, som lækkede dele af kalenderen også var stram lipped, siger kun, "Der er over 60 sider (i det), at jeg vil frigivelse til familien gennem min advokat, og de kan gøre hvad de vil med det. Det tilhører ikke mig. Det tilhører Michael og hans kære. "

    Andre kilder bekræfter, at Jackson, 50, havde talt om et dødsfald Hoax "ved flere lejligheder" i 2008 og også i 2009, selv om de rapporterede opdagelse i kalenderen, der skitserer sine planer syntes at komme som en overraskelse for alle kontaktet af derekclontz.com .

    En maling-by-numre grund af et dødsfald Hoax i Superstar egen håndskrift, kan føre til alvorlige juridiske problemer, siger juridisk observatører, især hvis dagbogen opfattes af forsikringsselskaber, samt de myndigheder, der skal en plan for bedrageri.

    "Jeg håber, at Gud dagbog er legit," sagde en Jackson confidante, der havde anmodet om anonymitet. "Hvis Michael virkelig er i live, hvis han dirigeret alt dette, hvis han fingerede sin egen død, så vil ingen være lykkeligere end mig. Som for svig - nope, ingen måde.

    "Michael vil ikke begå svig. Han er ikke at forsøge at indsamle forsikring. Han beskytter sig selv. Han gør det for hans børn. Jeg vil garantere det. "

    Nyheder af Jackson's "død" på 25 juni bedoevet verden. Faktisk inden timer efter ann0uncement af både myndigheder, fans var allerede begyndt at spekulere, at han stadig var i live og var gået under jorden. Senere rapporter foreslås det, at han var rigtignok begår en skrøne at undslippe presset af livet i offentlighedens søgelys.

    Scooping verden, derekclontz.com rapporteret Jackson havde været livlig til Asheville, North Carolina, og derefter til Østeuropa, hvor det menes, at han kunne være holed op i Ungarn, eller endog i Rusland, hvor hundredvis af mennesker hævder at have spottet ham i Moskva.

    Webstedet er på her
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  48. MrsBenjamin Said,

    "Nye detaljer af Michael DOEDSFALD HOAX VISTE ... og vi ved, hvor han skjuler"

    På denne hjemmeside
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  49. phoenix180 Said,

    Jeg må sige .. jeg tror helt ærligt, at Michael har virkelig døde. Jeg gik frem og tilbage især da jeg havde opdaget denne vidunderlige site, men det egentlig ikke tilføje op. Alle har spurgt, hvorfor i alverden ville ambulancen tage så lang tid at komme ud af den indkørsel? Nuvel, fordi de vidste, at Michael var død. Hvorfor jag, når du ved, at patienten er død. Den EMTs ønskede at kalde det da, men Dr. Murray ikke lade dem. Jeg mener efter 30 minutter, Michael ikke ville have overlevet en fuldstændig hjertestop .. du har 3 minutter til måske overleve et hjertestop. Med hensyn til forvirring om, hvor kroppen bliver begravet-familien er smart at blande alle. Vi elsker Michael og die hard fans og medier både ville crowd omkring hans begravelse websted, der forsøger at tage et billede. Nogle vil måske endda forsøge at vandalize det. Ganske der flere andre uoverensstemmelser, men jeg er sikker på, at der er en rationel forklaring på det hele. Indtil da!

  50. Mijac Said,

    Denne øvelse er det virkelige, se på danserne, er de nye fyre, også guitarist (hendes navn er ORIANTHI) og også MJ's tøj er fra hans rejse til London, da han gik for at se musical "Oliver" han var iført den samme shirt og at samme jakke.

    Kig på dette:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  51. phoenix180 Said,

    Pardon .. jeg glemte at tilføje noget: Tak for dette websted. Det giver en stor mængde af håb og ikke forsøge at lede efter sandheden. Selv om jeg har lyst til, han har videregivet, i det mindste jeg kan holde mit sind åbent og også fortsat være opmærksomme på de nonsens, der spewed på tv og andre forskellige websteder.

  52. MissC Said,

    Hvor er han?! Ingen ved, hvor kroppen er nogle aviser sagde han allerede er blevet begravet, så nogle siger han om narkotika, nu Latoya siger, at han har været mord. Dette er en komplet rod, enten de finder det for svært at holde den op eller ved jeg ikke. Fra alle hans familiemedlemmer den eneste, der taler op er Latoya og det er underligt. Nu er dette foto kan photoshoped, det hele er noget rod. Dagligvarer Jeg har fundet flere grunde til at nære mistanke om dette, fordi intet hans familie siger giver mening! En dag havde han et hjerteanfald, så han er blevet mord, og den anden dag, blev han om narkotika. Jeez, jeg kan ikke engang sove tænke på alt dette. Jeg er alvorligt going crazy.

  53. Usagi Said,

    Billede og video er både nyere og absolut ikke fake. Der er en kæmpe skærm bag Michael og dansere (bare se på video, skærmen viser noget om det i den første del af video). Du kan også se gardin i videoen, som er i nøjagtig samme position på Så er det billede, og grunden til, at en del af de forventede "Så er det" billede på skærmen mangler.
    Beklager, men jeg tror, det er Michael vi ser på .. betyder ikke, han døde selv.

  54. dynamit Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daugther-he-was-dyingapos-news.html

  55. dynamit Said,

    Michael var formode 2 har fortalt Paris en måned før han døde, at han var døende,
    link dosent synes at være der længere, jeg spekulerer på, om det var sandt eller bare mere lort

  56. dynamit Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daughter-he-was-dyingapos-news.html

  57. dynamit Said,

    Interessant http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

  58. Priya78 Said,

    Til mysterylady: Re: Deres erklæring "Hvad gør det endnu mere mærkeligt er Dr.Klein ikke har en kvidre konto!"

    Arnie Klein rent faktisk har en kvidre ACCT: http://twitter.com/awkmd

  59. Ghost DSC Said,

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? Har du?

  60. Samantha Said,

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  61. Samantha Said,

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  62. dorleac Said,

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  63. EverNorton Said,

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  64. Nickname1984 Said,

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  65. MyBelovedMJ Said,

    He looks sexy . Like always

  66. MyBelovedMJ Said,

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  67. serpentina Said,

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  68. HomicidalClown Said,

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  69. dorleac Said,

    hi ven kontrollere det. Jeg har lige tilføje negativ effekt på billedet (brug mere zoom) så michael har "grønne pletter 'omkring ham http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg forskellige af anothers dansere http://img252 .imagevenue.com / img.php? image = 40967_p12_122_213lo.jpg og http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg.

    en ven mit der elsker photoshop eksamen. PIC, han mener, det er tegn viser, at billedet var redigere. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg #

    hvad du mener???

    se ya.

  70. saeed1237 Said,

    hey der er et andragende går rundt Jeg tænkte på, hvis du fyrene ville underskrive og det viser alle de faktiske omstændigheder.
    Check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem # signpetition

  71. wozniack Said,

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  72. svangel Said,

    i believe that the rehersal is real i think we have to stick to one story …this is micheal jackson we talking about…he wud not involve so many people in a death hoax…cuz someone cud crack and spill the truth… i do believe he is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  73. mysterylady Said,

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  74. loveandpeace Said,

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  75. dynamit Said,

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  76. dynamit Said,

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  77. dynamit Said,

    And i agree the rehearsal video is real

  78. lucaslight Said,

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  79. dianafan Said,

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  80. flower Said,

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  81. anka Said,

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  82. dynamit Said,

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  83. anka Said,

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  84. artisticflare Said,

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

  85. mjfan Said,

    While he did this exact choreography on earlier tours, he never wore THIS outfit for it. So I find it a little hard to believe that this is old footage.

    Also, his last tour was over ten years ago. While I think his face looks a little different on stage than in other footage released of him sitting and watching others rehearse and chewing gum, this face is “new enough” that it can't possibly be from an old tour.

    Med hensyn til hår, er det en paryk. Så hvad han udfører i og hvad han går normalt ikke har noget at gøre med noget.

    I think it's a bit of a stretch personally.

  86. mjfan Said,

    @#22, I too thought that Liz was talking about MJ in that post about the flowers and note. I think it's very odd personally that she won't reference his name there, but she'll reference it after he's died.

    I also find it VERY weird that she wouldn't go to the memorial. Supposedly according to her her feelings for MJ were private and MJ wouldn't want her to go to a public memorial. Huh?

  87. mjfan Said,

    #35 yeah cause nobody can buy lots of MJ CDs and be a real fan. *eye roll* Maybe some people just want the CDs they didn't have, it's not a “prove you're a real fan” thing.

  88. shell12 Said,

    MICHAEL IS DEAD PEOPLE LET IT GO AND MOVE ON.i SAE mICHAEL AT THE THIS IS PRESS CONFERECE AND IT WAS HIM JUST AS PLAIN AS DAY.iF YOU CALL YOURSELF A MICHAEL JACKSON FAN YOU'LL KNOW HIM WHEN YOU SEE OR HERE HIM,AND THAT WAS MICHAEL.

  89. wozniack Said,

    Okay, I know I shouldn't buy into this, but this really bothers me: http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    There are two youtube videos of a psychic communicating with Michael, and is relaying his message.

    I found it in these comments: http://parabook.wordpress.com/2009/07/09/michael-jackson-death-hoax-evidence-mounts/

    Also, what do you think of this? Someone who commented said he “appeared” to her several times. I don't know what to think anymore.

  90. alive Said,

    i'm pretty sure you are right about mikes headset mic. i always saw him wear it on the right. strange it's on the left anyone else out there ever see him use it on the left?

  91. alive Said,

    do you think that professional photographer could examine the death photo too and see if he can find anyhting that may have been faked in it?

  92. svangel Said,

    @ SHELL 12…THIS IS THE MICHAEL JACKSON DEATH HOAX SITE NOT THE HE IS DEAD SITE. AND ON THE FACT THAT U SAW HIM AND THINK ITS HIM…I CONGRATS U ON GETTING THE OPPORTUNITY TO SEE SUCH A LEGEND,,,BUT UM.. U DO KNOW THAT A DECOY IS SUPPOSE TO LOOK EXACTLY LIKE THE REAL PERSON RIGHT… AND UNLESS HE KILLED HIMSELF THERE IS KNOW WAY HE CUD DIE EXACTLY HOW HE WANTED( REFERING TO THE LISA MARIE BLOG)

  93. stephykat Said,

    well, all I can say is..I do believe he's alive and reading and beginning to see who really believes in him and his art..at the end..I can spend many days thinking about him since I felt his presence and still do, but I can't prove anything. I just hope he's better than before and continues with his messages to the world.

  94. dynamit Said,

    Amen to that stephyKat

  95. emo_pinkt Said,

    I do not think that the video is Fake. IF YOU WATCH tmz's videos of MJ coming out of the DR's office. You notice him with straight hair..That is until June. Then his hair is curly. That is definately Michael.

  96. melluvsmike25 Said,

    Well, I've been reading all of your posts for quite some time now, now finally I have joined the group. A lot of you have pointed out several interesting ideas about MJ not being dead. Godt arbejde gutter! I think after we find out the truth, we should all thing about taking up detective work. I've been setting here reading all the responses, but now I've got to add something.

    First off….when that picture that you guys keep referring to came out, it had no “This Is It” behind it. Am I the only one that saw that? I saw it a while back, I would guess at least a week ago, with nothing behind him but those metal things. No words. But what does that mean? Not being sarcastic, just wondering what does it mean if someone did photoshop in the words?

    Also, the deal with the added “s” at the memorial. I have listened to my own cd and all that youtube how to offer on “Will you be there”, and on the original and all others, the s is not there. He only says it on the memorial. Unless there is another recording of that song that is not on youtube or the original cd, it certainly makes me wonder.

  97. melluvsmike25 Said,

    Also, I would like to add that I've noticed several people referring to the ambulance pic. My son, who has been learning detective work since he was 11, and he's 17 now, and I both, think that there is no way that that picture could have been taken from that window in the back of that ambulance. Let's just say that someone had a super dupper camera that can take pictures through a tinted window. And even though, no press was supposed to have been around, the angle is wrong. Picture someone in an ambulance. Here is the one of him in the ambulance.

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    Now here is the ambulance

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

    Even if you could tilt to the side of that window, there is no way that you would get that much of his face in the pic. You would have to have been IN the ambulance. Mostly you would have gotten a shot of the top of his head with a little of the side of his face. So, let's assume that one of the ambulance drivers took a bribe and let them in. It seems awfully strange that no one else was bought off also. Not at the hospital, the coroners office, the funeral home. Nobody but that ambulance driver? Seems strange to me. I think that pic was staged a long time ago.

  98. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Pretty Sure Ambulance Drivers, Can Drive Better Than That, Plus They Cant Possibly Be Driving That Slow With Michael Jackson Dieing Inside. I Think The Whole Video Was Staged, Plus If He Was Already Dead, Ive Seen Ambulances Drive Faster Than That With Dead People Inside. Watch The Video Closer And Listen To The Audio Better. It Doesnt Make Any Sense

  99. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    I Would Also Like To Point Out The Part Where Jennifer Hudson Is Singing At The Memorial And Then Michael Jackson Says That Poem Or Whatever, If Seen The Concerts Where He Says The Same Thing And At The Memorial He Sounds Like He Is There And His VOice Is Very Emotional. Heres The Links To SHow You The Differences.

    Michaels Concert
    http://www.youtube.com/watch?v=XRG08RkZWTs

    Michael's Memorial
    http://www.youtube.com/watch?v=m5SUjWtpgc8

    I Really Think Alot Of Us Could Be Detectives LOL. We Have Shown More Evidence Then The Media Has, Because They Make More Money On The Lies Than On The Truth. We Arent Getting Paid So We Are Taking Our Time And Finding The Truth Faster Than They Could Possibly Do So.

    This Site Is Also Becoming Huge And I Wouldn't Be Surprised If This Site Ends Up On The News Or Newspapers Or Whatever, Because You Know Some Media Or Paparazzi Has To Eventually Come Across This Website.

    Oh And I Dont Know If Yall Noticed But Almost Everyone At The Memorial Was Looking Up At The Ceiling Alot, Maybe To Look As If They Are Looking To The Heavens, But Its Being Done Quite A Bit.

  100. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    I Think Some Of These Psychics Might Be On Some Crack, Or Need To Be In An Insane Asylum. She Is Like Some CrazyNess. Going Back And Forths About His Music Being In Her Head, She Is Just Alot Of Confusion, None Of This Video Made Any Sense And She Just Confused The Crap Out Of Me.

  101. Tiffany Said,

    I really think that the person rehearsing is another imposter. He doesn't move like Michael and he is not as smooth as him, and Michael doesn't shake 2 hands, I thought it was just 1? He seems too tall to be Michael in my opinion… When I seen this, I just didn't get a Michael vibe! I might be wrong, but I feel as though this is new footag with an imposter doing a copy cat version of Michael's old rehearsal. And let me just mention, that Michael has been wearing wigs for the last couple of years that cover his ears… because he had to get cartilige removed fron his ears and inserted into the tip of his nose to rebuild it again, due to the tip of cartilige collapsing.. his plastic surgeon suggested to rebuild the tip because it started to look too thin and unnatrual. Ok so now that we know about the reason why Michael has been hiding his ears lately.. now we see his ears exposed? I think this was totally an imposter doing a horrible rendition of a Michaek Jackson dance.

  102. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    i have to say something, remember his song stranger in moscow? people in moscow supposedly saw him there after his death. im pretty sure he has been planning this for forever. it makes more sense that he is alive than he is dead, if he was really dead, we would see a body and wouldnt have all these people thinking that he isnt dead.

  103. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    If Michael Jackson Is Alive And Came Across This Site, I Think He Would Be Very Happy With Us. Plus We Have To Be Positive, Since He Stated In His Diary He WIll Comeback Only When He Is Ready, So Be Positive And Ask Him To Please Come Back And Give Us A Great Comeback Tour.

  104. Tiffany Said,

    And another thing, that hairstyle of the guy dancing at rehearsal is so 90's for Michael. Michael changed his hairstyle a long time ago, and he hasn't had it curly in years, let alone a poinytail that exposed his ears. That looks more like real hair than a wig if you ask me. hmmm makes you wonder if that really is MJ standing up there or not.

  105. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Oh And Michael If Your On This Website And Sitting Back And Reading All The Comments. We Love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  106. loveandpeace Said,

    It's already been said many times that it was taken on the right side of the ambulance through a small, yes tinted, window. There's even a reflection. There wouldn't be a reflection if they were in the ambulance with him. I wish hollywood.tv would of kept the camera rolling following the ambulance. Wonder if they stopped to get food on the way. Also, someone usually goes with the person. Dr.Murray should of went with them.

  107. ILuvMJ Said,

    Hmmm…where to begin….WELLL, as much as I would love to hear that MJ is still alive, I cant wrap my finger around how he can possibly make this work; someone is bound to slip up and blow his cover. MJ believed in conspiracy theories so I could see him BEING a conspirator and attempting to pull this off but would it be successful? And for those that think that he will “comeback” and have some back from the dead tour, KEEEP DREAMMMINN Even if he did fake his death he wouldnt comeback from it lol…for what?? Everybody knows he wanted to escape, be free, and do the things that all of US do. Even Marlon said it at the memorial.
    Is it just me or did his speech sound insincere? especially at the end when he brought up his twin?

    In regards to post 99, I think everybody was looking up at the megatron screens. They had shown them before the memorial had started and they are really high up in the middle of the building.

    The ambulance picture I believe is legit, If you look carefully youll see a reflection of a red car and youll see the same red car parked in the road just watch the two videos that melluvsmike25 posted or post #97.

    The memorial was extremelly emotional for me to watch I cried the whole way through it, but the MOSTT emotional part was when MJ started reciting the poem…his voice sounded real, not prerecorded, it had a very clear and distinct sound.

    There are soooo many questionable things going on here, but I seem to find a somewhat reasonable explaination for almost all of them. For example, WHY IS NOBODY SHOWING EMOTION?????? I never even met him and I was cryin like I lost my first love!! And I thought, well maybe they are all cried out, or maybe they resent him for refusing to let them help him. I just seems like EVERYBODY around him is fake. Man I could go on, but Ill stop there for now….Share your feedback with me.

  108. dynamit Said,

    Tiffany i agree with you the hair looks real, if it was fake wouldnt the wind machine knock it off or when he put his head back, he looks like mj to me

  109. dynamit Said,

    It is possible the ambulance picture is real my dads car has black tinted windows and on sunny days you can see through the tint into the car, depends on what kind of tint it is, you can get light and really dark tint, but i dont think he would have got that good of a picture

  110. stephykat Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=oz-G7RsZFL4..this seems to have happened late feb/march 2009..he seems ok with the press..a little ironic like oh are you really interested in my music?aha..and frankly seemed really relaxed and I love that normal manner he's dressed in..plus check him out with Ed Hardy, I really think he was creative, normal and was ready for a show and yes he did look older. I hope he is alive and reading but if not, I do hope he left a ton of music behind.I bet he had a lot of fun during his seclusion and did have many cool friend, I would've loved to have met him to share many musical projects and new sampler rhythms..at your feet as always..

  111. anka Said,

    about the photo taken from the ambulance.Guys take a look at the video, and will see in the right side of the ambulance a window, thru that window was taken than picture, pay attention at this think, and all the mistery wil disapear.I have no doubt, just look …

  112. melluvsmike25 Said,

    Yes, I see the tinted window in the front of the ambulance guys….but don't they put you in an ambulance feet first? So, if they took that shot through that window, wouldn't they have gotten his feet? Any body know about ambulances? I thought they put you in feet first.

  113. melluvsmike25 Said,

    I've been trying to find what is the procedure for when they put you in an ambulance. Feet or head first. Does anybody know the correct way?

    What I am saying is that if they took the picture of him through that back window, they couldn't have got that shot. If they took it through the front window on the right side of the ambulance, wouldn't they have gotten his feet?

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

  114. melluvsmike25 Said,

    Also, I've noticed in another post that someone said something about MJ having to wait for a tour bus to move out of the way. All I see is an firetruck. So, are they saying that MJ was in that firetruck. I don't think that's possible.

  115. MyBelovedMJ Said,

    Trust me on this one. The rehearsel Video where they are doin “They don`t really care about us” . That is Michael, look at his eyes. Trust me thats him

  116. dynamit Said,

    @melluvmike25 I was wondering the same thing, shouldnt they have got his feet?

  117. Ninanina Said,

    OMG – this pic is NOT photoshopped.
    You only see, what you wish to see…
    Have a look at the video AGAIN, and you'll see, that there's a movie going on in the background (soldiers), shown on a HUGE screen.
    This screen shows various pics or movies for the different songs.

    I can't believe you didn't show the fullsized pic to the professional…

  118. KARENM14 Said,

    IF YOU LOOK AT THE PICTURE OF HIS EAR ONLY AND THE PICTURE OF THE AMBULANCE PHOTO THEY ARE DIFFERENT FROM ANKA SAYS AT 6:50P.M. ABOVE IF YOU SAVE BOTH OF THEM THAN TURN THE AMBULANCE PHOTO AND ZOOM IN YOU WILL SEE AND ALSO ON THE REHEARSAL PHOTO OF HIM UP ABOVE CHEWING GUM WHEN THE MUSIC STARTS HE OPENS HIS MOUTH HE HAS NO TOP TEETH SINCE WHEN DID MICHAEL LOSE HIS TEETH

  119. KARENM14 Said,

    WHAT DO YOU THINK?

  120. MrsBenjamin Said,

    I just looked it up…it say Feet first

  121. HomicidalClown Said,

    To dorleac:

    The only thing about the pictures that look fake is the background (because it is) and possibly the lights (not necessarily fake, and if it is could've been added to see how it would all look).

  122. wozniack Said,

    I was in an ambulance 5 years ago, and my feet faced the door once I was in. That's how I always thought it worked.

  123. anka Said,

    I agree with you MyBelovedMj is Michael, I have no doubt, 100% is him.
    About the procedure regarding how they must put a pacient with feet or head first in ambulance, I have no idea.

  124. Goldie Said,

    i really love this site so much all of my friends think im crazy and they all say that michael is “Dead and gone” … But i dont believe in that i belive he is dead and michael has been on this website

    dont you Guys thinks ist weird that “Supermom75″ havent wrote anything since somebody asked her if she was the real michael jackson because the person knew A LOT of michael ??

  125. melluvsmike25 Said,

    dynamit

    Jeg troede vi også.

    MrsBenjamin
    Where did you find that? I looked all over the net for it and couldn't find it.
    wozniack
    You said you went in head first huh? Er du sikker?

    If anyone knows anybody that had rode in an ambulance or knows anybody that drives an ambulance, please ask around. Because if it's feet first, this picture was fake and taken at another time. Please other's investigate this.

  126. melluvsmike25 Said,

    Hey ADMIN maybe you could find out!!!!!!!!

  127. melluvsmike25 Said,

    Det er lige meget. I just found out through my ex-hubby, and finally found it on the net. They put you in head first.

    So, this means that the ambulance pic could be him. It still doesn't look like his nose though. Now I'm depressed.

  128. lillina Said,

    ok u really passed me off
    maybe this picture is a fake and aeg created only for the fans,maybe not…but the fact that u analyze everything about him it's so bad!
    You are always the same?? I don't think so…
    Some times I have curly hairs sometimes no,and i can look different from the other days…and sure this could happen even to Mr Jackson, but that doesn't prove for sure that he was not him

  129. MyBelovedMJ Said,

    Goldie: I don`t think Michael is the person with the name: Supermom75. Ehh nope, and for one reason. Michael woulden`t write anything inhere himself, Im sure he has been reading our posts, but i don`t think he would write anything.

  130. MyBelovedMJ Said,

    They are always outting you in an ambulance with your feet first. Not yout head. So Michael is placed wrong in that ambulance

  131. KARENM14 Said,

    THE AMBULANCE PHOTO CAN NOT BE HIM. IF YOU LOOK AT HIS EAR. IT IS NOT HIM. THERE IS A PICTURE ON THE INTERNET ABOUT HIS MANGLED EAR IT WAS TAKEN ON JUNE 10, 2009 AND IF YOU COPY AND TURN THE AMBULANCE PHOTO THE EAR IS NORMAL. TAKE A LOOK

  132. ejay5131 Said,

    Okay, I'm not saying this photo is or isn'ta fake BUT, if you watch the rehearsal footage that AEG has released you can clearly see the balding white guy in the bottom right of this picture, in the rehearsal video at the same spot.@1minuute 17 seconds.
    http://www.youtube.com/watch?v=XEA25qJQlw0

  133. emmie Said,

    i think that the person in the ambulance is E'casanova… if you look on his myspace there is a picture of him with no makeup on and his eyes are closed and it kinddalooks like him,the eyebrows are the same aswell have a look and see…

  134. emmie Said,

    i really hope michael is alivebecause if he is dead i will feel so bad that i ever doubted hi

  135. emmie Said,

    it is goin to be easy to get a picture from the tinted winsow, i mean u can see the light coming from in side the ambulance and with the cameras the papz have which are used to catch good pictures,but it still is quiet weird how there is only 1 picture when there was more then 1 paparatzi there….
    also how come there was another ambulance going in2 the house as 1 was leaving ???

  136. Mojofi Said,

    ***—-MyBelovedMJ—-***

    Hey i turly belive MIKE IS REALLY HERE and writing here and reading here with all of us .

    I know how much Mike loves us and always wants to know what we the fans think of him and am sure he will see how we feel about anything to do with him and i know he is more closer to us then peopel think.

    I feel he is a VERY HUMBEL man so he is sure going to say something here with us.
    He can even confuse us just for the fun of it .

    We know he like to play pranks on people so anything can happen you know. I know he is here but am not going to point so pls don't ask hehe .

    Well that is if he is not REALLY dead.

  137. Mojofi Said,

    ***SITA***

    Ok i have read this post very weel now and i must say if teh family should go for insurance then it REALLY means Mike is TRULY DEAD .

    I know for a fact that if anyone claims inscurance for the dead and if it not true that the person is dead they can be SUED.

    That ia the only way Mike could get into trable if he has faked his death.

  138. Mojofi Said,

    ***—^—MyBelovedMJ—^—***

    Yes that is really Mike in the Video.
    He is always handsome and smiling and his eyes are uniqe .
    Am too much in love with him hehehe .

  139. popcornscrunchy Said,

    Does anyone think that the performers dont seem to be in synch with each other Orianthi on guitar looks bored if MJ was dancing in front of me and I was blasting my guitar I would have had a bit of expression going on in my face and the dancers as well it looks strange they dont seem to be performing together. Its like MJ did his bit they did their bit and they were superimposed somehow together . I dont know it looked like that for me from the start, something is not right about this last footage. The pic could have been done for publicity promos etc but the footage……

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash