Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

1 MILJOEN HITS VOOR MICHAEL JACKSON HOAX DEATH IN 1 MAAND!

Wij hebben de ongelooflijke mijlpaal van 1 miljoen bezoeken aan onze site in 1 maand, en we zijn zeker winnen veel aandacht wereldwijd! Dit toont gewoon aan hoe veel nieuwe mensen ontdekken onze site, evenals de terugkeer naar onze site te lezen van onze updates, bevindingen, informatie en verdenkingen ten aanzien van de Hoax van Michael Jackson's dood. We allemaal al weten dat er zo veel dingen gewoon niet ADD UP .... maar wat doet optellen is het verbazingwekkend aantal mensen bezoeken onze site op zoek naar de waarheid!

Wij zoeken de waarheid en wij zullen die van de rest van alle nare, onware en belachelijke geruchten rond de informatie die we hebben gevoed door de media over Michael Jackson's Dood.

1 Miljoen standpunten door u allen bewijzen dat we op iets ... het is slechts een kwestie van tijd!

Doe mee aan de forumdiscussie op deze post - (71) Posten
 1. ejay5131 Said,

  Congrats! Ik eindeloos uur hier en kan niet wachten om hopelijk zie MJ opnieuw. Love you MJ altijd.

 2. Bubbles Said,

  Good job Admin!
  Hoop dat de waarheid wordt binnenkort gezegevierd ....

 3. SJlovesMJ Said,

  Go for it Admin!

 4. littleEARTHQUAKE Said,

  Zoals Light uit Death Note zou verkondigen, "Net zoals gepland."

 5. Westin Said,

  Dat is een meer bewijs! Lot's van mensen zijn nieuwsgierig en willen niet geloven in MJ's dood !!!!!

 6. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  Now thats wat im talking bout! Goede iedereen 4 niet te geven!

 7. NEX Said,

  Great job Admin!

 8. ishealive Said,

  Nou, dat zegt het al 1 miljoen mensen hebben vermoedens we allemaal niet kunnen worden gek!

 9. STARFISH1 Said,

  Om Admin
  Van over de hele wereld hebben wij, en zoeken naar de waarheid!
  We hebben zo veel meer te zeggen en laten zien ... moet naar onze fora?
  Natuurlijk al die tijd hebben we mensen die altijd imprisons ons, soms gaan we naar de randen, maar we terug, we zijn sterker samen!

  Ik hou van jou

 10. SmoothOperator Said,

  Best pagina ooit! Smart werkzaamheden door Admin

 11. Mordor Said,

  en is dit allemaal goed voor Michael? wat als hij niet gevonden wilt worden? ... ... ... hm ... ... .. of hij moet onze steun .. thats enige manier om hem terug als hij is echt nog leven .. ik denk .. mensen om me heen zeggen dat Im al boos en moet een arts Maar de gevoelens .. intuïtie .... zonder dit alles en zonder u allen zou ik zeker denken dat Im gek .. Dank u zoooo veel Admir voor al je harde werk en alle informatie! dank je, dat je zorg ... Bedankt dat ik deze chat en dat Im niet alleen die nog steeds geloven .. hou van jullie allemaal en hou van je Michael !!!!!!

 12. Mordor Said,

  en ... je waarschijnlijk al gezien dat dit, dont weet het, ik ben nieuw hier, maar alleen in geval http://www.petitionspot.com/petitions/m

  dit is het verzoekschrift voor de benoeming van MJ-Nobel prijs voor de vrede 2010 ... als je kan, meldt het ... hij deserev het .. thanks

 13. Cecilia Said,

  WAAROM APPLEHEAD'S Twitter HEEFT VERBONDEN deze site??

 14. aldix Said,

  Ik ben trouw en ik weet dat Michael is levend en verborgen. Ik ben het lezen van alles wat je zegt op deze website en ik dank u hartelijk voor het geven me de hoop dat wat ik geloof in, is helemaal waar ... dank u
  aldix

 15. Lulu Said,

  hey admin! Ik hou van je site .. Ik kijk elke dag op het ..!

  sorry voor mijn engels =)

  Greetz uit Duitsland

 16. dynamiet Said,

  Wow thats awesome goede baan admin

 17. SJ1983 Said,

  CONGRATULATIONS, al uw werk heeft afgeworpen, YOU'VE GEOPENDE VOLKSREPUBLIEK hun ogen, MINE FOR SURE!
  Bedankt voor al uw werk en ALL YOUR gedetailleerde informatie.
  Ik hoop dat we ALLE 2GETHER OP DEZE SITE kunt de EXACTE TRUTH OUT
  Ik zal zeker MAINTAIN TO FOLLOW ALL YOUR UPDATES!

  1 miljoen kijkers, met een enquête die zegt 55% gelooft niet MICHAEL IS DOOD!

  Goed werk, A +

  XOXO SJ

 18. SJ1983 Said,

  vinden op internet:
  Rowe Oppervlakken Op dr. Klein Office!
  Geplaatst 27 jul 2009 3:07 PM

  Hoe is dit voor ironie? Debbie Rowe gewoon opdagen op het Beverly Hills kantoor van haar vroegere baas - dr. Arnold Klein.

  Onze bronnen zeggen Rowe is er een bezoek aan dr. David Rish die praktijken in Dr Klein kantoor. We vertelden ze heeft een afspraak.

  &

  Debbie Rowe vaak geïnjecteerd Michael Jackson met drugs terwijl ze werkte voor Jackson's dermatoloog, Dr Arnold Klein.

  We hebben verkregen rechtshandhaving documenten uit de in 2005 molestering proces. Opgenomen in de registers is een beëdigde verklaring van een Santa Barbara County Sheriff's plaatsvervanger die diende een huiszoekingsbevel van dr. Klein in 1993 voor het verkrijgen van Jackson's medische dossiers in de eerste molestering onderzoek.

  In de affidavit, de adjunct-schrijft in augustus 1993, "... Mevr. Rowe waargenomen de achterkant van Jackson's lichaam terwijl ze gaf hem massages om hem te helpen slapen. Mevr. Rowe ook waargenomen Jackson's billen herhaaldelijk toen ze gaf hem injecties voor acne behandelingen. "

  De beëdigde verklaring is niet bepaald het soort drug Rowe toegediend. Zoals we gemeld, Jackson zocht anesthesie en andere sedativa, zelfs voor kleine procedures, met inbegrip van acne behandeling.

 19. Mjisalive1 Said,

  Congrats Admin houden tot het goede werk. Uw motivering voor MJ's worden levend feit maakt ons het gevoel dat MJ echt leeft. Maar, dit is de waarheid te komen op een dag. Het kan niet worden verborgen voor zo lang. en ik weet zeker dat je zal slagen om te bewijzen dat MJ leeft.

  heel erg bedankt voor het maken van deze website.

 20. SJ1983 Said,

  EN DIT

  Dr Murray's opslag Unit - Bestanden mogen aanhouden Clue
  Geplaatst 27 jul 2009 10:15 door TMZ Personeel

  We hebben geleerd van de twee vrouwen die ging naar een Houston opslagfaciliteit de dag Michael Jackson overleden en verwijderd dozen had gehuurd de faciliteit slechts maanden eerder, in de naam van hun werkgever - Dr Conrad Murray.

  De eigenaren van de faciliteit zeggen de twee vrouwen ingevuld een contract op 1 april 2009. Zij huurde een eenheid in de naam van Dr Conrad Murray de medische praktijk. Dr Murray's creditcard is gebruikt voor de betaling van de huur voor de eenheid.

  De eenheid die dozen, meubels en andere items. De twee vrouwen kwamen op 9:22 Los Angeles tijd - 3 uur voor de 911 oproep van Jackson's huis.

  De vrouwen hebben 3 tot 5 dozen maar we weten niet wat er binnen.

  De faciliteit heeft een bewakingscamera, maar het was gebroken die dag.

  Tja op de camera was gebroken?! PFF ONGEACHT waarom niet zeggen opnieuw de tapes werden vermist omg lol gaat op en ongelooflijk

 21. Mjiloveu Said,

  GO GO admin we love u ook! zeer interessante site. congrats

 22. Jessie Dai Said,

  Gefeliciteerd! I really like this forum!
  Bedankt voor het geven ons zo veel informatie over Michael!

 23. Fabienne Andrade Said,

  Ik kan het doen maar kom niet aan je Micheál niet meer is er
  je hebt het gewoon niet verdienstelijk te gaan
  je zal altijd in mijn knuffel blijven en voor mij zult u leven en op alle hetzelfde wat komt
  Ik hou zoveel van jou

 24. Hallevy1 Said,

  Hoi Admin, kunnen niet voor u de Gloved One? MJHD site schijnt wilt, zelfs de "Grand Plan" tegen de media & Co! We houden van je en hopen u snel te zien Michael!

 25. romanrose Said,

  Hieruit blijkt dat we niet zo dom als ze denken dat we zijn.

 26. SILVANA Said,

  Well done.
  Geef niet op totdat we weten wat de waarheid.

 27. Dmitry A. Said,

  Het is geweldig dat er een plek als die waar de mensen kunnen praten over de vraagstukken in verband met het overlijden van de grootste entertainer aller tijden.
  Maar ik ben echt benieuwd. Laten we veronderstellen, voor een sec dat we hebben bevestigd dat de hoax en er is MJ verbergt zich ergens. Wat nu?
  Hebben we echt willen trek hem uit zijn schuilplaats en bloot hem weer aan al zijn problemen was hij ontsnapt uit?
  Ja, we willen allemaal weten wat de waarheid. Maar, zodra we weten, moeten we genieten van de problemen die MJ gaat om het hoofd te bieden in verband met zijn nep, en hij zal zeker, want het is een misdaad: hij heeft bedrogen zoveel mensen, vervalst zijn dood, gelogen mensen, en uiteindelijk vermoord ... een dubbel van zijn ...
  Het is hoe het allemaal eruit ziet, in het geval dat hij echt leeft. En oke, ik wil graag MJ te leven, maar ik haat het idee van de wetenschap dat hij een misdadiger is geworden voor de echte deze keer ...
  Ik ben bereid te praten over alle mogelijke zaken die verband houden met dit probleem, ok, dus alstublieft, uw zeggen-)
  31000@bk.ru

 28. Perfume Said,

  WELL DONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Dmitry A. Said,

  Hier is een nieuwe gedachte voor u om na te denken:
  MJ de kist, naar verluidt, was ongeveer $ 25,000, oke? Wat doet het ons vertellen? Corrigeer mij als ik mij vergis, maar MJ was een millionaireюююру was een zeer rijk man en hij veel geld voor dingen, liefdadigheid, noem maar op ... Ik denk dat het bedrag van $ 25.000 is een leuke prijs van zijn rust in vrede plaats ... don't you think?
  Het ziet ernaar uit dat de kist was een onderdeel van de "show", was het alleen om te laten zien dat het er is en het ziet er, kinda cool, maar in feite de prijs is gewoon belachelijk uit van de naam MJ!
  Een echte MJ niet zou worden begraven in een dergelijke goedkope box. Ik bedoel, heb je gezien de Rollses op zijn begrafenis? Een lange rij van hen ... dus ... gewoon een vergelijking van de onderneming van de kist en een van die auto's .... Nu denk aan het weer en maak uw eigen conclusies ...

  Waarom zouden zij niet hebben tentoongesteld het lichaam? Het was een logische stap om te doen. Ze hebben genoeg middelen om het lichaam op, balsemen of wat heb je. Het is geen probleem, tegenwoordig.
  Ze konden hebben een kristal-verzegelde-up kist, zodat het publiek kan zien dat er sprake was van een echte lichaam of op zijn minst enige lichaam helemaal. Ze zeggen dat ze niet willen hebben dat alle ophef over het lichaam en het gedenkteken. Echt? Ja, waarom zijn ze eigenlijk begonnen met al die show, om te beginnen? Nee, dames en heren, zij willen dat de aandacht, aandacht van de hele wereld! En ze hebben het!
  Mag ze niet open de kist met het oog op het stimuleren van al die geruchten dat MJ nog alive.It is een slimme zet ook, zal het stimuleren van de verkoop van muziek en dingen, je know.Who weet ...

  Wat ik wel raden, als we nog willen weten wat de waarheid is:
  1. Huur een prive-detective te vinden wat meer dingen out.Why niet? De fans van zijn gemakkelijk kunnen doen, als ze dat willen.
  2. We kunnen zoeken op het net voor de sporen van deze zaak, zoals het piepen, bijvoorbeeld.

  maar laat ik u nog een keer: wat gaan we doen met de waarheid en zal het niet vernietigen wat er nog kan worden MJ?

 30. tis_ruthy Said,

  Je bent zo goed! Nieuws zich verspreidt als wildvuur over deze site! Wat er ook gebeurt, overlijden hoax of moord .... Iemand die dit hele ding op!

 31. tiux Said,

  En ik ben een van hen all the time online, 10 times a day, seeking for new information that HE IS ALIVE! En ik weet dat hij is

 32. Shauna Said,

  Ik heb een bezoek gebracht aan een paar keer omdat ik denk dat hij zou kunnen leven. Ik ben een enorme fan MJ en ik zou graag zien dat hij nog leefde, maar ik hoop dat hij nooit gevonden. Als hij moest doen dit alles alleen om wat rust in zijn leven, laat hem hebben. Hij bracht zijn hele leven onderhoudend ons. Hij verdient wat rust en privacy. Ik hou van hem voor eeuwig en ik niet verwijten hem een beetje. Een deel van mij denkt hij eigenlijk is overleden. Ik heb huilend mijn ogen uit. Haar zo moeilijk voor mij om te geloven wat de media zegt. Zij hebben verteld zoveel leugens over hem. Nou keep up the good work. De artikelen zijn interessant. Love you Michael waar u ook bent.

 33. Little Susie 01 Said,

  Congrats Admins. U hebt komen met een geweldige site. Dat is vol informatie dank aan u en iedereen die heeft gezien hun stukje informatie, met inbegrip van mijzelf. Ik zo besteedt nachten dat i cant catch slapen denken over dit alles op enkele punten die ik zelfs huilen van frustratie.
  Ik voel me michael heeft hij de fans veel aanwijzingen. En alleen mensen die echt geloven zullen zien.
  Mijn boodschap aan michael .. Michael hoewel ik nooit een kans om je te ontmoeten. Toen ik een lil girl i really wilde leven in ur Neverland ranch i had gemaakt fantasieën in mijn gedachten over een leven met u als een vriend. Maar sinds haar zo hard om die dromen waar. omdat u zo beroemd. n het was een van die dingen die ik wil. Maar ik heb geleerd om lief te hebben u en waardeer je uit mijn huis die was ver weg van je. U was mijn denkbeeldige vriend en ik sprak met u de hele tijd. Zoals ik heb oudere i would watch ur dansen en kopieer ze. Ik groeide op met jou. mijn eerste baby woord was beat it lol zo vreemd als het lijkt, maar het is n zijn opgenomen op een band. Mijn moeder dacht dat eenmaal op verzenden om u per e-mail. maar ik denk dat ze dacht ud nooit ontvangen. Im 26 jaar nu en op de eerste als de aangekondigde je was gestorven Ik voelde me als Confused .. i was like this isnt true. die nacht was ik wow zij huicheltaal worden en ik huilde voor het eerst, maar eenmaal de 911 call kwam en alle verhalen ppl zei en hoe de dag nadat ze waren bewegende ur huis en hoe ur moeder was gevangen in de doelgroep en ook de foto's van ur familie in het ziekenhuis was het allemaal zo vreemd voor mij sinds dat moment begon ik op zoek naar websites om te zien of iemand anders dacht dat er een kans is u misschien nog in leven zijn. En ik kwam in deze pagina een paar dagen later. Ik nauwelijks geslapen. En zelfs tho Ik voelde u werent gegaan .. alleen de gedachte aan imagining u waren was erg pijnlijk en ik nog huilde ik huilde weken omdat tegelijkertijd de media trys om sooo reëel dat in feite ur dood, ik heb betoogd met mijn familie en zelfs vrienden verdedigen wat ik geloof proberen te laten zien dat er zo veel dingen dont toevoegen, maar niemand leek me geloven En de enige manier om mijn gedachten zijn over dit site.were soo veel ppl denken zoals ik. en im zo blij dat im niet de enige .. maar nu zijn 1 miljoen ppl die de twijfel. Michael I echt hou van je en ik weet dat jullie zijn de grootste in alles wat u doet. Niemand in de wereld houdt van de wereld zoals je doet. De media altijd aangevallen u de media wilden vernietigen u, want zij zagen een zorgzame man met grote plannen en de media heeft alles te maken zure, bittere, negatief. Maar de media hebben wat goed is. Het houden voeden ppl zoveel verschillende verhalen en nog veel proberen om u kijken slecht. zijn walgelijk. but i dont care wat de media zegt. U leert ons enkel en alleen omdat haar op een tijdschrift of een tv-scherm het doesnt maken het feitelijke. Im op zoek naar wat mijn hart vertelt me. En im wachten om te zien het Branntweinmonopolgesetz Dansen in het licht. I love you michael je zal altijd in mijn hart. En je zal altijd de grootste. Ik denk dat u en de miljoen ppl ion deze site gaan om de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van de wereld.
  Hoop dat u het goed doen Michael. Ik hou van jou.
  i golf de vrede teken aan de hemel. We wachten allemaal op je Michael. <3 i love you.

  En ik schrijf mijn bericht hier omdat Michael mei lezen. Hoop ik. en misschien zijn het dichtst ziek ooit aan hem, omdat ik nooit echt heb mijn meisje droom.

 34. mjforever Said,

  dat bewijst alleen maar een hoop mensen niet geloven dat hij is overleden.
  Ik hou van deze site, en ik hoop dat op een dag zullen we zien Michael opnieuw.
  Gefeliciteerd jongens!

 35. CoCo Said,

  Ik hoorde vandaag op het nieuws dat Michael's dode lichaam verdwenen ... .. ik moet zoeken naar meer .... Maar ik denk dat het een leugen, alsook de "neus" verdwenen ook ... pffff

 36. maria2284 Said,

  Whoohoo !!!!! Mensen dont denk Michael is echt dood. Great site! Oh, en ik denk dat het was een wax dummy in de ambulance.

 37. elizabethvitale Said,

  Keep up the good work. Ik zou graag zeker zijn van de waarheid. WAARHEID De belangrijkste van alles over Michael en iemand anders.

 38. kitkat Said,

  hey admin! i love u, ur doing zo'n geweldig werk op deze site. Er isnt een bot in mijn lichaam dat denkt mjs dood. Hes zeker in leven, geen twijfel mogelijk. U geeft zo n ware feiten, zal ik voor eeuwig de liefde voor deze site =)

 39. kitkat Said,

  @ Little Susie 01

  omgsh ur msg eigenlijk maakte me verscheuren, =) het was echt lief en ontroerend. Ik hoop mj gaat om tis site en vindt alle liefde hebben we 4 hem. En ik voel me net als u. Im zo blij tt theres andere ppl tt BELIVE tis, n zij BELIVE zij haar klanten 100% waar. Hes zeker leeft, theres TE VEEL bewijs dat hij is. Ad niets, ik bedoel NIETS de media of niemand zegt ooit zal maken me BELIVE de leugen tt hes dood. Hoop dat u het eens

 40. Rachel Said,

  Goed nieuws jongens! Laten keep it up. Wij zullen worden gehoord!

 41. ebonyivory MJ Said,

  hey iedereen
  zelfs na het zien van die zogenaamde foto ze zeggen was Michael Jackson in de kist.
  Het was echt James Brown met michaels gezicht op zijn body.they moet gedacht hebben wij waren zo dom te vallen voor deze rotzooi!
  niet ons slimme mensen hier zijn we al wist dat hij nog steeds daar wat waar en het is gewoon een kwestie van tijd voordat het allemaal onthuld.
  jongen de mensen die zeiden dat we gek waren voor believeing was hij nog in leven zal zijn voor een schok wanneer zijn gebleken is hij!
  i cant wait te zien de werelden reactie wanneer het gebeurt.
  Ik blijf erop hameren hier elke dag iets te lezen van de nieuwe updates en nieuwe informatie
  Keep up the great work
  God zegene alle
  ebonyivory mj

  iedereen wil schrijven die mij liefheeft MJ zoveel van ons allemaal Ik zou graag van u te horen
  vrede en liefde

 42. BeenTown Said,

  Admin, u verdient elke treffer.

 43. MariannaB Said,

  Goed te weten dat de wereld schelen, komt hier en verenigt in de inspanning voor het vinden van de waarheid.
  Het is zo belangrijk om verschillende hoeken bekeken, verschillende horizonten van kennis en ecperience.

  Ieder van ons houdt de sporen en analyseren vanuit verschillende invalshoeken.
  Goed gedaan en bedankt voor alle bijdragen aan deze site en ieder van ons te bezoeken, niet alleen de admin.

  Ongeacht welke leeftijd, kleur, geloof, godsdienst, afkomst, geslacht of de hele dag leven.
  Dit is belangrijk: de tolerantie en de geest, waardigheid en respect en een visie.

  Blijven gaan, maar iedereen in het achterhoofd houden: wat zal "I" doen als we in de buurt komen van de waarheid?

  Ik heb nog steeds twijfels of we ooit zullen weten - niet te wijten aan onze incapabilities maar door al die Messing het onderzoek op. Er zijn een aantal mensen daar dat hebben gedaan een ellendige job-to-date.

 44. Hallevy1 Said,

  Tot en met 43. Q. "wat zullen" wij "doen als we in de buurt komen van de waarheid?".
  Q. Slechts en altijd liefdevolle en AANDACHT!
  Dank u Beheerdersconsole en jullie allemaal! Je bent "Incredible", MJ zei.

 45. Hallevy1 Said,

  Tot en met 43. Q. "wat zullen" wij "doen als we in de buurt komen van de waarheid?".
  A. Alleen en altijd liefdevolle en AANDACHT!
  Dank u Beheerdersconsole en jullie allemaal! Je bent "Incredible", MJ zei.

 46. becca26 Said,

  Ik ben een barman in downtown Disney. Vandaag heb ik geserveerd Mariah Carey en haar hubby. Ze zijn op vakantie. Ze was all smiles! Ik heb net al dat het vreemd dat dezelfde persoon iets meer dan 3 weken geleden could'nt krijgen gooide haar song. Maar nog vandaag was ze lacht en lacht. Wat een ander ding dat ik dacht dat is vreemd hoe ze een oproep van een Mr Londen en verliet met haar sercurity bewaker naar de badkamer om het gesprek. Ze was daar voor ongeveer 20mins? Ik vond het een beetje weriod. MJJ FOREVER.!

 47. charliechaplin Said,

  Just want to share dit:

  http://www.youtube.com/watch?v=9iCK1EfBP2w

 48. Event908 Said,

  yay I'v zijn detachering dingen over heel het net over deze website, zodat rawr

 49. iLove Said,

  Wat als we allemaal een miljoen mensen of meer samen komen en roepen MICHAEL MICHAEL WE LOVE YOU!

 50. LilithBelgium Said,

  Hallo,

  Ik zou willen zeggen.

  Ik heb zojuist aanvaarde het boek 'Michael Jackson: ontmaskerd (Ian Halperin)' vandaag heb ik bijna afgesloten om het te lezen. Voordat zij betwijfelde ik het overlijden van Michael, want ik twijfel niet aan het meer. Lees dit boek u zult begrijpen waarom alle twijfels over.

  Ik ben verdrietig omdat ik lees het en ik beginnen inzicht bepaalde dingen omdat ik dit boek gelezen ..

  Sorry voor mijn Engels, maar ik ben Belg.

  Een mooie dag verder.

 51. canette Said,

  bravo admin.j 'ai recherche ce site à partir du 25 juin 2009 et je l'ai trouve gratieperiode à vous. il faut le faire connaitre encore plus beaucoup pour avoir plus de membres pour que ce site dienen de soutien à Michael

 52. thelostchildren Said,

  boycot Ian Harpelin. hij is gewoon een VIP-cash-in-NER. hij heeft geschreven biogrophies en werken voor andere beroemdheden die op het einde slammed zijn werken voor discredibility. waarom is dat we alleen horen Bout zijn biografie direct na het incident? publiciteit. Niemand wist zelfs was er een biografie van de werken tot het incident. kan er niet op vertrouwen dat deze man.

 53. charliechaplin Said,

  Zijn we niet in gevaar brengen MJ de grootse plannen voor een nieuw en prive-leven? Als de verzekering zal onderzoeken en te ontdekken dat het niet MJ dat overleden is, zal zij betalen AEG? Ik denk het niet. De media zullen kruisigen hem des te meer voor het uitproberen op het trekken van een hoax. Hhhhhhhhmmmmm ....

  Ik wou dat we kunnen doorgaan met onze onderzoeken, zonder dat bekend is door anderen.

 54. Rofibbs Said,

  Great job Admin .. i cant stop te kijken op deze site dagelijks. Alles wat ik nodig heb is een bevestiging dat MJ's leven n goed. De spanning die door me heen wen sumtin positief dicht gaat op deze site is beyound mij. We zullen zeker komen. Keep up the gud baan!

 55. Nina Said,

  hmmmmm ... .... dont't u de vulling dat het verhaal is het vullen van de gaten, omdat zij scoorde in deze site? Ik heb het gevoel dat we iets zeggen ... iets nieuws verschijnt op .... ex: we hebben gezegd waarom een foto van dr.Conrad? ... En bummm ... meer foto's verschijnt, of: waarom paramedici shut up? en verklaringen lijken .... Dit is goed, we helpen hem )

  admin ... Ik ben zo trots op ons! Ik ben nog steeds geschokt dat een enkele ziel was in staat om verbinding te maken met zo veel mensen en tussen hen ... maar dit is Michael Jackson, en hij is een geschenk van God! Hij kon dat doen alleen door liefde ...

  en over liefde, Michael zei: "Liefde is als een stuk zeep in de badkuip - u hebt het in uw hand totdat u op een te krap. "We moeten niet vasthouden aan hem te strak, laten we hem niet te verliezen wat hij verdiende zo hard: vrijheid ... Ik weet dat hij met ons en ik weet dat je alles kan 't niet uitleggen waarom u dat gevoel in je hart dat je weet Hij is om ons heen! Focus op dat! Dit is het allerbelangrijkste! Ook Michael zei: "Zolang de liefde in mijn hart, het is overal." Dat is wat we voelen: hij is de liefde, dat is waarom we allemaal weten is hij met ons mee!

  Michael, lieve, een verzoek: wat er ook gebeurt, niet laten gaan van onze handen! please ....

 56. eurekh6700 Said,

  Ohh goedheid vetten prachtige news.keep het werk team. im ben echt happy.I, een INDISCHE Geef de volledige steun TO FIND THE TRUTH van. YUP SOON De kat is er 2 worden uit de tas. realyy congrats admin n het hele mjhd team. en ik verzeker u v vindt de waarheid zeer binnenkort. yup het is slechts een kwestie van tijd ....

 57. thanameslilixd Said,

  great job Admin!
  Het is zeer waarschijnlijk dat een van de familieleden of goede vrienden van Michael hebben bezocht deze site,
  dit is allemaal heel vreemd.
  Keep up the good work!
  & Onder Do You Believe?
  Er zijn nieuwe banden & ideeën
  je moet kijken naar hen & post meer.

 58. hecjosmen Said,

  Ik check deze blog dagelijks en het is geweldig.

 59. CoCo Said,

  Ian Halperin is een grap ~

 60. foreverlove Said,

  Oh, ik miste hem zo veel .... Het maakt niet uit of hij al dan niet doen omeback tour, alleen de wetenschap dat hij in leven en gelukkig, wonen op de manier die hij wilde, is dat voor mij, om mij leef ook ... Elk idee waar hij is? ...

 61. Dmitry A. Said,

  Ik vraag me af, wat als MJ is echt en echt niet meer los van de droefheid van het feit?
  Heeft u een enkele gedachte in je hoofd dat het kinnebakspek zou zijn gestorven, net als alle mensen doen?
  Ja. het klinkt ongeloofwaardig, zelfs voor mij! Maar waarom niet? Zo ja, wat anders te bespreken? Tenzij zijn leven en werk.
  Ja, hij was, want hij was in ieder geval, zelfs wanneer hij verbergt zich nu ergens, was hij een geweldige performer, entertainer .. wat heb je ... en hij zal altijd zodanig in de geschiedenis van de planeet.
  In feite zijn de meeste van ons hebben hem gezien op tv alleen geluisterd naar zijn songs op tapes en cd's, dus wat een ach, hij is nog in leven voor ons en niet uit wat de realiteit is.For bijvoorbeeld, ik kan genieten van zijn liedjes en clips elk gewenst moment, zolang ik leef. Het leven is zo kort en hij heeft veel gedaan voor de wereld. Hij werd geboren om onze idool voor altijd en dat is geweldig, ik kan gewoon niet voorstellen dat mijn leven zonder deze persoon. Hij is een integraal deel van uit!
  Evenals alle andere prachtige artiesten! Mensen, het is zo mooi dat we alle levende en praten! Laten we het vergeten over het verdriet en plezier hebben, want als we die dan pas DEZE ZAL WORDEN ZIJ ....

 62. elizabethvitale Said,

  Ik kwam uit een snelle rit tot BH en Hollywood omdat ik daalde mijn dochter op LAX. Ik heb niet stoppen, behalve in Hollywood om te praten met enkele mensen over Michael. Ik denk dat ik ga weer in oktober en blijf een paar dagen. Ik moest weer terug naar Newport Beach, maar BH leek zoals het altijd doet en Hollywood voor het grootste deel is hetzelfde als toen ik er woonde behalve voor het geheel van de rockers (mijn vrienden) die bekleed zijn de straten tijdens de dag, het hoofd winkels en Michael toen hij rond zijn gegaan. Er was een affiche, grappig, van Michael in een appartement venster op Wilcox waar ik gebruikt om te leven. Het maakte me echt verdrietig en ik wilde kon ik weer terug de handen van de tijd en terug te gaan naar alles wat leuk. Ik denk dat het lijkt me deze hele ervaring over Michael en drugs zal uiteindelijk tot de politie schroef ups en misschien een paar slaps aan de hand. Ik kan verkeerd zijn, maar waar is de autopsie. Ik bedoel 6 weken reeds. Hallo!

 63. Bee Said,

  Check this out, dit kan worden verdachte:
  Maar maak je niet misleiden door Jackson's verklaringen over de Beatles-catalogus. Hoewel hij nog een 50 procent belang in Sony / ATV Music Publishing, heeft hij, zoals mijn goed geïnformeerde bron over de zakelijke kant van de dingen bij Sony zegt: "Veel van de schuld bij ons hier bij Sony. Wij hebben geen belang bij die tot op dat zolang Michael voldoet aan de voorwaarden van zijn overeenkomst met ons. Hij is de uitbetaling van de rente voor zover ik weet, en dat is wat er gaat gebeuren. "

  Met andere woorden: Jackson zal in hakpees aan Sony voor de rest van zijn leven. Ik denk dat ik heb verteld lezers van deze kolom vele malen dat Sony niet zou tegenhouden, maar laat Jackson heeft een sierlijk verlaten van het bedrijf. Tot afscherming van de catalogus zou zijn geweest een public relations-nachtmerrie voor Sony.
  http://www.foxnews.com/story/0, 2933,55539,00. html

  en
  Sony's $ 60 miljoen Michael Jackson gokken: Creepy uitbuiting of showstopping hit?

  http://latimesblogs.latimes.com/the_big_picture/2009/07/sonys-60-million-michael-jackson-gamble-creepy-exploitation-or-showstopping-hit.html

 64. carlotafores Said,

  Michael postmortemkeuring details vertraagd, hmmmmm ... zo vreemd, ik vraag me af waarom ze nooit publiek.

 65. maria2284 Said,

  Hey you guys, I just found this video van dr. Murray (7-28-09)

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  Ik vond het interessant, want ik heb het lezen van deze gehele website en een hoop mensen vroegen zich af waar de beelden van dr. Murray was, en nu ineens zijn deze beelden van hem, die niet eens van dichtbij .. maar toch ...

  Zoals iemand anders zei op een post .. THEY'RE WATCHING DEZE WEBSITE EN DE VASTSTELLING VAN HUN FLUBS GEBASEERD OP ONS!

 66. steegje Said,

  Gelieve wat we doen, als iemand van ons vindt zijn whereabout gelieve niet op het net geeft ons een thumbs up of iets om ons te laten weten, maar dont blijkt zijn ware verblijfplaats. Theres heeft om een goede reden waarom hij zou nep zijn eigen dood. Als hij werd bedreigd, zoals het deel van de media gezegd dan moeten we respect voor zijn privacy en laat hem blijven verborgen.

  Ik hou van je Michael.

 67. maria2284 Said,

  LilithBelgium, het boek 'ontmaskerd' is de phoniest boek daar over MJ. De auteur heeft net tabloids en schreef ze samen als een boek. Bekijk de beoordelingen op Amazon.com erop, dat boek is pure vuiligheid! MJ Lives!

  Als u wilt dat een echt boek over MJ ofwel krijgen zijn autobiografie "Moonwalk" van Michael Jackson of "De Michael Jackson Conspiracy" door Aphrodite Jones.

 68. kitkat Said,

  @ ebonyivory mj

  omgsh Ik ben het eens Wit u helemaal, ook ik CANT WAIT 2 c er gezicht. Ik kan alleen maar pic wat gedachten gaan doorgaand er rekening mee als ze er wit er kaken droped knikken terwijl we onze hoofden n glimlach. Ik hou zo veel MJ, zijn zo aardig om mee te praten ppl tt voelt hetzelfde als ik. Hoop dat we contact kunnen houden
  veel liefde, kitkat <3

 69. JC.LOVES.MJ Said,

  I LOVE MICHAEL JACKSON AND I MISS HIM!
  sommeone please help me, im dichtbij gaan krankzinnig!

 70. kitkat Said,

  @Hallevy1

  lol Wen zei hij tt? = D

 71. Narcose Said,

  En nogmaals;
  de resultaten van de officiële autopsie, die naar verwachting deze week werden opnieuw uitgesteld!
  Ongelofelijk, vijf weken na en nog steeds niets ... uhhuh ...

 72. SJ1983 Said,

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  en ineens de murray werknemers lijken
  deze vrouw liegt haar ass off
  Ze beweert te hebben verplaatst een stoel in plaats van bestanden yeah yeah yeah
  ze sais ze doesnt zelfs weten als Murray voelt triest voor het verlies van MJ

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0
  en vervolgens deze vrouw ontkent hij weer met een ander verhaal

  Aan de mensen hier die zei dat het is zo vanzelfsprekend dat mensen kijken naar deze site, met de dingen vinden we vreemd en ineens de mensen verschijnen in interviews en ontkennen zij
  Ik denk dat is sooo true TZM is in sooo ver
  Waren zij niet de eerste zijn om te beweren dat MJ stierf slechts een paar minuten nadat hij "is overleden", terwijl de andere tv-stations en internet zaten te wachten op bevestiging.
  En hoe verdachte dat TMZ doet alles eruit MJ is overleden?

  TMZ IS IN IT BIG TIME!

 73. SJ1983 Said,

  We spraken met LaQuisha Middleton en haar zus, LaQuanda Prijs, beiden werkzaam bij Dr Murray op het moment. LaQuisha is de office manager. LaQuanda werd uitgeschakeld in de afgelopen maand.

  De beheerder van de opslagplaats vertelt ons de twee zussen kwam dr. Murray's eenheid op 9:22 Los Angeles tijd de dag Jackson overleden en pakte 3 tot 5 dozen, in aanvulling op de overige posten ze uitgevoerd met de hand. De manager zegt dat ze persoonlijk sprak met beide zusters op de faciliteit.

  Maar woensdag - buiten dr. Murray's Houston kantoor - LaQuanda vertelde ons bleef ze in het kantoor van de dag Jackson overleden en niet naar de opslagplaats. Ze zegt dat haar zus ging en teruggezet een bio-gevaarlijk vak - gevuld met gebruikte naalden. Ze zegt dr. Murray niet bellen en direct een van hen naar de opslagplaats. Wat de reden waarom ze zouden halen een doos van gebruikte naalden en neem het terug naar het kantoor, LaQuanda zegt ze werden gewoon bewegende dingen rond in het kantoor.

  LaQuisha vertelde een heel ander verhaal. Ze zegt dat het enige wat ze opgepakt was een stoel. Ze zegt ook dr. Murray niet direct haar te gaan tot de faciliteit. Wat waarom ze ging, zei ze "Ik heb altijd gaan."

  Zij geloven niet Dr Murray toegediend een fatale dosis van Propofol naar Jackson.

  Waarom zou ze dat? Onzin!
  Waarom is ze zeg dit

  Ze zegt dat haar zus ging en teruggezet een bio-gevaarlijk vak - gevuld met gebruikte naalden

 74. shortandsweet Said,

  I have been watching dit zicht een tijdje nu, en ik moet zeggen ik ben onder de indruk. De dag dat ik hoorde dat Michael was overleden heb ik niet het gevoel in mijn hart dat hij dood was. Ik heb gadegeslagen elk stukje video die ik kon vinden en ik zag een heleboel dingen die iedereen hier heeft genoemd. Het een ding dat bewaard bugging mij was de foto van hun rollend Michael in het ziekenhuis op de brancard. Er was iets dat me dwars over die particuler foto en ik dacht eindelijk uit. Het hoofd van de brancard is propped up. Niet veel en als je niet op zoek zeer dicht op het zal je niet, maar het is. Ik kom uit een lange lijn van EMTs en hebben een medische achtergrond mezelf. Je hebt nooit een lift van het hoofd van iemand die je probeert te doen CPR en zij deden. Heeft iemand anders dit bericht?
  http://www.youtube.com/watch?v=t7BSS-kbyjk&feature=related

 75. lucrecia Said,

  Wy nemen zo veel tijd om na te gaan wat een persone in zijn maag? Wy we dont have enig bewijs van zijn overlijden? Er zijn alleen maar woorden! busines en in het midden. Waar zijn de fotografen en de paparatzis in dit alles? We hebben het over de koning van de Pop! Bewaar deze job doen, w hebben te maken mededeling onze stem! Verplichte voor mijn Engels!

 76. Bee Said,

  Vanochtend op de Today Show, Michael's chef Kai Chase werd geïnterviewd. Ze was gehuurd afgelopen maart en werd laten gaan voor 3 weken in mei, toen kwam terug bij het begin van juni. She said Michael had concerns and told her he wanted to make sure she would help 'keep him healthy'. She said tho also that in the three weeks she was away he had gotten thinner.
  She said he was excited about and looking forward to his London shows.

  Here's a weird thing: She said that 'within minutes' of Dr. Murray running down the stairs screaming about Michael, that the paramedics showed up. So why hadn't Murray 'screamed' when he first discovered Michael before starting CPR?

 77. The Truth Said,

  Congrats on the milestone. That's a lot of people thinking MJ is alive.

 78. Shauna Said,

  I agree with the person that said TMZ is in on this hoax. (if it is a hoax) Whenever this site questions something in the media all of a sudden someone will come out and explain it. Why didn't they explain it at the begining? I am really starting to think he is alive. Now the autopsy reports have been put off another week? Waarom?
  Katherine got custody of the kids which makes it easy for Michael to see them. Debbie Rowe only came out to fuel the media. I don't know what to think about Dr. Murray. Either he will take the fall and go to jail or he will have the best lawyers and get out of it. He just showed up out of nowhere. If Michael was supposed to have all these doctors for many years why add another one? Plus the doctor had money problems and a history of lawsuits agianst him. He could just be a paid pawn in the entire hoax. I don't think we have seen the real Michael for a while. Some of the pictures of him from this year don't look like him. I compared some pictures from 2006-2008 and he looked pretty much the same but in 2009 he looked completely different. Maybe one of his doubles.

 79. answers Said,

  Regarding the below post…
  You might as well have burned your money..there is no way I am giving 1c to this creep Ian..
  He can go to HELL. He is a liar and a coward.. everyone tries to cash in on MJ.
  I saw a little of this animal speaking on TV about MJ's “GAY LOVERS” what a load of crap-
  MJ had doubles and imposters working for him..how does this Ian know that it's not them…

  Oh please any Mj fans out there please don't buy a book filled with crap…
  this is the type of thing that MJ ran away from this is what he dreaded..ALL the lies lies lies.
  I hope that Ian Helperin burns in hell-once again Ian you are the scum in pools hellfire!!!!!!!

  # LilithBelgium Said,

  Hallo,

  I would like to say.

  I have just accepted the book 'Michael Jackson : Unmasked (Ian Halperin)' today, I almost ended to read it. To before it I doubted the death of Michael, since, I do not doubt it any more. Read this book you will understand then why all doubts left.

  I am sad since I read it and I begin understanding certain things since I read this book..

  Sorry for my English but I'm Belgian.

  Have a nice day.

 80. thanameslilixd Said,

  August 1st 2009!!!

 81. dynamite Said,

  Wat a surprize delayed again lmao i didnt see that coming NOT!

 82. dynamite Said,

  lol and whats up with does sisters names i mean who came up with them, and when are we gonna see murray on video to prove the guy is real cuz i dont think he is

 83. dynamite Said,

  @Maria2284 Ur right that video is bad it could be any one

 84. supernurse1 Said,

  To: Maria2284……you are so right about “The Michael Jackson Conspiracy” What a book! It shows how the media takes things and twists them to suit their purpose. They hurt this kind, gentle man so much and it makes my heart ache. I hope more people read it so they can read the truth of the matter. I hurt so bad for him, and wish I could help in some way. I am four years older than he is, but I have loved and appreciated him for many years. I've always had the desire to discuss metaphysical things with him, as I am really into that, and I feel that he is too. I have found so many answers there to a lot of questions and feel more spiritual because of it…….not religious really….but spiritual….there is a difference. Anyway, thanks for your post…and congrats to admin.

 85. scarecrow58 Said,

  gUeSS wHo? yes I'm alive. Mom, Janet, Latoya, Jermaine, Conrad, and Kai are in on it with me. my dad is not, but I think he knows something is odd. my kids know I'm alright. I love you all and I'll see you soon. **MJ**

 86. Hallevy1 Said,

  @kitkat :”lol wen did he say tt? =D”
  Hi, I red his message 3 days ago.
  Source : “Channeled Message Received From Michael Jackson on July 27, 2009″, http://www.cherokeebillie.com/Blog.html

 87. charliechaplin Said,

  I'm not sure if this has been pointed out already. Is it true that TMZ, who was the first to report MJ's “death”, reported the “death” BEFORE that ACTUAL time of death on the death certificate ?

 88. ladywho Said,

  great job with site

 89. elizabethvitale Said,

  Door de manier, hoe veel mensen bekeken Michael instantie op de particuliere en waaruit blijkt wie? Does anyone know?

 90. maria2284 Said,

  They'll NEVER release the “autopsy” results… because there are none. That's the thing, and look at the memorial, why would they have to broadcast it worldwide for free?? Hmmmm maybe so MJ could see it from wherever he is, yeah? Ik denk het wel. And why such an elaborate event? Sounds like MJ had his hand in this one from the very start, only he would construct such an event… I thought it was great, cried my eyes out… but when I saw that “Im alive and will live forever” through my tears, I knew he was still alive. And the fact that they never opened the casket, I mean.. come on. I think Elvis had a better idea with the air conditioned casket lmao with the wax dummy that started to sweat lol

  I wouldn't worry about out baby Michael though, I think hes doing A-okay.

  LOVE YOU ALWAYS MICHAEL!!!!!

 91. maria2284 Said,

  Has anyone seen the Obituary in their local newspaper or online???

  Is there an Obituary for MJ?

  Just thought I'd bring that up.

 92. SJ1983 Said,

  Jackson Autopsy Delayed
  Posted Jul 30th 2009 5:36PM by TMZ Staff

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner has delayed release of Michael Jackson's autopsy report.

  After meeting for several hours today with the LAPD and LA County DA's office, the Coroner decided to push back the release of the autopsy results … the stated reason — need for continued investigation.

  Present at the meeting today … LA County Coroner Lakshmanan Sathyavagiswaran, Head Deputy DA Bill Hodgman, LAPD Detectives Orlando Martinez and Dan Myers.

  AUTOPSY AGAIN AGAIN DELAYED ?!! OH COME ONE!!!!

 93. SJ1983 Said,

  @ dYNAMITE
  They sisters names sounds more like someone with a bad fantasy to come up with such not original ” black” names….further they look like they have been picked up @ Kentucky Friend Chicken, and being paid a little money for acting, but they still could not get their 2 stories right yeah yeah yeah
  We found it strange that no one seen anything other then 1 photo of Murray and no co workers and pooooof they are all of a sudden excisting yeah yeah yeah
  and then the suspicious video with what would have been Murray, it could have been anyone!!!?!!

 94. Narcosis Said,

  http://www.tmz.com/2009/07/31/michael-jackson-propofol-dr-conrad-murray-died-houston/

  If this is true (and I doubt) why was there NO hart-monitor in the room?

Krabbelen

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash