Arhiv za julij, 2009

Dame Elizabeth Taylor ključni igralec v Michael Jackson Smrt parcele.

14. julij 2009
Dame Elizabeth Taylor in Michael Jackson so bili pogosto opisani na najboljši prijatelji.

Avtor in darovalec za to delovno mesto je član te strani imenovanih MYSTERYLADY. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in jih deli z vsemi.

Vseh dokazov moramo vedeti Michael Jackson je živ! PROSIMO, PREBERITE!

To je vse DOKAZILO Michael Jackson IS NOT DEAD!

To je precej očitno Dame Elizabeth Taylor, ki je nekaj, o Michael Jackson smrti.

1. Zakaj je 77 leto star, kot Liz Taylor ima Cvrkutati računa?

2.Why je Liz zahvaliti Michael's zdravnika, Arnold Klein za Matisse risba tri dni pred Mike's smrt, kakor tudi sprašuje Dr.Klein kar je bilo največ, saj on je bil nazaj na Cvrkutati?? Zakaj ne bi ona samo pokliči njega?

3.Dr.Klein je znano za zdravljenje MJ za Vitiligo s kreme, ki zmanjšala svojo kožo, kot tudi obnovo svojega nosu. Najprej, kar Dermatolog veš tega tudi ne rekonstruktivne kirurgije? Is Dr.Klein preobući in poskuša rekonstruirati celotno novo Michael Jackson, en mi nikoli ne bi prepoznali?

4. Zakaj je Liz pakiranje po Cvrkutati "sem bil pakiranje po mojih oblek iti v London za njegovo odprtje ko sem slišala novico. Še vedno ne morem verjeti. Ne želim verjeti. "Http://twitter.com/DameElizabeth ko Michael prvi koncert je bil na začetku pritisnili na 13. julij, to je tri tedne pred začetkom!

5. Zakaj bi Liz ne udeležijo Michael's zasebno ali javno slovesnost, vendar se lahko Cvrkutati dan po njegovi smrti? Vedela rumeni bi se po njej posodobitve vendar ona ni bila preveč pametno o tem.

Ok, zdaj je čudna stvar, zakaj Dame Elizabeth Taylor in dr Arnold Klein sta se nanašajo na enega drugega dejansko omenjajo seboj.

Za tiste, ki ste Nimate Cvrkutati računa, le tako lahko vedeli, kdo se nanašajo na vas je s preverjanjem @ + vaše uporabniško ime. Torej, kako si ti ustrezajo in nazaj z eno drugo, razen če so načrtovani, da vse skupaj, da je bolj realna!

Mislim, da je odgovor tukaj je jasno kot dan. Dame in gospodje, Michael Jackson ni umrla! Check out teh delovnih mest iz ARNOLD KLEINA!

"Je bilo poslano povezavo do TMZ. Smešno. The paparazzi mora ostati od mojih pacientov. Termin "http://twitter.com/awkmd

Sedaj, zakaj je Mr.Klein obravnavanje TMZ prva spletna stran za potrditev MJ smrti kot smešno in da ostanejo zunaj svojih bolnikov junij 18th, 7 dni pred Mike smrti!

Prav pride tudi weirder ljudje! To je naš odgovor prav tu!

DR. ARNOLD KLEINA pravi zbogom Farrah Fawcett isti dan MIKE Izkaznice, vendar ne za MIKE! HE v resnici čaka 4 dni po Mike's smrti se odzove na izgubo svojega bolnika MJ!

"Danes na svetu je malo manj lepa. Ne reci zbogom lepega Farrah Fawcett "," Bil je imela čast, da so znani Farrah Fawcett vizijo in vizionar, pravi Angel, ki bodo zamudili okoli sveta. 3 poljubi moj dragi "," jaz sem globoko užaloščen zaradi smrti moj dragi prijatelj Michael Jackson. On resnično je nadarjen duše, ki so neizmerne ljubezni za vse. "

Potem 2 dni pred MJ prelazov, Dr.Klein pravi, da je delovni stran o bolniku, oni so kot zakladi globe umetnine, zanimiv način za primerjavo vašega bolniki art delo, se vam ne zdi? KAKO ODD ZA DR.KLEIN ZA VRNITEV 2 dni pred MJ smrti! Delovni proč ... "Moji bolniki so moje zaklade. Kot kazen umetnine, vsak ima lepoto in značaj "

Mislim, da vem resnico zdaj!

Za tiste med vami, ki ne dobijo celotno Matisse obrazložitve, dovolite mi, da pojasnim.

Kaj je Matisse slikarstva moramo narediti s tem? Matisse bil znameniti umetnik, katerih značilnosti, če je naravni talent podobne Michael Jackson. Naključno dr Klein pošlje Matisse črpanja do Liz Taylor tri dni pred Mihelovo smrti, v kateri čas to Dr Klein je bil izven mesta dela na bolnika. On je celo v primerjavi njegove bolnike na likovnih delo !!!!!

Čudno kajne??

Get to, Matisse je umrl leta 1954 za srčnim infarktom. Ista stvar Mike je domnevno umrl, ko sva se prvič slišal novice njegovega poteka.

C'mon to je preveč naključje. Prav tako je dokaj nenavadno za večino dr Klein za bolnike, ki so Michael Jackson's najbližji prijatelji - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

G. Klein's Cvrkutati račun bila samo aktivna od 17. jun. 8 dni pred MICHAEL prelazov. Zakaj bi dr Klein zdelo potrebno, da imajo Cvrkutati računu skrivnostno tako blizu njegovi dragi bolnikove smrti, ki ustrezajo dvema od Michael Jackson's dragi prijatelji? Jaz bom povedal zakaj ... Vedel je, da bi moral posodobiti druge o njegovi prihajajoči razgovor, kot bi bil pozvan Aktualno! Druga stvar, značilna je nisi nikoli obvestilo Dr Klein gledaš žalosten ali Uzrujan nad izgubil najvrijedniji bolnikov nad 20 let v katerem koli od intervjujev.

To je zelo čudno ...

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, ponarejanje Death, Govorice
Objavljeno v Conspiracy Theories, Hoax Death, Govorice | Komentarji (45)

Michael Jackson's Last vaja Picture lažen

13. julij 2009
Digitalno Created ta slika je dejal, da bo Michael Jackson's Končna vaja noč preden je umrl.

Ta slika je sprožilo veliko polemik v zadnjih nekaj tednih. Kaj najprej zdelo, da je "samo" slika, ki obstajajo, da dajo Michael Jackson na vaje za njegov koncert tour noč preden je umrl, zdaj pa se zdi nekaj zelo različne.

Več uporabnikov na tej spletni strani so že opozorili na možnost, da to sliko lahko bile "photoshopped".

V teh suma poudarjeno, smo tukaj na MJHD odločil, da je en korak naprej in so slike, ki so jih analizirali poklicne fotograf.

Poklicni fotograf, ki je analizirala to sliko pod mikroskopom, kot tudi z uporabo digitalnih editing software, žal želi ostati anonimen, njihove ugotovitve pa so none-the-manj zanimiv in bi še vedno želel deliti jih z vami.

Prvič, najbolj očiten problem s to fotografijo, je dejstvo, da je spodnji del od "S" je manjkalo med MJ kraki. Nekateri ljudje so dejali, da je zaradi kota, kjer ima stalni in ploščadi.

Naš strokovnjak ne strinja.

On je analizirala širine zgornjega dela "S" in dejal, da brez dvoma, da bi morali vsaj glej del krivulje na spodnji strani "S" med njegove noge. Drugič, bi prav tako moralo obstajati nekakšno odra ali razsvetljavo med njegove noge, vendar je completly mat črno na tesnem inšpekcije.

Secondl, je začel iskati v ozadju kot celote, in ugotovila, da je popolnoma digitalno, po naših strokovnjakov. It is missing vital elements of light and dark. Sence, ni dovolj temno in ni flaring od luči na tla v Gubilište, ali so kovine Gubilište sama. Edina "osvetlitev" prisotna je modrikasto "lensflare", ki se lahko šteje, pa naš strokovnjak soglaša, da je to preprost element, ki ga je mogoče dodati z Photoshop.

Tudi glede na spodnjem levem znanja za strel je zelo topljene, ki očitno, je tudi povedal tale znak digitalnih delo.

Ko smo pokazali naš strokovnjak za "posnetek" Michaela opravljajo "Ne res skrbi za nas", nosim isto obleko, vendar brez "to je to" ozadje, se je strinjal, da je to videti, čeprav njegova podoba je bila vzeta iz tega časa (ki bi lahko bili leti sodim z frizuro) in dano kot plasti, na vrhu te vnaprej izdelane ozadju.

Druga stvar, ki menijo, da je Michael Jackson je bil vadi za svoj koncert v Los Angelesu rezanih Center. Na koncertih so se nikoli ne bo treba opraviti tukaj. Zakaj bi se je treba kakršno koli ozadje na vse, če upoštevamo, da je samo vaje? Ne bi tak dragi in pomembno ozadje treba v londonski O2 Areni?

Bodite drugi pogled na posnetkov tukaj, in dopolnite svoje misli.

Ugotovljeno je bilo z veliko Michael Jackson Ventilatorji na tej strani, da se ta redni je isti kot rutinski Michael je na enem od njegovih ture leti. Menimo, da je to res, in da se ta vaja Posnetki se iz istega turnejo ... leti. Zakaj se mediji "prodajo" je za nas kot posnetek iz 23 junij 2009?

Prepričani smo, da za "Smrt" od Michael Jackson, ki se believeable, je pomembno za vse nas, da se bedastoča v razmišljanje, da je bil vadi pozno v noč 12 ur pred svojo smrtjo. Nekdo hoče, da misliš to, kjer je bil in to je, kaj počne. Po naših strokovnjakov, to sliko bi lahko bila proizvedena v vsakem trenutku .... Zastavlja se vprašanje, ki ... če Michael Jackson ni bil vadi noč preden je umrl v Los Angelesu, kot smo bili od to tell ... potem, če je bil on?

Tags: Death Hoax, Tour
Objavljeno v Hoax Death, Govorice, Tour | Komentarji (84)

Začela se je Michael Jackson Hoax Death Forum

13. julij 2009

Smo začeli naš novi forum, ki bo omogočil Registered Users, da izrazijo pripombe na teme, o njihovi izbiri. Sledenje razložiti, da bo veliko lažje, saj bo nadaljeval pogovor.

Da bi se lahko za uporabo foruma, se morate prijaviti v to, s klikom na gumb Prijava in vnosom isto uporabniško ime in geslo, ki ga uporabljate za MJHD. Če se ne prijavite v Forum sama, vam bo le razvrstile kot gost, in bo lahko preberite Posts in teme, ne prispevajo k uresničevanju teh ciljev.

Če želite objaviti novo temo, ki izberejo preprosto Forum želite prispevati k. Trenutno imamo tri možnosti:

Michael Jackson smrti je bil hoax

Media Circus

Spomin Michael Jackson je 'King of Pop'

Ko boste kliknili enega od teh forumov, da prispevajo k morate nato izberejo katero temo v forumu, ki ga želite dodati na. Lahko odgovorite na navoje že v tej temi, s klikom na njihov naslov, nato pa kliknete na "Dodaj" Post ", ali pa se lahko odločijo, da ustvarite svojo temo, tako da kliknete na" Dodaj novo temo "na zgornjem desnem delu foruma oddelek za strani.

Prosimo vas, da spoštujejo svoje člane v okviru Foruma ter glas svojega stališča, kot ga lahko objektivno, brez povzročanja kakršnih koli trenje ali nezadovoljstvo med druge uporabnike ali njihove poglede.

Če imate kakršnekoli težave, vas prosimo, da nam pošljete svoje pripombe preko enega od naših mest ali pišite na

info@michaeljacksonhoaxdeath.com

Želimo, da bi omogočili vsem vam za razpravo vaše ugotovitve suma, misli in občutke v zvezi s to temo, da smo vsi strastno okoli.

Prosimo za potrpljenje v naslednjih 24-48 urah, kot smo železa vse glitches ali težave, ki lahko nastanejo.

MJHD Admin

Priporočamo, da uporabniki za začetek svoje teme

Objavljeno v Hoax Death | Komentarji (0)

Thriller 25th Anniversary: The Book, praznovanje Biggest Selling Album of All Time (Paperback)

12. julij 2009

Michael Jackson TRILER 25. obletnico! Stranka ne še! Michael Jackson praznuje 25. obletnico Triler, največja svetovna prodajna album vseh časov in največji mejnik v pop kdajkoli. TRILER - glasbo, video posnetke je, da izgleda in plesnih korakov, ki je spremenila glasbeni večno. 12. februar 2008 videl sprostitev Michael Jackson's Thriller album v posebnem 25. obletnici izdaja vsebuje vse classic Triler zadetkov digitalno remastered, (več ...)

Tags: Prodaja, Triler, Time
Objavljeno v Career | Komentarji (2)

Michael Jackson na O2 Koncert vaje | Novi posnetki Released

12. julij 2009

"To je to! - Osamitev Cam - Avdicija končno - LA Staples Center
To je v celoti 4:16 surovega in Neizdan posnetek sprosti AEG Live Skupina je 23. junij, Staples Center vaja in Final Cut avdicijo [no Network Logos], ki kažejo, MJ opazovanja, ampak sproščen frantically žvečilni gumi, potem položaj, in na kratko naslavljanje plesalke, izbrana za O2 London turnejo. Druga polovica je posnetek ste videli vse v medijih in YouTube. "

Zdi se, da je zelo nenavadno za nas, da je prvi clip of Michael Jackson na te vaje je ga gledaš, kot smo ga vsi videli, v tem času ... ramo dolžine ravnimi lasmi. Vendar pa je posnetek, ki je rezano neposredno po tem, kar je domnevno Michaela vadi za te koncerte, razstave mu Long Curly Hair, ki spominja na njegov stil iz več leti. Zakaj bi nosil lasuljo z frizuro je imel pred nekaj leti na koncertu v letu 2009?

Bi bilo možno, da se posnetkov Michael Jackson "vadi" za te London O2 Koncerti bil dejansko vaje iz več leti ... rezano skupaj na isti trak, da bi nas vsi mislijo, da je delaš vaje večer, preden je umrl, tako kot AEG nam povedala .... v resnici je bil že skrivajo zunaj, na pol poti okoli sveta, pripravljeni so voljni in sposobni izraziti njegovo celotno Death Hoax načrt v kraj?

Opomba: Hvala za Francesca za to, da bo naša pozornost.

Tags: Mediji, Glasba, Tour, Video
Objavljeno v Hoax Death, Glasba, Tour, Video | Komentarji (165)

AEG Live, da pridobijo zavarovanje zahtevka, če Michael Jackson smrt posledica zasvojenosti Preveliko odmerjanje

11. julij 2009

AEG Živi bili spodbujevalci zadaj Michael Jackson's povračilo turnejo. Kot pogoj za opravljanje O2 Koncerti, Michael Jackson je bila zahteva, da prenese na pet-urni medicinski izpit. Lloyds of London, zavarovalne družbe, najame za kritje vsakršne izgube, povezane z Koncerti, so neodvisni zdravnik letijo iz New Yorka, da izpita, in AEG Live Javiše mu opravili z letenjem barve.

Če je Michael Jackson, ki je bil znesek na recept, da mediji se očita, da ne bi bilo pobral v krvi med tem medicinski izpit meseci?

Kot rezultat izpita, AEG Live zavarovani zavarovalno kritje za prvih 22 koncertov, vendar ni bilo mogoče dobiti kritja za vse popolno 50 kaže, po ceni 500 milijonov USD. Te bomo zdaj plačilni milijone za vračilo vstopnic, če pa se odločite za ventilatorje imajo vstopnice izmenjujejo za posebej izdelane vozovnice, ki jih sam Michael Jackson, je priročen način, da je AEG lahko ponovno udaru nekaterih njihovih monetarnih izgub.

AEG Live, bodo prejeli več milijonov dolar izplačil iz kažejo na zavarovatelje, če poročila povezujejo superzvezda opravi z drogami pravilna - zaradi njihove politike zajema smrt s prevelikim odmerjanjem.

AEG Live šefi vzel a $ 17,5 milijona zavarovalnih polic iz Lloyd's of London v primeru zdravstvenih kriz, ki bi povzročila Jackson potegnili iz njegovega 50-datum London rezidenčnosti.

Če dokazano, da so droge so igrali del Jackson smrti, AEG vodstvo bo lahko izterjal nekaj svojih velikih izgub - vendar ne, če je odločilo, da je umrla naravne smrti, v skladu z izvršnim direktorjem družbe Randy Phillips.

Zdi se, da je zelo priročno, da v zavarovalni polici, ki jih AEG Live zajete smrt s prevelikim odmerjanjem, vendar ne smrti zaradi naravnih vzrokov. Zdi se, da se še bolj prikladno, da mediji skoraj takoj začeli poroča, da Michael Jackson's Srčne naloga je bila skoraj zagotovo izdelka ponavljajočih uporabe drog in o prevelikih odmerkov drog Demerol tik preden je "umrli".

Terjatve so bila z Jackson družino, da so vedele, da ni takšne odvisnosti od drog in poročila, ki pjevači organ je zajeto v iglo znamk so prav tako dejal, da je lažna.

Torej, zakaj potem ne zdi, da so mediji tako obupan, da so nas vsi verjamejo v zasvojenosti zgodbo? Je preprosto tako AEG Live bo izterjal nekaj denarja? Ali pa je to, ker je to najbolj neverjetno zgodbo, da bi nas vse sprejela, da Michael Jackson res mrtva?

Tags: Mediji, novice, poročila
Objavljeno v Mediji, Aktualno | Komentarji (83)

Jaz sem živ in sem tu večno | Cilj poglej Michael Jackon's Memorial

11. julij 2009
Paris Michael Katherine Jackson na memorijalna za njen oče

Radi bi, da sprejmejo cilj, pogled na Michael Jackson Memorial zalog na Staples Center v Los Angelesu. Prepričani smo, da obstaja veliko stvari, ki preprosto ne Zbrojiti ki je potekala v Memorial, da mora biti poudarjeno.

V zvezi s memorijalna sama storitev, Michael Jackson je bilo potrjeno, da so pretvorjene v islamu v februarju 2007. Njegov spomin je bila izvedena kot Jahve's Witness Ceremony. Če je res bila memorijalna za njega, zakaj jih ne izvaja se v islam vera? Je to, kar on ne bi želel imeti, da se z vero? Zavedamo se, da je MJ starši so Jahve je priča, vendar pa to pomeni, da je za memorijalna Michael Jackson, ali njegovi starši?

The Gold krsto, da je domnevno vsebovane Michael Jackson telesa, so se zdeli premajhni za svojo skoraj 6 foot višine. Družina je dejal, da ni bila odprta Kovčeg, ker je škoda, da njegovega obraza je pretrpel med CPR in oživljanje. To se zdi zelo čudno izjavo, da, in zveni zelo sestavljen.

Druga zelo očitna stvar opomba odsotnosti nekaterih "tesne prijatelje" od Michael Jackson, ki je zavrnil, da se udeležijo. Zdi se, da je zelo nenavadno, da so vsi ljudje, ki so bile blizu njega, razen od njegove / njene ožje družine, ni prikazala. Izgovorov kot "ljubim ga preveč, da se udeležijo", ki ga Dame Elizabeth Taylor, samo zdi zelo pregledno. Če nekdo, ki veliko pomeni za vas, je bilo znano, da je vaš najboljši prijatelj, in je oseba, ki jo je ljubil tako zelo, da bi se spoštovanje in dolžnost, da se udeležijo njihovih spomin. To mišljenje se prav tako lahko rekel za druge tesne prijatelje, kot so Diana Ross, Oprah in Macaulay Culkin.

Druga stvar je, da razmisli izgled slavne osebnosti, ki so malo ali nobene povezave s Michael Jackson na vseh. Kot Brooke Shields, Usher, Mariah Carey in John Mayer. Zakaj Jackson družino čutijo potrebo, da se na "Prikaži", vabi te pevci in zabavljači plačati davek na Michael Jackson? Pot je bila zaznana je bila, da so bili bolj zainteresirani za pridobivanje medijske pozornosti in ratingov kot acutally spoštovanje spominu njihovih dragi brat.

Kot vemo, Michael's trije otroci udeležila Memorial. Najprej vse njihove prisotnosti, smo prepričani, je zelo slab okus. Vsak otrok, ki se opravi, da se udeleži pogreba ali spomin na umrlega staršev bi zagotovo ne more imeti v svoji žalosti in žalovanja absolutno. Vendar pa ti otroci, ki so na razpisu starosti 12, 11 in 7, se je zdela popolnoma v redu. Ne trgajo ali užaloščen obraz je bil prikazan. Je najstarejši otrok, Prince Michael, pokazala nikakršnega čustvo za celotno storitev, in močno žvečenje gumija voditi sam zasedene. Pariz, kot vemo, prikaže nekaj čustev, ko je dal kratek govor, pa pred tem, in takoj po tem, da je bil nasmejan, petje in kaže nobenih znakov, da je vznemirjen ali greiving v anyway. V resnici se zdi, kot da je bila uživa sama in se je popolnoma globe, dokler tiho je bilo besedo whipsered v njeno uho, ki ga Tetkica Janet tik pred njo "Besuzan" govora.

Najmlajši otrok, Prince Michael II, drugače poznan kot odejo, na razpisu starost 7, prav tako ni pokazala čustev. Ni solzilnih ali sob. Št preobrat v veji Tetkica Janet s solzilnih pobarvajo obraz .... Nič. Vsaka od teh otrok so zreli preko svojih let, ali so imeli nikakršnega razloga, da bi pokazal čustev, ker so vedeli, da bi videl svojega očeta spet zelo kmalu.

Vse o Jackson družino wore sunglasses skozi celotno storitev. To je bodisi zato, ker so bili tako žalosti prizadetim in hotel skriti svoje solze, ali ker ni bilo nobenih solz za začetek. Menimo, da je slednje. Ni ena izmed njih kdaj poskusila obrišite a tear iz njihove strani. Ni eden od njih že uporabljali tkivo ali robec. Med govorom, ki brat Michael Marlin dal, je naredil veliko jočeš vrste hrupa, vendar še enkrat ... ne solze. The Jackson je vse zdelo, da se ob izgubi najbolj ljubil eno v družini, presenetljivo dobro.

V svojem govoru, Kenny Ortega, Michael Jackson's koreografinja in vseživljenjskega prijatelj omenil, da "je malo manj kot teden dni ago Michael je tukaj vadi v Staples Center, kar smo imeli, da je njegov spomin tu. Michael Jackson "umrl" v četrtek, 25. junija, in njegov memorijalna potekalo v torek, 7. julija. Za spomin je bil več kot teden dni po njegovi smrti ", v resnici je bilo dejansko bližje dvema tednoma. To je bil velik zdrs s Ortega in je zelo sumljivo. Morda Michael je bil manj kot teden dni, na skrivaj o določitvi načrtov za njegov spomin sam.

Sporočilo od Michael Jackson na njegovo Memorial

La Toya Jackson tudi zelo veliko govorimo o zdrsa z bratom v sedanjost Napete še enkrat, ko je dejal:

"Michael obožuje njegov ventilatorji, on je vedno govoril družina je bila 1. v 2. fans. On je gledal vsak od vas zdaj. Zahvaljujemo se vam za obisk in podporo njim. On te ljubi toliko. "

On je gledal vsak od vas prav zdaj? Iz svojega skrivališča nobenega dvoma, ne s neba.

Ena najbolj hlajenje elementov te memorijalna potekala prav na koncu, ko se prikaže to sliko z besedami: "Jaz sem živ in sem tu večno."

Kaj zanimiv način, da bi ga. Bi lahko rekel "Jaz sem živi v moji glasbi večno", ali nekaj v tem smislu, vendar je očitno, resnica je napisano je jasno kot dan.

I'M ALIVE IN sem tu večno.

Ti ne bi oslikana resnico bolj kristalno jasno, če bi poskusili kar smo zaskrbljen. Ta spomin samo potrjuje naše pritrditev sum, da je Michael Jackson je še vedno živ in zdrav.

Če ste še vedno malo skeptičen, nato pa nam omogoča pustil s to misel:

Po njihovem brata Memorial, The Jackson družino šel ven na kosilo, medtem ko je njegov "krsto" sped off v neoznačen van. Njegovo telo je zdaj nikjer mogoče najti in so še vedno niso odločili, kje naj ga pokopati

.... Morda je tako težko odločiti, kam naj se pokopati, saj ni nobenega organa.

Tags: Memorial
Objavljeno v Hoax Death, Mediji, Aktualno | Komentarji (192)

Michael Jackson, sprejetih na UCLA Medical Center, da je "vstal od mrtvih"

11. julij 2009

MARILYNN MARCHIONE, AP Medicinska Pisatelj na news.yahoo.com poročila:

Ko Michael Jackson je začel srčnega zastoja, reševalci so ga odpeljali v kraj znan, za začetek mrtve nazaj v življenje. A svetovno znane kirurg na UCLA Medical Center je začetnik tako oživiti, da večina ljudi, bi zdravniki že dolgo odpisana, vključno z žensko, katere srce je bilo ustavljeno za 2 1 / 2 ure.

Testiran na nekaj deset srčnih bolnikov prijetje, 80 odstotkov je preživela. Običajno več kot 80 odstotkov propadanju.

and an American Heart Association spokesman. "Oni so ljudje, ki so v bistvu mrtev, ne vse, ki se razlikuje od Michael Jackson in shrani večini od njih," je dejal Dr Lance Becker, nujne specialistične medicine na University of Pennsylvania in American Heart Association predstavnik.

Bi Jackson, preveč, so shranjene?

Množic na UCLA Medical Center žalovanja za 'smrt' of Michael Jackson na 25. junij 2009

To je nemogoče vedeti. Zdravniki v bolnišnici delal na njem, za eno uro. Za UCLA strokovnjaka, cardiothoracic kirurg Dr Gerald Buckberg, rekel, da ni osebno vpleten v Jackson's obravnavo, in da premalo je znano, kaj je pred njo.

"Mi nimam pojma, ko je umrl, ko je bil v primerjavi z ugotovljeno," je dejal Buckberg v telefonski razgovor.

Vendar pa se rezultati pri drugih bolnikih, kažejo, da "okno je široko odprt za nova razmišljanja" o tem, kako dolgo ljudje lahko uspešno Oživljen po njihovih srcih zaprete klatenjem, Buckberg rekel. "Mi lahko reševanje jim pot po trenutni časovni okviri, ki se uporabljajo. Smo spremenili koncept, ko srce je mrtvo trajno. "

Kličejo ga "Lazar je sindrom" za človeka, Sveto pismo pravi, da je Jezus vstal od mrtvih.

Bodimo jasni: Nihče ni rekel, da ljudje dolgo mrtev brez zdravniško pomoč lahko oživje. Srečen tisti, v Buckberg študija prejela hitro pomagati, in jih je utrpela zaradi srčnega zastoja je bil znan in bi se lahko določijo: blokirana arterijah povzroča srčni napad, v večini primerov.

Buckberg Metoda zahteva:

_Prompt CPR - ritmično prsih predelave - ohranjanje krvnega tlaka, dokler se bolnik pride v bolnišnico.

. _Use Za srčno-pljučnega stroja, da se kri in kisik premika skozi telo, medtem ko zdravniki popravi, kar je povzročilo srce Tobolac ali ustavite na prvem mestu, kot so droge prevelikega ali zamašena arterija.

_Special Postopkov in zdravil za postopno ponovno vzpostavitev pretoka krvi in kisika, zato je nenadna Kuljati ne povzroča škode sveže.

Brez vseh treh elementov, bolniki lahko utrpel možganske poškodbe, če preživi na vse.

"Lahko shranite v srcu in možganih izgubiti," Buckberg razloženo.

UCLA in bolnišnice v Birminghamu, Ala.; Ann Arbor, Mich.; in v Nemčiji Buckberg preskusiti metodo za 34 bolnikov, ki so bili v srčnega zastoja za povprečno 72 minut. Vse ni oživljanje metode s standardno CPR in defibrilacijom poskusite šok njihovo srce bije za nazaj.

Samo sedem umrl. Samo dve preživele so ostali s trajnimi nevrološke okvare. Rezultati so bili objavljeni leta 2006 v reviji Reanimatologija.

Dr Costantinu Athanasuleas (izgovarja kot-uh-uh-SOO'-Lee-nam), je kirurg na Univerzi Alabama v Birminghamu, obravnavajo en človek v študiji, ki so bili v srčnega zastoja za približno uro in pol. Človek, žena, medicinska sestra, pa CPR do helikopterja, ki ga v bolnišnico.

"Bil je flatlined" s srcem ", kot je še vedno kot vaš jedilnica tabela," je dejal Athanasuleas.

Zdravniki ga na srčno-pljučnega stroja, whisked mu na catheterization laboratorij, da vidim, če je zamašitev arterije, nato pa bypass surgery za ovinek okoli njih.

"Človek je odšel domov in Nevrološki popolna" najmanj dve leti pozneje, je zdravnik rekel.

Buckberg obravnavajo ženska, ki je bil v srčnega zastoja za 2 1 / 2 ure.

On ne bi ji na operacijski sobi, dokler ji CPR in krvni tlak se lahko ohranja tako nadaljnje zdravljenje je lahko poskus, je dejal.

Na žalost je ženska preživela vse to, vendar je umrl nekaj tednov kasneje od okužbe.

Buckberg je prevzel svoje delo v nadaljnjih poskusih s prašiči v srčni zastoj. On je namenoma odvzeta njihove možgane krvnega pretoka za pol ure, potem uporabi njegove tehnike oživljanja, da bi jih nazaj, z normalno ali skoraj normalno funkcijo. Rezultati so predstavljeni na srce združenje konferenčnih nazadnje sodijo omamen veliko, vključno Dr Myron Weisfeldt, a kardiologa in predsednika medicine na Johns Hopkins University School of Medicine.

"On je delal izredne stvari. Skoraj ne verjamem v rezultate, ki je prišel, "je dejal Weisfeldt za Buckberg. "Večina nas nosijo okrog v naši glavi, da če nekdo v možganih je odvzeta pretoka krvi za 10 do 15 minut, da smo le ne bo dobil nazaj, da kakršno koli koristno funkcijo. Njegovi podatki kažejo, da je mogoče. "

Zdravniki iz Japonske, Tajvana in drugod v Aziji so poskušali pristopov k podobnim Buckberg's odlične rezultate, je povedal Becker, ki je na tem, da poskusi v Philadelphiji.

"Potrebno je usposabljanje. Traja ponovno "za zdravnike, da sprejme nekaj, ta nova, in sredstva za večje študije, da dokaže, da dela, Buckberg rekel.

To poročilo vsebuje tudi več verodostojnosti pojma, da Michael Jackson smrti je bil hoax. Kaj zdaj se zdi zelo verjetno je, da je bil uspešno Oživljen njegovega zdravnika, ki je delal na njem eno uro in je bil nato prepeljani preko helikopterja v mrtvašnici, kjer bi lahko njegov izhod, neopazna in neopazni.

Tags: Conspiracy Theories, Death Hoax, Novice, Poročila, Govorice
Objavljeno v Conspiracy Theories, Hoax Death, Novice | Komentarji (66)

The Truth Behind je Michael Jackson Death Hoax

11. julij 2009

V naslednjih odlomkih so nabavljeni s Blog pozval Inside Illuminus Theo, ki je na voljo za ogled v celoti je tukaj: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo trdi, da so bile tajne organizacije za Michael Jackson Death Hoax.

"Jackson's postopne povračilo
Jackson, bolje kot kdorkoli vedel o rigors plesa, in da se njegovo telo ne more ravnati v povračilo kot je obljubil svetu. B to je craved ni samo nesmrtnost duha in telesa, ampak za ime in slava, in ljubezen, da je čutil je eluded mu celo življenje, tudi v svojih tako imenovanih poroke (ki je bil povsem resen približno, vendar nikoli ni bil ljubljen , je bilo ugotovljeno, da njegovo razočaranje, da on ne bi mogel ljubiti). Michael set out to show the world that he was as youthful and capable as ever by promising a series of performances that even someone half his age would have found impossible to pull off.”

“That he could even manage a practice session is testimony to his desperation, as well as his genius and determination. But he only planned to perform the practice sessions. He had no intention whatsoever of actually engaging in the performances because, once the world had seen what he was still capable of, he would “die,” and then sit back and watch the world mourn him.”

“Let's set one record straight. Michael was a health fanatic, and did not abuse drugs–at least much. His pleas to doctors for sleeping remedies were ploys to set the stage for his death (which was fitting, as his entire life was a stage). Poor Deepak Chopra was aghast at what he saw as Michael's growing dependence upon prescription drugs, but Michael knew that, once he had “died,” Deepak would remember his pleas for drugs, and share them out of sympathy for his extinguished friend–and thus reinforce the fiction that Jackson had died of drugs. To further reinforce this fiction, Jackson phoned other doctors, begging for drugs, and some doctors did provide them, but he never used them. He was too terrified of death to allow anything to weaken his body's tenuous hold upon life.”

“Jackson's “Death”
The night before Jackson's “death,” he danced his heart out, almost literally (which underscored the impossibility of surviving the grueling schedule he'd announced to his public). He returned to his rented home, and was spirited away to a waiting jet at Burbank airport, which transported him to a location in the Southeastern US that I dare not divulge (yet). But I must explain that the man who died of an alleged heart attack under the very hands of his personal physician (get real!) was not Jackson but a 47-year-old Romanian named Dimitrie Draghicescu, whom Illuminus Theo disgracefully dragged into this morbid affair.”

“Dimitrie Draghicescu–the Dead Jackson
After fully 3 years of plastic surgery and training, Dimitrie could easily pass for a live Jackson, not to mention a dead one. But unlike the mighty Michael, Dimitrie did die. Dimitrie, not Jackson, was the one whisked to the hospital. Did you not wonder why the man who phoned 911 did not say “Michael Jackson” was the victim? It was not to avoid publicity but to insure that, should the 911 calls be analyzed by voice experts and electronic analyzers, no one could detect the stress from the caller's blatant falsehood.”

“Dimitrie agreed to die in Michael's place only because he had a terminal illness, and because Jackson had promised a generous reward to his family. And had Dimitrie refused, our Order would have revealed the Draghicescu family secret that had brought them to the attention of Illuminus Theo in the late 1700s (we too are familiar with the gold carrot-iron stick argument).”

“Michael Jackson is alive, and given the information he forced out of Illuminus Theo, he may well reach his goal of living to 150, but I don't think he will enjoy those extra 100 years (and neither will we). But in the meantime, Michael Jackson is enjoying immensely the spectacle of the entire world in tears. He has achieved the fame and even a measure of love and respect, that eluded him in life. His eccentricities are forgiven; those he alienated are reconciled. And perhaps this is not a bad thing. What I fear, personally, is where Michael Jackson is headed now. With the exception of his father, no one could ever say “No” to Michael–and that was to a mortal Jackson. How will the world handle the Michael Jackson that is to come? Of course, no one will recognize the new Jackson for who he is.”

 

Tags: Conspiracy , Conspiracy Theories , Death Hoax , Faked Death , Rumours
Posted in Conspiracy Theories , Hoax Death , Rumours | Comments (37)

Michael Jackson Tour zunaj "Grave"

10. julij 2009

Michael Jackson bi lahko šel na turnejo izza groba. Načrti so se zvalili, v hologramsko podobo The King of Pop nastopiti na odru poleg njegovega brata za niz koncertov, News of the World poroča.

Joe Jackson's oče in njegovi bratje Jermaine, Tito, Marlon in Jackie, ki so del skupine Jackson 5, se za idejo. Njihov cilj je imeti posnetkov Michaela iz njegove pretekle skupine in samostojni izleti po napovedih nastopov na naslednje leto.

V Triler zvezda bo naslednje Elvis Presley, ki je "gostovala" v svetu v letu 2006 - skoraj 30 let po njegovi smrti - če hologram mu je bilo predvideno ob trakom in orkester.

A prijatelj je Jackson družino dejal: "Mislijo, da je najboljši spomin na Michael, bi se, da so ga nazaj na stopnji, da končno čas - kot je hotel. Michael's oče in brata misliš svetovno turnejo, kjer posnetkov Michael se bo na odru skupaj z živimi glasbeniki, bo šel dol nevihta. "Da, in smo prepričani, da tako misliš, da smo vsi verjeli, da so si pravkar delam kot "Memorial" - z absolutno nič opraviti z noro goro denarja, bi v tem procesu.

“They also believe Michael's children will appreciate seeing him on stage in front of his fans as that's something they never did. Mislijo Michael bi radi idejo, da si izpolni svoje sanje povračilo, ki ga po Elvis kaj naredil. To je popoln poklon njihovi veliki brat, "pravi News of the World.

To je zanimivo, da celo družino da Michael's Dream je slediti kaj Elvis ni všeč ... .. pretvarja smrti na primer?

... In, v spomin? Desni. Prenos njegov otrok v središču pozornosti ponovno isti otrok, da tako obupno ostati skrite za 95% njihovega življenja pred njegovo "smrt", je nekaj, prepričan sem, da nikoli ne bi želela ... še posebej po tem, ko so svoja prvenec na njegovo Memorial.

Prepričani smo, da če družina je v resnici gre za opravljanje te turneje, da je le več dokazov, ki kažejo, da je Michael Jackson je živa. Denarja, ki so izdelani iz takšnega turnejo bi bil vse od njih, in Michael za preostanek svojega življenja. Michael dolgov bi morala že odpisane, zaradi njegove "smrti" in da lahko uživajo svojo Nezdravih brezplačno, sproščeno življenje s svojim otrokom resnično, medtem ko gledajo na koncerte (za spremembo) iz udobja svojega dnevna soba kavč v svojem novem hiša skriti nekje v Bahrajn ali Mehiki.

Tags: Media , News , Reports , Tour
Posted in Media , Music , News , Tour | Comments (47)