Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

1 milió de visites a Michael Jackson hoax MORT EN 1 MES!

Hem arribat a la increïble fita d'1 milió de visites al nostre lloc web en 1 mes, i estem certament guanyant molta atenció a tot el món! Això només serveix per demostrar com moltes persones estan descobrint noves nostre lloc, així com de tornar al nostre lloc per llegir les nostres actualitzacions, resultats, informació i les sospites en relació amb el hoax de la mort de Michael Jackson. Ja que tots sabem que són tantes les coses no quadren .... però el que fa és sumar el sorprenent nombre de persones que visiten el nostre lloc a la recerca de la VERITAT!

Anem a esbrinar la veritat i anem a acabar amb totes les desagradables, falsa i ridícula rumors que envolten la informació que ha estat alimentat pels mitjans de comunicació sobre Michael Jackson de la Mort.

1 milió de visites per part de tots de vostès demostrar que estem en una cosa ... és només una qüestió de temps!

Uneix-te al fòrum de debat sobre aquest post - (76) Llocs
 1. ejay5131 Said,

  Congrats! Em passen hores interminables aquí no pot esperar i esperar a veure de nou MJ. MJ sempre t'estimo.

 2. Bombolles Said,

  Bon treball d'administrador!
  La veritat espero que aviat es prevalgut ....

 3. SJlovesMJ Said,

  Per anar És administrador!

 4. littleEARTHQUAKE Said,

  Com que la llum de Death Note que proclamen, "Així com estava previst."

 5. Westin Said,

  Això és una prova més! Moltes de les persones són curiosos i no creuen en la mort de MJ !!!!!

 6. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  Ara thats im Wat parlar combat! Bones a tothom 4 no donar-se per vençut!

 7. Nex Said,

  Gran treball d'administrador!

 8. ishealive Said,

  Així que ho diu tot 1 milió de persones tenen sospites que tots no pot ser una bogeria!

 9. STARFISH1 Said,

  A Admin,
  De tot el món que tenim, i la recerca de la veritat!
  Tenim molt més que dir i mostrar ... hauria de veure els nostres fòrums?
  Per descomptat, tot aquest temps tenim gent que sempre ens empresona, de vegades arribem a les vores, però tornem, som més forts junts!

  T'estimo

 10. SmoothOperator Said,

  Pàgina cada vegada millor! Smart treball de Admin

 11. Mordor Said,

  i tot això és bo per Michael? ¿i si ell no vol ser trobat? hm ... ... ... ... ... .. o que necessita el nostre suport .. thats única manera com portar de tornada, si realment encara viu .. .. Crec que la gent al voltant de mi dient que ja Im que boig i necessita un metge Tanmateix, els sentiments ... .. intuïció. sense tot això, i sense tots vostès m'agradaria pensar que definitivament Im que boig .. Gràcies sooo molt Admire per tot el seu dur treball i tota la informació! gràcies a tu, que t'importa ... Gràcies que he trobat aquest xat i que Im que no estem sols .. crec que encara t'estimo t'estimo i totes Michael !!!!!!

 12. Mordor Said,

  ... I probablement ja van veure això, no sé, sóc nou aquí, però només en cas http://www.petitionspot.com/petitions/m

  aquesta és la petició de designació de MJ-Premi Nobel de la pau 2010 ... si pots, el signaran deserev que ell ... .. gràcies

 13. Cecilia Said,

  PER QUÈ LA APPLEHEAD Twitter HA VINCULAT AQUEST LLOC?

 14. aldix Said,

  Jo sóc fidel i sé que Michael està viu i ocult. Estic llegint tot el que vostè digui en aquest lloc web i moltes gràcies per donar-me l'esperança de que el que crec, és totalment cert ... gràcies
  aldix

 15. Lulu Said,

  hey administrador! t'estimo .. i watch lloc tots els dies en ella ..!

  ho sento pel meu anglès =)

  Greetz d'Alemanya

 16. dinamita Said,

  Wow thats awesome bon treball d'administrador

 17. SJ1983 Said,

  FELICITATS, tot el seu treball ha donat els seus fruits, que ha obert PERSONES DELS ULLS, LA MINA DE SEGUR!
  GRÀCIES PER TOT EL SEU TREBALL I TOT LA SEVA INFORMACIÓ DETALLADA.
  Espero que tots 2GETHER EN AQUEST LLOC POT TENIR LA VERITAT EXACTA FORA
  Sens dubte MANTENIR A SEGUIR TOTES LES ACTUALITZACIONS!

  1 milió d'espectadors, amb una enquesta que diu que el 55% no creu que Michael és la mort!

  BON TREBALL, A +

  Montjuïc, SJ

 18. SJ1983 Said,

  trobar a Internet:
  Al Dr Rowe Superfícies Klein de la Nació!
  Publicat 27 de juliol 2009 3:07 PM

  Com és això de la ironia? Debbie Rowe, només es va presentar a l'oficina de Beverly Hills del seu excap - Dr Arnold Klein.

  Les nostres fonts diuen Rowe està allà per visitar el Dr David Rish, que les pràctiques en l'oficina del Dr Klein. Se'ns diu que té una cita.

  I

  Debbie Rowe, Michael Jackson freqüentment injectades amb drogues, mentre que va treballar per Jackson dermatòleg, el Dr Arnold Klein.

  Hem obtingut els documents de l'aplicació de la llei de 2005 el judici d'abús sexual. Inclosos en els registres és una declaració jurada d'una Santa Bàrbara del Sheriff del Comtat de diputat que serveix una ordre de la Dra Klein el 1993 per obtenir l'historial mèdic de Jackson durant la primera recerca d'abús sexual.

  A la declaració jurada, el diputat escriu, l'agost de 1993, "... la Sra Rowe va observar la part posterior del cos de Jackson mentre ella li va donar massatges per ajudar a dormir. La Sra Rowe Jackson va observar també les natges en diverses ocasions quan ella li va donar les injeccions abans dels tractaments de l'acne. "

  La declaració jurada no especifica el tipus de medicament administrat Rowe. Com es va informar, Jackson va buscar a l'anestèsia i altres sedants, fins i tot per als procediments de menors, incloent el tractament de l'acne.

 19. Mjisalive1 Said,

  Congrats administrador, fins a mantenir el bon treball. La seva justificació per estar viu MJ del fet ens fa sentir que està realment viva MJ. Tanmateix, aquesta veritat ha de sortir un dia. No pot ser ocultat per tant de temps. i estic segur que tindrà èxit al demostrar que és viu MJ.

  moltes gràcies per crear aquest lloc web.

 20. SJ1983 Said,

  I PRESENT

  El Dr Murray's Unitat d'Emmagatzematge - Arxius podrà celebrar Clau
  Publicat 27 de juliol de 2009 10:15 AM TMZ Staff

  Hem après les dues dones que van anar a una instal lació d'emmagatzematge de Houston el dia Michael Jackson mort i eliminat caixes havia llogat les instal lacions pocs mesos abans, en el nom del seu ocupador - Dr Conrad Murray.

  Els propietaris de la instal lació de dues dones diuen que l'ompliment d'un contracte l'1 d'abril de 2009. Es lloga una unitat en el nom del Dr Conrad Murray de la pràctica mèdica. El Dr Murray's targeta de crèdit es va utilitzar per pagar el lloguer de la unitat.

  La unitat contenia caixes, mobles i altres articles. Les dues dones van arribar a 9:22 am hora de Los Angeles - 3 hores abans de la convocatòria 911 de la casa de Jackson.

  Les dones van prendre 3 - 5 caixes, encara que no sabem el que estava dins.

  La instal lació disposa d'una càmera de vigilància, però es va trencar aquest dia.

  OH COME A LA CAMBRA es va trencar?! FFP QUALSEVOL per què no dir-ho de nou les cintes havien desaparegut OMG lol i així fins l'infinit increïble

 21. Mjiloveu Said,

  go go administrador o estimem massa! molt interessant lloc. Congrats

 22. Jessie Dai Said,

  Felicitats! Realment m'agrada aquest fòrum!
  Gràcies per donar-nos tanta informació sobre Michael!

 23. Fabienne Andrade Said,

  I ser capaç de fer-ho encara no toc Micheal vostè no està allà
  vostè simplement no ha d'anar deservingly
  abraçada que sempre romandrà en la mina i per a mi va a viure i sobretot en el mateix el que ve
  T'estimo molt per

 24. Hallevy1 Said,

  Hola administrador, no els guants Un? Brilla com MJHD lloc, fins i tot el "Gran Pla" contra els mitjans de comunicació & Co! Nosaltres et estimem i esperem veure't aviat Michael!

 25. romanrose Said,

  Això demostra que no som tan ximples com ells pensen que som.

 26. SILVANO Said,

  Ben fet.
  No es doni per vençut fins que no sapiguem la veritat.

 27. Dmitry A. Said,

  És molt bo que existeix un lloc com aquest on les persones puguin debatre les qüestions relacionades amb la mort de la major animador de tots els temps.
  Però em pregunto. Suposem, per un segon que ens han confirmat la falsa alarma i s'oculta en algun lloc MJ. Què segueix?
  Realment volem que tiri d'ell per sortir del seu amagatall i li exposi de nou a tots els seus problemes se li escapen de?
  Sí, tots volem saber la veritat. Però, una vegada que hem conegut, si gaudeixen dels problemes que MJ es va a enfrontar en relació amb el seu engany, i segurament, ja que és un crim: ha enganyat a tantes persones, fingió seva mort, va mentir persones, i, finalment, assassinat ... un doble de la seva ...
  Que és el que sembla, en cas que ell és realment viu. I bé, m'agradaria MJ d'estar viu, però odi la idea de saber que s'ha convertit en un criminal de veritat aquesta vegada ...
  Estic disposat a debatre totes les qüestions relacionades amb aquest tema, bé, així que si us plau, Vostè té la paraula-)
  31000@bk.ru

 28. Perfum Said,

  BEN FETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Dmitry A. Said,

  Aquí està una nova per a vostè el pensament per reflexionar:
  MJ del taüt, segons sembla, va ser uns 25.000 dòlars, d'acord? Què ens diuen? Corregir si m'equivoco, però MJ va ser un millionaireюююру va ser un home molt ric i gastar molts diners per les coses, la caritat, que el nom ... crec que la suma de 25.000 dòlars és un preu de graciós de descans en el seu lloc de pau ... no et sembla?
  Sembla que el taüt era només una part del "espectacle", era només per mostrar que està allà i el que sembla, una mica fred, però en realitat, el seu preu és simplement ridícul des del nom de MJ!
  Un MJ no seria enterrat en una caixa barata. Vull dir, has vist la Rolls en el seu funeral? Longish Una cua d'ells ... així que ... només comparar el taüt de l'empresa i un dels cotxes .... Ara pensar de nou i tregui les seves pròpies conclusions ...

  Per què no s'han mostrat el cos? És un pas lògic per fer. Tenien suficient de recursos per a que el cos, embalsamar o el que sigui. No és un problema en absolut, avui en dia.
  Es podria haver produït un vidre segellades d'taüt el que el públic podria haver vist que hi havia un cos real, o almenys alguns-cos en absolut. Diuen que no volen tenir tots els problemes que sobre el cos i la memòria. ¿De debò? Llavors, per què han fet tot el que va començar a mostrar, per començar? No, senyores i senyors, ho han fet volen tenir l'atenció, l'atenció de tot el món! I tinc!
  Pot ser que no s'ha obert el taüt per tal d'estimular tots aquests rumors que MJ segueix alive.It és massa hàbil, s'impulsarà la venda de música i aquestes coses, vostè sap ... know.Who

  El que em suggereixen, que si encara vol saber la veritat és la següent:
  1. Contractar un detectiu privat per trobar algunes coses més out.Why no? Els fans de la seva fàcil fer-ho, si ho desitgen.
  2. Podem buscar a la xarxa de les empremtes d'aquest cas, igual que el twitter, per exemple.

  però, permeti'm preguntar una vegada més: què farem amb la veritat i no destruir el que encara podria ser MJ?

 30. tis_ruthy Said,

  Ets tan bé! Notícies s'està estenent com la pólvora d'aquest lloc! En qualsevol cas, la mort o assassinat engany .... Algú conjunt de tota aquesta cosa!

 31. tiux Said,

  I em un d'ells tot el temps en línia, 10 vegades al dia, buscant informació nova que Ell és viu! I sé que ell és

 32. Shauna Said,

  He visitat un parell de vegades perquè crec que podria estar viu. Sóc un gran ventilador i MJ M'encantaria saber que era viu, però espero que mai es va trobar. Si el que havia de fer tot això només per obtenir la pau en la seva vida, que té. Va passar tota la seva vida entretingut amb nosaltres. Es mereix pau i privacitat. Jo li estimar per sempre i jo no culpo a ell una mica. Part de mi creu que va morir. He estat plorant en els meus ulls. La seva tan difícil per a mi creure el que diu als mitjans de comunicació. S'han dit tantes mentides sobre ell. Així mantenir el bon treball. Els articles són interessants. T'estimo Michael onsevulla que siguis.

 33. 01 poc Susie Said,

  Congrats Administradors. Vostè ha vingut amb un lloc sorprenent. Que està plena de Gran Informació gràcies a vostè ia tots els que han donat la seva peça d'informació entre els que em incloc. I, de manera que passa nits i cant captura dormir pensant en tot això en alguns punts fins i tot i crit de frustració.
  Crec que Michael ha deixat moltes pistes dels aficionats. I només aquells que realment creuen ho veuran.
  El meu missatge a Michael .. Michael encara que mai vaig tenir l'oportunitat de conèixer-lo. Quan era una nena i lil realment volia viure en el ranxo Neverland ur i ha fet fantasies al meu cap sobre una vida amb o com un amic. Tanmateix, des de la seva tan dur per fer els somnis realitat. o perquè són tan famosos. n va ser una de les coses que vull. Però he après a estimar i apreciar el que de casa meva que estava molt lluny de vostè. U van ser el meu amic imaginari i jo vaig parlar amb vostè tot el temps. A mesura que vaig anar creixent m'agradaria veure ur danses i copiar. Jo vaig créixer amb vostè. el meu primer nadó paraula que es va batre com lol estrany com sembla, però és el seu n registrada en una cinta. La meva mare una vegada que el pensament sobre la tramesa a vostè per correu. però suposo que pensava ud mai reben. Im 26 anys ara i en la primera quan el va anunciar que havia mort em vaig sentir com confós .. i era com aquest isnt cert. aquella nit va ser com wow i que no es pot i plorar per primera vegada, però una vegada que el 911 va sortir de trucada i de totes les històries de ppl deien i com el dia després que s'estaven movent ur casa i com ur mare va ser capturat en l'objectiu i les imatges, així com la de ur família a l'hospital tot era tan estrany per a mi des d'aquest moment vaig començar buscant llocs web per veure si algú pensa que existeix la possibilitat d'u encara pot estar viu. I vaig venir a aquesta pàgina uns dies després. Jo tot just dormia. I fins i tot em sentia tho o werent passat .. només la idea d'imaginar o es va ser molt dolorosa i encara Lloré Lloré durant setmanes perquè al mateix temps els mitjans de comunicació perquè sigui trys sooo real que, de fet, ur mort, he mantingut amb la meva família i amics, fins i tot la defensa del que jo crec tractant de demostrar que moltes coses no se sumen, però ningú semblava creerme I l'única manera d'alliberar els meus pensaments sobre aquest site.were seva soo PPL molts pensen com jo. i millorar de manera important n'alegro que no és l'únic .. però ara la seva 1 milions d'ppl que tenen el dubte. Michael I realment fer l'amor i sé que vostè és el més gran en tot el que fem u. Ningú al planeta estima el món com tu. Atacar als mitjans de comunicació sempre que els mitjans de comunicació que volien destruir, perquè va veure un home amb cura les intencions i els mitjans de comunicació ha de fer tot el agre, amarg, negatiu. Però els mitjans de comunicació tindrà el que és bo. El mantenir l'alimentació de ppl tantes històries i molts tracten de fer veure o dolent. seva repugnant. i però no els importa el que diu als mitjans de comunicació. U ens va ensenyar només perquè la seva revista o en una pantalla de TV que fan doesnt fets. Im que busca en el que el meu cor em diu. I millorar a l'espera de veure els esperits de Dansa en la Llum. T'estimo Michael vostè estarà sempre en el meu cor. I vostè serà sempre la major. Crec que tu i els milions de ppl d'ions d'aquest lloc es va a crear el major esdeveniment en la història del món.
  Espero o Michael ho estan fent bé. T'estimo.
  i ona signar la pau als cels. Tots estem a l'espera que Michael. <3 t'estimo.

  I escric el meu missatge aquí perquè Michael pot llegir-lo. Espero. i potser el seu més proper mals mai arribar a ell ja que mai va rebre la meva nena son.

 34. mjforever Said,

  només demostra que molta gent no creu que va morir.
  M'encanta aquest lloc, i espero que algun dia veurem a Michael de nou.
  Congrats nois!

 35. Coco Said,

  He escoltat avui la notícia que Michael cadàver han desaparegut ... .. he de buscar més .... Però crec que és una mentida, així com la "nas" perdut massa ... pffff

 36. maria2284 Said,

  Whoohoo !!!!! La gent no creu Michael és realment mort. Gran lloc! Ah i crec que és un maniquí de cera a l'ambulància.

 37. elizabethvitale Said,

  Mantenir el bon treball. M'agradaria estar segur de la veritat. LA VERITAT El més important de tots sobre Michael i ningú més.

 38. curioso.yrespuestas Said,

  hey administrador! i love u, ur fent un gran treball en aquest lloc. Isnt hi ha un os en el meu cos que pensa MJS morts. Hes definitivament viu, sens dubte. u n donar tanta veritat dels fets, sempre i love this site =)

 39. curioso.yrespuestas Said,

  Poc Susie 01 @

  omgsh ur missatge realment em va fer trencar, = ') és realment dolça i commovedora. Espero MJ arriba a tis lloc i se sent tot l'amor que li tenen 4. I em sento la mateixa manera que u. Im n'alegro d'ppl tt tt theres altres creuen tis, n que creuen que els seus clients 100% veritable. Hes definitivament viu, theres MOLT A prova que ell és. Res d'anuncis, em refereixo a RES ni a ningú dels mitjans de comunicació es diu que mai em creuen la mentida tt hes morts. Espero o acord

 40. Raquel Said,

  Bones notícies nois! Anem a continuar. Anem a ser escoltat!

 41. mj ebonyivory Said,

  hey everyone
  fins i tot després de veure que els anomenats imatge que diuen és Michael Jackson en el taüt.
  que realment va ser James Brown amb la seva cara en Michaels body.they ha d'haver pensat que eren tan estúpid per caure en aquest embolic!
  les persones intel ligents no nosaltres aquí tots sabíem que ell encara està per aquí en algun lloc i és només qüestió de temps abans del seu posat de manifest tots.
  nen de la gent que va dir que estaven bojos per believeing ell encara era viu serà una sorpresa per quan el seu posat de manifest que és!
  i cant esperar massa veure el món de reacció que es produeix.
  Insisteixo una vegada més aquí tots els dies només per llegir les noves actualitzacions i nova informació
  mantenir el gran treball
  Déu beneeixi a tots
  ebonyivory mj

  algú vol escriure'm mj que estima tant com tots nosaltres, m'encantaria saber de vostè
  la pau i l'amor

 42. BeenTown Said,

  Admin, que es mereix cada un èxit.

 43. MariannaB Said,

  M'alegra saber que el món li importa, aquí es reuneix i uneix en l'esforç de trobar la veritat.
  És tan important per compartir els diferents angles de vista, diferents horitzons de coneixements i ecperience.

  Tots nosaltres seguir els rastres i analitzar des de diferents punts de vista.
  Bé fet i gràcies a totes les contribucions a aquest lloc i tots nosaltres de visita, no només l'administrador.

  No importa quina edat, color, opinió, religió, origen, sexe o tot el dia la vida.
  Això és important: la tolerància i l'esperit, la dignitat i el respecte i una visió.

  Siga tot el món, però tenir en compte: el que "jo" de fer quan estan a prop de la veritat?

  Encara tinc dubtes de si sabrà mai - no es deu a la nostra incapabilities però degut a tots els menjadors de la investigació. Hi ha un bon nombre de persones per aquí que han fet un treball miserable fins a la data.

 44. Hallevy1 Said,

  A 43. P. "què" nosaltres "de fer quan estan a prop de la veritat?".
  P. Només i sempre estimar i CURA!
  Gràcies administrador ia tots vostès! Vostè és "increïble", va dir MJ.

 45. Hallevy1 Said,

  A 43. P. "què" nosaltres "de fer quan estan a prop de la veritat?".
  A. Només i sempre estimar i CURA!
  Gràcies administrador ia tots vostès! Vostè és "increïble", va dir MJ.

 46. becca26 Said,

  Sóc un cambrer en el centro de Disney. Avui he servit Mariah Carey i el seu marit. Estan de vacances. Era tot somriures! Jo només, però, que era estrany que la mateixa persona una mica més de 3 setmanes could'nt obtenir va tirar la seva cançó. Però encara avui es rient i somrient. Quina altra cosa em va semblar estranya la forma en què vaig rebre una trucada d'un Sr de Londres i l'esquerra amb la seva guàrdia sercurity al bany a prendre la trucada. Va ser allà durant uns 20 minuts? Vaig pensar que era una mica weriod. MJJ SEMPRE.!!

 47. charliechaplin Said,

  Només vull compartir el següent:

  http://www.youtube.com/watch?v=9iCK1EfBP2w

 48. Event908 Said,

  yay I'v estat enviar coses per tota la xarxa sobre aquest lloc web per rawr

 49. Ilove Said,

  Què tal si tot el que un o més milions de persones es reuneixen i truqui MICHAEL MICHAEL els volem!

 50. LilithBelgium Said,

  Hola,

  Vull dir.

  Acabo acceptat el llibre "Michael Jackson: desemmascarat (Ian Halperin)" avui, gairebé acabat de llegir-lo. Per abans que jo dubtava de la mort de Michael, ja que, no tinc cap dubte que mai més. Llegir aquest llibre es comprèn llavors per què tots els dubtes esquerra.

  Estic trist, ja ho vaig llegir i em va començar a entendre certes coses des que vaig llegir aquest llibre ..

  Ho sento pel meu però estic Anglès belga.

  Que tinguis un bon dia.

 51. canette Said,

  bravo admin.j 'ai recerca ce site à partir du 25 juin 2009 et je l'ai trouvé à vous de gràcia. il faut le faire connaître bis per tenir més beaucoup plus de membres per a que serveixi de ce site soutien Michael

 52. thelostchildren Said,

  Ian Harpelin boicot. ell és només una celebritat-en efectiu-en parella. ha escrit obres per biogrophies i altres celebritats que en el cop final per les seves obres discredibility. Per què és que només escoltar la seva biografia combat immediatament després de l'incident? publicitat. ningú no tan sols sabia que hi havia una biografia a l'obra fins a l'incident. no es pot confiar en aquest home.

 53. charliechaplin Said,

  ¿No estem posant en perill la gran MJ pla per a un nou i la vida privada? Si l'assegurança d'investigar i descobrir que no era MJ que va morir, es paguen AEG? No ho crec. Els mitjans de comunicació crucificar tot el més per tractar de tirar d'una falsa alarma. Hhhhhhhhmmmmm ....

  M'agradaria poder continuar les nostres investigacions sense ser coneguda per altres.

 54. Rofibbs Said,

  Gran treball de l'administrador .. i cant stop per buscar aquest lloc tots els dies. Tot el que necessito és una afirmació que la vida MJ n bé. Les emocions que passen pel meu wen sumtin tancar positivament ve en aquestes pàgines està beyound mi. Segurament anem a arribar. Mantenir l'ocupació gud!

 55. nina Said,

  hmmmmm ... .... dont't té el farcit que la història que està omplint els orificis, ja que va anotar en aquest lloc? La meva sensació que han de dir alguna cosa ... una cosa que apareix en les noticies .... per exemple: per què ens diu una sola imatge d'dr.Conrad? ... I més fotos ... bummm apareix, o bé: per què paramèdics callarte? i les declaracions semblen .... això és bo, li estem ajudant a )

  administrador ... Estic tan orgullós de nosaltres! Encara estic sorprès que una sola persona era capaç de connectar amb tanta gent i entre ells ... però es tracta de Michael Jackson, i ell és un do de Déu! Ell podria fer que només a través de l'amor ...

  i sobre l'amor, Michael va dir: "L'amor és com una barra de sabó a la banyera - el tens a la mà fins que es mantingui en molt ajustada. "Anem a no aferrar-se a ell massa apretats, no anem a fer a perdre el que tan àrduament guanyat: la llibertat ... sé que ell està amb nosaltres i sé que tots no poden explicar per què vostè ha de sentir en el seu cor que sap està al voltant de nosaltres! Centrar-se en això! Això és l'important! Michael també va dir: "En la mesura que l'amor està en el meu cor, és tot el món." Això és el que sentim: és amor, és per això que tots sabem que ell està amb nosaltres!

  Michael, estimat, una petició: passi el que passi, no deixi anar de les mans! si us plau ....

 56. eurekh6700 Said,

  ohh bondat tats news.keep fins el meravellós equip de treball. estic realment im happy.I, sent un indi amb el ple suport DONAR PER SABER LA VERITAT D'AQUEST. Yup PRONTO LA gat s 2 es passa de la bossa. Congrats realyy administrador mjhd n tot l'equip. i us asseguro v la veritat va a trobar molt aviat. yup s és només una qüestió de temps ....

 57. thanameslilixd Said,

  gran treball d'administrador!
  És molt probable que un dels membres de la família o amics més propers de Michael han visitat aquest lloc,
  tot això és molt estrany.
  Mantenir el bon treball!
  I Creu vostè baix?
  Hi ha noves idees i enllaços
  hauria de mirar a ells i després més.

 58. hecjosmen Said,

  Comprovar en aquest bloc tots els dies i està molt bé.

 59. Coco Said,

  Ian Halperin és una broma ~

 60. foreverlove Said,

  Oh, em vaig perdre tant .... No importa si o no fer una gira omeback, sabent que ell és viu i feliç, viure com ell volia, és l'únic que importa a mi, per mantenir la meva vida també ... Qualsevol idea d'on és? ...

 61. Dmitry A. Said,

  Em pregunto, què passa si MJ és realment no més, independentment de la tristesa de la realitat?
  Té un sol pensament al seu cap que el capítol podria haver mort, igual que totes les persones fer?
  sona increïble, fins i tot per a mi! Però, per què no? Si és així, què altra cosa a discutir? A menys que la seva vida i la seva obra.
  Sí, va ser, perquè era en qualsevol cas, tot i que ara s'està amagant en algun lloc, va ser un magnífic intèrpret, artista .. el que sigui ... i sempre seguirà sent a tal en la història del planeta.
  De fet, la majoria de nosaltres hem vist a la televisió només, escoltat les seves cançons en cintes i CDs, així que què diables un, ell encara està viu per a nosaltres i no importa el que la realitat is.For exemple, puc gaudir de les seves cançons i clips en qualsevol moment, mentre visqui. La vida és tan curta i que ha fet tant pel món. Ell va néixer per ser el nostre ídol i això és sempre gran, senzillament no puc imaginar la meva vida sense aquesta persona. Ell és part integrant de la mateixa!
  Així com tots els altres artistes meravellosos! Persones, és tan bo que tots vivim i parlar! Anem a oblidar el dolor i gaudir de nosaltres mateixos, perquè quan morim només llavors això serà TI ....

 62. elizabethvitale Said,

  Me acaba d'arribar d'un viatge ràpid a BH i Hollywood perquè vaig deixar la meva filla a LAX. Jo no es va aturar a Hollywood, excepte per parlar amb algunes persones sobre Michael. Crec que em vaig a anar de nou a l'octubre i l'estada d'uns dies. Vaig haver de tornar a Newport Beach, BH, però semblava com sempre ho fa i de Hollywood en la seva major part és el mateix que quan vivia allà amb excepció de tots els rockers (els meus amics), que van omplir els carrers durant el dia, el cap botigues i Michael quan tenia al voltant s'han anat. Hi havia un cartell, graciós, de Michael en un apartament Wilcox finestra on jo vivia. Em va fer realment trist i em volia podia tornar enrere les mans del temps i tornar a tota aquesta diversió. Crec que em sembla tota aquesta experiència sobre Michael i les drogues eventualment arribar a la policia cargol ups i potser algunes copets a la mà. Pot ser que estigui equivocat, però on és l'autòpsia. Em refereixo a 6 setmanes ja. Hola!

 63. Bee Said,

  Fes un cop d'ull a això, aquest podria ser sospitoses:
  Però no es deixi enganyar per les declaracions de Jackson sobre el catàleg dels Beatles. Tot i que conserva un 50 per cent d'interès a Sony / ATV Music Publishing, que posseeix, com la meva font de coneixements sobre el negoci de banda les coses de Sony diu: "Molta del deute amb nosaltres aquí a Sony. No tenim cap interès en impedir que en el temps que Michael compleix els termes del seu acord amb nosaltres. Ell és pagar l'interès pel que sé, i això és el que passarà ".

  En altres paraules: Jackson estarà en empenyorar a Sony per a la resta de la seva vida. Crec que m'he dit als lectors d'aquesta columna moltes vegades que Sony no excloure, sinó deixar que Jackson té una sortida elegant de l'empresa. Per tancar en el catàleg hagués estat un malson de relacions públiques de Sony.
  http://www.foxnews.com/story/0, 2933,55539,00. html

  i
  Sony $ 60 milions de Michael Jackson aposta: Creepy showstopping explotació o afectats?

  http://latimesblogs.latimes.com/the_big_picture/2009/07/sonys-60-million-michael-jackson-gamble-creepy-exploitation-or-showstopping-hit.html

 64. carlotafores Said,

  Michael postmortem detalls endarrerit, hmmmmm ... tan estrany, em pregunto per què mai anar públic.

 65. maria2284 Said,

  Hola nois, Acabo de trobar aquest video del Dr Murray (7-28-09)

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  Em va semblar interessant perquè he estat llegint tot aquest lloc web i moltes persones es pregunten si les imatges del Dr Murray va ser, i ara de cop i volta tenen aquestes escenes d'ell, que ni tan sols està a prop .. però tot i així ...

  Com algú va dir en un missatge .. THEY'RE WATCHING AQUEST LLOC WEB I LA SEVA FIXACIÓ FLUBS BASADA EN EUA!

 66. carreró Said,

  Si us plau, fem el que fem, si algun de nosaltres troba la seva whereabout favor de no revelació que només ens donen un polze cap amunt o alguna cosa per fer-nos saber, però no revelen el seu veritable parador. Theres has to be a good reason why he would fake his own death. Si va ser amenaçat igual que alguns dels mitjans de comunicació va dir, hem de respectar la seva vida privada i deixar que es quedi amagat.

  T'estimo Michael.

 67. maria2284 Saïd,

  LilithBelgium, el llibre "desemmascarat" és el llibre per aquí phoniest sobre MJ. L'autor només es tabloides i escriure junts un llibre. Fes un cop d'ull als comentaris en Amazon.com en ell, aquest llibre és pura escombraries! MJ Viu!

  Si vols un veritable llibre sobre MJ, ja sigui obtenir la seva autobiografia "Moonwalk" de Michael Jackson o "El Michael Jackson Conspiracy" per Afrodita Jones.

 68. curioso.yrespuestas Said,

  @ Ebonyivory mj

  Estic d'acord omgsh enginy o tot el camí, també i cant wait 2 c existeix cara. Només puc pic Wat pensaments anirà Thro ment existeix tal i com són allà existeix enginy mandíbules drop mentre ullet nostres caps n somriure. M'encanta mj tant, la seva molt agradable parlar amb PPL tt sentir el mateix que jo. Espero que puguem mantenir en contacte
  molt d'amor, curioso.yrespuestas <3

 69. JC.LOVES.MJ Said,

  I LOVE MICHAEL JACKSON I ho estrany!
  sommeone please help me, im a prop d'anar boig!

 70. curioso.yrespuestas Said,

  @ Hallevy1

  lol wen va dir tt? = D

 71. Narcosi Said,

  I de nou;
  els resultats de l'autòpsia oficial, s'espera que aquesta setmana es va ajornar de nou!
  Increïble, després de cinc setmanes i encara res ... uhhuh ...

 72. SJ1983 Said,

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  i de sobte apareixen els treballadors murray
  aquesta dona es troba fora del seu cul
  Afirma que només s'han traslladat a una cadira en lloc de prendre els arxius sí sí sí
  sais que ella doesnt fins i tot murray saber si se sent trist per la pèrdua de MJ

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0
  i, a continuació, aquesta dona ho nega de nou amb una altra història diferent

  Per a la gent d'aquí que diu que és tan obvi que la gent està veient aquest lloc, amb les coses que trobem estrany i de sobte apareixen en el poble i negándole entrevistes
  Crec que és sooo TZM és cert que en la mesura sooo
  No van ser ells els primers a afirmar que MJ va morir pocs minuts després que ell "ha mort" mentre que d'altres estacions de televisió i internet s'espera de la confirmació.
  I com TMZ sospitós que està fent tot per assemblar-se a MJ ha mort?

  TMZ EN TI GRAN MOMENT!

 73. SJ1983 Said,

  Parlem amb LaQuisha Middleton i la seva germana, LaQuanda Preu, dos dels quals treballaven per al Dr Murray en el moment. LaQuisha és del director de l'oficina. LaQuanda va ser acomiadat en l'últim mes.

  El gerent de la instal lació d'emmagatzematge ens diu les dues germanes van arribar al Dr Murray en la unitat de 9:22 am temps de Los Angeles el dia Jackson mort i recollir 3 - 5 caixes, a més d'altres elements que porten a terme a mà. El director diu que ella personalment parlar amb dues germanes en la instal lació.

  Però diumenge - Dr Murray fora de l'oficina de Houston - LaQuanda ens va dir que va romandre a l'oficina el dia Jackson va morir i no va ser a la instal lació d'emmagatzematge. Ella diu que la seva germana es va anar i es va trobar una caixa de bio-perillosos - s'omplirà amb les agulles usades. Diu el Dr Murray i no trucar a qualsevol d'ells directament per anar a la instal lació d'emmagatzematge. Pel que fa a la raó per la que es prengui una caixa d'agulles usades i portar de tornada a l'oficina, LaQuanda diu que s'acaba de moure coses a l'oficina.

  LaQuisha va dir en una història totalment diferent. She says the only thing she picked up was a chair. She also says Dr. Murray did not direct her to go to the facility. As for why she went, she said “I always go.”

  They also don't believe Dr. Murray administered a fatal dose of Propofol to Jackson.

  WHY WOULD SHE THINK THAT?BULLSHIT!
  THEN WHY IS SHE SAYING THIS

  She says her sister went and retrieved one bio-hazardous box — filled with used needles

 74. shortandsweet Said,

  I have been watching this sight for awhile now and I have to say I am impressed. The day I heard that Michael had died I didn't feel it in my heart that he was dead. I have watched every piece of video I could find and I saw alot of things that everyone on here has mentioned. The one thing that kept bugging me was the picture of them rolling Michael into the hospital on the stretcher. There was something that was bothering me about that particuler photo and I finally figured it out. The head of the stretcher is propped up. Not much and if you are not looking very close at it you won't notice but it is. I come from a long line of EMTs and have a medical background myself. You NEVER lift the head of someone that you are trying to do CPR on and they did. Does anyone else notice this?
  http://www.youtube.com/watch?v=t7BSS-kbyjk&feature=related

 75. lucrecia Said,

  Wy take so much time to verify what have a persone in its stomach?Wy we dont have any proof of his death? There are only words! and busines in the middle. Where are the photographers and the paparatzis in all of this? We are talking about the King of Pop! Keep doing this job, w have to make notice our voice! Sory for my english!

 76. Bee Said,

  Aquest matí en el Today Show, Michael Xef Kai Chase va ser entrevistat. Ella havia estat contractat el passat mes de març i es deixa anar per 3 setmanes en maig, i després va tornar a principis de juny. Ella va dir Michael havia preocupacions i li va dir que volia assegurar-se que ajudaria a 'mantenir saludable ". Tho Va dir també que en les tres setmanes que s'havia arribat lluny diluidor.
  Ella va dir que estava entusiasmat amb i esperant al seu Londres mostra.

  Aquí hi ha una cosa estranya: Ella diu que «en qüestió de minuts" del Dr Murray corrent per les escales cridant sobre Michael, que es van presentar els paramèdics. Llavors, per què no hi havia Murray "cridaven" quan es va descobrir per primera vegada Michael abans de començar la RCP?

 77. La Verdad Said,

  Felicitats per la fita. Això és un munt de gent pensant MJ és viu.

 78. Shauna Said,

  Estic d'acord amb la persona que diu TMZ és en aquest engany. (si és una broma) Quan aquest lloc preguntes alguna cosa en els mitjans de comunicació de sobte algú surt i explicar-ho. Per què no expliquen que al principi? Realment estic començant a pensar que ell és viu. Ara els informes de l'autòpsia s'han ajornat una setmana? Per què?
  Katherine té la custòdia dels fills, la qual cosa fa fàcil per Michael a veure. Debbie Rowe només sortir als mitjans de comunicació de combustible. No sé què pensar sobre el Dr Murray. Ja sigui que es portarà a la caiguda i anar a la presó o va a tenir els millors advocats i sortir d'ella. Ell només va aparèixer del no-res. Si Michael se suposa que tots aquests metges durant molts anys per què afegir un altre? Més el metge havia problemes de diners i un historial de demandes agianst ell. Ell podria ser un peó pagat a tot l'engany. No crec que hem vist el veritable Michael Durant un temps. Algunes de les fotos d'ell a partir d'aquest any no es veuen com ell. He comparat algunes imatges de 2006-2008 i es veia més o menys la mateixa, però en 2009 es veia completament diferent. Potser un dels seus dobles.

 79. respostes Said,

  Pel que fa a la continuació posterior ...
  És possible que també s'han cremat els seus diners .. no hi ha manera m'estic donant 1C de la present fluència Ian ..
  Ell pot anar a l'infern. Ell és un mentider i un covard .. tothom tracta de diners en efectiu en el MJ.
  Vaig veure una mica d'aquest animal fent ús de la paraula a la televisió sobre la MJ "GAY AMANTS" el que un munt d'escombraries --
  MJ havia dobles impostor i de treball per a ell .. com aquest Ian sap que no els ...

  Oh, si us plau qualsevol MJ aficionats per aquí, si us plau no comprar un llibre ple de merda ...
  aquest és el tipus de cosa que MJ es va escapar de tot això és terrible .. el que totes les mentides mentides mentides.
  Espero que Ian Helperin cremades a l'infern-una vegada més Ian sou l'escòria en piscines Hellfire !!!!!!!

  # LilithBelgium Said,

  Hola,

  Vull dir.

  Acabo acceptat el llibre "Michael Jackson: desemmascarat (Ian Halperin)" avui, gairebé acabat de llegir-lo. Per abans que jo dubtava de la mort de Michael, ja que, no tinc cap dubte que mai més. Read this book you will understand then why all doubts left.

  I am sad since I read it and I begin understanding certain things since I read this book..

  Sorry for my English but I'm Belgian.

  Que tinguis un bon dia.

 80. thanameslilixd Said,

  August 1st 2009!!!

 81. dinamita Said,

  Wat a surprize delayed again lmao i didnt see that coming NOT!

 82. dinamita Said,

  lol and whats up with does sisters names i mean who came up with them, and when are we gonna see murray on video to prove the guy is real cuz i dont think he is

 83. dinamita Said,

  @Maria2284 Ur right that video is bad it could be any one

 84. supernurse1 Said,

  To: Maria2284……you are so right about “The Michael Jackson Conspiracy” What a book! It shows how the media takes things and twists them to suit their purpose. They hurt this kind, gentle man so much and it makes my heart ache. I hope more people read it so they can read the truth of the matter. I hurt so bad for him, and wish I could help in some way. I am four years older than he is, but I have loved and appreciated him for many years. I've always had the desire to discuss metaphysical things with him, as I am really into that, and I feel that he is too. I have found so many answers there to a lot of questions and feel more spiritual because of it…….not religious really….but spiritual….there is a difference. Anyway, thanks for your post…and congrats to admin.

 85. Hallevy1 Said,

  @kitkat :”lol wen did he say tt? =D”
  Hi, I red his message 3 days ago.
  Source : “Channeled Message Received From Michael Jackson on July 27, 2009″, http://www.cherokeebillie.com/Blog.html

 86. charliechaplin Said,

  I'm not sure if this has been pointed out already. Is it true that TMZ, who was the first to report MJ's “death”, reported the “death” BEFORE that ACTUAL time of death on the death certificate ?

 87. ladywho Said,

  great job with site

 88. elizabethvitale Said,

  By the way, how many people viewed Michael's body at the private showing and who? Does anyone know?

 89. maria2284 Said,

  They'll NEVER release the “autopsy” results… because there are none. That's the thing, and look at the memorial, why would they have to broadcast it worldwide for free?? Hmmmm maybe so MJ could see it from wherever he is, yeah? Crec que sí. And why such an elaborate event? Sounds like MJ had his hand in this one from the very start, only he would construct such an event… I thought it was great, cried my eyes out… but when I saw that “Im alive and will live forever” through my tears, I knew he was still alive. And the fact that they never opened the casket, I mean.. come on. I think Elvis had a better idea with the air conditioned casket lmao with the wax dummy that started to sweat lol

  I wouldn't worry about out baby Michael though, I think hes doing A-okay.

  LOVE YOU ALWAYS MICHAEL!!!!!

 90. maria2284 Said,

  Has anyone seen the Obituary in their local newspaper or online???

  Is there an Obituary for MJ?

  Just thought I'd bring that up.

 91. SJ1983 Said,

  Jackson Autopsy Delayed
  Posted Jul 30th 2009 5:36PM by TMZ Staff

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner has delayed release of Michael Jackson's autopsy report.

  After meeting for several hours today with the LAPD and LA County DA's office, the Coroner decided to push back the release of the autopsy results … the stated reason — need for continued investigation.

  Present at the meeting today … LA County Coroner Lakshmanan Sathyavagiswaran, Head Deputy DA Bill Hodgman, LAPD Detectives Orlando Martinez and Dan Myers.

  AUTOPSY AGAIN AGAIN DELAYED ?!! OH COME ONE!!!!

 92. SJ1983 Said,

  @ dYNAMITE
  They sisters names sounds more like someone with a bad fantasy to come up with such not original ” black” names….further they look like they have been picked up @ Kentucky Friend Chicken, and being paid a little money for acting, but they still could not get their 2 stories right yeah yeah yeah
  We found it strange that no one seen anything other then 1 photo of Murray and no co workers and pooooof they are all of a sudden excisting yeah yeah yeah
  and then the suspicious video with what would have been Murray, it could have been anyone!!!?!!

 93. Narcosis Said,

  http://www.tmz.com/2009/07/31/michael-jackson-propofol-dr-conrad-murray-died-houston/

  If this is true (and I doubt) why was there NO hart-monitor in the room?

 94. TheHitcher Said,

  Thanks admin. Been following the site for weeks and have converted my family into believers haha. Mantenir el bon treball.

 95. Rofibbs Said,

  Thx #67 for hittin the nail head on…Ian Hal(wateva)sprin is a huge joke who jus wants to sell junk news for big bucks. I dnt see them releasin the autopsy results cuz they know the MJHD will dissect n interject the results for irregularities where neccessary, they know we are on here n they know wat we're up to. As for Dr Murray, the Authorities are jus raisin too much dust but at the end, the charges against him will be dropped with the excuse that Mj had too many Doctors…the puzzle is beginnin to fall into place ((watch this space))

 96. Rofibbs Said,

  Another Funny question is “Why wud Debbie Rowe continue to recieve her spousal fee wen the said “spouse” is dead, she doesnt hav custody of the kids n wuznt mentioned in the will…seems to me that “whoeva” has been payin her is still alive n still wants her to be paid. Isnt she s'posed to get such fee if shes with the kids or her “spouse” is alive? Who's goin to be payin her anyway since shes not in the will??

 97. Hideaway Said,

  Admin: Congratulations on the million+ hits!
  Thank you so much for providing an investigative forum for those of us who have suspected Michael Jackson is not dead! As soon as I heard MJ was sick, then suddenly *poof* he's “dead,” (according to, of all sources, TMZ….a resounding “wtf ?”) it didn't sit well with me. By that I mean I trust my intuition – it said “Nope, he's alive.” I searched for MJ hoaxes/conspiracies the next day and have been checking in to your MJDH website ever since. It is reassuring to have a community of people who share this viewpoint…it makes me feel less crazy at least. The whole MJ news debacle since June 25th has had a positive impact already in that it is forcing us to question what information is credible & who are credible sources. If it's not that serious, it's still a fun game he has laid out for us. He left plenty of clues for us to piece together the puzzle in this nicely planned grand scheme. The truth will reveal itself eventually. I hope Michael & his trusted co-conspirators are enjoying the attention as much as we are enjoying sleuthing this case.

 98. Hideaway Said,

  I want to add I have a renewed appreciation for Michael's intelligence, inventiveness, originality, creativity, vitality, and the exciting feelings he can generate in us. He is truly living up to his status as an icon, a living legend & a decent, honest human being. The more I learn about him & his integrity, the more impressed I am. I am also impressed with everyone on this site who shares their ideas and theories. Some smart cookies here.

 99. SJ1983 Said,

  @ Elisabethvitale
  NOBODY CAUSE THERE ISNT A BODY!!
  only they claimed that Joe nore Tito have seen him cause his face was too damaged after CPR
  that should be the reason why there was no open casket
  BUT HOWEVER THEY CLAIM THAT THE 3 CHILDREN DID HAVE SEEN THEIR FATHER EVEN THOUGH HE WASNT LOOKING GOOD?!??!!?
  while the rest didnt want too look was because he was too damaged?!?!!
  biggest bullshit ever !!!!

 100. m Said,

  hey , i don´t know what is true but, i read in a web site that the paramedics who took him to the hospital spent more than ten minutes to recognize him!!They knew that was Mj TEN minute LATER!!Come on!!How don´t you recognize his face immediately!!They said that he looked like an old and ill man, and nothing like the image of mj they have in their minds!!!This is sooooo strange, don´t you think?!?!

 101. m Said,

  i mean, if you watch the rehearsal footage, he looks the same MJ we all know, and not an old man!!And why the doctor called mj´s son to come to the room!?To watch his father dying?And some sites are reporting that when the paramedics arrived, mj was already dead, so if it is true,why all that breathing tubes?A paramedic knows if a person is dead or alive!!!!!

 102. heartbreak_hotel Said,

  First of all sorry for my English, I'm from Lithuania. I'm really glad that I found this site. Thanks, Admin! I would like to share with something what I have found out. I was checking E'Casanova's twitter almost each day and then on 26th of July he writes a message: “August 1st”. Then 2 days later he writes this message on his twitter: “The date that will rock the world.” Is he mentioning something about Michael in this message? To me those two messages sound really weird.. Today I tried to open E'Casanova's twitter site and it turns out that the page does not exist. How's that? Isn't that just really really strange or it's just a coincidence? Personally I don't know what to think anymore about the whole MJ “Death”. For me Michael will always be alive through his music and performances, because he had such a huge talent and just incredibly big heart that I think no one could ever really have like he did. I wish him joy and happyness whenever he is right now.

 103. leolady Said,

  READ THIS:
  ANYWAYS, what I wanted to say is: admin you said about ecasanovas twitter page that it was blocking everyone out? I had access to that up until today. And after the postings about the dinner at the castle there were two more posts, one from July 26th: “August 1st 2009″ (that's all, just that date!) and then on July 28: “THE DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.
  Has nobody else seen this but me?? Nobody mentioned this. No és estrany? I've been going crazy ever since I dicovered this page and sometimes I just don't know what to think but I'm thinking more and more that this could be true and MJ is alive . I've been wrecking my brain about that twitter post, but.. August 1st is TOMORROW. So we shall see soon…
  When I heard what supposedly happened my first thought was no, that's not right, can't be, all wrong, no way, just didn't feel right in my stomach. And usually my gut feeling is right on…

  And just in case…your reading this Michael.. I would have done the same if I were you and I would stay hidden if I were you..I'd love to see you again but if you decide to just live your life in peace and quiet and get away from all this craziness, I'll be happy just knowing you're happy. But it sure would be nice to know that you are indeed alive and well, that's all…

  Would love to do this with you: http://www.youtube.com/watch?v=lQLfJG1hmcM&feature=related

  All my love,
  Pau
  xx

 104. eurekh6700 Said,

  hey guys s tis wierd or wat?! i was following E'CASANOVA (thos thos who dnt knw he is the no.:! mj impersonator) in twitter for the past 2 weeks. at first he didnt remove or block me. so i was reading the updates. his last update waswritten as ”1st august 2009” and i waited for a day no update .then after a few hrs i checked it was updated as ”the DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.. wats hapeng?! wats d connection with the august 1st date and the words ”rock the world' – (rembr mj's song . rock my world)and jus nw in india its august 1st and i go n ckd my twitter. i see that ecasanova blocked me / removed me. it was realyy shocking. he dint tak any action all these days , bt suddnly on aug 1st he started to remove peopl n completely shut his accout?! for wat plss im sure somthing is about to happen. pls reply has anybody else noticed his last update.plsss reply

 105. Mijac Said,

  I found this extremely odd, i went to my twitter today, and i was trying to find E Casanova, and guess what: THE PAGE DOESN'T EXIST anymore!!!

  http://twitter.com/ecasanovaMJ

 106. knirketrold Said,

  Hola a tots.
  I would just start by saying that I hope i can understand what I write because it is translated from Danish into English.
  I first thought he is dead but afer I have been on this page and looking on the net I do not believe in it anymore. I very much doubt.
  after it emerged that MJ is dead. I thought 'nope I do not believe it “(I have never been good enough game quite big fan of him, but he has since made some good music.)
  7/7-09 so they will display to remind him” hmm hmm “I thought. it was quick because the man had only been dead for 12 days.
  but the days came and I put myself in front of my television because I had to see it. and my first thought was. “He lies in an open coffin” but he was not.
  during the whole “show” seems to me that it seemed strange, even my boyfriend who has no interest for MJ said “just wait and see, he is cheating all of you and come up from the coffin because you can not in 12 day time to make such a great “show.”
  during the show you could see the family. and the boys was chewing gum appeared to be bored big time :-S.
  Having the speakers, only one who shaking was Brooke Shields (and she IS an actress) I wonder why?
  when the whole family came up on stage and singing the songs they all smiled even his children: S hmm hmm.
  6 March 2009 he says that he comes with a big show “THIS IS IT” his very gentle voice as he always had was not like him. + he said nothing only “THIS IS IT” and yes that was “this is it”! ...
  when you look at the last picture of MJ in ambulance could not have been taken. in the first flash in the background is right, the red car is left but the picture is slightly tilted as if it should be taken such flash would be left. even my little brother who has a car with tinted windows, went out and took a picture into your car. induced the image he and brighten it. and yes it can be done but it would never be so good that you can see shadows on the background or that it would be so clerly as it is on pig off MJ.
  there are someting I do not understand! how can it be that you only see the ambulance in front the MJ house but you do not see him coming out and into the ambulance. (did't he have many fans there).
  I do not understand how MJ can make the music less than 11 months before. and dance as good as he does 2 days before he dies and then be on drugs as they say in the news. for no one can do that. I found on youtube some links to it is a fake death. very intrest.
  there are 1-2-3-4

  http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs&feature=related

  but what will happen if he not dead?? hope some can explain it to me!
  I would like to say that whether or not MJ is dead or alive, I hope that he feels good were ever hi is

 107. mjlover4ever Said,

  I just wanted to say how happpy I am that this site exsist. I'ma big micheal jacskson fan, not only am I fan of his music, but im huge fan when it came to micheal being such and extrodinary human being. he had to most wonderfull personality ever, he was such a gentle, loving, caring, kind hearted man, with a smile that will light up the world.

  But I just wanted to share this article with you guy, It gave me even greater hope that he's still alive:

  POP WARBLER Michael Jackson kept an astonishing “death-hoax diary” explaining how he would fake his death of a heart attack and telling when he would come out of hiding, a family friend who claims to have found the journal “among Michael's personal effects” tells derekclontz.com exclusively.

  ALIVE – OR NOT? Vostè és el jutge.
  “There's too much pressure, pressure, pressure … pressure everywhere I turn …” a diary entry dated Nov. 17, 2008 is alleged to say in part.

  “I don't know who I am, not anmore (sp). Maybe I'm just a father to my children. Maybe I'm washed up.

  “The drugs are (illegible) a toll … (illegible) … I'm not addict. But I can't stop …

  “If Elvis … (illegible) … so can I.

  “I'll have a 'heart attack' from drugs like he did (yeah, right!)

  “I'll come back, but only when I'm ready. Bigger than Elvis in '69.

  “Maybe 2009 at Christmas. Or maybe the New Year is better.

  “A back-from-dead tour, a real Thriller. But I have to rest. Estic cansat. I'm not (thinking) clearly.

  “It's the drugs.

  “A lot of fans still love me. (Some) people hate me. Thing (sp) will be different (after this) …”

  Jackson insiders declined to comment – officially – on the report. But as one privately put it, “We love Michael no matter what.”

  The friend who leaked portions of the diary also was tight lipped, saying only, “There are over 60 pages (of it) that I will release to the family through my lawyer and they can do what they want with it. It doesn't belong to me. It belongs to Michael and his loved ones.”

  Other sources confirm that Jackson, 50, had spoken of a death hoax “on several occasions” in 2008 and also in 2009, although the reported discovery of the diary that outlines his plans seemed to come as a surprise to everyone contacted by derekclontz.com.

  A paint-by-numbers account of a death hoax, in the superstar's own handwriting, could lead to serious legal problems, say legal observers, especially if the journal is perceived by insurance companies and the authorities to be a blueprint for fraud.

  “I hope to God the diary is legit,” said a Jackson confidante who requested anonymity. “If Michael really is alive, if he orchestrated all this, if he faked his own death, then nobody will be happier than me. As for fraud – nope, no way.

  “Michael wouldn't commit fraud. He's not trying to collect insurance. He's protecting himself. He's doing this for his children. I'll guarantee it.”

  News of Jackson's “death” on June 25 stunned the world. In fact, within hours of the ann0uncement by authorities, fans had already begun to speculate that he was still alive and had gone into hiding. Subsequent reports suggested that he was, indeed, perpetrating a hoax to escape the pressures of life in the public eye.

  Scooping the world, derekclontz.com reported Jackson had been spirited to Asheville, North Carolina and then to Eastern Europe, where it is thought that he might be holed up in Hungary, or even in Russia, where hundreds of people claim to have spotted him in Moscow.”

  I also believe micheal is still here because alot of other things just dont add up, they say micheal had camera's outside of his home, so these camera's must have showed micheal being put into the ambulance, why wount they release these footage to the world?? there alsoing saying that micheal might have died 8:30 that moring, but in the picture shown of him so call in the ambulance, you see a vein in his forhead, if he was supposedly dead I dont think a vien would still be proturding out someone's forhead like that. I think micheal also hoax his death so that the doctor's who were enabling him these dangerous drugs, could be punished, I think he came to realise that these doctor's only wanted his moeny, and wasn't concern about the fact that this could kill him if used outside of a hospital. also the pepsi video that was released, belong to him. he brought it from pepsi, so I think he released the video now, so the world could see how badly burned he was, and why he became addicted to pain killers. there's so much other clues, that doesnt add up. but I do believe the #1 reason as to why he hoax his death, is because he needed to get away and he needed to go to rehab, and fight this addiction. he knew he wasnt able to do those 50 shows. micheal knows he has to live as long as he can. he belived in life, he never wanted to die.

  Micheal I hope your recovering and well. wheater you choose to come back or not, your ture fans will forever support you. and respect your decisons. so much people in this world love you, and this website shows this =]

 108. RubyMJfan Said,

  Now IS THIS COINCIDENCE?????? June 25th 1979 and June 25th 2009???? Come on, I find it hard to believe that Jackson would die exactly, exactly 30 years later then this comment was made on Elvis' death, but please draw your own conclusions!

Afegir un comentari

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu