Michael Jackson's Death ir mānīšana

June 26th, 2009
admin

Michael Jackson, ko Paramedics

Vai nav tā interesanti, ka nākamajā dienā, ka Michael Jackson tika ziņots, ka tai ir miris, vairāki citi ziņojumi par citu "slavens cilvēki", kas ir gājuši bojā arī virsmu.

Citi slavenības, piemēram, Jeff Goldblum, Harrison Ford, un Tom Hanks ir arī ziņoja, ka ir miris, tomēr visi šie ziņojumi ir teikt, ka tā ir nepatiesa, lai to, kas faktiski pierādījumi ir tur, ka "King of Pop" ir faktiski miris, izņemot no teikt-tā ir nedaudz cilvēku, kas varētu viegli ir atsevišķi no visa konspirācija!

Ja esat lietojis rūpīgi iepazīties ar to tēlu, kas ir domājams Michael Jackson ir rushed par ambulance kamēr paramedics tika izmisīgi mēģina atdzīvināt viņam, jūs ievērosiet, ka sejas, šķiet, ir ļoti disimilar uz Michael Jackson par vēlu. Deguna, šķiet, ir pārāk "normāls" un tāpēc nav, šķiet, visus pierādījumus par plastiskā ķirurģija uz acīm, kas ir tik acīmredzams, jo visi citi attēli Michael, ka mēs esam redzējuši pēdējos pāris gados.

Ir par notiekošo sāga attiecībā uz noslēpumainu Personal doktors Michael Jackson, Conrad Murray, kurš saka, viņš "tikai notika staigāt un atrast Michael Jackson netālu nāves viņa gultas". Šis ārsts ir teikt, ka tā ir veikta CPR par gultu (kas ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo personas ar pamatregulas knoweldge pirmās atbalsts varētu zināt, Jums nepieciešams cietās virsmas zem struktūru, kas būs spēkā), un gaidīja pusstundu pirms zvana 911, un nav pat beigās padarot zvanu sevi, kā tas bija par biedru darbiniekiem.

Visu šo dīvaini goings starp laiku, Michael Jackson domājams miris, to, kad viņš tika atrasts ar šo iluzorisks ārsts, to, kad viņš bija galīgi palīdz Paramedics, mēs uzskatām, ka bija pietiekami daudz laika attiecībā uz "plānu", lai viltoti savu nāve ir izpildīts. Tas, ka Dr Murray atteicās parakstīt Michael Jackson nāves sertifikātu un aizbēguši no skatuves tūlīt pēc tam, kad Paramedics paliek organismā ir ļoti aizdomīgu. Iespējams, ka viņš bija par visu lieta. Viņa alga bija apgalvots, ka ir vairāk nekā $ 150000 mēnesī ($ 1,8 miljoni gadā), nemaz nerunājot par jebkādu "piemaksas", kas, iespējams, ir piedāvātas pēc tam, kad "gabals" ir pabeigta.

Ir zināms arī fakts, ka tikai dažas nedēļas atpakaļ, kad paziņojumu, ka Michael's "Tas ir to" Tour bija jāatliek, viņa pārstāvjiem ir ļoti ātri, lai likvidētu visus baumas par veselības problēmu, kas ir cēlonis.

Paturiet prātā arī to, ka gadu vecumā 50, Michael Jackson nav bijis pirms sirds stāvoklī, un teica, ka tā ir "priekšstatu par veselību", kā viņš izmēģināt viņa koncerti, kas sākotnēji bija paredzēts uzsākt šī gada jūlijā,.

Lai radītāji saņemt apdrošināšanu Londonas izrādes, Jackson veikta četru stundu fizisko ar neatkarīgu ārstu šī gada pavasarī. Rand Phillips, izpilddirektors koncerts promotoru AEG Live, teica, ka medicīnisko pārbaudi nesegtās "no jautājumiem, kas."

Vēl viena sakritība ir attiecībā uz Michael Jackson's apsēstība ar "The King" Elvis Presley, kurā viņš gāja tik tālu, ka precēties savu vienīgo meitu, tā ir viņš arī aizgājusi tik tālu, ka mimick viņa nāves "?

Elvis Presley miris augustā 16, 1977, kas vannas istabā pie Graceland. Pēc atrodama uz vannasistabas grīda, Elvis bija rushed uz slimnīcu, kur viņš tika oficiāli pasludināta par mirušu. Par izmeklētājs reģistrē nāves iemeslu, kā sirds aritmija.

Michael Jackson's autopsijas ir veikta ar Los Angeles county izmeklētājs un pēc tam, kad toksikoloģija ziņojumi ir pabeigts, mēs esam teikuši tas atklāj patieso nāves cēlonis un pierādījumus par visiem nediena play. Protams, process būs saskaņā ar pilnīgu Slēgts un jebkuru attēlu, nospiediet vai plašsaziņas līdzekļos tiks filtrēts ... kā ērts.

Mēs redzēt to, ko viņi vēlas redzēt. True vai citādi.

Iedvesmots Michael Jackson? Sāciet savu Record Label un dzīvu dzīvi a rockstar.


Birkas: sazvērestība, Death mānīšana
Posted in konspirācija Theories, mānīšana Death, baumām | Komentāri (28)

28 Atbildes uz "Michael Jackson's Death ir mānīšana"

  1. Jon saka:

    Es domāju, bija tikai viens. Tas ir tik setup. Arī viņš bija pēdējos jautājumus, kas gāja pārāk izsoles ka nepārdeva tik liels. Tad kustīgās autokrāvēju divās dienās ir nedaudz drīz.
    Šī ģimenes vienmēr ir bijis ierobežots.

  2. robert saka:

    TAH I COULDENT BELIVE viņš bija DEAD Tāpēc es domāju, viņš bija līdz DAŽĀS mānīšana pārdoto ALBUMI

  3. Al Soldano saka:

    I'm Glad Michael Jackson nomiris. Es esmu arī priecīgs jums šķiet, ka jūsu notrulināts konspirācija teorijā.

  4. Jon saka:

    I atgādināja viņš uzdeva daudz naudas iesaldēšanas un atdzīvināt zinātnes, cryo?

  5. MJ 4eva saka:

    Jūs esat sooo tiesības! tās nav viņu aina .. visai mānīšana ir jēga! HES nav miris!

  6. Suzanne saka:

    Es esmu priecīgs, es neesmu vienīgais, kas domāja, ka somethings vienkārši nav pievienotu augšu. Pirmkārt, viņa neseno izsole izpārdot dažus paraphinalia, šķiet, ir ļoti remenicent no Princess Di, un to, kā viņa izsolīti kleitas (par labdarība, kas nav personas pieauguma) tieši pirms viņa nomira. Gandrīz kā viņš spēra lapa no viņas grāmatu. Citā mājas lapā, tie video ir persona, kas helecopter šķiet sēdēt uz augšu. Runājot par, kas, kas ir elle saņem helecopter gaisa lifta tos uz morgue? Air lifts par emegency aprūpi, es pilnīgi iegūt, bet gan uz MORGUE? PUH-IZĪRĒ! Tas nav tāpat kā viņš bija būs vairāk mirušu, ja tie bija jāgaida satiksmē.

  7. Billy saka:

    Vai šis ir tēvs, kurš tikko zaudējis savu dēlu? Viņš ir sajūta GREAT? Joe Jackson meklē šeit, tāpat kā viņš zina, ka viņa dēls vēl ir dzīvs ...

    Skatīt šeit | Michael Jackson mānīšana Death Videos

  8. Guy saka:

    Apvienotajā Karalistē ir bijis pēdējos bērnu nolaupīšanu, ka izrādījusies mānīšana - jūs varētu uz vietas, tai mile off no mātes intervijas - tikai ne emocionāls pietiekami.
    Tas pats ar Joe Jackson - mazāk nekā nedēļu, un viņš dodot interviju par sarkanais paklājs - nav iespēja.
    Tas ir pārāk ērts un plānoto - viņš nekad nav bijis, kas varētu do 50 datumiem.
    Arī iemest, ka viņš "nomira" gada 25. - oponējošā dienu gadā uz citu liels varonis viņa - James Brown (December 25.) un nomirt tādā pašā veidā, kā Elvis Presley.
    Tas ir puisis, kurš "samazinājās dušā" so cīnījās, lai tā ar savu pētījumu - tāda veida palaidnība manu 6 gadus vecs būtu pull. Tas ir kādi Michael ir - bērns. Spiediena iegūt ir pārāk daudz, un viņš IELOČU .. bet šoreiz slīdēšanu ar dušu nebūtu pietiekami.
    Vienīgais aspekts, kas padara mani domāju, ka viņš varētu būt miris ir sekcijas - un pat, ka sāk meklēt mazliet komisks tagad.

  9. Jeanine saka:

    Es vēlētos izteikt komentārus par priekšstatu par Michael Jackson Ingo ar ambulance.
    Lai gan es piekrītu, ka šī visa lieta ir tā, "off", man saka, ka es domāju, ka tas ir viņam fotoattēlu. Neatkarīgi no tā, vai tas viss bija milzīgs rīkoties vai nav mēs nekad zināt.

  10. Rickster saka:

    un whos puisis, kas iesniegusi 911 zvanu? .... kā ir ne vien ir runāja viņam .... Kāpēc viņš saka tā bija Mr Jackson, nevis "ir džentlmenis 50 gadus vecs", kad viņš runā ar dispather ... ?

    un pie Bet balvas ... kad Joe Jackson (tēvs, ka tikko zaudējis savu dēls) tika lūgts ... "Kas ir jūsu nākamā plāni"? ... .. nevis pasakot ... "Mums ir apbedīt mans dēls", viņš veicina savu jauno Label vietā ????

    Tas ir dīvaini, .... Es atceros kādu laiku atpakaļ ... inscenējums viņa nāves, tika uzskatīta par rumored ... ja kāds var un darīs to ... tās MJ.

  11. Susy saka:

    Tas Dr no MJ's-viņš nav pat zināt, lai saglabātu MJ uz grīdas, lai iebelzt viņu krūtīs, lai sirds varētu saņemt dodas un kas viņam par mīkstu gultu instaed. Kāpēc viņi saka, tas bija MJ līdz 911 un lūdzu, lai visus rescuscitarion iekārtas. Vai nu tas bija apzinātu nāves vai Dr & AEG tas, lai saņemtu apdrošināšanas noney, AEG nodarbināts, ka pēkšķēt.

  12. anne saka:

    2 maziem punktiem:

    1. ja Jums dialed 911 un teica, ka Michael Jackson bija mirst ... Es esmu diezgan drošs, ka atbildēt būtu "yeah tiesības .. aprils nerrs! ... * uzkaras up * "

    2. Michael Jackson un viņa tēvs nepatīk otru, Joe Jackson ir paziņojusi, pirms dažiem gadiem, ka viņš nebija Michael kā viņa dēls vairs, un Michael Jacksons griba ir domājams, ka Michaels bērniem nedrīkst palikt ar Michaels vecāki, bet nannies . - Varētu būt iemesls, kāpēc Joe nav izpostīti.

  13. Brad Matosky saka:

    Wow ... Watch, ka video vēlreiz. Iestāde, nav kustēties, helikoptera ir pagrieziena un dod pie ilūzija, ka galvenais ir "celšanas". Kameras leņķis ar mainīgajām leņķis helikoptera padara to meklēt tādā veidā.

    Visi 911 zvani tiek veikti, kā nopietni. Tātad, pat ja Jūs zvanāt 911 in Cleveland, un teikt, ka LeBron James ir neatsaucīgajām, tie joprojām parādās. Tas pats, ar kādu slavenība vai nav celeb.

    Un priekšstatu par viņu carted kas, jums teikt, ka viņa deguns "izskatās normāls"? Vai jums ir atpalikuši? Meklējiet vēlreiz, un jūs redzētu, kā dzīvoklis pret viņa seju tā ir.

    I love laba konspirācija tik daudz kā nākamā puisis, bet vismaz ir kāda labāk materiāla, lai izveidotu stabilu pamatu par to.

  14. Lidiya saka:

    dang tas jēgas!
    Ceru, ka viņš nav miris:]

  15. mj draugs saka:

    Tagad mana HAART i vēlas uzskatīt visu šo, un es centīšos, bet, ka pic ar mj notiek ar ambulance tikai ārējais izskats mj pārāk daudz par mani. un iemesls, es uzskatu, viņi Soo ilgi atbilst ka mj bija miris ir tāpēc, ka viņš bija surgry vietā un tie cenšas saglabāt savu dzīvi. bet to, kā viņa tēvs darbojas tā veida aiziet man domāt, ka mj nav īsti miruši. un viņa māte kļūst par bērniem, lai varbūt ļaujiet viņiem uzturēt kontaktus ar to dienu, kamēr viņš ir daži kur citur vai var viņš nosūtīs par viņiem. bet šī nāve ir ļoti mysterious nāvi. un tad pārāk mj ir ļoti pazīstams visā pasaulē. Kā kāds ne reconize viņu. i dont know. bet es ceru, ka tas, ko jūs visi ir domāšana ir taisnība. un es esmu ganna mēģiniet domāt tā, lai tas viss ievainots no manas sirds, un tāpēc es varu pārtraukt saucošs Soo much. maijs Dievs ir ar Jums mj kur katrs esat miris vai dzīvs un i love you Soo daudz un jums ir un vienmēr būs vislabākā.

  16. Rickster saka:

    ir kāds cits uzklausītam, ja heck ir Oprah visām ar to ?????

    Nr tributes ... nav komentāru .. NOTHING?
    Es uzskatu, ka patiešām dīvaini ... ikvienam ir teica kaut ko MJ ... bet Oprah? ... Ja kāds zina, citādi lūdzu, izlabojiet mani!

  17. ladylee1979 saka:

    es varu tikai lūgt wtf oprah gotta darīt ar visu šo tik wot viņa intervēja michael, wot par viņa labāko draugu Elizabeth Taylor shes pārāk devasted pat komentēt domājams, un lielākā daļa no šiem pieņemšanas komentārus par zvaigžņu bija visi kritušie ar michael kādā brīdī vai citu uri geller, Paul McCartney, David viesu pat viņa brāļi Berry Gordy visu wasn't par speaking noteikumiem ar zvaigžņu pirms viņa nāves

  18. Susy saka:

    Neviens no tā ir jēga, ja jūs uzskatāt, Michael Jackson nodarbinātiem "uzsvēra" a Dr būt ar viņu, un līdz Uk ceļojums bija beigusies. MJ bija Narcissist-perfectionist, kāpēc būtu tad viņš aiziet & pārdozēšanas sevi, Viņš izskatījās daudz sicker laikā ļaunprātīgas izmantošanas pētījumos. Kāpēc viņam būtu jāsniedz iegūt sev atbilstošāko & veikt videoierakstus, ja viņš bija nevēršoties pēc tam velciet kontaktdakšu, kas galīgā veidā, kāpēc neko & dzīvot viduvējs dzīvi un aizmirst par touring, tas tāpēc, ka viņš jārūpējas robežot savu dzīvi un dzīvesveidu, un tagad vēlas vairāk naudas, lai viņa bērni. Viņa bērni skatīties happy & veselīgu, viņa kredīta .. Es, ka ir dīvaini, ka ziņojumi par viņa nāves nāca uz TMZ un citiem plašsaziņas līdzekļiem, pirms tā tika apstiprināts & TMZ tika sakot, viņš bija miris, kad viņš bija tā ceļā uz slimnīcu. Vai kāds viņa nometne sūce tas savukārt uzmanību uz slimnīcu & koncentrēt pie mājas. Kā Janet Jackson iedzīt viņa mājās nākamajā dienā & atņemt viņa augstākās īpašumiem, ja nav Vai pastāv vai bija lasīt. Ja persona nomirst jums sagaidīt Vai lasījums pirms kaut kas ir skartas! kā par savu tuvāko sibling varētu viņa parādās uz skatuves, un tā stoiķis! tas viss ir dīvaini. Ja kāds varētu viltotas to, viņš varētu un, iespējams, bija dubultās kas O / D. Es patiešām ceru, ka viņš viltotas to. Ja nav kāds ir Big nepatikšanu, ne atbalstot viņu.

  19. Jasmine saka:

    Man ir tikai konstatēts, šo interneta lapu, caur citu saite šodien un tikko noskatījos helikoptera video. Es domāju, ka es patiesībā var redzēt, ka šī iestāde kustas un arī tumsā siksna, kas ir pa diagonāli ap ķermeņa nāk atsaukt. Vai kāds cits paziņojums, ka? Es patiešām vēlamies domāt, Michael ir dzīvs un ir labi, jo man nav pārtraucis saucošs jo es dzirdējuši par viņa nāvi. Man arī nav pārtraucis domāšana pēdējo dienu laikā par to, kā ir tik daudz nepilnību, jo, ka 911-tālruņa zvanu. Šķiet, ka ir pārāk daudz "kļūdām" par Michael nāvi, lai būtu patiesība. Tomēr, es esmu tikai spekulācijas. (Nevis secībā)

    1, kuri paziņoja, ka 911 tālruņa zvanu?
    2.Wasting 30 minūtes pirms 911call tika veikts?
    3. CPR procedūra nav veikta uz gultu. Period.
    4.There, šķiet, ka tā ir elle ir daudz neskaidrības par pirmo izmeklētājs un otrajā "neatkarīgais autopsijas's". Pirmās autopsijas ieņēma jautājums dienas jāsecina, kuru rezultāti tika ziņots plašsaziņas līdzekļos. Tas šobrīd ir ziņots, ka bija "viltus". Joprojām nav ziņu par otro "autopsijas"
    5 kāpēc viņa ārsts aiziet "trūkstošo", kā ziņots plašsaziņas līdzekļos?
    6 Doctor nebija parakstīt nāves sertifikātu.
    7.The visvairāk stāsta par visiem trūkumiem. . Joe Jackson ir paredzēts, ka tā ir "grieving" tēvu, kurš ir tikai zaudējusi viņa dēls, tad kāpēc viņš tādā labs garastāvoklis? Vai šis tiešām tēvs, kura dēls ir tikko nomira tikai 6 days ago! Nr plīsumi, Nr emocijas. Viņš ir daudz vairāk ieinteresēti veicināt savu jauno ierakstu kompāniju un apieta lielākā daļa no jautājumiem, kas skar viņa dēls nāves! Kaut kas nav pievienotu augšu. Ja viens no maniem bērniem miris, es būtu pilnībā izpostīja un būt bojāta sievieti.

    Pārāk daudz jautājumu un nav pietiekami daudz atbildes.

    Personīgi, man ir bijusi praying un cerot, ka Michael joprojām ir dzīvs, un pat ja viņš ir, Nebūtu īgnu man uzzināt viņa nāves, bija blēdība. Patiesībā, es būtu ekstāzes! Kamēr viņš tagad var atrast mieru savu dzīvi, kurā viņš to bagātīgi deserves.

  20. Lila saka:

    Ak mans Dievs! Vai jums ir atpalikuši? Jūs patiešām nedomāju, ka kādu šīs jūs? Tas ir tik bēdīgi, bet, sejas tā cilvēki viņš pagājis prom. Nr konspirācija šeit. Arī Jim Morrison, Elvis un John Lennon arī miruši. Tagad, lūdzu, neuzsāks spēlē savā lietvedībā atpakaļ meklējat clues.

  21. Jon saka:

    Ja jūs iepazīties ar to foto persona, tas izskatās daudz mazāki nekā michael ir daudz tumšāku ādas un arī man izskatās gandrīz Āzijas izcelsmes, piemēram, phillipino un Taizemes kāds cits redzēt šo?

  22. Jon saka:

    Cik mājas ieraksti tiek gonna izkrist dažus skapis. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 saka:

    tā skaidrs, kāpēc viņa tētis isn't nekādu emociju michael nepatika viņa tēvs un pat kreisā viņam no būs isn't tā labāk, ka joe neuzrāda emocijas, jo gadījumā, ja viņš ir sabojājusies in plīsumi im pārliecināts, ka tur būs daudz cilvēki, aicinot viņam melis sakot tas viss liecina, kad mēs visi zinām, tie hadnt runā gadiem vismaz joe isn't, ar ko tās biezās izliekoties, arī šis 2. autopsijas draiskoties ir vairāk saistīts ar ģimenes cenšas atrast kādu, kas vainas, lai slēptu savu vainu, ka viņi didn't pieturas Michaels ļaunprātīgu tabletes, kāpēc michael uzstāt, ņemot dr Murray ar viņu visu laiku? tās skaidrs narkomānu darīs kaut ko, un viņš gribēja tirgotājs ar rokām 24 / 7 tik runāt, i arī izlasīt, ka michael bija pieredzējusi jāskata šķērsojot Meksika pansionārs vēlu ceturtdiena nakts bet pārsteigums pārsteiguma lieciniekus vēlaties palikt annonymas un, ja bija šaubas policijas vērā to, ka viņš bija dzīvs un kicking viņi minēto tāpēc, tagad, un theres nekas vairāk šajā pasaule Es gribu tiesības tagad dzirdēt vārdus, ka tas bija mānīšana michael ir dzīvs un kicking id nekad dusmoties es būtu vairāk nekā Mēness dzirdēt šie vārdi love u Mike xxx

  24. MyBelovedMJ saka:

    OH MY Lord! Es varu "t belive, ka Michael actuelly ir klons pats .. a drauga VIŅA, kuri bija surgury, meklēt vairāk līdzinās Michael, ka draugs teica. Un viņš izskatījās kinda ķīniešu. Šī iemesla dēļ, viņš dažreiz ir valkājot Maskas ... OH CIENĪJAMIE Dievu. Ko ellē tas nozīmē. Vai Michael vēl dzīvs? Es redzēju to video par vienu no citām lapām par šo lapu .. Es `t believe it

  25. MyBelovedMJ saka:

    Im spēcīgi ya tiesības tagad. Šo priekšstatu par MJ, kas abulance. IS viltus

  26. heisalive saka:

    ladylee, Jums ir absolūti uz mērķa ar visiem jums pateikt, es lasīt savu pastu ar lielu interesi, jā jā un jā ir mana atbilde uz to! Es

    Michael Jackson pārcietusi, shouldered un nesa pilnu slodzi, kas ir milzīgs, lai jebkurš cilvēks, twiceover nodokļi par maigu neaizsargāti dvēsele, ka viņš ir. Cilvēki bieži aizmirst visu, kas un tikai tad, skatiet "Moonwalking Performer", kas viņam un nevis nemierīgajā cilvēks, uz kuru visu grotesks izskatu bija skaļš sauciens pēc palīdzības, ka neviens DZIRDĒJĀM VAI atbildēja! ?

    Joe Jackson, veco cilvēku, ir visnabadzīgākā attaisnojums par būtne no šahtā no ellē, izskatu viņa acis dod man willies! "" "Trīsas" ""

    Šeit ir cilvēks, kuru mīlēt naudas ir "trīsas" visu ļauno, un viņš nevar iegūt pietiekami ar to, relentlessly slaukšanas ar Michael Jackson cashcow vītuma emocijas vai sēras viņa dēls, iespējams, garām.

    Joe Jackson kādu dienu ir atbilde uz Judge augsts un spēcīgs viņš nevar aizbēgt, bet worseover, būs jāmaksā cena tik liela (un karstu!) Par to, kas viņam ir darīts, lai šo bērnu man: Michael Jackson ...

    Can anyone, anyone at all! vainot Michael Jackson pieturvietai savas "nāves" in izmisīga cena izvairīties visiem th madess un izkļūt no tā visa? Es domāju, ka ne!

  27. suzz saka:

    arī var tiešām belive, ka viņš joprojām ir dzīvs ... i liesās moer to, ka viņš ir ... bet daudz stuff doesn't pievienot un doesn't jēgas un kas nav ..., piemēram, ka priekšstats par michael, kas amblunce .... tas varētu būt viņu bet im noty pārliecināts IVE mēģināja o veida salīdzināt to ... un i aprunāt teikt, ja tā vai isn't ... .. un video, kad viņa "organizācija" ir helikoptera tas izskatās tā pārvietots vai vadītājam lifts up ... ... bet turklāt neviens no jums guys noskatīties viņa piemiņas kad paris viņa meita atnāca un runāja ... viņa AWS sirds šķeltu un samazinājās izņemot saucošs ... ..., lai man, kas šķiet reāls .... kāpēc būtu viņa sauciens tāpat?

  28. Happytomato saka:

    Atvainojiet, es esmu apjucis cēloņus MJ'death.
    Was viņš narkotiku atkarīgi? Saskaņā ar Raymone Bain: nav
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Noskatīties arī šo citu video
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.
Copy Protected by Chetan 's WP-CopyProtect.