Michael Jackson deja mort, acum Imposter este mort

26 iunie 2009
de admin

Potrivit site-ul de satiră populară de ceapa într-un articol care a fost publicat în martie 2005, anchetatorii au descoperit un cadavru de la Neverland Ranch, care a fost identificat ca fiind că de Michael Jackson.

Aceasta a fost estimată de către Coroners că Michael Jackson au murit 15 - 20 de ani în urmă. Corpul lui a fost identificat de către pozitiv forensic investigator Tim Holbrooke de potrivire a ADN-ului său şi stomatologică de înregistrări.

Recentele rapoarte de deces al Michael Jackson, sunt oarecum de un mister în considerare "Regele Pop", cel mai probabil, a fost deja mort. În conformitate cu ceapa, o imposter a fost în jur de parading ca Michael Jackson pentru ultimele două decenii. Mai multe cabinete de plastic s-au efectuat în scopul de a ascunde disimilarities între original cântăreaţă şi persoana care l-a omorât şi a furat identitatea.

Această teorie ar putea explica de ce Michael Jackson's album de vânzare a scăzut considerabil în anii'90, ca urmare a mass-media a păstra mai mult interes în mişcările sale personale, mai degrabă decât cariera sa.

Pentru a vedea articolul în întregime este vizitaţi:

http://www.theonion.com/content/node/30940

Tags: conspiratie, Teoriile conspiraţiei, Moartea Hoax, Zvonuri
Postat în Teoriile conspiraţiei, Hoax Moartea, Zvonuri | Comments (3)

3 Răspunsuri la "Michael Jackson deja mort, acum Imposter este mort"

  1. cincycub spune:

    Hm, de ceapa nu este o teorie a conspiraţiei site. Este fals Stiri. Satiră. Comedie. NU REAL.

  2. demonhybrid13 spune:

    şi mai cum bănuiesc u stii asta?

  3. demonhybrid13 spune:

    comentariu pe sus merge la persoana de numele cincycub.