Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

1 million treff på Michael Jackson HOAX død i 1 måned!

Vi har nådd det utrolige milepælen på 1 million besøk på vår side i 1 måned, og vi er definitivt få masse oppmerksomhet over hele verden! Dette bare fortsetter å vise hvor mange nye mennesker oppdager vår side, så vel som å vende tilbake til vår side for å lese våre oppdateringer, resultater, informasjon og mistanker om Hoax av Michael Jackson døde. Vi vet allerede at så mange ting bare ikke legge .... men hva betyr legge opp er det utrolig mange mennesker besøker vårt område på leting etter sannheten!

Vi vil vite sannheten, og vi vil legge til resten alle de ekle, usanne og latterlig ryktene som omgir den informasjonen vi har vært lei av media om Michael Jackson døde.

1 million visninger av alle dere bevise at vi er på noe ... det er bare et spørsmål om tid!

Delta i forumet diskusjon på dette innlegget - (71) Posts
 1. ejay5131 Said,

  Congrats! Jeg tilbringer utallige timer her og ikke kan vente til forhåpentligvis se MJ igjen. Elsker deg MJ alltid.

 2. Bobler Said,

  God jobb Admin!
  Håper at sannheten snart prevailed ....

 3. SJlovesMJ Said,

  Go For It Admin!

 4. littleEARTHQUAKE Said,

  Som Light fra Death Note ville forkynne "Akkurat som planlagt."

 5. Westin Said,

  Det er en mer bevis! Lot's folk er nysgjerrige og tror ikke på MJ død !!!!!

 6. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  Nå dvs wat im snakker bout! God på alle 4 ikke gir opp!

 7. Nex Said,

  God jobb Admin!

 8. ishealive Said,

  Vel som sier alt 1 million mennesker har mistanker vi alle kan ikke være gal!

 9. STARFISH1 Said,

  Til Admin,
  Fra hele verden vi har, og søker etter sannheten!
  Vi har så mye mer å si og vise ... burde se våre fora?
  Selvfølgelig, alle denne gangen har vi folk som alltid imprisons oss, noen ganger får vi til kanten, men vi kommer tilbake, vi er sterkere sammen!

  Jeg elsker deg

 10. SmoothOperator Said,

  Beste side noensinne! Smart arbeid Admin

 11. Mordor Said,

  og er dette bra for Michael? hva om han ikke ønsker å bli funnet?? ... ... ... hm .. eller ... ... han trenger vår støtte .. dvs eneste måten å bringe ham tilbake hvis han virkelig fremdeles alive .. jeg mener .. folk rundt meg sier at Im allerede sint og trenger en lege Men følelsene .. intuisjon .... uten dette, og uten alle dere vil jeg absolutt tro at Im gal .. Takk SOOOO mye Admir for alle hardt arbeid, og all informasjon! Takk, at du bryr deg ... Takk at jeg fant denne chatten, og at Im ikke alene hvem tror fortsatt .. elsker dere alle, og elsker deg Michael !!!!!!

 12. Mordor Said,

  og ... har du sannsynligvis allerede sett dette, ikke vet, jeg er ny her, men bare i tilfelle http://www.petitionspot.com/petitions/m

  dette er protestskriv for nominere MJ-Nobel-prisen for fred 2010 ... hvis du kan registrere det ... han deserev det .. takk

 13. Cecilia Said,

  HVORFOR APPLEHEAD'S Twitter har knyttet dette området???

 14. aldix Said,

  Jeg er trofast og jeg vet at Michael er levende og skjult. Jeg leser alt du sier på dette nettstedet, og jeg takker dere så mye for å gi meg håp om at det jeg tror på, er helt sant ... takk
  aldix

 15. Lulu Said,

  Hei admin! Jeg elsker deg nettsted .. Jeg ser hver dag på den ..!

  beklager min engelsk =)

  greetz fra Tyskland

 16. dynamitt Said,

  Wow dvs awesome god jobb admin

 17. SJ1983 Said,

  Gratulerer, din gjerning har gitt resultater, at du har åpnet MENNESKENE øynene, Gruve sikkert!
  Takk for din og alle detaljert informasjon.
  Jeg håper at vi alle 2GETHER PÅ DENNE SIDEN KAN finne akkurat SANNFERDIGHET UT
  Jeg vil sikkert opprettholde kunne følge alle oppdateringene!

  1MILLION seere, med en avstemming om at 55% ikke tror MICHAEL ER DØD!

  God jobb, A +

  XOXO SJ

 18. SJ1983 Said,

  finne på Internett:
  Rowe overflater På Dr. Klein kontor!
  Skrevet 27 juli 2009 3:07 PM

  Hvordan er dette for ironi? Debbie Rowe bare vist opp på Beverly Hills kontor av hennes tidligere sjef - Dr. Arnold Klein.

  Våre kilder sier Rowe er det å besøke Dr. David Rish som praksis i Dr. Klein kontor. Vi fortalte hun har en avtale.

  &

  Debbie Rowe ofte injisert Michael Jackson med narkotika mens hun jobbet for Jackson's dermatologist, Dr. Arnold Klein.

  Vi har fått rettslige dokumenter fra 2005 molestation retten. Inkludert i Posten er en affidavit fra Santa Barbara County Sheriff's nestleder som tjenestegjorde en ransaking på Dr. Klein i 1993 å få Jackson medisinske poster i første molestation undersøkelser.

  I affidavit, nestleder skriver, i august 1993, "... Ms Rowe observert på baksiden av Jackson kroppen mens hun ga ham massasje for å hjelpe ham sove. Ms Rowe også observert Jackson's buttocks på mange anledninger da hun ga ham injeksjoner før akne behandling. "

  Den affidavit ikke spesifiserer hvilken type stoff Rowe administreres. Som vi rapporterte, Jackson søkt ut anestesi og andre sedativa enda mindre prosedyrer, inkludert akne behandling.

 19. Mjisalive1 Said,

  Congrats Admin, holde opp det gode arbeidet. Din begrunnelse for MJ som blir levende faktisk gjør oss føler at MJ er virkelig lever. Men denne sannhet er å komme ut en dag. Det kan ikke være skjult for så lenge. og jeg er sikker på at du vil lykkes å bevise at MJ er i live.

  takk så mye for å lage denne hjemmesiden.

 20. SJ1983 Said,

  Og dette

  Dr. Murray's Storage Unit - Filer mai Hold Clue
  Skrevet 27 juli 2009 10:15 AM av TMZ Staff

  Vi har lært de to kvinnene som gikk til en Houston lagring anlegget dagen Michael Jackson døde og fjernet boksene hadde leid anlegget bare måneder tidligere, i navnet av sin arbeidsgiver - Dr. Conrad Murray.

  Eierne av anlegget si to kvinner fylt ut en kontrakt på 1. april 2009. De leide en enhet i navnet på Dr. Conrad Murray medisinske praksis. Dr. Murray kredittkort ble brukt til å betale leie for den enheten.

  Enheten som bokser, møbler og andre elementer. De to kvinnene kom til 9:22 Los Angeles tid - 3 timer før 911 anrop fra Jackson hjem.

  Kvinnene tok 3 - 5 bokser men vi vet ikke hva som var inni.

  Anlegget har en overvåking kameraet, men den ble ødelagt den dagen.

  OH COME på kameraet ble ødelagt?! PFF Uansett hvorfor ikke si igjen båndene manglet lol omg den går videre og videre utrolig

 21. Mjiloveu Said,

  gå gå admin vi love u too! svært interessant område. Congrats

 22. Jessie Dai Said,

  Gratulerer! Jeg liker dette forumet!
  Takk for å gi oss så mye informasjon om Michael!

 23. Fabienne Andrade Said,

  Jeg blir i stand til å gjøre det ennå ikke berøres du micheal lenger er der
  har du det ganske enkelt ikke deservingly å gå
  vil du alltid klem i gruven forbli og for meg vil du leve av og på alle de samme hva som kommer
  Jeg elsker deg så høyt

 24. Hallevy1 Said,

  Hei Admin, ikke deg Gloved One? MJHD nettstedet skinner vil, selv de "Grand Plan" mot media & Co! Vi elsker deg, og håper å se deg snart Michael!

 25. romanrose Said,

  Det viser at vi er ikke så dumme som de tror vi er.

 26. SILVANA Said,

  Well done.
  Ikke gi opp før vi vet sannheten.

 27. Dmitry A. Said,

  Det er flott at det er et sted sånn der folk kan diskutere spørsmål knyttet til døden av de største entertainer av alle tider.
  Men jeg lurer på. La oss anta at for et øyeblikk at vi har bekreftet puss og det er MJ skjule sted. Hva nå?
  Skal vi virkelig ønsker å trekke ham ut av hans gjemmested og utsett ham igjen til alle sine problemer han slippe unna?
  Ja, vi alle vil vite sannheten. Men når vi har kjent det, skal vi nyte de trengsler som MJ kommer til å stå overfor i forbindelse med sitt spøk, og han helt sikkert vil, for det er en forbrytelse: han har lurt så mange mennesker, forfalsket hans død, løy for mennesker, og til slutt ... myrdet en dobbel av hans ...
  Det er hvordan det hele ser ut, i tilfelle han virkelig lever. Og orden, vil jeg gjerne MJ å være i live, men jeg hater tanken på å vite at han har blitt en forbryter på ordentlig denne gangen ...
  Jeg er villig til å diskutere alle mulige spørsmål relatert til dette problemet, ok, så har du si-)
  31000@bk.ru

 28. Parfyme Said,

  Well done !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Dmitry A. Said,

  Her er en ny tanke for deg å tenke:
  MJ's casket, angivelig ble noen $ 25.000, ok? Hva vil det si oss? Korrekt meg hvis jeg er galt, men MJ var en millionaireюююру var en meget rik mann og han bruker mye penger på ting, veldedighet, osv. ... vel, summen av $ 25.000 er en artig pris på hans hvile i fred sted ... Synes du ikke?
  Det ser ut at casket var bare en del av "show", var det bare å vise at den er der og den ser ut, ganske kul, men faktisk prisen er bare latterlig i fra i navnet MJ!
  En ekte MJ ikke ville bli begravet på en billig boks. Jeg mener, har du sett Rollses ved hans begravelse? A longish køen av dem ... så ... bare sammenligne prise av casket og ett av disse bilene .... Nå tenker på det på nytt og gjøre dine egne konklusjoner ...

  Hvorfor kunne ikke de har utstilt kroppen? Det var et logisk skritt for å gjøre. De hadde nok ressurser til å gjøre kroppen opp, balsamere det eller hva har du. Det er ikke et problem i det hele tatt, nowadays.
  De kunne ha produsert en krystall-forseglet opp kisten slik at allmennheten kan ha sett at det var en ekte kroppen eller i det minste noen kroppen i det hele tatt. De sier at de ikke ønsker å ha alt dette oppstyret rundt kroppen og minnesmerke. Virkelig? Så, hvorfor har de faktisk startet alt som vises, til å begynne med? Nei, mine damer og herrer, de gjorde vil ha oppmerksomhet, oppmerksomhet fra hele verden! Og de har det!
  Kan de ikke åpne casket for å stimulere alle disse ryktene at MJ er fortsatt alive.It er et smart trekk for, vil det øke opp til salg av musikk og sånt, du know.Who vet ...

  Hva jeg foreslå, hvis vi fortsatt vil vite sannheten er:
  1. Leie en privat etterforsker for å finne noen flere ting out.Why ikke? Fansen av hans kan enkelt gjøre det, hvis de vil.
  2. Vi kan søke på nettet etter spor av dette tilfellet, som Twitter, for eksempel.

  men, la meg spørre deg en gang til: Hva skal vi gjøre med sannhet, og vil ikke det ødelegge det fortsatt kan være MJ?

 30. tis_ruthy Said,

  Du er så rett! Nyheter sprer seg som ild om denne siden! Uansett hva som skjer, død hoax eller mord .... Noen sett hele denne greia opp!

 31. tiux Said,

  Og jeg er en av dem hele tiden online, 10 ganger om dagen, søker etter ny informasjon som han er i live! Og jeg vet han er

 32. Shauna Said,

  Jeg har besøkt et par ganger fordi jeg tror han kan være i live. Jeg er en stor MJ fan, og jeg vil gjerne finne ut han var i live, men jeg håper han er aldri funnet. Hvis han måtte gjøre alt dette bare for å få litt fred i sitt liv, så la ham få den. Han tilbrakte hele hans liv underholdende oss. Han fortjener litt fred og personvern. Jeg vil elske ham for alltid, og jeg ikke klandre ham en bit. En del av meg synes han faktisk døde. Jeg har vært gråte øynene ut. Dens så vanskelig for meg å tro på hva media sier. De har fortalt så mange ligger på ham. Vel holde opp det gode arbeidet. Artiklene er interessante. Elsker deg Michael uansett hvor du er.

 33. Little Susie 01 Said,

  Congrats Admins. Du har kommet opp med en fantastisk webside. Som er full av Great Informasjon takk til deg og alle som har gitt sitt opplysning inkludert meg selv. Jeg så tilbringer netter at jeg skrånende oppfatte sove tenker på alt dette på noen punkter i enda gråte av frustrasjon.
  Jeg føler Michael har forlatt han vifter mange ledetråder. Og bare de som virkelig tror vil se det.
  Min melding til michael .. Michael selv om jeg aldri hatt en mulighet til å møte deg. Da jeg var LIL jenta jeg virkelig ønsket å leve i ur Neverland Ranch i hadde fantasier i mitt sinn om et liv med u som en venn. Men siden den så hardt for å gjøre de drømmene bli virkelighet. fordi u er så kjent. n det var en av de jeg ønsker ting. Men jeg lærte å elske deg og takker deg fra hjemlandet mitt som var langt borte fra deg. U var min imaginære venn, og jeg snakket med deg hele tiden. Som jeg fikk voksne Jeg vil se ur danser og kopiere dem. Jeg vokste opp med deg. min første baby ordet ble beat it lol så ulike som det synes, men det er n sin spilt inn på en kassett. Moren min en gang tenkte på å sende den til deg på mail. men jeg tror hun trodde UD aldri motta den. Im 26 år nå, og først når annonsert du hadde dødd i føltes som Forvirret .. Jeg liker denne isnt sant. den kvelden var jeg liker wow det skrånende være, og jeg gråt for første gang, men når 911 anrop kom ut, og alle historiene ppl were sier og hvordan dagen etter at de var bevegelige ur huset ut og hvordan ur mor var fanget i mål og i tillegg bilder av ur familien på sykehuset var det så merkelig på meg siden at svært øyeblikk begynte jeg på utkikk etter nettsteder for å se om noen andre mente at det er en sjanse u kan fremdeles være i live. Og jeg kom til denne siden noen dager senere. Jeg sov. Og selv tho jeg følte u werent borte .. bare tanken på å tenke u var svært smertefullt og fortsatt i gråt jeg gråt i ukevis fordi samtidig media trys å gjøre det sooo real som faktisk ur døde, jeg har argumentert med familien og med venner forsvare det jeg mener prøver å vise dem at så mange ting dont legge opp, men ingen syntes å tro meg, og den eneste måten å slippe tankene sine på denne site.were soo mange ppl tenker som meg. og im så glad at im ikke den eneste .. men nå sine 1 million ppl som har tvil. Michael I virkelig gjøre elsker deg og jeg vet du er størst i alt som u gjøre. Ingen i verden elsker verden som du gjør. Media alltid angrepet du media ville ødelegge deg fordi de så en kjærlig mann med gode intensjoner og media har å gjøre alt forbitre bitre, negative. Men media vil ha det som er bra. Det holder fôring ppl så mange forskjellige historier og fortsatt mange prøver å gjøre u se dårlige ut. sin motbydelig. men jeg dont care hva media sier. U lært oss bare fordi de på et blad eller en tv-skjermen den ikke gjør det faktisk. Im ser på hva mitt hjerte forteller meg. Og im venter for å se Spirits Dance i lyset. Jeg elsker deg Michael du vil alltid være i hjertet mitt. Og du vil alltid være størst. Jeg tror du og millioner ppl ion dette området kommer til å skape størst historie hendelse i verden.
  Hope u gjør vel Michael. Jeg elsker deg.
  i bølge freden tegnet til himmelen. Vi er alle venter på deg Michael. <3 Jeg elsker deg.

  Og jeg skrive meldingen min her fordi Michael kan lese den. Håper jeg. og kanskje det nærmeste ill noensinne kommer til ham siden jeg egentlig aldri har min lille jenta drøm.

 34. mjforever Said,

  som bare beviser mange mennesker tror ikke han døde.
  Jeg elsker dette området, og jeg håper at en dag vil vi se Michael igjen.
  Congrats guys!

 35. Coco Said,

  Jeg hørte i dag på nyheter som Michael's døde kroppen gone missing ... .. jeg må søke mer .... Men jeg tror det løgn samt "nese" gone missing too ... pffff

 36. maria2284 Said,

  Whoohoo !!!!! People dont tror Michael virkelig er død. Flott nettsted! Oh, og jeg tror det var en voksen tilleggskonto i ambulansen.

 37. elizabethvitale Said,

  Keep up the good work. Jeg ville elske å være sikker på sannheten. SANNFERDIGHET Den viktigste av alt om Michael og andre.

 38. kitkat Said,

  Hei admin! i love u, ur gjør slik en god jobb på dette nettstedet. Der isnt ett bein i kroppen min som synes mjs død. Hes definitivt i live, ingen tvil om det. u gi så stor n sanne fakta, vil jeg alltid elske dette nettstedet =)

 39. kitkat Said,

  @ Little Susie 01

  omgsh ur msg faktisk fikk meg til å rive opp =) det var veldig søt og rørende. Jeg håper MJ kommer til TIS området og føles all kjærligheten vi har 4 ham. Og jeg føler på samme måte som u. Im så glad tt Theres andre ppl tt belive TIS, n de belive it CUS sin 100% sant. Hes definitivt i live, Theres FOR MYE bevis på at han er. Ad ingenting, jeg mener INGENTING media eller noen sier vil gjøre meg belive den ligge tt HMS døde. Hope u enig

 40. Rachel Said,

  Gode nyheter folkens! Kan holde den opp. Vi vil bli hørt!

 41. ebonyivory MJ Said,

  hei alle sammen
  selv etter å se at såkalte bilde sier de var Michael Jackson i kisten.
  det virkelig var James Brown med Michaels ansikt på hans body.they må ha trodd vi var så dumt å falle for dette rotet!
  ikke oss smarte folk her vi alle visste at han fremdeles er der ute noen der, og det er bare et spørsmål om tid før alle avslørt.
  gutt folk som sa at vi var gale for believeing var han fortsatt i live skal være i for en shocker når avslørte han!
  i cant wait for se verdens reaksjon når det skjer.
  jeg stadig vender tilbake hit hverdag bare å lese den nye oppdateringer og nye opplysninger
  holde opp det store arbeid
  Gud velsigne alle
  ebonyivory MJ

  noen ønsker å skrive meg som elsker MJ så mye som alle av oss ville jeg gjerne høre fra deg
  fred og kjærlighet

 42. BeenTown Said,

  Admin, du fortjener hver eneste hit.

 43. MariannaB Said,

  Fint å vite at verden bryr seg, møter her og forener i innsatsen for å finne sannheten.
  Så viktig er det å dele forskjellige vinkler på visningen ulike horisonter av kunnskap og ecperience.

  Alle oss holde spor opp og analysere dem fra ulike synspunkt.
  Bra og takk til alle bidrag til dette nettstedet og alle vi besøker, ikke bare admin.

  Uansett hva alder, hudfarge, tro, religion, opprinnelse, kjønn eller hele dagen livet.
  Dette er viktig: toleranse og ånd, verdighet og respekt og en visjon.

  Fortsett men alle bør huske på: hva vil "jeg" gjør når vi har kommet nær sannheten?

  Jeg fortsatt er i tvil om vi vil vite - ikke på grunn av vår incapabilities men på grunn av alle de får forskningen opp. Det er ganske mange mennesker der ute som har gjort en elendig jobb til dato.

 44. Hallevy1 Said,

  Til 43. Spørsmål: "Hva skal" vi "gjør når vi har kommet nær sannheten?".
  Q. kun og alltid gode og Omsorg!
  Takk admin og alle dere! Du er "Fantastisk", MJ sa.

 45. Hallevy1 Said,

  Til 43. Spørsmål: "Hva skal" vi "gjør når vi har kommet nær sannheten?".
  A. kun og alltid gode og Omsorg!
  Takk admin og alle dere! Du er "Fantastisk", MJ sa.

 46. becca26 Said,

  Jeg er en bartender i Downtown Disney. I dag skal jeg servert Mariah Carey og hennes hubby. De er på ferie. Hun var alle smiler! Jeg bare om at det var rart at samme person litt over 3 uker siden could'nt få kastet henne sang. Men ennå i dag var hun ler og smiler. Hva en annen ting jeg syntes var rart hvordan hun fikk et anrop fra en Mr. London og venstre med henne sercurity vakt på do for å ta samtalen. Hun var der for ca 20mins? Jeg trodde det var ganske weriod. MJJ alltid.!

 47. charliechaplin Said,

  Bare ønsker å dele dette:

  http://www.youtube.com/watch?v=9iCK1EfBP2w

 48. Event908 Said,

  yay I'v vært innlegg ting hele net om denne nettsiden så rawr

 49. iLove Said,

  Hva om vi alle en million personer eller flere kommer sammen og ringe ut MICHAEL MICHAEL WE LOVE YOU!

 50. LilithBelgium Said,

  Hallo,

  Jeg ønsker å si.

  Jeg har bare godtatt boken "Michael Jackson: avslørt (Ian Halperin)" i dag, jeg nesten sluttet å lese den. Til før det jeg tvilte død Michael, siden jeg ikke tvil om det lenger. Les denne boken vil du forstå så hvorfor all tvil venstre.

  Jeg er trist siden jeg leste den og jeg begynner å forstå enkelte ting siden jeg leste denne boken ..

  Beklager for min engelsk men jeg er belgiske.

  Ha en fin dag.

 51. canette Said,

  Bravo admin.j 'ai Recherche ce site a du 25 Juin 2009 et je l'ai trouvé grace à vous. il faut le faire connaitre ekstranummer plus pour avoir beaucoup plus de medlemmer pour que ce site tjene de soutien à Michael

 52. thelostchildren Said,

  boikott Ian Harpelin. han er bare en kjendis-cash-in-ner. han har skrevet biogrophies og fungerer på andre kjendiser som i slutten slengte sine arbeider for discredibility. hvorfor er det vi bare hører bout HIS biografi rett etter hendelsen? publisitet. ingen engang visste det var en biografi i verk till hendelsen. kan ikke stole på denne mannen.

 53. charliechaplin Said,

  Er ikke vi jeopardizing MJ's grand plan for en ny og private liv? Hvis forsikringen vil etterforske og finne ut at det ikke var MJ som døde, skal de betale AEG? Jeg tror ikke det. Mediene vil crucify ham desto mer for å prøve å dra en spøk. Hhhhhhhhmmmmm ....

  Jeg skulle ønske vi kunne fortsette våre undersøkelser uten å bli kjent med andre.

 54. Rofibbs Said,

  God jobb Admin .. jeg skrånende slutte å se på dette nettstedet hverdagen. Alt jeg trenger er en Affirmation at MJ's alive n godt. Den spenning som går gjennom meg Wen sumtin positivt lukke kommer på dette nettstedet er beyound meg. Vi vil helt sikkert komme dit. Hold opp gud jobb!

 55. Nina Said,

  hmmmmm ... .... dont't har du fylle at historien er det å fylle hullene som de scoret på dette området? Jeg har følelsen av at vi sier noe ... noe som vises på nyhetene .... ex: vi sa hvorfor ett enkelt bilde av dr.Conrad? ... Og bummm ... flere bilder vises, eller: hvorfor paramedics kjeft? og setninger vises .... dette er bra, vi kan hjelpe ham )

  admin ... Jeg er så stolt av oss! Jeg er fortsatt sjokkert at en eneste sjel var i stand til å koble til så mange mennesker, og mellom dem ... men dette er Michael Jackson, og han er en gave fra Gud! Han kunne gjøre det gjennom kjærlighet ...

  og om kjærlighet, Michael sa "Love Det er som et såpestykke i badekar - du har den i hånden før du holder på for stram. "La oss ikke holde på ham for tett, la oss ikke gjøre ham til å tape det han har tjent så hardt: frihet ... jeg vet han er med oss og jeg vet at dere alle kan ikke forklare hvorfor du har den følelsen i ditt hjerte at du vet han er rundt oss! Fokuser på det! Dette er viktig! Også Michael sa: "Så lenge kjærlighet er i hjertet mitt, det er overalt. Det er det vi opplever: han er kjærlighet, det er derfor vi alle vet han er med oss!

  Michael, kjære, en forespørsel: Uansett hva som skjer, ikke slipp våre hender! vennligst ....

 56. eurekh6700 Said,

  ohh godhet tats wonderful news.keep opp arbeidet team. im am really happy.I, som er en indisk gi full støtte til å finne sannheten om dette. Yup Snart cat s skal 2 være ute av sekken. realyy Congrats admin n hele mjhd team. og jeg kan forsikre deg v vil finne sannheten ganske snart. Yup det er bare et spørsmål om tid ....

 57. thanameslilixd Said,

  god jobb Admin!
  Det er svært sannsynlig at en av familiemedlemmer eller nære venner av Michael har besøkt dette nettstedet,
  Dette er veldig rart.
  Keep up the good work!
  & Under Tror du?
  Det er nye koblinger og ideer
  bør du se på dem og legge inn mer.

 58. hecjosmen Said,

  Jeg sjekker denne bloggen hver dag og det er flott.

 59. Coco Said,

  Ian Halperin er en vits ~

 60. foreverlove Said,

  Å, jeg savnet ham så mye .... Det spiller ingen rolle om han ikke gjør en omeback tur, bare vite at han er i live og glad, leve slik han ønsket, er alt som teller for meg å holde meg levende også ... Alle anelse hvor han er? ...

 61. Dmitry A. Said,

  Jeg lurer på hva hvis MJ virkelig og virkelig ikke mer uavhengig fra tristhet av det faktum?
  Har du en tanke i hodet at kar kunne ha dødd, akkurat som alle mennesker gjør?
  Ja. det høres utrolig, selv for meg! Men hvorfor ikke? Hvis ja, hva annet å diskutere? Med mindre hans liv og virke.
  Ja, han var fordi han var i alle fall, selv om han gjemmer seg nå et sted, var han en fantastisk utøver, entertainer .. hva har du ... og han vil alltid være slik i historien til planeten.
  Faktisk er de fleste av oss har sett ham på TV og bare lyttet til hans sanger på kassetter og CDer, så hva pokker er han fortsatt i live for oss, og uansett hva virkeligheten is.For eksempel, jeg kan nyte hans sanger og klipp som helst, så lenge jeg lever. Livet er så kort og han har gjort så mye for verden. Han var født til å være vårt idol evig og dette er flott, jeg simpelthen ikke kan forestille meg livet uten denne personen. Han er en integrert del av det!
  Så vel som alle andre fantastiske artister! Mennesker, det er så fint at vi alle bor og snakk! La oss glemme den sorg og glede seg selv, fordi når vi dør først da vil dette være det ....

 62. elizabethvitale Said,

  Jeg kom fra en rask tur opp til BH og Hollywood fordi jeg droppet min datter på LAX. Jeg hadde ikke stoppe unntatt i Hollywood å snakke med noen om Michael. Jeg tror jeg kommer til å gå igjen i oktober og bo noen dager. Jeg måtte komme tilbake til Newport Beach, men BH virket som det alltid gjør, og Hollywood for det meste er det samme som da jeg bodde der, unntatt for alle de rockers (mine venner) som lined gatene om dagen, sjefen butikker og Michael da han var rundt er borte. Det var en plakat, morsomme, med Michael i en leilighet vindu på Wilcox hvor jeg pleide å bo. Det gjorde meg virkelig trist og jeg ønsket at jeg kunne snu hendene på tid og tilbake til all moroa. Jeg tror det synes for meg hele denne erfaringen om Michael og narkotika, vil til slutt komme til politiet skruen ups og kanskje noen slaps på hånden. Jeg kan ta feil, men der er obdusere. Jeg mener 6 uker allerede. Hei!

 63. Bee Said,

  Sjekk dette, kan det være mistenksom:
  Men ikke la deg lure av Jackson's erklæring om Beatles katalogen. Selv om han beholder 50 prosent eierandel i Sony / ATV Music Publishing, har han, som min kilde kunnskap om virksomheten siden han hos Sony sier: "Mye av gjeld med oss her på Sony. Vi har ingen interesse i foreclosing på det så lenge Michael oppfyller vilkårene i sin avtale med oss. Han betaler av interesse så langt jeg vet, og det er hva som vil skje. "

  Med andre ord: Jackson skal være i hock til Sony for resten av livet. Jeg tror jeg har fortalt leserne av denne kolonnen mange ganger at Sony ikke ville foreclose, men i stedet la Jackson har en stilfull exit fra selskapet. Slik foreclose på catalog ville blitt en PR-mareritt for Sony.
  http://www.foxnews.com/story/0, 2933,55539,00. html

  og
  Sony's $ 60-million Michael Jackson gamble: skumle utnyttelse eller showstopping hit?

  http://latimesblogs.latimes.com/the_big_picture/2009/07/sonys-60-million-michael-jackson-gamble-creepy-exploitation-or-showstopping-hit.html

 64. carlotafores Said,

  Michael's post-mortem detaljer forsinket, hmmmmm ... så rart, jeg lurer på hvorfor de vil aldri gå offentlig.

 65. maria2284 Said,

  Hei dere, jeg fant denne videoen av Dr. Murray (7-28-09)

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  Jeg fant det interessant fordi jeg har lest hele denne nettsiden og mange mennesker var undrer hvor opptakene av Dr. Murray var, og nå plutselig har dette opptaket av ham, som ikke selv på nært hold .. men likevel ...

  Noen andre sa i et innlegg .. De er å se på denne nettsiden og festing DERES FLUBS BASERT PÅ OSS!

 66. bakgaten Said,

  Vær uansett hva vi gjør, hvis noen av oss finner sin whereabout bør du ikke avsløre det bare gi oss en tommelen opp eller noe å fortelle oss men ikke avsløre sine sanne oppholdssted. Det må være en god grunn til at han ville forfalske sin egen død. Hvis han ble truet som noen av de medier sa deretter bør vi respektere hans privatliv og lar ham holde skjult.

  Jeg elsker deg Michael.

 67. maria2284 Said,

  LilithBelgium, boken "avslørt" er phoniest book der ute om MJ. Forfatteren bare tok tabloid og skrev dem sammen til en bok. Sjekk ut vurderinger på Amazon.com på det, at boka er ren skitt! MJ Lives!

  Hvis du ønsker en skikkelig bok om MJ enten få sin selvbiografi "Moonwalk" av Michael Jackson eller "The Michael Jackson Conspiracy" av Aphrodite Jones.

 68. kitkat Said,

  @ ebonyivory MJ

  omgsh Jeg er enig wit u hele veien jeg også skrånende WAIT 2 c det ansiktet. Jeg kan bare pic wat tanker går thro det sinnet som de sto der vett det jaws droped mens vi nikke hodet n smil. Jeg elsker MJ så mye, det så hyggelig å prate med ppl tt føler det samme som meg. Håper vi kan holde kontakten
  massevis av kjærlighet, kitkat <3

 69. JC.LOVES.MJ Said,

  I Love Michael Jackson og jeg savner ham!
  sommeone behage hjelpe meg, im nær går sinnssykt!

 70. kitkat Said,

  @ Hallevy1

  lol Wen sa han tt? = D

 71. Narkose Said,

  Og igjen;
  resultatene av den offisielle obdusere, som var ventet denne uken ble utsatt på nytt!
  Utrolig, fem uker etter og fortsatt ingenting ... uhhuh ...

 72. SJ1983 Said,

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  og plutselig den Murray arbeidstakere vises
  denne kvinnen ligger henne ass off
  Hun hevder å bare ha flyttet en stol i stedet for å ta filer yeah yeah yeah
  hun sais hun ikke selv vet om Murray føles trist for tap av MJ

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0
  og så denne kvinnen fornekter det igjen med en annen historie

  Til folk her som sier at det er så opplagt at folk ser på dette området, med det vi finner underlig og plutselig folket i intervjuer og avkrefte det
  Jeg tror det er sooo true TZM er opp i det sooo langt
  Ikke var de de første til å hevde at MJ døde bare få minutter etter at han er død ", mens andre TV-stasjoner og internett ble venter på bekreftelse.
  Og hvor mistenkelig at TMZ gjør alt for å ligne MJ har dødd?

  TMZ IS IN IT BIG TIME!

 73. SJ1983 Said,

  Vi snakket med LaQuisha Middleton og hennes søster, LaQuanda Price, både av dem jobbet for Dr. Murray på den tiden. LaQuisha er kontorsjef. LaQuanda ble lagt av den siste måneden.

  Lederen av lagringsmiljøet anlegget forteller de to søstrene kom til Dr. Murray's enhet ved 9:22 Los Angeles tid dagen Jackson døde og plukket opp 3 - 5 bokser, i tillegg til andre elementer de utføres for hånd. Lederen sier at hun personlig snakket med både søstre på anlegget.

  Men onsdag - utenfor Dr. Murray's Houston kontor - LaQuanda sa hun bodde på kontoret dagen Jackson døde og ikke gå til lagring anlegget. Hun sier hennes søster gikk og hentet en bio-farlig box - fylt med brukte sprøytespisser. Hun sier Dr. Murray ikke ringer og direkte en av dem for å gå til lagring anlegget. Som for hvorfor de skulle plukke opp en boks av brukte sprøytespisser og ta det med tilbake til kontoret, LaQuanda sier de var bare å flytte ting rundt på kontoret.

  LaQuisha fortalte en helt annen historie. Hun sier det eneste hun plukket opp en stol. Hun sier Dr. Murray ikke direkte henne å gå til anlegget. Som for hvorfor hun gikk, sa hun "jeg alltid gå."

  De også tror ikke Dr. Murray administreres en dødelig dose Propofol til Jackson.

  Hvorfor skulle hun tror? Tull!
  Så hvorfor er hun sier DETTE

  Hun sier hennes søster gikk og hentet en bio-farlig box - fylt med brukte sprøytespisser

 74. shortandsweet Said,

  Jeg har et øye med dette synet en stund nå og jeg må si jeg er imponert. Den dagen hørte jeg at Michael var død jeg ikke føler det i hjertet mitt at han var død. Jeg har sett hver video jeg kan finne, og jeg så mange ting som alle her har nevnt. Det eneste som holdt bugging meg var bildet av dem rullende Michael inn på sykehus på båre. Det var noe som plager meg om at particuler bilde og jeg endelig funnet det ut. Leder av båren er propped opp. Ikke mye, og hvis du ikke ser svært nær den du vil ikke oppleve, men det er. Jeg kommer fra en lang rekke EMTs og har en medisinsk bakgrunn selv. Du trenger aldri å løfte hodet til noen som du prøver å gjøre HLR på, og de gjorde. Har noen andre merker det?
  http://www.youtube.com/watch?v=t7BSS-kbyjk&feature=related

 75. lucrecia Said,

  WY ta så mye tid på å kontrollere hva som har en persone i magen? WY vi ikke har noen bevis for hans død? Det er bare ord! og busines i midten. Hvor er fotografer og paparatzis i alt dette? Vi snakker om King of Pop! Hold gjøre denne jobben, w må merke vår stemme! Sory for min engelsk!

 76. Bee Said,

  Denne morgenen på Today Show, Michael's chef Kai Chase ble intervjuet. Hun hadde vært ansatt sist mars og slipp for 3 uker i mai, og kom tilbake i begynnelsen av juni. Hun sa Michael hadde bekymringer og sa han ønsket å sikre at hun ville hjelpe "holde ham frisk. Hun sa tho også at i de tre ukene hun var borte hadde han fått tynnere.
  Hun sa han var begeistret og ser frem til hans London viser.

  Her er en merkelig ting: Hun sa at "innenfor minutter av Dr. Murray kjører ned trappa skriking om Michael, at paramedics viste seg. Så hvorfor ikke hadde Murray "screamed" når han først oppdaget Michael før HLR?

 77. The Truth Said,

  Congrats på milepæl. Det er mange mennesker tenker MJ er i live.

 78. Shauna Said,

  Jeg er enig med personen som sa TMZ er i denne hoax. (hvis det er en spøk) Når dette nettstedet spørsmålene noe i media plutselig noen vil komme og forklare den. Hvorfor gjorde de ikke forklare det i begynnelsen? Jeg er virkelig begynner å tro han er i live. Nå er obdusere rapporter er satt av en uke? Hvorfor?
  Katherine fikk forvaring av barna som gjør det enkelt for Michael å se dem. Debbie Rowe only came out to fuel the media. I don't know what to think about Dr. Murray. Either he will take the fall and go to jail or he will have the best lawyers and get out of it. He just showed up out of nowhere. If Michael was supposed to have all these doctors for many years why add another one? Plus the doctor had money problems and a history of lawsuits agianst him. He could just be a paid pawn in the entire hoax. I don't think we have seen the real Michael for a while. Some of the pictures of him from this year don't look like him. I compared some pictures from 2006-2008 and he looked pretty much the same but in 2009 he looked completely different. Maybe one of his doubles.

 79. answers Said,

  Regarding the below post…
  You might as well have burned your money..there is no way I am giving 1c to this creep Ian..
  He can go to HELL. He is a liar and a coward.. everyone tries to cash in on MJ.
  I saw a little of this animal speaking on TV about MJ's “GAY LOVERS” what a load of crap-
  MJ had doubles and imposters working for him..how does this Ian know that it's not them…

  Oh please any Mj fans out there please don't buy a book filled with crap…
  this is the type of thing that MJ ran away from this is what he dreaded..ALL the lies lies lies.
  I hope that Ian Helperin burns in hell-once again Ian you are the scum in pools hellfire!!!!!!!

  # LilithBelgium Said,

  Hallo,

  I would like to say.

  I have just accepted the book 'Michael Jackson : Unmasked (Ian Halperin)' today, I almost ended to read it. To before it I doubted the death of Michael, since, I do not doubt it any more. Read this book you will understand then why all doubts left.

  I am sad since I read it and I begin understanding certain things since I read this book..

  Sorry for my English but I'm Belgian.

  Ha en fin dag.

 80. thanameslilixd Said,

  August 1st 2009!!!

 81. dynamite Said,

  Wat a surprize delayed again lmao i didnt see that coming NOT!

 82. dynamite Said,

  lol and whats up with does sisters names i mean who came up with them, and when are we gonna see murray on video to prove the guy is real cuz i dont think he is

 83. dynamite Said,

  @Maria2284 Ur right that video is bad it could be any one

 84. supernurse1 Said,

  To: Maria2284……you are so right about “The Michael Jackson Conspiracy” What a book! It shows how the media takes things and twists them to suit their purpose. They hurt this kind, gentle man so much and it makes my heart ache. I hope more people read it so they can read the truth of the matter. I hurt so bad for him, and wish I could help in some way. I am four years older than he is, but I have loved and appreciated him for many years. I've always had the desire to discuss metaphysical things with him, as I am really into that, and I feel that he is too. I have found so many answers there to a lot of questions and feel more spiritual because of it…….not religious really….but spiritual….there is a difference. Anyway, thanks for your post…and congrats to admin.

 85. Hallevy1 Said,

  @kitkat :”lol wen did he say tt? =D”
  Hi, I red his message 3 days ago.
  Source : “Channeled Message Received From Michael Jackson on July 27, 2009″, http://www.cherokeebillie.com/Blog.html

 86. charliechaplin Said,

  I'm not sure if this has been pointed out already. Is it true that TMZ, who was the first to report MJ's “death”, reported the “death” BEFORE that ACTUAL time of death on the death certificate ?

 87. ladywho Said,

  great job with site

 88. elizabethvitale Said,

  By the way, how many people viewed Michael's body at the private showing and who? Does anyone know?

 89. maria2284 Said,

  They'll NEVER release the “autopsy” results… because there are none. That's the thing, and look at the memorial, why would they have to broadcast it worldwide for free?? Hmmmm maybe so MJ could see it from wherever he is, yeah? Jeg tror det. And why such an elaborate event? Sounds like MJ had his hand in this one from the very start, only he would construct such an event… I thought it was great, cried my eyes out… but when I saw that “Im alive and will live forever” through my tears, I knew he was still alive. And the fact that they never opened the casket, I mean.. come on. I think Elvis had a better idea with the air conditioned casket lmao with the wax dummy that started to sweat lol

  I wouldn't worry about out baby Michael though, I think hes doing A-okay.

  LOVE YOU ALWAYS MICHAEL!!!!!

 90. maria2284 Said,

  Has anyone seen the Obituary in their local newspaper or online???

  Is there an Obituary for MJ?

  Just thought I'd bring that up.

 91. SJ1983 Said,

  Jackson Autopsy Delayed
  Posted Jul 30th 2009 5:36PM by TMZ Staff

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner has delayed release of Michael Jackson's autopsy report.

  After meeting for several hours today with the LAPD and LA County DA's office, the Coroner decided to push back the release of the autopsy results … the stated reason — need for continued investigation.

  Present at the meeting today … LA County Coroner Lakshmanan Sathyavagiswaran, Head Deputy DA Bill Hodgman, LAPD Detectives Orlando Martinez and Dan Myers.

  AUTOPSY AGAIN AGAIN DELAYED ?!! OH COME ONE!!!!

 92. SJ1983 Said,

  @ dYNAMITE
  They sisters names sounds more like someone with a bad fantasy to come up with such not original ” black” names….further they look like they have been picked up @ Kentucky Friend Chicken, and being paid a little money for acting, but they still could not get their 2 stories right yeah yeah yeah
  We found it strange that no one seen anything other then 1 photo of Murray and no co workers and pooooof they are all of a sudden excisting yeah yeah yeah
  and then the suspicious video with what would have been Murray, it could have been anyone!!!?!!

 93. Narcosis Said,

  http://www.tmz.com/2009/07/31/michael-jackson-propofol-dr-conrad-murray-died-houston/

  If this is true (and I doubt) why was there NO hart-monitor in the room?

 94. TheHitcher Said,

  Thanks admin. Been following the site for weeks and have converted my family into believers haha. Keep up the good work.

 95. Rofibbs Said,

  Thx #67 for hittin the nail head on…Ian Hal(wateva)sprin is a huge joke who jus wants to sell junk news for big bucks. I dnt see them releasin the autopsy results cuz they know the MJHD will dissect n interject the results for irregularities where neccessary, they know we are on here n they know wat we're up to. As for Dr Murray, the Authorities are jus raisin too much dust but at the end, the charges against him will be dropped with the excuse that Mj had too many Doctors…the puzzle is beginnin to fall into place ((watch this space))

 96. Rofibbs Said,

  Another Funny question is “Why wud Debbie Rowe continue to recieve her spousal fee wen the said “spouse” is dead, she doesnt hav custody of the kids n wuznt mentioned in the will…seems to me that “whoeva” has been payin her is still alive n still wants her to be paid. Isnt she s'posed to get such fee if shes with the kids or her “spouse” is alive? Who's goin to be payin her anyway since shes not in the will??

 97. Hideaway Said,

  Admin: Congratulations on the million+ hits!
  Thank you so much for providing an investigative forum for those of us who have suspected Michael Jackson is not dead! As soon as I heard MJ was sick, then suddenly *poof* he's “dead,” (according to, of all sources, TMZ….a resounding “wtf ?”) it didn't sit well with me. By that I mean I trust my intuition – it said “Nope, he's alive.” I searched for MJ hoaxes/conspiracies the next day and have been checking in to your MJDH website ever since. It is reassuring to have a community of people who share this viewpoint…it makes me feel less crazy at least. The whole MJ news debacle since June 25th has had a positive impact already in that it is forcing us to question what information is credible & who are credible sources. If it's not that serious, it's still a fun game he has laid out for us. He left plenty of clues for us to piece together the puzzle in this nicely planned grand scheme. The truth will reveal itself eventually. I hope Michael & his trusted co-conspirators are enjoying the attention as much as we are enjoying sleuthing this case.

 98. Hideaway Said,

  I want to add I have a renewed appreciation for Michael's intelligence, inventiveness, originality, creativity, vitality, and the exciting feelings he can generate in us. He is truly living up to his status as an icon, a living legend & a decent, honest human being. The more I learn about him & his integrity, the more impressed I am. I am also impressed with everyone on this site who shares their ideas and theories. Some smart cookies here.

 99. SJ1983 Said,

  @ Elisabethvitale
  NOBODY CAUSE THERE ISNT A BODY!!
  only they claimed that Joe nore Tito have seen him cause his face was too damaged after CPR
  that should be the reason why there was no open casket
  BUT HOWEVER THEY CLAIM THAT THE 3 CHILDREN DID HAVE SEEN THEIR FATHER EVEN THOUGH HE WASNT LOOKING GOOD?!??!!?
  while the rest didnt want too look was because he was too damaged?!?!!
  biggest bullshit ever !!!!

 100. m Said,

  hey , i don´t know what is true but, i read in a web site that the paramedics who took him to the hospital spent more than ten minutes to recognize him!!They knew that was Mj TEN minute LATER!!Come on!!How don´t you recognize his face immediately!!They said that he looked like an old and ill man, and nothing like the image of mj they have in their minds!!!This is sooooo strange, don´t you think?!?!

 101. m Said,

  i mean, if you watch the rehearsal footage, he looks the same MJ we all know, and not an old man!!And why the doctor called mj´s son to come to the room!?To watch his father dying?And some sites are reporting that when the paramedics arrived, mj was already dead, so if it is true,why all that breathing tubes?A paramedic knows if a person is dead or alive!!!!!

 102. heartbreak_hotel Said,

  First of all sorry for my English, I'm from Lithuania. I'm really glad that I found this site. Thanks, Admin! I would like to share with something what I have found out. I was checking E'Casanova's twitter almost each day and then on 26th of July he writes a message: “August 1st”. Then 2 days later he writes this message on his twitter: “The date that will rock the world.” Is he mentioning something about Michael in this message? To me those two messages sound really weird.. Today I tried to open E'Casanova's twitter site and it turns out that the page does not exist. How's that? Isn't that just really really strange or it's just a coincidence? Personally I don't know what to think anymore about the whole MJ “Death”. For me Michael will always be alive through his music and performances, because he had such a huge talent and just incredibly big heart that I think no one could ever really have like he did. I wish him joy and happyness whenever he is right now.

 103. leolady Said,

  READ THIS:
  ANYWAYS, what I wanted to say is: admin you said about ecasanovas twitter page that it was blocking everyone out? I had access to that up until today. And after the postings about the dinner at the castle there were two more posts, one from July 26th: “August 1st 2009″ (that's all, just that date!) and then on July 28: “THE DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.
  Has nobody else seen this but me?? Nobody mentioned this. Isn't that weird? I've been going crazy ever since I dicovered this page and sometimes I just don't know what to think but I'm thinking more and more that this could be true and MJ is alive . I've been wrecking my brain about that twitter post, but.. August 1st is TOMORROW. So we shall see soon…
  When I heard what supposedly happened my first thought was no, that's not right, can't be, all wrong, no way, just didn't feel right in my stomach. And usually my gut feeling is right on…

  And just in case…your reading this Michael.. I would have done the same if I were you and I would stay hidden if I were you..I'd love to see you again but if you decide to just live your life in peace and quiet and get away from all this craziness, I'll be happy just knowing you're happy. But it sure would be nice to know that you are indeed alive and well, that's all…

  Would love to do this with you: http://www.youtube.com/watch?v=lQLfJG1hmcM&feature=related

  All my love,
  Fred
  xx

 104. eurekh6700 Said,

  hey guys s tis wierd or wat?! i was following E'CASANOVA (thos thos who dnt knw he is the no.:! mj impersonator) in twitter for the past 2 weeks. at first he didnt remove or block me. so i was reading the updates. his last update waswritten as ”1st august 2009” and i waited for a day no update .then after a few hrs i checked it was updated as ”the DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.. wats hapeng?! wats d connection with the august 1st date and the words ”rock the world' – (rembr mj's song . rock my world)and jus nw in india its august 1st and i go n ckd my twitter. i see that ecasanova blocked me / removed me. it was realyy shocking. he dint tak any action all these days , bt suddnly on aug 1st he started to remove peopl n completely shut his accout?! for wat plss im sure somthing is about to happen. pls reply has anybody else noticed his last update.plsss reply

 105. Mijac Said,

  I found this extremely odd, i went to my twitter today, and i was trying to find E Casanova, and guess what: THE PAGE DOESN'T EXIST anymore!!!

  http://twitter.com/ecasanovaMJ

 106. knirketrold Said,

  hey all.
  I would just start by saying that I hope i can understand what I write because it is translated from Danish into English.
  I first thought he is dead but afer I have been on this page and looking on the net I do not believe in it anymore. I very much doubt.
  after it emerged that MJ is dead. I thought 'nope I do not believe it “(I have never been good enough game quite big fan of him, but he has since made some good music.)
  7/7-09 so they will display to remind him” hmm hmm “I thought. it was quick because the man had only been dead for 12 days.
  but the days came and I put myself in front of my television because I had to see it. and my first thought was. “He lies in an open coffin” but he was not.
  during the whole “show” seems to me that it seemed strange, even my boyfriend who has no interest for MJ said “just wait and see, he is cheating all of you and come up from the coffin because you can not in 12 day time to make such a great “show.”
  during the show you could see the family. and the boys was chewing gum appeared to be bored big time :-S.
  Having the speakers, only one who shaking was Brooke Shields (and she IS an actress) I wonder why?
  when the whole family came up on stage and singing the songs they all smiled even his children: S hmm hmm.
  6 March 2009 he says that he comes with a big show “THIS IS IT” his very gentle voice as he always had was not like him. + he said nothing only “THIS IS IT” and yes that was “this is it”! ...
  when you look at the last picture of MJ in ambulance could not have been taken. in the first flash in the background is right, the red car is left but the picture is slightly tilted as if it should be taken such flash would be left. even my little brother who has a car with tinted windows, went out and took a picture into your car. induced the image he and brighten it. and yes it can be done but it would never be so good that you can see shadows on the background or that it would be so clerly as it is on pig off MJ.
  there are someting I do not understand! how can it be that you only see the ambulance in front the MJ house but you do not see him coming out and into the ambulance. (did't he have many fans there).
  I do not understand how MJ can make the music less than 11 months before. and dance as good as he does 2 days before he dies and then be on drugs as they say in the news. for no one can do that. I found on youtube some links to it is a fake death. very intrest.
  there are 1-2-3-4

  http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs&feature=related

  but what will happen if he not dead?? hope some can explain it to me!
  I would like to say that whether or not MJ is dead or alive, I hope that he feels good were ever hi is

 107. mjlover4ever Said,

  I just wanted to say how happpy I am that this site exsist. I'ma big micheal jacskson fan, not only am I fan of his music, but im huge fan when it came to micheal being such and extrodinary human being. he had to most wonderfull personality ever, he was such a gentle, loving, caring, kind hearted man, with a smile that will light up the world.

  But I just wanted to share this article with you guy, It gave me even greater hope that he's still alive:

  POP WARBLER Michael Jackson kept an astonishing “death-hoax diary” explaining how he would fake his death of a heart attack and telling when he would come out of hiding, a family friend who claims to have found the journal “among Michael's personal effects” tells derekclontz.com exclusively.

  ALIVE – OR NOT? You be the judge.
  “There's too much pressure, pressure, pressure … pressure everywhere I turn …” a diary entry dated Nov. 17, 2008 is alleged to say in part.

  “I don't know who I am, not anmore (sp). Maybe I'm just a father to my children. Maybe I'm washed up.

  “The drugs are (illegible) a toll … (illegible) … I'm not addict. But I can't stop …

  “If Elvis … (illegible) … so can I.

  “I'll have a 'heart attack' from drugs like he did (yeah, right!)

  “I'll come back, but only when I'm ready. Bigger than Elvis in '69.

  “Maybe 2009 at Christmas. Or maybe the New Year is better.

  “A back-from-dead tour, a real Thriller. But I have to rest. I'm tired. I'm not (thinking) clearly.

  “It's the drugs.

  “A lot of fans still love me. (Some) people hate me. Thing (sp) will be different (after this) …”

  Jackson insiders declined to comment – officially – on the report. But as one privately put it, “We love Michael no matter what.”

  The friend who leaked portions of the diary also was tight lipped, saying only, “There are over 60 pages (of it) that I will release to the family through my lawyer and they can do what they want with it. It doesn't belong to me. It belongs to Michael and his loved ones.”

  Other sources confirm that Jackson, 50, had spoken of a death hoax “on several occasions” in 2008 and also in 2009, although the reported discovery of the diary that outlines his plans seemed to come as a surprise to everyone contacted by derekclontz.com.

  A paint-by-numbers account of a death hoax, in the superstar's own handwriting, could lead to serious legal problems, say legal observers, especially if the journal is perceived by insurance companies and the authorities to be a blueprint for fraud.

  “I hope to God the diary is legit,” said a Jackson confidante who requested anonymity. “If Michael really is alive, if he orchestrated all this, if he faked his own death, then nobody will be happier than me. As for fraud – nope, no way.

  “Michael wouldn't commit fraud. He's not trying to collect insurance. He's protecting himself. He's doing this for his children. I'll guarantee it.”

  News of Jackson's “death” on June 25 stunned the world. In fact, within hours of the ann0uncement by authorities, fans had already begun to speculate that he was still alive and had gone into hiding. Subsequent reports suggested that he was, indeed, perpetrating a hoax to escape the pressures of life in the public eye.

  Scooping the world, derekclontz.com reported Jackson had been spirited to Asheville, North Carolina and then to Eastern Europe, where it is thought that he might be holed up in Hungary, or even in Russia, where hundreds of people claim to have spotted him in Moscow.”

  I also believe micheal is still here because alot of other things just dont add up, they say micheal had camera's outside of his home, so these camera's must have showed micheal being put into the ambulance, why wount they release these footage to the world?? there alsoing saying that micheal might have died 8:30 that moring, but in the picture shown of him so call in the ambulance, you see a vein in his forhead, if he was supposedly dead I dont think a vien would still be proturding out someone's forhead like that. I think micheal also hoax his death so that the doctor's who were enabling him these dangerous drugs, could be punished, I think he came to realise that these doctor's only wanted his moeny, and wasn't concern about the fact that this could kill him if used outside of a hospital. also the pepsi video that was released, belong to him. he brought it from pepsi, so I think he released the video now, so the world could see how badly burned he was, and why he became addicted to pain killers. there's so much other clues, that doesnt add up. but I do believe the #1 reason as to why he hoax his death, is because he needed to get away and he needed to go to rehab, and fight this addiction. he knew he wasnt able to do those 50 shows. micheal knows he has to live as long as he can. he belived in life, he never wanted to die.

  Micheal I hope your recovering and well. wheater you choose to come back or not, your ture fans will forever support you. and respect your decisons. so much people in this world love you, and this website shows this =]

Legg til en kommentar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash