Michael Jackson ja mort, ara és mort impostor

26 de juny, 2009
per admin

Segons el popular lloc web de la sàtira La Ceba, en un article que va ser publicat al març de 2005, els investigadors van descobrir un cadàver en Neverland Ranch, que va ser identificada com la de Michael Jackson.

S'estima que per Pesquisidores Michael Jackson havien mort 15 - fa 20 anys. El seu cos va ser identificat positivament per l'investigador forense Tim Holbrook fent coincidir el seu ADN i registres dentals.

Els recents informes de la mort de Michael Jackson, són una mica d'un misteri d'examinar el "rei del pop 'va ser més probable és que ja estava mort. D'acord amb la ceba, un impostor s'ha desfilar voltant de Michael Jackson en els últims dos decennis. Diverses cirurgies plàstiques s'han realitzat per tal d'ocultar el disimilarities entre el cantant i la persona que el van matar i li van robar la seva identitat.

Aquesta teoria explicaria també per què l'àlbum de Michael Jackson les vendes van baixar considerablement en els anys 90, a causa dels mitjans de comunicació més interès en retenir el seu personal en lloc dels moviments de la seva carrera.

Per veure l'article en la seva totalitat, visiteu:

http://www.theonion.com/content/node/30940

Etiquetes: conspiració, Teories de Conspiració, mort hoax, Rumors
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors | Comentaris (3)

3 Responses to "Michael Jackson ja mort, ara és mort impostor"

  1. cincycub diu:
    de

    Um, la ceba no és una teoria de la conspiració lloc web. Es tracta de notícies falses. Sàtira. Comèdia. NO REIAL.

  2. demonhybrid13 diu:

    i Com puc presumir o saber això?

  3. demonhybrid13 diu:

    l'observació a la part superior va a la persona pel nom cincycub.