АЕГ Ливе сет за добијање осигурању ако Мицхаел Јацксон смрти резултате из Друг предозирати

Јули 11тх, 2009
бы админ

АЕГ Ливе промотора су били иза Мицхаел Јацксон'с цомебацк турнеју. Као услов за обављање О2 Концерти, Мицхаел Јацксон је био дужан положити пет-часовни медицински испит. Ллоыдс оф Лондон, осигуравајуће компаније унајмљен како би покрили губитке било које повезане са концерата, имао је независно од лекара изјурити из Њујорка дати испит, а АЕГ Ливе, рекао је он прошао са летећи боје.

Ако је Мицхаел Јацксон био узимајући износу од лекова на рецепт који је наводе медија, не би да је покупили у крви током овог теста медицински испит монтхс аго?

Као резултат испита, АЕГ Ливе обезбедило осигурање за првих 22 концерата, али нису били у могућности да бисте добили пуну покривеност свих 50 показује по цени од 500 милиона долара. Они ће сада плаћају милионе за поврат карте, осим ако се ипак одлуче на обожаватељи имати своје улазнице размијењена за специјално дизајниран мапу цреатед бы Мицхаел Јацксон себе, згодна АЕГ начин на који би могао поново удара неке од својих монетарних губитака.

АЕГ Ливе, добит ће више-милион долар исплату из схоу-а, ако осигуравача извјештаја повезујући Суперстар'с пролазу на дроге су тони - јер је њихова политика покрива смрт по предозирати.

АЕГ Ливе газда узео један 17,5 милиона долара полице осигурања од Ллоыд'с у Лондону, у случају здравствене кризе која би могла да изазове Јацксон извући од својих 50-датум Лондон пребивалиште.

Ако дроге се показало да су одиграла улогу у Јацксон'с деатх, АЕГ руководиоци ће моћи да надокнади неке од својих масивним губитак - али не и ако је он донео одлуку да је умро од природних узрока, према предузећа главног извршног Ранды Пхиллипс.

Чини се да су врло повољне полице осигурања које су покривене АЕГ Ливе предозирати од смрти, али не и од природних узрока смрти. Чини се да се још више згодан да медији готово одмах почео је извештај који је Мицхаел Јацксон кардиолошка хапшење је готово сигурно производ понављају коришћење дрога и предозирати од дроге Демерол тек пре него је 'умро'.

Захтеви су направљене од стране Јацксон породице, који су знали за ниједан такав наркоманије и извјештаја која су певачи тела била прекривена игла марака је казао и да се лажно.

Па зашто онда то, чини се да су медији тако очајан да су нам сви верују у зависности причу? Да ли је то једноставно тако АЕГ Ливе одштетити ће неке од својих новаца? Или је то зато што је највише прича увјерљиво да би нам све прихватити да Мицхаел Јацксон је стварно мртав?

Тагови: медији, вести, извештаји
Постед ин Медији, Вести | Коментари (81)

81 Одговор за "АЕГ Ливе сет за добијање осигурању ако Мицхаел Јацксон смрти резултате из Друг предозирати"

  1. МыБеловедМЈ каже:

    Медија је идиотс, само погледати како су увек третирају Мицхаел. Они су хрпа од мореонс, ко ће веровати енытхинг. Али мислим да они знају нешто што је добро, али су га задржати за себе, не могу рећи да на телевизији, онда изазвати читав свет би почети питате.

  2. ДаунеВее каже:

    Све преко интернета, новине, ТВ, то је цитирани МЈ заузима простор у крипто'с Берры Горды, док је породица фигуре оут где покопа.
    Открио сам да је прилично непаран, па сам погледао у њу.

    Само још један ЛИЕ СВАКОГ ....

    хттп://ууу.ныдаилынеус.цом/ентертаинмент/мицхаел_јацксон/2009/07/10/2009-07-10_берры_горды_дениес_мицхаел_јацксонс_боды_ис_ин_хис_црыпт.хтмл

    Питам се ко је почео да се налазе на првом месту. Можда ћу проверити, да је ван.

    Касније.

  3. литтлесуемј каже:

    Ја бих такође желела нагласити да сам никад неће доћи у условима са МЈ'с деатх, свет није исто без њега.

  4. ДаунеВее каже:

    Другој особи на почетку питање МЈ'с' смрти '. То је добро, кратки видео.

    хттп://ууу.зонкспаце.цом/видеос/уатцх/3фбцц1474б30д24489д5160фадбд805е

    Волим МЈ! Где год сте!

  5. ДаунеВее каже:

    Знам да сте били постинг мало пуно и данас, али овај линк овде има неке добре чињеница за све нас. Будите сигурни да сте прочитали коментаре превише.

    хттп://ууу.рантраве.цом/Рант/МИЦХАЕЛ-ЈАЦКСОН-ИС-НОТ-ДЕАД.аспкс

  6. уилкесксгурл каже:

    моја теорија ... на истраживању Мицхаел Јацксон смрти, након што радиш преко две недеље сада посматрања и читање свих чланака могу пронаћи и све протекле чланке могу наћи сам дошао на овај закључак јер превише извор не само додати горе,,, како се окренути црнца тројник кошуља бела? и ЈА донт мислити на једно време је био зависник о лековима против болова кад је пошла на суђење о детету молестинг случајева. да ли је то било које чудо поглед на стрес то изазвао њега које је доказано није крив, мислим да је он хујање помоћ на његов друг проблем и добио држите га .. исто тако мислим да, иако је био тужан о свом дјетињству постао је привикнути се на врхунац и то је нестало. то је тако тешко добијам стара, тако да зграби на све што може држати на своје младости, као што су деца, пластична хирургија, неке од уацко гиммицкс је дошао горе са. али све у свему ја стварно мислим да је он покушао помоћи свету мислим да је он мислио један човек могао излечити сама на свету. Вау је он један борбени губимо битку ... и за његову природу давања Мислим људи нису разумели па су се све врсте гласине о њему су хтели ставити га на ту ниво . али он је веровао у истину и увек је желео поставити рекорд равно па се борио леђа верујући оно што је одувек учио истине ће превазићи .. ... Након две недеље сада сви лекари имају изаћи са свим вестима његова зависност можда породицу учини један план интервенција у 2003 .. шта је са прошле године не мисле да би се да зна шта се дешавало у тој кући ..? он је био планирате вратити турнеју за годину и пол па ми је речено већа од језовит и мислим да је то то што ти је сирутка лицемјерје добити одговор одмах равно назад у моје теорије мислим бели човек који је умро у Јацксон кућа Јацксон је био импостер терминал који је болестан и Јацксон плата за сав његов третман је зашто је лекарски менице је тако скупо, а ја верујем Јацксон је већ био у Лондону чека његово геџа офф турнеје и мислим да ће роцк свет са овим цомебацка и јасан његов сви једно име цомебацка

  7. МыБеловедМЈ каже:

    А он није био на дрогама, Проклета сам уморити слуха медија евеыухере причати о томе.

  8. Саманта каже:

    Наравно да су медији идиотс!
    Они сруа̨ене Михаел, попут времена су ширити гласине о њему молестинг деце,
    мицхаел боли. Било је тако тужно, волим га толико

    Пресс Проклетство! МИЦХАЕЛС ТХЕ БЕСТ!

  9. Мими каже:

    Самантха идете гурл уоооооооооооуооооооооо лол

  10. ДаунеВее каже:

    Ох медијима је нешто радити с његов "необичност" (ја га зову јединственост) у реду.

    Не могу замислити да се дете зове молестинг педопхиле наказа сво време. Ја бих вероватно ићи на дроге превише.

    У медијима је пун неосетљивим мушкараца и жена који су само једна ствар да брине о себи ... ... и они ће рећи и учинити ништа да бисте преместили у редовима.

    Они су и искрено патетичан вултурес играју велику улогу у начин МЈ Показало се.

    Али знате шта ћу рећи?

    Сцреу сте медија .... УЕ (за фанове) Лове Ыоу ВИШЕ Мицхаел!

  11. ЫОЫ каже:

    није никоме гледати на ЕТ или неке показују где Јое јацксон и Јое јацксонс пријатељу који је наводно блиски породични пријатељи већ дуго година Мајестик величанствене напокон разбила његову тишину? обе своје тврдње направио апсолутно НО СЕНСЕ тако што икад. Јое Јацксон рекао је он у почетку није имао појма о мицхаел јацксонс зависности онда кад умину Он је био тако луди и љута зато што нико није учинио ништа о његовој зависности када породице покушао један покушај интервенције? УОУ, рекао је он био цлуелесс. Такође Мајестик величанствене је рекао да је такође знао за проблем дрога за много година. И онда сам гледати видео на Мицхаел Јацксонс бивсси публициста који захтјева дошло је до интервенције никада породицу и све дроге су лажне тврдње! и Схес покушава јасно његово име. Звуци начин ак превише!

  12. супермом75 каже:

    формат не верујем, једном речју то би овај први тх обдукција каже нема знакова фаул тело изгледао здрав сада је имао иглу марака по целом телу добити ДНА из збора молимо узрок Не осећам да је њему осјећам лекара који такође није био на лиценциране лечити у Кали би већ продријеше закон даје му медс свим ппл цлослы који му је знао рећи да се бојах игле и бол и да, ако на то гледате на пполице су исплатило се пре који каже да не знам ништа и не значи ништа од њихове приче подударају сам бивши полицајац плус не морају доказивати у обдукција која је заиста Мицхаел Јацксон и зашто нема лекара потписало смрти цертификат и овде је још једна ствар зашто би његов тјелохранитељ рећи ко не Мицхаел Јацксон се човек не само да покрију дисања постоје стазом јер они откривају ммицхаелс име други мисле о томе подесити стави медс целе куће Јанет отишао у кући пре него су га претрес зашто је мислио да сам нико није наглас на сцени док је претраживали ммицхаел имали пуно новаца пуно медији и новости направити без смисла и овде је ударац мицхаелс породице је рекао да када су га за веиуед посљедњи пут је прекрасном гледати само као да је спава, али не и отворити ковчег мицхаел би желео да се за његов обожаватељи рећи збогом овде је нови изговор нема отворених ковчег, јер није било превише оштећења на његово лице осећај када се респт ЦПР оштећења на лице и можете поправити да на моурге тако да је мој закључак ла ПД је далеко такође мења приче, где је доктор све време те га одбија потписати сведочанство смрти нема одговора на то или не емоције на спроводи и овде је ударац полице осигурања за Лондон ће покривати преко дозе, али не натруал узроковати нормална особа могла је овај лик из добити прст отисака из тела добити ДНА из родитељима доказати мицхаел мицхаел је пре него што се одлучите на убиство

  13. ЛостХигхландер каже:

    Ла Тоыа каже да је убиство.

    хттп://ууу.неусофтхеуорлд.цо.ук/неус/402626/И-уилл-наил-Мицхаел-Јацксонс-киллерс-систер-Ла-Тоыа-воус-то-прове-старс-деатх-уас-фоул-плаы. хтмл? ОТЦ-АТТР = & РСС Новости

    Сваки пут када сам читао један чланак попут ове где су људи који су познавали цитирање МЈ, то звучи као да описују две различите особе. Један је био здрав МЈ, други је био неко други, неко у близини смрти, пун болова и осталих дрога, те је пуно иглица марака. Можда да је умирање румунски, не прави МЈ.

  14. м2кг каже:

    Ја не купи целу 'дрога' било шта. Се било ко сећати се "Моонуалкер", ин 1988? Јое Песци је лик? Мицхаел је био против дроге у филму. Мицхаел Јацксон је написао причу. Не верујем да је хыпроцрите. Ако он тако против дроге, зашто би се он на њих?

  15. м2кг каже:

    ЛостХигхландер --

    Према линк, он наводи да ЛаТоыа је најближи Мицхаел ... била сам под утисак "закуцавање" био. (Јанет)

    Такође, то је већа фотографија 'њим' у амбуленце. Пар ствари које сам хтела нагласити ...

    Тхе еыеброус, Мицхаел'с еыеброус има високу тачку, они не округле.

    Боју коже, Витилиго уклања све од пигменти коже. Овај тип изгледа као да има прилично лепо преплануо.

    Тхе парамедицс, ЦПР није учињено на раме, то је учињено на прсима. (Иве 'узети ЦПР курсеви ...)

    Целу ствар је само тако сумњив.

    Ох, а члан, мислим да је БС Неусофтхеуорлд није најтачније извора ИМО.

  16. царелесслове46 каже:

    Фотографија је Мицхаела у Хитна соби у болници .. Постоји заиста није
    да је много простора у хитну помоћ. ЈА имати био хандсоме код свачији коментаре током последњих неколико дана и тамо су пута да сам био уверен да Мицхаел учинио заиста позорници своју смрт .. Након читања ЛаТоыа интервју ипак, ја сам сада није тако сигуран .. Чак Лиса Марие Преслеыа Мајк изјавио је да је окружена пијавице и вјешалица на .. Она је покушао узалуд да зидом продрети до људи да би добили близу њега, али то је био узалудан. Ова цела ствар је једноставно одвратан ..

  17. тхриллер777 каже:

    човек није (и кажем да се у садашње време, јер хес жив) на дрогу! им болесне расправе да! и медији да је смеће, они праведан оскудица за узмутити контроверзе добити ратингс. сви који су икада урадили. мислим хајде. Мицхаел је нежан човек који никада не би ништа учинити попут дроге, плус је престрашите од игле! омогућава гет реал ппл!

  18. МыБеловедМЈ каже:

    Саманта, морам вас цоррет Они су били обожаваоци дерања: Ф ** к тхе пресс, Мицхаел сте најбољи. (И Мицхаел, ако икад схооулд види ово, жао суеаринг:)) Мицхаел О `е се по телу неке Бары дудес место, испоставило се да се још једна лаж. Они би требали озбиљно црпе сторыс равно. И Јермаине, саиф да је он један дан желео да има Мицхаел бурриед ат Неверланд. Ехх "један" дан. Шта је доврага то значи. Сутра, у недељу дана или 10 година лол. Опет, ова породица је лош помоћи мицхаел о томе. Нажалост не саблазни

  19. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе каже:

    ЈА стварно донт 'брига шта се дешава .... Ја се увек радо враћају на ову уеб страницу како би опомињање мене тај Мајкл је још увек жив .. ЈА стварно СТВАРНО МИСС ГА ... ја не могу СТОП плачу ОМГ ... сам се надам да је неко време УЗИМАЊЕ ОФФ ТО смири и остало ... .... МЕДИЈИ посстено сруа̨ене ГА .... ФУК Пресс, Мицхаел УР ТХЕ БЕСТ!

  20. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ каже:

    @ Мг2к:
    Ја потпуно слажете са моонуалкер ствар, ја стварно гледао сам га прошле нигхт.анд потпуности сагласни да он није дволичан цос он је певало тако пассионатлы о он је веровао у ствари, тако да сам хиглы сумње хес гонна го то дроге израсток хес потпуно против њих , њен попут њега пјевајући пјесме излечити свет и онда иде и убијали све китови и давање деци Африке јести Стако.
    било ко други ко се слажете?

  21. уилкесксгурл каже:

    Питам се ко стави своју перика на њему до смрти фотографију?

  22. ЛостХигхландер каже:

    Ја знам то су таблоиди, али је то оно што је рекао: Ла Тоыа и овде је дужи интервју са њом (и остале вијести медија је брање горе ову причу)

    хттп://ууу.маилонсундаы.цо.ук/твсхоубиз/артицле-1199092/Ла-Тоыа-Јацксон-Мицхаел-мурдеред-И-фелт-старт.хтмл

  23. ејаы5131 каже:

    Пробе МЈ, О2 МЈ, и овај нови видео МЈ сви изгледају различити. Никад нисам гледао који је различит у само 3 месеца времена. Ја потпуно не верујем медија, како се може један човек "наводно" се на толико много различитих лекова одједном? Једино што ја дон; не разумем, ако је полиција у затварању на лекаре који су били прописивање, како ће оне бити процесуирани избегавати докторе? Не видим људе одласка у затвор само да помаже побјећи МЈ животу? Како би могао бити избјегнуто да је исход? И како би могао проћи МЈ физички ако тело му је било покривено у иглу марака, а ако је био дрогиран као њихове тврде, не би да се прикаже у физичком. Ја титаллы се слажу да је лекара фото није МЈ из пробе видеа. А како је било ко добити ову фотографију, зар ико зна име од пхотограпер медија утичницу или што он / она ради. Зашто су били Јацксон је посебно разговарао са ТМЗ време МЈ је био у болници? Знам прави МЈ је жив, али он је дефинитивно мртав за нас. Он никада не би могао вратити и ризика од провере свих навијача и медија. Погледајте како је свако реаговала ухенхе оптуззена ... знаш. Цео МУП оды ствар мессед уп превише, и као да Берры Горды ће отворити његова крипто обесити на МЈ док се одлучити где покопа. То је оно што је за погреб хоме. Зашто је његова породица рећи је гледао мирно и спавање на својим приватним гледате, али 2 сата касније ми, јавност, нису могли да имају отворени ковчег јер је био пријављен његово лице био оштећен од ЦПР. Жао ми је што тачно, али су они радили у лице да би таква трама узрок није могао бити?

  24. ловеандпеаце каже:

    Не, хитној фотографију је одведен ван амбуланте. То је био узети дечко зове Цхрис Уеисс. Превише ми да је снимљена на десној страни амбуланте, а не назад, као што можете видети телохранитељ блокиран прозора са својом руком. Ако на то гледате, тамо су нијансе црвене као одраз, Цхрис је носио црвену мајицу. Он је рекао амбуланте је 20 минута да оду, која је ак на њега, јер им је рекао да је кардиолошка хапшење. На левој страни би требало да у року од 8 до 10 минута. Он је Папараззи ће Медсцхоол.

  25. МыБеловедМЈ каже:

    Ја вас потпуно хаер. Људи треба да добију сторыс страигтх. Али, по мом мишљењу, то је само питање времена пре него неко показати истину мицхаел жива бића. Латоыа готово то лол

  26. уилкесксгурл каже:

    може неко тренутку дрога да ме у неверланд фотографија на ТМЗ

  27. ејаы5131 каже:

    другом питању фотографију на врху ове странице. Ако је ово само "пробе" зашто да су велике "то је то" у бацксгроунд? Они дон, т морати на овај рехеарсалс у Стаплес центру, и зашто је она присутна само у ову фотографију, али не види на пробе висе?

  28. ејаы5131 каже:

    Нажалост ВИДЕО

  29. супермом75 каже:

    опростите али ја не верујем, рекао је један урд латоыа у томе што звучи тако креиран и они су ишли у кућу пре него што су имали тражи и не кно човека ја не верујем у то једну реч о томе, и ако он може Безумник се свет са импостерс он може Безумник његове породице, који је знао мало о њему и верујте ми

    @ Ыоы смешно вам васпитати достојанствен и величанствен је био само прегледања то је смешно, али прочитајте ово
    хттп://ууу.маил-арцхиве.цом/цоалитионфорфреетхоугхтинмедиа @ гооглегроупс.цом/мсг04438.хтмл
    и то је то можда разлог зашто мицхаел еарлы далеко тако да ће све лоше о његовој прошлости би га ведро
    хттп://ууу.иллуминати-неус.цом/арт-анд-мц/фиелд-оф-арт.хтм

    хттп://ууу.хенрымакоу.цом/уас_мицхаел_јацксон_анотхер_ил.хтмл

  30. бгхоппы каже:

    Плус породице, каже да је отворен у ковчег пре форст травњак.
    Ако уатцх амбуланте пуцао на вас цев, можете видети и један момак корак до страну амбуланте и фласх. То је након што су се један сат устук ван на улицу (која је још једну заставу, б / ц било који професионални возач камиона бих ти рећи По доласку, у коју би се вратио чим угледа оних врата, или у најмању руку имали возило окренут док преузимања пацијента, такође их можете чути на брање возач, нема сирена, и нико је врло узбуђен о умирући краљ поп), видећете велики дечко блок задње прозоре са својим паус , али дечко скоковима на десној страни прозора као амб почиње вуча далеко.

  31. царелесслове46 каже:

    Мицхаел вероватно није физички проћи за своје турнеје осигурања .. Он мај имати је у алтернативним терапијама.
    Можда је он убризгава нечим што је реаговала на на начин да му на крају убијање .. Исто тако, ако је било
    узимање пуно рецепт медицине, онда можда и он сматра да је прихватљиво као дрога су 'прописане'
    од стране лекара. Он никад не би користи илегалне дроге.
    Било како било .. ћемо вероватно никада сазнати потпуну истину. Они ће бити то за дискутовање година .. Као што су и даље радити са Елвис. Мислим да је сада Мицхаел је умро .. али тамо су људи око њега није било јасно да је добро за њега. ЈА праведан надати своје породице могу добити на дну ове страшне трагедије.

  32. ејаы5131 каже:

    може неко послати линк амбуланте са судио, хвала!

  33. ејаы5131 каже:

    Ахггх, Аудио (дарн тастатура)

  34. Сосх каже:

    За Ејаы5131

    Задње пробе је коначни рехеарсел. Дакле све је тестирана на последњи пут. И расвјете, видео-аудио.

    Али ако се упореде 'последњи' фотографија на 'ласт' пробе видео, изгледа да су фотографије пхотосхоппед. Они су цолоурфулл, има изгледа да више пчелињих ефеката активан у леђа и плану него на видео. Можда да је био разлог за кашњење објављивања тхесе слика и видеа.

  35. МиссЦ каже:

    хттп://ууу.лоокалике.цом/лоокаликес/мицхаел-јацксон-цр.хтм

    Овај момак могао јако добро да буде део свега тога. Можда је "Мицхаел", који је био јурне у болницу? Мислим, личи његову кожу од оне на амбуланте и знамо Мишко је врло бледо, бледо и колико ће он све више бледо ако није дисања или умире.

    Такође, неколико сати дневно маил објавио овај хттп://ууу.даилымаил.цо.ук/твсхоубиз/артицле-1199092/Ла-Тоыа-Јацкс он-Мицхаел-убијен-И-осећа-старт.хтмл иако сам дон ' т кноткле да бисмо требали узети ЛаТоыас реч СО озбиљно.

    Драго ми је да сам не само на овом, надамо се да један дан (и ускоро) истина ће изаћи на видело. То увек ради.

  36. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ каже:

    ја донт мислити да ће убризгати себе виде као што је мрзи игле и дрога свеукупно, збуњујуће: С

  37. мјфан каже:

    Такође сам пронашао је да је крајње ак је требало да има проблема са дрогом, али он није показао на физичку. Ако је имао проблема са дрогом која је за одлазак на неко време, онда би се показала на физичку. Једини начин да не би показала се је ли неко фудгед ствари да би га тако да је прекривена могла ићи на излет ... или ... он није био на дрогама.

    Сада, без сумње су зависни о лековима против болова пре. Он је признао колико у телевисед клип у 1993 током првог сета навода.

    Такође сам пронаћи врло занимљиви да би покрити осигурање, ако му је умро од дроге предозирати, али не и од природних узрока. То је врло непаран.

    Ако је имао било какве лекове у његову систему када су спроведена физички не би га осигурање за дроге предозирати. Осигуравајућа друштва покушати изаћи из осигурања што је "постојеће".

    Иако ја мислим да би физички буде минули, плус уговарање осигурања да би платили за дроге предозирати, изгледа да ми као убиство земљиште, а не лажни смрти.

  38. идонткноу каже:

    ЈА донт 'кноткле да Ја верујем да је жив МЈ - али мртав или жив, постоји нешто врло мистериозни и околна Чудне смрти. Зашто су сва извештаја сукобљених? Зашто ми не знамо где је тело управо сада? Зашто је лекар одбија сарађивати? Углавном, оно што је, доврага, дешава?

  39. уилкесксгурл каже:

    Открио сам овај затворити интрестинг од рекоше тело је бели папир хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=сМГцЈФЦмнЦг

  40. мицхаељацксоннотдеад каже:
    1224:

    она још увек изгледа као лажни смрти у мени - не убиство.

    хттп://мицхаељацксоннотдеад.уордпресс.цом/2009/07/12/мицхаел-ис-стилл-аливе-деатх-ис-стагед-итс-а-хоакс/

    Мицхаел је био плаћен да 'умре' - не би заправо учинити концерата.

  41. МыБеловедМЈ каже:

    Не потраје Латоыас речи на добро. Мислим погледајте што је рекла на цонфференце где је говорио, она рече: Мицхаел увек, рекао је породични 1. и 2. навијача. Он је посматрајући сваки сингел од вас, управо сада, и он љуби вас све пуно. ДОХ! Зашто говорити о њему у прессенце смислу. Им драго да се моја сестра, узрок, ако је потребно за сопствене лажни ме смрти, она ће то сцреу уп. Апаррентлы лол

  42. уисхфул09 каже:

    необазриво,

    Им одређене Мицхаел ако има лажан његове смрти (што верујем) ћемо знати да ли је истина ускоро планирано или не. Мицхаел се чинило као да овај тип тајну. Он би желели показати Интернет, Им гуессинг. Мислим да је геније. Ако није му неко ће погрешити и истина ће изаћи на видело. Ми само морамо чекати и видети!

  43. Андреа каже:

    Можда је сада Латоыа рекавши да је 'убио' то поправити погрешити она донета у Нокиа центар! Хаха.

    Искрено, ја немам појма! Ти људи боље да њихове приче равно до више људи почети размишљати!

  44. ловеандпеаце каже:

    Тако је јуче тврдње које произлазе почео око Јими Хендрикс се 'убио' његов менаџер за осигурање средстава. Он је био присиљен узети пилуле и утопити се с вином. Ово све изгледа као да познаје. Питам се зашто је то тако дуго да стварно схватити шта се догодило са њим.

  45. ловеандпеаце каже:

    То је тако очита. АЕГ најмио лекар обавити физички, Др Тохме (Тоо Ме?) Ово би могло лако је фиксна за њега да га проћи, чак и ако је у лошем стању. Како би могло да се више очите су, неко је то био отплаћен од оних 'флыинг цолорс' резултате. Заборавите Др.Мурраы, можда је он крив лекар

  46. мелиа8383 каже:

    ЈА праведан оснивати данашји на уеб ....
    Јацксон је сестра каже да је умро у кревету лекара

    Лондон, 12. јули: Мицхаел Јацксон није умро у својој спаваћој соби је први пријавио, али на кревет у соби свога лекара, др Цонрад Мурраы преко сала, у складу са покојни пјевач сестру.

    'Не знам тачно шта се догодило, да ли је он даје му кисеоник, но Мицхаел заврсило у кревету. Лекар је покушавао да му ЦПР (оживљавање за срчани хапшење) на кревет, 'Неус оф тхе Уорлд котираним јој је рекао.

    Ла Тоыа покушао Мурраы упитан када је стигао на УЦЛА болницу где је Кинг оф Поп је био узет.

    Она је рекла: "Парис је у сузама и рекао ми:" Ту је Др Мурраы. Он је најбољи кардиолога у свету, како се ово може десити Тата? "

    'И рече му: "Реци ми шта се догодило?" Али он је био неизвјестан и једноставно рекао: "Он једноставно није то." Нисам била задовољна да је одговор, али морате бити опрезни као деца су били тамо. Осећао сам се чудно, а не десно.

    'То је био једини човек који је знао што је отишао на, али он није био теллинг ме. А онда је нестао, ', додала је она.

    - Ани

  47. ловеандпеаце каже:

    Проверите коментаре о 'лекар' Мицхаел најмио за физичко.

    хттп://ууу.ратемдс.цом/филецацхе/доцтор-ратингс.јсп?дид=5348

    "Страшно! катастрофа! лошији! неучтив! огроман его! арогантен оној! "

    Сигуран сам да су добри коментари су вероватно од њега и његово особље.

    Ја кликнуо медицинског одбора снимати, а не погађањем профила, што је тај тип? Леонардо ДиЦаприо у улов ме ако можеш?

    Да ли је ово право лекаром.

    Је он Др.Јацк Ф. Тохме или заиста само Др.Тохме Тохме.

    Очигледно он иде по Јацк и Јацкуес. Јесте ли киддинг ме?

  48. уилкесксгурл каже:

    Ја сам задивљен како ТМЗ добио слике од неверланд РАИД и лицемјерје добити копију од проскрипција испис из апотека, ако ико може објаснити ово за мене молимо вас да то урадите

  49. МыБеловедМЈ каже:

    ТМЗ је схитты телевизијских станица. Али ја сам само питао. Ми сада сви знамо да је "дух" у Неверланд, био сена. Па бих желео да се зна ко је сена, јер ако на то гледате више опет, сена има дугу косу, и изгледају као да је кудрав, баш као и Мајкл `с. Молимо зауставите ме ако сам звук на луди лол. ИМ јуст саыинг.

  50. мјливес каже:

    зашто нису било који од његових чланова породице бранецхи мицхаел против дроге те оптужбе? ти би њих очекивати да буду веома љут са медијима за таинтинг њихова брата / сина 'са слике чак и у смрти али можда желе да људи мисле да је предозиран, након свих бизарно полице осигурања ће исплатити велик време ако токсикологија извјештаји показују је учинио и још они 'добити ништа ако је умро од срчаног удара једноставан

  51. бгхоппы каже:

    Да ли је неко видио копију ове 'Политика'? НЕ Зашто је ико вољан да поверујемо Ллоыдс оф Лондон би заправо писати такве политике? Не покривеност за природну смрт, али је у реду предозирати? Није било
    и никад се политика као што је овај!
    Физичка доказ је једина истина коју можемо веровати. Слике и видео записе, и хересаы доказују ништа.

  52. динамит каже:

    није било ко види овај латоыа рекао да ће открити имена МЈ убице ако полиција не хттп://ууу.даилыстар.цо.ук/неус/виеу/88853/јацко-с-киллерс-намед/

  53. динамит каже:

    није било ко види овај латоыа рекао да ће открити имена МЈ убице ако полиција не хттп://ууу.даилыстар.цо.ук/неус/виеу/888853/јацко-с-киллерс-намед/

  54. Андреа каже:

    линк који неће да раде за мене из неког разлога! пише страницу није могуће пронаћи. било које друго да узимајући грешка?

  55. динамит каже:

    извињавамо се на други линк није у реду први 1 је право

  56. мјливес каже:

    динамит да чланак изгледа као да су се доле Вау готово попут латоыа'с буде силенцед

  57. мелиа8383 каже:

    Ок све сам нашла пјесму, то је стварно Цразы унрелеасед фром Мицхиаел Јацксон, Она говори о томе како га је "планирање" његов бијег из "систем" и "притисци", он је пронаћи место за сакрити се. (Тај што он каже у пјесме) назив песме је кссцапе (да, то је заправо написане на тај начин.
    Ако он лажни смрти, он је далеко од притисцима, он је иза себе оставити своју децу, ако он не желе да људи знају да је "мртав"). Ако се деца са својом породицом, он је увек ће их видети. Латоыа рекао, он не желите да урадите 50 показује, то је вероватно због тога је био имитатор О2 на конференцији! То му је био пробни приказ у видеу, ако хес' планирања његова побјећи, он је на сарадњу, зар не? АЕГ обезбијеђена за "предозирати"? ЗАШТО?

  58. Андреа каже:

    први линк не ради за мене било! Слажем се са мјливес. Чини се Латоыа се силенцед.

  59. мелиа8383 каже:

    И ако је значило да он жели да људи знају његово мртво

  60. динамит каже:

    Тај први 1 стран функционише за мене, њен ионако на даилыстар.цо.ук ако у оскудица то цхецк ит оут

  61. супермом75 каже:

    ок ту је ствар са латоыас изјава је она одједном рекао је он 2 мил у својој кући и јеуелеры нестала и то је било само око часа након његове смрти долази на латоыа и Јанет отишао у куца након његове смрти пре него што су се и тражи боље да су њихове приче јермаине равно, јер је рекао да је он био најближи леђа кост хмммм и ја сам још увек радимо на проналажењу ову страницу Открио сам раније човек каже да је видео девојке од тела и да је први јернаине и његова супруга појавио и тек након тхгирлс видје га, рекао је он одведе децу на види свог оца, а потом га, каже латоыа није дошао на човека

  62. динамит каже:

    Зашто је то латоыа и Јое јацксон мислити је био убијен а остатак породице рекли ништа, Јанет је врло мирном јер она апперед награде на схоу, и учио га је ближе, а не са Јанет латоыа?

  63. мелиа8383 каже:

    Увек сам мислила да је он у ормар Јанет?

  64. динамит каже:

    Никад нисам волио латоыа увек чинило да је непоштен и изван себе, Тхереса нешто о њој тај офф стављајући ме

  65. мјливес каже:

    Мицхаел је истинито да најближи Јанет из свих сиблингс и она није рекао реч
    Такође ако неко му је "кичма", то је био Катхерине не јермаине као што је наведено у спомен иако се фер можда он је рекао да је управо зато што је осећао близак Мишко у време

    динамит уебсите који сада ради и шта сам читао латоыа рекао, очигледно је неко верује односно групу људи уротили да убиства Мицхаел направити новац .. то је могуће. АЕГ можда га је убио јер је он то одбио да учини 50 концерата, а они позна своју евиденцију продаја ће ићи кроз кров, након његове смрти (које су)
    Да ли је неко сматра да је можда ипак латоыа је намерно заблуду јавност тако да ће људи мисле да је убијен и стога дефинитивно мртав, а упитан би зауставили и могућност да је он лажни његовој смрти? ово би могао бити неки други начин доводе људе далеко од истине, а више детаља који долазе из ове тзв уморство вероватно мање људи ће размотрити своје смрти један хоакс. Такође сам пронаћи ВРЛО сумњиво фаул који је владао је готово одмах и сада седмице касније се погледа у поново. било је то никада владали и неко је лагање или су нас покушава избацити ван стаза
    лове тхис сите бту коментарима су досадне како би ишли укорак са админ иако можда могли боље организовати их

  66. динамит каже:

    Мислим да су они можда трыин бацати нас са целе убиство ствар,
    ако је био убијен, надам се шљам који убио трунути у затвору за њу, али ја још увек верујем у моје срце да хес жив.

  67. супермом75 каже:
    1154:

    цхецк тхис оут парцеле тхицкенс
    хттп://ууу.тмз.цом/2009/07/03/ллоыдс-оф-лондон-овердосе-цлаусе/

  68. супермом75 каже:

    погледајте ово АЕГ плаћени, али су рекли да они нису за његов сервис
    хттп://неус.ббц.цо.ук/2/хи/ентертаинмент/8146395.стм

  69. dynamite Says:

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 Says:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive Says:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dynamite Says:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Make sense?

  76. ejay5131 Says:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.