Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

width=212 Ziņojumi, ka Michael Jackson ārstu bija trūkstošo pēc dziedātāju nāves ceturtdien 25 jūnijs sparked spekulācijas, ka viņš vadīja letālas injekcijas sāpes slepkavotāju kas beidzās ar dzīvi, "King of Pop".

POLICIJAS ir izpētīt apgalvo, ka Michael Jackson saņēma sāpes-nogalināšanu injekcija par narkotiku Demerol īsu brīdi pirms viņa nāves, amid intensīvu spiedienu, lai sagatavotu virkni ienesīgs atriebība koncertu Londonā nākamajā mēnesī.

Michael Jackson's autopsijas rezultāti ir aizkavējusies, kamēr viņa ķermeņa testē recepšu medikamentu. Kardiologs Doctor Conrad Robert Murray ir runā ar policiju pēc tam, kad tika atklāts, viņš bija ar Jackson, kad viņš sabruka ceturtdien, bet nav paraksta nāves sertifikātu un bija mēģina atdzīvināt viņu, tomēr ātro palīdzību bija.

Murray ir kā vadmotīvs policijas izmeklēšana amid apgalvo, ka Jackson bija saņēma ikdienas injekcijas Demerol, sintētiska sāpes-killer līdzīgi morfīns. Detektīvu bija agrāk konfiscēto automašīnu saistīta ar ārstu un Karen Rayner, policijas pārstāve, teica, ka tas var saturēt "zāles vai citus pierādījumus, kas var palīdzēt izmeklētājs, lai noteiktu nāves cēlonis".

Let's vairāk uzmanības uz brīdi šeit. Acīmredzot Murray bija nolīgusi koncerta promotoru AEG Live un Michael Jackson lūgumu, viņš bija kopā ar viņu uz Londonu, lai palīdzētu viņa veselības laikā O2 koncerti šajā gadā. Dr Conrad Murray ir Cardioligist un prakse pie akriem Home Sirds un asinsvadu institūts. Kāpēc Michael Jackson ir dzīvot-in Cardioligist? Kāpēc nav General Practitioner?

Saskaņā ar ziņojumu KHOU in Houston, ārsta palīgs pie akriem Home Sirds un asinsvadu institūts apstiprināja, ka kardiologs tur, Dr Conrad Robert Murray, bija dzīvo ar Jackson viņa izīrēts savrupmāju un bija ar pop zvaigzne, kad viņš tika ievainots .

Bet sieviete, kas atbildēja uz šo tālruni ir atspēkojusi ziņojumus, ka Murray bija apstrādājot Jackson vai būtu bijis nekādā veidā saistīts ar viņu. "Nē Nē Nē, "viņa teica. "Tas nav viņa pacientam. Nē "

Ir bijis daudz mediju spekulācijas par ārsta identitāte un kāda veida aprūpes viņš sniedz Jackson, kas ziņo, bija ņemot gan antidepresantus un pretsāpju. Joprojām ir jautājums par to, vai Murray bija licencēti praktizēt medicīnu California, un viņam nav zināms, visos daudzi no vadošajiem "Ārstam uz zvaigznēm", kas Los Angeles jomā.

Ārsts nav parakstīt nāves sertifikātu, kas ir protokols par nāves, kas notiek saskaņā ar Sardzē ārsts. Ja ārsts nesniedz policijas ar informāciju un apstākļiem, kas saistīti ar nāvi un neparaksta nāves sertifikātu, tad gadījumā, tiks pārcelta uz izmeklētājs birojā, kur tas tiks pētīts, kā slepkavošanu.

Mēs sāk domāt, ka vai nu Michael Jackson pasūtīts viņa "personas Doctor", lai dotu injekcijas pret Murray labāka spriedums, kas ir iemesls, kāpēc viņš vēlāk aizbēga uz skatuves, vai ka tas ir vēl viens pavediens ar tangled tīkls ir, ka ir ir sašūti, lai izveidotu lielāko Death mānīšana no gadsimta.

  1. MJ nogalināti ar Illuminati Said,

    Nav nāves mānīšana. Tas ir Illunminati neskaidrības. Drop tik daudz sh.it uz mest cilvēki off kas nonāvē viņu. Michael Jackson mīlēja dzīvi pārāk daudz viltus viņa nāves. Es domāju, ka tas pats vienas ir kas veica 911 uzbrukumiem un bija plašsaziņas uz to, ir tie paši viens ir kas palīdzētu izplatīt ir par Michael Jackson kā "bērns molester." Tagad tie esam nogalināti viņu. Vai nav pārsteigums mani ja arī ārsts bija kaut kas saistīts ar to, bet Ironiski Michael tikai zināja, viņam par to, lai 2 mēnešu laikā.

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash