Michael Jackson Hoax Smrti

Je kralj Pop stvarno mrtav?

Tijelo Michael Jackson se uzeti u UCLA medicinski centar

Zašto je to Michael Jackson osobni liječnik, Dr. Conrad Murray, pobjegao sceni trenutaka nakon što je Michael Jackson rekao da su propali?

Policija je svjestan Dr Murray lokaciju za nekoliko sati prije nego što su bili u stanju uspostaviti kontakt, pitajući spekulacije je on pobjegao. Oni su se već jednom i njemu intervjuirano plan da to učine ponovno.

Možda je to bio klasični slučaj 'Misdirection' - popularna tehnika se koristi u obavljanju čarobne trikove. 'Misdirection uzima prednost granice ljudskog uma, kako bi se daju pogrešnu sliku i memoriju. Uma mogu koncentrirati na samo jednu stvar u isto vrijeme. " (sourced from Wikipedia).

Sa 'misdirection' u vidu onda, zar to nije moguće da se, dok je paramedics, policije, osoblje i mediji su bili fokusirani na ono što se događalo u prednjem dijelu kuće, na voziti u bolnicu, na ulazu u bolnicu (vi dobijete ideju), da je dr. Conrad Murray i pravi Michael Jackson su bili u bijegu iz scenu - zajedno.

Navodno, policija željela Dr Murray konkretno pitanje o mogućim administraciju injekciju nedugo prije Jackson posrnuo u komi. Što ako je injekciju Dr Murray upravom bio je sedativ, kako bi ga imati sigurnog i stres free putovanje - OD NJEGOVE Cirkus OF A LIFE.

To je izvijestio da je frantically pokušao oživjeti Michael Jackson pred staffer u kući u kojoj je Jackson pozvao 911 boraviti hitne pomoći. Te vidjeti, 'staffer' je ključni svjedok ovdje. Njihova je uloga u toj parceli enitre je reći da je policija bez sumnje oni vide Dr. Conrad pokušaja oživljavati Jacksona. Oni ne moraju znati da je sve lažna - dizajniran da neka vidi šta Conrad Jackson i htjela ih da vidite. Također je dizajnirana tako da savršeno 'staffer' će biti jedan do poziva policije, Conrad dajete dovoljno vremena za prebacivanje Michael Jackson sa imposter koja je u biti prevezena u bolnicu.

Što imposter? Čujem te. Michael Jackson je imao ljetnikovac. Nije li moguće da druga osoba moglo 'na to, shoved u hitnu pomoć, i jurnu u bolnicu? Ako mislite o tome, koliko je ljudi zapravo imali kontakt sa Michael Jackson tijelo nakon što je umro? Pet, deset, možda? Uz stotine milijuna dolara u loncu ovdje, nije teško kupiti off par paramedics i liječnici kažu da se Michael Jackson je umro od srčane uhićenje i da je on mrtav pronnounced na dan dolaska.

Medijski cirkus svakako pobrinu se za sve ostalo, kao i obično po, da je sigurno nešto Michael Jackson mogao osloniti na. Unutar stvar sati njegove smrti ', Televiziźa mrežama već rezati zajedno' tributes' i 'život' filmski snimak. Sheesh, oni su svi vrlo brzo poduzeti mamac! The report obdukcija nije ni bio izdan još, i svi vjerovali da je umro u roku od sati samo najava koju je reći tako nekoliko ljudi?

Razumijeva se Dr Murray odbio da stavi svoje ime na smrt certifikat. Pa, očito nije žele povezati s njegovim imenom Michael Jackson smrti, jer je znao izvan sumnje da je kralj Pop 'je još uvijek živ i zdrav, a na putu u svoj novi život, daleko od medija reflektor, nadnesen bankrotstvu i zakrivljene javni imidž.

The uzdizati u album prodaje sama po pjevač smrti bi omogućila mu dovoljno financija za svoj novi život, uz pomoć Conrad, koji, naravno, biti uzimanje njegov rezati, da ne spominjem milijune dolara u Prodaja karata za koncerte u O2 London.

Udruživanje ili ne, živi ili mrtvi, neka nam se samo nadati da je Michael Jackson konačno je ono što je uvijek kao da žude - mir.

  1. Heather Said,

    Vrlo je sumnjivo da je doktor nestao nakon vijesti prodriješe Michaels od smrti .. i ostavi svoj auto ... tko stoji iza njega i odvezli do mjesta gdje? I zamislite Michael bi želio da ga sa sobom u tim za podršku početnim satima "postaje mrtvi", te za bilo kakvu tranquiliser tretmani. Bio sam odmah sumnjivo od 911 poziva, kada liječnik nije došao na telefon, te je navodno radi CPR na njemu, na krevet. Svaki liječnik self posstujuchi CPR bi znati da je uvijek provodi na podu ili tvrdom podlogom, nikada krevet! Ali naravno staffer wouldnt su bankarstva na one vrste pitanja ili odgovore ...

  2. wishful09 Said,

    JA pravedan stvarno potreba netko objasni mi kako liječnik dobio u bolnicu, ako on nije voziti. To će mi pomoći razumijeti situacija bolja. Ako je on doista nije bio availible potpisati svjedodžbu smrt u kući, zašto nije znak da je u bolnici. Im zbunjeni. Isto tako, nije li istina da je tako dugo dok mu se znak smrti certifikat i dalje kažu da se zna što se dogodilo, on se ne može smatrati odgovornim ako je to zaista hoax? Bilo koju pravnici na ovom sajtu?

  3. Happytomato Said,

    Još ne znamo tko je na telefonu

  4. odettebennet Said,

    JA stvarno čudo poznati kardiolog la poput WL Murray napraviti takvu grešku dok ono daje CPR .. Mislim da je onaj koji je ubijen je MJ Pogledajmo jedan kao koji je HS borave u njegovoj kući za dana ...
    I HV surfao neto nađoh tolike izgled jednog koji voli čak mi licemjerje prepoznati ... mogu plesati i dobro HV dobio isto izgleda ... Koliko će to koštati ih zaposliti jednog .. ofcourse on wud biti sretni da živimo život njegov idol ... i siromašnih stvar možda čak i posredovanje kno wat je cming

  5. Mojofi Said,

    *** *** Odettebennet

    Pa smo sigurni tko je umro, a kamoli "UBIJEN".
    Mi smo svi ne siguran ako netko je umro tako da JA dont 'misliti bilo ko je "ubijena".
    Ako je ubio netko reći onda to izgleda vrlo loše na Miško ne to?

Dodaj komentar

Morate biti prijavljeni da biste napisati komentar.

Theme Provided by: Wordpress Theme - Prvi Novac