Live-En gran part exerceix el doctor Michael Jackson en la mort

27 de Juny de 2009
per admin

Informa que Michael Jackson va ser el metge de cantants desapareguts després de la mort el dijous 25 de juny va provocar l'especulació que l'administrat la injecció mortal d'analgèsics que va acabar amb la vida del 'Rei del Pop'.

POLICIA han estat investigant les al legacions que Michael Jackson va rebre un mal de la mort d'injecció de drogues Demerol un curt període de temps abans de la seva mort, enmig d'una intensa pressió per a preparar una sèrie de concerts lucratius retorn a Londres el mes vinent.

Michael Jackson de l'autòpsia, mentre que els resultats es demoren seu cos és la prova dels medicaments receptats. Metge cardiòleg Robert Conrad Murray ha parlat amb la policia després que es va revelar va ser amb Jackson quan es va ensorrar el dijous, però no signar un certificat de defunció i estava intentant reviure mentre ell es va trucar a una ambulància.

Murray està en el centre de recerca en mig de la policia al lega que Jackson havia estat rebent injeccions diàries d'Demerol, un assassí del dolor sintètiques similars a la morfina. Detectius havia incautat un vehicle vinculat a la metge i Karen Rayner, un portaveu de la policia, va dir que podria contenir "els medicaments o altres proves que poden ajudar al metge forense per determinar la causa de la mort".

Donem un cop d'ull més de prop per un moment aquí. Pel que sembla, Murray va ser contractat pel promotor de concerts AEG Live i en la petició de Michael Jackson, va ser perquè l'acompanyés a Londres per assistir a la seva salut durant l'O2 concerts d'aquest any. Dr Conrad Murray és Cardioligist i pràctiques en la Acres Inici Cor i Vascular Institute. Per què Michael Jackson té un viure-en Cardioligist? Per què no un metge generalista?

Segons un informe de KHOU a Houston, un metge assistent a la Acres Inici del Cor i Vascular Institute va confirmar que existeix un cardiòleg, el Dr Conrad Robert Murray, vivia amb Jackson en la seva mansió i es lloga amb l'estrella del pop quan va ser assolat per .

Però una dona que va contestar el telèfon existeix refuta els informes que Murray ha estat el tractament de Jackson o havien estat de cap manera relacionats amb ell. "No No No ", va dir. "Aquest no és el seu pacient. No "

Hi ha hagut molta especulació sobre els mitjans de comunicació el metge de la identitat i quin tipus d'atenció que presta Jackson, qui presumptament havia estat prenent una combinació d'antidepressius i analgèsics. Encara queda la pregunta de si Murray es llicència per practicar medicina a Califòrnia, i que no es coneix en absolut per molts dels principals "Metges a les estrelles" en l'àrea de Los Angeles.

El metge no ha signat el certificat de defunció, que és un protocol per la mort que es produeix sota la mirada d'un metge. Si el metge no proporciona a la policia amb els detalls i les circumstàncies que envoltaren la mort i no signar el certificat de defunció, el cas serà transferit a l'oficina del metge forense, on serà investigat com un homicidi.

Estem començant a pensar que qualsevol de Michael Jackson va ordenar la seva "metge personal" per donar la injecció, Murray contra el millor judici, pel que després va fugir de l'escena, o que aquest és un altre indici en la embolicada xarxa de mentides que ha estat cosits junts per formar el major hoax de mort del segle.

Publicat a hoax mort | Comentaris (1)

Una resposta a "Live-En gran part exerceix el doctor Michael Jackson en la mort"

  1. MJ matat per Illuminati Diu:

    No hi ha mort engany. Això és Illunminati confusió. Caiguda tant sh.it a llançar la gent que ho van matar. Michael Jackson estimava massa la vida de falsificar la seva mort. Crec que la mateixa és qui va dur a terme 911 atacs dels mitjans de comunicació i calia cobrir són els d'un mateix que ajuden a difondre mentides sobre Michael Jackson com un "pederasta". Ara que han matat. No em sorprèn si el metge tenia alguna cosa a veure amb Michael, però irònicament només el van conèixer durant 2 mesos.

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.