Michael Jackson's Death is a Mistyfikacja

Birželis 26th, 2009
admin

Michael Jackson ėmėsi paramedikų

Ar ne įdomu, kad tą dieną, kai Michael Jackson buvo pranešta, kad mirė keletas kitų pranešimų kiti "žinomi žmonės", kurie mirė taip pat paviršiumi.

Kitos Įžymybės tokie kaip Jeff Goldblum, Harrison Ford, ir Tom Hanks, taip pat buvo pranešta, kad mirė, tačiau visos šios ataskaitos yra pasakė būti melagingi, todėl ką faktiniais įrodymais yra, kad "Karalius" Pop "faktiškai mirė, išskyrus iš pasakyti tiek apie keletą žmonių, kurie galėtų lengvai buvo atskirai ir visą prabilo!

Jei priimti atidžiai pažvelgti į paveikslėlį, kuris yra tariamai Michael Jackson yra skubėjome į greitosios pagalbos, o paramedikų buvo labai stengiasi atgaivinti jį, jūs pastebėsite, kad veidas yra labai disimilar į Michael Jackson vėlai. Nosies atrodo per "normalu" ir negali būti jokių įrodymų, plastinės chirurgijos į akis, kuris buvo toks akivaizdus, į visus kitus vaizdus Michael, kad mes radome per pastaruosius keletą metų.

Yra atliekamus Sāga dėl paslaptingame Asmeniniai daktaras Michael Jackson, Konrad Murray, kurie sako "atsitiko vaikščioti ir rasti Michael Jackson netoli mirties ant lovos. Tas pats gydytojas sakė, kad atlikti CPR dėl lova (kuris visiškai nenaudingas, nes bet koks asmuo, turintis pagrindinio knoweldge pirmosios pagalbos būtų žinoti jums reikia kietos paviršiaus žemiau organizmui būti veiksmingos), ir laukė pusvalandį prieš telefonu 911, ir net nebuvo baigti kad vadinti save, nes jis buvo etatinis darbuotojas.

Per visus šiuos keista Afery tarp laiko Michael Jackson tariamai mirė, kada jis buvo rastas šis Iluzoryczny daktaras, kada jis pagaliau padeda paramedikų, mes manome, kad yra pakankamai laiko dėl "planas" į fake savo mirties būtų vykdomas. Tas faktas, kad dr Murray atsisakė pasirašyti Michael Jackson mirties liudijimą ir pabėgo į sceną iš karto po paramedikų kairėje su kūno yra labai įtartinas. Galbūt jis buvo bendra dalykas. Jo atlyginimas buvo tvirtinama, kad buvo daugiau kaip 150000 JAV dolerių per mėnesį ($ 1,8 mln per metus), jau nekalbant apie bet kokius "premijų", kurie gali būti siūlomi po "Sklypas" buvo baigta.

Taip pat tai, kad tik kelias savaites, kai pranešė, kad Michailo Tai Ji Turas turėjo būti atidėtas, jo atstovai buvo labai greitai panaikinti bet kokius gandus apie sveikatos problema yra priežastis.

Atminkite pat, kad 50 metų, Michael Jackson neturėjo prieš širdies liga ir buvo pasakyta, kad yra "vaizdą sveikata", kaip jis papasakoti savo koncertus, kurie buvo iš pradžių pradėti liepos šiemet.

Tam, kad projektų rengėjams gauti draudimo Londone rodo, Jackson buvo keturių valandų fizinė su nepriklausomo gydytojo šį pavasarį. Randas Phillips, vyriausiasis koncertas promotoriaus AEG Live ", sakė, kad medicinos apžiūrą atskleidusius" jokių klausimų, kas ".

Dar vienas sutapimas yra dėl Michael Jackson's obsesji "karalius" Elvis Presley, kurioje jis buvo taip toli, kad jo žmona tik dukters, todėl jis taip pat dingo taip toli, kad mimick jo mirties?

Elvis Presley mirė rugpjūčio 16, 1977 in the bathroom at Graceland. Po rasti vonios grindys, Elvis buvo skubėjome į ligoninę, kur jis buvo oficialiai tariate mirę. Į koroneris registruojami mirties kaip širdies aritmija.

Michael Jackson's autopsija buvo atliekama Los Angeles apskritis koroneris ir kai toksikologijos ataskaitos yra baigtas, mes pasakė jis parodys tikrąją mirties priežastis ir įrodymus, kad bet Faulowanie. Natūralu, kad procesas bus pagal pilną blokavimas ir visus vaizdus, paspauskite arba žiniasklaidos dėmesys bus filtruoti ... kaip patogu.

Mes matome tai, ko jie nori mus matyti. Tiesa ar kitaip.

Įkvėptas Michael Jackson? Start your own Įrašų kompanija ir gyventi gyvenimą iš Rockstar.


Gairės: conspiracy, mirties Mistyfikacja
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties, Gandai | Komentarai (47)

47 Responses to "Michael Jackson's Death is a Hoax"

  1. Jonas Says:

    Maniau, kad tik vienas. tai visi taip setup. Taip pat jis pastarųjų elementų, kad buvo per aukcioną, kad pardavė ne tokia didelė. Tada perkelti sunkvežimių per dvi dienas, yra šiek tiek greičiau.
    Ši šeima visada buvo trumpas.

  2. Robertas Says:

    Tah aš COULDENT Belive jis mirė tad manau, kad jis buvo iki KAI Hoax parduoti daugiau ALBUMAI

  3. Al Soldano Says:

    I'm Glad Michael Jackson mirė. Man taip pat malonu jus manote, kad jūsų kvailas konspiracijos teorijos.

  4. Jonas Says:

    Man priminė jis įdėti daug pinigų į užšaldyti ir atgaivinti mokslo, Kry?

  5. MJ 4eva Says:

    You are sooo right! jos ne jo nuotrauką .. visai Psikus prasminga! HES not dead!

  6. Suzanne Says:

    Džiaugiuosi, aš ne vienintelis, kuris manė, kad somethings tiesiog nebuvo įtraukti. Pavyzdžiui, savo neseniai aukcionas išparduoti keletas paraphinalia, atrodė labai remenicent kunigaikštienė Di, ir kaip ji aukcione suknelės (labdaros, o ne asmeninės naudos) prieš ji mirė. Beveik kaip jis puslapio iš savo knygos. Kitoje svetainėje, jie vaizdo asmenį į helecopter atrodo užsisėdėti. Kalbėjimo, iš kurių kas po velnių gauna helecopter oro liftas juos į morgą? Oro liftas už emegency atsargiai, aš visiškai gauti, bet ir į morgą? Puh-NUOMA! Tai ne taip, kaip jis bus dar mirę, jeigu jie turėjo laukti eismo.

  7. Billy Says:

    Ar tai tėvas, kuris tiesiog neteko savo sūnų? Jis jausmas DIDŽIOSIOS? Joe Jackson atrodo čia kaip jis žino, kad jo sūnus dar gyvas ...

    Peržiūrėti Toliau | Michael Jackson Mistyfikacja mirties Klipai

  8. Guy Says:

    Jungtinėje Karalystėje buvo neseniai vaikų grobimo, kad įrodė, kad yra hoax - galima vietoje jo mylia nuo motinos interviu - tiesiog ne emocinių pakankamai.
    Tas pats su Joe Jackson - mažiau nei savaitę, ir jis tai interviu apie raudoną kilimą - no chance.
    Tai labai patogu ir planuojama - jis NIEKADA bus sugebėti daryti 50 dienas.
    Taip pat įmesti, kad jis "mirė" birželio 25 - protestą datą metus iki kito didžiojo herojus jo - James Brown (gruodis 25.) ir miršta taip pat kaip Elvis Presley.
    Tai vaikinas, kuris "susvyravo dušo" taip kovojo, kad jis savo tyrimo - rūšiavimo ir išsipuošti mano 6 metų būtų jėga. That's what Michael - vaikas. Slėgis gauti pernelyg daug, ir jis raukšlės .. bet šį kartą paslysti ir dušas nebūtų pakankamai.
    Vienintelis aspektas, kad aš manau, jis gali būti mirę yra lavonas - ir netgi, kad pradeda atrodyti šiek tiek farso dabar.

  9. Jeanine Says:

    Norėčiau pakomentuoti nuotrauka Michael Jackson Ingo į greitosios pagalbos.
    Nors aš sutinku, kad tai visa tai yra būdas "Išjungti", aš turiu pasakyti, kad manau, kad jo nuotrauką. Nesvarbu, ar tai buvo tik didžiulis aktas ar ne we'll never know.

  10. Rickster Says:

    ir WHOs kad vaikinas, kad padarė 911 paskambinti? .... kodėl niekas kalbėjo jam .... kodėl jis sako, kad buvo p. Jackson vietoj "a Gentleman 50 metų", jei jis kalbėti su dispather ... ?

    ir ne Bet apdovanojimai ... kai Joe Jackson (tėvas, kad tik prarasti savo sūnus) buvo paprašyta ... "Koks yra jūsų tolimesnis planai"? ... .. vietoj pasakyti ... "Mes turime palaidotas mano sūnus", jis skatina savo naują etiketę vietoj ?

    Tai fatališkas .... Aš atsimenu metu atgal ... sustojimo mirties buvo laikomas Eiga gandai ... jei kiekvienas gali ir tai padaryti ... jos MJ.

  11. Susy Says:

    Kad daktaras MJ's-jis net ne žino, kad išlaikyti MJ ant grindų dunku jį į krūtinę, kad širdyje būtų Wyruszać ir pasodinkite jį ant minkštos lovos instaed. Kodėl jie sako, kad buvo MJ iki 911 ir prašome visiems rescuscitarion įranga. Bet tai buvo sąmoningas mirties arba dr & AEG tai gauti draudimo noney, AEG dirbantiems kad quack.

  12. anne Says:

    2 mažų taškų:

    1. jei surinkti 911 ir sakė, kad Michael Jackson miršta ... I'm pretty Įsitikinkite, kad atsakyti būtų "Yeah right .. aprils kvailas! ... stringa viršų * "

    2. Michael Jackson ir tėvas ne kaip viena kitai Joe Jackson pareiškė prieš keletą metų, kad jis neturėjo Michael, kaip jo sūnus daugiau, ir Michael Jacksons valios tariamai kad Michaels vaikai neturėtų būti pas Michaels tėvai, tačiau auklių . - Gali būti priežastis, kodėl Joe nebus išnaudojamas.

  13. Brad Matosky Says:

    Wow ... Žiūrėti šį video vėl. Kūnas nejuda, Sraigtasparnis sukasi ir suteikia ne iliuzija, kad galva "kėlimo". Kameros kampas su besikeičiančia kampas Sraigtasparnis tai atrodo, kad taip.

    Visi 911 skambučiai yra priimami kaip rimti. Taigi net jei skambinkite 911 ir Klivlendas, ir sako, kad LeBron James yra nejautria, jie vis dar rodomi. Tas pats su bet sławna ar ne Celeb.

    Ir nuotrauka jam yra carted out, pasakyti, kad jo nosies "atrodo normalus"? Ar jūs esate atsilikusi? Pažiūrėkite dar kartą, ir pamatysite, kaip butas nuo jo veido yra.

    Man patinka geras prabilo kiek kitos vaikinas, bet bent jau kai kurie geriau medžiagą pateikti tvirtą pagrindą ji.

  14. Lyda Says:

    dang tai turi prasmę!
    tikiuosi, jis nėra miręs:]

  15. MJ miłośnikiem Says:

    dabar mano HAART aš noriu tikėti, visa tai ir aš pabandyti, bet kad pic su mj eina į greitosios pagalbos tik atrodo MJ per daug man. ir priežastis Manau jie SAT ilgas atitinkantis kad MJ buvo miręs yra todėl, kad jis surgry metu ir jie bando išgelbėti savo gyvenimą. o kelias jo tėvas veikia ji tipo pereiti mane manyti, kad MJ nėra iš tikrųjų mirę. Jo motina yra gauti vaikams gal tegul palaikyti ryšį su savo dieną, kai jis yra kai kurių, kur arba gali būti jam išsiųsti jiems. tačiau ši mirtis yra labai paslaptingas mirties. tada per mj yra labai žinoma pasaulyje. kaip gali kas nors ne reconize jį. I dont know. tačiau tikiuosi, ką visi galvoja yra teisinga. ir i am gonna pabandyti patikėti ją gauti visa tai skauda iš mano širdies ir taip i can stop crying SAT daug. Tegul Dievas bus su jumis MJ kur kas jums yra mirę arba gyvas ir i love you SAT, kiek ir jūs, ir visada bus geriausias amžius.

  16. Rickster Says:

    yra niekam išgirsti kai Heck yra Oprah visose šio ?????

    Nr duoklė ... no comments .. nothing?
    Manau, kad tikrai keistai ... kiekvienas sakė kažką MJ ... bet Oprah? ... Jei kas nors žino, kitaip prašome pataisyti mane!

  17. ladylee1979 Says:

    galite i zadaj WTF Oprah gi visa tai taip wot ji interviu michael, wot apie jo geriausias draugas Elizabeth Taylor Shes per devasted net komentarą tariamai, ir dauguma šių priėmimo komentarų apie žvaigždė turėjo visų kritusių su michael tam tikru momentu arba kitą Uri Geller, Paul McCartney, david svečių net savo brolių Berry Gordy visi wasnt dėl kalbėjimo sąlygos su žvaigžde iki jo mirties

  18. Susy sako

    Nė vienas iš prasmę, kai Jūs manote, Michael Jackson dirba "reikalavo" Dr būti su juo ir kol Uk turas baigėsi. MJ buvo Narcissist-tobulėjimo doktrinos, kodėl jis tada ir perdozavimo pats, jis atrodė daug sicker metu piktnaudžiavimo tyrimuose. Kodėl jis turėtų gauti pats tinka ir padaryti video, jei jis ketina tada traukite prijungti galutinio būdu, kodėl gi ne eiti ir gyventi pusėtinas gyvenimą ir pamiršti apie turizmo, tai reiškia, kad jis rūpinasi Ribojasi savo gyvenimą ir gyvenimo būdą ir dabar norėjo padaryti daugiau pinigų savo vaikais. Jo vaikai atrodo laiminga ir sveika, kad jo kredito .. Radau keista, kad pranešimų apie mirties išėjo į TMZ ir kitų žiniasklaidos priemonių, prieš tai, buvo patvirtinta ir TMZ buvo suprantama, jis mirė, kai jis buvo savo kelyje į ligoninę. Ar kas nors iš jo stovyklos nesandarios tai sukti dėmesį į ligoninę ir sutelkti dėmesį ne namuose. Kaip būtų galima Janet Jackson diską į savo namus kitą dieną ir atimti jo vertinami ūkių, kai Nr Ar egzistuoja ar buvo skaityti. Kai asmuo miršta turite laukti Ar svarstymą prieš kažką liečia! kaip su savo artimaisiais sibas gali ji pasirodo scenoje ir taip Verta! viskas keista. Jei kas nors galėtų klastojate tai, jis galėjo ir turėjo dvigubą kurie O / D Aš tikrai tikiuosi, kad jis padarė padirbtą ji. Jei ne kas nors yra Big problemų, ne remti jo.

  19. Jasmine Says:

    Aš tiesiog rasti šiame tinklalapyje per kitą nuorodą šiandien ir tik stebėjo Sraigtasparnis vaizdo. Manau, galima iš tikrųjų matyti, kad kūnas juda, o taip pat tamsioje juosta, kuri eina skersai visą institucija atstatyti. Ar kas nors kitas pranešimas, kad? Aš tikrai noriu manyti Michaelis yra gyvas ir gerai, nes aš ne nustojo verkti, nes aš girdėjau apie jo mirties. Aš taip pat negali sustabdyti mąstymo Pastarosiomis dienomis apie tai, kaip yra tiek daug trūkumų, nes, kad 911-telefonu. Atrodo, kad yra per daug "klaidų" Michael mirties būti tiesa. Tačiau, aš tiesiog spekuliacijoms. (Ne pirmumo tvarka)

    1, kuris padarė, kad 911 telefono skambučio?
    2.Wasting 30 minučių prieš 911call buvo?
    3. CPR procedūra neturėtų būti atliekamas dėl lova. Laikotarpį.
    4.There atrodo kaip piekła daug painiavos dėl pirmosios koroneris ir antrasis nepriklausomas autopsiją's ". Pirmasis autopsiją priėmė keletą dienų turi būti padaryta išvada, kurių rezultatai buvo pranešama žiniasklaidoje. Dabar buvo pranešta, kad buvo "fake". Vis dar jokių naujienų apie antrąją "skrodimą"
    5 kodėl savo gydytoją eiti "dingusių", kaip pranešama žiniasklaidoje?
    6 daktaras nebuvo pasirašyti mirties liudijimą.
    7.The labiausiai pasakojimas apie visus trūkumus. . Joe Jackson tai turėtų būti "Grieving tėvas, kuris ką tik neteko savo sūnų, tai kodėl jis tokios geros nuotaikos? Ar tai tikrai tėvas, kurio sūnus ką tik mirė tik 6 dienos! Nr ašaros, Nr emocijų. Jis yra labiau suinteresuoti skatinti savo naują rekordą kompanijos ir aplenkia dauguma klausimų dėl jo sūnaus mirties! Kažkas nėra įtraukti. Jeigu vienas iš mano vaikų mirė, aš būtų visiškai išnaudojamas ir būti skaldyti moteris.

    Per daug klausimų ir nepakankamai atsakymų.

    Asmeniškai aš girdi ir tikimės, kad Michaelis vis dar gyvas, ir net jei jis yra, tai ne erzina man sužinoti savo mirties buvo apgaulė. Tiesą sakant, aš norėčiau būti ekstazės! Kol dabar jis gali rasti taikos gyvenimo, kuriame jis taip turtingai nusipelno.

  20. Lila Says:

    Oh my god! Ar jūs esate atsilikusi? Jūs tikrai netikiu, bet šio ar ne? It's so sad, tačiau ji susiduria su žmonių jis mirė. Nr konspiracija čia. Be to, Jim Morrison, Elvis ir John Lennon, taip pat miręs. Dabar, please don't pradėti žaisti savo dokumentus atgal ieško clues.

  21. Jonas Says:

    Jei pažvelgti į nuotrauką asmuo, jis atrodo daug mažesnis nei michael daug tamsesnės odos ir man atrodo beveik Azijos kilmės, pavyzdžiui, phillipino arba thai kam nors dar pamatyti?

  22. Jonas Says:

    Kiek namų įrašų gonna susipykti kai spinta. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 Says:

    jo akivaizdu, kodėl jo tėtis forget, kurios emocijų michael nemėgstamas tėvo ir net paliko jį iš valios forget geriau kad joe rodo ne emocijas, nes jei jis sugriauti ašaros jiems tikrai būtų daug žmonių skambinti Go kłamcą sakydamas: ji buvo visų spektaklių, kai mes visi žinome, jie hadnt kalbama metus bent joe forget m. jo storio pretending, taip pat šio 2. autopsiją vyturys yra daugiau susiję su šeimos bando rasti ką nors kaltinti, kad paslėpti savo kaltę, kad jie didnt sustabdyti Michaels piktnaudžiavimo tabletes, kodėl michael norinte turintys dr Murray su juo visą laiką? akivaizdžių Narkomanai bus ką nors padaryti, ir jis norėjo prekiautojas rankinių 24 / 7 taip pasakyti, ir taip pat skaityti, kad michael buvo liudininku reikia vertinti kertančių Meksika valgytojas vėlai ketvirtadienis naktį bet siurprizas siurprizas liudytojų nori likti annonymas ir jei nebuvo jokios abejonės, į policijos tai, kad jis gyvas ir kicking jie ir sako, kad dabar, ir Theres nieko daugiau šiame pasaulyje ir nori teisė dabar girdėti žodžiai buvo apgaulė michael yra gyvas ir kicking numeris niekada Gniewać ir būtų virš Mėnulio išklausyti šie žodžiai meilės ir mike xxx

  24. MyBelovedMJ Says:

    OH MY ponai! I can `t įsitikinę, kad Michael actuelly turi mesti pats .. draugas JO, kurie turėjo surgury, žiūrėti daugiau kaip Michaelis, draugas pasakė. Ir jis ieškojo kinda kinų. C'est pourquoi, jis kartais buvo dėvėti kaukes ... OH GERBIAMI Dievas. Ką po velnių visa tai reiškia. Ar Michaelis dar gyvas? i just pamatė tai vaizdo vienos iš kitų puslapių šiame puslapyje .. I can `t believe it

  25. MyBelovedMJ Says:

    Im telling ya right now. Ši nuotrauka MJ į abulance. IS FAKE

  26. heisalive Says:

    ladylee, esate visiškai tiksliniame su visais tu pasakysi, aš taip savo pranešimą su dideliu susidomėjimu, taip taip ir taip yra mano atsakas į jį! I

    Michael Jackson iškentė,, su ir pagimdė visą apkrovą, kuri yra didžiulio bet žmogus, twiceover apmokestinti dėl švelnaus pažeidžiama siela, kad jis yra. Žmonės yra linkę pamiršti visa tai ir tik pamatyti "Moonwalking atlikėjas" į jį, o ne neramus žmogus, kurio visą groteski išvaizda buvo garsiai verkti padėti, kad niekas Heard atsakymus! ?

    Joe Jackson, Senis, yra neturtingiausia teisinant yra kūrinys iš šulinio Gehenny, kad žiūrėti į akis man suteikia daug nervų! "Šiurpinti"

    Čia yra žmogus, kurio meilės pinigų yra "suvirpinti" visas blogis ir jis negali get enough of it, dedame melžimo į Michael Jackson cashcow parodyta NE emocijas arba užuojautą sūnaus tariamo eina.

    Joe Jackson bus vieną dieną turi atsakyti į teisėjo didelis ir galingas jis negali pabėgti nuo bet worseover, turės sumokėti kainą, tokia didelė (ir karšto!) Už tai, ką jis padarė, kad šis vaikas-vyras: Michael Jackson ...

    Ar kas nors, kas nors ne visi! vyno Michael Jackson sustojimo savo "mirties" yra beviltiška pasiūlymą ištrūkti visiems oji madess ir išeiti iš jos visi? Manau, kad ne!

  27. suzz Says:

    pat gali tikrai įsitikinę, kad jis vis dar gyvas ... i liesos Moer siekiant, kad jis yra ... bet daug stuff doesnt pridėti ir doesnt prasmės ir kas ne ... kaip vaizdą michael į amblunce .... ji galėtų būti, tačiau jiems noty tikrai IVE bandė o rūšies palyginti ... ir i cant say, jei ji arba forget ... .. ir video, kai jo "organas" yra Sraigtasparnis jis atrodo kaip ji perkelta arba galvą podniesiesz ... ... tačiau bet jūs žiūrėti jo memorialinis kai paris jo dukra atėjo ir kalbėjo ... ji AWS širdies skaldytų ir sumažėjo be crying ... ... man, kad atrodė reali .... kodėl gi ji cry like that?

  28. Happytomato Says:

    Deja, esu supainiotas dėl priežastis MJ'death.
    Jis buvo narkotikų priklausomi? Pagal Raymone Bain ": ne
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Žiūrėti taip pat kitą vaizdo
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ Says:

    Niekas nėra leidžiama vyno Michael "jei jis padirbti savo mirtį". Ir tie iš jūsų, kurie nori išlaikyti judgeing jį Blameing jį, jūs galite į į pragarą dabar. Aš tikrai suprantu, kodėl jis turėtų tai padaryti. Visos jis kada nors norėjo šiek tiek taikos. Niekas negali būti kaltinama, kad. Michael I love you more

  30. MyBelovedMJ Says:

    yra kas nors girdėjo, jo privataus ranka dienoraštis yra rasti?

  31. He.is.alive Says:

    MyBelovedMJ: Prieš vėl pavojaus niekam su retorika, kaip antai: "jie gali eiti į pragarą", nes jų pareiškė faktai / nuomones negali streikuoti jūsų išgalvotas, PIRMOSIOS naudos sau, kaip "pragaras" yra apie:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. niccih Says:

    Sveiki gausūs MJ gerbėjai
    Manau MJ būtų didžiuotis, kad pastabas dėl šioje svetainėje, yra iš tų, kurie atsisako ką žiniasklaida sako nominalia verte.

  33. Angel36 Says:

    Ne kiekvienas manau jo keista, kad jo mėgstamiausia draugai kaip Elizabeth Taylor ir Diana Ross ir net Liza Minelli turėti savo svetainę, ir nė vienas iš svetainių yra į memorian iš MJ.
    Manau, kad geriausi draugai galėtų tai padaryti, jei jie prarado savo draugui.

  34. Angel36 Says:

    Ir aš mačiau vietoje Macauley Culkin ir Kristus TAKERA ir nėra nieko, galima rasti apie į memorian iš MJ.

    Keista yra ne tai!

  35. supermom75 Says:

    Ji sako jis nebuvo narkotikų priklausomiems ir jis nebuvo michael niekada vartoti narkotikus, pavyzdžiui, kad i vis dar manote, kad tai turi daryti su draudimo pretenziją ir aš tikiu, kad jo šeima yra jai sukelti jame teigiama, jie negali būti taikoma, jei jis miršta nuo natrual priežastis ir jie bus taikoma, jei jis miršta nuo narkotikų perdozavimo ir kvapą kažko nėra geras ir tose vaizdo įrašą, jei jis atrodė tikrai gerai kaip buvo miega kodėl atvirą Casket dar klausimas, jis gali būti grėsmė į šį hoax i am tikrai malonu jums parodė man šios priežasties ir ne prisimena savo šeimos niekada tryint o gauti jį nuo narkotikų vyras kas yra jackson šeimos doin jo pavadinimas

  36. supermom75 Says:

    evryone tipo šioje paieškos szakale uždaryti dėl jackson tris kiekvienas iš Vecmāmiņa registruoti viršininkų ir vos matomas motina Išgryninimo jei michael gyvas jis geriau išeiti greitai sukelti thekids yra pavojus visiems kaip matau jis ir jo šeima tik nori savo pinigus jie ne ryto ir jo motinai nutraukti apsaugant juos ir viskas kaip michael paprašė jos per i nesuprantu kodėl jie turėtų tai padaryti iki michael

  37. Andrea Says:

    Kodėl žmonės, todėl neramu, kas vaikams bus skirta? Akivaizdžiai nuo MJ nėra miręs, jie bus ketina jį iš kelio. Tačiau bet kokiomis aplinkybėmis, kai globos kova vyksta, kai vaikai yra pakankamai suaugę - jie klausia, kas yra vaikai nori būti su. Nebent jie yra per jauni nuspręsti patys. Taigi, uh, yeah. Just sayin.

  38. MyBelovedMJ Says:

    Niccih. Aš girdžiu tave. Manau, kad Michaelis būtų didžiuotis, kad taip pat. Jis visada norėjo žmonėms pažvelgti į faktus, o ne žiūrėti į tai, kas žiniasklaidoje buvo suprantama. Priežastis buvo VISADA BS. Kaip šių dienų

  39. niccih Says:

    Ačiū MyBelovedMJ. It's too bad MJ buvo taip suprasta, kai ji atėjo į plitimo besąlygišką meilę visame pasaulyje visiškai neigiamas.

  40. bghoppy Says:

    he.is.alive, kad buvo visiškai nereikalingas. Ar ir tą patį, kas skelbiama nuoroda į fundamentalistinių krikščionių svetainė su dok kurie matė MJ palieka Los Andželas? Kaip apie visų mūsų dėmesį į faktus ir realijas gyvenimą čia žemėje. (jau nekalbant apie veidmainiai ir sprendžiant kitus, KRISKITE akmenys ir kas ne)

  41. ejay5131 Says:

    atsižvelgiant į greitosios video,

    Ar šis vairuotojai pirmą dieną ... kodėl jam reikia kaip 3 asmenų vadovaujančių jam, kaip jis sutrinka.

    Kodėl yra vaikinai ir juoda tinka tiek režimu stovėti ten, net stumiant žmones iš karto, nes filmas? Tačiau jie tikrai bandys įveikti piekła outta žmonių kai MJ palieka Drs biurų ir žmonės bando gauti nuotraukas ir kita.

    Niekas nežino, kodėl greitoji pagalba yra, arba kurie, tačiau vaikinas filmavimą sako "nebuvo tikri, kad MJ yra mirę, ar ne", kaip jie žino, kad jie buvo ten MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    kai matau, kad prieš MJs namas yra dokoła vairuoti būdu Kodėl jie turi atsargines kopijas GREITOJI PAGALBA ?????

  42. dinamitas Says:

    Yah kodėl didnt jie Kręcić Žiedinėje vietoj atbulinės lėtai atgal?
    Gera rasti Ejay5131

  43. He.is.alive Says:

    Supermom: ne! Vaikai yra ne pavojus, jūs nepakankamas Debbie Rowe. Ji nėra streikuoti mane keletas liurbis kas stovi ir žiūri senus Joe pėsčiomis su savo vaikais, au contraire, ji ketina flex jos raumenys šį vieną, jei nėra kitų priežasčių, bet ir netiesioginį poppa Džo iš iš ciklo.

    Esu įsitikinęs, kad NE teisėjas bus suteikti globos iki 80 metų vyras, kuris yra vaiko Abuser, gyvenančių gana Nieładny gyvenimo kūdikiams ir visų nuodėmių mieste Las Vegase, atskirtas nuo Misis ir labai pasirengęs akivaizdžiai išnaudoti šias vaikams jo paties naudai, not gonna happen!

    Nors Geraldo Rivera rodyti eteryje anksčiau šį vakarą, naujienų pranešime sakė, kad Debbie Rowe ir Gramma Jackson įtvirtino globos spręsti, kad palieka poppa Joe outta da linijos, tai gali būti klausimas oficialiai pasirašyti dokumentai šiuo metu!

    Aš Pozdrawiają "get out of my way" tuff-panele Debbie Roweif ji parodė savo bronzos ir galios kaip manyta biologinės motinos 2 šių vaikų, tikrai mažai Blanket's gerovė yra dalis lygtys ir norėčiau matyti FEMALE teisėjas tvarkymo tai, kad jis į artimus ir siųsti poppa Joe Timbuktu už everymore goodbye.

    God bless šių vaikų, jie yra susiję su taip per daug toks jaunas ... ..

  44. supermom75 Says:

    mybeloved MJ kad yra navigacijos sweeti jis buvo pagrindinis jis sumokėjo reikia vertinti mieste taip michael galėtų vietose jis ppl think buvo michael kad jis galėtų išsprūsti jei apsižvalgyti internete rasite daug nuotraukų navigacijos ir michael Jis taip pat atvyko į Londonas confrence per Manau, jis yra jos dalis slepiasi jo dalykas

  45. He.is.alive Says:

    bghoppy: NE, kad buvo ne man.

    Bet FYI ir beje, I am a christian, ir aš ne wstydzę Jėzus nei Evangelijos, nei krikščionybės, got it?

  46. MyBelovedMJ Says:

    Dėkojame Supermom75

  47. ejay5131 Says:

    Ar mes visi sutariame, tai ne jam! Pažvelgsime, a REAL GOOD LOOK! Ypač į antakiai.

    Prieš 24 valandas iki:

    http://image.examiner.com/imag ... .. sal (1). jpg

    Ambulance foto:
    http://showhype.com/story/ok_m ... .. son_cover /

    Pažvelkite į formą ir antakiai. Dėl "greitosios pagalbos MJ" yra antakiai, kad pereiti į dešinę link tilto jo nosies. Į "repeticijoms MJ" yra antakiai, kad pabaigos dar toliau (yra didesnis skirtumas tarp jų). Į antakiai taip pat arkinis skirtingai. Vienintelis būdas, kad antakiai gali atitikti arčiau tilto į nešiotis, jei jis buvo "stumiant jo antakius kartu", kaip mes, kai buvo mad (aš negaliu galvoti apie pavadinimą, kad dabar.)

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.