Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

1 MILLION HITS TO MICHAEL JACKSON HOAX DEATH IN 1 μήνα!

Έχουμε φτάσει στο απίστευτο ορόσημο του 1 εκατομμυρίου επισκέψεις στο site μας σε 1 μήνα, και θα είναι σίγουρα κερδίζει πολλά προσοχή σε όλο τον κόσμο! Αυτό ακριβώς ισχύει και να δείξει τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν νέα site μας, καθώς και την επιστροφή στο site μας για να διαβάσετε μας ενημερώσεις, διαπιστώσεις, πληροφορίες και υποψίες σχετικά με την Hoax από το θάνατο του Michael Jackson. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη πάρα πολλά πράγματα απλά, δεν συνιστούν .... αλλά τι είναι η προσθήκη μέχρι εκπληκτική αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας στην αναζήτηση της αλήθειας!

Θα βρούμε την αλήθεια και θα τεθεί σε όλα τα υπόλοιπα από τα κακά, αναληθείς και γελοίες φήμες που περιβάλλουν τα στοιχεία που έχουμε ήδη τροφοδοτείται από τα ΜΜΕ σχετικά με το θάνατο του Michael Jackson.

1 εκατ. απόψεων από όλους σας αποδείξουμε ότι είμαστε πάνω σε κάτι ... αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου!

Γίνετε μέλος του φόρουμ συζήτησης σε αυτό το post - (76) Θέσεις
 1. ejay5131 Said,

  Congrats!! Θα περάσετε ατέλειωτες ώρες εδώ και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε MJ ελπίζουμε ξανά. Σ 'αγαπώ πάντα MJ.

 2. Φυσαλίδες Said,

  Μπράβο Admin!
  Ελπίζω ότι η αλήθεια σύντομα θα επικρατήσει ....

 3. SJlovesMJ Said,

  Θα πάμε για Admin!

 4. littleEARTHQUAKE Said,

  Όπως Φως από Θάνατος Σημείωση θα διακηρύξουν, "Ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί."

 5. Westin Said,

  Αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη! Παρτίδα του λαού της είναι περίεργη και δεν πιστεύω σε MJ θανάτου !!!!!

 6. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  Τώρα thats wat im μιλάμε αγών! Καλό για όλους να μην δίνει μέχρι 4!

 7. Nex Said,

  Μεγάλη δουλειά Admin!

 8. ishealive Said,

  Και αυτό τα λέει όλα 1 εκατομμύριο άτομα έχουν υποψίες ότι όλοι δεν μπορεί να είναι τρελός!

 9. STARFISH1 Said,

  Προς Διαχειριστή,
  Από όλο τον κόσμο που έχουμε, και αναζήτηση της αλήθειας!
  Έχουμε πολύ περισσότερα να πω και θα δείτε ... βλέπε φόρουμ μας;
  Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα έχουμε τους ανθρώπους που πάντα μας φυλακίζει, κάποιες φορές θα έχουμε να τα άκρα, αλλά θα επιστρέψει, θα είναι ισχυρότερη από κοινού!

  Σε αγαπώ

 10. SmoothOperator Said,

  Best σελίδα ποτέ! Έξυπνη εργασία από Admin

 11. mordor Said,

  και αυτό είναι καλό για όλους Michael? τι και αν δεν θέλει να βρεθεί? hm ... ... ... ... ... .. ή χρειάζεται την υποστήριξή μας .. thats τον τρόπο με τον μόνο τρόπο για να τον φέρει πίσω, αν πραγματικά εξακολουθεί να ζωντανός .. .. αυτό που πιστεύω είναι πως οι άνθρωποι γύρω μου λέει ότι Im ήδη τρελός και χρειάζεται ένα γιατρό Αλλά τα αισθήματα ... .. διαίσθηση. Με όλα αυτά και με όλους εσάς σίγουρα θα ήθελα να σκεφτόμαστε ότι Im τρελών soooo .. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για Admir σκληρή εργασία και όλες τις πληροφορίες! σας ευχαριστήσω, που σας ενδιαφέρει ... Σας ευχαριστώ που βρήκα αυτή τη συζήτηση και ότι από μόνη της δεν Im οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν .. αγάπη σας και την αγάπη όλων σας !!!!!! Michael

 12. mordor Said,

  ... και ίσως αυτό το είδαμε ήδη, dont ξέρτε, είμαι νέος εδώ, αλλά μόνο στην περίπτωση http://www.petitionspot.com/petitions/m

  αυτό είναι αναφορά για το διορισμό MJ-Νόμπελ ειρήνης 2010 για την τιμή ... αν μπορείς, το υπογράφουν ο deserev είναι ... .. thanks

 13. Cecilia Said,

  ΓΙΑΤΙ APPLEHEAD'S Twitter έχει συνδέσει site;;;;

 14. aldix Said,

  Είμαι πιστός, και γνωρίζω ότι είναι ζωντανός και Michael κρυφό. Είμαι ανάγνωση σας πω τα πάντα σε αυτή την ιστοσελίδα και σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ελπίδα ότι αυτό που πιστεύω, είναι απολύτως αλήθεια ... σας ευχαριστώ
  aldix

 15. Lulu Said,

  hey admin!! Σ 'αγαπώ ιστοσελίδα .. βλέπω κάθε μέρα σε αυτό ..!!

  Συγγνώμη για τα αγγλικά μου =)

  greetz από Γερμανία

 16. δυναμίτης Said,

  Wow thats awesome καλή δουλειά admin

 17. SJ1983 Said,

  Συγχαρητήρια, το έργο σας έχει εξοφληθεί, έχετε OPENED ΑΝΘΡΩΠΟΙ τα μάτια τους, MINE FOR SURE!
  Ευχαριστώ για όλες τις εργασίες σας και όλα τα λεπτομερή στοιχεία.
  Ελπίζω ότι όλοι 2GETHER ON THIS SITE CAN GET THE EXACT TRUTH OUT
  Σίγουρα θα ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ να παρακολουθούν όλα UPDATES ΣΑΣ!!

  1MILLION τους θεατές, με μία δημοσκόπηση που λέει ότι το 55% δεν πιστεύει MICHAEL είναι θάνατος!

  Μπράβο, A +

  XOXO SJ

 18. SJ1983 Said,

  βρείτε στο διαδίκτυο:
  Rowe Επιφάνειες Δρ Klein Στο γραφείο του!
  Posted 27 Ιουλ 2009 3:07 μμ

  Πώς είναι αυτό για την ειρωνεία; Debbie Rowe μόλις εμφανίστηκε στο Beverly Hills γραφείο της πρώην αφεντικό - Δρ Arnold Klein.

  Οι πηγές λένε Rowe είναι εδώ για να επισκεφθείτε Δρ David Rish, πρακτικές που στο γραφείο του Δρ Klein. Σας είπε ότι έχει ένα ραντεβού.

  &

  Debbie Rowe συχνά εγχυθεί Michael Jackson με φάρμακα, ενώ εργάστηκε για Jackson της δερματολόγος, Δρ Arnold Klein.

  Έχουμε λάβει έγγραφα από την επιβολή του νόμου του 2005 παρενόχληση δίκη. Περιλαμβάνεται στα βιβλία είναι μια ένορκη βεβαίωση από Santa Barbara σερίφη της κομητείας του αναπληρωτή ο οποίος υπηρέτησε ένταλμα έρευνας για Δρ Klein το 1993 για την απόκτηση του Τζάκσον ιατρικά αρχεία ενόχληση κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας.

  Στην ένορκη κατάθεση της, των αναπληρωτών γράφει, τον Αύγουστο του 1993, "... κα Rowe παρατηρούνται στο πίσω μέρος του σώματος Jackson ενώ εκείνη του έδωσε μασάζ για να βοηθήσει τον ύπνο. Κα Rowe επίσης παρατηρηθεί Jackson γλουτούς της πολλές φορές, όταν του έδωσε ενέσεις πριν από την ακμή θεραπείες. "

  Η ένορκη βεβαίωση δεν προσδιορίζει το είδος των ναρκωτικών Rowe χορηγηθεί. Όπως ανέφερε, Jackson προσήλθαν αναισθησία και άλλων ηρεμιστικών για ακόμη και των ήσσονος σημασίας διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της ακμής θεραπείας.

 19. Mjisalive1 Said,

  Congrats Διαχειριστής, διατηρεί μέχρι την καλή δουλειά. Η δικαιολογία για την MJ επιζεί γεγονός μας κάνει να πιστεύουμε ότι MJ είναι πραγματικά ζωντανός. Αλλά, αυτή την αλήθεια πρέπει να βγει μια μέρα. Δεν μπορεί να είναι κρυφό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. και είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχει να αποδείξει ότι είναι ζωντανή MJ.

  σας ευχαριστώ πολύ για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.

 20. SJ1983 Said,

  ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ

  Δρ Murray Αποθήκευση της Μονάδας - Τα αρχεία μπορούν να κατέχουν Clue
  Posted 27 Ιουλ 2009 10:15 AM από TMZ Προσωπικό

  Έχουμε μάθει οι δύο γυναίκες που πήγαν σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης Χιούστον την ημέρα Michael Jackson πέθανε και αφαιρούνται θέσεις νοίκιασε η εγκατάσταση μόνο μήνες νωρίτερα, στο όνομα του εργοδότη τους - Δρ Κόνραντ Murray.

  Οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων πω δύο γυναίκες συμπλήρωσαν ένα συμβόλαιο για την 1 η Απριλίου 2009. Τα ενοικιαζόμενα μια μονάδα στο όνομα του Δρ Κόνραντ Murray της ιατρικής. Δρ Murray της πιστωτικής κάρτας είχε χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή του ενοικίου για τη μονάδα.

  Η μονάδα που περιέχονται κουτιά, έπιπλα και άλλα αντικείμενα. Οι δύο γυναίκες έφτασε στο Λος Άντζελες 9:22 πμ ώρα - 3 ώρες πριν από την κλήση από 911 Jackson σπίτι.

  Οι γυναίκες έλαβαν 3 - 5 θέσεις και αν δεν γνωρίζουμε τι ήταν μέσα.

  Η εγκατάσταση έχει μια κάμερα επιτήρησης, αλλά εκείνη την ημέρα ήταν σπασμένα.

  OH COME ON THE CAMERA διακόπηκε;!! PFF WHATEVER γιατί να μην πω ξανά τις κασέτες έλειπαν lol omg συνεχίζει και για την απίστευτη

 21. Mjiloveu Said,

  go go admin που αγαπάμε και πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. CONGRATS

 22. Jessie Dai Said,

  Συγχαρητήρια!! Μου αρέσει αυτό το φόρουμ!
  Ευχαριστώ για να μας δώσει πληροφορίες τόσο για τον Μάικλ!

 23. Fabienne Andrade Said,

  Θα είναι σε θέση να το κάνουμε ακόμη μην αγγίζετε Micheál σας δεν θα είναι εκεί
  έχετε απλά δεν deservingly να πάει
  πάντα θα παραμείνει στη δική μου αγκαλιά και για μένα θα ζουν με όλους και για τον ίδιο αυτό που έρχεται
  Σε αγαπώ τόσο πολύ

 24. Hallevy1 Said,

  Hi Admin, δεν μπορείτε Το Gloved Ένα; Λάμπει σαν MJHD site, ακόμη και το "Γενικό Σχέδιο" κατά των μέσων ενημέρωσης & Co! Σ 'αγαπάμε και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα Michael!

 25. romanrose Said,

  Δείχνει ότι δεν είναι τόσο ηλίθιος που πιστεύω ότι είναι.

 26. Silvana Said,

  Μπράβο.
  Να μην παραιτηθεί μέχρι να μάθουμε την αλήθεια.

 27. Dmitry A. Said,

  Είναι μεγάλο ότι υπάρχει ένα μέρος όπως αυτό, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν τα θέματα που σχετίζονται με το θάνατο του ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών.
  Αλλά πραγματικά απορώ. Ας υποθέσουμε, για μια στιγμή ότι έχουμε επιβεβαίωσε την κοροϊδία και υπάρχει MJ κρύβεται κάπου. Τι έπεται;
  Θέλουμε πράγματι να σύρει τον από την κρυψώνα του και να εκθέσει εκ νέου σε όλα του τα προβλήματα ήταν η διαφυγή από την?
  Ναι, όλοι θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια. Όμως, από τη στιγμή που έχουμε είναι γνωστό, πρέπει να απολαμβάνουμε τις ταραχές που MJ πρόκειται να αντιμετωπίσει σε σχέση με την απάτη, και αυτός σίγουρα θα είναι, για αυτό είναι ένα έγκλημα: απατούσα έχει τόσα πολλά άτομα, φαλκιδεύεται το θάνατό του, είπε ψέματα για να ανθρώπους, και τελικά ... δολοφονήθηκαν διπλό του ...
  Είναι το πώς θα μοιάζει με όλους, σε περίπτωση που είναι πραγματικά ζωντανός. Και εντάξει, θα ήθελα να MJ είναι ζωντανός, αλλά Μισώ την ιδέα να γνωρίζει ότι έχει γίνει μια παρανυχίδα για πραγματικά αυτή τη φορά ...
  Είμαι διατεθειμένος να συζητήσει όλα τα πιθανά θέματα που σχετίζονται με αυτό το θέμα, εντάξει, γι 'αυτό σας παρακαλώ, να σας πω-)
  31000@bk.ru

 28. Άρωμα Said,

  Μπράβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Dmitry A. Said,

  Εδώ είναι μια νέα σκέψη για να σκεφτείς:
  MJ το φέρετρο, τους ισχυρισμούς, ήταν περίπου $ 25.000, εντάξει; Τι μας λένε; Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά ήταν μια MJ millionaireюююру ήταν ένας πολύ πλούσιος και ότι δαπανά πολλά χρήματα για τα πράγματα, φιλανθρωπία, τα πάντα ... Μάλλον, το ποσό των $ 25.000 είναι μια αστεία τιμή του στηρίζεται στην ειρήνη τόπο ... δεν νομίζεις;
  Φαίνεται, ότι το φέρετρο ήταν μόνο ένα μέρος του "δείξει", ήταν μόνο για να δείξει ότι είναι εκεί και φαίνεται, κάπως δροσερό, αλλά στην πραγματικότητα, η τιμή είναι απλά γελοίο από το όνομα του MJ!
  Μια πραγματική MJ δεν θα ταφεί σε ένα τέτοιο κουτί φθηνό. Εννοώ, έχετε δει την Rollses στην κηδεία του; Ένα longish ουρά τους ... ... έτσι απλά συγκρίνουν το λάφυρο του φέρετρο και ένα από αυτά τα αυτοκίνητα .... Τώρα σκέφτομαι ξανά και κάνουν τα δικά σας συμπεράσματα ...

  Γιατί δεν θα μπορούσαν να έχουν παρουσιάσει το σώμα; Ήταν ένα λογικό βήμα να κάνουμε. Είχαν αρκετά πόρων να γίνει μέχρι το σώμα, βαλσαμώνω αυτό ή αυτό που σας έχουμε. Δεν είναι ένα πρόβλημα σε όλους, στις μέρες μας.
  Θα μπορούσαν να έχουν μια κρυστάλλινη σφραγισμένο-up φέρετρο, ώστε το κοινό θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι υπάρχει μια πραγματική φορέας ή τουλάχιστον κάποια-φορέα σε όλα. Λένε ότι δεν θέλουν να έχουν όλα αυτά φασαρία για το σώμα και το μνημείο. Αλήθεια; Επομένως, ο λόγος για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει όλα δείχνουν ότι, για να αρχίσουμε; Οχι, κυρίες και κύριοι, το έκαναν ήθελαν να έχουν την προσοχή, την προσοχή του κόσμου! Και πέτυχα!
  Μπορεί να είναι ότι δεν ανοίξει το φέρετρο, για να τονώσει όλες αυτές οι φήμες ότι εξακολουθεί να είναι alive.It MJ είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, θα ενισχύσει τις πωλήσεις της μουσικής και τέτοια, σας know.Who ξέρει ...

  Αυτό που προτείνουμε, αν εξακολουθούμε να θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια είναι η εξής:
  1. Μίσθωση ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ για να βρείτε κάποια πράγματα δεν out.Why; Οι οπαδοί του μπορούν εύκολα να το κάνουμε, αν θέλουν να.
  2. Μπορούμε να το καθαρό αναζήτηση για τα ίχνη αυτής της υπόθεσης, όπως το τιτίβισμα, για παράδειγμα.

  αλλά, επιτρέψτε μου να σας ζητήσω ακόμα μια φορά: τι πρόκειται να κάνουμε με την αλήθεια και δεν θα πρέπει να καταστρέψουν ό, τι ακόμα μπορεί να MJ;

 30. tis_ruthy Said,

  Είστε τόσο δίκιο! Νέα εξαπλώνεται σαν φωτιά σχετικά με αυτό το site! Ό, τι συμβαίνει, ο θάνατος ή η δολοφονία φάρσα .... Κάποιος που ολόκληρου πράγμα πάνω!

 31. tiux Said,

  Και είμαι ένας από αυτούς όλη την ώρα online, 10 φορές την ημέρα, για τους νέους που αναζητούν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη ζωή! Και γνωρίζω ότι είναι

 32. Shauna Said,

  Έχω επισκεφθεί μερικές φορές, διότι πιστεύω ότι μπορεί να είναι ζωντανός. Είμαι μια τεράστια MJ ανεμιστήρα και θα ήθελα πολύ να μάθω ότι ήταν ζωντανός, αλλά ελπίζω ότι ποτέ δεν βρέθηκαν. Αν είχε να κάνει όλα αυτά μόνο και μόνο για να πάρετε κάποια ειρήνη στην ζωή του, θα τον έχει. Δαπάνησε όλη του τη ζωή μας διασκεδαστικό. Αξίζει κάποια ειρήνη και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Θα αγαπώ για πάντα και δεν τον κατηγορώ ενός δυφίου. Μέρος μου νομίζει ότι πράγματι πέθανε. Έχω κλάμα τα μάτια μου έξω. Η τόσο δύσκολο για μένα να πιστέψω αυτό που λέει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχουν πει τόσα πολλά ψέματα για τον ίδιο. Λοιπόν Συνεχίστε την καλή δουλειά. Τα άρθρα είναι ενδιαφέρουσα. Σ 'αγαπώ Μιχάλης όπου και αν βρίσκεστε.

 33. Little Susie 01 Said,

  Congrats Admins. Έχετε καταλήξει σε μια εκπληκτική ιστοσελίδας. Αυτός είναι ο πλήρης της Μεγάλης Πληροφορίες χάρη σε σας και όλους εκείνους που τους έχει δοθεί το κομμάτι των πληροφοριών μεταξύ των οποίων και εγώ. I νύχτες που περνάει τόσο θ επίκλισης αλιευμάτων ύπνο σκέψης για όλα αυτά σε κάποια σημεία i ακόμη κραυγή απογοήτευσης.
  Νιώθω michael άφησε Είναι πολλοί οπαδοί ενδείξεις. Και μόνο εκείνους που πραγματικά πιστεύουμε ότι θα δούμε.
  Το μήνυμά μου προς michael .. Michael έστω και αν ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε. Όταν ήμουν κορίτσι lil i πραγματικά ήθελαν να ζουν σε ur Neverland ράντσο i φαντασιώσεις είχε σημειώσει στο μυαλό μου για μια ζωή, όπως και με έναν φίλο. Αλλά από τότε που τόσο σκληρά για να καταστήσει αυτές όνειρά αλήθεια. και γιατί είναι τόσο διάσημο. N είναι ένα από αυτά θα ήθελα τα πράγματα. Αλλά έμαθα να εκτιμώ την αγάπη σας και σας από το σπίτι μου που ήταν πολύ μακριά από σας. U ήταν φανταστικό φίλο μου και μου μίλησε για σας όλη την ώρα. Όπως έχω μεγάλα Θα παρακολουθούμε ur χορούς και τα αντιγράψετε. Μεγάλωσα μαζί σας. το πρώτο μου μωρό λέξη είχε νικήσει lol όπως αυτό που φαίνεται περίεργο, αλλά είναι ν την καταγράφονται σε κασέτα. Η μαμά μου μόλις σκέψης σχετικά με την αποστολή σας με το ταχυδρομείο. αλλά υποθέτω ud σκέφτηκε ποτέ δεν το παραλάβει. Im 26 και πλέον έτη από την πρώτη της, όταν το ανακοίνωσε σας απεβίωσε Ένιωσα σαν Μπερδευτήκατε .. Ήμουν σαν αυτό isn't αλήθεια. εκείνο το βράδυ ήμουν σαν wow επίκλισης πρέπει να είναι και θ Εκλαιγα για πρώτη φορά, αλλά μόλις οι 911 προέρχονταν από πρόσκληση καθώς και όλες τις ιστορίες που έλεγαν PPL και πώς την ημέρα, μετά την μετακίνηση ur σπίτι και πώς ur μαμά αλιεύθηκε στο στόχο και της, όπως επίσης και το ur οικογενειακές φωτογραφίες της στο νοσοκομείο ήταν όλα τόσο παράξενο για μένα, δεδομένου ότι τη στιγμή που θ αρχίσει αναζητούν ιστοσελίδες για να δείτε αν κάποιος νόμιζα ότι υπάρχει μια ευκαιρία και μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. Και ήρθα σε αυτή τη σελίδα σε λίγες ημέρες αργότερα. I σχεδόν κοιμόταν. Και εν τούτοις, ακόμη και ένιωσα u werent πάει .. μόνο η σκέψη της φαντασίας και αυτό ήταν πολύ οδυνηρό και εξακολουθεί i Εκλαιγα i Εκλαιγα για εβδομάδες, επειδή την ίδια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης ώστε να είναι trys sooo πραγματική ότι στην πραγματικότητα ur νεκρό, i υποστήριξαν με την οικογένειά μου και φίλους, ακόμη και υπερασπίζεται αυτό που θεωρώ ότι Προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι τόσα πολλά πράγματα dont προσθέσετε αλλά κανείς δεν φάνηκε να πιστεύω εγώ και ο μόνος τρόπος για να απελευθερώσει τις σκέψεις μου σχετικά με την παρούσα site.were Soo PPL πολλοί σκέφτονται όπως εγώ. και im im τόσο χαρούμενος που δεν είναι το μοναδικό .. αλλά τώρα το 1 εκατ. PPL που έχουν την αμφιβολία. Michael i πραγματικά κάνει η αγάπη σας και γνωρίζω ότι είναι οι μεγαλύτερες σε όλα και ότι κάνουμε. Κανείς δεν σε αγαπάει τον πλανήτη ο κόσμος ήθελε να το κάνεις. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάντα σας επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης ήθελαν να καταστρέψουν εσάς επειδή είδα ένα άνδρα με μεγάλη φροντίδα προθέσεις και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να κάνουν τα πάντα όξινη, πικρή, αρνητική. Αλλά τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει ό, τι είναι καλό. Η σίτιση PPL κρατήσει τόσο πολλές διαφορετικές ιστορίες και ακόμα πολλοί προσπαθούν να κάνουν και κακή εμφάνιση. την αηδιαστική. αλλά i dont προσοχή τι λέει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. U μας δίδαξε μόνο και μόνο επειδή το σε ένα περιοδικό ή μια τηλεοπτική οθόνη που να είναι πραγματικά doesn't. Im εξετάζοντας τι μου λέει η καρδιά μου. Im Και περιμένει να δει τα Οινοπνευματώδη Χορός στο Φως. Σ 'αγαπώ michael σας θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Και πάντα θα είναι το μεγαλύτερο. Νομίζω πως και οι εκατομμύρια PPL ιόν αυτό το site θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του κόσμου.
  Ελπίδα και είναι σε καλή κατάσταση michael. Σε αγαπώ.
  i κύμα για να υπογράψουν την ειρηνευτική τους ουρανούς. Περιμένουμε όλοι σας Μιχαήλ. <3 i love you.

  Και Γράφω το μήνυμά μου εδώ, επειδή Michael να διαβάσετε αυτό. Ελπίζω. και ίσως το πιο κοντινό της κακής ποτέ σε αυτόν, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν πήρε την κόρη μου όνειρο.

 34. mjforever Said,

  απλώς αποδεικνύει ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν πέθανε.
  Λατρεύω αυτό το site, και ελπίζω ότι κάποια μέρα θα δούμε Michael ξανά.
  congrats guys!

 35. Coco Said,

  Άκουσα σήμερα για την είδηση ότι το πτώμα Michael φύγει λείπει ... .. έχω να αναζητήσετε περισσότερα .... Αλλά νομίζω ότι το ψέμα, καθώς και η "μύτη" πάει λείπει πολύ ... pffff

 36. maria2284 Said,

  Whoohoo !!!!! Οι άνθρωποι πιστεύουν dont Michael είναι πραγματικά νεκρός. Μεγάλη ιστοσελίδα!! Ω, και νομίζω ότι ήταν μια εικονική κερί στο ασθενοφόρο.

 37. elizabethvitale Said,

  Συνεχίστε την καλή δουλειά. Θα ήθελα πολύ να είναι βέβαιοι για την αλήθεια. TRUTH Το πιο σημαντικό απ 'όλα για τον Μάικλ και κανέναν άλλο.

 38. kitkat Said,

  hey admin! i love u, ur κάνει ένα τέτοιο μεγάλο έργο σε αυτήν την περιοχή. Υπάρχει isn't ένα κόκαλο στο σώμα μου νομίζει ότι mjs νεκρό. HES σίγουρα ζωντανός, δεν αμφιβάλλω γι 'αυτό. u δώσει τέτοια μεγάλη n πραγματικών γεγονότων, θα αγάπη για πάντα αυτό το site =)

 39. kitkat Said,

  @ Little Susie 01

  omgsh ur msg πράγματι έκανε να χαράξουν, = ») ήταν πολύ γλυκό και συγκινητικό. Ελπίζω να έρθει mj tis site και θεωρεί όλη την αγάπη που έχουμε 4 αυτόν. Και αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο όπως u. Im τόσο ευτυχής tt Theres άλλα PPL tt belive tis, ν belive που είναι πελάτες της κατά 100% αλήθεια. HES σίγουρα ζωντανός, Theres σε πολύ απόδειξη ότι είναι. Ad δεν εννοώ ΤΙΠΟΤΑ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή θα λέει κανείς ποτέ να μου το ψέμα belive tt HES νεκρός. Ελπίδα και συμφωνώ

 40. Rachel Said,

  Μεγάλη νέα παιδιά! Ας τηρεί. Θα πρέπει να ακουστεί!!

 41. ebonyivory mj Said,

  Γεια σε όλους
  ακόμη και μετά βλέπουμε ότι οι λεγόμενοι εικόνα λένε ήταν michael jackson στο φέρετρο.
  πραγματικά ήταν James Brown με Michaels για την body.they πρόσωπο πρέπει να έχει Νόμιζα ότι ήταν τόσο ανόητος για να μειωθεί αυτό το χάος!
  δεν μας έξυπνων ανθρώπων εδώ όλοι γνωρίζαμε ότι είναι ακόμα εκεί έξω και όταν κάποια είναι απλώς θέμα χρόνου πριν από την αποκάλυψε όλα.
  παιδί του λαού που είπε ότι ήταν τρελός για believeing ζούσε ακόμη θα είναι για μια τινάσσων όταν αποκάλυψε την έχει!
  i επίκλιση περιμένουμε πολύ βλέπε αντίδραση του κόσμου, όταν αυτό συμβεί.
  i κρατήσει επιστρέψω εδώ καθημερινά μόνο και μόνο για να διαβάσετε τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις και νέες πληροφορίες
  συνεχίσουμε το μεγάλο έργο
  Θεός ευλογεί όλους
  ebonyivory mj

  όποιος θέλει να μου γράψει mj που αγαπάει τόσο πολύ όπως όλοι μας θα ήθελα πολύ να ακούσω από σας
  ειρήνης και της αγάπης

 42. BeenTown Said,

  Admin, σας αξίζει κάθε χτύπημα.

 43. MariannaB Said,

  Χαίρομαι να ξέρω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, εδώ και ενώνει ανταποκρίνεται στην προσπάθεια εξεύρεσης αλήθεια.
  Είναι τόσο σημαντικό να μοιραστούν διάφορες γωνίες άποψη, διάφορους ορίζοντες της γνώσης και της ecperience.

  Όλοι μας διατηρεί τα ίχνη και να τα αναλύσουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
  Μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες στο σχετικό δικτυακό τόπο και όλοι μας επισκέπτονται, δεν είναι μόνο η διοίκηση.

  Δεν έχει σημασία ποια ηλικία, χρώμα, πιστεύω, τη θρησκεία, την καταγωγή, το φύλο ή την καθημερινή ζωή όλων.
  Αυτό είναι σημαντικό: η ανοχή και το πνεύμα, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό και ένα όραμα.

  Συνεχίστε, αλλά όλοι να έχουμε υπόψη μας: τι θα "Ι" κάνουμε όταν έχουμε έρθει κοντά στην αλήθεια;

  Εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες αν θα μάθω ποτέ - δεν οφείλεται σε μας, αλλά incapabilities λόγω όλων αυτών η έρευνα μέχρι Messing. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν κάνει μια άθλια δουλειά μέχρι σήμερα.

 44. Hallevy1 Said,

  Για 43. ΙΖ "τι θα" εμείς "κάνουμε όταν έχουμε έρθει κοντά στην αλήθεια;".
  Ε. Μόνο και πάντα LOVING και φροντίδα!
  Ευχαριστώ Admin και σε όλους σας! Είσαι "Incredible", είπε MJ.

 45. Hallevy1 Said,

  Για 43. ΙΖ "τι θα" εμείς "κάνουμε όταν έχουμε έρθει κοντά στην αλήθεια;".
  Α. Μόνο και πάντα LOVING και φροντίδα!
  Ευχαριστώ Admin και σε όλους σας! Είσαι "Incredible", είπε MJ.

 46. becca26 Said,

  Είμαι μπάρμαν στο κέντρο της Disney. Σήμερα υπηρέτησα Mariah Carey και η σύζυγος. Είναι σε διακοπές. Ήταν όλα τα χαμόγελα! Μόλις, όμως, ότι αυτό ήταν το γεγονός ότι το ίδιο πρόσωπο λίγο πάνω από 3 εβδομάδες πριν could'nt get έριξε το τραγούδι. Αλλά ακόμη και σήμερα ήταν το γέλιο και χαμογελαστός. Τι άλλο πράγμα που σκέφτηκα ήταν παράξενο πώς έχεις μια κλήση από τον κ. Λονδίνο και αριστερά με το sercurity φρουράς στο μπάνιο για να λάβει την κλήση. Ήταν εκεί για περίπου 20mins; Απλά ότι ήταν κάπως weriod. MJJ FOREVER.!!

 47. charliechaplin Said,

  Απλά ήθελα να μοιραστώ αυτό:

  http://www.youtube.com/watch?v=9iCK1EfBP2w

 48. Event908 Said,

  Yay I'v απόσπασης έχουν τα πράγματα σε όλο το καθαρό σχετικά με την ιστοσελίδα αυτή, προκειμένου rawr

 49. iLove Said,

  Κι αν όλοι ένα εκατομμύριο άτομα ή περισσότερα έρχονται σε επαφή και να φωνάζω ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ WE LOVE YOU!

 50. LilithBelgium Said,

  Γειά,

  Θα ήθελα να πω.

  Έχω μόνο αποδέχθηκε το βιβλίο "Ο Michael Jackson: Unmasked (Ian Halperin)« σήμερα, σχεδόν έκλεισε για να το διαβάσετε. Για τις αμφιβολίες μου πριν από το θάνατο του Μιχαήλ, δεδομένου ότι, δεν αμφισβητώ αυτό πλέον. Διαβάστε αυτό το βιβλίο θα καταλάβετε γιατί όλοι αμφιβολίες αριστερά.

  Λυπάμαι διότι το διάβασα και εγώ ορισμένα πράγματα αρχίζουν κατανόηση, δεδομένου ότι έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο ..

  Συγγνώμη για τα αγγλικά μου, αλλά είμαι Βέλγος.

  Καλή σου μέρα.

 51. canette Said,

  μπράβο admin.j 'ai recherche ce site à partir du 25 juin 2009 et je l'ai trouvé χάριτος à vous. il faut faire connaitre le encore plus pour avoir beaucoup de plus μελών pour que ce site de εξυπηρετούν SOUTIEN ΰ Michael

 52. thelostchildren Said,

  Ian Harpelin μποϊκοτάζ. Είναι απλά μια διασημότητα-cash-in-τρόπο. biogrophies έχει γράψει και άλλα έργα για διασημότητες που στο τέλος slammed τα έργα του για discredibility. γιατί είναι μόνο εμείς ακούμε Bout βιογραφία του αμέσως μετά το περιστατικό; δημοσιότητα. κανείς δεν ήξερε καν υπήρχε ένα βιογραφικό στα έργα μέχρι το συμβάν. δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος εμπιστοσύνης.

 53. charliechaplin Said,

  Μήπως δεν θα θέτει σε κίνδυνο την MJ μεγάλο σχέδιο για μια νέα και ιδιωτική ζωή; Αν η ασφάλιση θα διερευνήσει και να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν MJ ότι πέθανε, θα πληρώνουν AEG; Δεν το νομίζω. Τα μέσα ενημέρωσης θα σταυρώσουν αυτόν όλα τα παραπάνω για να προσπαθούμε να τραβάτε μία φάρσα. Hhhhhhhhmmmmm ....

  Μακάρι να μπορούσαμε να συνεχίσουμε τις έρευνες, χωρίς να είναι γνωστό και από άλλους.

 54. Rofibbs Said,

  Μεγάλη δουλειά Admin .. i επίκλιση σταματήσει να εξετάσουμε αυτό το δικτυακό τόπο καθημερινά. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια επιβεβαίωση ότι η ζωή MJ ν καλά. Οι συγκινήσεις που προχωρούν μέσα από μένα χελώνι sumtin θετικά έρχεται κοντά σε αυτό το site είναι beyound μου. Θα πάτε σίγουρα. Συνέχισε έτσι gud δουλειά!

 55. Nina Said,

  hmmmmm ... .... dont't έχετε την πλήρωση ότι η ιστορία είναι η πλήρωση τρύπες που βαθμολογούνται σε αυτό το site; Έχω την αίσθηση ότι θα πω κάτι ... κάτι που φαίνεται στις ειδήσεις .... ex: είπαμε γιατί μία ενιαία εικόνα της dr.Conrad; ... Και bummm ... περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται? Ή: γιατί παραϊατρικού σκάσε; και καταστάσεις φαίνεται .... αυτό είναι καλό, θα βοηθούν τον )

  admin ... Είμαι τόσο περήφανη για μας! Είμαι ακόμη συγκλονισμένος ότι μια ενιαία ψυχή ήταν σε θέση να συνδεθούν με τόσο πολλούς ανθρώπους και μεταξύ τους ... αλλά αυτό είναι ο Μάικλ Τζάκσον, και είναι ένα δώρο από τον Θεό! Θα μπορούσε να το κάνει αυτό μόνο με την αγάπη ...

  και για την αγάπη, ο Michael είπε: "Η αγάπη είναι σαν ένα σαπούνι στην μπανιέρα - έχετε στο χέρι σας, μέχρι να κατέχουν σε πολύ σφιχτά. "Ας μην κατέχει για να τον πολύ σφιχτό, ας μην κάνουμε να χάσουν ό, τι κέρδισε τόσο σκληρά: ελευθερία ... Ξέρω ότι είναι μαζί μας και γνωρίζω ότι όλα μπορώ να το εξηγήσω γιατί έχετε αυτό το αίσθημα στην καρδιά σας ότι γνωρίζετε είναι γύρω μας! Εστίαση σε αυτό! Αυτό είναι το σημαντικό πράγμα! Επίσης Μιχαήλ δήλωσε: "Όσο η αγάπη είναι στην καρδιά μου, είναι παντού." Αυτό είναι που έχουμε την αίσθηση: Είναι η αγάπη, γι 'αυτό όλοι ξέρουμε ότι είναι μαζί μας!

  Μιχαήλ, αγαπητέ, μία παράκληση: ό, τι συμβαίνει, μην αφήσεις από τα χέρια μας! παρακαλώ ....

 56. eurekh6700 Said,

  OHH Θεώ tats υπέροχη news.keep τις εργασίες της ομάδας. im είμαι πραγματικά happy.I, BEING AN INDIAN δώσει την πλήρη υποστήριξη για να βρείτε το αλήθεια αυτού. Ναι σύντομα η γάτα s 2 να τρέχει από την τσάντα. realyy congrats admin n mjhd το σύνολο της ομάδας. και σας διαβεβαιώνω κατά Wil βρούμε την αλήθεια πολύ σύντομα. Ναι αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου ....

 57. thanameslilixd Said,

  Admin σπουδαία δουλειά!
  Είναι πολύ πιθανό ότι ένα από τα μέλη της οικογένειας ή στενούς φίλους του Μιχαήλ έχουν επισκεφθεί αυτό το site,
  Αυτό είναι πολύ παράξενο.
  Συνεχίστε την καλή δουλειά!
  & Υπό τη γνώμη σας;
  Υπάρχουν νέες συνδέσεις & ιδέες
  θα πρέπει να εξετάσουμε τους και μετά περισσότερο.

 58. hecjosmen Said,

  Να ελέγξω αυτό το blog καθημερινά και είναι μεγάλη.

 59. Coco Said,

  Ian Halperin είναι αστείο ~

 60. foreverlove Said,

  Ω, τον έχασα τόσο πολύ .... Δεν έχει σημασία αν είναι ή δεν κάνουν μια περιήγηση omeback, γνωρίζοντας μόνο ότι το ζωντανό και ευτυχισμένο, ζουν τον τρόπο που ήθελε, είναι αυτό που έχει σημασία για μένα, για να διατηρήσει μου ζουν επίσης ... Κάθε ιδέα πού είναι; ...

 61. Dmitry A. Said,

  Αναρωτιέμαι, τι είναι πραγματικά MJ αν και πραγματικά δεν ανεξάρτητα από τη θλίψη του για το γεγονός;
  Έχετε μία μόνο σκέψη του τα κεφάλια σας ότι το κεφάλαιο θα μπορούσε να έχει πεθάνει, ακριβώς όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι;
  Ναι. ακούγεται απίστευτο, ακόμα και για μένα! Αλλά γιατί δεν είναι; Αν ναι, τι άλλο να συζητήσουμε; Αν δεν τη ζωή και το έργο.
  Ναι, ήταν, γιατί ήταν σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν κρύβεται κάπου τώρα, ήταν μια υπέροχη performer, ψυχαγωγός .. ... ό, τι έχετε και θα παραμείνει πάντα τέτοιο στην ιστορία του πλανήτη.
  Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς τον έχουν δει μόνο στην τηλεόραση, άκουσα τα τραγούδια του σε κασέτες και CD, έτσι τι είναι καλό, είναι ακόμα ζωντανός σε μας και δεν το θέμα αυτό η πραγματικότητα is.For παράδειγμα, θα μπορούν να απολαύσουν τα τραγούδια του και κλιπ κάθε φορά, όσο ζω. Η ζωή είναι τόσο σύντομη και έχει κάνει τόσα πολλά για τον κόσμο. Γεννήθηκε να μας ίνδαλμα για πάντα και αυτό είναι μεγάλο, απλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό το πρόσωπο. Είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της!
  Καθώς και όλα τα άλλα θαυμάσια καλλιτέχνες! Οι άνθρωποι, είναι τόσο όμορφο που όλοι ζουν και να μιλάμε! Ας ξεχάσουμε τη θλίψη και να απολαύσετε τον εαυτό μας, γιατί όταν θα πεθάνουμε μόνο τότε αυτό θα είναι το ....

 62. elizabethvitale Said,

  Μόλις ήρθε από ένα γρήγορο ταξίδι μέχρι το BH και το Χόλιγουντ, επειδή μειώθηκε η κόρη μου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Εγώ δεν σταματούν μόνο στο Χόλιγουντ για να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους για τον Μάικλ. Νομίζω ότι θα ήθελα να πάω πάλι τον Οκτώβριο και διαμονή σε λίγες ημέρες. Έπρεπε να επιστρέψω στο Newport Beach, αλλά όπως φάνηκε BH κάνει πάντα και το Χόλιγουντ για το μεγαλύτερο μέρος τους είναι η ίδια όπως όταν ζούσα εκεί, εκτός και για όλα τα Rockers (φίλοι μου) που επενδεδυμένους δρόμους κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο επικεφαλής καταστήματα και Michael όταν ήταν περίπου έχουν φύγει. Υπήρξε μια αφίσα, αστεία, του Μιχαήλ σε διαμέρισμα παράθυρο για Wilcox όπου χρησιμοποιείται για να ζήσουν. Είναι πραγματικά θλιβερό μου και απλά ήθελε θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μου τα χέρια του και να επιστρέψει του χρόνου σε όλους ότι η διασκέδαση. Νομίζω ότι μου φαίνεται όλη αυτή η εμπειρία για τον Μάικλ και τα ναρκωτικά θα επιτύχουν τελικά την αστυνομική βίδα ups και ίσως μερικές slaps σχετικά με το χέρι. Μπορούσα λάθος, αλλά πού είναι η αυτοψία. Εννοώ ήδη 6 εβδομάδες. Γεια σας!

 63. Bee Said,

  Κοίτα εδώ, αυτό θα μπορούσε να είναι ύποπτη:
  Αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστούν από Jackson Οι δηλώσεις του σχετικά με τους Beatles καταλόγου. Αν και διατηρεί ένα 50 τοις εκατό ενδιαφέροντος για τη Sony / ATV Music Publishing, έχει, όπως μου πηγή γνώστες του επιχειρηματικού πλευρά των πραγμάτων στη Sony λέει: "Μια παρτίδα του χρέους μαζί μας εδώ στη Sony. Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να αποκλείσει από την αγορά για όσο χρονικό διάστημα είναι Michael πληροί τους όρους της συμφωνίας του με εμάς. Είναι αποπληρωμή των τόκων από όσο γνωρίζω, και αυτό είναι που του πρόκειται να συμβεί. "

  Με άλλα λόγια: Jackson θα είναι σε αμανάτι στην Sony για την υπόλοιπη ζωή του. Νομίζω ότι έχω πει τους αναγνώστες αυτής της στήλης πολλές φορές ότι η Sony δεν θα αποκλείσει, αλλά αντί να Jackson έχει graceful εξόδου από την εταιρεία. Για να αποκλείσει για τον κατάλογο θα ήταν ένα εφιάλτη για τις δημόσιες σχέσεις της Sony.
  http://www.foxnews.com/story/0, 2933,55539,00. html

  και
  Sony του $ 60 εκατ. Michael Jackson Gamble: ανατριχιαστικός εκμετάλλευση ή showstopping χτυπήσει;

  http://latimesblogs.latimes.com/the_big_picture/2009/07/sonys-60-million-michael-jackson-gamble-creepy-exploitation-or-showstopping-hit.html

 64. carlotafores Said,

  Michael της μετά θάνατον λεπτομέρειες καθυστερήσει, hmmmmm ... τόσο περίεργη, αναρωτιέμαι γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάνε κοινό.

 65. maria2284 Said,

  Γεια σας παιδιά, μόλις βρεθεί αυτό το βίντεο του Δρ Murray (7-28-09)

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  Το βρήκα ενδιαφέρουσα, επειδή έχω ανάγνωση ολόκληρου του δικτυακού τόπου και πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν το υλικό του Δρ Murray ήταν, και τώρα ξαφνικά αυτό το υλικό που έχουν από αυτόν, που δεν είναι καν κοντά .. αλλά ακόμη ...

  Όπως είπε κάποιος άλλος σε ένα post .. Είναι WATCHING site αυτό και FIXING THEIR FLUBS ΒΑΣΗ των ΗΠΑ!

 66. σοκάκι Said,

  Παρακαλώ ό, τι κι αν κάνουμε, αν κάποιος από εμάς βρίσκει το whereabout παρακαλώ μην αποκαλύπτουν ότι μόλις μας δώσει ένα μπράβο ή κάτι για να μας πείτε, αλλά dont αποκαλύπτουν τον πραγματικό τόπο. Theres να έχει ένα καλό λόγο γιατί θα ήταν ψεύτικο το δικό του θάνατο. Αν ήταν όπως το απειλούνται μερικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είπε τότε θα πρέπει να σέβονται την ιδιωτική ζωή και τον άφησε διαμονή κρυφό.

  Σ 'αγαπώ Μιχαήλ.

 67. maria2284 Said,

  LilithBelgium, το βιβλίο "Unmasked" είναι το βιβλίο phoniest εκεί περίπου MJ. Ο συγγραφέας μόλις έλαβε λαϊκές και έγραψε τους σε ένα βιβλίο. Δείτε τα σχόλια για την Amazon.com σε αυτό, ότι το βιβλίο είναι σκέτη βρωμιά! MJ Lives!

  Αν θέλετε ένα πραγματικό βιβλίο για MJ είτε πάρετε την αυτοβιογραφία του "Moonwalk" του Michael Jackson ή "Ο Michael Jackson συνομωσία" με την Αφροδίτη Τζόουνς.

 68. kitkat Said,

  @ ebonyivory mj

  Συμφωνώ omgsh εξυπνάδα και όλα τα άλλα θα επίκλισης επίσης WAIT 2 γ αντιμετωπίζουν εκεί. Το μόνο που μπορώ να pic wat σκέψεις θα πάει εκεί thro υπόψη ως έχουν, εκεί δηλαδή εκεί σιαγόνες droped ενώ νεύμα από τα κεφάλια μας ν χαμόγελο. Mj αγαπώ τόσο πολύ, ώστε το ωραίο να μιλάμε για PPL tt αισθάνεται το ίδιο με εμένα. Ελπίζω να μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή
  πολλή αγάπη, kitkat <3

 69. JC.LOVES.MJ Said,

  I LOVE MICHAEL JACKSON ΚΑΙ λείπει!
  sommeone παρακαλώ να με βοηθήσει, im κοντά σε εξέλιξη τρελός!

 70. kitkat Said,

  @ Hallevy1

  lol Wen είπε tt; = D

 71. Η νάρκωση Said,

  Και πάλι?
  τα αποτελέσματα των επίσημων αυτοψία, οι οποίες αναμένεται αυτή την εβδομάδα είχαν αναβληθεί και πάλι!
  Απίστευτο, πέντε εβδομάδες μετά και ακόμα τίποτα δεν uhhuh ... ...

 72. SJ1983 Said,

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  και ξαφνικά ο Murray εργαζόμενους φαίνεται
  αυτή η γυναίκα είναι ξαπλωμένη την κώλο off
  ζητά να έχουν μεταφέρει μόνο μια καρέκλα αντί να λάβει τα αρχεία ναι ναι ναι
  sais που θα doesn't γνωρίζουν καν αν Murray θεωρεί λυπηρή την απώλεια της MJ

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0
  και στη συνέχεια αυτή η γυναίκα αρνείται και πάλι με μια άλλη διαφορετική ιστορία

  Για τους ανθρώπους εδώ που είπε ότι είναι τόσο προφανές ότι οι άνθρωποι που παρακολουθούν αυτό το site, με τα πράγματα που θα βρείτε περίεργο και ξαφνικά οι άνθρωποι εμφανίζονται σε συνεντεύξεις και αρνείται ότι
  Πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια sooo TZM είναι μέχρι στιγμής σε αυτό sooo
  Αν δεν έχουν τα πρώτα που υποστηρίζουν ότι MJ πέθανε μόνο λίγα λεπτά μετά την "έχει πεθάνει", ενώ άλλα των τηλεοπτικών σταθμών και το διαδίκτυο ήταν σε αναμονή για την επιβεβαίωση.
  Και πώς ύποπτες TMZ ότι κάνει τα πάντα για να μοιάσουμε MJ πέθανε;!

  TMZ IT IS IN BIG TIME!!

 73. SJ1983 Said,

  Μιλήσαμε με LaQuisha Middleton και την αδερφή της, LaQuanda τιμή, και οι δύο από τους οποίους εργάστηκαν για Δρ Murray κατά το χρόνο. LaQuisha είναι το γραφείο του διευθυντή. LaQuanda είχε απολύσει τον περασμένο μήνα.

  Ο διαχειριστής της εγκατάστασης αποθήκευσης μας λέει τις δύο αδελφές ήρθε στην Δρ Murray της μονάδας στις 9:22 π.μ. Λος Άντζελες φορά την ημέρα Jackson πέθανε και άνοδο 3 - 5 θέσεις, εκτός από τα άλλα αντικείμενα που γίνεται με το χέρι. Ο διευθυντής λέει ότι μίλησε προσωπικά με δύο αδερφές κατά την εγκατάσταση.

  Αλλά Τετάρτη - εκτός Δρ Murray γραφείο του Χιούστον - LaQuanda μας πει έμεινε στο γραφείο την ημέρα Jackson πέθανε και δεν προχώρησε στην εγκατάσταση αποθήκευσης. Λέει ότι την αδερφή της και πήγε ανακτήσατε μία βιολογικά επικίνδυνα κουτί - γεμάτες με βελόνες που χρησιμοποιούνται. Λέει Δρ Murray δεν ζήτησε την άμεση και εξ αυτών να μεταβούν στο χώρο αποθήκευσης. Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο θα παραλάβετε ένα κουτί που χρησιμοποιούνται βελόνες και το πάρω πίσω στο γραφείο, LaQuanda λέει ότι απλά τα πράγματα κινούνται κοντά στο γραφείο.

  LaQuisha λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Λέει ότι το μόνο πράγμα που πήραν ήταν μια καρέκλα. Επίσης, λέει ο Δρ Murray δεν την να προχωρήσει άμεσα στην εγκατάσταση. Όσον αφορά γιατί πήγε, είπε "εγώ πάντα."

  Επίσης, δεν πιστεύω Δρ Murray διαχειρίστηκε θανατηφόρα δόση του Propofol να Jackson.

  Γιατί να νομίζουν ότι SHE; Μαλακίες!
  Τότε γιατί είναι αυτή λέω

  Λέει ότι την αδερφή της και πήγε ανακτήσατε μία βιολογικά επικίνδυνα κουτί - γεμάτες με βελόνες που χρησιμοποιούνται

 74. shortandsweet Said,

  Έχω παρακολουθώντας αυτό το θέαμα για λίγο και τώρα έχω να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Η μέρα έμαθα ότι είχε πεθάνει Michael εγώ δεν θεωρώ ότι στην καρδιά μου ότι ήταν νεκρός. Έχω παρακολουθούσα κάθε κομμάτι βίντεο θα μπορούσα να βρείτε και είδα πολλά πράγματα που ο καθένας εδώ έχει αναφερθεί. Το μόνο πράγμα που διατηρούνται υποκλοπών μου ήταν η εικόνα τους σε τροχαίο Michael το νοσοκομείο για το φορείο. Υπήρξε κάτι που ήταν ενοχλητικός για αυτό particuler φωτογραφία μου και τελικά κατάλαβα αυτό. Ο επικεφαλής του είναι διατήρησε μέχρι φορείο. Δεν έχει και πολύ αν δεν τα ψάχνουν πολύ κοντά σε αυτό που δεν θα είναι όμως. Προέρχομαι από μια μακρά σειρά EMTs και έχουμε ένα ιατρικό ιστορικό εγώ. Ποτέ δεν άρει το κεφάλι κάποιου που προσπαθούν να κάνουν CPR και το έκαναν. Έχει κανείς άλλος αυτή την ανακοίνωση;
  http://www.youtube.com/watch?v=t7BSS-kbyjk&feature=related

 75. lucrecia Said,

  WY λαμβάνει τόσο πολύ χρόνο για να εξακριβώσει τι έχουν persone στο στομάχι; WY dont θα έχουν καμία απόδειξη για το θάνατό του; Υπάρχουν μόνο λόγια! Επιχειρηματικές και στη μέση. Πού είναι οι φωτογράφοι και οι paparatzis σε όλα αυτά; Μιλάμε για τον βασιλιά της ποπ! Να κάνουμε αυτή τη δουλειά, w έχουν να κάνουν τη φωνή μας διαγωνισμού! Υποχρεωτική για τα αγγλικά μου!

 76. Bee Said,

  Σήμερα το πρωί σχετικά με τη σημερινή Παρουσίαση, Μιχαήλ του σεφ Kai Chase έδωσε συνέντευξη. Θα είχε προσλάβει τον περασμένο Μάρτιο και αφήστε για 3 εβδομάδες του Μαΐου, στη συνέχεια, επέστρεψε στις αρχές Ιουνίου. Είπε Michael εξέφρασε ανησυχίες και της είπε ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι θα βοηθήσει "να τον υγιή». Είπε επίσης ότι καίτοι στις τρεις εβδομάδες έλειπε είχε πάρει λεπτότερη.
  Είπε ότι ήταν ενθουσιασμένοι και σχετικά με ανυπομονησία να το Λονδίνο δείχνει.

  Αυτό είναι ένα περίεργο πράγμα: Είπε ότι «μέσα σε λίγα λεπτά» του Δρ Murray τρέχει ουρλιάζοντας κάτω από τις σκάλες για τον Μάικλ, ότι η παραϊατρικού εμφανίστηκε. Επομένως, γιατί δεν είχε Murray 'screamed "όταν ανακάλυψε πρώτος, πριν από την έναρξη Michael CPR;

 77. Η αλήθεια Said,

  Congrats για το ορόσημο. Αυτό είναι πολύ κόσμο σκέψης MJ είναι ζωντανός.

 78. Shauna Said,

  Συμφωνώ με το πρόσωπο που είπε TMZ είναι σε αυτό το αστείο. (αν πρόκειται για φάρσα) Κάθε φορά που αυτό το site κάτι ερωτήσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξαφνικά κάποιος θα βγει και να το εξηγήσω. Γιατί δεν θα το εξηγήσουμε στην αρχή; Είμαι πραγματικά αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι ζωντανή. Τώρα οι εκθέσεις νεκροψίας που έχουν τεθεί εκτός άλλη εβδομάδα; Γιατί;
  Κάθριν πήρε την επιμέλεια των παιδιών που το καθιστά εύκολο για τον Michael για να τις δείτε. Debbie Rowe only came out to fuel the media. I don't know what to think about Dr. Murray. Either he will take the fall and go to jail or he will have the best lawyers and get out of it. He just showed up out of nowhere. If Michael was supposed to have all these doctors for many years why add another one? Plus the doctor had money problems and a history of lawsuits agianst him. He could just be a paid pawn in the entire hoax. I don't think we have seen the real Michael for a while. Some of the pictures of him from this year don't look like him. I compared some pictures from 2006-2008 and he looked pretty much the same but in 2009 he looked completely different. Maybe one of his doubles.

 79. answers Said,

  Regarding the below post…
  You might as well have burned your money..there is no way I am giving 1c to this creep Ian..
  He can go to HELL. He is a liar and a coward.. everyone tries to cash in on MJ.
  I saw a little of this animal speaking on TV about MJ's “GAY LOVERS” what a load of crap-
  MJ had doubles and imposters working for him..how does this Ian know that it's not them…

  Oh please any Mj fans out there please don't buy a book filled with crap…
  this is the type of thing that MJ ran away from this is what he dreaded..ALL the lies lies lies.
  I hope that Ian Helperin burns in hell-once again Ian you are the scum in pools hellfire!!!!!!!

  # LilithBelgium Said,

  Γειά,

  I would like to say.

  I have just accepted the book 'Michael Jackson : Unmasked (Ian Halperin)' today, I almost ended to read it. To before it I doubted the death of Michael, since, I do not doubt it any more. Read this book you will understand then why all doubts left.

  I am sad since I read it and I begin understanding certain things since I read this book..

  Sorry for my English but I'm Belgian.

  Καλή σου μέρα.

 80. thanameslilixd Said,

  August 1st 2009!!!

 81. δυναμίτης Said,

  Wat a surprize delayed again lmao i didnt see that coming NOT!

 82. δυναμίτης Said,

  lol and whats up with does sisters names i mean who came up with them, and when are we gonna see murray on video to prove the guy is real cuz i dont think he is

 83. δυναμίτης Said,

  @Maria2284 Ur right that video is bad it could be any one

 84. supernurse1 Said,

  To: Maria2284……you are so right about “The Michael Jackson Conspiracy” What a book! It shows how the media takes things and twists them to suit their purpose. They hurt this kind, gentle man so much and it makes my heart ache. I hope more people read it so they can read the truth of the matter. I hurt so bad for him, and wish I could help in some way. I am four years older than he is, but I have loved and appreciated him for many years. I've always had the desire to discuss metaphysical things with him, as I am really into that, and I feel that he is too. I have found so many answers there to a lot of questions and feel more spiritual because of it…….not religious really….but spiritual….there is a difference. Anyway, thanks for your post…and congrats to admin.

 85. Hallevy1 Said,

  @kitkat :”lol wen did he say tt? =D”
  Hi, I red his message 3 days ago.
  Source : “Channeled Message Received From Michael Jackson on July 27, 2009″, http://www.cherokeebillie.com/Blog.html

 86. charliechaplin Said,

  I'm not sure if this has been pointed out already. Is it true that TMZ, who was the first to report MJ's “death”, reported the “death” BEFORE that ACTUAL time of death on the death certificate ?

 87. ladywho Said,

  great job with site

 88. elizabethvitale Said,

  By the way, how many people viewed Michael's body at the private showing and who? Does anyone know?

 89. maria2284 Said,

  They'll NEVER release the “autopsy” results… because there are none. That's the thing, and look at the memorial, why would they have to broadcast it worldwide for free?? Hmmmm maybe so MJ could see it from wherever he is, yeah? Έτσι νομίζω. And why such an elaborate event? Sounds like MJ had his hand in this one from the very start, only he would construct such an event… I thought it was great, cried my eyes out… but when I saw that “Im alive and will live forever” through my tears, I knew he was still alive. And the fact that they never opened the casket, I mean.. come on. I think Elvis had a better idea with the air conditioned casket lmao with the wax dummy that started to sweat lol

  I wouldn't worry about out baby Michael though, I think hes doing A-okay.

  LOVE YOU ALWAYS MICHAEL!!!!!

 90. maria2284 Said,

  Has anyone seen the Obituary in their local newspaper or online???

  Is there an Obituary for MJ?

  Just thought I'd bring that up.

 91. SJ1983 Said,

  Jackson Autopsy Delayed
  Posted Jul 30th 2009 5:36PM by TMZ Staff

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner has delayed release of Michael Jackson's autopsy report.

  After meeting for several hours today with the LAPD and LA County DA's office, the Coroner decided to push back the release of the autopsy results … the stated reason — need for continued investigation.

  Present at the meeting today … LA County Coroner Lakshmanan Sathyavagiswaran, Head Deputy DA Bill Hodgman, LAPD Detectives Orlando Martinez and Dan Myers.

  AUTOPSY AGAIN AGAIN DELAYED ?!! OH COME ONE!!!!

 92. SJ1983 Said,

  @ dYNAMITE
  They sisters names sounds more like someone with a bad fantasy to come up with such not original ” black” names….further they look like they have been picked up @ Kentucky Friend Chicken, and being paid a little money for acting, but they still could not get their 2 stories right yeah yeah yeah
  We found it strange that no one seen anything other then 1 photo of Murray and no co workers and pooooof they are all of a sudden excisting yeah yeah yeah
  and then the suspicious video with what would have been Murray, it could have been anyone!!!?!!

 93. Narcosis Said,

  http://www.tmz.com/2009/07/31/michael-jackson-propofol-dr-conrad-murray-died-houston/

  If this is true (and I doubt) why was there NO hart-monitor in the room?

 94. TheHitcher Said,

  Thanks admin. Been following the site for weeks and have converted my family into believers haha. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

 95. Rofibbs Said,

  Thx #67 for hittin the nail head on…Ian Hal(wateva)sprin is a huge joke who jus wants to sell junk news for big bucks. I dnt see them releasin the autopsy results cuz they know the MJHD will dissect n interject the results for irregularities where neccessary, they know we are on here n they know wat we're up to. As for Dr Murray, the Authorities are jus raisin too much dust but at the end, the charges against him will be dropped with the excuse that Mj had too many Doctors…the puzzle is beginnin to fall into place ((watch this space))

 96. Rofibbs Said,

  Another Funny question is “Why wud Debbie Rowe continue to recieve her spousal fee wen the said “spouse” is dead, she doesnt hav custody of the kids n wuznt mentioned in the will…seems to me that “whoeva” has been payin her is still alive n still wants her to be paid. Isnt she s'posed to get such fee if shes with the kids or her “spouse” is alive? Who's goin to be payin her anyway since shes not in the will??

 97. Hideaway Said,

  Admin: Congratulations on the million+ hits!
  Thank you so much for providing an investigative forum for those of us who have suspected Michael Jackson is not dead! As soon as I heard MJ was sick, then suddenly *poof* he's “dead,” (according to, of all sources, TMZ….a resounding “wtf ?”) it didn't sit well with me. By that I mean I trust my intuition – it said “Nope, he's alive.” I searched for MJ hoaxes/conspiracies the next day and have been checking in to your MJDH website ever since. It is reassuring to have a community of people who share this viewpoint…it makes me feel less crazy at least. The whole MJ news debacle since June 25th has had a positive impact already in that it is forcing us to question what information is credible & who are credible sources. If it's not that serious, it's still a fun game he has laid out for us. He left plenty of clues for us to piece together the puzzle in this nicely planned grand scheme. The truth will reveal itself eventually. I hope Michael & his trusted co-conspirators are enjoying the attention as much as we are enjoying sleuthing this case.

 98. Hideaway Said,

  I want to add I have a renewed appreciation for Michael's intelligence, inventiveness, originality, creativity, vitality, and the exciting feelings he can generate in us. He is truly living up to his status as an icon, a living legend & a decent, honest human being. The more I learn about him & his integrity, the more impressed I am. I am also impressed with everyone on this site who shares their ideas and theories. Some smart cookies here.

 99. SJ1983 Said,

  @ Elisabethvitale
  NOBODY CAUSE THERE ISNT A BODY!!
  only they claimed that Joe nore Tito have seen him cause his face was too damaged after CPR
  that should be the reason why there was no open casket
  BUT HOWEVER THEY CLAIM THAT THE 3 CHILDREN DID HAVE SEEN THEIR FATHER EVEN THOUGH HE WASNT LOOKING GOOD?!??!!?
  while the rest didnt want too look was because he was too damaged?!?!!
  biggest bullshit ever !!!!

 100. m Said,

  hey , i don´t know what is true but, i read in a web site that the paramedics who took him to the hospital spent more than ten minutes to recognize him!!They knew that was Mj TEN minute LATER!!Come on!!How don´t you recognize his face immediately!!They said that he looked like an old and ill man, and nothing like the image of mj they have in their minds!!!This is sooooo strange, don´t you think?!?!

 101. m Said,

  i mean, if you watch the rehearsal footage, he looks the same MJ we all know, and not an old man!!And why the doctor called mj´s son to come to the room!?To watch his father dying?And some sites are reporting that when the paramedics arrived, mj was already dead, so if it is true,why all that breathing tubes?A paramedic knows if a person is dead or alive!!!!!

 102. heartbreak_hotel Said,

  First of all sorry for my English, I'm from Lithuania. I'm really glad that I found this site. Thanks, Admin! I would like to share with something what I have found out. I was checking E'Casanova's twitter almost each day and then on 26th of July he writes a message: “August 1st”. Then 2 days later he writes this message on his twitter: “The date that will rock the world.” Is he mentioning something about Michael in this message? To me those two messages sound really weird.. Today I tried to open E'Casanova's twitter site and it turns out that the page does not exist. How's that? Isn't that just really really strange or it's just a coincidence? Personally I don't know what to think anymore about the whole MJ “Death”. For me Michael will always be alive through his music and performances, because he had such a huge talent and just incredibly big heart that I think no one could ever really have like he did. I wish him joy and happyness whenever he is right now.

 103. leolady Said,

  READ THIS:
  ANYWAYS, what I wanted to say is: admin you said about ecasanovas twitter page that it was blocking everyone out? I had access to that up until today. And after the postings about the dinner at the castle there were two more posts, one from July 26th: “August 1st 2009″ (that's all, just that date!) and then on July 28: “THE DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.
  Has nobody else seen this but me?? Nobody mentioned this. Isn't that weird? I've been going crazy ever since I dicovered this page and sometimes I just don't know what to think but I'm thinking more and more that this could be true and MJ is alive . I've been wrecking my brain about that twitter post, but.. August 1st is TOMORROW. So we shall see soon…
  When I heard what supposedly happened my first thought was no, that's not right, can't be, all wrong, no way, just didn't feel right in my stomach. And usually my gut feeling is right on…

  And just in case…your reading this Michael.. I would have done the same if I were you and I would stay hidden if I were you..I'd love to see you again but if you decide to just live your life in peace and quiet and get away from all this craziness, I'll be happy just knowing you're happy. But it sure would be nice to know that you are indeed alive and well, that's all…

  Would love to do this with you: http://www.youtube.com/watch?v=lQLfJG1hmcM&feature=related

  All my love,
  Ειρήνη
  xx

 104. eurekh6700 Said,

  hey guys s tis wierd or wat?! i was following E'CASANOVA (thos thos who dnt knw he is the no.:! mj impersonator) in twitter for the past 2 weeks. at first he didnt remove or block me. so i was reading the updates. his last update waswritten as ”1st august 2009” and i waited for a day no update .then after a few hrs i checked it was updated as ”the DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.. wats hapeng?! wats d connection with the august 1st date and the words ”rock the world' – (rembr mj's song . rock my world)and jus nw in india its august 1st and i go n ckd my twitter. i see that ecasanova blocked me / removed me. it was realyy shocking. he dint tak any action all these days , bt suddnly on aug 1st he started to remove peopl n completely shut his accout?! for wat plss im sure somthing is about to happen. pls reply has anybody else noticed his last update.plsss reply

 105. Mijac Said,

  I found this extremely odd, i went to my twitter today, and i was trying to find E Casanova, and guess what: THE PAGE DOESN'T EXIST anymore!!!

  http://twitter.com/ecasanovaMJ

 106. knirketrold Said,

  hey all.
  I would just start by saying that I hope i can understand what I write because it is translated from Danish into English.
  I first thought he is dead but afer I have been on this page and looking on the net I do not believe in it anymore. I very much doubt.
  after it emerged that MJ is dead. I thought 'nope I do not believe it “(I have never been good enough game quite big fan of him, but he has since made some good music.)
  7/7-09 so they will display to remind him” hmm hmm “I thought. it was quick because the man had only been dead for 12 days.
  but the days came and I put myself in front of my television because I had to see it. and my first thought was. “He lies in an open coffin” but he was not.
  during the whole “show” seems to me that it seemed strange, even my boyfriend who has no interest for MJ said “just wait and see, he is cheating all of you and come up from the coffin because you can not in 12 day time to make such a great “show.”
  during the show you could see the family. and the boys was chewing gum appeared to be bored big time :-S.
  Having the speakers, only one who shaking was Brooke Shields (and she IS an actress) I wonder why?
  when the whole family came up on stage and singing the songs they all smiled even his children: S hmm hmm.
  6 March 2009 he says that he comes with a big show “THIS IS IT” his very gentle voice as he always had was not like him. + he said nothing only “THIS IS IT” and yes that was “this is it”! ...
  when you look at the last picture of MJ in ambulance could not have been taken. in the first flash in the background is right, the red car is left but the picture is slightly tilted as if it should be taken such flash would be left. even my little brother who has a car with tinted windows, went out and took a picture into your car. induced the image he and brighten it. and yes it can be done but it would never be so good that you can see shadows on the background or that it would be so clerly as it is on pig off MJ.
  there are someting I do not understand! how can it be that you only see the ambulance in front the MJ house but you do not see him coming out and into the ambulance. (did't he have many fans there).
  I do not understand how MJ can make the music less than 11 months before. and dance as good as he does 2 days before he dies and then be on drugs as they say in the news. for no one can do that. I found on youtube some links to it is a fake death. very intrest.
  there are 1-2-3-4

  http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs&feature=related

  but what will happen if he not dead?? hope some can explain it to me!
  I would like to say that whether or not MJ is dead or alive, I hope that he feels good were ever hi is

 107. mjlover4ever Said,

  I just wanted to say how happpy I am that this site exsist. I'ma big micheal jacskson fan, not only am I fan of his music, but im huge fan when it came to micheal being such and extrodinary human being. he had to most wonderfull personality ever, he was such a gentle, loving, caring, kind hearted man, with a smile that will light up the world.

  But I just wanted to share this article with you guy, It gave me even greater hope that he's still alive:

  POP WARBLER Michael Jackson kept an astonishing “death-hoax diary” explaining how he would fake his death of a heart attack and telling when he would come out of hiding, a family friend who claims to have found the journal “among Michael's personal effects” tells derekclontz.com exclusively.

  ALIVE – OR NOT? You be the judge.
  “There's too much pressure, pressure, pressure … pressure everywhere I turn …” a diary entry dated Nov. 17, 2008 is alleged to say in part.

  “I don't know who I am, not anmore (sp). Maybe I'm just a father to my children. Maybe I'm washed up.

  “The drugs are (illegible) a toll … (illegible) … I'm not addict. But I can't stop …

  "Αν Elvis ... (δυσανάγνωστο) ... για να μπορεί Ι.

  "Θα πάρω μια" καρδιακή προσβολή "από τα ναρκωτικά όπως το έκανε (Ναι, καλά!)

  "Θα επανέλθω, αλλά μόνο όταν είμαι έτοιμος. Μεγαλύτερο από το «69 Elvis.

  "Ίσως τα Χριστούγεννα 2009. Ή ίσως το νέο έτος είναι καλύτερη.

  "Α-πίσω από-νεκρός περιοδεία, μια πραγματική Θρίλερ. Αλλά θα πρέπει να επαναπαύονται. Είμαι κουρασμένος. Δεν είμαι (σκέψης) σαφώς.

  "Είναι τα ναρκωτικά.

  "Πολλοί οπαδοί ακόμη αγάπη μου. (Μερικές) άτομα το μίσος μου. Thing (SP) θα είναι διαφορετική (μετά από αυτό) ... "

  Jackson insiders declined to comment – officially – on the report. But as one privately put it, “We love Michael no matter what.”

  The friend who leaked portions of the diary also was tight lipped, saying only, “There are over 60 pages (of it) that I will release to the family through my lawyer and they can do what they want with it. It doesn't belong to me. It belongs to Michael and his loved ones.”

  Other sources confirm that Jackson, 50, had spoken of a death hoax “on several occasions” in 2008 and also in 2009, although the reported discovery of the diary that outlines his plans seemed to come as a surprise to everyone contacted by derekclontz.com.

  A paint-by-numbers account of a death hoax, in the superstar's own handwriting, could lead to serious legal problems, say legal observers, especially if the journal is perceived by insurance companies and the authorities to be a blueprint for fraud.

  “I hope to God the diary is legit,” said a Jackson confidante who requested anonymity. “If Michael really is alive, if he orchestrated all this, if he faked his own death, then nobody will be happier than me. As for fraud – nope, no way.

  “Michael wouldn't commit fraud. He's not trying to collect insurance. He's protecting himself. He's doing this for his children. I'll guarantee it.”

  News of Jackson's “death” on June 25 stunned the world. In fact, within hours of the ann0uncement by authorities, fans had already begun to speculate that he was still alive and had gone into hiding. Subsequent reports suggested that he was, indeed, perpetrating a hoax to escape the pressures of life in the public eye.

  Scooping the world, derekclontz.com reported Jackson had been spirited to Asheville, North Carolina and then to Eastern Europe, where it is thought that he might be holed up in Hungary, or even in Russia, where hundreds of people claim to have spotted him in Moscow.”

  I also believe micheal is still here because alot of other things just dont add up, they say micheal had camera's outside of his home, so these camera's must have showed micheal being put into the ambulance, why wount they release these footage to the world?? there alsoing saying that micheal might have died 8:30 that moring, but in the picture shown of him so call in the ambulance, you see a vein in his forhead, if he was supposedly dead I dont think a vien would still be proturding out someone's forhead like that. I think micheal also hoax his death so that the doctor's who were enabling him these dangerous drugs, could be punished, I think he came to realise that these doctor's only wanted his moeny, and wasn't concern about the fact that this could kill him if used outside of a hospital. also the pepsi video that was released, belong to him. he brought it from pepsi, so I think he released the video now, so the world could see how badly burned he was, and why he became addicted to pain killers. there's so much other clues, that doesnt add up. but I do believe the #1 reason as to why he hoax his death, is because he needed to get away and he needed to go to rehab, and fight this addiction. he knew he wasnt able to do those 50 shows. micheal knows he has to live as long as he can. he belived in life, he never wanted to die.

  Micheal I hope your recovering and well. wheater you choose to come back or not, your ture fans will forever support you. and respect your decisons. so much people in this world love you, and this website shows this =]

 108. Rofibbs Said,

  One thing we shud understand is the Jacksons are very secretive…If they cud keep Janet's marriage of 9yrs to J Alozondro a secret from the world n nosy media for so long, i wonder how long the truth 'bout Mj will take. Sum1 on here said the reaction U see on the Family's face is RELIEF not GRIEF ni conquer..

 109. Rofibbs Said,

  Cherokeebille.com quoted MJ as sayin, ni quote..'i did my best to help children all over the world and i will keep workin on helpin children from spirit' unquote…Wat a sick joke?? For starters:-
  1. Spirits who pass on with a lot of unanswered questions surroundin their death like MJ's, dont rest. So the talk of bein at rest n love doesnt come into play especially wen reports are sayin the said “corpse' hasnt been buried yet..

 110. Rofibbs Said,

  2. Secondly, When spirits go into rest, THEY REST!! “not help children' in spirit. That task is left to the ALMIGHTY, Humans n the Angels, not spirits that have passed into light n love. Havent they heard that the dead has nothin to do with the living. Fakes!!

 111. Rofibbs Said,

  3.Thirdly, MJ's communication with them shud be filled with Apologies for his unexpected exit from the world n the heartache he has caused folks who love him dearly not that JOKE they scripted.

 112. Rofibbs Said,

  4. Finally, the whole write- up sounds like a suicide note..we all heard from reports that MJ wuz very happy n went to bed with the intention of wakin up the next day NOT dyin. I cant stop wonderin wat ppl wont do to get attention.

 113. joan11 Said,

  In one of the reports I read that MJ's people may not be able to claim any life insurance as someone incharge did not pay the premiums and used the money himself. I was wondering how this suddenly came up.

 114. joan11 Said,

  To be very sincere when MJ's death was announced like all other fans I cried and then again at the memorial. Till then I had no doubts at all and I really don't know what prompted me to go up to google and check out for any fake death reports. When I found this site I was really happy that so many other people over the world felt the same. Can so may people be wrong?

 115. joan11 Said,

  Hey guys, just check this: http://www.jlaforums.com/viewtopic.php?t=1867063 . It's about e”casanova…

 116. westin Said,

  Somehow the fact that Dr. Murray called Prince to his dad could be explained Michael could be alive and wanted to say something to him. I know this is a stupid theory but still could be an option…

 117. heartbreak_hotel Said,

  Wow! Thank you mjlover4ever for sharing with the information you have found. It would be great if there would be a special post about MJ Hoax Death Diary, so everyone could read about it. Waiting for the Christmas and New Years eve! (:

 118. westin Said,

  the twitter account of e'casanova doesn't exist anymore….since aug 1…

 119. thelostchildren Said,

  hey guys remember sweet lisa marie presley's blog post on his 'death'? she commented that Michael KNEW how he would die, which he said, ' “At some point he paused, he stared at me very intensely and he stated with an almost calm certainty, “I am afraid that I am going to end up like him, the way he did.”

  I promptly tried to deter him from the idea, at which point he just shrugged his shoulders and nodded almost matter of fact as if to let me know, he knew what he knew and that was kind of that'

  if Elvis' death was a hoax, is this another possible clue that Michael is also modelling after him? though this may be just thinking on my part, but it's enough to be thought-provoking. any comments?

 120. aseem Said,

  @ mjlover4ever
  i appreciate your thought….
  all the fans will definitely respect his decision and will support him forever.. and would even support if he come back..

 121. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  check this out. http://www.vegaslovesmj.com/

 122. nefferteareya Said,

  I am so blessed to have found this site. It is so wonderful that we have an outlet where we can all share our love and respect for Michael without having to read all of the accusations and negativity. I have been an admirer of Michael's all my life. To me,he is so much more than an entertainer,he's a teacher and I have learned so much from him.Much like the rest of you,I,too,feel that our Michael did not die on June 25,2009. I feel that he is still very much alive. I think he watches this blog closely,as he loves us just as much as we love him.Michael, I know you are watching this blog daily. i want you to know that you have touched my life in such a special way.In you michael,i saw love,compassion,humility,and just an overall wonderful and caring human being. I strive to be like you,Micheal.In everything I do.Michael,we,your fans love you and we miss you terribly. However,it does make us feel better to know that you are somewhere living out the rest of your life in peace. The press,papparazzi,and “haters” can hurt you no more.We understand why you did what you did and we don't love you any less.Michael,I pray for you daily. You will forever be in my thoughts and prayers.I sincerely hope that you are finally at peace. I wish you love,peace,good health,and above all HAPPINESS.No matter what,you will always be “my mikey-poo”.
  your forever #1 fan,Nefferteareya
  I LOVE YOU MORE!!

 123. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  Yep This Whole Hoax Is Gonna Rock The World. There Are Alot Of Incompetent Individuals That Will Believe Anything The Media Tells Them. I Dont Believe Michael Is Dead And Noone Is Gonna Change That. Plus If You Believe The Media. Your Stupid. Michael Is Intelligent, He Is Pulling This Off Pretty Well. Im So Glad That There Are Intelligent Individuals Among Us. I Have A BlogTV Account And Im Gonna Be Talking About The Death Hoax. All Of You Are Welcome To View It. My Name On There Is CrazyInsaneBarbie.

 124. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  As I Already Said, Tons Of People Are In On This Hoax, Even People You Wouldn't Suspect. They Are Watching This Website And Changing Their Stories Big Time.

 125. Perfume Said,

  @m I still go back to what the paramedics said that there was something odd about the house and that the person they were administering CPR had facial scarring as though the person had recent facial surgery, hence why they could not make the person out as MJ…..and what struck me is that the paramedics said they could not put their finger as to what was odd about the house and the person….still will stay with me cause I saw these words the day it was announced he had cardiac arrest we might never had met MJ face to face but we would sure know whether it was him or not so my guess is that the paramedics were nor even sure if they were administering CPR on a body double or MJ

 126. bghoppy Said,

  1 million hits! Is that gold, or platinum?

  But admin, no new article to remind everyone of the pertinant questions still unanswered? you don't feel the need to question why the smaking gun has none of the paper work from the 'investigations', or that he's not buried yet, or that now his cause of death is delayed indefinately? You spend alot of money on this site, removed the time regisitry (that you are 10 hours behind EST), news reports in the national media seem to follow leads laid out on this site, yet never actually broach the subject. I underestand you accept donations, but your time on this has obviously been substantial?

  Why is there not one reputable journalist reporting back with the answers and data surrounding the questions that are raised on this site. (Which got more complicated to communicate with other users rather than easier, after repeated requests for a singular line of thought. That was we wouldn't have to read the stupid shit shit about the 'fake kids', and hand markings. Every source is unreliable, unnamed, or biased, but everyone believes what they are being fed. 'Journalism' and our own government have given this situation no light or dimension.

  The whole point we all should be reminded of is that there are NO ANWSERS and NO PROOFS, yet surrounding the unexplainable death of of a mysterious, famous, wealthy, loved man. And yet we are getting no closer to the truth.

  And that sucks, and I give up on caring what happened. It sucks that I did miss alot of what he was doing in the past talent wise, because of the lies of greedy fellow humans, and it sucks I wont get to see him do even more mindblowiing things with his body, mind, and soul. Great, he left 200 songs (maybe), but the price of those melodies are not worth it. I get to have people who know me think I;m out of my mind because i think mj is ok, and you are (probably). But now it's obvious we are all alone and crazy, and I feel cold now. I guess i'm just jealous, i want out, too. RIP Mike

 127. RubyMJfan Said,

  Τώρα είναι τυχαίο ΠΑΡΟΝΤΑ ?????? 25η Ιουνίου 1979 και 25 Ιουνίου 2009;;;; Έλα, μου είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα πεθάνουν Jackson ακριβώς, ακριβώς 30 χρόνια αργότερα, στη συνέχεια αυτό το σχόλιο έγινε με Elvis' το θάνατο, αλλά σας παρακαλώ να αντλήσει τα δικά σας συμπεράσματα!

 128. Coconut Said,

  Okay – I have to say something! I noticed something odd… This Site has now 1 million hits, that means that also the family, doctor and friends are watching this site. Remember – at the memorial, at other interviews and a few minutes after Michael's 'death' Jermaine never waste a tear. We all wondered why nobody of the family cried and I think the family was reading it too. And suddenly, just in an interview, after the 'save the world awards' Jermaine was crying hardly and he let a teardrop running down his face without any try too hide it. ΓΙΑΤΙ; Why shows he now a months later such a tear that everybody can see it? I way crying right after the news of his 'death' and at the memorial but now I can't because it's so “long ago” and I'm just sad now.
  Remember at the memorial alle were taking sunglasses to hide their sad eyes and tears and suddenly in an interview this fact doesn't mean anything.
  I'm confused and I want to understand it…

 129. hanhj Said,

  yep, that's only the matter of time, i always believe in the first place. σε ευχαριστώ!

 130. BeenTown Said,

  Admn, you deserve all o fthe hits. Great site!

 131. mylovermjj Said,

  RubyMJfan Said,
  Τώρα είναι τυχαίο ΠΑΡΟΝΤΑ ?????? 25η Ιουνίου 1979 και 25 Ιουνίου 2009;;;; Έλα, μου είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα πεθάνουν Jackson ακριβώς, ακριβώς 30 χρόνια αργότερα, στη συνέχεια αυτό το σχόλιο έγινε με Elvis' το θάνατο, αλλά σας παρακαλώ να αντλήσει τα δικά σας συμπεράσματα!

  I think you are right. I have already heard that and I think that the “cardiac arrest” couldn't have been in that exact day and 30 years later.

  F**K THE PRESS MICHAEL IS THE BEST!

 132. theinformer Said,

  THIS IS CONCLUSIVE EVIDENCE THAT MICHAEL HAS STAGED HIS DEATH FOLKS!

  Kai Chase (Michael's chef) is interviewed by Larry King. Listen to the question and answer from 3:15 to 3:47:
  http://www.youtube.com/watch?v=QEMizSwjC3I

  Blanket is still unsure what's happened to his father:
  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2547051/Blanket-torment-over-Jackson.html

  The Blanket reaction completely conflicts with the answer Jermaine gave to Matt Lauer on the Today Show at 2:06 to 2:32:
  http://www.youtube.com/watch?v=1lokspf_xsA

  Contemplate, Ponder and Discuss. I look forward to your feedback.

  -The Informer

 133. maria2284 Said,

  Ruby you're right… coincidence my foot!!

  And MJ was fascinated with Elvis……

 134. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  http://oldies.about.com/od/elvisdeathfaq/f/elvisdeath.htm

 135. thelostchildren Said,

  it's not that Michael wanted to stage this hoax EXACTLY 30 years after (btw he died on august, not june, I don't see any coincidences in dates). the fact that Michael probably took Elvis death hoax if it were true as an inspiration, this is why lisa marie said what she said on her blog.

 136. Sky Said,

  Paramedics who attended to the call of the house of Michael Jackson on June 25 said that Sunday (26) that the body of the singer was an old man, according to the English tabloid The Sun. “It seems very weak, old and sick man,” said a staff member, they did not realise that ths was MJ. Isnt that wierd! I'm suree if any1 saw MJ any1 wud know it was him wouldn't they?

 137. cherstars Said,

  Right no death cerfticate everything was settled out of court we haven't seen the kids since the memorial, his mum was interviewed yesterday and was more concerned to talk about that joke she calls a husband than about her son she just lost? Hmmm MIKE KNOWS WHERE EVER HE IS HIS FANS WILL UNDERSTAND WHY HE DIDN'T WANT TO BE MICHAEL JACKSON ANY MORE THIS IS THE ONY WAY HE COULD BE RID OF THAT IMAGE. Notice how he was all covered up in the latter days too, what was he practicing for? Maybe a body disguise? That Medic pic looks so different from how he looked at the o2 conference,didn't look anything LIKE his recent video or pics at all. More like a wax figure. MICHAEL JACKSON IS ALIVE! I DON'T BLAME HIM FOR GETTING BACK AT THE MEDIA AND IS THE WAY TO GIVE THEM THE FINGER FOR SURE! DR MURRAY IS WITH HIM. PERSONAL DR REMEMBER THE TIME? LOL YOU GO MIKE!!

 138. Sky Said,

  If there are one /numerous Michael Jackson “stand-ins”, are we really sure that the real Michael Jackson has died?…Only his very close friends / family would be able to answer this and if Michael Jackson were alive but wanted to escape the relentless press / legal harassment, it would be an ideal way to “retire” with the support of those close and trusted to him…..(who could blame him!) we may never know!

 139. Sky Said,

  http://www.examiner.com/x-704-Pop-Media-Examiner~y2009m8d2-LaToya-Jackson-remembers-brother-Michael-Spread-your-wings-you-will-always-be-in-my-dreams

  Latoya wrotee 'I love you deeply and cant wait to see you perform again'

  I thought this was a little bit wierd but that might just be me, What do you think?

Προσθήκη σχολίου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές