Michael Jackson's Darrer Assaig una imatge Fake

13 de juliol, 2009
per admin
Creat digital, aquesta imatge es diu que és Michael Jackson's assaig final de la nit abans de morir.

Aquesta imatge ha suscitat una gran controvèrsia en l'últim parell de setmanes. El que al principi semblava ser el "únic" en l'existència d'imatges que col loca Michael Jackson Assaigs per a la seva gira de concerts la nit abans de morir, ara sembla ser una cosa molt diferent.

Diversos usuaris en aquest lloc han assenyalat anteriorment la possibilitat que aquesta imatge pot haver estat 'photoshopped ».

Amb aquestes sospites assenyalat, estem aquí a MJHD decidit fer un pas més enllà i han analitzat la imatge d'un fotògraf professional.

El fotògraf professional que va analitzar aquesta imatge sota el microscopi i també en l'ús de programari d'edició digital, per desgràcia, desitja romandre en l'anonimat, però les seves conclusions no són les menys fascinant i encara voleu compartir amb vostè.

En primer lloc, el problema més evident amb aquesta fotografia és el fet que la part inferior de la "S" no es troba entre les cames de MJ. Algunes persones han dit que és degut a que l'angle d'on està, i la rampa.

Els nostres experts d'acord.

Va analitzar l'amplada de la part superior de la "S" i va dir que sense cap dubte, hauríem de veure almenys una part de la corba de la part inferior de la "S" entre les cames. En segon lloc, també hi ha d'haver algun tipus de bastides o la il luminació entre les cames, però és completament negre mat en una estreta inspecció.

Secondl, va començar a examinar els antecedents en el seu conjunt, i han observat que és completament digital, d'acord amb els nostres experts. És que falten elements vitals de la llum i la foscor. Les ombres, no són prou fosc i no hi ha crema de les llums en el pis del bastida, o el propi bastiment de metall. L'única "il luminació" és el present blavós "lensflare 'que es pot veure, però els nostres experts d'acord que aquest és un simple element que pot ser afegit amb Photoshop.

A més, la llum a la part inferior esquerra de la foto és molt prestats, que pel que sembla, és també un signe de la història dirà de treball digital.

Quan ens van mostrar els nostres experts la "imatges" de Michael realitzar 'Ells realment no es preocupen per nosaltres ", usant la mateixa roba, però no amb' This Is It" de fons, està d'acord que ho fa veure com si la seva imatge s'ha adoptades a partir d'aquest moment (que podria haver estat fa anys a jutjar pel pentinat) i es col loca com una capa a la part superior d'aquesta pre-dissenyats de fons.

L'altra cosa a considerar és que Michael Jackson estava assajant per al seu concert al Centre de Los Angeles de grapes. Els concerts no es va a realitzar aquí. Per què, doncs, que cal que hi hagi cap tipus d'antecedents a tots, tenint en compte que era només els assajos? No està car i importants necessaris per estar a l'O2 Arena de Londres?

Prendre un segon cop d'ull a les imatges aquí, i que componen la seva pròpia ment.

S'ha observat per molts fans de Michael Jackson aquest lloc que aquesta rutina és el mateix que Michael va fer una rutina en una de les seves gires d'anys enrere. Creiem que això és cert, i que aquest assaig és metratge de la mateixa gira ... anys enrere. Per què aleshores els mitjans de comunicació és la 'venda' per a nosaltres com el metratge de 23 de juny 2009?

Creiem que per a la "mort" de Michael Jackson a ser believe, és de vital importància per a tots nosaltres es deixi enganyar a pensar que estava assajant a la nit, 12 hores abans de la seva mort. Algú vol que pensem en aquest punt és on estava, i això és el que estava fent. Segons els nostres experts, aquesta imatge podria haver estat creat en qualsevol moment .... Que planteja la pregunta ... si Michael Jackson no va anar a assajar la nit abans de morir a Los Angeles, com tots hem estat ... aleshores li va dir que era?

Etiquetes: mort hoax, Tour
Publicat a hoax mort, Rumors, Tour | Comentaris (84)

84 Respostes a "Michael Jackson's Darrera Imatge Assaig un Fake"

  1. JC.LOVES.MJ diu:

    OMG! i sooo sabia! és un fals! com sé que MJ és viu i hi ha molts punts que demostren que ell fingió seva mort, però què passa amb les coses que fan que la seva mort sembla real?
    tals com:

    - El monument, soo es va gastar molts diners
    - La forma apassionada que és d'aproximadament uns Latoya MJ ser "assassinat"
    - Les qüestions jurídiques
    -el fet que han matat a persones alotta si mateixos sobre la seva mort, com i dont think MJ voldria això.

    Ive sort anat en blanc en el moment, però hi ha alotta coses, ningú d'acord amb mi o pensen d'una altra manera, id agradaria saber l'opinió ur

  2. dianafan diu:

    Canyou demanar a la cambra d'experts per obtenir una imatge completa de la cara MJ assajar i comparar perquè el O2 de fotos "reals" i el "impostor".

    Estic d'acord amb la pregunta de per què estaven assajant al Staples, MJ, perquè se suposava que anava a venir al Regne Unit 8 setmanes abans dels concerts es va iniciar (Latoya), però no excuses per venir - la grip porcina, etc Ell no va venir al Regne Unit a assajar perquè el seu pla d'escapament no funcionaria aquí, nosaltres els britànics haurien trobat en ell una mitja hora tapes!

  3. dianafan diu:

    No sé molt sobre la tecnologia - però només mirar de prop els segueix per l'assaig, MJS pantalons semblen veure a través d'un poc - a la part inferior, on la cosa és florero.

    Així mateix, - la persona que apareix en l'assaig quasi segur que pesa més de 8 pedra, per arribar a semblar que hauria de portar farciment.

  4. sita diu:

    lliure matant amb les drogues / analgèsics diners mata la història completa. mata a si mateix una estrella beeing sol i avorrit i així successivament.
    res interessant en ell ..

    però: beeing morts a través de les teories d'assassinat rep els diners, fins i tot d'assegurances de vida a la família i la societat de producció completa.

    no pensar massa complex, només pensen en la direcció: el benefici de qui fa?

  5. He.is.alive diu:

    Tinc aquesta teoria que ofrecer: El veritable Michael Jackson mai va aparèixer en aquest assaig la nit abans de la seva "mort" a l'Staples Center, però va enviar a un dels seus dobles lloc. Atès que el vídeo és fals, no tenim cap prova que el veritable Michael Jackson van assistir a l'assaig en tot, és segur assumir que el veritable Michael Jackson va fer esperar a un avió i va deixar per sempre, amb tota probabilitat, adéu.

    Mentrestant, a la mansió, la Lookalike esquer s'està preparant i preparat per al "aturada cardíaca" mostra la pilota i va començar rodant, alhora que Michael Jackson estava en un avió a on sigui i això explica per què l'ambulància "pacient" no foto no sembla i no pot ser Michael Jackson, a la dreta en continunally a altres sospitosos i qüestionable peculiaritats apareixent des de totes les adreces, res del que pot afegir fins possiblement perquè l'escenari d'una altra es va establir des del principi, és a dir.: REIAL Michael Jackson va ser desaparegut fa temps, però de tornada a Los Angeles el "Michael Jackson va morir d'un aturada cardíaca" Mostra va passar amb l'esquer del previst, però sense "assaig" i per aquesta raó, estem arribant a la "res afegeix a" la teoria i estan contínuament se serveix amb més emergents questionable i sospites derivades del principi de tota aquesta nissaga.

    Això en poques paraules des de la meva perspectiva.

  6. twan75 diu:

    - Les escenes de la rehearsels són força recents. La raó per la que sabem és que Timor Steffens (que és un dels ballarins seleccionats fons) és deixar visibles. Va participar en els Països Baixos en un espectacle 'Així que vostè pensa que pot ballar i és de 22 anys d'edat. Ell també va estar present en la memòria, igual que els altres ballarins de fons es mostra a la rehearsel-metratge. Així que podem dir sens dubte que aquest video és d'una data recent (i no de diversos anys d'edat)

  7. sita diu:

    que tots necessitem (ed) diners. Michael també.
    un munt d'experts hi havia un munt de dubtes
    mj que va ser capaç de fer 10 concerts, o fins i tot 50.
    un munt d'amics notat el mal ús de medicaments / analgèsics
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Crec: MJ no estava en una bona constitució.
    de manera que (la família i l'empresa productora) ens va presentar un mj doble, imitador en el qual tots
    sentir que està bé i parpellejarà tots nosaltres.
    finalment va ser patiment.

    per ocultar aquest que ens
    un bon rendiment Michael. photshopped una versió d'aquest és de xut,
    fent així un mj en la conferència de premsa O2.
    a fi de Michael és el rei, i serà en el futur. permès sens dubte
    de l'empresa productora, de la família.

    allà "ha de" ser algú que va assassinar a ell ..
    pel que la història segueix sent interessant per la resta del món. thats
    seva parcel la. els seus diners de la parcel la.

  8. idontknow diu:
    de

    Recordeu que primer Perez Hilton va informar de la seva mort el 25 de juny com un ardid publicitari? Va agafar l'article minuts més tard, però segueixen sent la screencaps fora allà .... Perez Hilton no és una font digna de crèdit, per descomptat, però segur que hi havia dubtes en el seu primer.
    I des de quan TMZ és el déu de totes les fonts de notícies ara?

  9. MissC diu:

    Si el vídeo és recent, llavors no hi ha manera, el panorama és Photoshop. o potser ho sigui, però com explica que el vestit amb la mateixa roba?. Per tant, confusa.

  10. sita diu:

    he d'afegir:
    fins i tot "Debbie Rowe Jackson injectat amb drogues"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    el poble sabia seva aroud mj Problemes! el públic es deixi enganyar. a vegades amb mj-doubles/impersonators!

  11. Funkey diu:

    He de dir que mai han estat un fan de MJ, però des que vaig saber de la seva mort, em vaig dir no, simplement altre truc i espera i espera igual que la resta de nosaltres i des de llavors he google, youtube , els meus dits a la mort de tot el que vaig poder trobar sobre MJ. Estic d'acord que hi ha algunes preguntes que necessiten resposta, però la meva pregunta és què va segellar l'acord que ha passat MJ considerar que pot recollir tot el que és falsa i si MJ és fer una pujada d'entre els morts que creiem que a MJ ser?

  12. Smiile1929 diu:

    ¿Algú té Tha Enllaç on Michael està fent Tha mateixa rutina ..??.. No ho trobo.

  13. Martha diu:

    Estic totalment d'acord amb twan75 que en realitat és una causa recent imatges podem veure la mateixa noia rossa guitarrista en la memòria i es veu sense canvis per a mi. però no sap amb seguretat que en realitat va ser el veritable MJ. em sembla que és, però qui sap?

  14. Smiile1929 diu:

    Per IDon'tKnow ..

    He sentit TMZ Ha Tha Un Insider En Tha Jackson Això Família i com trobar informació sobre Michael .. No sé si el seu veritable Buh Això és el que he sentit.

  15. Copenhaguen diu:
    de

    Jo també pensava que MJ semblava molt més jove, com si la imatge havia estat falsa, però després vaig pensar que aquest pot ser el seu retorn, com es veia la imatge d'anys enrere. MJ semblava fals en la conferència de premsa amb ulleres de sol fosques, que també portaven durant l'audició. Vull dir per què portar ulleres de sol fosques dins i durant una audició en la qual han de ser capaços de veure els detalls? MJ era un perfeccionista i que no semblava concentrat en l'audició - ell estava ocupat xiclet ... Un dels nostres ballarins molt intel ligent a Dinamarca va anar a la rehersel, però no va ser seleccionat perquè era massa alt. Va dirigir a saludar MJ - No sé si ell va pensar que si era el dret MJ o no. Ell li va dir a la premsa que estava molt satisfet que MJ ha molestat a dir hola a tots ells. Qui va dir que MJ aprovar la prova d'assegurança?

  16. idontknow diu:

    No crec que les fotos o el vídeo són de fa molt de temps - són molt recents.

    Aquesta imatge podria ser photoshopped per alguna raó, però. Algú va dir que podria ser la "entrada" per als ballarins, encara que.

  17. twan75 diu:

    Si us plau, mira el vídeo i la pausa en 1.37, en el costat dret de Michael, cal Timor (amb barret). Després de la pausa que, aneu a http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen i pot veure exactament el mateix tipus. Tot i que en neerlandès telss que la història de la selecció de foire la gira, que li dóna l'oportunitat de treballar amb Michael Durant dos anys (tan clarament una volta al món estava a l'espera després dels 50 espectacles a Londres) En cas contrari cerqueu a youtube per "Així Timor Steffens es pot pensar que es pot ballar "Espero que sigui suficient evidència per provar que el vídeo de la rehearsels és d'una data recent (el rehearsels per" Això és tot "es va iniciar a finals de maig. BTW)

  18. littlesuemj diu:

    hola algú documentry de veure el canal 4 lastnight Michael Jackson el que realment va passar? IFSO per favor em donen la seva opinió salutacions.

  19. jackoisalive21 diu:

    Em va dir que sí que podria ser l'entrada per al començament de l'espectacle em refereixo a que podria haver estat utilitzat a l'inici de l'espectacle per a una cançó diferent i MJ didnt canvi per a les altres cançons perquè el seu vestuari wernt llest o alguna cosa.

    Crec que el metratge és recent i crec que ell és viu, però no sé què dir de la foto. algú d'acord?

  20. JC.LOVES.MJ diu:
    de

    jackoisalive21: Estic totalment d'acord i jo també estan completament confosos sobre la foto.
    però encara una molt petita part de mi creu que és mort. avui el seu 13, el dia del primer concert, algú KNO ocorre en wats?

  21. sita diu:
    de

    potser simplement va intentar
    amb èmfasi en una versió photoshopped
    d'aquesta imatge, que és una foto d'
    la vida de Michael.
    en cas que wouldN't han llegit les cartes
    "Això és" hauríem dubte des del principi.

    però ha de ser molt fàcil per AEG: en la mesura
    com me'n recordo que ha de posseir enregistraments de vídeo i foto
    xuts durant més de 2 hores el joc. gravació d'aquestes haurien d'haver estat
    fer-se el dia, setmanes abans. Per què no simplement la teva notícia
    més coses d'ell?

  22. mysterylady diu:

    Bé, en primera instància no estic tan segur sobre tota la conspiració MJ teoria falsa alarma, però em vaig trobar amb una cosa molt interessant aquesta nit i jo vaig pensar que havia de compartir amb tots vostès.
    Jo vaig córrer a través d'Elizabeth Taylor del perfil twitter aquesta nit. Vaig recordar dels mitjans de radiodifusió a través de les seves actualitzacions de la mort de MJ. Fins i tot va enviar ella no assistirà a funeral d'Mike a través de twitter. Jo immediatament vaig pensar que era estrany que algú de la seva condició, tenint en compte la seva edat i antecedents de tweeter. Però el que realment em va ser el seu tweets sis dies abans de la mort de MJ
    "Algú m'importa molt per la següent nota enviada a mi amb les flors i volia compartir amb vostès.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Estimada Isabel, li fa brillar el sol, els núvols es mouen i el món gira. Tanta gent t'estimo i el mateix passa amb I. Sempre Amor ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    És evident que la referència a Mike en aquests dos últims tweets però és aquí on es torna estrany. Tres dies més tard ella tweeting a cap altre que el Dr Arnold Klein! El que ho fa encara més estrany és Dr.Klein no té un compte de twitter!

    Mai podré agrair al meu estimat amic, el Dr Arnold Klein suficient per l'impressionant dibuix de Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Benvolgut Arnie, Què has estat fins que ha estat des del darrere? Twitter me back. Tot el meu amor, Elizabeth

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Tornar? D'on va sorgir la DR.go i tornar just a temps, tres dies abans de la mort de MJ? Una vegada més, ella no tweeting Dr.Klein directament, està enviant una actualització!

    Després de fer les coses encara més sospitoses tweeting comença un dia després del seu estimat amic de la mort! Aquesta és la mateixa dona que afirma Mike era la seva millor amiga i ella ho estimava amb tot el seu cor, però, la millor que pot fer després que el passat s'actualitza tweeter en comptes d'assistir al seu funeral, al legant que era massa incoherent! Però ella no el suficient com per incoherent tweeter diverses actualitzacions sobre la forma en què es falti Mike i com el seu món mai no serà el mateix sense ell!

    No sé què passa! O bé totes aquestes persones que afirmaven ser tan a prop de Mike són, de fet, al llarg d'un front que, per tant, poden haver estat assassinats, o pot molt bé estar viu també. Però jo no crec que Mike faria als seus fans i sobretot els seus fills.
    Però crec que tot el món necessita realment prestar atenció a Liz Taylor tweets, està l'enviament d'algun tipus de missatge. I és més enllà del seu tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ diu:

    Com va a saber mai la veritat, a ningú tenir alguna idea?

  24. Sosh diu:

    Estic d'acord amb Sita i he esmentat que en el fòrum també.

    AEG afirma tenir sobre hundred més hores de vídeo. L'única cosa que aquesta versió és curt clip d'un parent desconegut i no com a la cançó popular de MJ.

    Si jo fos AEG, i s'han alliberat una part de Billy Jean, per exemple (no sabem, però probablement ho sigui en l'espectacle).

    ¿O han wan't a fer una declaració amb el text de la cançó utilitzada?

  25. Sosh diu:

    Algú sap si MJS amics propers com Dianne Ross i Liz Taylor, es trobaven en el sector privat i la família en memòria?

    Si no ho eren, el que pot afegir més a la Theorie seus morts és falsa.

  26. JC.LOVES.MJ diu:
    de

    @ Sosh:
    nopes que werent, ni un munt d'altres persones, i em refereixo a molt!

  27. sita diu:

    el diari alemany "FOCUS" títols d'aquesta imatge: 2 dies abans de morir Michael va fer la seva formació ..

    fer una ullada a això:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    aquest és també el centre de les grapes?

  28. cansat Diu:

    Atenció companys hoax creients!

    Tinc una teoria, i és una molt bona si se'm permet dir-jo. Vaig començar a escriure aquí ahir a la nit i després de sobte s'esborren de la casella de comentaris! Estic escrivint de nou en aquests moments! Creu-me que no es va voler perdre el que he de dir ... Fins després i recordar - crec RES, TOT pregunta!

  29. Wendy Darling diu:

    Senyora misteri, Gràcies per enviar-ho! He sentit alguna cosa sobre ell que li encanta Miguel Angel obres. Això demostra que els seus amics tenen més a prop increïble col lecció d'art, ¿Té Michael també? Em pregunto si li agrada Michael pintors d'avantguarda o francès Pintura, igual que el fauvist Matisse o altres, però òbviament és part de la seva vida privada. Sóc Historiadora de l'Art i m'agradaria saber si Michael estava interessat en visitar els museus d'art a Europa! Seria la finalitat de passar a mi veure els mateixos obres d'art boniques i mestre imaginar si el mateix ha vist les coses belles i la forma en que podia sentir davant. (ho sento per la meva mala Anglès)

  30. Sara diu:

    La imatge és sens dubte fals.
    Mira el costat dret, es pot veure un braç!
    I és que veig un cap a la part inferior?
    També si es mira de prop la llum a la cantonada inferior esquerra i després a Michael, que sembla sortir de lloc ....

  31. Wendy Darling diu:

    Sí, és realment estrany. No crec que hi hagi a veure un missatge ocult, però per què Liz Taylor twit això, no és una nota d'un ventilador que ve d'algú proper a la seva realitat. He llegit en algun lloc que ella mateixa es preparava per viatjar de Londres i estar amb Michael, ¿és cert?

  32. Neerlandès diu:

    @ Sita: Apareix a ser així. Ballarins mateix en el fons de totes maneres com en les altres imatges / clip.

    El que em vaig adonar d'una cosa (però potser cert MJ DieHard aficionats poden llançar més llum sobre aquest definitiu): MJ porta el seu micròfon de l'auricular esquerre en el recent assaig de les imatges i el clip, mentre que en el record les imatges d'altres espectacles en viu que es posi de la dreta. Ara, sigues un bon nombre de músics personalment (a nivell local, sinó també internacionalment conegut) i, igual que molts esportistes, tots ells estan molt particular quan es tracta de rutines. Ells mai trencar una rutina que durant anys havia ... no sense tenir una molt bona raó per fer-ho. Potser una cosa molt insignificant, però potser algú sap més sobre això?

  33. CuteAngel diu:

    Wow, molt fascinant informació! La trama espessa!

  34. souza81 diu:

    Wow, no sé què dir. Bé aquesta és una molt bona broma, o és assassinat MJ i hi ha molta gent que coneix. No sé què creure més ara. I per què no existeix una (real) lloc de notícies o el programa per a prestar atenció a aquestes coses estranyes i preguntes? Jo no crec en general aquest tipus de teories, però aquesta història és cada vegada estrany i estrany!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE diu:

    Primer de tot m'agradaria assenyalar que l'Exposició de motius La Fotografia Sembla Photoshopped és perquè més que probable que és, però només perquè si no es veu bé llavors no ho puc lluir bé i probablement es suposa que és un cartell i Per què li agradaria un pòster sobre la paret que sembla completa escombraries? Photoshopping imatges són necessàries perquè la foto es vegi millor. Im fotògraf independent, sé que.

    El vídeo ha de ser recent Perquè La Chica tocar la guitarra estava cantant al Memorial, de manera que si aquest vídeo va ser des de fa anys, com es Ella encara és jove? Come On Persones Si la seva recerca realment res d'això, sabràs que.

    El que crec que és, després de la celebració anava a ser Sobre policial, i des Li agrada jugar Acudits sobre les persones, i va voler fer present el millor acompliment en la història de la humanitat.

    Ell fingió seva mort, no perquè la Deixant nosaltres, no perquè volia fugir, ell mai fugir dels seus problemes, que van sobreviure a la qüestions d'abús sexual infantil, i mai no es va escapar d'ells. Volia posar en el millor espectacle de sempre i quina millor manera que fingir la seva mort i després quan La memòria Tours Inici, salta fins a la sortida del fons del pis de la mateixa manera que en els últims concerts i sorpreses en el món com mai abans.

    Va dir que ens Encara no han vist res, Què et sembla que això significa? Més que mai suïcidar o prendre drogues, i si està prenent drogues, per què tenen la custòdia dels nens, més que probable que haguessin estat extretes d'ell.

    La memòria de vista falses, el taüt de vista més petits que la seva alçada, les persones didnt Produir plor llàgrimes acaba de fer sorolls. La memòria s'entén per celebrar la vida, els monuments No sempre ha de ser sobre la mort.

    A més en els assaigs de vídeo Quan El Director diu Mantingui Per aplaudiments, La Veu Comparar Per Kenny Ortega, que és ell.

    Michael Jackson seria l'únic en la història Qui podia tirar una mica fora d'aquesta enorme. Ell Només volia demostrar al món que no ha d'escoltar els mitjans de comunicació s'alimenten És Mentida. I si tinc bé, llavors els mitjans de comunicació serà presentada com la més gran en la història i ximples si el seu anomenat Fans estan comprant el que diuen, llavors arent autèntics fans. I si vostè compra tones de Michael Jackson merda Després que mor Suposadament, la seva realitat no és un Michael Jackson Fan, un ventilador del seu amor Si la seva música i es preocupen per ell com a persona Sí Vostè No Necessita Comprar Tones De Memorbilia Per provar el seu ventilador.

    Així, més perquè estava en deute, vol dir que ell doesnt doesnt tenir diners. Aquest és Michael Jackson estaven parlant, no van deixar de comprar la seva música. Ell és el més famós de l'individu en la història. Tenia tones d'amics, que didnt Mostra fins a la seva Memorial i tones de persones que doesnt té res a veure amb Michael Jackson. Mostra, per tant, un enorme que passarà. Només et Mira I Si Im que mal, llavors Michael Jackson maig ser feliç en el cel. Tinc més que dir Però Im que posar fi a aquest per ara, si vols parlar amb mi Mi Yahoo És més Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. senyora princesa diu:

    a mysterylady, digues que té la data exacta en què Liz Taylor resposta?

  37. wishful09 diu:

    mysterylady, ens mantenen actualitzats amb la seva tweets, si us plau. Molt interessant.

  38. supermom75 diu:

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    bé mirar aquest video de les audicions per a la prova dncers pot coincidir amb ells a la foto i l'assaig de vídeo i només sembla trobar una que es veu la mateixa i no em diuen liz i diana no existeix en la memòria

  39. MrsBenjamin diu:

    DR. KLEIN ARNOLD TÉ UN COMPTE Twitter ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl diu:

    He trobat el vídeo de la història gira i com es pot veure la coreografia i la barreja utilitzada per al qual no es preocupen per nosaltres cançó és exactament la mateixa que la que es mostra en MJ suposadament últim assaig de 23/06
    Check it out de 2:22 a 3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    No puc entendre com no podia haver pensat en utilitzar la mateixa rutina de ball que en la seva anterior gira, quan havia anunciat que el seu retorn es visita el millor i ple de coses noves ... La premsa britànica li hauria clavat!
    Si us plau, hágamelo saber el que penses.

  41. Sosh diu:

    Wow! que sembla que realment hagués estat un gran concert. No podeu esperar l'alliberament d'AEG en un DVD de l'assaig.

    Com comparo aquesta imatge per l'anomenat assaig videoclip, crec que el clip no és el final d'assaig. El fons és molt més livving en aquesta foto. No és un simple teló de fons.

    Però que una vegada més, potser el clip de llibertat només és completa quan el projecte s'inclou Cúpula.

  42. Dweeby Guy diu:

    No crec que el metratge d'assaigs de l'era d'anys enrere, com diu twan75. El guitarrista Orianthi no han estat qualificats per jugar amb el seu concert si va ser fa anys, està només en els seus primers anys 20. Jo sí crec, però, la imatge es photoshop, per quin motiu? No tinc idea.

  43. He.is.alive diu:

    Elizabeth Taylor és twitting per desfer-se del públic - ¿Hola? MJ és el més íntim amic de confiança que no era un espectacle en el "monument" per què? de totes les persones que es Sra Taylor no es ?????? Considero que és altament probable que tots els del seu cercle íntim confidents: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller I Oprah també es troben a l'est! Que cap d'ells es van presentar en el monument i ara deadstoned silenci és l'enviament d'un missatge?

    Gent, Gent: aconseguir i arribar als trucs aquestes persones estan utilitzant flotant "informació" pública com twitter tots dissenyats per distreure el públic de factfinding i esbrinar el que realment va passar ..

    MJ en escena que la seva mort i va escapar greu continua guanyant tracció en el Internet, més i més persones a que se li estan excavant i d'informació i publicar blocs, preguntes, "¿i si el" en tot el món .. on hi ha fum hi ha foc, les flames són cada vegada més i més ....

    Vivim en una era de la més alta tecnologia i pot ser forjat Tot a la perfecció: com imatges de vídeo, fotografies, lletres cantades "dolor" o "Dolores", no hi ha límit! Estic començant a creure que Michael Jackson utilitza aquesta tecnologia per al seu màxim profit per tal de crear una gran confusió! Ja en 1977, quan Elvis desaparegut, això no va ser possible i la gent va haver de recórrer a altres mitjans per a descobrir la veritat, però ho van fer .. i la veritat sobre Michael Jackson és fals èxit d'escapar de la mort i serà igualment totes descobert algun dia, algun dia, aviat, si em preguntes ..

    Les preguntes sobre la seva escena de mort són molt superiors a la realitat que ha mort de veritat ...

    Michael VIDES!

  44. Poc Susie 01 diu:

    aquests picures sembla molt estranya .. l'altre té imatges AQUEST ÉS ronda a la part de darrere.

  45. Sarah. Diu:

    sita, no estic segur sobre això. és possible, perquè els ballarins semblen ser els mateixos. però Michael es veu una mica diferent en aquest que en l'assaig de vídeo crec.

    "AEG diu tenir sobre hundred més hores de vídeo. L'única cosa que aquesta versió és curt clip d'un parent desconegut i no com a la cançó popular de MJ ".
    Es diu sovint que hi ha moltes hores de metratge, però només aquest curt clip s'allibera. Això és el que em fa pensar que hi ha alguna cosa malament. Però he de dir que sóc d'Alemanya i la meva mare em va dir avui que es va assabentar de la notícia de que alguns volen fer un dvd amb tot el seu material d'assaig: LA, que han de ser posats en llibertat al desembre. Es diu que també va cantar algunes cançons totalment noves i es pot escoltar en aquest dvd ... no sé per on es va assabentar, però no crec que aquest DVD serà llançat ... Perquè si tenen tantes coses , per què només ens mostren aquest breu clip d'un parell de segons i no d'una altra cançó? és tan estrany ...

  46. MrsBenjamin diu:
    de

    MJ també manté un engany diari la mort ... ..
    OP Warbler Michael Jackson manté un sorprenent "mort falsa alarma-agenda" que expliqui com es falsos de la seva mort d'un atac al cor i dir quan es surt de la clandestinitat, un amic de la família que afirma haver trobat la revista "entre els efectes personals de Michael" diu derekclontz.com exclusivament.
    VIU - O NO? Vostè és el jutge.

    VIU - O NO? Vostè és el jutge.

    "Hi ha massa pressió, la pressió, la pressió de la pressió de tot el món ... m'adreço ..." un diari d'entrada de data 17 de novembre de 2008 s'afirma que dir en part.

    "No sé qui sóc, no anmore (sp). Potser sóc només un pare per als meus fills. Potser estic un rentat.

    "Les drogues són (il legible) un peatge ... (il legible) ... Jo no sóc addicte. Però no puc deixar de ...

    "Si Elvis ... (il legible) ... de manera que poden I.

    "Vaig a tenir un" atac al cor "de les drogues, com ho va fer (sí, a la dreta!)

    "Vaig a tornar, però només quan estic llest. Més gran que Elvis, a «69.

    "Potser en el Nadal de 2009. O potser l'any nou és millor.

    "Un suport de morts-tour, una veritable Policial. Però he de descansar. Estic cansat. No estic (pensant) amb claredat.

    "És la droga.

    "Molts dels aficionats encara m'estima. (Alguns) les persones em odien. Cosa (sp) serà diferent (després d'això) ... "

    Jackson es va negar a comentar les persones - oficialment - en l'informe. Sinó com una privada el va posar, "Ens encanta Michael no importa què".

    L'amic que es filtra part de l'agenda també es llavis apretats, dient només: "Hi ha més de 60 pàgines (d'ella) que donarà a conèixer a la família a través del meu advocat i que ells poden fer el que vulguin amb ella. No pertany a mi. Pertany a Miguel i els seus éssers estimats. "

    Altres fonts confirmen que Jackson, 50, havia parlat d'una mort falsa alarma "en diverses ocasions" en 2008 i també en 2009, encara que el descobriment va informar de l'agenda que esbossa els seus plans semblava ser una sorpresa per tot el món en contacte amb derekclontz.com .

    A paint-by-numbers account of a death hoax, in the superstar's own handwriting, could lead to serious legal problems, say legal observers, especially if the journal is perceived by insurance companies and the authorities to be a blueprint for fraud.

    “I hope to God the diary is legit,” said a Jackson confidante who requested anonymity. “If Michael really is alive, if he orchestrated all this, if he faked his own death, then nobody will be happier than me. As for fraud – nope, no way.

    “Michael wouldn't commit fraud. He's not trying to collect insurance. He's protecting himself. He's doing this for his children. I'll guarantee it.”

    News of Jackson's “death” on June 25 stunned the world. In fact, within hours of the ann0uncement by authorities, fans had already begun to speculate that he was still alive and had gone into hiding. Subsequent reports suggested that he was, indeed, perpetrating a hoax to escape the pressures of life in the public eye.

    Scooping the world, derekclontz.com reported Jackson had been spirited to Asheville, North Carolina and then to Eastern Europe, where it is thought that he might be holed up in Hungary, or even in Russia, where hundreds of people claim to have spotted him in Moscow.

    website is on here
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  47. MrsBenjamin Says:

    “NEW DETAILS OF MICHAEL DEATH HOAX REVEALED … and we know where he is hiding”

    On this website
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  48. phoenix180 Says:

    I have to say..I honestly believe that Michael has really died. I went back and forth especially since I had discovered this wonderful site, but it doesn't really add up. Everyone has wondered why on earth would the ambulance take so long to get out of the driveway? Well, because they knew that Michael had died. Why rush when you know that the patient has died. The EMTs wanted to call it then but Dr. Murray didn't allow them to. I mean after 30 minutes, Michael wouldn't have survived a full cardiac arrest..you have 3 minutes to possibly survive a cardiac arrest. As for the confusion on where the body will be buried-the family is smart to confuse everyone. We love Michael and die hard fans AND media alike would crowd around his burial site, trying to take a picture. Some might even try to vandalize it. Admittedly there several other inconsistencies but I'm sure there is a rational explanation for it all. Until then!

  49. Mijac Says:

    This rehearsal it's real, look at the dancers, they are new guys, also the guitarist(her name is ORIANTHI) and also Mj's clothes are from his trip to london when he went to see the musical “OLIVER” he was wearing that same shirt and that same jacket.

    Look at this:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  50. phoenix180 Says:

    Pardon..I forgot to add something: thank you for this site. It does provide a great amount of hope and does try to look for the truth. Even if I feel like he has passed on, at least I can keep my mind open and also remain aware of the nonsense that is being spewed on television and other various websites.

  51. MissC Says:

    Where is he?! Nobody knows where the body is, some newspapers said he's already been buried, then some say he was on drugs, now Latoya says he's been murder. This is a complete mess, either they are finding it too hard to keep it up or I don't know. From all his family members the only one who speaks up is Latoya and that's weird. Now, this photo might be photoshoped, it's all a mess. Everyday I found more reasons for suspecting this because nothing his family says makes sense! One day he had a heart attack, then he's been murder, and the other day, he was on drugs. Jeez, I can't even sleep thinking about all this. I'm seriously going crazy.

  52. Usagi Says:

    The picture and video are both recent and definitely not fake. There's a huge screen behind Michael and the dancers (just look at the video, the screen shows something on it in the first part of the video). You can also see the curtain in the video which is in the exact same position on the This Is It picture and the reason why a part of the projected “This Is It” image on the screen is missing.
    Sorry, but I do think that's Michael we're looking at.. doesn't mean he's dead though.

  53. dinamita Diu:

    michael was suppose 2 have told paris a month before he died that he was dying,
    link dosent seem to be there anymore, i wonder if it was true or just more bullshit

  54. Priya78 Says:

    To mysterylady: Re: your statement “What makes it even stranger is Dr.Klein doesn't have a twitter account !!!”

    Arnie Klein DOES in fact have a twitter acct: http://twitter.com/awkmd

  55. Ghost Dsc Says:

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? Oi?

  56. Samantha Says:

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  57. Samantha Says:

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  58. dorleac Says:

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  59. EverNorton Says:

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  60. Nickname1984 Says:

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  61. MyBelovedMJ Says:

    He looks sexy . Like always

  62. MyBelovedMJ Says:

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  63. serpentina Says:

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  64. HomicidalClown Says:

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  65. dorleac Says:

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  66. saeed1237 Says:

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    CHECK IT OUT
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  67. wozniack Says:

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  68. svangel Says:

    i believe that the rehersal is real i think we have to stick to one story …this is micheal jackson we talking about…he wud not involve so many people in a death hoax…cuz someone cud crack and spill the truth… i do believe he is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  69. mysterylady Says:

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  70. loveandpeace Says:

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  71. dinamita Diu:

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  72. dinamita Diu:

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  73. dynamite Says:

    And i agree the rehearsal video is real

  74. lucaslight Says:

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  75. dianafan Says:

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  76. flower Says:

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  77. anka Says:

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  78. dynamite Says:

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  79. anka Says:

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  80. artisticflare Says:

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.