Michael Jackson smrti je Hoax

26. jún 2009
admin

Michael Jackson prijatých paramedicínski

Nie je to zaujímavé, že v deň, keď Michael Jackson bol hlásený uhynulo niekoľko ďalších správ o ďalších 'slávnych ľudí', ktorí zomreli aj na povrch.

Iných celebrít, ako je Jeff Goldblum, Harrison Ford, Tom Hanks a boli tiež hlásené uhynulo však všetky tieto správy sa hovorí, že sú nepravdivé, takže to, čo existuje skutočný dôkaz, že 'Kráľ Pop' skutočne zomrel, s výnimkou od říct-tak o hrstce ľudí, ktorí by sa ľahko boli okrem celého sprisahania!

Ak budete mať starostlivé pozrieť na obraz, ktorý je údajne Michael Jackson vstupuje do sanitky, zatiaľ čo zdravotníci boli zúfalo snažia oživiť ho, všimnete si, že tvár sa zdá byť veľmi disimilar k Michael Jackson neskoro. V nose sa zdá byť príliš 'normálne' a tam sa nezdá byť žiadne dôkazy o plastickej chirurgie na oči, ktoré boli tak jasné u všetkých ostatných obrazov Michaela, ktoré sme videli za posledných pár rokov.

K dispozícii je on-sága sa v súvislosti s tajomnou Osobné doktor Michael Jackson, Conrad Murray, ktorý hovorí, že 'sa práve stalo na prechádzku a nájsť Michael Jackson blízkej smrti na jeho lôžku'. To isté je lekár povedal, že vykonáva CPR na posteľ (čo je úplne k ničomu, pretože každá osoba s hlavnou knoweldge prvej pomoci by vedieť, čo potrebujete pevný povrch pod telo, aby boli účinné) a čakal, až pol hodiny pred volania 911, a to ani skončiť čo volať sám, pretože išlo o zamestnancov.

Počas všetkých týchto podivné správanie na medzi dobou, kedy Michael Jackson údajne zomrel, keď sa mu bola zistená táto ilusivní lekára, aby, keď mu bolo konečne pomáha zdravotníci, veríme, že tu bol dostatok času pre 'plánu' na Fake vlastného smrti, ktoré majú byť popravený. Skutočnosť, že Dr Murray odmietla podpísať Michael Jackson sa úmrtný list a utiekol scéne bezprostredne po ľavej zdravotníci s telom je veľmi podozrivé. Možno bol na celú vec. Jeho plat bol údajne bolo viac ako $ 150.000 za mesiac ($ 1,8 milióna za rok), nehovoriac o akejkoľvek 'bonusy', ktoré môžu byť ponúkané za 'plot' bola dokončená.

K dispozícii je tiež skutočnosť, že len pred niekoľkými týždňami, keď je oznámenie, že Michael je 'To je ono' výletu mal byť odložili, jeho zástupcovia boli veľmi rýchlo zrušiť všetky dohadov o zdravotný problém, je príčina.

Majte na pamäti aj to, že vo veku 50, Michael Jackson má vopred srdcom a bol povedal, že je 'obraz zdravia' ako skúšať na jeho koncertoch, ktoré boli pôvodne stanovené pre naštartovaní v júli tohto roka.

Aby bolo pre organizátorov získať poistenie pre Londýne ukazuje, Jackson prodělal štyroch-hodinu fyzickej s nezávislým lekárom, tento rok na jar. Rand Phillips, riaditeľ koncert šíriteľ AEG Live, povedal, že lekárske vyšetrenia nepotiahnutého "bez akékoľvek problémy."

Ďalším náhodou sa v súvislosti so Michael Jackson je posadnutosť 'Kráľ' Elvis Presley, v ktorej zašiel tak ďaleko, že manželstvo jeho jediná dcéra, tak sa mu tiež zašli až tak ďaleko, že mimické jeho 'smrti'?

Elvis Presley zomrel 16. augusta 1977 v kúpeľni na Graceland. Potom, čo bol nájdený na podlahe kúpeľne, Elvis bolo privezené do nemocnice, kde bol oficiálne vyhlásený mŕtvy. Koroner zaznamenané príčinou úmrtia srdcová arytmia.

Michael Jackson je pitva bola vykonaná v Los Angeles County Koroner a raz toxikologické správy sú dokončené, sme povedali, že sa odhalí skutočnú príčinu smrti a dôkazov o akejkoľvek faul play. Prirodzene tento proces sa bude v rámci kompletnej uzamknutie a všetky obrázky, stlačte tlačidlo alebo v médiách bude filtrovaný ... ako pohodlné.

Uvidíme, čo chcú nás vidieť. Pravda, alebo inak.

Inšpirovaný Michael Jackson? Štart vlastné Record Label a žiť život na Rockstar.


Tagy: Conspiracy, Smrť Hoax
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Rumours | Komentáre (40)

40 Reakcie na "Michael Jackson smrť je Hoax"

  1. Jon hovorí:

    Myslel som, že som bol jediný. je to tak nastaviť. Tiež mal posledných položiek, ktorá bola aj dražba, že nepredával tak veľký. Potom sa pohybujú vozíky za dva dni je trochu priskoro.
    Táto rodina bola vždy napäté.

  2. robert hovorí:

    TAH I COULDENT domnievať umřel SO Myslel som, že je do určitej HOAX predať viac ALBA

  3. Al Soldán hovorí:

    Som rád, Michael Jackson zomrel. Som tiež rád, že si myslíte, že vaše hlúpe konspirační teórie.

  4. Jon hovorí:

    Pripomenul som mu dať veľa peňazí do zmraziť a oživiť vedy, Cryo?

  5. MJ 4eva hovorí:

    Ste sooo pravdu! jeho nie sú mu v obraze .. celý hoax zmysel! HES not dead!

  6. Suzanne hovorí:

    Som rád, že nie som jediný, kto si myslel, že somethings jednoducho neboli sčítavať. U jedného, jeho nedávnej dražbe k výpredaji niektorých paraphinalia, sa zdajú byť veľmi remenicent princeznej Di, a ako sa jej vydražiť šaty (pre charitu, nie osobný prospech) tesne predtým, ako zomrela. Skoro ako vzal stránku zo svojho portfólia. Na iné internetové stránky, ktoré majú video o osobe v helecopter zdá sedieť. Povedané z toho, kto k čertu dostane do ovzdušia helecopter výťah do márnice? Air vlek pre emegency starostlivosti, úplne som si, ale do márnice? PUH-LEASINGU! Nie je to, ako bol bude ďalší mŕtvy, keby museli čakať v prevádzke.

  7. Billy hovorí:

    Je to otec, ktorý práve prišiel o syna? Je to pocit VEĽKEJ? Joe Jackson tu vyzerá, ako že vie, že jeho syn je stále nažive ...

    Pozri tu | Michael Jackson Hoax Smrť Video

  8. Guy hovorí:

    Vo Veľkej Británii došlo k nedávnym únosom detí, ktoré sa ukázalo byť hoax - mohli by ste na mieste je takmer kilometer od matky rozhovory - prostě není dost emotivní.
    Rovnaké s Joe Jackson - menej ako jeden týždeň a ten to dáva rozhovory na červenom koberci - bez šance.
    To je príliš pohodlný a plánované - bol nikdy byť schopní do 50 termínoch.
    Tiež nadavky, že "zomrel" na 25. júna - kolidujúcimi deň v roku na iný veľký hrdina jeho - James Brown (25. decembra) a zomiera sa rovnakým spôsobom ako Elvis Presley.
    To je toho, kto je "uklouzl v sprche", aby bojovali, aby sa do svojej štúdie - druh vyfintit mojich 6 rokov by vytiahnuť. To je to, čo je Michael - dieťa. Tlak si to príliš ďaleko a on prehyb .. ale tentoraz pošmyknutia v sprche by nestačil.
    Jediný aspekt, ktorý ma myslí, že môže byť mŕtvy je autopsiu - a dokonca, že to začína vyzerať trochu fraškovitý teraz.

  9. Jeanine vraví:
    hod

    Chtěl bych, aby sa vyjadrili k obrazu Michael Jackson Ingo ambulancie.
    I když já sa dohodli, že toto je spôsob, ako celú vec 'z', tak musím povedať, že si myslím, že je ho na fotografiu. Či to bolo obrovské konať, alebo nie my nikdy nevie.

  10. Rickster hovorí:
    hod

    a ktorého ten vystúpil 911 volať? .... Ako to, nikto sa k nemu hovoril .... Prečo povedal, že bol pán Jackson miesto "gentleman 50 rokov", keď hovoril o dispather ... ?

    a na Bet ocenenia ... keď Joe Jackson (otec, ktorý práve prišiel o syna) bola požiadaná, ... "Aké sú vaše ďalšie plány?" ... .. namiesto toho povedal: ... "Musíme pohřbít svojho syna" on propaguje svoje nové miesto Label ??

    To je divný .... Spomínam si na chvíľu späť ... zastávok jeho smrti bol považovaný za rumored ... keď môže ktokoľvek & bude robiť ... jeho MJ.

  11. Susy hovorí:
    hod

    Že Dr na MJ's-on ani nepoznali, aby MJ na podlahu, aby mu ranu na hrudníku, srdce, takže by ísť & ho na mäkkej posteli instaed. Prečo sa hovorí, že bol MJ na 911 & prosím uviesť všetky rescuscitarion zariadenia. Buď to bolo úmyselné smrti alebo Dr & AEG udělal získať poistenie none, AEG zamestnanec, že dryáčnický.

  12. anne hovorí:

    2 malé body:

    1. ak ste volaných 911 a povedal, že Michael Jackson bol hynúce ... Som si istá, že bude reagovať na "právo jo .. aprils blázon! ... * zavesí * "

    2. Michael Jackson a jeho otec nemá rád seba, Joe Jackson uviedla pred niekoľkými rokmi, že on nemal Michael ako jeho syn už, a Michael Jacksons bude sa vraj hovorí, že Michaels deti by nemali byť ubytovaný v Michaels rodičia, ale chůvy . - By mohol byť dôvod, prečo Joe nie je zničené.

  13. Brad Matosky hovorí:

    Wow ... Pozor na video znova. Telo nie je ťah, vrtuľník sa obracia a dáva z ilúzie, že hlava je "zrušenie". Fotoaparát uhol so zmenou uhla vrtuľníku je, že spôsob, ako vyzerajú.

    Všetky 911 hovory sú brané ako závažné. Takže aj keď budete volať 911 v Clevelande, a hovoria, že LeBron James je ľahostajný, budú aj naďalej zobrazovať. Rovnaké s akoukoľvek celebritou alebo Celeb.

    A obraz ho bude rozváženia, tie hovoria, že jeho nos "vyzerá normálne"? Si retardovaný? Pozrite sa znovu a uvidíte, ako byt pred jeho tvár je.

    Mám rád dobré sprisahania, rovnako ako ďalší chlap, ale aspoň nejaké lepší materiál, aby sa pevný základ pre to.

  14. Lidiya hovorí:

    Dang to však zmysel!
    Dúfam, že nie je mŕtva:]

  15. MJ milenec hovorí:

    teraz v mojom HAART já chci věřit, to všetko a budem sa snažiť, ale že sa mj pic ísť do ambulancie len vyzerá mj príliš pre mňa. a preto aj verím vzavše soo dlho sa zhoduje, že MJ je mŕtvy, pretože bol v surgry na a sa snažili, aby si zachránil život. ale spôsob, ako jeho otec jedná sa druh choďte mi veriť, že MJ nie je naozaj mŕtva. a jeho matka je dostať deti na možná im zostať v kontakte s ich deň, ak má niektorá kde inde, alebo môže byť on pošle pre ne. ale táto smrť je veľmi záhadnej smrti. a potom taky mj veľmi známu po celom svete. Ako by mohol niekto nie je reconize ho. i dont vedieť. Ale dúfam, že to, čo všetko sa myslenia je pravda. a já jsem Ganna skúste sa domnievať, že sa to všetko bolieť z môjho srdca, a tak môžem prestať brečet soo veľa. Boh je s vami, kde IU každých ste mŕtvy alebo živý, a i love you soo veľa a tie sú a vždy budú najlepšie v histórii.

  16. Rickster hovorí:
    hod

    má niekto iný poèul kde sakra je Oprah v tejto ?????

    Nie pocty ... žiadne pripomienky .. nic?
    Zisťujem, že naozaj divné ... každý má niečo povedal k MJ ... ale Oprah? ... Ak niekto vie, inak mi prosím správne!

  17. ladylee1979 hovorí:
    hod

    môžem len opýtať wtf DOKTOR robiť sa to všetko tak WOT ona rozhovore michael, WOT asi jeho najlepší priateľ Elizabeth Taylor shes príliš devasted sa vraj dokonca komentár, a väčšina z tých, ktoré komentáre o hviezdu mali všetci padli s michael v určitom čase alebo iným uri Geller, Paul McCartney, David hostí aj jeho vlastní bratia Berry Gordy všetky wasn'ta ide o rozprávanie s hviezdou pred svojou smrťou

  18. Susy hovorí:
    hod

    Nič z toho nedáva zmysel, keď sa domnievajú, Michael Jackson zamestnaných "trval na tom," a Dr sa s ním hore a do Uk turné bolo po všetkom. MJ bol narcista-perfekcionista, prečo by potom ísť & predávkovania sám vypadal hodně nemocnější počas zneužívania testov. Prečo by sa tam dostal sám seba zapadajú & make video, ak ho budete potom vytiahnite zástrčku v hlavnom spôsobom, prečo nejde & žiť priemerný život a zabudnúť na turné, je to preto, že by mu záležalo dosadať svojho života a životného štýlu a hned chcel urobiť viac peňazí pre svoje deti. Jeho deti vyzerajú šťastní & zdravé, k dobru .. Našiel som to divné, že správy o jeho smrti vyšiel na TMZ a iné médiá, ako bolo potvrdené & TMZ říkali, že je mŕtvy, keď bol na ceste do nemocnice. Niekto v jeho tábore úniku tejto obrátiť pozornosť do nemocnice & zameria mimo dom. Ako by mohol Janet Jackson disk do jeho domu na druhý deň & odoberú jeho majetok ocenený pri č Bude existuje alebo bola prečítaná. Keď osoba zomrie, budete musieť počkať Bude čítanie pred nič sa dotkne! ako sú jeho najbližší príbuzný by mohla ona objaví na scéne a tak stoický! to je divné. Ak sa niekto mohol fingovanými to, že by mohli a môžu mať dvojaký ktorí O / D. Naozaj dúfame, že to je podvrh. Ak nie je niekto je veľký problém, nie je pre neho pomoc.

  19. Jasmine hovorí:

    Práve som našiel tento web cez iný odkaz dnes a práve sledoval vrtuľník video. Myslím, že je skutočne vidieť, že telo je v pohybe a tiež tmavo popruhom, ktorý vedie šikmo okolo tela sa vrátiť späť. Urobil niekto iný oznámenie, že? Naozaj chcem veriť Michael je nažive a dobre, pretože som prestala plakať, pretože nie je Počul som o jeho smrti. Tiež som prestal myslieť ne pred pár dňami o tom, ako je ich toľko nedostatkov, že od roku 911-telefón. Zdá sa, že existuje príliš veľa 'chyby' pre Michael smrť, aby to bola pravda. Avšak, já som len špekulovať. (Nie v tomto poradí)

    1, ktorí sa, že 911 telefón?
    2.Wasting 30 minút pred 911call bola?
    3. CPR konaní by nemali byť vykonávané na posteľ. Obdobie.
    4.There Zdá sa, že je to o hodně zmatek týkajúce Koroner prvej a druhej 'nezávislé pitvy to'. Prvá pitva trvalo niekoľko dní, ktoré majú byť uzavreté ktorých výsledky boli zaznamenané v médiách. Teraz bolo hlásené, že bol 'falošný'. Stále žiadne správy o druhej 'pitva'
    5 prečo jeho lekár go 'chýbajú', ako je uvedené v médiách?
    6 Doktor nepodpísal úmrtný list.
    7. nejvýmluvnějším všetkých nedostatkov. . Joe Jackson má byť 'smutný' otec, ktorý práve prišiel o syna, tak prečo je to v takej nadšenie? Je to naozaj otec, ktorého syn práve zomrel pouhých 6 dni! Žiadne slzy, č emócie. Ten je ďaleko väčší záujem na podpore svojej novej nahrávacej spoločnosti a obchádza väčšinu otázok týkajúcich sa svojim synom smrti! Niečo nie je spočítať. Ak jeden z mojich detí zomrel, bol by som úplne zničené a rozbité žena.

    Príliš veľa otázok a málo odpovedí.

    Osobne som sa modlil, a dúfať, že Michael je stále nažive, a to iv prípade, že je to nebude otravovat, aby som zistil, jeho smrť bola podvod. V skutočnosti by som bol u vytržení! Ako dlho, ako si teraz môžete nájsť mier v jeho živote, v ktorom sa tak bohato zaslúži.

  20. Lila hovorí:

    Ach môj bože! Si retardovaný? Ty opravdu nevěřím z toho co? Je to tak smutné, ale tvári sa, že ľudia zomreli. Žiadne sprisahania tu. I Jim Morrison, Elvis a John Lennon je tiež mŕtvy. Teraz, prosím, nezačnú hrať svoje záznamy spätne hľadajú stopy.

  21. Jon hovorí:

    Ak sa pozriete na fotografiu, je osoba, na to vyzerá oveľa menšia ako Michael má omnoho tmavšiu pokožku a tiež sa mi zdá takmer ázijského pôvodu, ako phillipino alebo thajskej nikomu inému vidieť?

  22. Jon hovorí:

    Koľko domov nahrávky sú to vypadnúť niektorých skrini. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 hovorí:
    hod

    svoje jasné, prečo jeho otec isnt zobrazené žiadne emócie michael nelíbilo jeho otcovi, a dokonca ho opustila z isnt bude to lepšie, že joe nevykazuje žiadne emócie, pretože keby sa porouchalo v slzách im Určite tam bude veľa ľudí, ktorí volajú z neho klamárov rčení Bolo to pre show, keď všetci vieme, že hadnt hovorí v rokoch najmenej joe isnt ktorým je o hrúbke predstierať, aj táto 2. pitva plezír je robiť s rodinou sa snaží nájsť niekoho Vinita skryť svoju vlastnou vinou, že didnt stop Michaels zneužívania tabliet, prečo trváme na michael s dr Murray s ním po celú dobu? jeho zjavné závislých bude robiť čokoľvek a chcel obchodník na strane 24 / 7, aby som tak povedal, som tiež čítal, že Michael bol svedkom treba vidieť prekračovanie mexico stravníkov štvrtok neskoro v noci, ale prekvapenie prekvapenie svedkov chcú zostať annonymas a ak by bola akákoľvek pochybnosť v policajnej mysli, že bol nažive a kopance, že by na to povedal dnes, Theres a nič na tomto svete Chcem právo teraz počuť slová, že je to hoax michael je nažive a kopance id nikdy zlobit bych sa cez mesiac počuť tie slová lásky u mike xxx

  24. MyBelovedMJ hovorí:

    OH MY Hospodina! Nemůžu `t domnievať sa, že Michael actuelle má klon seba .. priateľ jeho, ktorí mali surgury, hľadať skôr ako Michael, priateľ říkal. A vyzeral trochu čínsky. To je dôvod, prečo sa niekedy boli na sebe masku ... OH Bože. Čo to sakra má znamenať. Michael je stále nažive? Len som to videl vo video na jednom z inej stránky na tomto webe .. Nemôžem tomu uveriť, že

  25. MyBelovedMJ hovorí:

    Im rozprávajú ťa hneď teraz. Ten obraz v MJ v abulance. IS FAKE

  26. heisalive hovorí:

    ladylee, ste absolútne na cieľové všetky vravíte, čítal som váš príspevok s veľkým záujmom, a áno áno áno, je moja odpoveď na to! I

    Michael Jackson zvládnutiu, shouldered a porodila plnom zaťažení, ktorý je zdrcující pre každú ľudskú bytosť, twiceover zdanenia na jemnom zraniteľné duše, že je. Ľudia majú tendenciu zabúdať, že všetky a len vidieť "Moonwalking Performer" v ňom, a nie v problematických ľudské bytosti, ktorých celé groteskné podoby bol hlasný krik o pomoc, že nikto vypočutý alebo odpovedal! ?

    Joe Jackson, starý pán, je najchudobnejšie ospravedlnenie na stvorenia z jamy pekla sa pozrieť do jeho očí mi willies! "" "Roztříštit" ""

    Tu je človek, ktorého je láska k peniazom "nadšenie" pre všetky zlé veci, a nemôže sa dost o tom, vytrvalo nadojenia sa Michael Jackson cashcow bez emócií alebo smútok svojho syna údajnej obiehanie.

    Joe Jackson sa jedného dňa musieť odpovedať na sudcov, vysoké a silné, že nemôže utiecť z, ale worseover, bude musieť platiť tak vysoké ceny (a teplú!) Za to, čo má urobiť, aby sa toto dieťa-man: Michael Jackson ...

    Mohol by niekto, ktokoľvek, na všetky! viny Michael Jackson zastávok pre svoju vlastnú "smrť" v zúfalej ponuku, aby sa vyhli všetkým tého madess a odísť z nej všetko? Myslím, že nie!

  27. suzz hovorí:

    a skutočne domnievať, že je stále nažive ... i chudé moer to, že je ... ale veľa vecí doesnt sčítavať a doesnt zmysel a čo nie ... ako ten obraz michael v amblunce .... dalo by sa mu ale im noty IVE pokúšali o istý druh porovnávať ... a to aj v prípade, že nemožno povedať, alebo isnt ... .. a vo videu, keď sa jeho "telo" je vo vrtuľníku to vyzerá, že presunuté alebo zdvihnúť hlavu ... ... ale ani jeden z vás sledovať jeho pamiatku, keď jeho dcéra paris prišiel a hovoril ... ona AWS rozdelené srdce a klesla appart plač ... ... sa mi zdalo, že v reálnom .... prečo by jej volám takhle?

  28. Happytomato hovorí:

    Promiňte, já jsem zmatená o príčinách MJ'death.
    Bol drogovej závislosti? Podľa Raymone Bain: ne
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Pozor aj táto iné video
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ hovorí:

    Nikto nie je dovolené vinu Michael "keď sfalšoval jeho vlastnú smrť." A ti z vás, ktorí si chcú udržať judgeing ho alebo ho Blameing, môžete sa na to hned. Já naozaj pochopiť, prečo by to urobiť. Všetci si niekedy chcel je trochu kľudu. Nikto nemôže byť príčinou, že. Michael I milujem viac

  30. MyBelovedMJ hovorí:

    má niekto počul, jeho súkromný vlastnoručných diár je nájsť?

  31. He.is.alive hovorí:

    MyBelovedMJ: Než budete opäť hrozí ktokoľvek iný s rétoriku, ako napríklad: "môže ísť do pekla", pretože ich uviedol fakty / názory nemusia štrajk vaše vymyslené, PRVEJ využiť sami o tom, čo "to" všetko je o:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. Fyi!

  32. niccih hovorí:

    Zdravím kolegami MJ fanúšikov
    Myslím, že MJ je hrdý na to, že pripomienky k tejto stránke sú z tých, ktorí odmietajú prijať, čo médiá hovorí v nominálnej hodnote.

  33. Angel36 hovorí:

    Nedovoľte nikomu myslieť svoje divné, že jeho milovaní priatelia, ako Elizabeth Taylor a Diana Ross, a dokonca Liza Minelli mať vlastné internetové stránky a na žiadny z webových stránok je v memorian zo oi
    Myslím, že najlepší priatelia by to, že ak by prišli o svoju priateľku.

  34. Angel36 hovorí:

    A tiež som sa díval na stránky MaCauley Culkin a Krista Tucker a nič sa nachádza asi v memorian zo oi

    Podivné je, že nie!

  35. supermom75 hovorí:

    to je príslovie, že nebol drogovej závislosti a on nebol michael nikdy drogy rád, že aj napriek tomu myslíte, že to má čo do činenia sa o poistnej udalosti a verím, že jeho rodina je v tom nechať štátov nebudú pokryté keď zomrie na natrual príčiny a budú zahrnuté, ak zomrie na predávkovanie drogou i vôňu niečo dobré, a nie v tých, ak je video vyzeral naozaj dobre, ako bol spí prečo otvorenej rakvy stále otázka, môže byť ohrozený na tento hoax i am naozaj rád, že ste mi to ukázal, pretože som si nepamätáte svoje rodine nikdy tryint o drogách dostať ho človek, čo je jackson rodine vedie k jeho meno

  36. supermom75 hovorí:

    evryone druhu v tomto hľadanie drakov zatvoriť na tri jackson každý z babička nahrávať bossov a tam sotva vidieť matka inkaso v michael ak je nažive, že lepšie vyjdou rýchlo vyvolať thekids sú v nebezpečenstve od všetkých, ak vidím, že aj jeho rodina len chce peniaze nie sú ráno a jeho matka prestať chrániť a všetko rád michael požiadal ju moc nerozumiem, prečo by to robili, aby michael

  37. Andrea hovorí:

    Prečo sú ľudia tak obávajú, aby sa deti, ktoré pôjdu do? Zrejme od MJ nie je mŕtvy, ale budete sa s ním v oboch smeroch. Však za žiadnych okolností, keď väzbe bitky sa deje, keď sú deti dostatočne staré - opýtajte sa, že deti, ktorí chcú byť. Ak nie sú príliš mladý, aby sa rozhodli pre seba. Takže ehm, jo. Len sayin.

  38. MyBelovedMJ hovorí:

    Niccih. Poèujem vás. Myslím, že Michael je hrdý, že rovnako. Vždycky chcel ľuďom pozrieť sa na fakty, a nie pohľad na to, čo médiá bola samozrejmosťou. Pretože to bol vždycky BS. Rovnako ako v týchto dňoch

  39. niccih hovorí:

    Vďaka MyBelovedMJ. Je to príliš zlé MJ bolo tak zle, keď prišiel k šíreniu bezpodmienečnej lásky po celom svete, plná negativity.

  40. bghoppy hovorí:

    he.is.alive, že bolo úplne zbytočné. Sa u rovnakého kto zverejnil odkaz na fundamentalistickej kresťanskej stránky s doc, ktorí videli MJ odchode UCLA? Ako asi všetci sústrediť na fakty a realitu života tu na Zemi. (nehovoriac o pokrytectvo v súde ostatné, hádzať kamene a čo nie)

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.