Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Keha Michael Jackson võetakse arvesse UCLA Medical center

Miks on nii, et Michael Jackson on isiklik arst, Dr Conrad Murray põgenenud tandriks hetked pärast Michael Jackson on väidetavalt on kokku kukkunud?

Politseiamet ei teadnud dr Murray asukohta mitu tundi, enne kui nad suutsid luua kontakte, ajendades spekulatsioone ta oli põgenenud. Nad on juba intervjueeris teda üks kord ja plaan, et teha seda uuesti.

Võib-olla oli see klassikaline puhul "Pettemanööver" - populaarne kasutatud täitmiseks magic temppuja. "Pettemanööver kasutab piires inimese meeles, et anda vale pildi ja mälu. Mõistus saavad keskenduda ainult ühte asja korraga. " (pärineb Wikipedia).

With 'Pettemanööver "meeles, siis kas ei ole võimalik, et samal ajal kui parameedikud, politsei-töötajad ja meedia olid keskendunud mis juhtub esiridades, maja, mis suunas, et haigla, kell sissepääsu haiglasse (sa Mõistab), et Dr Conrad Murray ja tegelik Michael Jackson olid põgenevad tandriks - kokku.

Selgub, politsei tahtis küsimus dr Murray konkreetselt, millisel manustamist süstena vahetult enne Jackson kehtetud viiakse koomale. Mis siis, kui süstimisnupp Dr Murray manustada oli rahustav, et võimaldada tal olema ohutu ja stress tasuta reisi - KÕRVALDAMISE Tema Tsirkuseloomade OF LIFE.

On teatatud, et ta oli meeletult üritanud elustama Michael Jackson enne, kui töötaja nii kodus kui Jackson oli viibivate kutsutud 911 hädaolukorras aidata. Sa näed, et "töötaja" on oluline tunnistaja siin. Nende rolli selles enitre proovitükil on öelda politseile, et ilma kahtlemata nad nägid Dr Conrad üritab elustama Jackson. Nad ei olnud teada, et see kõik võlts - eesmärk on lasta neil vaadata, kuidas Conrad ja Jackson tahtis neid näha. See oli ka täiesti projekteeritud nii, et "Töötaja" oleks see, et helistada politseisse, andes Conrad küllaldaselt aega minna Michael Jackson on petis, et tuli transportida haiglasse.

Mis petis? Ma kuulen teid. Michael Jackson oli häärber. Kas ei ole võimalik, et mõni teine isik oleks võinud olla ", kui on see, shoved arvesse kiirabi ja ruttas haiglasse? Kui te arvate sellest, kui palju inimesi tegelikult olnud kontaktis Michael Jackson keha pärast seda, kui ta suri? Viis, Ten võibolla? With hundreds of Millions of dollars in the pot here, it's not hard to buy off a couple of paramedics and doctors to say Michael Jackson died of Cardiac Arrest and that he was pronnounced dead on arrival.

Meedia tsirkuse kindlasti võttis hooldus ülejäänu, nagu on tavaline, see oli kindlasti midagi Michael Jackson võib toetuda. Seespool küsimus tundi oma surma, telekanalites juba lõigata koos "tributes" ja "elu" film footage. Sheesh, olid nad kõik väga kiiresti võtta söödaks! The autopsy report ei ole isegi vabastati veel, ja igaüks uskus ta oli surnud tundide jooksul sellekohane teade lihtsalt sõnaõigust-nii paar inimesi?

On arusaadav, dr Murray keeldus panna oma nime surma tunnistusele. Noh, ilmselt ta ei soovi siduda oma nime koos surma Michael Jackson, sest ta teadis kaugemale kahtlust, et King of Pop "oli veel elus ja hästi, ja tema viis oma uut elu, eemal meedia spotlight eelseisva pankrotti ja väänatud mainet.

The tõuget albumi müügist üksi pärast laulja surma oleksid võinud anda talle küllaldaselt rahastama oma uut elu, keda abistas Conrad, kes loomulikult, ei võta tema lõigatud, rääkimata miljoneid dollareid piletimüügi jaoks O2 kontserte London.

Conspiracy või mitte, surnud või elus, lase meil vaid loota, et Michael Jackson lõpuks on, mida ta alati tundus ihkama - Rahu.

  1. Heather Said,

    On väga kahtlane, et arstil kadus pärast uudiseid murdis on Michaels surma .. ja lahkus tema auto taga ... kes sõitsid tema ja kus? Kuvittelisin Michael oleks tahtnud teda võidaks temaga toetust nende esialgne tundi "muutub surnud" ning mis tahes tranquiliser ravile. Olin koheselt kahtlane, et 911 helistada, kui arst didn't tulevad telefoni ja oli ilmselt olnud CPR talle, mis on voodis. Igal ise kinni arst teaks, et CPR on ALATI tehtud põrand või kõva pind, kunagi voodi! Aga loomulikult Toimetaja wouldnt on pangandus neil tüüpi küsimusi või millel on vastused ...

  2. wishful09 Said,

    Ma tõesti vaja keegi seletada mulle, kuidas arst pean haigla, kui ta ei sõida. See aitaks mul mõista olukorda paremaks. Kui ta tõesti ei olnud availible allkirjastada surma sertifikaadi majas, siis miks didn't ta allkirjastada selle haiglasse. Im segi ajada. Samuti isnt on tõsi, et kui ta doesn't allkirjastama surmatunnistus ja jätkab öelda ta doesn't tea, mis juhtus, ta ei saa aru, kui see on tõepoolest hoax? Kõik advokaadid selle saidi?

  3. Happytomato Said,

    Pealegi me ei tea, kes oli telefoni

  4. odettebennet Said,

    Ma tõesti ei tea, kui ka tuntud la kardioloog nagu Murray WL teevad sellise vea andes CPR .. Ma arvan, et üks, kes tapeti on MJ välimust samasuguse kes hs juba viibivad tema maja päeva ...
    i HV surfed neto Ma leidsin nii palju vaadata meeldib, mida isegi me cant tunnistama ... nad saavad tantsu hästi ja HV sai sama ootab ... kui palju see maksma läheb neil palgata üks .. ofcourse ta WÜD meelsasti elada elu tema iidol ... ja halb asi ehk mõlk isegi KNO wat oli cming

  5. Mojofi Said,

    *** Odettebennet ***

    Kas me isegi kindel, et kui mõni on surnud, rääkimata "tapetud".
    Me kõik ei ole kindel, kas keegi on surnud Ma ei usu, et keegi on "tapetud".
    Kui te ütlete, kui keegi surma siis näib väga halb on Mike ei ole seda?

Lisa kommentaar

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha