Michael Jackson Hoax Death

Je King of Pop zares mrtev?

Telo Michael Jackson čemer upoštevajo UCLA medicinski center

Zakaj je to Michael Jackson's osebni zdravnik, Dr Conrad Murray, pobjegoše prizorišče trenutki, ko Michael Jackson je dejal, da je propadel?

Policijske so odkrila dr Murray lokacije za nekaj ur, preden so bili sposobni, da vzpostavijo stik, Sufliranje špekulacij je pobegnil. Imajo že intervjuvala ga enkrat in načrt, da to stori še enkrat.

Morda je klasičen primer "Zavajanje '- priljubljena tehnika uporablja pri opravljanju čarobne trike. "Zavajanje izkoristi omejitve človeškega uma, da bi s tem napačno sliko in pomnilnik. V mislih lahko osredotočijo na samo eno stvar naenkrat. " (izvirajo iz Wikipedije).

S "Zavajanje 'v mislih takrat, ni mogoče, da medtem ko je bolničarjev, policija, osebje in medijev so bile osredotočene na to, kaj se je dogajalo na sprednji strani hiše, na vožnjo v bolnišnico, na vhodu v bolnišnico (ti dobil idejo), da Dr Conrad Murray in resnične Michael Jackson so bežijo na sceno - skupaj.

Očitno Policijski hotel na vprašanje dr Murray posebej o možni aplikaciji injekcije tik pred Jackson zapadla v komi. Kaj pa, če je injiciranje Dr Murray upravo je pomirilo, da mu omogočijo, da so varne in stres prosto pot - zunaj svojih CIRCUS OF A LIFE.

Sporočeno je, da je frantically poskušal Oživljati Michael Jackson pred staffer na domu, kjer bivajo Jackson je bil imenovan za nujno pomoč 911. Vidiš, "staffer" je ključno pričo tukaj. Njihova vloga pri tem enitre parcele je povedal policiji, da je brez dvoma oni glej Dr Conrad poskušajo Oživljati Jackson. Ti ni treba vedeti, da je vse ponaredek - oblikovano tako, da jim vidim kaj Conrad in Jackson želel videti. Prav tako je bilo odlično, tako da je "staffer" bi bilo na eni poklicati policijo, Conrad daje dovolj časa, da preklopite Michael Jackson z imposter da je za prevoz v bolnišnico.

Kaj imposter? Slišim te. Michael Jackson je imel dvorcu. Ali ni mogoče, da neka druga oseba, bi lahko bil "na to, shoved v rešilca in rushed v bolnišnico? Če menite, da se o tem, koliko ljudi je dejansko imel stik z Michael Jackson telesa po tem, ko je umrl? Pet, deset pa? Z več sto milijonov dolarjev v lonec sem, da ni težko kupiti izklop nekaj bolničarjev in zdravnikov pravi Michael Jackson umrl zaradi srčnega zastoja, in da je bil pronnounced ob prihodu mrtve.

Za medije cirkus gotovo vzel skrbi za počitek, kot na običajni, to je bilo zagotovo nekaj Michael Jackson se lahko oprejo na. V nekaj urah od njegove "smrti", televiziji omrežij že rezano skupaj "tributes' in 'The Life of" filmskih posnetkov. Sheesh, vsi so bili zelo hitro sprejeti vabo! V poročilo o obdukciji je še ni bilo sproščeno, vendar, vsi verjamejo, da je mrtev v nekaj urah po najavi, ki ga je pravkar rekel, da je nekaj ljudi?

Razume se, Dr Murray zavrnil, da njegovo ime na smrt potrdilo. No, očitno ni želite povezati svoje ime s smrtjo Michael Jackson, saj je vedel, izven dvoma, da je King of Pop "je bil še živ in dobrega, in na poti v njegovo novo življenje, proč od medijev pozornosti, bližnjem stečaju in posukanega javno podobo.

Za povečanje prodaje v album sam na pevec smrti bi bilo, če ga dovolj finančnih sredstev za svoje novo življenje, ki mu pomaga Conrad, ki seveda, bi se ob njegovi zmanjšal, da ne omenjam milijonov dolarjev prodaja vstopnic za koncerte v O2 London.

Conspiracy ali ne, mrtev ali živ, nam samo upanje, da Michael Jackson končno je, kar je vedno zdelo, da Žedneti - mir.

  1. Heather Said,

    To je zelo sumljivo, da je zdravnik izginili po novic razšla z Michaels smrti .. in pustil avto zadaj ... ki ga odpeljal in kam? Mislim, Michael, bi se mu želel, da se z njim v podporo v teh začetnih urah "postaja mrtev", in za vse tranquiliser zdravljenja. Sem bil takoj sumljiv od 911 klicev, ko je zdravnik didnt priti do telefona, in so bile navidezno delovnih CPR o njem, na postelji. Vsak samozaposlena spoštovanju zdravnik bi vedeli, da CPR vedno poteka na tleh ali trde površine, nikoli posteljo! Ampak seveda staffer wouldnt so bančništvo na tiste vrste vprašanj ali ob odgovore ...

  2. wishful09 Said,

    Samo res potrebujejo nekoga, da mi razloži, kako je prišel do zdravnika v bolnišnici, če ni vožnje. To bi mi pomagala razumeti stanje boljše. Če je res ni bilo availible za podpis potrdila smrt v hiši, zakaj didnt je znak, da v bolnišnici. Im zamenjati. Also, isnt je res, da dokler on doesnt podpiše mrliškega lista in še reči on doesnt vedeli kaj se je zgodilo, ne more biti odgovoren, če je to res hoax? Vse odvetnikov na tej strani?

  3. Happytomato Said,

    Poleg tega ne vemo, kdo je na telefonu

  4. odettebennet Said,

    Res čudno, a dobro znana la kardiologa kot Murray WL tako napako, medtem ko daje CPR .. Mislim, da tisti, ki je ubil se mj na videz podobni, ki hs bile nastanjene v svoji hiši, za dni ...
    i HV Surfao neto sem našel toliko videti podobno, ki tudi nam ne more priznati ... lahko tudi plesati in HV got isto izgleda ... koliko bo to stalo, da najem eno .. Seveda je WÜD srečen živeti življenje njegov idol ... in slaba stvar, morda celo Ulegnuće kno wat je cming

  5. Mojofi Said,

    *** Odettebennet ***

    Ali smo tudi prepričani, če je mrtev, kaj šele "ubite".
    Mi smo vsi niso prepričani, če je kdo mrtev, da ne mislijo vsakogar je bil "ubit".
    Če ti je nekdo ubil potem izgleda zelo slabo o Mike, ne da?

Dodaj komentar

Morate biti prijavljeni za post a comment.

Tema, ki jih zagotavljajo: Wordpress tema - Prva Cash