Michael Jackson's Death on Hoax

26. juuni 2009
Admin

Michael Jackson võetud parameedikud

Kas pole huvitav, et päeval, Michael Jackson oli teatatud, et on surnud, mitu muud aruanded, mis muud "kuulsad inimesed", kes on surnud on ka pind.

Muud kuulsused nagu Jeff Goldblum, Harrison Ford ja Tom Hanks on ka teatasid, et on surnud, aga kõik need raportid on öelnud, et vale, siis millised tegelikud tõendid on olemas, et "King of Pop" on tegelikult surnud, välja arvatud põhjal öelda, et on käputäis inimesi, kes võib kergesti on lisaks ka kogu vandenõu!

Kui te võtate hoolikalt vaadata pilti, mis on väidetavalt Michael Jackson on kiirustades võetud kiirabi parameedikud ajal olid meeleheitlikult püüab taaselustada teda, siis te märkate, et nägu tundub olevat väga disimilar et Michael Jackson on hilja. Nina tundub liiga "tavaline" ja seal ei tundu olevat ühtegi tõendit, mis kinnitaks plastilise kirurgia et silmad, mis on nii ilmne, kõik teised pildid Michael, et me oleme näinud viimase paari aasta jooksul.

On ka praegu saaga osas salapärastele Personaalsed doktor Michael Jackson, Conrad Murray, kes ütleb, et ta lihtsalt juhtus jalutuskäik ja leida Michael Jackson lähedal surma tema voodis ". Sama arst ütles laskma teha CPR kohta voodi (mis on täiesti kasutu, kui mis tahes isik, kes põhilise knoweldge esmaabi teaks sa vajad kõva pinnast allpool keha oleks tõhus) ning oodanud pool tundi enne helistaja 911, ja ei ole isegi lõpuks teha kõne ise, nagu see oli töötaja.

Ajal kõik need kummalised juhtumused vahelist aega Michael Jackson väidetavalt surnud, et kui ta oli selle Reedab arst, millal ta lõpuks abistab parameedikud usume, et ei olnud piisavalt aega ette "kava", et Fake oma surma, mis tuleb täita. Asjaolu, et Dr Murray keeldus allkirjastamast Michael Jackson surma tunnistuse ja põgenes tandriks kohe pärast parameedikud jätta keha on väga kahtlane. Ehk ta oli aga kogu asja. Tema palk oli väidetavalt on üle $ 150,000 eurot kuus ($ 1,8 miljonit aastas), rääkimata igale "preemiad", mis võib olla pakkunud pärast "plot" oli valmis.

Seal on ka asjaolu, et ainult paar nädalat tagasi, kui ta teatab, et Michael's "See on On Tour pidi viibib, tema esindajad olid väga kiiresti kaotada kuuldusi terviseprobleemid on põhjus.

Pea meeles ka, et vanus 50, Michael Jackson ei ole olnud enne südame seisundi ja öeldi, et on "pilt tervis", nagu ta harjutatud tema kontserte, mis olid algselt käivitamiseks käesoleva aasta juulis.

Selleks, et elluviijatel saada kindlustus Londoni näitab, Jackson läbis neljatunnine füüsilise sõltumatu arsti käesoleva aasta kevadel. Rand Phillips, tegevjuht ja kontserdi promootor AEG Elus, ütles, et arstliku läbivaatuseta katmata "no küsimusi missugusel."

Teine juhus on seoses Michael Jackson's kinnisidee on "Kuningas" Elvis Presley, milles ta läks nii kaugele, et abielluda tema ainus tütar, nii on ta ka läinud nii kaugele, et mimick tema "surma"?

Elvis Presley suri 16. august 1977 ja vannitoas on Gracelandiin. Pärast leitud vannitoas põrand, Elvis oli ruttas haiglasse, kus ta oli ametlikult väljendunud surnud. The koroner registreeritud surma põhjuseks on südame arütmia.

Michael Jackson's autopsy on sooritatud Los Angeles maakonna koroner ja pärast toxicology aruanded on lõpetatud, me oleme öelnud, see näitab, et tõeline põhjus surma ja tõendeid Henkirikos. Loomulikult protsess on tehtud täielik lockdown ja pilte, ajakirjanduses või meedias on filtreeritud ... kuidas mugav.

Me näeme seda, mida nad tahavad näha. Tõsi või muul viisil.

Inspireeritud Michael Jackson? Alusta oma plaat ja elada elu, mis Rockstar.


Tags: conspiracy, Death Hoax
Posted in conspiracy theories, Hoax Death, Rumours | Kommentaarid (47)

47 Vastused "Michael Jackson's Death on Hoax"

  1. Jon ütleb:

    Arvasin, et olin ainus. See on kõik nii setup. Ka ta oli viimastel objekte, mis läks liiga enampakkumise, et ei müünud nii suur. Siis liigub Veoautod kaks päeva on natuke vara.
    See perekond on alati olnud tihe.

  2. Robert ütleb:

    TaH I COULDENT BELIVE HE WAS DEAD SO I arvasid, et ta oli kuni MÕNED Hoax müüa rohkem ALBUMID

  3. Al SOLDANO ütleb:

    I'm Glad Michael Jackson suri. Mul on hea meel Sulle loll vandenõu teooria.

  4. Jon ütleb:

    Olin meenutas ta pani palju raha juurde külmutada ja taaselustada teaduse, cryo?

  5. MJ 4eva ütleb:

    Olete sooo õigus! see ei ole talle pildil .. kogu hoax mõtet! HES ole surnud!

  6. Suzanne ütleb:

    Ma olen rõõmus, ma ei ole ainuke, kes arvas, et somethings lihtsalt ei tõusta. Ühe, tema hiljutist enampakkumine müüa mõned paraphinalia näis olevat väga remenicent on Princess Di ja kuidas ta enampakkumisele kleidid (heategevuseks, mitte isikliku kasu saamiseks) just enne kui ta suri. Peaaegu nagu ta võttis lehe läbi oma raamatu. Teisel veebilehel, nad on video isik on helecopter tundub istuda. Rääkimine, mille kes kurat saab helecopter õhku tõstke need üle surnukuur?? Air lifti jaoks emegency care, olen täiesti saada, vaid ka MORGUE??? PUH-lease! See ei ole, nagu ta saab rohkem surnuks, kui nad pidid ootama liikluses.

  7. Billy ütleb:

    Kas see on isa, kes just kaotas oma poega? Ta on tunne GREAT?? Joe Jackson ootab siin nagu ta teab, et tema poeg on veel elus ...

    Vt selle siit | Michael Jackson Hoax Death Videod

  8. Guy ütleb:

    In the UK oli viimastel lapseröövi et osutunud hoax - te võiks kohapeal see miil ära ema Intervjuud - lihtsalt ei emotsionaalne piisa.
    Same with Joe Jackson - vähem kui nädal ja ta annab intervjuud punane vaip - puudub võimalus.
    See on liiga mugav ja planeeritud - ta oli kunagi saaks teha 50 kuupäevad.
    Ka visata, et ta "surnud" kohta, 25. juuni - vastulause kuupäeva aastal teise suure kangelase oma - James Brown (25. detsember) ja surevad samamoodi nagu Elvis Presley.
    See on mees, kes "libisenud on dušš", nii raske, et oleks oma uuringus - selline jant minu 6 aastat vana oleks tõmmata. Seda Michael on - laps. Survekatseühendused saada on liiga palju ja ta folds .. kuid seekord libisemise kohta dušš ei oleks piisav.
    Ainus aspekt, mis teeb mind arvan, et ta võib olla surnud on autopsy - ja isegi see hakkab uurima natuke jantlik nüüd.

  9. Jeanine ütleb:

    Tahaksin kommenteerida pildi Michael Jackson Ingo on kiirabi.
    Kuigi ma nõus, et kogu see asi on nii, "välja lülitatud", pean ütlema, et ma arvan, et see on tema pilt. Sõltumata sellest, kas see kõik on suur tegu või ei ole me kunagi ei tea.

  10. Rickster ütleb:

    ja whos meest, kes tegi 911 kõne? .... miks keegi ei ole rääkinud temaga .... miks ta ei öelda, et see oli Hr Jackson asemel "suulise 50 aastat vana", kui ta rääkis, et dispather ... ?

    ja kõige Bet auhinnad ... kui Joe Jackson (isa, et just kaotanud tema poeg) paluti ... "Millised on teie plaanid järgmiseks? ... .. selle asemel, et öelda ..." Me peame matta mu poeg "Ta aitab oma uue Märgend asemel ????

    See on imelik .... Mäletan aega tagasi ... peatuspaik tema surma peeti Kuulujutuga ... kui igaüks saab ja teeb selle ... oma MJ.

  11. Susy ütleb:

    See dr MJ's-ta ei tea isegi, et hoida MJ kohta sõna põnts teda rinnus, nii et süda peaks nüüd minema ja pani talle pehme voodi instaed. Miks mitte öelda, et see oli MJ kuni 911 & palun tuua kõik rescuscitarion seadmeid. Kas see oli tahtlik surma või Dr & AEG tegime seda, et saada kindlustus noney, AEG tööle, et prääks.

  12. Anne ütleb:

    2 VÄIKE punktid:

    1. kui teil valitud 911 ja ütles, et Michael Jackson oli suremas ... ma olen päris kindel, et vastata oleks "jah õigus .. aprils loll! ... * hangub up * "

    2. Michael Jackson ja tema isa ei meeldi üksteisele, Joe Jackson on teatanud mõned aastad tagasi, et tal ei olnud Michael tema poeg enam ja Michael Jacksons tahe on väidetavalt selge, et Michaels lapsed ei tohiks peatub Michaels vanemad kuid lapsehoidjad . - Võib olla põhjuseks, miks Joe ei hävisid.

  13. Brad Matosky ütleb:

    Wow ... Vaata, et video uuesti. Asutus ei liiguks, helikopter pöördub ja annab välja illusioon, et pea on "tõstmiseks". Kaamera Anglen muutuvate nurk helikopter on vaadata nii.

    Kõik 911 kõned võetakse tõsiselt. Nii et isegi kui helistate 911 Cleveland, ja öelda, et LeBron James ei reageeri, on nad siiski üles. Sama mis tahes Julkkis või celeb.

    Ja pildi kohta, mida ta on carted välja, te ütlete, et tema nina "näeb välja tavaline"? Oled sa alaarenenud? Vaata uuesti ja näed, kuidas korter vastu nägu see on.

    Ma armastan hea vandenõu nii palju kui järgmine mees, kuid vähemalt on mõned paremad materjali anda tugeva aluse seda.

  14. Lidiya ütleb:

    dang see ei mingit mõtet!
    Loodan, et ta ei ole surnud:]

  15. MJ lover ütleb:

    Nüüd on minu HAART Ma ei taha uskuda, et kogu see ja ma proovin, kuid see pic koos MJ läheb sama kiirabi just välja näeb MJ liiga palju minu jaoks. ning seda, miks ma ei usu, et nad võtsid Soo pikk kinnitatud, et MJ oli surnud, sest ta oli surgry aadressil ning neid, kes üritavad päästa oma elu. kuid seda, kuidas isa tegutseb seda liiki lähe mulle uskuda, et MJ ei ole tegelikult surnud. ja tema ema on saada lapsi võibolla lasta neil hoida kursis nende päeval, kui ta on mingi kus mujal või võidakse ta saadab neile. aga see surm on väga salapärane surm. ja siis liiga MJ on väga tuntud kogu maailmas. kuidas saaks keegi ei reconize teda. i dont tea. kuid ma loodan, mida te kõik on mõtlemine on tõsi. ja ma olen Ganna püüame uskuda, et saada seda kõike haiget välja mu süda ja et ma saaks peatuda nutt Soo palju. Jumal on teiega MJ kus iga olete surnud või elus ja ma armastan sind Soo palju ja te olete ja alati saab paremini kui kunagi varem.

  16. Rickster ütleb:

    on keegi kuulnud, kus Pahus on Oprah Kõigist ?????

    Nr tributes ... No comments .. midagi?
    Ma leian, et tõesti kummaline ... kõik on öelnud midagi MJ ... kuid Oprah? ... Kui keegi teab teisiti Palun parandage mind!

  17. ladylee1979 ütleb:

    Kas ma saan ainult küsida WTF Oprah pead tegema kõik seda nii wot ta intervjuu Michael, wot tema parim sõber Elizabeth Taylor shes liiga devasted isegi kommenteerida väidetavalt ning enamik neist tegemise kommentaare star kõik oli langenud läbi michael mingil hetkel või teise uri Geller, Paul McCartney, david külalistemaju isegi tema oma vennad Berry Gordy kõik wasn't teemal rääkides tingimustel tähte enne oma surma

  18. Susy ütleb:

    Ükski on loogiline, kui mõelda, Michael Jackson töötas "nõudis" a Dr tuleb koos temaga üles ja kuni Uk reisikorraldaja on möödas. MJ oli Narsisti-Perfektsionist, siis miks peaks ta siis sealt minema & üleannustamise ise, ta tundus palju sicker ajal kuritarvitamise uuringutes. Miks peaks ta siis saan ise fit & teha videoid, kui ta läheb siis tõmmake pistik on lõppeesmärk viis, miks mitte minna ja elada keskpärase elu ja unustada touring, see on, sest ta hooldada abut oma elu ja elustiil ja nüüd tahtsin teha rohkem raha tema lapsed. Tema lapsed otsima õnnelik ja terve, tema krediidi .. Ma leidsin ta kummaline, et aruanded tema surma tuli välja TMZ ja muud meediale, enne kui ta leidis kinnitust & TMZ ütlesid ta surnuks, kui ta oli tema viis haiglasse. Kas keegi oma laagri lekkivosade seda pöörake tähelepanu sellele, haigla ja keskenduda väljaspool maja. Kuidas saaks Janet Jackson sõitke koju järgmisel päeval & ära võtta tema omandit muidu, kui Rakkain ei Kas on olemas või ei olnud loetavad. Kui inimene sureb teil on oodata Kas lugemine enne midagi ei puudutanud! kuidas tema lähim sibling võiks ta ilmuda etapi ja nii stoiline! See kõik on kummaline. Kui keegi oleks võlts seda, ta oleks saanud ja võis olla topelt kes O / D. Ma tõesti loodan, et ta ei võltsitud seda. Kui mitte keegi on suures hädas, et ei toeta teda.

  19. Jasmine ütleb:

    Ma just leidsin selle veebisaidi teise lingi täna ja just vaatasin helikopter video. Ma arvan, et tegelikult see, et keha liigub ja ka pimedas rihm, mis läheb diagonaalselt ümber keha on undone. Kas keegi teine teade on? Ma tõesti tahan uskuda Michael on elus ja hästi, sest ma ei ole lõpetanud nutt kuna olen kuulnud tema surma. Olen ka ei peatanud mõtlemine viimastel päevadel, kuidas on nii palju vigu, kuna see 911-telefonikõne. Tundub, on liiga palju vigu "Michael surma, et olla tõsi. Kuid ma olen lihtsalt spekuleerida. (Mitte eelistuse järjekorras)

    1, kes on teinud, et 911 helistada?
    2.Wasting 30 minutit enne 911call tehti?
    3. CPR korras ei oleks pidanud läbi voodi. Perioodil.
    4.There tundu olevat kurat on palju segadust seoses esimese koroner ja teine "sõltumatu lahangu's". Esimene lahangu võttis mõne päeva jooksul tuleb järeldada, mille tulemused olid teatatud meedias. See on nüüd teatanud, et oli "võlts". Siiski ei ole uudiseid teise "lahata"
    5 miks ta arsti lähe "kadunud" nii, nagu on esitatud meedia vallas?
    6 doktor ei allkirjastanud surmatunnistus.
    7. Kõige ütleb kõik vigu. . Joe Jackson peaks olema "grieving" isa, kes on just kaotanud oma poega, siis miks ta sellise Hilpeällä? Kas see on tõesti isa, kelle poeg on äsja surnud ainult 6 päeva tagasi! Nr pisaraid, nr emotsioone. Ta on palju rohkem huvitatud edendada oma uus rekord ettevõtte ja väldib enamik küsimused puudutasid tema poja surma! Midagi ei saa lisada üles. Kui üks mu lapsed suri, ma oleks täiesti laastatud ja katkendlik naine.

    Liiga palju küsimusi ja ei ole piisavalt vastuseid.

    Isiklikult olen olnud palvetav ja lootes, et Michael on elus, ja isegi kui ta on, ei ärritada mind, et selgitada välja tema surma oli hoax. Tegelikult oleksin ekstaatiline! Niikaua kui ta nüüd suudab leida rahu oma elu, kus ta seda richly väärib.

  20. Lila ütleb:

    Oh jumal! Oled sa alaarenenud? Sa tõesti ei usu ühtegi seda sa? See on nii kurb, kuid nägu on inimesed ta suri. Nr vandenõusüüdistus siin. Ka Jim Morrison, Elvis ja John Lennon on ka surnud. Nüüd, palun ärge alustage mängimine oma raamatupidamises tagasi otsivad näpunäiteid.

  21. Jon ütleb:

    Kui sa vaatad foto isiku tundub palju väiksem kui michael on märksa tumedama nahaga ja ka mulle Näib Aasia päritolu nagu phillipino või Tai kellelegi näed seda?

  22. Jon ütleb:

    Mitu kodus Lindistused hakkan välja kukkuda mõned closet. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 ütleb:

    tema selge, miks tema isa isnt on mõni emotsioon michael disliked isa ja isegi lahkunud talle välja tahet isnt seda parem, et Joe ei ole tundeid, sest kui ta oli lagunes pisarais im kindel, et seal oleks palju inimesi helistaja talle valetaja öeldes see kõik näitab, kui me kõik teame, nad hadnt räägitakse aastat vähemalt Joe isnt millega see paks uskuda, ka see 2. lahangu lõoke on pigem perekond püüab leida keegi süüdi varjata oma süü, et nad didn't peatus Michaels kuritarvitamise pillid, miks michael nõudma võttes dr Murray temaga kogu aeg? ilmsele sõltlased teevad midagi ning ta tahtis edasimüüja poolt 24 / 7 nii-öelda, ka mina lugesin, et michael oli tunnistajaks tuleb vaadelda ületavate Mehhiko Boarder hilja Friday Night, kuid üllatus üllatus tunnistaja taha jääda annonymas ja kui ei olnud mingit kahtlust, et politsei meelde, et ta oli elus ja lööd nad oleks öelnud seda praegu ja theres midagi rohkem selle maailma tahan õigust nüüd kuulen sõna oli hoax michael on elus ja olla edukad id kunagi vihane oleksin Ikionnellinen kuulda need sõnad love u Mike xxx

  24. MyBelovedMJ ütleb:

    OH MY LORD! I can `t belive, et Michael actuelly on kloon ise .. sõber TEMA, kes on olnud surgury, vaadata pigem Michael, et sõber ütles. Ja ta vaatas Kinda Hiina. See on põhjus, miks ta on mõnikord olnud kannad selle maski ... Heldeke jumal. Mida kuradit see tähendab. Michael veel elus? Ma nägin seda videot ühel teistele lehtedele selles kohas .. Ma ei saa "seda uskuda

  25. MyBelovedMJ ütleb:

    Im rääkivad ya just nüüd. See pilt MJ on abulance. IS Fake

  26. heisalive ütleb:

    ladylee, olete just Sihtliikide kõik te ütlete, olen lugenud Postitus suure huviga, jah jah jah on minu vastus küll! Mina

    Michael Jackson talunud, õlgadega ja puurima täiskoorma mis on ülekaalukas ühegi inimese twiceover maksustamisõigust on kergelt haavatav hing, et ta on. Inimesed on kalduvus unustada kõik, ja näha ainult "Moonwalking performer" teda ja mitte vaevatud inimene, kelle kogu groteski välimus oli tugev cry abi, et keegi ei kuulnud või vastas! ???

    Joe Jackson, vana mees, on kõige vaesemate vabandus on olend alates pit põrgu, et uurida tema silmad annab mulle Willies! "" "Lõdisema" ""

    Siin on mees, kelle armastus raha on "põnevus" kõikidest paha ja ta ei saa piisavalt seda, järeleandmatult piimalammaste et Michael Jackson cashcow näitab NO emotsioonid või kurbust oma poja väidetava möödaminnes.

    Joe Jackson ühel päeval on vastus kohtuniku suur ja võimas ta ei saa põgeneda, kuid worseover, peavad maksma hinda, nii suur (ja sooja!) Sellest, mida ta on teinud selle lapse mees: Michael Jackson ...

    Kas igaüks, kes üldse! süüdistada Michael Jackson kohta peatuspaikadele tema enda "suremine" on meeleheitel pakkumine pääseda kõik th madess ja saada eemale see kõik? Ma arvan, et mitte!

  27. suzz ütleb:

    hästi tõesti belive, et ta on endiselt elus ... ma lean moer et ta on ... aga palju asju doesn't lisada ja doesn't mõtet ja mida mitte ... meeldib see pilt michael on amblunce .... seda võiks teda kuid im noty kindel IVE proovinud o liiki võrrelda seda ... ja ma ei saa öelda, kas see või isnt ... .. ja video, kui tema "asutus" on helikopter see välja näeb ta teisaldada ega pea lift up ... ... aga ei keegi teile poisid vahimehaanik tema memoriaali kui paris tütre tuli ja rääkis ... ta aws süda purustatud ja langes nutt peale ... ... mulle tundus, et tegelik .... Miks ta nutma nagu seda?

  28. Happytomato ütleb:

    Vabandust, aga ma olen segane põhjuste MJ'death.
    Kas ta narkootikumide sõltuvuses? Vastavalt Raymone Bain: ei
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Vaata ka selle teise video
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ ütleb:

    Keegi ei ole lubatud süüdistada Michael ", kui ta Olevad tema enda surma." Ja need teie, kes soovivad hoida judgeing talle Blameing teda saab, et põrgu praegu. Ma tõesti aru, miks ta seda teha. Kõik, mida ta kunagi tahtnud on mingi rahu. Keegi ei saa süüdistada seda. Michael I love you rohkem

  30. MyBelovedMJ ütleb:

    Kas keegi on kuulnud, tema era käsikirjaline päevik on leida?

  31. He.is.alive ütleb:

    MyBelovedMJ: Enne kui uuesti ähvardab kellelegi koos retoorika, näiteks: "Nad võivad minna põrgu", sest nende öeldud faktidest / arvamused ei streigi teie fancy ESIMESES kasutada ise, milliseid "kurat" on tegemist:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. niccih ütleb:

    Tere kaasmaalased MJ fänni
    Ma arvan, et MJ oleks uhke, et tehtud märkusi sellel saidil on pärit need, kes keelduvad võtta seda, mida meedia ütleb täisväärtusliku väärtus.

  33. Angel36 ütleb:

    Mitte keegi mõelda oma kummaline, et tema armastatud sõbrad nagu Elizabeth Taylor ja Diana Ross ja isegi Liza Minelli on oma kodulehel ja ükski neist veebilehtedest on in memorian on MJ.
    Ma arvan, et parimad sõbrad teeks, et kui nad kaotasid oma sõbrale.

  34. Angel36 ütleb:

    Ja ka i vaadeldi veebilehel Macauley Culkin ja Kristuse Tucker ja ei ole võimalik leida umbes aasta memorian of MJ.

    Strange kas pole!

  35. supermom75 ütleb:

    Ta ütleb ta ei olnud narkootikumide sõltuvuses ja ta ei olnud michael kunagi kasutab narkootikume nagu ma siiski arvan, et see on seotud kindlustuse nõue ja ma usun, tema pere on selle põhjuseks see väidab, nad ei kuulu, kui ta sureb natrual põhjuseid ja need on kaetud, kui ta sureb narkootikumide üleannustamise i lõhn midagi, ole hea ja nendes video, kui ta tundus tõesti hea, nagu oli magab miks mitte avatud puusärk veel küsimus võib ta on ähvardanud selle hoax i am tõesti hea meel, näitas mulle selle Sest ma ei mäleta oma perega kunagi tryint o saanud teda ära narkootikumide mees milline on jackson pere läheb tema nimi

  36. supermom75 ütleb:

    evryone kirjuta see otsing jackals lähedal asuvatesse jackson kolm kõikidele vanaema registreerida ülemused ja vaevalt näinud ema on rahavahetus, kui michael on elus ta paremini tulevad kiire põhjustada thekids on ohus kõigi nagu ma näen seda ja tema pere ainult tahab oma raha nad ei ole hommikul ja tema ema peatus kaitstes neid ja kõik nagu michael palus teda liiga Ma ei saa aru, miks nad seda michael

  37. Andrea ütleb:

    Miks on inimesed nii mures, kes lapsed lähevad? Selgelt, sest MJ ei ole surnud, siis peate minema talle kas viisil. Siiski, mingil juhul kui vahi lahing toimub, kui lapsed on piisavalt vana - nad küsivad, kes on lapsed tahavad olla. Kui nad ei ole liiga noor, et otsustada enda eest. Nii et noh, jah. Just sayin.

  38. MyBelovedMJ ütleb:

    Niccih. Ma kuulen teid. Ma arvan, et Michael oleks uhke, et hästi. Ta on alati soovinud inimesi pilk faktidele, mitte vaadata, mida meedia ütles. Sest see oli alati BS. Just nagu nendel päevadel

  39. niccih ütleb:

    Tänu MyBelovedMJ. See on liiga halb MJ oli nii valesti aru, kui ta tuli levib tingimusteta Love kogu maailm täis negatiivsus.

  40. bghoppy ütleb:

    he.is.alive, see oli täiesti tarbetu. Oled u sama, kes postitas ühenduskohtades fundamentalist christian saidile DOC kes nägid MJ lahkumist UCLA? Kuidas me kõik keskenduda faktide ja reaalse elu siin maa peal. (rääkimata hypocrisie Otsustades teised, liiniheitjad kivid ja millised mitte)

  41. ejay5131 ütleb:

    Kui soovitakse, et kiirabi video

    Kas see autojuhtide esimesel päeval ... miks tal vaja, nagu 3-le inimesele juhikrullikud temaga läbi, sest ta toetab.

    Miks on mehed on must suits nii juhuslikult seal seisnud, isegi mitte tõukamiseks inimesed ära, kuna nad filmi? Kuid nad kindlasti proovida peksid kurat Outta inimesi kui MJ lahkub Drs ametkondade ja inimesed püüavad saada pilte ja lugusid.

    Keegi ei tea, miks kiirabi on olemas või kes veel meest filmimine ütleb "ei olnud kindel, kas MJ on surnud või mitte," kuidas nad teavad, et nad olid seal MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    pärast näeme, et ees MJs maja on ympärillänne sõita nii, miks neil on vaja varundada Kiirabi ?????

  42. dünamiit ütleb:

    Yah didn't miks nad lähevad vooru Ringteelt asemel tagurpidiliikumise aeglaselt tagasi?
    Hea leida Ejay5131

  43. He.is.alive ütleb:

    Supermom: no! Lapsed ei ole ohus, olete alahindamata Debbie Rowe. Ta ei streigi mulle nagu mõned Patsy, kes kavatsevad jääda võetud ja vaadata vana Joe Kähveltää HER lapsed, au contraire, et ta kavatseb flex oma lihaseid ainult selle ühe, kui mitte mingil muul põhjusel, kuid Koputtaa poppa Joe välja ja Silmusesitus.

    Olen veendunud, et ükski kohtunik annab vahi kuni 80 aastat vana mees, kes on laps valesti, elu üsna kahtlane elu babes ning kõik Sin City Las Vegas, eraldatud Eukko ja väga valmis ilmselt kasutada nimetatud lapsed tema enda kasuks, mitte saab juhtuda!

    Kuigi Geraldo Rivera näitavad eetris juba täna õhtul, breaking news raportis ütles, et Debbie Rowe ja gramma Jackson tabas vahi tegelema, mis jätab poppa Joe Outta da ahel, see võib olla asja ametlikult allakirjutamise paberid selles punktis!

    I salute "Kao mu tee" tuff-daam DEBBIE Roweif ta näitas oma messing ja võimsus kui eeldada bioloogiline ema 2 need lapsed, kindlasti vähe Tekikott heaolu on osa võrrandit ja ma tahaksin näha naiste Judge käitlemine Selleks, et see on tihe ja saadab poppa Joe to Timbuktu jaoks everymore hüvasti.

    Jumal õnnistagu neid lapsi, neil on tegemist liiga palju nii noorelt ... ..

  44. supermom75 ütleb:

    mybeloved MJ see navi sweeti ta oli peamine eest maksta tuleb vaadelda linna nii michael saaks kohtades ta PPL arvan, et see oli michael et ta võiks libise ära, kui te ympärilleni online leiad palju pilte navi ja Michael Ta läks Londoni confrence liiga Ma arvan, et ta on osa sellest varjates teda asi

  45. He.is.alive ütleb:

    bghoppy: Ei, mis ei olnud mulle.

    Kuid FYI ja Muide, ma olen kristlane ja mul ei ole häbi Jeesuse ega evangeeliumi ega kristlus, said seda?

  46. MyBelovedMJ ütleb:

    Tänan teid Supermom75

  47. ejay5131 ütleb:

    Kas me kõik oleme nõus, et ei ole teda!! Take a look, a REAL GOOD LOOK! Eriti on kulmude.

    24 tundi enne:

    http://image.examiner.com/imag ... .. sal (1). jpg

    Kiirabi foto:
    http://showhype.com/story/ok_m ... .. son_cover /

    Vaata kuju on kulmude. The "kiirabi MJ" on kulmude mis lähevad õiges suunas silla oma nina. The "harjoituksesta MJ" on kulmude selleks palju kaugemale (on suurem lõhe nende vahel). The kulmude ka kaare erinevalt. Ainus viis, kuidas kulmude võiksid kohtuda lähemale sillast nina on, kui ta oli "surudes oma kulmiaan koos" nagu me teha, kui olid hullu (ma ei saa mõelda kirjeldava nime, et just nüüd.)

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.