Archief voor juli, 2009

AEG Live set te winnen verzekeringsclaim als Michael Jackson overlijden het gevolg is van Drug Overdosering

Juli 11th, 2009

AEG Live waren de initiatiefnemers achter Michael Jackson's comeback tour. Als een voorwaarde voor de uitvoering van de O2 Concerten, Michael Jackson was nodig om een vijf uur medisch examen. Lloyds of London, de verzekeringsmaatschappij ingehuurd ter dekking van eventuele verliezen in verband met de Concerten, had een onafhankelijke arts vliegen vanuit New York naar het examen, en AEG Live was vertelde hij met vliegende kleuren.

Als Michael Jackson was met het bedrag van receptplichtige geneesmiddelen die de Media is ontleend, niet die zijn opgepakt in een bloedonderzoek tijdens deze medische examen maanden geleden?

Als gevolg van het examen, AEG Live beveiligde dekking voor de eerste 22 concerten, maar waren niet in staat om de dekking voor alle full 50 toont tegen een kostprijs van $ 500 miljoen. Ze zullen nu betalen miljoenen op restitutie tickets, tenzij echter de fans kiezen om hun tickets omgeruild voor de speciaal ontworpen kaartje gemaakt door Michael Jackson zelf, een handige manier dat AEG kon opnieuw staatsgreep sommige van hun monetaire verliezen.

AEG Live, krijgt een multi-miljoen dollar uitbetaling van de show van de verzekeraars als de verslagen die de superster's passeren met drugs juist zijn - omdat hun beleid heeft betrekking op de dood door een overdosis.

AEG Live bazen haalde een $ 17,5 miljoen polishouders van Lloyd's of London in het geval een gezondheidscrisis dat zou veroorzaken Jackson te trekken uit zijn 50-datum Londen ingezetenschap.

Als drugs bleek een rol hebben gespeeld in Jackson's dood, AEG leidinggevenden in staat zal zijn om terug een deel van hun enorme verliezen - maar niet als hij beslist om zijn gestorven aan natuurlijke oorzaken, volgens de onderneming de chief executive Randy Phillips.

Het lijkt erg handig dat de verzekeringspolis die door AEG Live valt de dood door een overdosis, maar niet dood door natuurlijke oorzaken. Het lijkt nog meer handige dat de media vrijwel onmiddellijk begon te melden dat Michael Jackson's Hartstilstand is vrijwel zeker het product van herhaald drugsgebruik en een overdosis van de drug Demerol net voor hij stierf '.

Vorderingen zijn gemaakt door de Jackson Family, dat wisten ze van geen drugsverslaving en verslagen die de zangers lichaam was bedekt met naald-merken zijn ook gezegd te zijn.

Dus waarom dan lijkt het dat de media is zo wanhopig om ons allen van mening dat de drugsverslaving verhaal? Is het gewoon zo AEG Live zal terug een deel van hun geld? Of is het omdat het de meest geloofwaardige verhaal te maken dat wij allemaal over eens dat Michael Jackson echt dood is?

Labels: Media, Nieuws, Verslagen
Gepost in Media, Nieuws | Reacties (1)

Ik ben in leven en ik ben hier voor altijd | Een objectieve blik op Michael Jackon's Memorial

Juli 11th, 2009
Paris Michael Katherine Jackson aan het gedenkteken voor haar vader

Wij willen van een objectieve blik op de Michael Jackson Memorial plaats in het Staples Center in Los Angeles. Wij geloven dat er veel dingen die gewoon niet optellen die plaatsvond op de Memorial, dat moet worden gewezen.

Met betrekking tot de Herdenking zelf, Michael Jackson werd bevestigd te hebben omgezet naar de islam in februari 2007. Zijn gedenksteen werd uitgevoerd als een Jehova's Getuige Ceremony. Als het echt was een gedenkteken voor HEM, waarom hebben ze niet het gedrag binnen de islam het geloof? Is dit niet wat hij zou hebben willen worden van dat geloof? We begrijpen dat MJ's ouders waren Jehova's Getuige, maar dit betekende om een gedenkteken voor Michael Jackson, of zijn ouders?

De Gold kist dat beweerdelijk Michael Jackson's lichaam, bleek te klein voor zijn bijna 6 voet hoogte. De familie heeft gezegd dat het niet een open kist, vanwege de schade die zijn gezicht had meegemaakt tijdens CPR en reanimatie. Dit lijkt een heel vreemd statement te maken, en klinkt erg uit.

Nog een ding heel duidelijk te merken is het ontbreken van bepaalde "vrienden" van Michael Jackson die heeft geweigerd te wonen. Het lijkt zeer vreemd, dat al de mensen die dicht bij hem, afgezien van zijn naaste familie, niet opdagen. Excuses als' Ik hou van hem te veel, te wonen ', gegeven door Dame Elizabeth Taylor, maar lijken zeer transparant. Als iemand betekende dat veel voor u, stond bekend om zijn uw beste vriend, en was een geliefd persoon die u zo veel, het zou van respect en de plicht om deel te nemen aan hun monument. Deze redenering kan ook worden gezegd van andere vrienden, zoals Diana Ross, Oprah en Macaulay Culkin.

De tweede zaak te onderzoeken, is het uiterlijk van beroemdheden die weinig of geen verbinding met Michael Jackson op alle. Zoals Brooke Shields, Usher, Mariah Carey en John Mayer. Waarom heeft de Jackson Family voelen de behoefte om op een 'show', met het verzoek deze zangers en entertainers om hulde te brengen aan Michael Jackson? De manier waarop het werd gezien was dat ze meer geïnteresseerd in het verkrijgen van media aandacht en Ratings dan acutally honoreren het geheugen van hun lieve broer.

Zoals we weten, Michael's drie kinderen woonden de Memorial. Allereerst hun aanwezigheid, wij geloven, was in zeer slechte smaak. Elk kind dat wordt verwezen naar het bijwonen van de begrafenis of gedenkteken van een overleden ouder zou zeker niet kunnen houden in hun absolute rouw en verdriet. Echter, deze kinderen, die bij de inschrijving leeftijd van 12, 11 en 7, leek volledig in orde. Niet scheurt of bedroefd gezicht werd getoond. Het oudste kind, Prince Michael, toonde geen enkele emotie in de hele dienst, en krachtig gekauwd gom te houden zelf bezet. Parijs, zoals we weten weergegeven enkele emotie toen ze gaf haar korte toespraak echter voorafgaand aan deze, en onmiddellijk na dit, was ze lachen, zingen en tonen geen tekenen dat ze boos of greiving in anyway. In feite leek alsof ze was genieten van haar en was helemaal goed, totdat een rustige woord werd whipsered in haar oor door Aunty Janet net voor haar 'tranen' speech.

Het jongste kind, Prince Michael II, ook wel bekend als deken, op de leeftijd van 7, ook toonde geen emotie. Niet een traan of een sob. Geen keerpunt in de armen van Aunty Janet met een traan gekleurd gezicht .... Niets. Elk van deze kinderen volwassen zijn dan hun jaar, of ze hadden geen enkele reden om aan te tonen emotie, omdat ze wisten dat ze zouden zien hun vader weer erg snel.

Alle van de Jackson Family droeg zonnebril in de hele dienst. Dit was omdat ze waren zo geteisterde verdriet en wilde verbergen hun tranen, of omdat er geen tranen om te beginnen. Wij geloven dat het het laatste. Niet een van hen ooit geprobeerd te vegen een traan uit hun gezicht. Niet een van hen ooit gebruik gemaakt van een weefsel of een zakdoek. Tijdens de toespraak die Michael's broer Marlin gaf, maakte hij veel huilen soort geluiden, maar nogmaals ... geen tranen. De Jackson is alles leek te nemen van het verlies van de meest geliefde in hun gezin, verrassend goed.

Tijdens zijn toespraak, Kenny Ortega, Michael Jackson's Choreograaf en levenslange vriend zei dat 'een beetje minder dan een week geleden werd Michael repeteren hier in het Staples Center, waar we moesten zijn gedenkteken hier'. Michael Jackson 'overleden' op donderdag de 25e juni, en zijn Memorial werd gehouden op dinsdag 7 jul. De gedenksteen werd meer dan een week na zijn 'dood', in feite was het eigenlijk meer tot twee weken geleden. Dit was een enorme misstap van Ortega en is zeer verdacht. Misschien Michael was er minder dan een week geleden, het geheim tot vaststelling van de plannen voor zijn gedenkteken zelf.

Een bericht van Michael Jackson op zijn Memorial

La Toya Jackson ook een zeer grote slip spreken over haar broer in de tegenwoordige tijd nog maar eens, toen ze zei:

"Michael houdt van zijn fans, hij altijd gezegd familie 1e de fans 2e. Hij is het kijken naar een ieder van u nu. Dank u voor uw komst en ondersteuning van hem. Hij houdt zoveel van je. "

Hij is het kijken naar een ieder van u nu? Vanuit zijn schuilplaats geen twijfel, niet uit de hemel.

Een van de meest koelen onderdelen van deze Memorial vond plaats aan het eind wanneer ze deze afbeelding wordt weergegeven met de woorden: "Ik ben in leven en ik ben hier voor altijd '.

Wat een interessante manier te plaatsen. Ze zou hebben gezegd: "Ik ben levend in mijn muziek voor altijd ', of iets in die zin, echter voor de hand liggende waarheid is geschreven er duidelijk dag.

I'M ALIVE AND I'M HERE FOREVER.

Ze konden niet schilderde de waarheid meer glashelder als ze geprobeerd hadden wat ons betreft. Dit gedenkteken net bevestigt ons vermoeden dat de montage van Michael Jackson is nog steeds springlevend.

Als je nog steeds een beetje sceptisch, dan kunnen wij laten u met deze gedachte:

Na hun broer Memorial, The Jackson Familie ging uit naar de lunch, terwijl zijn 'kist' sped off in een ongemarkeerd van. Zijn lichaam is nu nergens te vinden en ze hebben nog niet besloten waar te begraven hem

.... Misschien is het zo moeilijk om te beslissen waar te begraven omdat er geen lichaam.

Labels: Memorial
Gepost in Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (32)

Michael Jackson naar UCLA Medisch Centrum te 'trekken van de Dood "

Juli 11th, 2009

MARILYNN Marchione, AP Medisch Schrijver op news.yahoo.com verslagen:

Toen Michael Jackson ging hartstilstand redden, nam hem mee naar een plaats bekend om de doden weer tot leven. Een wereld-beroemde chirurg bij het UCLA Medical Center heeft gepionierd een manier om de heropleving van de mensen dat de meeste artsen zouden al lang afgeschreven, met inbegrip van een vrouw wier hart was gestopt voor 2 1 / 2 uur.

Getest op een paar dozijn hartstilstand patiënten, 80 procent overleefde. Meestal meer dan 80 procent verloren.

and an American Heart Association spokesman. "Ze hebben de mensen die waren dood, niet dat alles anders dan Michael Jackson, en opgeslagen meeste van hen," aldus dr. Lance Becker, een emergency medicine specialist aan de Universiteit van Pennsylvania en de American Heart Association woordvoerder.

Jackson kon ook zijn opgeslagen?

Drukte aan de UCLA Medical Center rouw de 'dood' van Michael Jackson op 25 juni 2009

Het is onmogelijk om te weten. Artsen in het ziekenhuis werkte hij voor een uur. De UCLA deskundige, hart chirurg dr. Gerald Buckberg, zei hij niet persoonlijk betrokken bij Jackson's behandeling, en dat nog te weinig bekend is over wat eraan voorafging.

"We hebben geen idee toen hij stierf versus toen hij werd gevonden," Buckberg zei in een telefonisch interview.

Echter, de resultaten bij andere patiënten laten zien dat "het venster staat wijd open voor nieuwe ideeën" over hoe lang mensen met succes kan worden resuscitated na hun hart stoppen kloppend, Buckberg gezegd. "We kunnen hen bergingsverpakkingen manier dan de huidige tijd frames die worden gebruikt. We hebben het concept van wanneer het hart is dood permanent. "

Ze noemen het "de Lazarus-syndroom" voor de man de bijbel zegt Jezus naar voren uit de doden.

Laten we duidelijk zijn: Niemand zegt dat mensen lang dood zonder medische hulp kan worden hernieuwd. De gelukkigen in Buckberg studie ontvangen snelle hulp, en de reden dat ze te lijden hartstilstand bekend was en kon worden vastgesteld: geblokkeerde slagaders veroorzaakt een hartaanval, in de meeste gevallen.

Buckberg methode vereist:

_Prompt CPR - ritmische borst compressies - handhaving van de bloeddruk tot de patiënt krijgt naar een ziekenhuis.

. _Use Van een hart-long machine om bloed en zuurstof door het lichaam in beweging, terwijl artsen verhelpen wat de oorzaak van het hart te trillen of stoppen in de eerste plaats, zoals een overdosis drugs of een verstopte slagader.

_Special Procedures en geneesmiddelen voor geleidelijk herstel van bloed en zuurstof flow, dus een plotselinge opwelling geen oorzaak verse schade.

Zonder alle drie onderdelen, patiënten kunnen lijden hersenbeschadiging als ze overleven op alle.

"Je kunt het hart en de hersenen verloren gaan," Buckberg toegelicht.

UCLA en ziekenhuizen in Birmingham, Ala, Ann Arbor, Michigan, en in Duitsland getest Buckberg de methode op 34 patiënten die waren in de hartstilstand voor een gemiddelde van 72 minuten. Al had nagelaten reanimatie methodes met standaard reanimatie en defibrillatie proberen te schokken hun hart terug te slaan.

Slechts zeven overleden. Slechts twee overlevenden zijn links met blijvende neurologische schade. De resultaten werden gepubliceerd in 2006 in het tijdschrift Resuscitation.

Dr Constantine Athanasuleas (uitgesproken dan uh-uh-SOO'-lee-us), een chirurg aan de Universiteit van Alabama in Birmingham, de behandeling van een man in de studie die was in de hartstilstand voor ongeveer een uur en een half. De man de vrouw, een verpleegkundige, heb reanimeren totdat een helikopter bracht hem naar het ziekenhuis.

"Hij was flatlined," met een hart ", zoals nog steeds als uw eetkamer tafel," Athanasuleas gezegd.

Artsen die hem op een hart-long machine, whisked hem naar de catheterisatie lab om te zien of hij had arterie verstoppen, dan heeft de bypass chirurgie op omweg om hen heen.

"De man ging naar huis en was neurologically perfecte" ten minste twee jaar later, de dokter zei.

Buckberg een vrouw die behandeld werd in de hartstilstand voor 2 1 / 2 uur.

Hij zou niet stuurt haar naar de operatiekamer tot haar CPR en bloeddruk kan worden gehandhaafd, zodat de verdere behandeling kan worden geprobeerd, zei hij.

Helaas, de vrouw overleefde dit alles, maar overleed enkele weken later van een infectie.

Buckberg heeft zijn werk verder in experimenten met varkens in hartstilstand. Hij opzettelijk beroofd van hun hersenen van bloed stroom gedurende een half uur, dan gebruikt hij reanimatie technieken om ze terug, met een normale of bijna normale functie. Resultaten gepresenteerd tijdens een hart vereniging conferentie afgelopen herfst verbaasde velen, waaronder Dr Myron Weisfeldt, een cardioloog en voorzitter van de geneeskunde aan de Johns Hopkins University School of Medicine.

"Hij doet buitengewone dingen. Je bijna niet geloven dat de resultaten die hij kreeg, "zei Weisfeldt van Buckberg. "De meesten van ons dragen in ons hoofd dat als iemands hersenen beroofd van bloedstroming voor 10 tot 15 minuten dat we gewoon niet gaan ze terug naar een nuttige functie. Zijn gegevens suggereren dat is mogelijk. "

Artsen in Japan, Taiwan en elders in Azië hebben geprobeerd aanpak vergelijkbaar met Buckberg's met uitstekende resultaten, zegt Becker, die gaat over het te proberen in Philadelphia.

"Het kost de opleiding. Het duurt rethinking "om artsen aan te nemen wat deze nieuwe, en de financiering van grotere studies bewijzen het werkt, Buckberg gezegd.

Dit rapport geeft nog meer geloofwaardigheid aan de gedachte dat Michael Jackson's dood was een Hoax. Wat nu lijkt het zeer waarschijnlijk is dat hij met succes was resuscitated door zijn artsen die werkte voor hem een uur, en werd vervolgens vervoerd via helikopter naar de Lijkenhuis, waar hij zou kunnen zijn uitgang, en onopgemerkt blijven.

Labels: Conspiracy Theories, Death Hoax, Nieuws, Verslagen, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Nieuws | Reacties (10)

The Truth Behind the Michael Jackson Death Hoax

Juli 11th, 2009

De volgende fragmenten zijn afkomstig uit een blog genaamd Inside Illuminus Theo die beschikbaar is om in zijn geheel hier: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo beweert dat ze de geheime organisatie achter de Michael Jackson Death Hoax.

"Jackson's Geënsceneerde Comeback
Jackson, beter dan wie ook, wist de rillingen van dansen, en dat zijn lichaam nooit zouden kunnen omgaan met een comeback, zoals hij beloofd de wereld. B ut craved hij niet alleen onsterfelijkheid van lichaam en ziel, maar van naam en faam, en de liefde die hij voelde was eluded hem zijn hele leven, ook in zijn zogenaamde huwelijken (die hij was heel serieus, maar nooit zijn geliefde , vond hij tot zijn ontzetting, dat hij niet kon liefde). Michael uiteengezet aan de wereld laten zien dat hij als jeugdig en staat zoals altijd door veelbelovende een reeks van prestaties dat zelfs iemand die de helft van zijn leeftijd zou hebben gevonden onmogelijk pull off. "

"Dat kon hij zelfs een oefensessie getuigt van zijn wanhoop, evenals zijn genie en vastberadenheid. Maar hij alleen gepland voor de uitvoering van de oefensessies. Hij had niet de bedoeling dat deze daadwerkelijk bijdragen aan de prestaties, want zodra de wereld had gezien wat hij nog in staat, zou hij "sterven" en vervolgens achterover leunen en kijken naar de wereld rouwen hem. "

"Laten we een registratiedatum rechtdoor. Michael was een fanatiek gezondheid, en geen misbruik van drugs op zijn minst veel. Zijn middelen aan artsen voor het slapen rechtsmiddelen zijn trucs om het podium voor zijn dood (die werd montage, zoals zijn hele leven was een fase). Slechte Deepak Chopra was ontzet over wat hij zag als Michael de groeiende afhankelijkheid van geneesmiddelen op recept, maar Michael wist dat, zodra hij "overleden", Deepak zou onthouden zijn middelen voor drugs, en delen ze uit medeleven voor zijn tenietgegaan vriend-en dus versterking van de fictie dat Jackson overleden was van drugs. Ter verdere versterking van deze fictie, Jackson belde andere artsen, bedelen voor drugs, en een aantal artsen heeft ze, maar hij gebruikte ze nooit. Hij was te bang van de dood om iets af te zwakken zijn lichaam is vaag houden op het leven. "

"Jackson's" Death "
De nacht voordat Jackson's "dood", danste hij zijn hart uit, bijna letterlijk (die benadrukt de onmogelijkheid van de overlevende afmattend schema kondigde hij aan zijn publiek). Hij keerde terug naar zijn huis gehuurd, en was Spirited Away een straal wachten op Burbank luchthaven, die vervoerde hem naar een locatie in het zuidoosten van de VS dat ik niet durf te onthullen (nog) niet. Maar ik moet uitleggen dat de man die overleed aan een vermeende hartaanval onder de handen van zijn persoonlijke arts (get real!) Niet was Jackson, maar een 47-jarige Roemeense naam Dimitrie Draghicescu, wie Illuminus Theo schandalig gesleurd in deze morbide affaire. "

"Dimitrie Draghicescu-de Dode Jackson
Na 3 jaar volledig van plastische chirurgie en opleiding, Dimitrie kunnen gemakkelijk doorgaan voor een live Jackson, niet te spreken van een dode. Maar in tegenstelling tot de machtige Michael, Dimitrie deed sterven. Dimitrie, niet Jackson, was het een whisked naar het ziekenhuis. Heb je niet afvragen waarom de man die 911 belde niet zeggen "Michael Jackson" was het slachtoffer? Het was niet te vermijden dat de publiciteit, maar om te verzekeren dat, mocht de 911 oproepen worden geanalyseerd door deskundigen en elektronische stem analyzers, niemand kan het opsporen van de stress van de beller flagrante leugen. "

"Dimitrie overeengekomen om te sterven in de plaats van Michael alleen omdat hij een terminale ziekte, en omdat Jackson had beloofd een royale beloning voor zijn familie. Dimitrie en had geweigerd, onze Orde zou hebben uitgewezen dat Draghicescu familie geheim dat had gebracht aan de aandacht van Illuminus Theo in de late 1700s (ook wij zijn bekend met de gouden wortel-ijzer-stick argument). "

"Michael Jackson leeft nog, en aangezien de informatie die hij gedwongen uit Illuminus Theo, kan hij goed bereikbaar zijn doel van levensonderhoud tot 150, maar ik denk niet dat hij zal genieten van die extra 100 jaar (en noch zullen wij). Maar in de tussentijd, Michael Jackson is enorm genieten van het spektakel van de hele wereld in tranen. Hij heeft de roem en zelfs een maatregel van de liefde en respect, dat eluded hem in het leven. Zijn excentriciteit zijn vergeven; die hij vervreemd zijn verzoend. En misschien is dit niet een slecht ding. Wat ik vrees, persoonlijk, is de plaats waar Michael Jackson wordt geleid nu. Met uitzondering van zijn vader, niemand ooit zou zeggen "Nee" Michael-en dat was een sterveling Jackson. Hoe zal de wereld met de Michael Jackson, dat is te komen? Natuurlijk, niemand herkent de nieuwe Jackson voor wie hij is. "

 

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten | Reacties (7)

Michael Jackson Tour van buiten de 'Grave'

Juli 10th, 2009

Michael Jackson zou kunnen gaan op tournee van buiten het graf. Er worden plannen gearceerde voor een hologram imago van The King of Pop te verschijnen op het podium naast zijn broers voor een reeks concerten, Nieuws van de wereld gemeld.

Joe Jackson's vader en zijn broers Jermaine, Tito, Marlon en Jackie, die deel uitmaakten van de Jackson 5, achter het idee. Zij hebben tot doel te hebben footage van Michael uit zijn verleden en solo rondreispakketten geprojecteerd op optredens volgend jaar.

De Thriller ster zou volgende Elvis Presley, die "op tournee" de wereld in 2006 - bijna 30 jaar na zijn dood - als een hologram van hem werd verwacht naast een band en orkest.

Een vriend van de familie Jackson zei: "Ze denken dat de beste gedenkteken aan Michael zou zijn om hem terug op het podium voor dat laatste tijd - zoals hij wilde. Michael's vader en broers denken dat een wereld tournee, waar beelden van Michael wordt geprojecteerd op het podium naast de live musici, gaan in een storm. "Ja, en we zijn zeker dat ze ook denken dat we allemaal denken dat ze alleen doen als 'Memorial' - absoluut niets te maken met de waanzinnige berg geld ze zouden doen in het proces.

"Ze geloven ook Michael's kinderen zullen zien hem op het podium voor zijn fans, zoals dat is iets wat ze nooit gedaan. Ze denken dat Michael zou graag het idee dat hij aan zijn comeback droom door wat Elvis deed. Het is de perfecte hulde aan hun superster broer ", aldus News of the World.

Het is interessant op te merken dat zelfs de familie zegt dat Michael's droom was te volgen wat Elvis had ... .. zoals faken zijn dood bijvoorbeeld?

... En, in memoriam? Rechts. Aanbrengen van zijn kinderen in de kijker opnieuw dezelfde kinderen die hij zo hard blijven verborgen voor 95% van hun leven voor zijn 'dood', is iets wat ik ben er zeker van dat hij nooit zou willen ... vooral na hun debuut op zijn Memorial.

Wij zijn van mening dat als de familie is gaan vervullen deze tour, dat is gewoon meer aanwijzingen dat Michael Jackson leeft. Het geld uit een dergelijke tocht zou hen allen, en Michael voor de rest van hun leven. Michael de schulden zou al zijn afgeschreven, vanwege zijn 'dood' en hij kan genieten van zijn vrije gedoe, ontspannen leven met zijn echte kinderen, tijdens het kijken naar de concerten (voor een verandering) van het comfort van zijn woonkamer sofa in zijn nieuwe huis verborgen ergens in Bahrein of Mexico.

Labels: Media, Nieuws, Verslagen, Tour
Gepost in Media, Muziek, Nieuws, Tour | Reacties (39)

Mystery Singer 'We are the World' heeft griezelige gelijkenis met de originele Michael Jackson

Juli 10th, 2009

'We houden van je meer ... bij ons Michael ".

Wat een interessante keuze van de woorden te gebruiken net voor deze man in het midden afbeelding hieronder stappen uit op het podium.

Deze 'Mystery Man', die begon het nummer 'We are the World' op Michael Jackson's Memorial op het Staples Center in Los Angeles lijkt te hebben een griezelige gelijkenis met de Michael Jackson van de jaren 1980. Toeval misschien? Kijkend naar deze beelden, je zou bijna zeggen dat hij lijkt op de oorspronkelijke Michael Jackson (pre-plastic en vitiligo), maar 30 of zo jaar ouder.

Hmmm ... .. interessant!

Labels: Muziek, Geruchten
Gepost in Hoax Death, King of Pop, Muziek, Geruchten | Reacties (60)

De feiten en analyses achter de 'Dood' van Michael Jackson

De 9 juli 2009

De omstandigheden rond de dood van Michael Jackson zijn twijfelachtig vanaf dag een. Wij zeggen dit niet omdat we 'niet in staat om de waarheid', of willen 'kwaadspreken van de doden', wij zeggen dit omdat dit feit.

De voortdurend veranderende informatie, verhalen en beschuldigingen in verband met de 25e juni 2009 en daarbuiten, is zeer reëel.

Feit: Bij de dood van Michael Jackson voor het eerst werd aangekondigd, werd ons verteld door de media dat hij had geleden een hartstilstand in zijn huis in Los Angeles. Hoewel zijn persoonlijke arts aanwezig was op het moment van de vermeende samenvouwen, hij kon niet leven moeten inblazen. Hij werd opgepikt door paramedici na een 911 telefoontje was gemaakt van de woonplaats. Tijdens de rit in de ambulance naar het ziekenhuis, paramedici probeerde tevergeefs de heropleving van de zanger, maar het heeft niets geholpen. Bij aankomst aan de UCLA Medisch Centrum, Artsen hardnekkig probeert te blazen zijn lichaam, echter, na toediening van CPR en zuurstof voor bijna 40 minuten was hij dood op 2.27pm.

Nadere analyse: Eerst werd ons verteld was het een simpel geval van een hartstilstand. Verhalen vervolgens begon te ontstaan dat Michael Jackson's persoonlijke arts, Dr Conrad Murray, naar verluidt toegediend een schot van Demerol aan de zanger slechts een half uur voordat hij instortte. We waren toen verteld dat Michael Jackson was verslaafd aan pijnstillers, en was voor vele jaren. Deze verklaring blies vervolgens tot in de toelating door bronnen die niet alleen werd MJ verslaafd aan pijnstillers, maar dat nam hij een cocktail van 12 verschillende geneesmiddelen EVERYDAY!

Een telefoontje was gemaakt van de verblijfplaats van Michael Jackson, door een lid van zijn personeel, een half uur nadat hij ingestort. Dr Murray was tevergeefs administrerende CPR aan Michael Jackson op zijn bed voor een half uur voordat ze vond het een goed idee om misschien de paramedici een gesprek.

Hieronder vindt u het geluid van de oproep en de transcriptie van wat er gezegd is. Er zijn veel vragen over deze oproep die opvallen. Te weten, waarom heeft de medewerker geen melding dat de "Gentleman" was Michael Jackson, of het geluid meer hysterisch, boos, of Frantic. Wij geloven, voor de meeste mensen, als hun werkgever was stervende op de vloer van een hartaanval, die u zou schreeuwen in de telefoon iets in de trant van: "Haast u en sla hem Oh mijn God!" Etc etc . Gezien deze persoon de werkgever was Michael Jackson, wij geloven, dan moet hij zijn des te hysterisch.

Ten tweede, waarom heeft de exploitant niet vragen of er een polsslag? Wij veronderstellen dat dit een gemeenschappelijke procedurele vraag verbonden is met alle 911 telefoontjes.

Ten derde, waarom heeft de exploitant ophangen aan het einde van het gesprek, heel rustig, alsof 'Oh ze lijken te zijn een greep van dingen, ik laat ze het dan'. Wij hadden gedacht dat het was ook gemeenschappelijke 911 procedure VERBLIJFTARIEF op de lijn totdat de ambulance arriveert, die alle hulp ze kunnen. 'Bel ons terug als u hulp nodig heeft bij' ... sorry, maar er is geen enkele wijze enig 911 Operator ooit zou zeggen, vooral als de persoon die ze worden opgeroepen over is zogenaamd dood op de vloer. Natuurlijk ZOU hulp nodig hebt, is er iemand DYING!

En tot slot, omdat de beller geen melding dat de persoon op de vloer was Michael Jackson, hoe komt het dat een menigte omringd de ambulance toen hij werd meegenomen door een ambulance aan de voorkant van zijn huis? Houd deze dingen in gedachten als u luisteren hieronder.Het volgende is een transcriptie van de 911 Phone Call

Operator: Paramedic 33, wat is het adres van uw noodgeval?

Beller: Ik moet een ambulance zo snel mogelijk, meneer

Oke meneer, wat is uw adres?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ja,

Oke meneer, wat is het telefoonnummer dat u belt vanaf?

Sir, we hebben hier een gentleman die moet helpen. Hij is gestopt met ademen, hij is niet ademhaling en wij proberen te pomp hem, maar hij niet, hij is niet ...

Ok ok, hoe oud is hij?

Hij is 50 jaar oud, meneer

Oke. Hij is niet bewust, hij is niet ademen?

Ja, hij is niet ademen meneer

En hij is niet van bewust ofwel?

Nee, hij is niet bewuste meneer

Ok (pauze). Oke, is hij op de vloer, waar is hij op dit moment?

Hij is op het bed meneer, hij is op het bed

Ok laten we hem op de vloer

Oke

Ok laten we hem tot op de vloer. Ik ga je helpen met CPR nu, Ok

We hebben hem nodig ... wij hebben een ...

Ja, we zijn al op onze weg. We zijn op onze manier. Ik ga doen wat ik kan om u te helpen via de telefoon. We zijn al op onze manier. Heeft iemand hem zien?

Ja we hebben een persoonlijke arts hier met hem, meneer

Oh je hebt een arts daar?

Ja. Maar hij is niet te reageren op iets te nee ... nee ... hij is niet te reageren op de CPR of iets

Oh, OK. Wel zijn we op onze weg. Als uw man doet CPR en je bent in opdracht van een arts heeft hij een hogere autoriteit dan ik. En hij is er op het toneel

Oke

Heeft iemand getuige wat er gebeurd is?

Nee, alleen de arts, meneer. De arts is de enige hier

Ok dat gold ook voor de arts zien wat er gebeurd?

Dokter, heeft u zien wat er gebeurd is meneer? (onhoorbare stem) Sir, net als je kunt aub ...

We zijn op onze manier. We zijn op onze manier. Ik ben gewoon passeren deze vragen op mijn paramedici die zich op hun weg daar, meneer.

Dank u meneer. Hij is pompstations, hij is pompen zijn borst, maar hij is niet te reageren op alles wat meneer. Alsjeblieft

OK, OK, we zijn op onze manier. Wij zijn minder dan een mijl afstand en we zullen er binnenkort.

Dank u meneer, ik dank u

Oke meneer. Bel ons terug als je hulp nodig hebt. Bedankt

Feit: Footage van Michael Jackson wordt meegenomen door een ambulance werd binnen een uur van hem worden genomen naar het ziekenhuis. Een beeld van hem 'zogezegd' in de ambulance met paramedici probeert te blazen hem werd later vrijgelaten door ET.

Nadere analyse: Zoals we al in eerdere berichten, al vinden we de geldigheid van het beeld van Michael Jackson in de Ambulance twijfelachtig op zijn zachtst gezegd. De beelden van de ambulance het verlaten van de woning is ook onderworpen aan de verdenking. Ten eerste, waarom is het dat de ambulance zich onttrekt aan MJ de oprit zoooo langzaam? Als ze wanhopig proberen te werken op hem in de rug, zou zij niet rijdt zo snel als mogelijk?

Dan, als de ambulance eindelijk rug en rijdt in de straat, is het niet eens over het sirene. Nogmaals, zou zij niet in een haast om de King of Pop?

Ook lijkt het verdacht dat een toeristische bus toevallig voorbij MJ van herkomst als een ambulance trok de poorten.

Bekijk de beelden hier: http://bit.ly/9QOJQ

Aangezien voor deze afbeelding. De enige afbeelding en elke vorm van bewijs dat dit alles plaatsvond is van Michael Jackson in de ambulance wordt gewerkt en omdat zuurstof door paramedici. Een zeer grote vraag is wanneer en waar werd deze foto genomen? Toen Michael Jackson werd in de ambulance, ze waren binnen de gesloten poorten van zijn huis, geen pers aanwezig. Toen hij werd uit de ambulance, geen druk op zijn buurt. Ook, zoals u zou hebben gezien door de bovenstaande beelden, de uiterst donkere tint van de ambulance ramen onmogelijk om te zien wie of wat was binnen. Hoe komt het dat dit beeld kon worden gehouden door middel van zeer donker getinte ruiten op een bepaald punt tussen het tijdstip waarop MJ werd in de ambulance en het nemen aan de UCLA Medisch Centrum, ook al was er nauwelijks enige media dicht genoeg op beide locaties hebben kunnen nemen die een schot?

Feit: Michael Jackson's persoonlijke arts, die naar verluidt op het moment van zijn ondergang, geweigerd te ondertekenen een overlijdensakte. Hij werd ook gemeld ontbreken voor 24 uur na de dood van de zanger werd bevestigd. Na de eerste speculaties regardin de artsen betrokkenheid bij het overlijden en de eventuele aanwezigheid van vals spel, de media, dan heeft ons verzekerd dat Dr Conrad Murray was ondervraagd door de politie en werd niet een verdachte in verband met het overlijden van Michael Jackson.

Nadere analyse: Voor een professionele arts, artsen deze acties werden verdachte vanaf het begin. Een mogelijke injectie van drugs vóór de vermeende instorting van MJ, eerst zegt dat hij aanwezig was toen MJ ingestort, dan verandert zijn verhaal tot iets' happing te vinden hem bewusteloos op zijn bed '. Administrerende CPR op het bed. Weigert te ondertekenen Michael Jackson's dood certificaat, en vervolgens gaan ontbreken voor 24 uur. Zijn auto wordt genomen en gezocht naar bewijsmateriaal. Dit alles, en we vertelde hij geen verdachte. Rechts.

Feit: Michael Jackson's' body 'is per vliegtuig naar de Lijkenhuis door een Sherrif Rescue helikopter.

Nadere analyse: De nummer een vraag in verband met dit deel van de vreemde gebeurtenissen van die dag is: Waarom?

Als Michael Jackson was inderdaad dood, wat was de behoefte aan luchttransport zijn levenloze lichaam aan de Lijkenhuis? Zou het niet hebben misschien meer zin om luchttransport hem van zijn huis naar het ziekenhuis, een tijd spaarder die kan het verschil betekenen tussen leven en dood? Overwegende dat de ambulance nam hem reed zo langzaam, het is geen wonder dat ze niet kon hem redden, maar waarom ga naar de inspanning van het organiseren van een helikopter voor het vervoer van hem naar de Lijkenhuis? Dit lijkt onnodig en overdreven ... tenzij, was er nog een reden om dat te doen. Met dit in gedachten, neem een andere kijken naar de beelden van de helikopter rit naar het lijkenhuis door hier te klikken.

Zoals we allemaal weten, nog veel meer vreemde gebeurtenissen ongevouwen in de dagen na de 'dood' van Michael Jackson, maar het is deze gebeurtenissen, de gebeurtenissen van de 25e juni 2009, dat hebben vraag het is de waarheid in de hoofden van duizenden mensen over de hele wereld.

Tags: Death Hoax, valse Death, Media
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Media | Reacties (74)

Michael Jackson's' Death 'Certificaat | Incomplete en Verdachte

De 9 juli 2009

Michael Jackson's Death Certificate - Onvolledige en Verdachte

Dit is wat 'lijkt' om een kopie van Michael Jackson's Death Certificate.

Het bestaan van dit document echter nog niet te bewijzen buiten twijfel dat 'The King of Pop' is overleden.

  1. Dit Death Certificate lijsten de doodsoorzaak als' latente ', wat betekent dat zelfs na twee autopsies, ze zijn nog steeds niet in staat om een difinitive antwoord op de vraag of MJ overleden.
  2. Dit Death Certificate niet is ondertekend door een arts. Nabestaanden kunnen niet begraven of op andere wijze beschikken over een lijk in afwachting van een gediplomeerd arts tekent een permanente overlijdensakte of een medisch onderzoeker tekent een tijdelijke dood certificaat, dit is de wet.
  3. Dit Death Certificate niet is ondertekend door alle Lijkschouwer en regeringsleiders Publicatieblad.
  4. Na de dood certificaat is ondertekend, de lokale autoriteiten vaak een certificaat van vervreemding van blijft, ook bekend als een begrafenis of crematie toelaten. Crematories en begraafplaatsen vereisen dit formulier vóór ze cremeren of begraven een lichaam. Dit kan worden waarom MJ niet is begraven, met geen plannen in de plaats nog te doen.

Death certificaten worden soms gebruikt om valse iemands dood voor verzekerings fraude en zich te onttrekken aan wetshandhavers of Irate familieleden. "Officiële" Los Angeles County dood certificaten, bijvoorbeeld, zijn direct beschikbaar in het midden van de jaren 1990 voor tussen $ 500 en $ 1.000 per stuk.

Medische examinatoren (of coroners) lijst van de oorzaak van de dood als "aanhangig" of "uitgesteld" tot nader laboratoriumonderzoek bepalen de werkelijke oorzaak van de dood. Behalve in uitzonderlijke gevallen, vervreemding van de overblijfselen hoeft niet te wachten op het definitieve verslag van de autopsie, die kan weken duren om te voltooien.

Het probleem met het begraven van het lichaam van Michael Jackson dan, is dat de arts en Lijkschouwer niet / niet hebben ondertekend zijn certificaat.

De andere gemelde probleem lijkt te zijn dat de Jackson familie zijn verdeeld over waar te begraven Michael Jackson, Neverland of Forest Lawn Cemetery.

Californië wet voorkomt begrafenis van menselijke resten op particulier terrein, dus Neverland is ....

Dus wat is het houden?

Wij geloven dat het alweer een 'stal' van de Jackson Clan, zodat ze wat meer tijd om te wennen aan zegt hardop dat MJ heeft acutally overleden.

De memorial was eenvoudig, zingen, praten, donkere zonnebrillen en boog het hoofd, maar om daadwerkelijk te gaan en de stand van de begrafenis en de familie ... uiteraard hebben om het bij elkaar en krijgen hun 'verhaal' rechtdoor voordat ze gaan die weg .

Labels: Media, Nieuws
Gepost in Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (27)

Het was niet Michael Jackson op O2 Persconferentie | Handen van Imposter een 'Dode' Giveaway

De 9 juli 2009
Fotografische analyse tussen de handen van Michael Jackson en de Imposter in Londen
Een vergelijking tussen de linker kant van Michael Jackson & The Imposter op de O2 Press Conference

Deze beelden zijn van naast elkaar vergelijking tussen de twee linker beelden, die de linkerhand van Michael Jackson, en de linker kant van 'Michael Jackson' in de O2-Press Conference in Londen in maart 2009.

Wij geloven dat deze beelden bewijzen buiten twijfel dat het niet Michael Jackson dat woonden de conferentie.

Deze ontdekking, gezien zijn recente overlijden, roept de vraag, waarom zou hij niet naar zijn eigen persconferentie? Was het gebruik van deze Imposter de eerste van vele vreemde gebeurtenissen die mogelijk bleek te zijn de grootste Hoax de wereld ooit gezien heeft?

Als we een kijkje op de handen, naast elkaar, zien we de vele verschillen tussen de twee.

Het is duidelijk dat de twee handen zijn niet hetzelfde.

Ten eerste, Michael Jackson heeft heel lange en dunne vingers en een lange palm. De Imposter heeft kort afgeknot vingers met een zeer afgerond circulaire palm

De andere voor de hand liggende verschil is de lijnen op de hand.

De lijn van Mars, ook bekend als de Life Line, over Michael Jackson's daarentegen is heel dicht bij zijn duim. De Imposter de lijn van Mars in een groot deel verder in het midden van de hand.

In de beelden op de juiste kijk op de pinky vinger. MJ's is heel fijn, dun en petite. De Imposters is Chunky, vet en plat.

Als je kijkt naar de breedte van de palm, van net onder de wijsvinger en de uitbreiding in op de pinky. MJ's is een vrij kleine breedte in vergelijking met die van de Imposter, wiens hand is heel breed.

De basis van de Imposters hand is heel graag een vette en Chunky V vorm. MJ de basis van zijn hand is zeer rond en klein.

We hebben nu het bewijs.

Als hij deze valse schijn, een van de belangrijkste in zijn loopbaan, hoe kunnen wij niet geloven dat hij niet meer nep?

Als u meer informatie over Michael Jackson's handen en de Palmistry analyse bezoek hier http://bit.ly/m5MFT

Labels: Conspiracy, Death Hoax, valse Death, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten, Tour | Reacties (53)

Twee autopsie nog niet genoeg is, suspicous Joe Jackson eist een derde.

De 7 juli 2009

Michael Jackson's vader Joe Jackson heeft geëist dat een derde autopsie worden uitgevoerd op de zanger, want hij gelooft dat de pop-icoon overleden aan vergiftiging.

Contactmusic meldt dat, Joe Jackson, die eerder deze week zei dat hij verdacht "vals spel" in de dood van de zanger - zou hebben woedend zijn gezin door te proberen om de controle van de zanger van de begrafenis en veeleisende derde post-mortem keuring na twee sets van tests weerlegd zijn overtuiging dat de "Thriller" ster werd vergiftigd.

Een bron zei: "Jermaine, La Toya en zijn vrouw Katherine alle hem vertelde dat hij had geen controle over de clan niet meer, maar hij niet wil laten gaan."

Echter, Joe's dochters LaToya en Janet hebben gerapporteerd bespat voor rond-de-klok lijfwachten voor hun vader - die had een turbulente relatie met Michael, die geen naam van hem in wat wordt beschouwd als zijn laatste zal - nadat hij met de dood bedreigd .

De bron toegevoegd aan Britain's Nieuws van de Wereld krant: "Er zijn heel, heel gek Michael fans out there, die hem de schuld voor wat er gebeurd is.

Met de eerste twee autopsies blijkbaar uitspraak van vals spel, Joe Jackson is niet van plan te stoppen totdat hij vindt de informatie die hij zoekt.

Misschien is het probleem is dat de persoon die ze doen op de autopsie is niet Michael Jackson op alle, dus ook de voortdurende zoektocht naar waarheid door Joe Jackson. Misschien in dit derde onderzoek, zullen ze beseffen dat het een dubbel, die zal uitleggen waarom er geen overlijdensakte, een twee weken vertraging met de begrafenis, en geen open weergave van het lichaam.

Kan niet aanvaarden dat MJ is actally dood? Don't worry Joe, we zijn daar met jou.

Labels: Media, Nieuws, Verslagen
Gepost in Media, Nieuws | Reacties (16)

Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.