Michael Jackson ήδη νεκρός, τώρα είναι νεκρός Imposter

26η Ιουνίου, 2009
από admin

Σύμφωνα με σάτιρα δημοφιλή ιστοσελίδα το κρεμμύδι σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το Μάρτιο του 2005, οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα πτώμα στο Neverland Ranch το οποίο προσδιορίστηκε με αυτόν του Michael Jackson.

Είχε εκτιμηθεί από ιατροδικαστών ότι Michael Jackson είχε πεθάνει 15 - 20 χρόνια πριν. Το σώμα του ήταν αναγνωριστούν από την εγκληματολογική έρευνα που Tim Holbrooke με αντιστοίχιση του DNA και οδοντιατρικά αρχεία.

Οι πρόσφατες εκθέσεις του Θανάτου του Michael Jackson, είναι κάπως ενός μυστηρίου θεωρώντας την «Βασιλιάς της Ποπ» ήταν πολύ πιθανόν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με το κρεμμύδι, μια imposter έχει περίπου ως parading Michael Jackson για τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Πολλά έγιναν πλαστικές εγχειρήσεις για να κρύψει την disimilarities μεταξύ της αρχικής τραγουδιστής και το πρόσωπο που τον σκότωσε και έκλεψαν την ταυτότητά του.

Η θεωρία αυτή θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί το λεύκωμα του Michael Jackson πωλήσεων μειώθηκαν σημαντικά κατά την δεκαετία του'90, λόγω των μέσων ενημέρωσης διατηρώντας περισσότερο ενδιαφέρον για την προσωπική του κινήσεις και όχι την καριέρα του.

Για να προβάλετε το άρθρο αυτό στο σύνολό της επίσκεψης:

http://www.theonion.com/content/node/30940

Ετικέτες: Η σύσταση, Η σύσταση Θεωρίες, Death Hoax, φήμες
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, φήμες | Σχόλια (1)

Μια απάντηση στο "Michael Jackson ήδη νεκρός, Imposter τώρα είναι νεκρός"

  1. cincycub Λέει:
    π.μ.

    Um, το κρεμμύδι δεν είναι μια θεωρία συνομωσίας ιστοσελίδα. Είναι ψεύτικη είδηση. Σάτιρα. Κωμωδία. ΔΕΝ REAL.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.