Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

Arxiu per al mes de juliol, 2009

Juliol-28-09

MICHAEL JACKSON hoax Hits 1 MILIÓ DE MORT!

Publicat per admin en virtut de la Mort hoax

1 milió de visites a Michael Jackson hoax MORT EN 1 MES!

Hem arribat a la increïble fita d'1 milió de visites al nostre lloc web en 1 mes, i estem certament guanyant molta atenció a tot el món! Això només serveix per demostrar com moltes persones estan descobrint noves nostre lloc, així com de tornar al nostre lloc per llegir les nostres actualitzacions, resultats, informació i les sospites en relació amb el hoax de la mort de Michael Jackson. Ja que tots sabem que són tantes les coses no quadren .... però el que fa és sumar el sorprenent nombre de persones que visiten el nostre lloc a la recerca de la VERITAT!

Anem a esbrinar la veritat i anem a acabar amb totes les desagradables, falsa i ridícula rumors que envolten la informació que ha estat alimentat pels mitjans de comunicació sobre Michael Jackson de la Mort.

1 milió de visites per part de tots de vostès demostrar que estem en una cosa ... és només una qüestió de temps!

Uneix-te al fòrum de debat sobre aquest post - (69) Llocs

Hi ha pocs que puguin negar que quan la notícia de la mort de Michael Jackson es va anunciar el 25 de juny de 2009, tots vam creure que és cert ... i gairebé tots nosaltres.

La història sonava molt creïble. La imatge que es va publicar de paramèdics desesperadament tractant de ressuscitar Michael Jackson en la part de darrere d'una ambulància, la filmació en viu que tots vam veure i les declaracions a la premsa donada pels membres de la família Jackson ha entristit a tots i preparat per començar el duel de la pèrdua animador dels més grans del nostre temps.

Llavors, com va passar en els dies, va començar a mostrar esquerdes a la fabricació de teixits hermèticament Michael Jacksons' mort '. Falles en els esdeveniments que van tenir lloc el dia de la seva mort, els conflictes de la informació donada per la família Jackson i els mitjans de comunicació i poc van començar a aparèixer les coincidències, augmentar més i més dubtes sobre la validesa de la reclamació.

Massa preguntes continuen sense resposta, i més preguntes són apareixent cada dia pel que fa a la seva darrera morada, on el seu cos s'està celebrant actualment, quan l'informe de toxicologia il.lusori seus dos autòpsies es donarà a conèixer, per què el seu certificat de defunció no ha estat signat, i en i sobre ella va.

Michael Jackson hoax mort ha analitzat tota la informació alimentada pels mitjans de comunicació en les setmanes següents a la mort de 'El Rei del Pop' i ha fet moltes conclusions per si mateix.

Personalment crec que si Michael Jackson és mort o viu, els fets i l'anàlisi d'aquestes dades a continuació són innegables. Nosaltres no hem fet cap d'aquests fets, simplement hem assenyalat el que és obvi, i han col laborat tota la informació que ja s'ha alimentat a nosaltres pels mitjans de comunicació.

"La veritat és com el Sol, que es pot tancar per un temps, però no està passant fora"

Elvis Presley

Abans de la 'mort' de Michael Jackson

Fins i tot abans de la seva mort, orelles i dents diferents s'han observat sobre Michael Jackson en diverses imatges des de finals dels 80 la creació d'una sospita general només pel que fa a la freqüència amb la seva "cimbells" s'utilitza en lloc de la 'cosa real'.

El desembre de 2008 algú va trucar a un programa de ràdio als Estats Units i va afirmar Michael Jackson havia mort d'una sobredosi de drogues. Després de la recerca va ser presentat a tots els d'una falsa alarma, però no abans que molts aficionats angoixada havia sentit les notícies i una estació de televisió local es va informar. Mireu l'informe aquí: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=84

width=273 Des de desembre de 2008 - febrer de 2009, es va informar que Michael patia d'una greu infecció de la pell que podria portar a menjar carn bacteris, havia emfisema, necessita un trasplantament de pulmó, i havia sagnat intestinal. Fins i tot es va informar que Michael sentia que ell anava a morir en breu. Ell va ser fotografiat en cadires de rodes, i va ser en el punt en que no podia caminar.

Tanmateix, un parell de mesos més tard - que va sacsejar el món amb la notícia que ell serà el llançament d'O2 concerts. No només això, sinó AEG publicat imatges d'ell ballant a l'escenari en perfecta forma, 2 dies abans de la seva mort. Es rumoreja que Michael utilitza la malaltia com a mitjà de buscar l'atenció dels mitjans, cosa que havia après del seu amic íntim Elizabeth Taylor. De fet, fins i tot una vegada que "es va enfonsar" abans d'un concert - que es va cancel lar. A més, hauria utilitzat la malaltia com a mitjà de no assistir a esdeveniments públics. Com és això no és diferent de llavors, només en una major escala?

Òrgan plastinated pòstum

Michael estava obsessionat amb maniquís, i ha col locat tots aquests al voltant de la seva residència. Va ser una persona molt solitària que volia tenir persones properes a ell en la seva vida. L'única empresa que podia haver es maniquís. Hi ha informes de que el personal en contacte amb Michael Gunther von Hagens a que el seu cos plastinated pòstum.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0, 1518,614006,00. html

Això només es va fer pòstum o rèpliques que han creat del seu cos? Michael entrenador va admetre que Michael volgut llençar entremaliadures, com maniquís en l'enviament d'ambulàncies a tirar fora de la Paparrazzi. Com sabem que el que ha succeït ara no és una broma?

Londres

 • Michael Jackson estava actuant estrany en l'anunci de concerts O2, a Londres i molt a diferència de la seva habitual, i hi ha molta especulació sobre si o no a aquesta persona que va portar a terme aquesta conferència de premsa era en realitat Michael Jackson, o "s'assemblen"
 • Michael Jackson's pentinat estava canviant sovint entre els cabells recte / cabells arrissats durant les seves aparicions. En la conferència d'O2, que havia una recta molt esponjós cabell i estil en l'assaig final "metratge, és un esportiu d'estil de cabells arrissats llarg, semblant al pentinat que portava fa 10 anys.
 • Hi ha informes contradictoris en què el veritable estat de la salut de Michael Jackson en la preparació per a la seva Concerts Londres. Alguns diuen que és saludable, alguns diuen que va ser molt dèbil i cansat.
 • Michael Jackson va fer una trucada de telèfon a una infermera per discutir sobre els problemes mèdics Fathers Day quan suposadament tenia la seva pròpia VIU EN VIU amb el seu metge (Dr. Conrad Murray).
 • Michael Jackson de gira odiava i s'informa que inicialment només es va signar el 10 per dur a terme concerts a Londres. Degut als 10 espectacles de venda en qüestió de minuts, AEG, els promotors de concerts, donat a conèixer altres 40 es mostra sense el permís de Michael, amb la qual cosa el recompte final dels concerts a 50, durant el període de 10 mesos, contra la seva voluntat
 • Michael Jackson Com passar un examen de salut física 4 .-5. per un metge independent per a la Lloyds de Londres per assegurar els seus concerts si era "fràgil", "malalts" o "addicte de drogues?"
 • Cherilynn Lee, Michael Jackson ha reclamacions suplicar seva Diprivan de la droga, encara que només és un especialista en nutrició. Per què li diuen? Sobretot quan tenia el seu propi personal mèdic, i sobretot quan ell no havia parlat amb ella en tres mesos de totes maneres i, suposadament, els diners degut. (Podria ser degut a la seva diners una motivació per a la seva sortida amb aquesta ridícula història?)
 • Michael, de sobte comença a tenir els seus fills en públic, menys vels en les setmanes anteriors a la seva "mort".
 • En una coincidència moure, Michael Jackson re-contractar el prominent advocat John Branca entreteniment només tres setmanes abans de la seva mort després de John Branca ha dimitit de ser l'advocat de Michael el 2006.
 • Michael no contractar cap coreògraf o ballarins per al seu pròxim concert. Veure video ...

http://www.youtube.com/watch?v ... .. p95YX7OEPo

 • Tots els de Michael Jackson a Londres van ser ajornats concerts - del 8 al 13 de juliol, els concerts de 10 de juliol es va traslladar a març de 2010.
 • La gravació d'AEG de Michael Jackson's "Assaig final" va ser convenientment registrat en Full HD d'àudio i vídeo.
 • Un amic de Michael, Gotham Chopra el 10 de juliol de tweets: Si les més fascinants el sopar d'ahir a la nit amb aquest tipus que funciona el món des de darrere de la cortina. Veure aquí: http://twitter.com/GothamChopra
 • Michael Jackson's clip de la noia de Libèria, on dirigeix des de darrere de la cortina. Http: / / www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
 • Hi ha massa històries conflictives sobre el que realment va ocórrer el dia que ell va morir "(i la nit anterior - alguns diuen que va ser impressionant durant els assajos i altres afirmen que va ser letargia).

Addictes a fer tot tipus de coses que perjudiquen als seus amics i familiars. L'argument que no abusen de les drogues, ja que fa mal són els nens simplement no funciona. Orador ja admesos a una dependència en el passat. No em sorprendria si hagués succeït de nou, especialment si els rumors sobre els seus problemes de salut eren veritables. Si, de fet, Michael Jackson ha estat abusar de la droga propofol durant 15 anys com és possible que mai ho havia fet abans?

El 911 anomenada

Per què hi ha conflicte sobre la recerca d'històries de Michael Jackson es va enfonsar / no respira?

Joe Jackson va dir alguna cosa sobre ell d'anar a dormir la nit del 24 i no despertar. Altres informacions indiquen que es va aixecar el 25 de juny, va caminar a través de la Dra Murrays l'habitació de la seva habitació dient que no se sent bé, i es va ensorrar, i en un altre lloc afirma que ja es trobava a la sala de metges. Latoya després diu que Michael es va trobar a l'habitació de Murray, i no en la seva pròpia habitació.

També hem escoltat informes de que el fill de Michael Jackson va ser el príncep a l'habitació i el pensament "Pare estava fent broma" quan es trobava convulsions a terra -, ja que podria ser bastant entremaliat? Hrmmmmm ...

Amb tantes guàrdies i altre personal a la llar hi ha ningú disponible per fer immediatament una trucada telefònica al 911?

Quan el 911 es digui finalment no va ser fins 30 minuts després de Michael Jackson es va enfonsar?

El funcionari que finalment va fer la trucada al 911 va ser molt cortès i va esmentar que hi va haver un "cavaller" que es trobava en necessitat d'assistència - per què no li diuen que era Michael Jackson?

El 911 operador penjat a la persona que crida dient "ens digui de nou si necessiteu més ajuda". Això és 100% contra el 911 de protocol, el 911 és l'operador estigui en la línia fins que les autoritats arribin. Per què no es necessita més ajuda - HAY ALGUIEN MORIR!

Com i per què va ser la famosa trucada 911 alliberats? I com va ser posat a disposició del públic tan aviat? No seria això molt privades i es mantenen sota clau?

És un fet àmpliament conegut que els telèfons mòbils tenen la localització per GPS. Fins i tot Michael Jackson sense saber l'adreça completa del metge podria haver utilitzat el seu telèfon mòbil per trucar al 911 immediatament i que podria haver estat capaç de seguir ell. A més, Michael Jackson viu molt a prop de UCLA Medical Center i si hagués dit que era "la casa de Michael Jackson ', que hauria sabut on anar.

El Dr Murray reclamacions no es fix a l'habitació de Michael com era paranoic sobre 'telèfon aixetes i errors ", que és la seva excusa pel retard de la convocatòria a 911.

Ho sento però no hi ha telèfon o que no sap l'adreça? Ridícul.

Tothom sap que a Los Angeles que es casa. Tot el que has de fer és cridar "MICHAEL JACKSON ES MORIR, SI US PLAU pressa." Confia en mi, ells saben on trobar-lo. Una casa de telèfon hauria produït de totes maneres la direcció.

Altres incoherències estrany és que la persona que va fer la 911call mai va ser interrogat per la policia i ha desaparegut sense deixar rastre.

La persona que realitza la trucada és totalment «massa tranquil». Aquest va ser Michael Jackson que es trobava allà, no respira, per no parlar del seu propi empresari.

La persona que realitza la trucada no es va identificar, que és un procediment estàndard per 911 operadors.

La persona que realitza la trucada no identificat Michael Jackson.

El 911 diu que l'operador 'per tornar a anomenar "si es necessita i es desconnecta. És un procediment estàndard per a romandre en la línia fins arribar paramèdics. L'operador no pot verificar que hi ha un metge a la residència i no importa si existeix. Han de romandre en aquesta línia.

Paparrazzi estaria allà a casa ràpidament. Han escàners policia i tan aviat com es col loca una trucada, es existeix (de nou, tothom sap a LA, on vivia).

Pel que fa als detalls del que va passar en realitat, són molt vaga ... Ha Michael Jackson col lapse o va morir en el seu somni?

Per què Michael Jackson personal mèdic i cardiòleg, el doctor Conrad Murray realitzar al CPR del seu llit?
Michael Jackson va fer morir a la seva pròpia habitació o el metge de la sala?

Es va informar que els nens van anar a casa ... quan es va fer sortir de la casa? Amb qui?

L'ambulància

L'ambulància que es va filmar el suport de Michael Jackson de la calçada que va molt lent, sense pista d'emergència, sense sirenes o llums.

Imatges de l'ambulància sortir de la residència mostren un lent moviment d'ambulàncies. Sembla que té problemes enrere. Les sirenes no es troben en. El guàrdia a la porta no està ajudant el conductor maniobra de la calçada, encara que Michael és suposadament a prop de la mort dins d'ella.

Hi ha dues ambulàncies de la foto: una d'elles, òbviament, sembla demostrar que Michael Jackson, en l'ambulància, és frunzits el nas amb una gran vena que sobresurt del seu front. Una persona inconscient no frunzits el nas o han "venes protuberantes. (interpretació, no fet).

L'última imatges

L'aparell de respiració en la imatge no està bé sobre la boca de la persona o sobre el seu nas, ni les compressions de pit que es va realitzar en el lloc correcte. Aquesta formació de paramèdics?

Hi ha hagut molta especulació en quant a si la persona fotografiada és realment Michael Jackson o no.

Per què existeix la necessitat de comptar amb imatges de les Notícies "cos" de Michael Jackson s'està volant a través d'helicòpter de l'UCLA Medical Center a la Morgan? Per què va ser el "cos" de vol en helicòpter, en primer lloc? Si ell va ser mort, llavors quina és la pressa per arribar allà? Conducció i quedar atrapats en el trànsit no hauria fet molta diferència realment.

L'Hospital

No hi ha hagut cap informació d'un sol membre del personal en UCLA confirmar / negar que Michael Jackson va ser encara existeix. Hi ha informes contradictoris sobre el veritable estat de Michael Jackson el benestar de quan va arribar a l'hospital. Alguns diuen que va ser DOA - Mort a l'arribada, després d'haver oficialment mort a casa seva - cosa que explicaria per què l'ambulància que va recollir ell no estava en cursa -, però, la família Jackson han declarat que es trobava en "coma" en arribar a l' hospital, i van ser abraçades ell i que "espera pacífica", com va ser 'per dormir', i més tard va morir mentre els metges i un equip mèdic estaven treballant en ell durant altres 60 minuts. D'una banda tens Latoya dient que MJ estava encara calent quan ho vaig veure a l'hospital, i Jermaine dir com es va sentir quan el fred li havia vist.

Amb una alarma d'incendi va ser apagat, mentre que Michael Jackson estava a l'hospital - l'hospital van haver de ser evacuades.

Es va informar que molts membres de la família de Michael Jackson ja estaven a l'hospital quan va arribar, la seva mare, els seus fills, i Jermaine Latoya encara que no hi ha testimonis oculars per verificar això. Si això és cert, com fer els seus propis fills abans que ell va fer, quan va ser portat per l'ambulància? Com és possible que Jermaine va fer allà abans del seu germà quan suposadament va escoltar les notícies sobre el seu germà a la ràdio (que es diu durant una entrevista amb Larry King a Neverland).

Casa i el personal

Dins d'unes poques hores de l'aturada cardíaca, a prop de Michael Jackson personal personal van ser acomiadats. Sembla molt estrany i una ràpida decisió.

La família Jackson se'ls va permetre entrar a la casa i immediatament va prendre furgons d'articles.

Hi ha retalls de premsa d'aquesta a youtube, on es pot veure que, fins i tot llençols i mantes s'han retirat de casa seva. La família Jackson va dir que estaven interessats en que es la robin. Tanmateix, el LAPD investigació sobre la mort de Jackson, com a conseqüència de la sobredosi de drogues i la possibilitat d'homicidi es va iniciar el dia 28. En aquest punt, les seves pertinences de la seva casa llogada ja havia estat destituït pel Jackson. Tot i això, el LAPD investigació sosté que es va trobar IV, IV, bosses, la prescripció de medicaments i tancs d'oxigen. Així que si Michael pertinences ja havien estat eliminats, què és exactament el que va fer el LAPD i trobar com sabem que aquests s'arriben a presentar en primer lloc i, en segon lloc si no haguessin estat "plantats" allà per la família? Això va tenir lloc abans que la policia va arribar al lloc i es tanca l'escena de la investigació.

Una altra conveniència és que el Survellience de les cintes de Seguretat CCTV desaparegut (o mai va existir perquè el sistema va ser apagat) dels esdeveniments al voltant de Michael "mort".

El "col lapse" va ser suposadament gravat i després la cinta retalls. El disc dur quan el circuit tancat de televisió les imatges de la casa i els terrenys es descarreguen automàticament s'esborra.

Jackson sempre va mantenir uns pocs milions de dòlars en efectiu i alguns articles de joieria amb ell en que mai es va anar. Aquests articles no estan en efectiu i no es va trobar a la casa.

Droga

No s'ha trobat drogues a la casa de Michael Jackson fins a la segona cerca per la policia (després de la família Jackson i altres han estat en l'interior de la casa.)

El Annoncement de la mort

Un Informe de la pàgina web d'entreteniment xafarderies TMZ anuncia la mort de Michael Jackson abans de qualsevol font és la informació. Van ser les notícies de presentació d'informes només minuts després de Michael Jackson s'havia confirmat la mort pels metges a la UCLA.

Certificat de defunció

Des de l'oficina de metges forenses, la mort de Michael Jackson no va ser certificat signat per un metge. DR. Conrad Murray, Michael personal mèdic es va negar a signar, igual que els metges forenses a l'oficina - per què?

Michael Jackson actualment no té el certificat de defunció (s'ha emès una i posat a disposició del públic, però no està signat per un metge o forense).

Tots els metges involucrats en el cas de Michael Jackson en UCLA Medical Center es va negar a signar el certificat de defunció.

Autòpsia

No hi ha causa oficial de la mort. Toxicologia informes impaciència preveu que pot portar fins a sis setmanes després de la mort, hem d'anar de 2 ½.

Hi ha informes de que la família estan a l'espera de Michael cervell a ser posat en llibertat abans de tornar a enterrar el cos ... que ha estat mort per 4 setmanes, i encara no està enterrat.

Dr Conrad Murray

Conrad Michael Murray havia estat l'metge de 11 dies, i va ser contractat pel promotor per AEG de Londres O2 Concerts. Un parell de mesos abans d'aquesta, Michael havia passat una prova d'aptitud 5 hores a efectes de l'assegurança, amb un certificat de bona salut. Llavors, per què exactament es va contractar un cardiòleg per Michael, i també que només 11 dies abans de la seva "mort"?

Pel que sembla, Conrad Murray va ser una "ombra" per començar amb el metge, que fins i tot ha declarat la fallida en els anys 90. La seva activitat és, sens dubte, abans sospitosa, i que per suposat fa un candidat fàcil la culpa de Michael "mort". També prenem nota de que els munts de medicaments que el LAPD ha situat suposadament, han d'haver estat anterior a l'Conrad d'ocupació. No només això, sinó per construir una addicció i la tolerància que se'ls requereix anys, no només 11 dies. Així que, lamentablement, Conrad és un pobre metge que és, possiblement, està emmarcada per un delicte que no existeix. Michael era un gran amic dels metges, com Deepak Chopra - així que per què hauria de conformar-se amb una ombra metge?

Murray va ser a guanyar un sou mensual de 150.000 dòlars, però segons AEG Live, la promotora de concerts, Jackson no ha signat el contracte en el moment de la seva mort no contractats encara = + no permet la pràctica en el Regne Unit i Califòrnia aparentment = per què es Michael Jackson amb ell llavors?

... .. Http://latimesblogs.latimes.co metge-.html

Michael Jackson's en viu cardiòleg no té un desfibril lador. Aquest mateix cardiòleg no sap com es fa RCP? Ell realitza al llit, en lloc d'una superfície dura?

No té possessió de drogues per contrarestar els efectes del propofol (hi ha un), i no defibrilator? Hmmmm

Minuts després de Michael Jackson és portat en ambulància, el Dr Murray, desapareix, i el seu cotxe és incautat per la policia i van buscar proves.

Es va anunciar que "no hi ha joc brut" sospita, després de només 1 dia, i que el Dr Murray no és un sospitós, en tot tracte amb la mort de Michael Jackson. 3 setmanes més tard homocide se sospita?

Per què és que el Dr Murray va anar a acompanyar a Michael Jackson a Londres, quan no està amb llicència per practicar la medicina allà?

Curiosament, sembla que hi ha només una imatge en l'existència del Dr Conrad Murray. Fins i tot els papparazzi sembla que no pot trobar-lo.

El Dr Murray, "no és un sospitós, però només un testimoni" i, tanmateix, es contracta a un advocat i de totes maneres té l'advocat de parlar per ell en les entrevistes.

Alguns articles estat Dr Murray com un enfocament mèdic. Ell també no té llicència per prescriure qualsevol medicament que podria haver perjudicat a Michael Jackson en l'estat de Califòrnia. Així mateix, no pot administrar aquests medicaments legalment. Per què Michael Jackson permetre que aquest metge en el seu vida si no podia fins i tot prescriure qualsevol medicament que pugui haver necessitat / volgut?

La Família

Katherine Jackson Michael Mare va ser vist en les compres de destinació per a l'engranatge que acampa el dia després que el seu fill va morir. Ella també va anar a obtenir les ungles el dia del seu Memorial.

Janet Jackson i la família Jackson Michael eliminat les pertinences de la casa que era de lloguer a Los Angeles el 27 de juny.

Debbie Rowe Dies després de la mort de Michael al legar que volia la custòdia de les seves chilren llavors es va retractar de la seva intenció de dies més tard.

Joe Jackson quan se li va preguntar durant la primera entrevista després de la mort de Michael i la forma en que la família estava fent, aprofita l'ocasió per promoure el seu nou segell discogràfic - també va informar que Michael Jackson dels nens que acabava de perdre el seu pare estaven fent "grans".

A més, Joe Jackson i Jesse Jackson s'han vist riure fora de la llar familiar, a menys de 2 dies després va morir Michael! mentre que Joe va fer un polze cap amunt als mitjans de comunicació? ...

http://www.dailymail.co.uk/new ... .. - home.html

... .. Http://x17online.com/gallery/v mp; índex = 7

Latoya Jackson dues setmanes i mitja després de la mort del seu germà, Latoya reclama que Michael va ser assassinat i que ella sap qui ho va fer. També va declarar que si les persones responsables no presentar, que l'exposi. És interessant que es va pagar una gran suma força per a l'entrevista en la qual les veus d'aquestes al legacions. Si el seu germà havia estat assassinat i que sabia qui ho va fer, no li vol dir al món sense la promesa d'un xec de pagament?

La memòria

Hi ha molts successos estranys i estrany que va tenir lloc durant Michael Jackson's Memorial. Vet aquí el que hem pres nota:

 • El cor gospel cantant el retorn del rei
 • El discurs de llàgrimes de Paris Jackson
 • Les paraules a la pantalla al final del Memorial 'estic viu i estic aquí per sempre ".
 • Ningú a la família de Michael plorar
 • Reial freinds no va assistir a la memòria - sense amics propers com Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, etc
 • La "s" de "dolor" al "Serà Cal monòleg en el memorial. Michael Jackson mai hauria registrat un" error "i li va permetre l'alliberament.
 • La Toya afirmant que "Michael està veient a tots vostès" referint-se a la gent en el Nokia Arena.
 • La imatge de Michael direcció d'un videoclip.
 • Kenny Ortega al Memorial, que diu: "Michael va estar aquí fa una setmana" quan Michael havia "mort" gairebé dues setmanes.
 • Marlon Jackson se sent la necessitat de compartir una història sobre quan Michael estava disfressat d'una altra persona i que ell sabia que era la seva molt fàcilment ... aquesta va ser una història d'un monument? I per què aquest particular, una de les històries que ell podria haver compartit després d'haver passat 50 anys amb el seu germà petit?
 • Presentació final al monument és MJ al final del Bibliotecari Chica, una pel lícula darrere de la càmera dirigint incauts participants en el seu vídeo musical.
 • Tot el monument es va dur a terme com un testimoni de la cerimònia Jehoviah, encara que Michael Jackson es va informar que es va convertir al islam a 2006.

El cadàver

La família va insistir que el taüt a la memòria encara que es tractava d'un taüt tancat. La raó segons allò declarat per la família Jackson, és que el seu rostre estava malmès per la RCP i la temptativa de reanimació, però, altres informes diuen que semblava tranquil i com ell estava dormint moments després va morir.

Amb la família a aquest raonament que el cos no era visible per al públic a causa dels danys durant la RCP com és llavors adequada per permetre a la seva família i els nens per veure cos?

En un últim gir, en aquest mateix cos va desaparèixer després de la memòria. Ningú sap on anava o d'on s'està celebrant actualment. El que sí sabem és que encara no ha estat enterrat.

La voluntat

Michael Jackson va ser la voluntat que no es troba en primera, però després es va trobar miraculosament, però es data de 2002.

Finances

Michael Jackson segons sembla en el deute de centenars de milions de dòlars abans de la seva mort. Rècord de vendes d'àlbums i de mercaderies a través del sostre tir després de la seva mort.

Autòpsies

Se'ns ha fet creure que hi pot haver 3 diferents autòpsies realitzades en el cos de Michael Jackson.

L'angle que Michael Jackson va ser toxicòmans en el moment de la seva mort s'ha portat des del primer dia i el tan esperat informe de toxicologia llançar llum sobre aquesta teoria.

UCLA Medical Center es va negar a alliberar un informe oficial sobre la mort de Michael Jackson.

Neverland

Michael Jackson no és encara 'enterrat' en la mesura del que sabem, tot i haver sigut expressada per la família Jackson que ell volia ser enterrada Neverland. La llei de Califòrnia no permeten que això passi, ja que va ser residència privada.

Neverland va ser gussied fins abans de Michael Jackson va morir, tot i que no havia expressat el seu desig de tornar a viure allà. Els jardins han estat replantades i els béns es manté manualment després de l'abandonament.

Neveland va ordenar 32,000 lliures de formigó - no se sap per què, però en el seu aquí.

Jermaine Jackson diu en una entrevista amb Larry King, "Oh seva difícil punt en el que serà el meu germà, just allà per l'estació de tren, hi ha un lloc per a ell." Eh?

 

Els Nens

L'audiència de custòdia per als fills de Michael Jackson continua sent endarrerit. S'expressa en la voluntat de Michael Jackson que ell volia els seus fills a viure amb la seva mare, Katherine Jackson.

Pepsi

A més, misteriosa font d'emissions de vídeo Pepsi accident que, segons sembla, volia MJ alliberat el 1984 però es va negar Pepsi. Pepsi es encolerizó per l'alliberament del codi font.

He llegit que alguns sembla que Michael Jackson va comprar la totalitat de les imatges dels comercials de Pepsi disparar perquè el vídeo mai es filtra a l'opinió pública com ho ha estat. L'he vist aquest article també s'afirma que en aquest metratge estava en possessió de Michael i que l'única manera per a que es filtren als mitjans de comunicació és a través d'algú proper a ell que ha traït.

http://www.ttkn.com/arts-entertainment/michael-jacksons-footage-pepsi-commercial-illegally-released-589.html

Per què la Pepsi metratge estat alliberats avui després de la seva mort? Per què tots de cop i volta necessita veure el que va passar? Per què no fer que durant el judici, si va ser el seu camp de fer-ho?

E'Casanova:

E'Casanova és un imitador Michael Jackson i que té una de les més grans semblances a tots els Michael Jackson 'dobles' que existeixen. S'ha especulat que era E'Casanova que van assistir a la Conferència d'O2 com Michael Jackson, Jackson, més que a si mateix. Estranyament, E'Casanova de twitter pàgina bloqueig a tothom - ¿té alguna cosa a amagar?

 

Liz Taylor

Liz Taylor, el raonament per a no assistir a la seva "millor amic" monument va ser que no podia portar a si mateixa "plorar en públic" i va declarar que els seus sentiments eren privades. Ella podria, però, que ella mateixa a tweeter sobre ella que és encara més pública i impersonal. D'altra banda, per què Liz Taylor HAN fins i tot un compte de Twitter, que va començar el març? Amb el seu primer lloc de la Dra Klein mai esmenta que va ser Michael Jackson el cirurgià plàstic.

El Dr Arnold Klein

La pell de Michael Jackson doctor Arnold Klein va ser completament la reconstrucció de l'estrella de la cara devastada en el període previ a la seva tornada This Is It mostra.

Klein desesperadament va tractar de fer que el Rei del Pop sembla "més normal" per a la seva execució 50-data en la O2 Arena de Londres, després d'anys de la cirurgia estètica el cantant va deixar la cara molt marcada i plena d'acne

http://www.youtube.com/watch?v=H_UVXpNQQKc

 

AEG en viu

AEG Live, l'empresa que s'encarrega de promoure concerts d'O2 de Londres, que va contractar al Dr Michael Conrad Murray com personal mèdic, que va insistir que passar 5 hores per mig abans de la signatura d'ell en els concerts, que es va anunciar inicialment 10 actuacions i, a continuació, upped a 50, que va treure una pòlissa d'assegurança que especifica que si l'artista (Michael Jackson) van morir circumstàncies d'auto induït i no la mort natural, que podria obtenir els seus diners de tornada.

Hmmm.

Per tant, ho té .. un resum complet de l'estranya i inexplicable esdeveniments al voltant de la mort de Michael Jackson. Òbviament molta d'aquesta informació és oberta a interpretació, però, fins i tot la persona que més insisteix en creure que ell ha mort, caldria admetre, que això està molt lluny d'un obrir i tancar el cas.

El següent vídeo és una entrevista amb el fotògraf que suposadament va prendre l'única imatge de Michael Jackson que va ser portat a l'ambulància a través de la UCLA Mecial Center.

Veient aquest vídeo, en un primer moment m'havia creure que aquests homes, efectivament, la captura d'aquesta imatge com diuen. No obstant això si s'examina de prop, estic molt dubtós sobre la validesa de les seves reclamacions.

Si deté el vídeo a 3,06, veurà la imatge del fotògraf a la finestra de l'ambulància, el mateix moment en què suposadament capta la imatge de MJ interior.

La raó per la qual han assenyalat això és tot a veure amb el "cotxe vermell", que està estacionat a la vorera a l'esquerra de la pantalla. Com es veurà per la imatge a mida completa més avall, menys el ET logotip i altres gràfics, hi ha un clar reflex d'un cotxe vermell.

width=396 Amb això en ment, com és possible que aquesta imatge ha estat capturada per l'home en el vídeo anterior a jutjar per la forma en què l'ambulància estigui en la posició i per tant lluny que l'ambulància és de la finestra de cotxe vermell?

Aquesta tècnica es pot obtenir, però, no oblidem que aquesta és l'única imatge que tenim que dóna a qualsevol tipus de valiadity a la història de que Michael Jackson ha mort.

Si ens fixem en la imatge (esquerra), es pot veure per la reflexió que hi ha un cotxe vermell, que està molt a prop, ja que ocupa la major part de la finestra.

Ara examinar de nou el vídeo per sobre de la pausa en 3.06. Ara hi ha manera aquest tipus en el vídeo per sobre d'aquesta imatge té amb aquesta reflexió en la posició en què se li va sortir de la calçada. Va ser massa lluny del cotxe i l'angle és totalment erroni que gran part del cotxe vermell que s'han reflectit en la finestra de l'ambulància.

L'altra qüestió és que si hi va haver en el fet que gran part de la reflexió sobre la finestra del cotxe, per què no hi ha un reflex del propi fotògraf, o la seva càmera / telèfon?

Com es pot veure per les imatges per sobre de 3,06 en pausa, s'està molt a prop de la finestra, per la qual cosa si l'acte es reflecteix, no hauria de ser ell, o el seu braç, o la càmera o alguna cosa ..?

L'última qüestió que tenim amb aquesta història i aquests anomenats "fotògrafs" que es viuen en el metratge que veiem damunt de la ambulància quan es sostreu al control de la calçada, hi ha un tipus amb una camisa de color vermell a la finestra amb una càmera, després a la imatge fixa en 3,06, és un noi amb una samarreta groga trencar la imatge.

Sembla que acabem d'un altre element d'aquest enitre història que no acaba de sumar .... Pel que només vull dir un rotund ... la qual cosa el?

Michael Jackson dóna de 6 mesos a viure en gener de 2009

Aquest fragment va ser pres de la vida i Fab va ser escrit el 7 de gener de 2009. Vegeu l'enllaç aquí: http://bit.ly/EgTAc

"Malgrat les denegacions de Michael Jackson que el patiment d'una malaltia pulmonar letal, el National Enquirer segueix sent el" Whacko Jack "veure la mort. Ara les seves fonts a la cantant de sis mesos de vida. "La seva condició no és més que fins ara ha anat, em sorprendria que dura sis mesos ... analgèsics i alcohol han arribat a ell. L'única forma en què va ser capaç de fer front a la tensió dels escàndols sexuals i la seva muntanya russa era la vida per emmascarar el dolor amb l'abús de substàncies ".

Jack biògraf Ian Halperin ha confirmat el seu origen de les reclamacions d'emfisema i hemorràgia gastrointenstinal amb la seva font. "Michael vol que el trasplantament de pulmó, però a causa d'altres malalties de la lluita contra ell, ell és massa feble a sotmetre's a un procediment important. Ell és tenint un analgèsic rere l'altre. "Això ajudaria a explicar per què la subhasta dels seus béns, però després Jackson ha estat fràgil i efectiu per als anys de fam. Tanmateix, si els informes són certes, el Rei del Pop no poden ser al voltant de molt més temps. "

El més interessant que gairebé exactament 6 mesos més tard va morir Michael Jackson!

Aquest article i la imatge (a dalt), planteja la qüestió de que si Michael Jackson es va informar que es «fràgil» i «fins ara desaparegut", com diu l'article el gener de 2009, com a la terra va ser capaç de passar 5 hores examen mèdic amb 'èxit' que es va realitzar al febrer de 2009 en espera de l'anunci de Londres O2 Concert?

Potser els mitjans de comunicació una vegada més es va equivocar, la publicació de mentides i heresay (que sempre és probable), encara que aquesta explicació encara té el problema - no explicar l'enorme coincidència que Michael Jackson realment moren 6 mesos després.

Potser la pista número 1 a la totalitat de Michael Jackson hoax de mort es troba dins d'aquest informe. Aqui hi ha una teoria:

Gener 2009 Michael Jackson té en la salut d'una volta per la pitjor dels casos, els organitzadors de Live AEG i Michael Personal mèdic no hi ha manera possible que pugui fer 1 concert, per no parlar de 50. També saben que han invertit una gran quantitat de diners en el "This Is It" gira al retorn, així com es va iniciar una nova demanda en el temps mitjà. (Els organitzadors d'un projecte de Jackson Cinc reunió concert de 40 milions de dòlars va presentar una demanda al legant que Jackson's Londres 50 dades violar els termes del seu contracte de 2008). L'única manera de Michael es va a recuperar de la seva malaltia i AEG es farà cap diners és per MJ hoax a la seva mort. L'estat de la salut de Michael Jackson es filtra a la premsa, sabent que s'informi d'això. Plans es posen en el seu lloc, i el febrer, Michael Jackson ha deixat la seva vida i el seu passat a la clandestinitat, amb tots els altres, però, prudent.

La persona que el passat 5 hores per a l'examen mèdic Aquesta gira és que no era Michael Jackson. La persona que va assistir a la Conferència de Premsa d'O2 Concert no va ser Michael Jackson. La persona que va assistir a les audicions per ballarins per al Tour no era Michael Jackson.

La persona en l'ambulància del 25 de juny no va ser Michael Jackson.

Vostè pot estar preguntant com poden ser satisfetes aquestes conclusions? Permetin explicar.

Tenint en compte l'article del National Enquirer s'ha esmentat anteriorment, sembla com si el "excés d'ús d'analgèsics" història va ser en gran mesura l'atenció de Michael Jackson la salut de la qüestió. Citen aquest aparentment petit detall al gener és, per descomptat, un detall molt important quan mirem cap enrere, ara després de la mort de MJ.

Les persones dins de la població que es va dur fàcilment (i hi ha molts) es veurà a les circumstàncies actuals que envolten la mort de Michael Jackson amb tots els' ús indegut de drogues "i parlar en tota la història que no es tracti, perquè" si es va informar al gener que Michael Jackson estava abusant d'analgèsics tots els dies - no és d'estranyar que va morir - era només una qüestió de temps ".

Quan Michael anuncia els seus concerts i comença els assajos al març, el seu discurs de gener de problema de salut perquè s'oblida de tots els rumors amb el seu retorn. El món està submergit en un frenesí de Michael Jackson una vegada més.

Després de la seva mort, la denúncia de l'ús indegut de drogues es torna a encendre, perquè com tots sabem, un atac al cor de la utilització de l'assassí del dolor ocasional durant el període d'un parell de setmanes és molt poc probable, sobretot quan MJ es diu que una "imatge de salut "al temps que es conclouen els assajos. Per tant, els informes de l'excés d'ús indegut de drogues són molt importants, ja que l'afirmació que l'atur cardíac va ser causat per les drogues.

La sobredosi de drogues és també un factor molt important per AEG Live. La seva reclamació d'assegurança de milions de dòlars seran pagats quan Michael Jacksons Toxicologia i els informes de l'autòpsia demostren que la droga va causar la seva mort. Això també és part del pla. La resta dels diners es va fer per AEG Live procedeixen de les vendes del DVD d'assaig final, Homenatge Tours, cançons inèdites i de mercaderies.

Jo Jackson és també, sens dubte, fer un tall just i més probable és que canalitzar una part dels seus diners a Michael en la seva nova vida.

Els nens han sabut que això seria succeint des de febrer, per la qual cosa va haver de ser revelat. En cas que s'havia mantingut ocult, el món seria dubtar de si tenien o no els fills de Michael. La família de vídeos han estat posats en llibertat a més còpies de seguretat d'aquesta reclamació. Dins els propers 6 mesos, el nen estarà amb el seu pare.

Jo Jackson serà un home ric, AEG Live han realitzat una quantitat substancial de diners, per no parlar de llençar fora un dels majors' mostra 'mai. Michael es gaudeix d'una tranquil i saludable vida i els seus fills estaran amb ell, lluny de la llum per sempre.

... La major hoax el món ha vist sempre.

17-jul-09

La raó darrere de N º 1 La mort de Michael Jackson hoax | La seva Infantil

Publicat per admin en virtut de la Mort hoax

En les setmanes transcorregudes des de la mort de Michael Jackson, ha hagut una interminable quantitat d'informes apuntant cap al fet que la 'raó' per què de la mort de Michael Jackson no és un hoax es deu a que ell "mai no danyar els seus fills" i perquè "els va estimar massa molt ». Ens agradaria dir que estem totalment d'acord amb aquestes declaracions, i creiem que aquesta és la raó exacta per què de la mort de Michael Jackson va ser una falsa alarma. Permetin explicar.

El dia de la mort de Michael Jackson, 25 de juny, se'ns va dir gairebé immediatament que la seva mort va ser deguda a una aturada cardíaca. En els dies següents a la seva mort avançat, ens dóna llavors informació que el seu atac cardíac va ser causat per l'excés de consum de drogues. Encara que els resultats dels dos, possiblement tres de les autòpsies del cos de Michael Jackson encara no s'han publicat, així com l'informe de toxicologia de la primera autòpsia, que només poden avaluar la informació que hem pogut saber pels unreliable fonts de la mitjans de comunicació i llocs web, tals com TMZ.

No obstant això, encara voleu explorar les raons per les quals crec que els seus fills són la raó número u que encara està viu.

Si Michael Jackson, efectivament, prendre un còctel de drogues cada dia, que és el que al seu torn la causa del seu atac al cor, ¿com podria haver fet això com un pare? Jo entenc que una addicition és una cosa que és extremadament difícil de tractar i superar, però, a part d'alguns incidents menors, Michael Jackson hauria estat un excel lent pare, donant als seus fills molt del seu temps i totes les coses que mai podria haver desitjat. Si la declaració de 'Ell mai malmetre els seus fills "és de fet cert, que estic segur que és així, llavors per què mai li han comprimís seu estat de salut de tal manera que es correria el risc de deixar sense un pare, sobretot en aquest jove?

En segon lloc, s'ha informat que moments després de Michael Jackson es va anunciar morts al UCLA Medical Center, Katherine Jackson va prendre els nens a veure al seu pare. (Encara que no hi ha una fotografia de proves per recolzar aquesta reclamació i Katherine Jackson no va ser vist amb els nens a l'hospital a tots.) També se'ns va dir que en el privat de la família davant el monument commemoratiu a l'Staples Center, la filla de Michael Jackson, París, va col locar un collaret de mitjana al voltant del seu cor pares coll, mentre ella portava l'altra meitat.

Si Michael Jackson és realment mort, llavors com podria la seva família als seus fills subjectes a l'experiència traumàtica de veure el seu pare mort no una vegada sinó dues vegades? La segona vegada els nens han vist el seu cos, ell ja s'han mort durant més de dues setmanes. Personalment, no crec que això és una cosa que un Pare que estima als seus fills tant hauria apreciat o mai consentit.

També se'ns va dir que la raó per la qual Michael no era un taüt taüt obert en la memòria va ser públic, perquè la seva cara estava amoratada i danyats durant la RCP i reanimació. Tenint en compte que aquest raonament és totalment absurd en qualsevol cas, si és veritat, llavors per què a la terra que es pren la de l'home els nens a veure-ho de nou? Mostrant els seus fills a les seves morts bash un pare amb cara de no una vegada sinó dues vegades? No ho crec ... .. que estimava massa a ells a través d'una cosa tan traumàtic com això. Sincerament, crec que qualsevol nen que hi hagués hagut de suportar una cosa així seria, sens dubte, marcat de per vida.

L'últim raonament he de tornar a la meva teoria és la forma en què el nen va aparèixer en calma durant el cap UNBELIEVEABLY públic Memorial. Perdó per dir-ho així, però fins i tot jo aniria tan lluny com per dir que Prince Michael II, el més gran, fins i tot a vegades semblava avorrit. Sé que molta gent dirà que tothom s'ocupa de les coses de manera diferent i potser eren simplement en estat de xoc (encara que jo no culpo tenint en compte que només hi havia hagut de suportar veure el cadàver del seu pare per segona vegada.) Però si la gent es tractant de dir que tres nens es tracta de la mort del seu pare en la mateixa calma i recollits manera (a part de París va donar el discurs que semblava molt assajat i previst, i també completament lacrimògens menys "), llavors hem de dir que és una pretensió ridícula. Mostra'm qualsevol nen que està en calma, integrat i 'avorrit' del seu pare durant el funeral sense llàgrimes o sanglotant, amb un taüt en front d'ells, que se suposava que anava a sostenir el cos del seu pare ... dubto que vostè troba alguna.

Michael Jackson dels nens en el seu Memorial de

Crec honestament que l'única manera de Michael Jackson dels nens podria haver fet a través de memòria que tan fàcilment i "emocions", així com suportar dues "visions" del seu pare, el cadàver seria si el seu pare va ser mort, ni tan sols per començar. Ells saben del seu pare és viu i bé, que han vist amb vida des de la seva "mort" i que saben que va a estar amb ell de nou aviat.

Com va poder fer això als seus fills? Estem parlant d'un home que no veu res dolent amb el seu nadó penjant de la finestra d'una habitació d'hotel, quatre històries sobre el nivell del sòl. 'Els meus fans volien veure al nadó, així que em va mostrar ", va dir Michael Jackson al preguntar sobre l'incident. Si Michael realment no entén com aquest incident podria ser un problema, aleshores no té sentit que ell pensa que probablement no hi ha cap problema amb el món fent creure que és mort mentre ell va a viure una llarga i relaxada vida en un altre lloc ?

Mantingueu un ull a aquests nens durant els propers 2,4 i 6 mesos. Garantit que s'enviarà a "escola" o per viure a l'exterior per a "sortir del centre d'atenció" o quelcom semblant. Tots sabem que estarà amb el seu pare de nou aviat ... li agrada molt a ells i mai faria res per fer mal.

Juliol-15-09

Michael Jackson sobre la teoria de la 'Mort' i Escape

Publicat per admin en virtut de Teories de Conspiració, hoaxes mort

L'autor i col laborador dels següents és el lloc de membre d'aquest lloc anomenat He.Is. Viu. Ens agradaria compartir les seves observacions i idees amb tots.

Després d'haver llegit nombroses entrades en aquest lloc web, així com examinar i va examinar el contingut d'ells, he desenvolupat la següent teoria sobre Jackson "mort" i d'escapament, em sembla un fet i més plausible:

width=550 El veritable Michael Jackson mai va aparèixer en aquest assaig la nit abans de la seva "mort" a l'Staples Center, la foscor de vídeo que ha aparegut mostrant la goma de mastegar no és el veritable Michael Jackson, no, però en canvi, va enviar a un dels seus dobles per l'assaig a només "apareixen" allà durant uns minuts. Atès que el vídeo s'ha demostrat fals per un expert i diu que photoshop "fixos", no tenim cap prova en absolut que el veritable Michael Jackson van assistir a l'assaig en absolut, sinó una goma de mastegar Lookalike va fer en lloc. Per tant, és segur assumir que el veritable Michael Jackson va fer esperar a un avió i adéu per sempre l'esquerra, amb tota probabilitat de forma. Nova informació secreta de la seva "sortida" des de l'aeroport de LAX en un Lear Jet ha eliminat la superfície, que té credibilitat i la lògica.

Mentrestant, a la mansió, la Lookalike esquer s'està preparant i preparat per al "aturada cardíaca" mostra la pilota i va començar rodant amb el 911 quan truqui a la persona que truca ha de tenir, però no va dir "Aquesta és la residència de Michael Jackson i el Sr Jackson necessita ajuda immediata, si us plau, date pressa ", però en canvi, molt controlat i unemotionally parla d'un" Caballero ", que era" persona no està respirant "? Tots els REIAL, mentre que el Michael Jackson va anar a on ja s'han anat i això explica per què l'ambulància "pacient" a la foto no s'assembla ni podria ser Michael Jackson, sobre el dret a una sospitosa i qüestionable altres peculiaritats que manté en sorgint de tots adreces, res del que pot afegir fins possiblement perquè l'escenari d'una altra es va establir des del principi, és a dir: el REIAL Michael Jackson va ser desaparegut fa temps, però de tornada a Los Angeles el "Michael Jackson va morir d'un aturada cardíaca" es presenta amb l'esquer va passar segons el previst, encara que amb algunes fuites i sense planificació d'alt nivell o "assaig" i, per aquesta raó, ens arriben i continuen arribant a la "res afegeix a" la teoria i, per tant, contínuament se serveix amb més emergents i sospites derivades questionable des del principi de tota aquesta nissaga.

És molt molt qüestionable PERQUÈ seu cercle proper confidents no va mostrar en el "Memorial" en el servei de grapes: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller i Oprah Winfrey - que Michael Jackson fregar TOTS les dades del seu lloc web - només per esmentar aquests pocs que vénen a la ment. Per què negar l'Jacksons Michael volgut amics a assistir a la seva "comiat"? En canvi, un assortiment de "omplir-ins" es van presentar, alguns dels quals ni tan sols han complert i fins i tot Michael Jackson va declarar lliurement de manera Talkshow populars, altres que no tenien comunicació amb ell personalment en anys! Un altre "en escena"?

Jennifer Hudson va ser l'actuació de "recolzat" pel veritable Michael Jackson cantar, on, durant el monòleg parlat de la cançó que va interpretar, per error, substituir la paraula "Dolores", amb una S de la paraula original en el text: "El dolor", sense una S! Quants espectadors notat aquesta falsa o pas .... no? Era una pista, una deliberada "tírela a la multitud i veure que les captures es" pista?

Per què la frase "Estic viu i viurà per sempre" d'una de les seves cançons apareixen en lletres blaves en el fons de l'escenari al final del servei? Per què aquestes paraules? Per què no qualsevol altra manera, però un en particular?
El taüt durant el funeral no emeten una vibració del ÚNIC que contenia el cadàver de Michael Jackson, ni cap altre òrgan en què! "Vibes", que he viscut més de width=425 simple visualització de les ones de televisió pública funeral de l'ex president dels EUA Reagan el 2004? Molt breument, el taüt d'or diu que suportar el cos de Michael Jackson estava buit i, amb helicòpters asomando per sobre, molt misteriosament va desaparèixer en l'aire després que el servei amb el parador del "cos" nous mitjans de comunicació l'última volta per mantenir al públic es va centrar en la "mort" de Michael Jackson? i el ritme va en ...
¿Hi ha prou hores al dia a estat / document / blog de les nombroses altres peces de preguntes / dubtes / proves i observacions que mantenir la talla si mateixos durant tota aquesta bogeria? Són les preguntes de Michael Jackson en escena de la mort i l'èxit d'escapament no superior en nombre a continuació, els fets "confirmar" que en realitat .... "Mort"?

Fans de tot el món van celebrar el seu alè d'una imatge de la "massa" del seu ídol a aparèixer, fins ara, de tots els mitjans de comunicació i el tràfic d'Internet, la imatge no està disponible, i fins i tot si va ser, com no podia ser comprovada positivament que el cos és en realitat Michael Jackson's? Mai no sabrem, anem? Bloggers anunci dubtes i observacions, etc etc notable suport a la tracció aquesta "mort" ha guanyat al voltant de la Internet i, la ment que, aquests fets ni tan sols són esmentats per tant com un simple alè dels principals mitjans de comunicació? Per què no? Ja que tots ells emeten notícies amb els seus ordinadors portàtils en front d'ells, no és per que no siguin conscients d'això, no?

El que sí sabem per absolutament cert és això: algú / s sap alguna cosa i el seu silenci / s s'ha comprat per un preu bastant alt, lògicament, per la veritat mai es va revelar per la seva banda, però, la vella teoria de que la veritat és evident, i sempre preval no ser compromesa, ni tan sols per milions de dòlars que va segellar aquest acord, per què? Simple: hi ha un Déu ...

La lletra de la cançó de Michael Jackson "Xscape" clarament el que el seu estat durant molt de temps es ve intencions, intencions que va posar en pràctica amb el que amb tota probabilitat va ser útil l'ajuda d'ex esposa Lisa Marie Presley, que durant el matrimoni es va assabentar del seu desig de "escapar" com el seu pare va fer i per tant, "l'entrenador" ell sobre la forma de fase amb èxit aquest cas, els detalls als que ella és, sens dubte, a privvy i, per tant, constitueixen evidents similituds amb Elvis "i escapar de la mort en escena, la majoria correspon a la de Michael Jackson's" mort " i "desaparició": "l'aturada cardíaca, mort a la seva arribada a l'hospital" spin ... un recipient hermètic escenari on el personal de l'hospital, els metges, l'EMT, els agents de policia, seguretat, etc, així com la forense i altres autoritats judicialment prohibit públicament revelar cap informació alguna respecte de l'admissió i seqüeles de la pacient, alhora que el públic està sent llançat mossegar ossos de mida, la informació que probablement no sigui "malament" o "tort"?

Després d'Elvis desaparició, un dels seus objectes personals que falten molts va ser el major de tots ells: el seu personal Airplane! Aquest avió no "Poof" desapareixerà en l'aire si l'indult punt, ergo: que és dir que l'espera, sense marcar, ordenats per radar / torre de control del personal a ser "ignorats" a LAX esperant avió va ser per a Michael que -- plenament les noves màscares d'un SUV negre a bord de l'avió - que no pertanyen a Elvis Presley? Que podria haver estat Elvis Presley personal de l'avió és l'explicació més plausible, perquè és lògic que Michael Jackson mai més hagi de preocupar o mitjà de la seva por "Getaway" cada vegada exposats o públic, perquè si ho va fer, Elvis i Michael Jackson ambdós es constituiria en realitat viva i es converteixen en les notícies internacionals en una pressa!

El Jacksons, així com els mitjans de comunicació segueixen mantenint surant en el filat i el desordre "notícies", algunes d'elles bastant escandalós, però tots ells dissenyats per distreure el públic de centrar-se en el que és clarament emergents com molt un "ALTRES" escenari d'aquest ... "tragèdia" ... ..

Crítica, així com altres aportacions d'altres blocaires és sens dubte convidats, gràcies per la lectura.

Dame Elizabeth Taylor i Michael Jackson sovint es descriuen en el Best Friends.

El autor i col laborador d'aquesta entrada és un membre d'aquest lloc anomenat MYSTERYLADY. Ens agradaria donar les gràcies per les seves idees i compartir-les amb tots.

Totes les proves que necessitem saber MICHAEL JACKSON ESTÀ VIU! PER FAVOR LLEGIR!

Tot això és prova de MICHAEL JACKSON no està morta!

És evident Dame Elizabeth Taylor està cobrint alguna cosa, en relació amb la mort de Michael Jackson.

1. Per què a 77 anys d'edat, com Liz Taylor té un compte de twitter?

Liz 2.Why és gràcies a Michael metge, Arnold Klein per un dibuix de Matisse tres dies abans de la mort de Mike, així com demanar Dr.Klein el que ell ha estat fent des que ha estat tornar a Twitter? Per què no se li digui?

3.Dr.Klein era coneguda per al tractament del vitíligo de MJ amb cremes que alleugera la seva pell, així com la reconstrucció del nas. En primer lloc, què dermatòleg sap vostè que també fa de la cirurgia reconstructiva? Dr.Klein està intentant dissimular i reconstruir un nou Michael Jackson, un mai reconèixer?

4. Per què va ser Liz embalatge segons twitter "Jo estava embalatge meva roba per anar a Londres per la seva obertura quan vaig escoltar la notícia. Encara no puc creure. No vull creure-ho. "Http: / / twitter.com / DameElizabeth quan Michael primer concert, dut a començar el 13 de juliol, que tres setmanes abans de l'obertura!

5. Per què no assistir a Liz Michael cerimònia pública o privada, però, ser capaç de tweeter un dia després de la seva mort? Sabia que la premsa seria el seu següent actualitzacions però ella no era massa intel ligent al respecte.

Bé, ara la cosa estranya és la raó per la Senyora Elizabeth Taylor i el Dr Arnold Klein són una referència a un altre sense que citen mútuament.

Per a aquells que no tenen un compte de Twitter, l'única manera en què vostè pot saber que algú s'està referint a que és mitjançant la verificació del seu nom d'usuari + @. Llavors, com no es corresponen d'anada i tornada l'un amb l'altre a menys que el previst al llarg de tots, perquè sigui més real!

Crec que la resposta és tan clara com el dia. Senyores i senyors Michael Jackson no està morta! Fes un cop d'ull a aquests llocs de ARNOLD KLEIN!

"S'ha enviat un enllaç a TMZ. Ridícul. El paparazzi necessitats que es mantingui allunyat dels meus pacients. Període de "http://twitter.com/awkmd

Ara, per què és Mr.Klein TMZ abordar el primer lloc web per confirmar la mort de MJ com ridícul i que es mantingui allunyat dels seus pacients el 18 de juny, 7 dies abans de la mort de Mike!

Es posa fins i tot weird gent! AQUEST ÉS EL NOSTRE DRET DE RESPOSTA AQUI!

DR. ARNOLD KLEIN està dient adéu a Farrah Fawcett MIKE EL MATEIX DIA PERO NO PASSIS D'MIKE! DE FET ES Espera 4 DIES DESPRÉS DE LA MORT DE MIKE PER TRACTAR LA PÈRDUA DE LA SEVA PACIENT MJ!

"Avui, el món és una mica menys bonica. Ens acomiadem de la encantadora Farrah Fawcett "," Va ser un honor haver conegut a Farrah Fawcett una visió i un visionari, un veritable àngel que es va perdre en tot el món. 3 petons meu amor "," Estic profundament entristit per la mort del meu estimat amic Michael Jackson. Ell va ser realment un ànima que ha dotat amor infinit per a tots. "

Després de 2 dies abans de MJ passa, Dr.Klein diu que està treballant en un pacient, són com tresors de fi art, interessant forma de comparar els pacients a la seva obra d'art, ¿no creu? Senar DR.KLEIN COM PER TORNAR A 2 DIES ABANS DE LA MORT DE MJ! Treballant ... "Els meus pacients són els meus tresors. Com a obra d'art fi, cadascú té la bellesa i el caràcter "

Crec que sé la veritat ara!

Per a aquells que no reben tot el raonament Matisse, permeti'm explicar.

Què fa una pintura de Matisse tenen a veure amb res? Matisse va ser un famós artista les característiques, en la mesura que semblava talent natural Michael Jackson. Casualment Dr Klein envia un dibuix de Matisse a Liz Taylor, tres dies abans de la mort de Michael, en la qual el temps aquest va ser el Dr Klein fora de la ciutat treballant en un pacient. Fins i tot, en comparació als pacients al seu treball d'art !!!!!

Estrany oi??

Aconseguir això, Matisse va morir el 1954 d'un atac de cor. El mateix Mike suposadament havia mort a causa de quan ens va escoltar la notícia de la seva mort.

Anem això és molt casual. També és força estrany per a la majoria dels pacients del Dr Klein per ser Michael Jackson's amics més propers - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Sr Klein compte Twitter només ha estat actiu des del 17 de juny. 8 DIES ABANS DE MICHAEL PASSIS. Per què el Dr Klein, senten la necessitat de tenir un compte de Twitter misteriosament tan a prop de la seva estimada la mort del pacient, el que correspon a dos de Michael Jackson's volgut amics? Et diré per què ... Ell sabia que ell hauria d'actualitzar els altres en la seva pròxima entrevista ja que es va exhortar a la llum! Una altra cosa peculiar és que mai Avís Dr Klein mirant trist o angoixada per haver perdut el seu més valuós dels pacients de més de 20 anys en qualsevol de les entrevistes.

Tot això és molt estrany ...

13-jul-09

Michael Jackson's Darrer Assaig una imatge Fake

Publicat per admin en virtut de hoax mort, Rumors, Tour
Creat digital, aquesta imatge es diu que és Michael Jackson's assaig final de la nit abans de morir.

Aquesta imatge ha suscitat una gran controvèrsia en l'últim parell de setmanes. El que al principi semblava ser el "únic" en l'existència d'imatges que col loca Michael Jackson Assaigs per a la seva gira de concerts la nit abans de morir, ara sembla ser una cosa molt diferent.

Diversos usuaris en aquest lloc han assenyalat anteriorment la possibilitat que aquesta imatge pot haver estat 'photoshopped ».

Amb aquestes sospites assenyalat, estem aquí a MJHD decidit fer un pas més enllà i han analitzat la imatge d'un fotògraf professional.

El fotògraf professional que va analitzar aquesta imatge sota el microscopi i també en l'ús de programari d'edició digital, per desgràcia, desitja romandre en l'anonimat, però les seves conclusions no són les menys fascinant i encara voleu compartir amb vostè.

En primer lloc, el problema més evident amb aquesta fotografia és el fet que la part inferior de la "S" no es troba entre les cames de MJ. Algunes persones han dit que és degut a que l'angle d'on està, i la rampa.

Els nostres experts d'acord.

Va analitzar l'amplada de la part superior de la "S" i va dir que sense cap dubte, hauríem de veure almenys una part de la corba de la part inferior de la "S" entre les cames. En segon lloc, també hi ha d'haver algun tipus de bastides o la il luminació entre les cames, però és completament negre mat en una estreta inspecció.

Secondl, va començar a examinar els antecedents en el seu conjunt, i han observat que és completament digital, d'acord amb els nostres experts. És que falten elements vitals de la llum i la foscor. Les ombres, no són prou fosc i no hi ha crema de les llums en el pis del bastida, o el propi bastiment de metall. L'única "il luminació" és el present blavós "lensflare 'que es pot veure, però els nostres experts d'acord que aquest és un simple element que pot ser afegit amb Photoshop.

A més, la llum a la part inferior esquerra de la foto és molt prestats, que pel que sembla, és també un signe de la història dirà de treball digital.

Quan ens van mostrar els nostres experts la "imatges" de Michael realitzar 'Ells realment no es preocupen per nosaltres ", usant la mateixa roba, però no amb' This Is It" de fons, està d'acord que ho fa veure com si la seva imatge s'ha adoptades a partir d'aquest moment (que podria haver estat fa anys a jutjar pel pentinat) i es col loca com una capa a la part superior d'aquesta pre-dissenyats de fons.

L'altra cosa a considerar és que Michael Jackson estava assajant per al seu concert al Centre de Los Angeles de grapes. Els concerts no es va a realitzar aquí. Per què, doncs, que cal que hi hagi cap tipus d'antecedents a tots, tenint en compte que era només els assajos? No està car i importants necessaris per estar a l'O2 Arena de Londres?

Prendre un segon cop d'ull a les imatges aquí, i que componen la seva pròpia ment.

S'ha observat per molts fans de Michael Jackson aquest lloc que aquesta rutina és el mateix que Michael va fer una rutina en una de les seves gires d'anys enrere. Creiem que això és cert, i que aquest assaig és metratge de la mateixa gira ... anys enrere. Per què aleshores els mitjans de comunicació és la 'venda' per a nosaltres com el metratge de 23 de juny 2009?

Creiem que per a la "mort" de Michael Jackson a ser believe, és de vital importància per a tots nosaltres es deixi enganyar a pensar que estava assajant a la nit, 12 hores abans de la seva mort. Algú vol que pensem en aquest punt és on estava, i això és el que estava fent. Segons els nostres experts, aquesta imatge podria haver estat creat en qualsevol moment .... Que planteja la pregunta ... si Michael Jackson no va anar a assajar la nit abans de morir a Los Angeles, com tots hem estat ... aleshores li va dir que era?

MICHAEL JACKSON THRILLER DE 25è ANIVERSARI! El partit no ha acabat encara! Michael Jackson celebra el 25è aniversari de Thriller, el més gran del món de la venda àlbum de tots els temps, i el major fita en la música pop mai. Thriller - la música, els vídeos, les mirades i els moviments de ball que va canviar per sempre la música. 12 de febrer de 2008 va veure l'alliberament de Michael Jackson's Thriller àlbum en una edició especial 25è aniversari amb tots els èxits clàssics Policial remasteritzat digitalment, (més ...)

"Això és! - Aïllament Cam - Audició Final - LA Staples Center
Aquest és el complet i sense editar 4:16 cru clip publicat per AEG en viu del Grup dels 23 de juny de Staples Center i Final Cut Assaig Audició [sense xarxa Logos], que mostra l'observació MJ, relaxat però frenèticament la goma de mastegar i, a continuació, de peu, i abordar breument ballarins seleccionats per O2 Londres gira. La segona meitat és el clip que has vist tots els mitjans de comunicació i YouTube. "

Sembla molt estrany per a nosaltres que el primer clip de Michael Jackson en aquests assaigs ha mirant com tots havíem vist durant aquest temps ... l'espatlla recte el pèl de longitud. Però el clip que es curta, immediatament després del que és suposadament de Michael assaig per aquests concerts, ens ho mostra amb cabells arrissats llarg, que recorda del seu estil des de fa diversos anys. Per què hauria d'utilitzar una perruca d'un pentinat que havia fa uns quants anys per a un concert el 2009?

Podria ser possible que les imatges de Michael Jackson 'assaig per aquests concerts O2 londres era en realitat un assaig des de fa diversos anys ... tallar junts en la mateixa cinta, en el qual tots pensen que ell està fent els assaigs abans de la nit va morir, igual que AEG ens va dir ...., quan en realitat ja estava en la clandestinitat, a mig camí en tot el món, disposada la voluntat i la capacitat de posar tot el seu pla de mort en el lloc hoax?

Nota: Gràcies a Francesca per portar això a la nostra atenció.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu