Michael Jackson's daktaras Pagrindiniai Player mirties Mistyfikacja Sklypas

Birželis 28th, 2009
admin

Kūnas Michael Jackson buvo atsižvelgta UCLA medicinos centras

Kodėl tai, kad Michael Jackson asmens gydytojas, dr Konrad Murray, pabėgo scenos momentus po Michael Jackson sako, kad žlugo?

Policija nežinojo Dr Murray vietą keletą valandų, kol jie galėjo užmegzti kontaktus, monitem spekuliacijos jis pabėgo. Jie jau apklausti jį vieną kartą ir planuoja tai padaryti dar kartą.

Galbūt tai buvo klasikinis atveju "Netinkamo nuorodą" - populiarus metodas atlikti magijos triukų. "Netinkamo nuorodą naudoja ribose žmogaus protas, kad duoti neteisingas nuotrauką ir atminties. Širdis gali susitelkti tik į vieną dalyką vienu metu. " (šaltinis Wikipedia).

Su "Netinkamo nuorodą" į tai, tada tai nėra įmanoma, kad nors paramedikų, policijos darbuotojų ir žiniasklaidos buvo sutelktas į tai, kas vyksta prie namo, ant disko į ligoninę, prie įėjimo į ligoninę (jei bendras mintis), kad dr Konrad Murray ir nekilnojamojo Michael Jackson buvo palieka sceną - KARTU.

Matyt, policijos norėjo klausimą dr Murray konkrečiai apie galimą administravimo injekcijos prieš Jackson atkrito į komą. Ką daryti, jei injekcijos dr Murray administruoja buvo raminanti, kad jis galėtų turėti saugią ir laisvai kelionė - nuo savo Cirkas OF LIFE.

Jis pranešė, kad jis Frenetycznie bandė Atdzīvoties Michael Jackson prieš staffer į namus, kur Jackson buvo būnantiems vadinama 911 skubios pagalbos. Jūs matote, kad "staffer" yra pagrindinis liudytojas čia. Jų vaidmuo šioje enitre sklypas yra Pasakykite policijai, kad be abejonės, jie žr. Dr Konrad bandant Atdzīvoties Jackson. Jie neturėjo žinoti, kad jis buvo visų padirbtų - suprojektuoti taip, kad juos pamatyti, kas Konrad, Jackson norėjo juos pamatyti. Ji taip pat puikiai suprojektuotas taip, kad "staffer" bus vienas iškviesti policiją, suteikiant Konrad pakankamai laiko pereiti Michael Jackson su apgavikai, kad buvo būtina vežti į ligoninę.

Kas apgavikai? Aš girdžiu tave. Michael Jackson turėjo dvarą. Ar tai nėra įmanoma, kad kitas asmuo galėtų būti "į ją", shoved į greitosios pagalbos, ir pakrypsta į ligoninę? Jei manote, kad apie tai, kiek žmonių iš tiesų turėjo kontaktų su Michael Jackson kūno po mirties? Penkerius, dešimt gal? Šimtai milijonų dolerių, puodai čia, tai nėra sunku įsigyti ne pora paramedikų ir gydytojai pasakyti Michael Jackson mirė nuo širdies arešto ir kad jis buvo pronnounced mirę atvykus.

Žiniasklaida cirko tikrai pasirūpino, kad likusi, kaip įprasta, kad tikrai buvo kažkas Michael Jackson galėtų pasitikėti. Per kelias valandas savo "mirties", televizijos tinklai jau Iškirpkite kartu "duoklė" ir "Gyvenimas" kino. Sheesh, visi jie buvo labai greitai imtis masalą! Į autopsijos ataskaitą net išleisti dar ir EVERYONE uwierzył jis mirė per kelias valandas nuo paskelbimo tik pagal sako-taip, yra keletas žmonių?

Suprantama dr Murray atsisakė pateikti savo pavadinimą į mirties liudijimą. Na, žinoma, jis nenorėjo susieti savo vardą su mirties Michael Jackson, nes jis žinojo, nei abejonės, kad karalius Pop "buvo dar gyvas ir gerai, ir apie savo kelią į savo naują gyvenimą, nuo žiniasklaidos prožektorius, gresiančio bankroto ir zakręcony viešąjį įvaizdį.

Dėl pagerinti albumų pardavimo tik po dainininkės mirties būtų suteikęs jam pakankamai finansuoti savo naują gyvenimą, padeda Konrad, kurie, žinoma, būtų imtis jo sumažinti, jau nekalbant apie milijonus dolerių bilietų pardavimo O2 koncertai Londonas.

Prabilo, ar ne, miręs ar gyvas, mums tik tikėtis, kad Michael Jackson pagaliau turi tai, ką jis visada atrodė Crave - taikos.

Gairės: conspiracy, conspiracy theories, mirties Hoax, padirbti mirties, Gandai
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties, Gandai | Komentarai (4)

4 Responses to "Michael Jackson's daktaras Pagrindiniai Player mirties Mistyfikacja Sklypo"

  1. Heather Says:

    Labai įtartinas, kad gydytojas dingo po Naujienos sugedo dėl Michaels mirties .. ir paliko automobilį už ... kas vairavo jam ir į kur? Įsivaizduoju Michael pageidautų jį su juo paramą tuose pradinio valandų "tampa negyvas", ir dėl bet kokios tranquiliser gydymo. Aš iškart įtartinus iš 911 skambutį, jei gydytojas didnt prie telefono, ir buvo, matyt, buvo darbo CPR į jį ant lovoje. Kiekvienas save laikantis gydytojas turėtų žinoti, kad CPR yra visada atliekamas ant grindų arba kietų paviršių, niekada lova! Bet, žinoma, staffer wouldnt buvo bankininkystės tiems tipo klausimus ar atsakymus ...

  2. wishful09 Says:

    Aš tikrai reikia ką nors paaiškinti man, kaip gydytojas gavo į ligoninę, jei jis negali vairuoti. Tai padėjo man suprasti situaciją geriau. Jei jis iš tiesų nebuvo availible pasirašyti mirties liudijimą namuose, kodėl didnt jis pasirašo jį į ligoninę. Im confused. Be to, forget tiesa, kad tol, kol jis doesnt pasirašyti mirties liudijimą ir toliau sako jis doesnt žinote kas atsitiko, jis negali būti atsakingi, jei tai iš tikrųjų yra hoax? Visi teisininkai šioje svetainėje?

  3. Happytomato Says:

    Be to, mes nežinome, kas buvo ant telefono

  4. odettebennet Says:

    I really wonder žinoma la kardiologės kaip Murray wl padaryti tokią klaidą, o suteikti CPR .. Manau, kad tas, kuris nužudė yra MJ išvaizda panašus kurie hr buvo apsistojantys jo namas dienų ...
    i HV surfed neto ir rasti tiek daug atrodyti mėgsta kurie net mes cant pripažinti ... jie gali šokių pat ir MV gavo pat atrodo ... kiek tai kainuos jiems išsinuomoti vieną .. Žinoma, mes jis WÜD mielai Gyventi jo Idol ... ir vargšas galbūt Dzięki net Kno wat buvo cming

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.