Michael Jackson död är ett Hoax

26 juni 2009
av admin

Michael Jackson som fattas av ambulanspersonal

Är det inte intressant att samma dag som Michael Jackson rapporterades ha dött flera andra rapporter från andra "kända personer" som har dött har också dykt.

Andra kändisar som Jeff Goldblum, Harrison Ford, och Tom Hanks har också rapporterats ha dött, men alla dessa rapporter sägs vara falska, så vilka konkreta bevis finns det för att "King of Pop" har faktiskt dog, förutom från de säger så för en handfull personer som lätt skulle kunna ha förutom av hela konspiration!

Om du tar en noggrann titt på bilden som är förment Michael Jackson som kastade sig in i en ambulans medan ambulanspersonal var desperat försöker återuppliva honom, kommer du att märka att ansiktet verkar vara mycket disimilar till Michael Jackson för sent. Näsan verkar vara för "normala" och det inte verkar finnas några belägg för plastikkirurgi för ögonen som har varit så självklart i alla andra bilder av Michael att vi har sett under de senaste åren.

Det är den pågående saga i beaktande av mystiska Personliga doktor Michael Jackson, Conrad Murray, som säger att han bara råkade gå in och hitta Michael Jackson snar död på hans säng. Samma läkare sägs ha utförts CPR på sängen (som är helt värdelös, som en person med en grundläggande knoweldge i första hjälpen skulle veta att du behöver en hård yta under kroppen för att vara effektiv), och väntade en halvtimme innan du ringer 911, och inte ens ut att ringa själv, eftersom det var en anställd.

Under alla dessa märkliga händelser på mellan Temne Michael Jackson förment dog när han var vid denna illusoriska läkare, att när han äntligen hjälp av ambulanspersonal, anser vi att det fanns gott om tid för en "plan" för att Fake eget döden skall verkställas. Det faktum att Dr Murray vägrade att underteckna Michael Jackson's dödsattest och flydde scenen direkt efter ambulanspersonal kvar i kroppen är extremt misstänksam. Han kanske var på det hela. Hans lön påstods har över $ 150.000 per månad ($ 1.8 miljoner per år) att inte tala om några "bonusar" som kan ha blivit erbjudna efter "tomt" avslutades.

Det är också det faktum att endast ett par veckor sedan, då tillkännagivandet att Michael's "Detta är det tur att bli försenade, hans företrädare var mycket snabba med att avskaffa alla rykten om ett hälsoproblem är orsaken.

Kom ihåg också, att vid 50 års ålder, Michael Jackson har haft några tidigare hjärtproblem och sades vara en "bild av hälsa som han instuderat för hans konserter som ursprungligen kommer att sparka igång i juli i år.

För att medel för att få försäkringen för London visar Jackson genomgick en fyra-timmars fysisk med en oberoende läkare i våras. Rand Phillips, vd för konsert projektansökaren AEG Live, sade att hälsoundersökningar upptäckt "inga problem alls."

Ett annat sammanträffande är när det gäller Michael Jackson's besatthet av "The King" Elvis Presley, där han gick så långt som att gifta sig med sin enda dotter, så har han också gått så långt att mimick hans död?

Elvis Presley dog den 16 august 1977 i badrum på Graceland. Efter att ha hittat på badrumsgolvet, Elvis var rusade till sjukhuset där han officiellt uttalade död. Coronern protokollförde dödsorsaken som hjärt arytmi.

Michael Jackson's obduktion har utförts av Los Angeles County coronern och när toxikologin rapporter är klara, får vi höra att det kommer att visa den verkliga dödsorsaken och tecken på en foul play. Naturligtvis processen kommer att vara under komplett Lockdown och eventuella bilder, tryck eller i media kommer att filtreras ... hur bekvämt.

Vi får se vad de vill att vi ska se. Sant eller ej.

Inspirerad av Michael Jackson? Starta eget skivbolag och leva livet på ett Rockstar.


Taggar: Conspiracy, Death Hoax
Inlagd i konspirationsteorier, Hoax Death, rykten | Kommentarer (26)

26 Responses to "Michael Jackson död är ett Hoax"

  1. Jon säger:

    Jag trodde jag var den enda. detta är alla så setup. Även han hade nyligen poster som gick för auktion som inte säljer så stora. Sedan flyttar lastbilar i två dagar är lite kort.
    Denna familj har alltid varit stark.

  2. Robert säger:

    TAH jag COULDENT tror att han var död så jag tänkte att han var upp till NÅGRA HOAX att sälja mer ALBUM

  3. Al Soldano säger:

    I'm Glad Michael Jackson dog. Jag är också glad att du tror att din dumma konspirationsteori.

  4. Jon säger:

    Jag påminde han lagt ned mycket pengar på det frysa och återuppliva vetenskap, kryokonservering?

  5. MJ 4eva säger:

    Du är sooo rätt! det inte han på bilden .. hela hoax är vettigt! HES inte död!

  6. Suzanne säger:

    Jag är glad att jag inte är den enda som tyckte att somethings bara inte ihop. För en, hans senaste auktioner att sälja vissa paraphinalia, verkade vara mycket remenicent av Princess Di, och hur hon auktioneras klänningar (för välgörenhet, inte personlig vinning) precis innan hon dog. Nästan som om han tog en sida ur sin bok. På en annan hemsida, de har video av den person i helecopter verkar sitta upp. Apropå det, vem fan får en helecopter till luft lyfta dem till bårhuset??? Air lyft för emegency vård jag helt få, men till bårhuset??? PUH-lease! Det är inte som han kommer att bli några fler döda om de fick vänta i trafiken.

  7. Billy säger:

    Är det en pappa som just förlorat sin son? Han känner sig bra?? Joe Jackson ser här som han vet att hans son fortfarande lever ...

    Se det här | Michael Jackson Hoax Death Videos

  8. Killen säger:

    I Storbritannien fanns det en nyligen bortförande av barn som visade sig vara en hoax - du kunde plats den en mil bort från moderns intervjuer - bara inte känslomässiga nog.
    Samma med Joe Jackson - mindre än en vecka och han ger intervjuer på röda mattan - inte en chans.
    Detta är alltför bekväma och planerat - han aldrig kommer att kunna göra 50 datum.
    Även kasta i att han "dog" den 25 juni - den invändande hittills i år till en annan stor hjälte i sitt - James Brown (25 december) och dö på samma sätt som Elvis Presley.
    Detta är killen som "halkade i duschen" så kämpade för att göra den till sin egen rättegång - den sortens upptåg min 6-åring skulle dra. Det är vad Michael är - ett barn. Trycket får är för mycket och han veck .. men den här gången att halka i duschen inte skulle räcka.
    Den enda aspekt som gör att jag tror att han skulle vara död är obduktion - och även det börjar se lite farsartade nu.

  9. Jeanine säger:

    Jag skulle vilja kommentera den bild av Michael Jackson Ingo ambulansen.
    Även om jag håller med om att det hela är så "off", jag måste säga att jag tycker att det är honom på bilden. Huruvida det var en enorm handla eller inte kommer vi aldrig veta.

  10. Rickster säger:

    och whos killen som gjorde 911 samtal? .... hur kommer ingen har talat med honom .... varför inte han säger att det var Michael Jackson i stället för "en gentleman 50 år" när han talade till dispather ... ?

    och vid Bet Awards ... när Joe Jackson (en pappa som just förlorat sin son) ombads ... "Vilka är dina närmaste planer? ... .. istället för att säga ..." Vi måste begrava min son "han främjar hans nya Label stället ????

    Detta är konstigt .... Jag kommer ihåg en tid tillbaka ... mellanstationen hans död ansågs vara rumored ... om någon kan och kommer att göra det ... sin MJ.

  11. Susy säger:

    Det Dr av MJ's-han inte ens känner till att hålla MJ på golvet för att dunka honom i bröstet, så att hjärtat skulle få gå och sätta honom på en mjuk bädd instaed. Varför har de inte gjort det säger att det var MJ till 911 & du sätta alla rescuscitarion utrustning. Antingen var det en avsiktlig död eller Dr & AEG gjorde det för att få försäkringen noney, AEG anställd som kvacksalvare.

  12. anne säger:

    2 små punkter:

    1. om du ringt 911 och sa att Michael Jackson var döende ... jag är ganska säker på att svara skulle vara "ja rätt .. aprilskämt idiot! ... * hänger upp * "

    2. Michael Jackson och hans pappa inte tycker om varandra, Joe Jackson har sagt några år sedan att han inte har Michael som hans son längre, och Michael Jacksons kommer det förmodligen att säga att Michaels barn inte bör vistas med Michaels föräldrar men barnflickor . - Kan vara orsaken till att Joe inte ödelagts.

  13. Brad Matosky säger:

    Wow ... Titta på videon igen. Att kroppen inte flytta helikoptern vänder och avger illusionen att chefen är "lyft". Kameran vinkel med den ändrade vinkel på helikoptern gör det ser det sättet.

    Alla 911 samtal tas som allvarliga. Så även om du ringer 911 i Cleveland, och säga att LeBron James är oförstående, de kommer fortfarande att visa upp. Samma med någon kändis eller icke celeb.

    Och bilden av honom som carted ut, du säger att hans näsa "ser normal"? Är du efterbliven? Titta igen, och du kommer se hur platt mot hans ansikte så är fallet.

    Jag älskar en bra konspirationsteori så mycket som nästa kille, men åtminstone har lite bättre material att göra en solid grund för det.

  14. Lidiya säger:

    Dang detta gör klokt!
    Jag hoppas att han inte är död:]

  15. mj lover säger:

    nu i mitt HAART jag vill tro allt detta och jag kommer att försöka, men det pic med MJ går i ambulans bara utseende MJ för mycket för mig. och anledningen till att jag tror de tog soo lång överensstämmer att MJ var död, eftersom han var i surgry på och de försöker rädda hans liv. men sättet hans far handlar det slags gå mig tro att MJ inte riktigt död. och hans mor är att få barnen att kanske låta dem hålla kontakt med sin dag samtidigt som han är någon där annat eller kan han skickar till dem. men denna död är mycket mystiska död. och sedan också MJ är mycket känd över hela världen. Hur kan nån inte reconize honom. Jag vet inte. men jag hoppas det ni alla tänker är sant. och jag är ganna prova att tro det för att få allt det här gör ont i mitt hjärta och jag kan sluta gråta soo mycket. Må Gud vara med er MJ där vart du är död eller levande och jag älskar dig soo mycket och du är och kommer alltid att vara det bästa någonsin.

  16. Rickster säger:

    har någon annan hört talas om i helsike är Oprah i allt detta ?????

    Inga hyllningar ... inga kommentarer .. någonting?
    Det tycker jag är verkligen konstigt ... alla har sagt något för MJ ... men Oprah? ... Om någon vet något annat så rätta mig!

  17. ladylee1979 säger:

    kan jag bara be wtf Oprah ska göra med allt detta så WOT hon intervjuat Michael, WOT om sin bästa vän Elizabeth Taylor shes alltför devasted att ens kommentera förment, och de flesta av dem som kommentarer om star hade alla fallit med Michael någon gång eller annan uri Geller, Paul McCartney, David gäst ens eget bröderna Berry Gordy alla wasnt tala villkor med stjärna före hans död

  18. Susy säger:

    Inget av det är vettigt när man tänker på Michael Jackson anställd krävde "en Dr vara med honom och tills Uk turné var över. MJ var en narcissist-perfektionist, varför skulle han då gå & överdos själv, han såg mycket sjukare vid missbruk prövningar. Varför skulle han få sig passa & göra videor om han skulle sedan dra ut proppen i det ultimata sättet, varför inte gå och leva ett medelmåttigt liv och glömma turnera, det är för att han brydde gränsa intill hans liv och livsstil, och nu ville göra mer pengar till sina barn. Hans barn ser glada & friska, till sin kredit .. Jag fann det märkligt att rapporter om hans död kom ut på TMZ och andra medier, innan det bekräftades & TMZ sa att han var död när han var på väg till sjukhuset. Har någon i hans läger läcka detta att vända uppmärksamheten till sjukhuset & fokus utanför huset. Hur kunde Janet Jackson köra in i hans hem nästa dag och ta bort hans prisade ägodelar när nr viljan finns eller hade läst. När en person avlider måste du invänta Kommer behandlingen innan något är rörd! hur som hans närmaste syskon skulle hon finnas på scen och vara så stoisk! It's all konstigt. Om någon skulle fejka det, han kunde och kan ha haft en dubbel som O / D. Jag hoppas verkligen att han gjorde falska den. Om inte någon är i trubbel, för att inte stödja honom.

  19. Jasmine säger:

    Jag har just hittat denna hemsida via en länk i dag och har just såg helikoptern video. Jag tror att jag kan faktiskt se att kroppen är i rörelse och även mörkt band som går diagonalt runt kroppen kommer ångra. Har någon annan märker det? Jag vill verkligen tro Michael lever och väl, för jag har inte slutat gråta sen jag hörde om hans död. Jag har inte heller stoppas tänkande de senaste dagarna om hur det finns så många brister sedan dess 911-samtal. Det verkar som det finns för många "misstag" för Michael död för att vara sant. Men jag är bara spekulera. (Ej i prioritetsordning)

    1 som gjorde att 911 telefonsamtal?
    2.Wasting 30 minuter innan 911call gjordes?
    3. CPR förfarande inte har utförts på en säng. Period.
    4.There verkar vara ett fan av en stor förvirring om första coronern och andra "oberoende obduktion's". Första obduktionen tog några dagar att slutas som resultaten hade rapporterats i media. Nu har rapporterats som en "bluff". Ännu inga nyheter om andra "obduktion"
    5 varför hans läkare gå "försvunna" som rapporterats i media?
    6 doktor inte underteckna dödsattesten.
    7.The mest talande av alla brister. . Joe Jackson är tänkt att vara en "sörjande" pappa som just förlorat sin son, så varför är han i så hög sprit? Är detta verkligen en far vars son just har dött bara 6 dagar sedan! Inga tårar, inga känslor. Han är mycket mer intresserade av att främja hans nya skivbolag och förbi de flesta av de frågor som rör hans son är död! Något som inte ger upp. Om ett av mina barn dog, skulle jag vara helt ödelagt och en bruten kvinna.

    Alltför många frågor och för lite svar.

    Personligen har jag be och hoppas att Michael fortfarande lever, och även om han är, skulle det inte irritera mig att ta reda på hans död var en hoax. Faktum är att jag skulle bli extatisk! Så länge han kan nu finna frid i sitt liv, där han så rikt förtjänar.

  20. Lila säger:

    Herregud! Är du efterbliven? Du är verkligen inte tror att något av detta eller hur? Det är så sorgligt, men inför det folk han avled. Ingen konspiration här. Även Jim Morrison, Elvis och John Lennon är också död. Nu ska du inte börja spela sin bokföring bakåt letar efter ledtrådar.

  21. Jon säger:

    Om du tittar på bilden på den person som den ser mycket mindre än Michael har mycket mörkare hud och även för mig ser nästan av asiatiskt ursprung gillar phillipino eller thai någon annan ser det?

  22. Jon säger:

    Hur många hem inspelningar ska omfattas av vissa garderoben. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 säger:

    dess uppenbara varför hans pappa isnt visar några känslor Michael tycker hans far och lämnade honom från att isnt det bättre att Joe inte visar några känslor, för om han bröt samman i tårar im säker på att det skulle vara gott om folk att kalla honom en lögnare säger Det var allt för visa när vi alla vet att de hadnt talas i år minst joe isnt om den tjocka låtsas, även detta 2:a obduktion Lark är mer att göra med familjen försöker hitta någon att skylla på att dölja sin egen skuld till att de gjorde Hållplats Michaels missbruk av tabletter, varför Michael insistera på med dr Murray med honom hela tiden? sin uppenbara missbrukare kommer att göra någonting och han ville att en återförsäljare på sidan 24 / 7 så att säga, jag läser att Michael bevittnades ses passerar Mexiko inackordering sent torsdag natt men överraskning överraskning vittnena vill förbli annonymas och om det fanns några tvivel inom polisen minnet att han levde och sparkar de skulle sagt det nu, och Theres inget mer i den här världen jag vill ha rätt nu att höra orden att det var en hoax Michael lever och sparkar id aldrig arg jag skulle vara över månen för att höra de orden love u Mike xxx

  24. MyBelovedMJ säger:

    OH MY LORD! Jag kan inte tror att Michael actuelly har en klon av sig själv .. en vän till honom, som har haft surgury, att titta mer som Michael, vännen sagt. Och han såg ganska kinesiska. Det är anledningen till att han ibland har bär mask ... KORS GUD. Vad fan betyder det. Är Michael fortfarande lever? Jag såg den i en video på en av de andra sidor på denna webbplats .. Jag kan inte tro det

  25. MyBelovedMJ säger:

    Im berätta dig just nu. Denna bild av MJ i abulance. ÄR FAKE

  26. heisalive säger:

    ladylee, du är helt på målet med allt du säger, jag läste ditt inlägg med stort intresse, ja ja och ja är mitt svar på det! I

    Michael Jackson utstått, axlar och bar en full belastning som är överväldigande för någon människa, twiceover beskattningsrätter på ett skonsamt sårbar själ som han är. Människor tenderar att glömma allt detta och bara se "Moonwalking Performer" i honom och inte orolig människa vars hela groteskt utseende var ett högt rop på hjälp som ingen hört eller besvaras! ???

    Joe Jackson, den gamle mannen, är de fattigaste ursäkt av en varelse från avgrunden i helvetet, det ser i hans ögon ger mig Willies! "Rysning" ""

    Här är en man vars kärlek till pengar är "spänningen" till allt ont och han kan inte få nog av det, obevekligt mjölka Michael Jackson cashcow visar några känslor eller sorg i hans sons påstådda passerar.

    Joe Jackson en dag kommer att få svara för att en domare hög och mäktig han inte kan springa ifrån, men worseover, kommer att få betala ett pris så högt (och varmt!) För vad han har gjort för att detta barn-mannen: Michael Jackson ...

    Kan någon, någon alls! skylla på Michael Jackson för mellanstationer sin egen "död" i ett desperat försök att undkomma alla th madess och komma iväg från allt? Det tror jag inte!

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.