Ливе-Ин Доктор игра велику улогу у Мицхаел Јацксон Смрти

27. јуна 2009
бы админ

Извештаји да Мицхаел Јацксон-а лекар је нестало након смрти певач, у четвртак 25. јуни спаркед спекулација да је он управљао кобне ињекције боли убице који је завршио живот у "Кинг оф Поп".

ПОЛИЦИЈА су истраживања тврди да је Мицхаел Јацксон је примио бол-убиство ињекцију од дроге Демерол кратко време пре своје смрти, усред интензивне притиска да се припреме за низ уносан цомебацка концерте у Лондону следећег месеца.

Мицхаел Јацксон је обдукција, а резултати су каснити његово тело тестира рецепт дроге. Лекар кардиолог Цонрад Роберт Мурраы је говорио са полицијом након што је откривено да је био са Јацксон кад су пропали у четвртак, али није потписати цертификат и смрт била покусава пробудити га док је позвао хитну помоћ.

Мурраы је у центру полиције упит усред Јацксон тврди да су били свакодневно примање ињекција од Демерол, а синтетичка бол-убица сличних морфин. Детектив раније заплијенили аутомобил повезан са лекаром и Карен Раынер, полицијски посланици, рекао да би то могло да садржи "лекове или друге доказе да је мртвозорник мај помоћи у одређивању узрока смрти".

Ајмо се ближи поглед на тренутак овде. Очигледно Мурраы је унајмљен од стране концерт промицатељ АЕГ Ливе Мицхаел Јацксон, а на захтев, он је био да га прате у Лондон како би помогли његово здравствено О2 концерте током ове године. Др Цонрад Мурраы је Цардиолигист и праксе у рали почетак срце и Васцулар Институте. Зашто је Мицхаел Јацксон имају ливе-у Цардиолигист? Зашто не ради о лекару опште праксе?

Према извештају КХОУ ин Хоустон, лекарски асистент на рали почетак срцу и Васцулар Институте потврдио да постоји кардиолог, др Цонрад Роберт Мурраы, који живе са Јацксон био на његовом изнајмљеном љетниковац и била је са поп звезда, када је рањен .

Али жена која одговори телефон тамо рефутед извјештаја која Мурраы био лечењу Јацксон или да су већ на било који начин повезани са њим. "Но Но Не, "рекла је она. "То није његова пацијента. Но "

Дошло је много медијске спекулације о лекара идентитет и врсту неге је пружање Јацксон, који је наводно био узимајући мешавину антидепресиви и болова. Још увек постоји питање да ли је Мурраы био лиценциран у пракси медицине у Калифорнији, а он се не зна на свим многи од водећих 'лекаре у звијездама' у Лос Анђелесу подручју.

Лекар није знак смрти цертификата, који је протокол за смрт која настаје под уатцх од лекара. Ако лекар не даје полиција са детаљима и околности смрти и не потписује сертификат смрт, случај ће бити пренесена на истражитељ канцеларији, где ће бити обрађена као убиства.

Ми смо почињу да мисле да ни Мицхаел Јацксон наручио његово 'Лични Доктор' дати ињекцију против Мурраы је боље пресуду, што је разлог зашто је касније напустио сцену, односно да је ово још један траг у танглед уеб лажи које је ушивеним били заједно чине највеће Смрт Хоакс од века.

Постед ин Хоакс Смрт | Коментари (1)

Један одговор на "Ливе-Ин Доктор игра велику улогу у Мицхаел Јацксон смрти"

  1. МЈ убили Иллуминати каже:

    Нема смрти хоакс. То је Иллунминати конфузију. Дроп колико сх.ит бацати људе који су искључени убио. Мицхаел Јацксон је волео живот и превише за лажне смрти. Мислим да је исти који се спроводи у 911 нападима и имали су га медији покривају су исти који се помоћи ширити лажи о Мицхаел Јацксон као "дете молестер." Сад сам убио. Не чуди ме ако Лекари имао нешто да учини са њим, али само иронично Мицхаел знао га за 2 месеца.

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.