Майкла Джексона Доктор ключовим гравцем у випадку смерті містифікація Ділянка

28 червня 2009
на адміністратора

Тіло Майкла Джексона, які приймаються в UCLA Medical Center

Чому це, що Майкл Джексон особистий лікар, д-р Конрад Murray, залишив сцену моменти після Майкл Джексон, як повідомляється, звалився?

Поліції було відомо про р Мюррей місця протягом декількох годин, перш ніж вони змогли встановити контакт, викликавши спекуляції він утік. Вони вже бесіди він раз і планують зробити це знову.

Можливо, це був класичний випадок 'неправильного' - популярний метод, який використовується при виконанні магічних трюків. 'Неправильно використовує межі людського розуму, з тим щоб дати невірну картину і пам'ять. Розум може зосередитися тільки на одну річ у той час ". (отримані з Вікіпедії).

З 'неправильного' на увазі те, то не виключено, що в той час як фельдш, поліцейських, працівників засобів масової інформації були зосереджені на тому, що відбувається в передній частині будинку, на диску в лікарню, біля входу в лікарню (ви отримати ідеї), що д-р Конрад Мюррея та реальної Майкл Джексон був залишають сцену - разом.

Очевидно, що поліція хотіла на запитання д-р Мюррей конкретно про можливе адміністрації ін'єкції незадовго до Джексон минув в комі. Що робити, якщо впорскування р Мюррей веденні було заспокійливу, щоб він міг мати сейф І стрес вільного подорожі - ПОЗА ЙОГО Цирк життя.

Він повідомив, що він відчайдушно намагався оживити Майкла Джексона перед співробітниками в будинку, де Джексон був знаходяться закликав 911 для екстреної допомоги. Ви бачите, 'співробітник' є одним з ключових свідків тут. Їхня роль в цьому enitre сюжет полягає в тому, щоб повідомити поліції про те, що без сумніву, вони див. д-р Конрад намагаються оживити Джексона. Вони не повинні знати, що всі фальшиві - розроблений, щоб їх побачити, що Конрад і Джексона хочуть їх бачити. Вона також прекрасно розроблений таким 'співробітник' було б, з одного для виклику поліції, приділяючи достатньо часу Конрад перейти Майкла Джексона з шахраями, які повинні були бути доставлені в лікарню.

Що шахрай? Я чую вас. Майкл Джексон був особняк. Хіба це не можливо, що іншої людина могла б бути 'в його', shoved в машині швидкої допомоги, і кинувся в лікарню? Якщо ви думаєте про це, скільки людей дійсно мали контакти з Майклом Джексоном тіло після того, як він помер? П'ять, десять, може бути? Що сотні мільйонів доларів в каструлю сюди, це не складно купити залишити кілька фельдшерів та лікарів сказати Майкл Джексон помер від серцевого нападу і що він був мертвий pronnounced після прибуття.

Засоби масової інформації, безумовно, цирк подбав про інше, як звичайно, був, звичайно, что-то Майкл Джексон міг би покластися. Протягом декількох годин після його смерті, телевізійних мереж вже виріжте разом 'Вираз' і 'Життя' кадри фільму. Sheesh, всі вони дуже швидко взяти вудку! Розтин доповіді навіть не була випущена ще, і всі вважали його мертвим через кілька годин після оголошення тільки про себе говорити про кількох людей?

Зрозуміло, д-р Мюррей відмовився поставити своє ім'я в свідоцтві про смерть. Ну, очевидно, він не хотів пов'язати своє ім'я з загибеллю Майкл Джексон, тому що він знав за сумніву в тому, що король поп-музика "був ще живий, і добре, і на його шляху до його нового життя, від засобів масової інформації Spotlight, насувається банкрутства і вита в очах громадськості.

Вибух в альбом продаж Тільки після смерті співака б дали йому достатньо фінансових коштів для його нового життя, за сприяння Конрад, який, звичайно, буде приймати його скорочення, не кажучи вже про мільйони доларів, у продажу квитків на концерти в O2 Лондон.

Змова чи ні, живого чи мертвого, давайте тільки сподіватися, що Майкл Джексон, нарешті, має те, що він завжди здавалося, жадають - світ.

Мітки: змова, змова теорій, смерть містифікація, підробили смерті, чутки
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Чутки | Коментарі (4)

4 Відповіді на "Майкла Джексона Доктор ключовим гравцем у випадку смерті містифікація Дільниця"

  1. Хізер Говорить:
    ч.

    Це дуже підозріло, що доктор зник після новини розбив про смерть Міхаеля .. і залишили свою машину позаду ... які змусили його і коли? Я вважаю, Майкл б йому хотілося бути з ним за підтримкою у цих первісних годин "стає мертвим", і для будь-якого tranquiliser лікування. Я був миттєво підозрою на 911 виклику, коли лікар didn't прийти до телефону, і, мабуть, працює КПП на нього, на ліжко. Кожен самоврядування повазі лікар буде знати, що КНР є завжди здійснюється на підлозі або на твердій поверхні, а не ліжко! Але, звичайно, співробітник wouldnt були банківські по типу тих питань або відповідей ...

  2. wishful09 Говорить:

    Мені просто потрібен хто-небудь пояснити мені, як доктору потрапив у лікарню, якщо він не диску. Це допоможе мені зрозуміти ситуацію краще. Якщо він дійсно не був availible підписати свідоцтво про смерть у домі, то чому він didn't підписати його в лікарню. Im путать. Крім того, isn't Чи вірно, що до тих пір, як він doesn't підписати свідоцтво про смерть, і продовжують говорити doesn't знати, що сталося, він не може нести відповідальність у випадку, якщо це дійсно обман? Будь-яке адвокатів на цьому сайті?

  3. Happytomato Говорить:

    Крім того, ми не знаємо, хто був на телефоні

  4. odettebennet Говорить:

    Мені дуже цікаво добре відомі ла кардіолог, як Мюррей WL зробити таку помилку, а дати КПП .. Я думаю, той, хто гине в це МЮ виглядати, як хто СС було перебування в своєму будинку в протягом декількох днів ...
    Я HV surfed чистий я знайшов так багато любить дивитися на які навіть ми не визнаємо ... вони танцюють так і HV отримав той же виглядає ... скільки це буде коштувати їм найняти одного .. звичайно він wud із задоволенням жити його кумиром ... і бідними річ, можливо, навіть вм'ятина KNO Ват був cming

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.