Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

Дигитално Цреатед, ова слика је рекао да се Мицхаел Јацксон'с Финал пробе ноћ пре него је умро.

Ова слика је спаркед пуно контроверзе током последњих неколико недеља. Шта на први појавио се 'само' слику у постојању да стављен Мицхаел Јацксон на Рехеарсалс за његов концерт тоур ноћ пре него што је умро, а сада изгледа као да се нешто јако различите.

Неколико корисника на овим страницама су раније указао на могућност да је ова слика мај су 'пхотосхоппед'.

Са теза сумње је нагласио, ми овде у МЈХД одлучили да га један корак даље и имају слике анализиран од стране професионалних фотографа.

Професионалних фотографа који анализирају ову слику под микроскопа и помоћу дигитално уређивање софтвер, на жалост, жели остати анонимна, но њихов налази ноне-тхе-мање фасцинантан и још бисмо желели поделити их са вама.

Прво, Најзначајнија проблем са овом фотографијом је чињеница да је доњи део у 'С' недостаје између МЈ ноге. Неки људи рекли да је због тога јер је угао где је стајала, и на излаз.

Наш стручни слаже.

Он анализира ширина горњи део 'С' и рекао је да, без сумње, требали бисмо барем видети неки део криве у доњем делу 'С' међу његовим ногама. Друго, постоји такође би требали бити некакав скела или расвета међу његовим ногама, али је комплетно Матт црно о блиској инспекције.

Сецондл, он је почео гледајући у позадини као цјелине, те је утврдио да је у потпуности дигитална, према нашим стручним. То је нестало виталних елемената светлијој и тамног. Сенке, нису довољно тамне и нема пламтећи од светла на поду од скеле, или металне скеле сама. Једини "расвета" присутна је плавкаст 'ленсфларе' који се могу видети, но наш стручњак се слаже да је то једноставан елемент који може бити додат у Пхотосхоп.

Такође, светло у дну лево плану је пуцао врло је донео, који наводно, је исто тако рећи причи знак дигитални рада.

Када смо показали наш стручњак за 'снимке' Мицхаела најбоље, 'Не стварно стало до нас ", носио исту одећу, али без' То је то 'позадини, договорено је да она не изгледају као да је његова слика из тог времена (што се могло година судећи по фризуру) и постављени као слој на врху ове унапред дизајниране позадине.

Друге ствари у обзир да је Мицхаел Јацксон био пробни приказ за његов концерт у Лос Анђелесу сортирано Центер. На концертима су били никада бити извршена овде. Зашто онда, да ли је потребно било какву позадину на све, с обзиром да је управо рехеарсалс? Не би се таква скупа и битно позадини је потребно да се у Лондону у О2 Арени?

Баците поглед на други снимак овде, а чине сопствене мисли.

Он је напоменуо многи Мицхаел Јацксон Обожаватељи на овим страницама да тај одређени рутинска је исти као редовно Мицхаел учинио на једном од његових тоурс година. Верујемо да је то истина, и да је тај снимак пробе је из тог истог турнеју ... година. Зашто онда је Медиа 'продаје' то нама као снимак од 23. јуни 2009?

Ми сматрамо да је за 'Смрт' оф Мицхаел Јацксон се белиевеабле, то је витална за све нас да се у преварени мислећи да је то био пробни приказ касно у ноћ 12 сати пре своје смрти. Неко жели да мислите да је ово, где је и то је оно што је радио. Према нашим стручним, ова слика могла створене су у сваком тренутку .... којем моли питање ... ако Мицхаел Јацксон није био пробни приказ ноћ пре него је умро у ЛА као што смо и сви су рекли ... па где је он?

  1. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ Саид,

    ОМГ! соооо Знала сам то! једна његова лажна! као што знам да је жив и МЈ има доста бодова које показују да је он лажан смрти али што о стварима које чине своје смрти чинити реал?
    као што су:

    - Спомен, соо велик део новца је потрошио
    - Како то страсна Латоыа је око о МЈ се 'убио'
    - За правна питања
    -чињеница да људи који су убијени алотта себе преко његове смрти, као што ја донт мислити МЈ би желим.

    Иве сорта отишао тренутно празан, али има алотта ствари, свако сложити са мном или мисле другачије, ид желели да знају ур мишљење

  2. дианафан Саид,

    Цаныоу слање камере стручњак за добити пуни лице пиц оф МЈ пробни приказ и упоредите да на О2 пицс оф "реал" и "импостер".

    Слажем се са питањем зашто су пробни приказ у Стаплес, јер МЈ је требало да дође у УК 8 недеља пре концерта почела (Латоыа), али је направио изговора да не долази - свиња грип, итд Он није дошао у Великој Британији у вежбати јер су му есцапе план неће радити овде, нама Бритс би нашао га у пола сата врхова!

  3. дианафан Саид,

    Не знам много о технологији - али само уско гледа на даље за пробе, МЈс панталоне изгледају мало погледати преко - на дну, где је вазна ствар.

    Такође - ту особу приказано на пробе скоро сигурно тежи више од 8 камена, до изгледати да би се носио паддинг.

  4. Сита Саид,

    селф убиство са дрогама / болова убија комплетан новац причу. звезда бееинг сама себе убија и досадно и тако даље.
    ништа занимљиво у њему ..

    али: бееинг убијено преко убиства теорија добија новац назад, па чак и из животног осигурања за породице и комплетна производња предузећа.

    донт мислити превише цомплекс, мислим само у смеру: ко има користи од?

  5. Хе.ис.аливе Саид,

    Имам теорију да понуде: Тхе реал Мицхаел Јацксон никада није појавио на пробе да се ноћ пре његове "смрти" у Стаплес Центер, али послао једну од својих дубл уместо. Будући да је видео је лажна, ми немамо доказа да је стварни Мицхаел Јацксон присуствовао пробе уопште, то је сигурно претпоставити да је стварни Мицхаел Јацксон направио офф на чекању плане фореверморе збогом и оставила у свим вероватноћа.

    У међувремену, назад на љетниковац је лоокалике мамац се реадиед и припремљени за "кардиолошка хапшење" схоу, а лопта је почело ваљање, све док је Мицхаел Јацксон био је на авион и то где год да се објашњава зашто амбуланте "пацијент" ипак фотографију не изгледају и не може бити Мицхаел Јацксон, десно доле на цонтинуналлы и другим сумњивим куиркс упитно поппинг из свих праваца, од којих се ништа не може додати, јер на позорници је био постављен неки други начин од самог почетка, тј.: пракси Мицхаел Јацксон дуго је отишао, али вратио се у ЛА "Мицхаел Јацксон је умро од срчане хапссење" Прикажи са вабити оде како је планирано, али без "проба" и због тога, ми смо стигли на "додаје ништа горе" теорији и стално се служи уз море у настајању куестионаблес и сумње које произлазе из самог почетка ове целе сага.

    То Укратко из моје перспективе.

  6. туан75 Саид,

    - Тхе снимке на рехеарселс су прилично недавна. Разлог је у томе што ја знам Тимор Стеффенс (који је један од одабраних плесачи у позадини) је остављен видљив. Учествовао је у Холандији у схоу 'Па ти мислиш можете плес "и износи 22 година. Он је такође био присутан на спомен, као осталим позадини плесачице приказано на рехеарсел-снимак. Тако можемо рећи без сумње да је овај видео је из новијег датума (а не више година старости)

  7. Сита Саид,

    сви требају (ед) новац. мицхаел такође.
    пуно стручњаци имали много недоумица
    МЈ који је био у могућности за направити 10 концерата, па чак и 50 година.
    пуно пријатеља приметили злоупотребе дрога / болова
    хттп://ууу.јпост.цом/сервлет/Сателлите?цид=1246443730968&пагенаме=ЈПост% 2ФЈПАртицле% 2ФСхоуФулл
    Верујем: МЈ није била у добром устав.
    тако да (породична и производи предузећа) представио нам је МЈ двокреветне, имитатор учинити све нас
    осјећам да је добро и да ће нас све блицева.
    напокон је патње.

    за сакривање ове су представљени нас
    квалитетно обављање Мицхаел. једна верзија ове пхотсхоппед је то пуцање,
    добро радиш МЈ О2 на конференцији за новинаре.
    мицхаел па је краљ, и да ће бити у будућности. дозвољено без сумње
    од компанија које производе, од породице.

    ондје "мора" да буде неко ко га убио ..
    тако се прича остаје занимљив за остатак света. тај
    њихове парцеле. свој новац израду парцеле.

  8. идонткноу Саид,

    Сетите се да Перез Хилтон први извијестили о његовој смрти 25. јуни као публицитет штос? Био је низ члан минута касније, али су још увек сцреенцапс ван тамо .... Перез Хилтон није вјеродостојан извор, наравно, али он је свакако имао своју сумњу на први.
    А од када је ТМЗ Бог свим изворима вести сада?

  9. МиссЦ Саид,

    Ако је видео је недавни, онда не постоји начин на који је слика пхотосхопед. или можда је, али како да се објасни он је обучен у исту одећу?. Дакле збуњује.

  10. Сита Саид,

    Ја сам за додавање:
    чак и "Деббие Роуе Јацксон убризгава са дрогама"
    хттп://ууу.тмз.цом/2009/07/13/деббие-роуе-мицхаел-јацксон-ињецтед-другс/

    људи око МЈ позна своју пробс! јавности је био преварени. понекад са мј-доублес/имперсонаторс!

  11. Функеы Саид,

    Ја морам рећи да никада нису били навија МЈ, али откад сам чуо за његову смрт сам рекао да ја ни на који начин, само још један штос и ја сам чекао и чекао баш као и све остало нас и од тада сам гоогле, ыоутубе , моји прсти на смрт о свему сам могао наћи на МЈ. ЈА донт сагласни да има неких питања одговорио нам треба, али моје питање је шта ће се носити печат који је донела МЈ можемо изабрати с обзиром на све да се лажно, и ако је МЈ направити устати од мртвих, верујемо да би га МЈ бити?

  12. Смииле1929 Саид,

    Се било ко Хаве Тха Линк где Мицхаел'с Доинг Тха Исти рутинске ..??.. Не могу га пронаћи.

  13. Мартха Саид,

    Ја потпуно слажете са туан75 да заправо је недавни снимак узрок можемо видети исте плавуша гитариста девојка на спомен и она изгледа непромијењен за мене. али не ми знамо за сигурно да је то заправо прави МЈ. Чини ми се да је то али ко зна?

  14. Смииле1929 Саид,

    За ИДон'тКноу ..

    И'ве Хеард Тха ТМЗ има Инсидер Ин Тха Јацксон Породица & Тај како су сазнали за Мицхаел .. Ако не знате свој прави Бух Тај Шта сам чуо.

  15. Копенхаген Саид,

    Ја сам мислио да МЈ изгледао много млађи, као да се слика био лажан, али онда сам мислио да је овај мај бити његов повратак слици као што је гледао година. МЈ лажних погледа на конференцији за новинаре са врло тамне Сунчане наочаре које је такође носио током аудиција. Мислим зашто носити тамне Сунчане наочаре и изнутра током аудиција где морате бити у могућности да видите све детаље? МЈ је био перфекционист и он није 'хандсоме концентрисана на аудиција - он је био заузет жваке ... Један од наших врло паметан плесачи у Данској отишла на рехерсел али није изабрана јер је био превише висок. Успио је рећи да МЈ хелло - ја не знам ако он мисли да је право МЈ или не. Он је рекао је новинарима да је веома задовољан што је имао МЈ смета то саы хелло свима њима. Ко је рекао да је МЈ положили осигурања тест?

  16. идонткноу Саид,

    Не мислим на слике или видео из давно - они су оба веома недавна.

    Та слика може бити пхотосхоппед за неки разлог, ипак. Неко је рекао да би "улаз" за плесача ипак.

  17. туан75 Саид,

    Молимо, погледајте видео и зауставите га на 1,37, на десној страни Мицхаел, постоји Тимор (са шеширом). Након што га паузиране, идите на хттп://тиморстеффенс.цоме2ме.нл/1018762/Тимор-Мј-верхален и можете видети тачно исти тип. Иако се у шкрипцу он телсс се прича да је изабрана фоир турнеји, која даје му прилику да ради са Мицхаел за две године (па јасно је обилазак света чекају НАКОН 50 показује у Лондону) противном изгледати на ыоутубе за "Тимор Стеффенс Дакле можете мислити можете плесати "Надам се да ће бити довољно доказа да се докаже да је видео на рехеарселс је из новијег датума (од рехеарселс за" То је то ", започела крајем маја бту)

  18. литтлесуемј Саид,

    хи није било ко видети доцументры на канал 4 ластнигхт Мицхаел Јацксон што заиста догодило? ифсо Молим Вас, дајте ми ваше мисли клицање.

  19. јацкоисаливе21 Саид,

    Да сам рекао могло се улаз за почетак схоу мислим да се могло користити на почетку емисије за неку другу пјесму и МЈ није промену за остале његове песме, јер костим уернт спреман или нешто.

    ЈА чинити веровати је снимак је недавни и мислим да је он жив, али ја донт кноткле шта рећи о фотографију. Сагласни ико?

  20. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ Саид,

    јацкоисаливе21: Слажем се у потпуности и ја сам потпуно збуњена око фотографије.
    али још увек врло мали део мене мисли да је он мртав. данас његова 13., на дан првог концерта, се било ко на кно уатс дешава?

  21. Сита Саид,

    Можда они једноставно покушао
    истичу са пхотосхоппед верзија
    за ову слику, да је то слика
    дневни Мајкл.
    у случају да прочитате уоулдН'т слова
    "То је то" ми би имали сумње, од самог почетка.

    али треба да буде врло лако за АЕГ: колико
    Сјећам се како би требало да поседује фотографије и видео снимке
    метак за више од 2 сата играња. ове снимке је требало
    учинио дана / недеља пре. зашто донт твоје релеасе једноставно
    ствари више од тога?

  22. мыстерылады Саид,

    Ок, прво искључите тако да нисам сигуран о целој МЈ теорије завера хоакс али ЈА је дошао преко вечерас нешто врло занимљиво, а ја мислио ЈА би требао делити са свима вама.
    И еарлы преко Елизабетх Таылор'с профиле цвркут вечерас. И спомен медија емитовање јој ажурирања путем оут МЈ'с деатх. Она је чак и она постед не би поха Мике'с спомен услуга путем цвркут. Одмах сам помислио да је чудно да неко њен статус, доб и дао јој позадини цвркут. Но, шта је стварно добивен мене јој туеетс шест дана пре смрти МЈ
    "Неко сам бригу за пуно послао следећу напомену да ме цвијеће и хтела сам поделити са вама.

    хттп://туиттер.цом/ДамеЕлизабетх/статус/2246090588

    "Најдражи Елизабетх, Ыоу маке сунце сјаје, облаци потез и свет Спин. Тако многи људи волим и тако учинити И. Лове Увек ,______"

    __хттп: / / туиттер.цом/ДамеЕлизабетх/статус/2246104618

    То је прилично очита она односи на Мишко у ове последње две туеетс али ово је место где се добија чудно. Три дана касније она је туеетинг да нема друге него Др Арнолд Клеин! Шта чини чак странац је Др.Клеин нема цвркутати рачун!

    И никад неће моћи да захвалим мом драгом пријатељу, др Арнолд Клеин довољно за цртање по ошамућујући Матиссе.

    хттп://туиттер.цом/ДамеЕлизабетх/статус/2284486505

    Драги Арние Шта вам је највише од сте назад? Туиттер ме натраг. Сва моја љубав, Елизабетх

    хттп://туиттер.цом/ДамеЕлизабетх/статус/2284506231

    Назад? Где је та ДР.го и вратити само у времену, три дана пре МЈ'с деатх? И опет она није туеетинг Др.Клеин директно, она се шаље из једног упдате!

    Онда да би ствари још сумуивих она почиње туеетинг један дан након драгог свога пријатеља смрт! То је иста жена која тврди Мајк је њен најбољи пријатељ и она га је љубио свом срцу са свим, али најбоље се може обавити након што је он отишао цвркут исправке него похађају његова спомен-сервис, тврдећи да је сувише некохерентни! Али, она још није довољно да некохерентни цвркут исправке више о томе како да јој недостаје Мишко и како јој свет никад неће бити исто без њега!

    Не знам шта се дешава! Било свих тих људи који су тврдили да се тако блиски Мајк су у ствари сви заједно испред тиме он мај су убијени, или он мај добро бити жив ас уелл. Али ја једноставно не верујем Мајк ће учинити да његови фанови и најважније његове деце.
    Али мислим да свако треба јако пазити да Лиз Таылор'с туеетс, она се шаље неке врсте порука. А то је изван њене туеетс!

    ____

  23. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ Саид,

    како смо икада гонна сазнати истину, свако хав било који идеја?

  24. Сосх Саид,

    Слажем се са Сита и то сам споменуо на форуму, као добро.

    АЕГ тврди да су о хундрес плус сати видео снимак. Једино што им је то релеасе кратки клип неког непознатог релативна, а не као популарна пјесма из МЈ.

    Ако сам била АЕГ, ја би пустили део Биллы Јеан нпр (не знамо, али вероватно је у емисији).

    Или да они уан'т направити изјаву са текстом на који се користе пјесму?

  25. Сосх Саид,

    Да ли неко зна ако МЈс блиски пријатељи попут Дианна Росс и Лиз Таылор били код приватних / породице спомен?

    Ако нису, овај мај више додај у Тхеорие његова мртва је лажан.

  26. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ Саид,

    @ Сосх:
    нопес они уерент, нити је много других људи, и мислим пуно!

  27. Сита Саид,

    немачке новине "ФОЦУС" наслове ову слику: 2 дана пре његова смрт мицхаел учинио тренинг ..

    имају поглед на ово:
    хттп://п3.фоцус.де/имг/ген/а/4/ХБа47бРЕ_Пксген_р_1300ксА.јпг

    је то и од Стаплес центра?

  28. изнурен Саид,

    Пажња колеге Хоакс верници!

    Имам теорију, и то је прилично добра, ако ЈА мај рећи себи. Почела сам га на писаћој овде синоћ и онда све то изненада бриа̨у из цоммент бокс! Ја сам га поново да куцате као ми говорити! Верујте ми да не желите пропустити гонна што имам за рећи ... Видимо се касније и запамти - верујем ништа, питање све!

  29. Уенды Дарлинг Саид,

    Мыстеры Лады, Хвала вам за постављање тај! ЈА чути нешто о њему да је он воли Мигуел Ангел дела. То доказују да су његови ближи пријатељи имају невероватне уметничке збирке, Мицхаел ли превише? Питам ако Мајкл љуби вангуардист сликара или француски слика, попут фаувист Матиссе или друге, али очигледно је део свог приватног живота. Ја сам историчар уметности и желео би то да зна ако Мицхаел је био заинтересован за посјећивање Арт Музеји у Европи! Било би тако да се креће за ме видети исте лијепе мајстора уметничких дела и замислити ако сте видели исте лепе ствари и како је могао осетити пред њима. (жалостан за мој лош енглески језик)

  30. Сара Саид,

    Слика је без сумње лажна.
    Погледајте са десне стране можете видети рамена!
    И да је глава видим на дну?
    Исто тако, ако пажљиво гледати у светлу учвршћење на доњој левој руци, а затим на углу мицхаел, изгледа тако неумјесно ....

  31. Уенды Дарлинг Саид,

    Да, то је стварно непаран. Не мислим да смо морати видети помрачити поруку, али зашто Лиз Таылор укор ово није белешке са вентилатором то долази од некога стварно близу ње. Читала сам негде да је и сама припрема за путовање Лондон и бити са Мицхаел, је ли истина?

  32. Холандски Саид,

    @ Сита: Чини се да је тако. Исти плесачи у позадини аныуаыс као у другим имагес / клип.

    Нешто што сам приметио (али можда истинита МЈ конзервативац обожаватеља може пролити море коначним светло на то): МЈ носи његово слушалице са микрофоном лефтсиде у недавној пробе слике и цлип, док Сјећам у снимке из других ливе он показује носи га са десно. Сада, ја знам доста број музичара лично (локално, али и међународно познатих) и, као и многи спортски људи, сви су врло нарочито кад је реч о рутине. Они би никад оборити рутинске су годинама ... не без врло добар разлог да то урадите. Можда нешто врло слаб, али можда неко зна више о овоме?

  33. ЦутеАнгел Саид,

    Сјајна особа, врло фасцинантан информација! Заплет тхицкенс!

  34. соуза81 Саид,

    Уоу, И дон'т кноу ухат то саы. Или је то стварно добри хоакс или МЈ је убијена, а има доста људи који знају о томе. Не знам шта да више верујем сада. А зашто не постоји (стварног) неус сите или програм плаћати пажњу на те ствари и ак питања? Ја не верујем обично такве теорије, али та прича је узимајући странцу и странцу!

  35. ЦрАзЫиНсАнЕбАрБиЕ Саид,

    Пре свега, желео бих истаћи да је разлог Фото лоокс Пхотосхоппед је зато више него вероватно је, али само јер ако то не изгледа Ригхт онда навика изгледа добро и то је био Вероватно би требало да буде плакат, А зашто би желите Постер На Уалл која изгледа као Потпуна глупост? Пхотосхоппинг Слике су потребне да би Фотографија изгледати боље. Им А Фрееланце фотограф, знам да.

    Видео мора бити Рецент јер играње Гуитар Гирл Уас пјевање У Спомен, па ако тај видео је био из година, како је још Млади? Ајде Људи Уколико Ваш Стварно истраживање Свеједно овог бисте знали да.

    Шта мислим да је од прославе Уас О трилеру ће бити, и отада он воли да Плаы Вицеви о људима, и он желео да направи ову најбоље перформансе у историји човечанства.

    Он је лажан смрти, не зато што му је оставите, не зато што је хтео да побегне, он би никада побјећи од своје проблеме, он преживели злостављање детета питања, и никада еарлы Далеко од њих. Он је желио ставити на Тхе Греатест Схоу евер и што бољи начин него заваравања своју смрт и онда када је Меморијални Тоурс Старт, Он Јумпс из дна поду као у Недавне Концерти и изненађења Свет као никада пре.

    Он је изјавио да није видио Ми Је Ништа Ипак, Шта мислиш то значи? Плус Он никада нецхе починити Самоубиство или дрога, а ако је он Узимање дрога, зашто је он Хаве кустодији децу, више него вероватно да ће преузете су од њега.

    Спомен изгледао Лажни, а ковчег изгледао мањи од Његов стаса, људи није Производимо Сузе Јуст Маде плачу шумови. Спомен је значило да славимо живот, Споменици Донт Увек морају бити о смрти.

    Плус Ин Тхе Рехеарсалс Видео Кад Директор каже сачувајте Апплаусе, упоредите глас Кенны Ортега, то је Њему.

    Мицхаел Јацксон био би једини у историји који би могли Вуци Нешто Офф Овај Огроман. Он је једноставно желео да покаже света који не треба слушати медије Они Феед Ви Буллсхит. И ако сам Десно, а затим ће бити представљен Медији као највећи први у историји, а ако му тзв Обожаватељи купујете оно што говоре, онда су Арент Труе обожаватеља. А ако Купи тона Мицхаел Јацксон глупост Након што је наводно Диес, ваш Стварно не Мицхаел Јацксон Фан, Фан Ваш А ако волите Његова музика и бригу о њему као лице Да. Ви требате Донт Купи тона Меморбилиа доказати своју обожавати.

    Плус само зато што је био у дуговима, се Меан Он се Хаве Монеы. То је Мицхаел Јацксон Да причају, нико Куповина зауставио његову музику. Он је најпознатији Појединачна у историји. Имао тона пријатељи, да није приказати своме Меморијални И Тона људи који се Хаве било какве везе са Мицхаел Јацксон. Дакле огромној Схоу ће се десити. Ыоу Јуст Уатцх а ако Им Погреłан, тада сви бити сретни Мицхаел Јацксон на небесима. Имам за рећи Али Им Прекидање то управо сада, ако желите да разговарате са Ме Даље Мы Ыахоо Је Драгонфире_барбие_суеетхеарт.

  36. дама принцезу Саид,

    до мыстерылады, ди имате тачан датум када Лиз Таылор одговорити?

  37. уисхфул09 Саид,

    мыстерылады, сачувај нас туеетс ажурирана са њом, молим те. Врло интересантно.

  38. супермом75 Саид,

    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=6ЫрА8МзФАаИ

    ок погледате овај видео на испробавање аудитионс за днцерс можете одговарати их у фото и видео пробе и само наизглед пронаћи ону која изгледа исто реци ми и без Лиз и Диана нису били тамо на спомен

  39. МрсБењамин Саид,

    ДР. Арнолд Клеин има Туиттер налог ...

    хттп://туиттер.цом/аукмд

  40. јетгрррл Саид,

    Нашао сам видео из историје турнеје и као што можете видети у кореографији и мјешавина користи се за Они донт царе о нама песма је баш исти као онај приказан на МЈ наводно задње пробе од 23/06
    Цхецк ит оут од 2:22 до 3:49

    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=А4кст7екД8цЫ

    Не могу схватити како је могао да има мисао користећи исти плес рутину, него на његове претходне турнеје кад је најавио да ће његов цомебацк турнеја била би најбоља икад и пуно нових ствари ... Тхе Бритисх пресс би приковани га!
    Молимо вас јавите ми шта мислите.

  41. Сосх Саид,

    Уоу! која изгледа као да би био заиста велики концерт. Не може чекати на АЕГ пуштање ДВД од пробе.

    Као што сам упоредити ову слику на тзв пробе видео запис, мислим да је снимак није од коначног-пробе. У позадини је много више у овом ливвинг метак. Није обичан бацкдроп.

    Али да опет, можда је само клип објављена потпуна кад Доме пројекат је укључено.

  42. Гуы Дуеебы Саид,

    Не верујете да су снимке са пробе из година, као што је рекао туан75. Тхе гитариста Ориантхи не би били квалификовани да играју за његов концерт, ако је то година, она је само у њеној раној 20 година. ЈА чинити веровати но слику пхотосхопед је, за оно што разум? Имам ниједан нит мисли.

  43. Хе.ис.аливе Саид,

    Елизабетх Таылор се туиттинг да збацивати јавност - Хало? Она је МЈ'с већини интимне, поузданих пријатеља који је био не показују на "спомен" зашто? свих људи би Госпођа Таылор се не приказују ?????? Сматрам хиглы вероватно да су сви његови унутрашњи круг цонфидантес: Диана Росс, Лиза Минел, Ури Геллер И Опрах превише су се на ово! Да ниједан од њих показали су се на спомен те су сада деадстонед Нечујно шаље поруку?

    Људи, Лица: гет реал и доћи на трикови тих људи користите плутајући "Инфо", како јавности као цвркут све дизајниран да збунити јавност из фацтфиндинг и фигуринг оут што се догодило .. стварно

    То МЈ креиран смрти и спасао се наставља остварити озбиљну тракција на Интернету, све више и више људи су на њу и копање за информације и објављивање блогова, питања, "шта ако је" свуда .. где има дима ту је ватра, узимајући у пламену су већа и већа ....

    Живимо у доба највише икада технологија и еверытинг може фалсификовао до савршенства: као што су видео снимке, фотографије, текстови певали "бол" вс "мука", не постоји ограничење! Ја сам почетком веровати да је Мицхаел Јацксон користи ову технологију за његову пуну предност како би се створили масовну конфузију! Леђа унутра 1977, када је Елвис је нестао, то није било могуће, а људи су морали да користе друге начине да открију стварне истине, али .. и стварне истине о Мицхаел Јацксон'с деатх лажна и успјешан бијег ЋЕ тако бити све открила неки дан, неки дан пре ако мене питате ..

    На питање о његовој смрти креиран далеко превагнути стварност свога што је умро за реал ...

    Мицхаел Живи!

  44. Литтле суши 01 Саид,

    тих пицурес изгледају јако чудно .. друга је слика То је то у леђа округла.

  45. Сара. Саид,

    Сита, Ја сам не сигуран о томе. Могуће је, јер су плесачи Чини се да су исти. мицхаел али изгледа мало другачији у ову слику него у пробе видео мислим.

    "АЕГ тврди да су о хундрес плус сати видео снимак. Једино што им је то релеасе кратки клип неког непознатог релативна, а не као популарна пјесма из МЈ. "
    То је често рекао да постоји много сати снимак, али само овај кратки клип је издата. То је оно што ми мислимо да постоји нешто криво. Но, морам рећи ја сам из Немачке и моја мама ми је рекао да се данас, у неким је чула вест да желе направити ДВД са свим његовим пробе ствари из ЛА, који би требало да буде издат у децембру. Било је такође рекао да је певала неке потпуно нове песме, а ви могли слушати их на двд-ове ... ја не знам где је то чула, али ја не верујем да је овај ДВД бити издат ... јер ако су толико много ствари , зашто се онда само нам овај кратки клип, а не на друга секунди пјесму? то је тако чудно ...

  46. МрсБењамин Саид,

    Такође сам пронашао ову уеб страницу
    хттп://ууу.тхеспооф.цом/неус/спооф.цфм?хеадлине=с3и55169

  47. МрсБењамин Саид,

    Такође МЈ чува један хоакс смрти дневник ... ..
    ОП црноглавка Мицхаел Јацксон чува један зачуђујући "смрт-хоакс дневник", објашњавајући да је његова смрт би лажна од срчаног удара и говорим кад би дошао из скривали, породични пријатељ који тврди да су пронашли часопису "међу Мицхаел личне ефекте" каже дерекцлонтз.цом искључиво.
    Живи - или не? Те бити судија.

    Живи - или не? Те бити судија.

    "Постоји превише притисак, притисак, притисак ... притисак свуда скрећемо ..." а дневник запис датиран Нов 17, 2008 је наводно кажу у једном делу.

    "Не знам ко сам, а не анморе (СП). Можда сам само отац моје деце. Маыбе И'м упропашћен.

    "Тхе дрога (нечитак) комерцијалан ... (нечитак) ... нисам наркоман. Али ја не могу престати ...

    "Ако је Елвис ... (нечитак) ... тако да могу И.

    "Ја ћу имати 'инфаркт' од дроге као што је учинио (ыеах, ригхт!)

    "Вратит ћу се, али само када сам спремна. Већи него у Елвис'69.

    "Можда на Божић 2009. Или можда у новој години је боље.

    "Бацк-од-мртав турнеје, прави трилеру. Али сам се одморити. Ја сам уморна. Нисам (размишљања) јасно.

    "То је дрога.

    "А лот оф обожаватељи још ме љубе. (Неки) људи мрзе мене. Тхинг (сп) ће бити другачији (после овог) ... "

    Јацксон инсидерс одбио да се изјасни - званично - у извештају. Али, као један насамо рекао, "Ми волимо без обзира Мицхаел."

    Пријатељ који леакед делове дневник такође је тесно усана, рекавши само: "Постоји више од 60 страница (од ње) да ћу пуштање на породицу преко свог адвоката и они могу да раде шта желе са њом. Она не припада мени. Она припада Мицхаел и његов вољеним. "

    Остали извори потврђују да Јацксон, 50, је говорио о смрти хоакс "у неколико наврата" у 2008 и 2009, иако је пријавио откриће дневник наводи да је његов план чинити да дође као изненађење за све контактирамо дерекцлонтз.цом .

    А бојите по бројевима рачуна о смрти хоакс, у Суперстар сопственог рукописа, може довести до озбиљних правних проблема, кажу правни посматрача, нарочито ако је часопис је запажена по осигуравајућа друштва и власти се пројектују преваре.

    "Надам се да се Бог дневник је читљив", рекао је Јацксон који присном затражио анонимност. "Ако је Мајкл стварно је жив, ако он оркестриран све то, ако он лажни своју смрт, онда нико не ће бити сретнији од мене. Што се тиче преваре - не, нема шансе.

    "Мицхаел не би починити преваре. Он не покушава прикупити осигурања. Он штити себе. Био је то за његову децу. Гарантовати да ћу га. "

    Новости из Јацксон је "смрт" на 25. јуни запањен свету. Наиме, за само неколико сати од анн0унцемент од стране власти, фанови су се већ почели нагађати да је он још увек жив и отишао у бјекству. Накнадна извјештаја сугерисао да је, дапаче, перпетратинг један хоакс како би избегао притиске живота у очима јавности.

    Сцоопинг света, извијестили дерекцлонтз.цом Јацксон је био одлучан у Асхевилле, Нортх Царолина, а затим на источној Европи, где је мислио да буде холед у Мађарској, па чак ни у Русији, где су стотине људи тврде да су га пјегави у Москви.

    Овде се налази на уеб страници
    хттп://дерекцлонтз.уордпресс.цом/2009/07/07/мицхаел-јацксон-деатх-хоакс-диары-фоунд-финал-проофм-хес-стилл-аливе/

  48. МрсБењамин Саид,

    "Нови детаљи Мицхаел Деатх ХОАКС открила ... а зна се где је скривање"

    На овим страницама
    хттп://дерекцлонтз.уордпресс.цом/2009/07/01/детаилс-оф-мицхаел-деатх-хоакс-ревеалед-анд-уе-кноу-ухере-хе-ис-хидинг/

  49. пхоеникс180 Саид,

    Морам рећи .. Ја искрено верујем да је Мајкл стварно умро. ЈА је отишао леђа и напред поготово јер сам открио овај сите дивно, но то не стварно сабрати. Свако има на земљи, чуди зашто би амбуланте потраје тако дуго да бисте добили ван дана аугуст? Па, јер су знали да Мицхаел умро. Зашто рогоза кад знамо да је пацијент је умро. Тхе ЕМТс хтео позвати га онда Др Мурраы али нису дозволили да се њима. Мислим, након 30 минута, Мицхаел не би преживео пуноправни цардиац хапссење .. имате 3 минута да можда преживи један срчани хапшење. Што се тиче конфузије на телу где ће бити покопан-породицу је паметно да се збунити свакога. Ми волимо Мицхаел и тешко умиру навијача и медија подједнако би гужва око његов погреб сите, покушавајући узети слику. Неки можда чак и покушати вандализовати га. Додуссе недоследност постоји неколико других, но сигуран сам да је рационално објашњење за све. До тада!

  50. Мијац Саид,

    Ово је проба стварне, поглед на плесача, они су нови момци, уједно и гитариста (њено име је ОРИАНТХИ) и МЈ-а одећа из његове излете у Лондон, када је отишла да види мјузиклу "ОЛИВЕР" он је то исто носиш мајицу те да исти јакну.

    Погледај ово:

    хттп://мјјпицтурес.фрее.фр/2009/вариоус/лондон2009/оливер/026.јпг

    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=ОдцытуКхВКо

  51. пхоеникс180 Саид,

    Пардон .. то сам заборавио додати нешто: хвала вам за овај сите. То чини пружити велику количину наду и не покушавајте да тражи истину. Чак и ако се осећам као да је прошло на, барем могу држати моје срце и даље отворен, а свест о глупости која се спеуед на телевизији и других различитих уеб сајт.

  52. МиссЦ Саид,

    Где је он? Нико не зна где је тело, неке новине, рекао је он већ био покопан, онда неки кажу да је био на дрогама, Латоыа сада каже да је убиство. То је потпуни неред, било да су налаз то превише тешко да води га или ја не знам. Од свих његових чланова породице који су једини који се говори је Латоыа и то је чудно. Сада, ово може бити пхотосхопед фотографију, то је све неред. Свакодневни сам више разлога за ову суспецтинг ништа, јер његова породица каже има смисла! Једног дана је имао срчани напад, тада је убиство, а други дан, он је био на дрогама. Јеез, не могу спавати чак и размишљати о свему томе. Им 'лијегање лудог озбиљно.

  53. Усаге Саид,

    Слике и видео су недавне и дефинитивно није лажна. Постоји велики екран иза Мицхаел и плесачи (само гледати видео, екран показује нешто на њој је у првом делу је видео). Такође можете видети у видеу застор, који је на исти положај на слику То је то и разлог зашто део је пројициране "То је то" слика на екрану је нестало.
    Жао нам је, али ја то мислим да је Мицхаел смо у потрази .. не значи да он је мртав.

  54. динамит Саид,

    хттп://ууу.метролырицс.цом/2009-мицхаел-јацксон-апостолд-даугтхер-хе-уас-дыингапос-неус.хтмл

  55. динамит Саид,

    Мицхаел је рекао претпоставимо 2 имају Паризу месец дана пре него што је умро да је умирући,
    линк досент Чини се да постоји више, ја цудити ако је то истинито или једноставно више глупости

  56. динамит Саид,

    хттп://ууу.метролырицс.цом/2009-мицхаел-јацксон-апостолд-даугхтер-хе-уас-дыингапос-неус.хтмл

  57. динамит Саид,

    Interesting http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

  58. Priya78 Said,

    To mysterylady: Re: your statement “What makes it even stranger is Dr.Klein doesn't have a twitter account !!!”

    Arnie Klein DOES in fact have a twitter acct: http://twitter.com/awkmd

  59. Ghost Dsc Said,

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? Да ли?

  60. Samantha Said,

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  61. Samantha Said,

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  62. dorleac Said,

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  63. EverNorton Said,

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  64. Nickname1984 Said,

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  65. MyBelovedMJ Said,

    He looks sexy . Like always

  66. MyBelovedMJ Said,

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  67. serpentina Said,

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  68. HomicidalClown Said,

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  69. dorleac Said,

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  70. saeed1237 Said,

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    цхецк ит оут
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  71. wozniack Said,

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  72. свангел Саид,

    Ја верујем да је стварност пробе Мислим да смо се ставити на једну причу ... ово је мицхеал јацксон ми говоримо о ... он ууд не укључују толико људи у смрт хоакс ... цуз неко преживање пукотине и просути истина ... ја верујем да радимо is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  73. mysterylady Said,

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  74. loveandpeace Said,

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  75. dynamite Said,

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  76. dynamite Said,

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  77. dynamite Said,

    And i agree the rehearsal video is real

  78. lucaslight Said,

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    хттп://цдн.буззнет.цом/медиа/јј1/2009/06/јацксон-рехеарсал/мицхаел-јацксон-финал-рехеарсал-03.јпг

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  79. dianafan Said,

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  80. flower Said,

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  81. anka Said,

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  82. dynamite Said,

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  83. anka Said,

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  84. artisticflare Said,

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

  85. мјфан Саид,

    While he did this exact choreography on earlier tours, he never wore THIS outfit for it. So I find it a little hard to believe that this is old footage.

    Also, his last tour was over ten years ago. While I think his face looks a little different on stage than in other footage released of him sitting and watching others rehearse and chewing gum, this face is “new enough” that it can't possibly be from an old tour.

    As for the hair, it's a wig. So what he performs in and what he wears ordinarily have nothing to do with anything.

    I think it's a bit of a stretch personally.

  86. мјфан Саид,

    @#22, I too thought that Liz was talking about MJ in that post about the flowers and note. I think it's very odd personally that she won't reference his name there, but she'll reference it after he's died.

    I also find it VERY weird that she wouldn't go to the memorial. Supposedly according to her her feelings for MJ were private and MJ wouldn't want her to go to a public memorial. Хух?

  87. мјфан Саид,

    #35 yeah cause nobody can buy lots of MJ CDs and be a real fan. *eye roll* Maybe some people just want the CDs they didn't have, it's not a “prove you're a real fan” thing.

  88. shell12 Said,

    MICHAEL IS DEAD PEOPLE LET IT GO AND MOVE ON.i SAE mICHAEL AT THE THIS IS PRESS CONFERECE AND IT WAS HIM JUST AS PLAIN AS DAY.iF YOU CALL YOURSELF A MICHAEL JACKSON FAN YOU'LL KNOW HIM WHEN YOU SEE OR HERE HIM,AND THAT WAS MICHAEL.

  89. wozniack Said,

    Okay, I know I shouldn't buy into this, but this really bothers me: http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    There are two youtube videos of a psychic communicating with Michael, and is relaying his message.

    I found it in these comments: http://parabook.wordpress.com/2009/07/09/michael-jackson-death-hoax-evidence-mounts/

    Also, what do you think of this? Someone who commented said he “appeared” to her several times. I don't know what to think anymore.

  90. alive Said,

    i'm pretty sure you are right about mikes headset mic. i always saw him wear it on the right. strange it's on the left anyone else out there ever see him use it on the left?

  91. alive Said,

    do you think that professional photographer could examine the death photo too and see if he can find anyhting that may have been faked in it?

  92. svangel Said,

    @ SHELL 12…THIS IS THE MICHAEL JACKSON DEATH HOAX SITE NOT THE HE IS DEAD SITE. AND ON THE FACT THAT U SAW HIM AND THINK ITS HIM…I CONGRATS U ON GETTING THE OPPORTUNITY TO SEE SUCH A LEGEND,,,BUT UM.. U DO KNOW THAT A DECOY IS SUPPOSE TO LOOK EXACTLY LIKE THE REAL PERSON RIGHT… AND UNLESS HE KILLED HIMSELF THERE IS KNOW WAY HE CUD DIE EXACTLY HOW HE WANTED( REFERING TO THE LISA MARIE BLOG)

  93. stephykat Said,

    well, all I can say is..I do believe he's alive and reading and beginning to see who really believes in him and his art..at the end..I can spend many days thinking about him since I felt his presence and still do, but I can't prove anything. I just hope he's better than before and continues with his messages to the world.

  94. dynamite Said,

    Amen to that stephyKat

  95. emo_pinkt Said,

    I do not think that the video is Fake. IF YOU WATCH tmz's videos of MJ coming out of the DR's office. You notice him with straight hair..That is until June. Then his hair is curly. That is definately Michael.

  96. melluvsmike25 Said,

    Well, I've been reading all of your posts for quite some time now, now finally I have joined the group. A lot of you have pointed out several interesting ideas about MJ not being dead. Good work guys! I think after we find out the truth, we should all thing about taking up detective work. I've been setting here reading all the responses, but now I've got to add something.

    First off….when that picture that you guys keep referring to came out, it had no “This Is It” behind it. Am I the only one that saw that? I saw it a while back, I would guess at least a week ago, with nothing behind him but those metal things. No words. But what does that mean? Not being sarcastic, just wondering what does it mean if someone did photoshop in the words?

    Also, the deal with the added “s” at the memorial. I have listened to my own cd and all that youtube how to offer on “Will you be there”, and on the original and all others, the s is not there. He only says it on the memorial. Unless there is another recording of that song that is not on youtube or the original cd, it certainly makes me wonder.

  97. melluvsmike25 Said,

    Also, I would like to add that I've noticed several people referring to the ambulance pic. My son, who has been learning detective work since he was 11, and he's 17 now, and I both, think that there is no way that that picture could have been taken from that window in the back of that ambulance. Let's just say that someone had a super dupper camera that can take pictures through a tinted window. And even though, no press was supposed to have been around, the angle is wrong. Picture someone in an ambulance. Here is the one of him in the ambulance.

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    Now here is the ambulance

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

    Even if you could tilt to the side of that window, there is no way that you would get that much of his face in the pic. You would have to have been IN the ambulance. Mostly you would have gotten a shot of the top of his head with a little of the side of his face. So, let's assume that one of the ambulance drivers took a bribe and let them in. It seems awfully strange that no one else was bought off also. Not at the hospital, the coroners office, the funeral home. Nobody but that ambulance driver? Seems strange to me. I think that pic was staged a long time ago.

  98. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Pretty Sure Ambulance Drivers, Can Drive Better Than That, Plus They Cant Possibly Be Driving That Slow With Michael Jackson Dieing Inside. I Think The Whole Video Was Staged, Plus If He Was Already Dead, Ive Seen Ambulances Drive Faster Than That With Dead People Inside. Watch The Video Closer And Listen To The Audio Better. It Doesnt Make Any Sense

  99. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    I Would Also Like To Point Out The Part Where Jennifer Hudson Is Singing At The Memorial And Then Michael Jackson Says That Poem Or Whatever, If Seen The Concerts Where He Says The Same Thing And At The Memorial He Sounds Like He Is There And His VOice Is Very Emotional. Heres The Links To SHow You The Differences.

    Концерт Мицхаелс
    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=КСРГ08РкЗУТс

    Мицхаел'с Мемориал
    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=м5СУјУтпгц8

    I Really Think Alot Of Us Could Be Detectives LOL. We Have Shown More Evidence Then The Media Has, Because They Make More Money On The Lies Than On The Truth. We Arent Getting Paid So We Are Taking Our Time And Finding The Truth Faster Than They Could Possibly Do So.

    This Site Is Also Becoming Huge And I Wouldn't Be Surprised If This Site Ends Up On The News Or Newspapers Or Whatever, Because You Know Some Media Or Paparazzi Has To Eventually Come Across This Website.

    Oh And I Dont Know If Yall Noticed But Almost Everyone At The Memorial Was Looking Up At The Ceiling Alot, Maybe To Look As If They Are Looking To The Heavens, But Its Being Done Quite A Bit.

  100. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    I Think Some Of These Psychics Might Be On Some Crack, Or Need To Be In An Insane Asylum. She Is Like Some CrazyNess. Going Back And Forths About His Music Being In Her Head, She Is Just Alot Of Confusion, None Of This Video Made Any Sense And She Just Confused The Crap Out Of Me.

  101. Tiffany Said,

    I really think that the person rehearsing is another imposter. He doesn't move like Michael and he is not as smooth as him, and Michael doesn't shake 2 hands, I thought it was just 1? He seems too tall to be Michael in my opinion… When I seen this, I just didn't get a Michael vibe! I might be wrong, but I feel as though this is new footag with an imposter doing a copy cat version of Michael's old rehearsal. And let me just mention, that Michael has been wearing wigs for the last couple of years that cover his ears… because he had to get cartilige removed fron his ears and inserted into the tip of his nose to rebuild it again, due to the tip of cartilige collapsing.. his plastic surgeon suggested to rebuild the tip because it started to look too thin and unnatrual. Ok so now that we know about the reason why Michael has been hiding his ears lately.. now we see his ears exposed? I think this was totally an imposter doing a horrible rendition of a Michaek Jackson dance.

  102. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    i have to say something, remember his song stranger in moscow? people in moscow supposedly saw him there after his death. im pretty sure he has been planning this for forever. it makes more sense that he is alive than he is dead, if he was really dead, we would see a body and wouldnt have all these people thinking that he isnt dead.

  103. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    If Michael Jackson Is Alive And Came Across This Site, I Think He Would Be Very Happy With Us. Plus We Have To Be Positive, Since He Stated In His Diary He WIll Comeback Only When He Is Ready, So Be Positive And Ask Him To Please Come Back And Give Us A Great Comeback Tour.

  104. Tiffany Said,

    And another thing, that hairstyle of the guy dancing at rehearsal is so 90's for Michael. Michael changed his hairstyle a long time ago, and he hasn't had it curly in years, let alone a poinytail that exposed his ears. That looks more like real hair than a wig if you ask me. hmmm makes you wonder if that really is MJ standing up there or not.

  105. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Oh And Michael If Your On This Website And Sitting Back And Reading All The Comments. We Love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  106. loveandpeace Said,

    It's already been said many times that it was taken on the right side of the ambulance through a small, yes tinted, window. There's even a reflection. There wouldn't be a reflection if they were in the ambulance with him. I wish hollywood.tv would of kept the camera rolling following the ambulance. Wonder if they stopped to get food on the way. Also, someone usually goes with the person. Dr.Murray should of went with them.

  107. ILuvMJ Said,

    Hmmm…where to begin….WELLL, as much as I would love to hear that MJ is still alive, I cant wrap my finger around how he can possibly make this work; someone is bound to slip up and blow his cover. MJ believed in conspiracy theories so I could see him BEING a conspirator and attempting to pull this off but would it be successful? And for those that think that he will “comeback” and have some back from the dead tour, KEEEP DREAMMMINN Even if he did fake his death he wouldnt comeback from it lol…for what?? Everybody knows he wanted to escape, be free, and do the things that all of US do. Even Marlon said it at the memorial.
    Is it just me or did his speech sound insincere? especially at the end when he brought up his twin?

    In regards to post 99, I think everybody was looking up at the megatron screens. They had shown them before the memorial had started and they are really high up in the middle of the building.

    The ambulance picture I believe is legit, If you look carefully youll see a reflection of a red car and youll see the same red car parked in the road just watch the two videos that melluvsmike25 posted or post #97.

    The memorial was extremelly emotional for me to watch I cried the whole way through it, but the MOSTT emotional part was when MJ started reciting the poem…his voice sounded real, not prerecorded, it had a very clear and distinct sound.

    There are soooo many questionable things going on here, but I seem to find a somewhat reasonable explaination for almost all of them. For example, WHY IS NOBODY SHOWING EMOTION?????? I never even met him and I was cryin like I lost my first love!! And I thought, well maybe they are all cried out, or maybe they resent him for refusing to let them help him. I just seems like EVERYBODY around him is fake. Man I could go on, but Ill stop there for now….Share your feedback with me.

  108. dynamite Said,

    Tiffany i agree with you the hair looks real, if it was fake wouldnt the wind machine knock it off or when he put his head back, he looks like mj to me

  109. dynamite Said,

    It is possible the ambulance picture is real my dads car has black tinted windows and on sunny days you can see through the tint into the car, depends on what kind of tint it is, you can get light and really dark tint, but i dont think he would have got that good of a picture

  110. stephykat Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=oz-G7RsZFL4..this seems to have happened late feb/march 2009..he seems ok with the press..a little ironic like oh are you really interested in my music?aha..and frankly seemed really relaxed and I love that normal manner he's dressed in..plus check him out with Ed Hardy, I really think he was creative, normal and was ready for a show and yes he did look older. I hope he is alive and reading but if not, I do hope he left a ton of music behind.I bet he had a lot of fun during his seclusion and did have many cool friend, I would've loved to have met him to share many musical projects and new sampler rhythms..at your feet as always..

  111. anka Said,

    about the photo taken from the ambulance.Guys take a look at the video, and will see in the right side of the ambulance a window, thru that window was taken than picture, pay attention at this think, and all the mistery wil disapear.I have no doubt, just look …

  112. melluvsmike25 Said,

    Yes, I see the tinted window in the front of the ambulance guys….but don't they put you in an ambulance feet first? So, if they took that shot through that window, wouldn't they have gotten his feet? Any body know about ambulances? I thought they put you in feet first.

  113. melluvsmike25 Said,

    I've been trying to find what is the procedure for when they put you in an ambulance. Feet or head first. Does anybody know the correct way?

    What I am saying is that if they took the picture of him through that back window, they couldn't have got that shot. If they took it through the front window on the right side of the ambulance, wouldn't they have gotten his feet?

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

  114. melluvsmike25 Said,

    Also, I've noticed in another post that someone said something about MJ having to wait for a tour bus to move out of the way. All I see is an firetruck. So, are they saying that MJ was in that firetruck. I don't think that's possible.

  115. MyBelovedMJ Said,

    Труст ме на овом једном. The rehearsel Video where they are doin “They don`t really care about us” . That is Michael, look at his eyes. Trust me thats him

  116. dynamite Said,

    @melluvmike25 I was wondering the same thing, shouldnt they have got his feet?

  117. Ninanina Said,

    OMG – this pic is NOT photoshopped.
    You only see, what you wish to see…
    Have a look at the video AGAIN, and you'll see, that there's a movie going on in the background (soldiers), shown on a HUGE screen.
    This screen shows various pics or movies for the different songs.

    I can't believe you didn't show the fullsized pic to the professional…

  118. KARENM14 Said,

    IF YOU LOOK AT THE PICTURE OF HIS EAR ONLY AND THE PICTURE OF THE AMBULANCE PHOTO THEY ARE DIFFERENT FROM ANKA SAYS AT 6:50P.M. ABOVE IF YOU SAVE BOTH OF THEM THAN TURN THE AMBULANCE PHOTO AND ZOOM IN YOU WILL SEE AND ALSO ON THE REHEARSAL PHOTO OF HIM UP ABOVE CHEWING GUM WHEN THE MUSIC STARTS HE OPENS HIS MOUTH HE HAS NO TOP TEETH SINCE WHEN DID MICHAEL LOSE HIS TEETH

  119. KARENM14 Said,

    WHAT DO YOU THINK?

  120. MrsBenjamin Said,

    I just looked it up…it say Feet first

  121. HomicidalClown Said,

    To dorleac:

    The only thing about the pictures that look fake is the background (because it is) and possibly the lights (not necessarily fake, and if it is could've been added to see how it would all look).

  122. wozniack Said,

    I was in an ambulance 5 years ago, and my feet faced the door once I was in. That's how I always thought it worked.

  123. anka Said,

    I agree with you MyBelovedMj is Michael, I have no doubt, 100% is him.
    About the procedure regarding how they must put a pacient with feet or head first in ambulance, I have no idea.

  124. Goldie Said,

    i really love this site so much all of my friends think im crazy and they all say that michael is “Dead and gone” … But i dont believe in that i belive he is dead and michael has been on this website

    dont you Guys thinks ist weird that “Supermom75″ havent wrote anything since somebody asked her if she was the real michael jackson because the person knew A LOT of michael ??

  125. melluvsmike25 Said,

    динамит

    I thought so too.

    MrsBenjamin
    Where did you find that? I looked all over the net for it and couldn't find it.
    уозниацк
    You said you went in head first huh? Јесте ли сигурни?

    If anyone knows anybody that had rode in an ambulance or knows anybody that drives an ambulance, please ask around. Because if it's feet first, this picture was fake and taken at another time. Please other's investigate this.

  126. melluvsmike25 Said,

    Hey ADMIN maybe you could find out!!!!!!!!

  127. melluvsmike25 Said,

    Never mind. I just found out through my ex-hubby, and finally found it on the net. They put you in head first.

    So, this means that the ambulance pic could be him. It still doesn't look like his nose though. Now I'm depressed.

  128. lillina Said,

    ok u really passed me off
    maybe this picture is a fake and aeg created only for the fans,maybe not…but the fact that u analyze everything about him it's so bad!
    You are always the same?? I don't think so…
    Some times I have curly hairs sometimes no,and i can look different from the other days…and sure this could happen even to Mr Jackson, but that doesn't prove for sure that he was not him

  129. MyBelovedMJ Said,

    Goldie: I don`t think Michael is the person with the name: Supermom75. Ehh nope, and for one reason. Michael woulden`t write anything inhere himself, Im sure he has been reading our posts, but i don`t think he would write anything.

  130. MyBelovedMJ Said,

    They are always outting you in an ambulance with your feet first. Not yout head. So Michael is placed wrong in that ambulance

  131. KARENM14 Said,

    THE AMBULANCE PHOTO CAN NOT BE HIM. IF YOU LOOK AT HIS EAR. IT IS NOT HIM. THERE IS A PICTURE ON THE INTERNET ABOUT HIS MANGLED EAR IT WAS TAKEN ON JUNE 10, 2009 AND IF YOU COPY AND TURN THE AMBULANCE PHOTO THE EAR IS NORMAL. TAKE A LOOK

  132. ejay5131 Said,

    Okay, I'm not saying this photo is or isn'ta fake BUT, if you watch the rehearsal footage that AEG has released you can clearly see the balding white guy in the bottom right of this picture, in the rehearsal video at the same spot.@1minuute 17 seconds.
    http://www.youtube.com/watch?v=XEA25qJQlw0

Додај коментар

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац