Fakta a analýzy za 'smrt' z Michael Jackson

9. červenec 2009
admin

Okolnosti smrti Michael Jackson byly sporné, od prvního dne. Nechceme říci, protože jsme ', kteří nejsou schopni přijmout pravdu', nebo se chtějí 'špatně mluvit o mrtvých', říkáme, to proto, že je to fakt.

V neustále se měnícím informacím, povídky a obviněních spojených s 25. červnem 2009 a dále, je velmi reálná.

Skutečnost: Když Michael Jackson smrti byl poprvé oznámil, jsme oznámili v médiích, že utrpěl srdeční zástava ve svém domě v Los Angeles. Přestože se jeho osobní lékař byl v době údajného Collapse byl schopen být obnoveny. Byl vyzvednout do zdravotníci po 911 telefonátu bylo z pobytu. Během jízdy v ambulanci do nemocnice, zdravotníci pokoušeli marně oživit zpěvačka, ale bezvýsledně. Po příjezdu na UCLA Zdravotní středisko, lékaři setrvával ve snaze oživit své tělo, ale po podávání CPR a kyslíku za téměř 40 minut, byl vyhlášen mrtvých na 2.27pm.

Další analýza: Nejprve jsme oznámili, že je to jednoduchý případ srdeční zástava. Příběhy pak začaly vycházet najevo, že Michael Jackson osobním lékařem, Dr. Conrad Murray, údajně spravoval snímek Demerol k zpěvák jen půl hodiny dříve, než se zhroutil. Byli jsme pak řekl, že Michael Jackson byl závislý na bolesti, a bylo po mnoho let. Toto prohlášení pak vybuchla do vstupné ze zdrojů, které nejenže bylo MJ závislé na bolesti, ale že on si vzal koktejl 12 různých léků kaľdodenních!

A telefonátu bylo z pobytu Michael Jackson, který se členem jeho týmu, půl hodiny poté, co zkolabovala. Dr. Murray byl neúspěšně správě CPR Michael Jackson se na své posteli na půl hodiny, než si myslí, že je to dobrý nápad, možná dát zdravotníci hovoru.

Níže je zvuk z volání a přepis toho, co bylo řečeno. Existuje mnoho otázek o této výzvy, které stojí mimo. Totiž, proč zaměstnanec neuvádí, že 'Gentleman' byl Michael Jackson, nebo zvuk více hysterikové, smutný, nebo šílený. Věříme, že u většiny lidí, pokud jejich zaměstnavatel byl umírající na podlaze na infarkt, že budeš křičet do telefonu něco ve smyslu: 'Prosím, Rychle a zachránit ho, Bože můj!' Etc etc . Vzhledem k této osobě zaměstnavatele byl Michael Jackson, jsme přesvědčeni, že by bylo o to víc hysterický.

Za druhé, proč provozovatel není zeptat, jestli tam byl impuls? Měli bychom vycházet z toho, že to byla společná procesní otázky spojené s ALL 911 telefonních hovorů.

Za třetí, proč provozovatel zavěsit na konci hovoru zcela v klidu, jako kdyby 'Oh se zdá, že mají páky na to, že jsem ho prostě nechat na potom'. Rádi by si myslel, že to byl také společný postup 911 k pobytu na lince do zdravotníci přijet s tím, že veškerou pomoc, kterou může. 'Zavolejte nám zpět, pokud budete potřebovat pomoc' ... promiň, ale neexistuje žádný způsob, jak jakékoli 911 Operátor by se nikdy říci, že zejména v případě, že osoby, které jsou nazývané asi je údajně umírající na podlaze. Samozřejmě, že by potřeboval HELP, že je někdo RIZIKO!

A konečně, protože volající neuváděla, že osoba, na podlaze byl Michael Jackson, jak to, že dav obklíčili sanitku, když byl odvezen do ambulance v přední části svého domova? Mějte tyto věci na paměti, jak si poslechnout níže.



Následuje přepis na 911 telefonních hovorech

Operátor: zdravotník 33, jaká je adresa vašeho nouze?

Caller: Potřebuji sanitku, jakmile to bude možné, pane

Ok pane, co je vaše adresa?

Los Angeles, California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ano,

Ok pane, co je na telefonu číslo, které voláte ze?

Vážený pane, máme tady gentleman, který potřebuje pomoc. Je to přestali dýchání, on to není dýchání a my se snažíme pumpy ho, ale on ne, on není ...

Ok ok, jak staré je to?

Je to 50 let, pane

OK. On to není vědoma, že není s dýcháním?

Ano, on není dýchací pane

A on to ani není vědom?

Ne, to není vědom pane

Ok (pauza). Dobře, je to na podlahu, kde je mu na právě teď?

Je to na postel pane, je to na postel

Ok pojďme ho dostat na podlahu

OK

Ok pojďme ho dostat dolů k podlaze. Budu vám pomohou s CPR hned, Ok

Potřebujeme ho ... potřebujeme ...

Ano, jsme již na cestě tam. Jsme na cestě. Budu dělat co mi může pomoci po telefonu. Jsme už na naší cestě. Řekl někdo vidět ho?

Ano, máme osobní lékař sem s ním, pane

Oh máte lékaře tam?

Ano. Ale on to nereaguje na nic no ... no ... je to nereaguje na CPR nebo nic

Oh, OK. Tak jsme na cestě tam. Pokud váš chlapík dělá CPR a jste pokynů lékaře má vyšší orgán než já. A on to tam na scénu

OK

Řekl někdo svědkem, co se stalo?

Ne, jen lékař, pane. Lékaře byla jedinou zde

Ok tak učinili lékaři zjistili, co se stalo?

Doktore, jste vidět co se stalo, pane? (neslyšný hlas) Vážený pane, jen, pokud můžete, prosím ...

Jsme na cestě. Jsme na cestě. I'm just absolvování těchto otázek na mé zdravotníci, kteří jsou na cestě tam, pane.

Děkuji pane. On čerpání, je čerpání svého hrudníku, ale to nereaguje na nic pane. Prosím

Ok, dobře, jsme na naší cestě. Jsme méně než jeden kilometr daleko a my tam bude v brzké době.

Děkuji pane, děkuji

Ok pane. Zavolejte nám zpět, pokud budete potřebovat pomoc. Děkujeme vám

Skutečnost: záběrů Michael Jackson byl odvezen do sanitky byl rozeslán do jedné hodiny od něho bylo přijato do nemocnice. Obraz ním 'údajně' v ambulanci se zdravotníci snaží oživit mu byl později propuštěn by ET.

Další Analýza: Jak již bylo uvedeno v předchozích míst jsme se již najít platnosti obraz Michael Jackson v Lékárne diskutabilní přinejmenším. Záběrů z ambulance opouštějí domov je rovněž předmětem podezření. Za prvé, proč je to, že sanitka je podkladem z MJ na cestě soooo pomalu? Pokud se zoufale snaží pracovat na sobě do zad, by měly být hnací co nejrychleji?

Pak, jako sanitka konečně zády a pohony dolů na ulici, není dokonce o je to siréna. Opět platí, že by se jim bylo ve spěchu zachránit krále pop?

Rovněž se zdá podezřelé, že turistický autobus právě stalo řídit minulosti MJ domovské jako ambulance byla vytahování brány.

Zobrazit záběry zde: http://bit.ly/9QOJQ

Pokud jde o tento obraz. Jediný obraz a žádný druh důkazu, že toto vše proběhlo je Michael Jackson v době pracoval na sanitku a vzhledem k tomu, kyslík, které zdravotníci. Velmi velká otázka je, kdy a kde byla tato fotografie vzít? Michael Jackson, kdy byl uveden do ambulance, byli uvnitř zavřené brány svého domova, bez tisku současnosti. Když mu bylo bráno z ambulance, no tisku byly nedaleko. Také, jak by se z pohledu výše záběry, mimořádně tmavý odstín z ambulance okna znemožnil, aby viděli, kdo nebo co je uvnitř. Jak to, že tento obraz byl schopen se přes velmi tmavě tónovaná skla po nějaké době mezi MJ době, kdy byl uveden do ambulance a vyjmeme na UCLA Medical Center, přestože neexistoval žádný mediální dost blízko na obou místech se byly schopny přijmout taková rána?

Skutečnost: Michael Jackson osobní lékař, který byl údajně v době jeho zhroucení, odmítl podepsat úmrtní list. Byl také hlášeny chybějící dobu 24 hodin po smrti zpěváka byla potvrzena. Po počáteční spekulace regardin lékaři zapojení do smrti a přítomnosti všech vražda, média pak zajištěno, že nás Dr. Conrad Murray byl dotazován policií a byl podezřelý v souvislosti se smrtí Michael Jackson.

Další analýza: Pro profesionální lékař, to lékaři akce byla od začátku podezřelá. A možná vstřikování drogy před údajným kolaps MJ první říká, že byl přítomen, když MJ zhroutila, poté se měnící jeho příběh jen na 'happing aby ho našli v bezvědomí na své posteli'. Správa CPR na postel. Odmítlo podepsat Michael Jackson smrti certifikát, a poté bude chybějící dobu 24 hodin. Jeho auto je zabavili a hledají důkazy. To vše, a jsme oznámili, že se nejedná o podezřelý. Vpravo.

Skutečnost: Michael Jackson se 'těla' byl airlifted do márnice a Sherrif záchranný vrtulník.

Další Analýza: číslo jedna otázka, spojená s touto částí podivné události tohoto dne je tato: Proč?

Pokud Michael Jackson byl skutečně mrtvý, co byla potřeba k jeho letecké neživého těla do márnice? Nebude to mít zřejmě udělal větší smysl pro letecké ho ze svého bydliště do nemocnice, a doba střadatel, který by mohl mít znamenala rozdíl mezi životem a smrtí? Uvážíme-li, že sanitka vybral ho, aby jel pomaleji, není divu, že se nepodařilo ho zachránit, ale proč jít ke snaze organizovat vrtulníku na dopravu ho do márnice? To jen se zdá zbytečné a nadměrné ... pokud, tam byl další důvod, aby tak učinily. S ohledem na tuto skutečnost vzít jiný pohled na záběry z vrtulníku jezdit do márnice, které zde.

Jak všichni víme, mnohé, mnohé další podivné události se vyskytly ve dnech následujících po 'smrt' z Michael Jackson, ale tyto události, události z 25. června 2009, které mají dát otázku, je to pravda v myslích lidí po celém světě.

Tagy: Smrt Hoax, předstírají smrt, média
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Média | Komentáře (122)

122 Reakce na "fakta a analýzy za 'smrt' z Michael Jackson"

  1. Sosh říká:

    Jsem se zmínil, že dříve, ale není to divné neexistují žádné obrázky vůbec.

    Pokud osoba tohoto stavu umírá (Diana například) na paparazi isvery agresivně fotografování, které mohou být prodávány za spoustu peněz.

    Pokud Michael Jackson byl potápění na neznámém místě v Atlantickém oceánu a on bude mít farted, příští den, fotky z této 'akce', jsou uvedeny ve všech novinách nebo internetových stránek v plné barev a rozlišení, takže si můžete stáhnout na ploše!

    Nyní se předpokládá, že mrtví a máme pouze obraz, je jedno, kde ten, kdo (je mostlikely nehledáme, jako Michael) ležící v ambulanci s plnou medic zaměstnanců o této osobě!

  2. Tichý Jeden říká:

    Mám pocit, jako bych se nanese dvojité v závěrečné zkoušce fotky Michael Jackson a je uzavřeno s MJ imitátor. Může někdo prosím, analyzovat a porovnávat následující obrázky:

    1. Michael Jackson Reheasal Picture:

    http://www.zimbio.com/Michael Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael + + Jackson + závěrečná zkouška + + + obrázky Revealed

    2. Obrázky z Dvakrát z jeho internetových stránek MySpace:

    http://www.myspace.com/carloriley

    Prosím, dejte mi vědět, co si myslíte.

    Díky.

  3. dorleac říká:

    i celkem souhlasit nemáš.

    On je víc, než nás živí.

    btw, zaškrtněte toto video http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

  4. carelesslove46 říká:
    hod.

    I didn't slyšet Provozovatel
    Sdělte volajícímu zavolat zpět.
    Audio stream skončila před které by mohly být vyslyšeny.
    Ví někdo, kde můžu poslouchat na plný přepis? ... Já opravdu
    doufám, že to byl velký podvod,
    ale vážně, může každý představit, kolik lidí bude muset být zapojen s cílem strhnout něco tato velká? ... Nyní s Presley
    je to neuvěřitelný, protože je to mít přátele na vysokých místech, jako je předseda a
    dalších vládních úředníka.
    Rovněž vysoce postaveným členům policejních sil ... Ale jako pro
    Mike .. I dont know ... Souhlasím
    Jsou věci, které jsou o této podivné celou věc .. Těším se na čtení jiné připomínky ..
    A Mike, ať jste kdekoliv
    buď v tomto světě nebo v příštím ... Stále Love You .. xxxx

  5. giggsey82 říká:
    hod.

    I když jsem byl naštvaný na slyšíme o MJ smrti na 25. června i to, že jsme stále více otravné zdají být přijata proudu bez pádla celou cestu až k památníku jsem přemýšlel, pokud byl naživu MJ určitě by chtěli být tam slunit slávu v tom, co by bylo v podstatě jeho největší výkon v outwitting médií, tak od myšlení byl chystá skočit z rakve, aby waling se na jevišti zpívat Člověk v zrcadle jsem byly čerpány na gentleman, který začíná Jsme na světě

    jsem byl přímo na něj dívat, zatímco služby a mysleli všichni víme MJ jako bílý co lepší způsob, jak se schovat, než se vrátit do své přirozené barvy pak jsem se díval pozorně na gentleman a MJ v jeho raném věku, jakož i vypadalo, jak jeho bratři mají ve věku, může si vzít fotografie MJ a digitially věku by to, že obraz na 50 let vypadat neznámé zpěvačky v jsme na světě! někdo dostal software k tomu, že i nám ukazují výsledky?

  6. giggsey82 říká:
    hod.

    Kdyby to bylo co MJ mrtvici génia a obrovské cahones na scéně svou vlastní smrt a poté provést na vlastní památník se všichni bez dozvěděl.

  7. feyaya říká:
    hod.

    Souhlasím se neznámý zpěvák zpívat "my jsme svět" vypadalo velmi svérázné, ale podívejte se na jeho čelisti line. nejsou Michaela čelistí širší než ty? Já jsem přemýšlel, že by se stanovit snížení operaci čelisti line. a co jeho hlas a jeho zuby? přiznat, že i chlap je podezřelé a upřímně ho třeba trochu strašidelný. Přemýšlel jsem o tom, jak jeho oči jsou tak velké, a to i přesto, Michael má velké oči, ale nejsou velké v příšerný pocit ... ale pak, i když se o něm v thriller. po makeup pro video, byl schopen učinit vše, co o sobě objeví plazivý, včetně jeho rozšířila oči. co si o tom myslíte?

  8. Mjisalive1 říká:
    hod.

    mohl bys plz říct jméno toho člověka, který skutečně řekl o něm?

    a ještě jedna věc ... MJ vždycky chtěl, aby jeho klon ... jeho nejvnitřnější přání u dá říct ..

    Možná, že "podvodník" je klon mj .... n možná tato osoba je "Real MJ"

    ... nebo jako u řekl ... náhoda?

  9. Tizzy říká:
    hod.

    Také jsem si myslel, že chlap v Servië bylo trochu podezřelé. On certanly creeped mi, že to určitě! Možná, že je MJ? Uskutečnil se nějaký info na toho chlapa, aby někdo zjistil?
    Pokud jde o klon teorie, možná Paušální je jeho klon, trochu? Musím říct, ze všech 3 děti, on je ten, který se podobá MJ nejvíce!
    Pokračujte v dobré práci na tomto webu

  10. Sara říká:
    hod.

    První bych chtěl říct, že děláte skvělou práci s tímto a držet krok s aktualizací!
    To je to, co se mnou,
    "On není vědom? Je to hra kočky s dýcháním? "
    Než po volajícího říká, že to není dýchací provozovatel askes,
    "On není vědoma?"
    Uh ... ... co je to za otázku?
    Já vím, že můžete stále dech, zatímco v bezvědomí, ale může vám není dechem zároveň vědom?
    Un-potřebné otázku bych si říct.
    A co se děje se všemi unnessesary otázky?
    Co je vaše telefonní číslo, jak je to staré.
    Zpočátku to znělo pravda, ale než jsem znovu přečíst přepis a vypadá to tak divný.
    A proč by lékař neměl ho na podlahu?
    Ne všichni lékaři by měli vědět, jak provádět CPR?
    Gah!
    A oprator vedeném opakování "na podlaze" příliš ...
    Je to tak šílený ...

  11. feyaya říká:

    to je dobrý pozorování. Opravdu nelze věřit, jsou lidé stále mluvili o všem "emotion" prezentovány na památku. k vzteku, i neviděli jeden zatracený slz! Vsadím se, že tam byly jen slzy štěstí z fanoušků, kteří vyhráli lístky. tak jako tak, jsem se pokoušela se vyjádřit na poslední příspěvek, ale není to zobrazující "odeslat komentář" tlačítko; kdokoli jiný, že mají problém?

  12. giggsey82 říká:

    Hlas je dobrý bod, ale můžete změnit váš hlas easliy dost zastavit sami snadno uznána jiné konstatuje, jsou za prvé, jak se chodí na přední michaelesque, a proč je to celé eyed a způsobem usmíval, kdyby byl skutečně MJ je to proto, že je realizován na sebe sakra jsem skutečně vytáhl ho

  13. Tichý Jeden říká:

    Zdá se, že ten kluk se jmenuje: Darryl Phinnessee. Přestože jsem konstatovat, že vzdálenost od spodní nose na začátek jeho rty se zdá ginormous. Takový malý nos.

    Nemohl jsem se zanechat vzkaz na nový příspěvek. Tak jsem to tu opouští místo, doufají, že pomůže.

  14. odettebennet říká:

    ahoj ... tichého jeden .. ano i vn carlo to vidět fotky i starší ... a já najít některé similarites .. však m jus dotčených Bou svého věku .. ale ano je to jus jeden pohled obdobný .. der 100s jsou v LAalone ... tak dats nt jeden problém .. neways i jus chtěl říct dat i opravdu chybět MJ .. I KNO HE IS ALIVE.BUT Já vím, že nikdy nebude provádět OPĚT NA SCÉNĚ ... (doufám, že COMS ZPĚT) GUYS WE CAN přivést zpět? ? WAT POKUD SUMONE dělá tohle všechno wid jeho ZNEPOKOJENÍM? Doufám, že je bezpečná!

  15. MyBelovedMJ říká:

    No, než se neznámý zpěvák apeared na scéně někdo řekl: My tě rád víc, připoj se k nám Michael. Ehh Docela divný

  16. Andrea říká:

    Vše co vím je, že chlap, který zpíval na začátku jsme na světě, strach prdeli z me (omluva jazyk), ale je to pravda! Pochybuji, že byl MJ - protože nevím ... bylo to příšerný. Haha.

  17. Sosh říká:

    Chcete Tichý One:

    Existuje mnoho impersnators, ale myslím, že Carlo Riley chybí v důležitých podpis Michael: nose liší daleko. Myslím si také, Carlo má vypadat další podobné Johny Depp v některých obrázků.

  18. noisehammer říká:

    LÍČOVÉ chlapi .. Myslím, že jeho pouhá náhoda!
    ^ ^, Ale opravdu zajímavé, jak vypadá ...

    Po všem, MJ stále tam venku

  19. MyBelovedMJ říká:

    Klon je muž jménem Navi, můžete vidět na odkaz v některém z dalších lokalit zde .. Je téměř excatly vypadat stejně jako Michael, expectt pár věcí. Jeho hlas, jeho chůze, jeho oči. Check it out, a uvidíte, co myslím. Michael je naživu

  20. Sara říká:

    Našel jsem to,

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Nemám ponětí, pokud je to pravda ... .. ale kdo ví?
    Přečtěte si na to.
    Podívejte se, co můžete najít!

  21. MyBelovedMJ říká:

    Jen jsem to napsal, někteří to zní, jako by cesta Michael by ji. Ale mabye je to jen někdo, kdo chce peníze z toho, kdo ji leaged. Nevím.

  22. Andrea říká:

    Jen si přečtěte tento --

    'Li, jak se očekávalo, že koncert je obrovský úspěch, že se bude opakovat v Londýně a po celém světě.

    JackO a sám se také provádět na O2 Arena mimo hrob. Úžasný život-stejně jako hologram budou použity, aby ho objeví na scéně. '

    Hologram co? Haha. Vsadím se, že to bude on. Není pochyb o tom.

  23. feyaya říká:

    hologram, co? i to je možné. will.i.am vzpomenout, kdy se objevil jako hologram na CNN v den prezidentských voleb?

  24. supermom75 říká:

    ok tady je moje lookon tuto část první příběh byl Michael zhroutil na podlahu ve svém pokoji, pak je najdete na jeho posteli jeho lékař mé otázky, jak dlouho byl lékař, všichni tam byl zapojen žádný strach v hlasové i tam byli kuchaři thereand stráže, proč tam byl ne stráže v místnosti hmmmmm žádné pomyšlení na to a proč to není správné, když hovor, že se to stalo a byl s ním na cestě tam nebyla s ním na cestě tam nepodepsal smrti Certifikát způsobit, že ví, že není mrtvý michael byl strach z jehly a bolest, sestra říká na novinky, které by nikdy sám vstříkněte http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-sestra / a pokud to lékař nebyl vstříkněte, kdo si poslechnout všechny tři videa z jeho sestra je hluboké a velmi dobré informace o Michael I naleznou více informací o tomto a pokud je to v mozku, které se ještě mohl na měl otevřít rakev je to pro James Brown hmmmm

  25. goslinger1 říká:

    Pokud se všichni můžeme jasně vidět, že "Michael" v O2 konferenci nebyl skutečný Michael-pak rodina musí vědět něco o tom! Chci říct, no tak! Už jim není vidět, že video? Je tak zřejmé, že tomu tak není Michael. . . mu zdá až příliš mladí stejně.

    Kdybych věděl, že někdo byl kopírování totožnost člena rodiny, byl bych smutný! Já bych dostat dotčené orgány.

    Hmmmm. . . . není nic tohoto druhu. Rodina je prostě jít spolu s ním se z nějakého důvodu.

    Velmi zvláštní. Vzhledem k tomu, že není-li Michael byl skutečný Michael a proč ho nemůže zúčastnit této konference sám? Je klamání děje a rodina je zapojena.

    Zatímco my, jeho příznivci jsou vyšilovat říká: "Něco není tady," nejsou žádné zvyšování vlajky nebo výslechu věc! Na tatínka, Joe, se chtějí další pitvu. To mi hodí. Jakékoliv nápady, proč by to bylo? A proč je tam takový mluvit o jeho chybějící mozek? To je prostě divné.

  26. giggsey82 říká:

    Je docela plausable že neznámý zpěvák není MJ ačkoliv nese nápadné reseblemce a byl jsem okamžitě přitáhlo k němu, co je ještě více znepokojující, po přezkoumání záběrů památníku je senátor dáma se mírné škytnutí ona začne říkat, kdo zemřel 25. ledna pak opravuje sama do června by mělo být, že MJ jestli je skutečně mrtvý zemřel hodně dříve, než bylo řečeno iw ledna a jako dvojník byl schopen provést 50 harpuna pobytu, lidé v víte dostal v panice a rozhodl, že to byl dost je dost svět musí vědět MJ zemřela

  27. Andrea říká:

    Jen jsem sledoval rozhovor s ženou je Jackson rodinného mluvčího a na otázku, proč tam nebyl otevřenou rakev ona nonšalantně řekl: '.. kvůli rozsáhlé škody způsobené na jeho tváři, když se snažili resuscitovat ho'.

    Dobře, dobře. Já nejsem lékař nebo kardiologa. VUT UHM. Protože, když se dotýká obličeje mají co do činění s tímto CPR a snaží oživit někoho z tzv. 'srdeční zástava'.

    Tito lidé jsou v hrozné úsilí, aby jeho smrti se zdají reálné.

  28. dynamit říká:

    Vaše právo andrea, že se zvuk hloupá, jen dokazuje, ještě že to všechno byla falešná

  29. DawneVee říká:

    To byl opravdu dobrý post. Bylo sdílení s ostatními, protože se dostanete do všech míst, co se stalo nebo nestalo, že na skutečnost, na 25. června.

    Umožňuje uchovávat až kopání pravdu MJ fanoušky ...

    Už je to přesně 2 týdny, protože ten dnešní 'smrti'. Jak dlouho může být zachována těla na ledě těsně před tím, než začne rozkládajících?

    Četl jsem, že na zprávy, že příliš pitva lidé mají svůj mozek a analyzuje jej a ještě jednou je to dané zpět do rodiny, pak budou pochovejte MJ.

    Divnej, prostě divný ....

  30. monij říká:

    K Tichý: je dvojí vypadá ten v ambulanci ... podívejte pozorně na horní rty na obou mužů. Pokud jde o zkoušku picutre, těžko říct. To je trochu rozmazaný a příliš mnoho světla a obraz je převzat z dálky .. ale vypadá MJ.

  31. monij říká:

    giggsey82: tato myšlenka MJ umírají dříve překročily mé mysli to, že je pravděpodobně důvod, proč poslal dvojité na konferenci, protože MJ byl mrtvý. Ale přemýšlet o tom, že byla jen 3 minuty řeči (mohl být na několik sekund bez přestávek), jsem si jist, MJ by byla schopna reagovat na tisk, pokud byl již mrtev, nebo možná velmi velmi nemocný na smrtelné posteli .

  32. dynamit říká:

    Co je ten chlap v ambulanci didnt vypadat ho vůbec rty a nos vypadal odlišné, im přesvědčen, že byl s ním na zkoušku,
    Pamatuji čtení článku sayin měl 6 měsíců žít 6 měsíců a 1 den později HES mrtvých,
    byla pravda, že článek nebo nahoru?

  33. annieareyouok říká:

    Podívejte se na to! k dalšímu páliti do své mysli, že je pryč? který uvolňuje prohlášení takhle?

    http://www.people.com/people/package/article/0, 20287787_20290557, 00.html

  34. DawneVee říká:

    Andrea,

    Nechal jsem tento komentář v jiném oddíle, ale dostat ...

    Zábava Dnes tvrdí zdroj řekl, že otevřenou rakev za MJ v soukromé prohlížení a vypadal mírové a vypadal, jako byl v režimu spánku.

    Takže pokud jste slyšeli, že spokeperson prohlásila, že byla uzavřena rakev kvůli škodám na jeho obličej a tento zdroj na ET tvrzení byla otevřená rakev a MJ pohleděv mírové, a je k vzteku, který se mluví pravdu!
    Zde je odkaz, takže si můžete přečíst sami:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Všechny tyto 'zdrojů' poblíž Jacksons muset získat jejich příběhy rovnou před hlášení kamery ...

  35. mysticallymagestically říká:

    @ Andrea: Wow. Dobře, pojďme se jen předpokládat, za druhé, že on udělal rozsáhlé poškození obličeje (z jakéhokoliv důvodu ... jak je to nepravděpodobné). Existují způsoby použití make-up (v takovém případě se Jackson rodina mohla mít snadno koupili nejlepší post mortem služeb na světě!), Aby každá osoba, podívejte se v jednom kuse. To je taková hloupá výmluva, nemohu pomoci, ale smát se na šílenství na všechno.
    Každopádně, myslím, že celý tento příspěvek shrnuje hlavně proč jsem zpochybnění legitimity své "smrti" daleko nad všechno ostatní, co se zdá být podezřelý. Vše o původní telefonní hovor, a lékaři jsou v blízkosti prostě nemá sečíst.

  36. supermom75 říká:

    ujistěte se, že na vyzkoušení všech mých informací v rámci tohoto oddílu Mystery Singer 'Jsme svět' má tajemný Obdobnost Original Michael Jackson podle vás komentář bude mazed i dokonce našel info, že chlapec přišel dopředu a řekl: "Michael Jackson nikdy dotekl se ho a celý případ info řekl, že nikdo na veřejnosti i na vitigilo a stránky michael projevovat svou kůži měnící i love michael a já nejsem vede k zastavení hledali ho, a já jsem jel se dostat až na dno i vůni vražda

  37. feyaya říká:

    DAWNEVEE, to je přesně to, co jsem přemýšlel o jeho tak-zvané těla. může být zachována pouze tak dlouho, že? Slyšel jsem, že to samé o jeho mozku. Jsem jen zvědav, jak daleko, ľe se táhnou na to. Brzy si budete oznámit 4. pitvu a co ne. je to prostě směšné. Viděl jsem, že sanitka obrázek jej dnes v magazínu v Walmart a přestože jsem byl přesvědčen, že dříve, než to není michael v tomto snímku, který byl jen potvrdila, neboť bylo rozšířeno; rozhodně nebyl michael.

  38. wndrwmn67 říká:

    Byl jsem na cestě k přijetí mé děti do Chicaga a dnes učinila cd naslouchat všem se Michael Jackson písničky, které jsem nikdy neslyšela. Jedním z nich byl nepřekonatelný a já jsem slyšel následující řádek a měl "aha!" Moment: Možná, že měl na mysli toto obrazně řečeno, ale to by mohlo mít velmi dobře, byl doslovný.

    Linka z písně "nezrušitelná:"

    "Teď už se nemůže zastavit mi dokonce mysleli si myslíte
    že pokud mi bloku, kterou jste udělat vaše věc
    a když mi pohřbít pod všechny vaše bolesti
    I'm steady laughin ', zatímco navařování. "

    Ty prostě nikdy neví!

  39. wndrwmn67 říká:

    Jo a ještě jedna věc ... že můj způsob myšlení ... přesně se všemi bezohledného paparazzi tam, máš na mysli, abys mi oznámil, že ani jeden z nich se podařilo získat fotografii Michael Jackson po jeho smrti? Ten obraz by stálo za to bohatství a nemůžu pochopit, že nikdo podařilo dostat nějak!

    A ano, udělal někdo chytit příběh rakve po pamětní služby? Ten, co jsem četl, že byla uvedena na MSN to homepage uvedl, že ani v rakvi nebo pohřební vůz byl vidět po pamětní služby. Nevím o platnosti tohoto tvrzení, ale jeden zázrak.

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

  40. supermom75 říká:

    MEDA Lies MICHAEL ANI říká na toto video CD spolu s REMEMBER MÉDIA uvedené MICHAEL PRÁVĚ TEĎ rozhodne odmaskovat JEHO DĚTI těsně před jeho smrtí HE odhalili Jejich užití dávno NA FOX uvedením tóny HOME VIDEO'S jsem také nové Micael a potkal se s ním a šli K Nezemi A já věřím, že by FAKE jen abyste se dostali dál od padělků VE SVĚTĚ

    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  41. melia8383 říká:

    To by mohl být podvrh, stejně jako úmrtní list. Pokud všichni křičeli, že by udělal to samé u památníku službu, kterou jste nebudu měnit během 30 minut. Děti neprokázalo žádný druh emoce. Měly by se alespoň volal. Ale oni ne. Ze všech lidí tam s kamerami Není jiné obrázky, jiné, než jeho "poslední fotografii?"

  42. melia8383 říká:

    A jak ti to vzít fotografie MJ v "ambulance", když byl bodyguardi blokování oken? Ambulance nemá na sirény. A pokud to udělal "umírá", že se zdá, jako je vražda! Proč by ne rodiny dostat právníka? A proč nejsou tyto "pohřben" na tělo?
    Mohou plánovat "pomník" Věřím, že náklady. 1,4 milionu, možná 4,1 milionu
    (které nejsou placení), ale nemohou najít místo, na něm, aby "šli?"
    To je mi z toho hlava!
    Něco nezdá správné!

  43. He.is.alive říká:

    Zní to jako stádo impersonators se na tebe, a vyzývají k "krok" kdykoliv k soudu by MJ se blížící ... tenhle chlápek, Carlo, najdu je nejvíce přesvědčivá, ale! rty jsou příliš kulaté, příliš dokonalé. Pokud plastickým chirurgem Pevná rty vypadat více jako MJ to udělat, bylo by téměř nemožné poznat rozdíl, jak to vypadá. Však, že nemá účet na zvuk hlasu a řeči, chůze, a ... .. Dance!

    Tato postupná "smrt 'na MJ se stává stále tajemný o téměř minutu, ale jedna věc je jistá: příliš mnoho faktorů hovořit o hoax o inscenované smrti pak proti němu. Se nás všech blogů přispívají různé poznámky a další informace, to se stává více a více pravděpodobnější, že tam je určitě vražda zde!

    MJ vypadalo hrozně nemocná a slabá průběhu soudního řízení, pyžama a tak. Z tohoto důvodu je velmi možné, že pouze impersonators se objevil v jeho místo poté. Ten chlap, který se objevil v Londýně pressconference byla špatná špatná volba, to Carlo by byly zaslány, místo aby ji více beleivable.

    Dvě možnosti by mohlo přicházet v úvahu: 1. MJ buď zemřel cestou do 6 / 25, OR, 2. utekl před 6 / 25, je v ústraní a od té doby dostává mediální péče obnovit ho do svého bývalého sebe, co nejlépe, jak by se mohlo udělat.

    Zajímavé novinky o tento "deník" jeden blogger objevil info na derekclontz.com .... a .. Jak to bude "opředený" v médiích ...

    O médiích: jsou nyní ukamenován na všech drog info vznikající a jakmile sstup, že nové "info" bude zmíněno, aby veřejnost "svádění" režimu, ANYTHING odklonit od zaměřuje na fakta.

    To je určitě čas být skeptik!
    Díky za čtení ..

  44. DawneVee říká:

    Viděl jsem, že časopis v Wal-Mart na druhý den se obraz MJ v ambulence. Myslím, že to bylo OK! Magazine.
    A ano, protože zatroubil to jsme všichni dostali lepší vzhled a jsem na to zíral a zíral na ni a jen se divili, proč jeho obličej vypadal nafouklý a 'není v pořádku'.
    Nebyl nikdy žádnou zmínku z úst do úst recessetation (napsána špatně vím) tam byl? CPR jen pravdu?

    Dobře, tak víme, že byli přítomni, když žádný paparazzi ambulance přišel. Nebo snad ne?

    Mluvit o ambulance ... byly tam okna na obou stranách sanitka? Všechno, co jsem viděl, byly ty, na zadní dveře.
    pokud někdo prasklo jedno z pic MJ oknem ze zadní dveře, obrázek by byla přijata 'straight' vzhledem k tomu, že tato fotografie byla vzata v úhlu.

    Dobře jsem udělal matoucí sám tento večer.

    MJ! Kde jsi? Vyjdiž vyjít kdekoliv!

  45. dynamit říká:

    Proč didnt Britney Spears jít do památníku, slyšel jsem, že mluvil hodně b4 zemřel, řekl jí 2 vzdát hudby po ní cirkusové turné b4 ho zabije ji a
    2 trávit čas se svými dětmi, které způsobí, že všechny otázky

  46. supermom75 říká:

    tichého jedno Jsem velmi currious o této osobě myspace jsem jel podívat se do ní udělal splňovat michael že ho případné zaplacené dvojité když se podíváte na své fotky svým ebiny pic vypadá stejně jako eben kryt michael lol Nemůžu tomu uvěřit Alor je jeho fotky podobají Michael Jackson fotky na google

  47. Sosh říká:

    Mám rád tyto diskuse zde. Počasí MJ zfalšoval jeho smrti, či nikoli, je velmi živý na tomto fóru.

    Stejně jako nyní, se zdá, včelí více nekoncentrovaný přijde každý náš. Některé z nich jsou daleko přehnanější, některé by mohly být velmi reálné.

    Myslím, že můžeme být jisti, že to celé je smrt postupná nebo alespoň má některé velmi divné, co se děje.

    Možná, že Michael byl mrtvý na několik měsíců a jeho rodina už pohřbu. To by mohlo být důvodem, proč téměř nebylo nechť slzu na památku a tělo není ještě spálil (nebo již je).

    Ale nebude to být obtížné, pokud MJ zemřel před pár měsíci, aby tento novinky z úniku?

    Je rodina čeká se skutečný pohřeb, protože vědí, co se bude dít (Big vrátit na krále Pop?) Nebo se čeká tak dlouho, aby bylo možné udržet rekordní prodej nebe vysoké a počkat, až AEG skoncila the'Last zkoušku 'DVD ke zvýšení tržeb za tuto položku?

    Nebo je tam prostě žádný subjekt, pichlavý a žádný hřbitov je ochoten spolupracovat, aby hrob pro prázdné rakve?

  48. supermom75 říká:

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html
    michael zemřel dne 25. června právo číst tento a řekněte mi, jestli myslíte youi michael coppied král elvis nyní OMG

  49. ladylee1979 říká:

    poslouchat texty morfinu na Michaels krve na Dancefloor alba HES zpívá o své závislosti on zmiňuje demerol několikrát?

  50. Sosh říká:

    @ Supermom75:

    Elvis nezemřeli dne 25. června, ale tento článek o tom všem je hox je od 25. června 1978. Možná, že Michael byl inspirován bij Elvis a jeho smrt, než si všichni myslí.

  51. bexuk říká:

    Šance MJ stále naživu se stále méně a méně se každý nový den.

    Vypadá to, že rodiny navštívení jeho tělo v noci před -
    http://uk.news.yahoo.com/1/20090710/ten-jacksons-viewed-open-casket-before-t-c60bd6d.html

  52. bexuk říká:

    Ok, tak jsem se začínají věřit Michael Jackson byl opravdu mrtvý, dokud jsem to viděla-poslouchat, co říká, La Toya-'Michael Loves své příznivce, vím HES sleduje každý z vás, díky, že jste přišli a podporu mu '

    WTF?? Vsadím HES v Bahrajnu watchign celá sága rozbalovali! Je nám líto, ale to není to, co někdo, kdo právě ztratil svého bratra bych řekl.

  53. Mojofi říká:

    Ti říct, CPR, že bylo pro něj doma zlomila jeho žebra? Myslím, že byl trochu smutný? Ach můj bože, co by mělo věříme, nebo si myslíte, že?

  54. Víra říká:
    hod.

    Im přemýšlela, o různých prvků, a skutečnost, že jsme dont vědět Kde je jeho tělo, pokud ... Michael nebude stát zeleniny?
    Byl v jakési kómatu, si "stoupla" mnoho škody, takže je zeleniny.
    To by mohlo vysvětlovat, proč Paris volal že její bratr neprokázalo žádné emoce.

  55. Goldie říká:
    hod.

    jen čas ukáže, je-li michael zfalšoval jeho smrti
    Chápu, proč by to, že

    i když byl Michael I by měl dělat, aby se vyhnuli
    médií a ect.

    On havent mýtného pro děti, děti v tomto věku vypráví přátelé a lidé, jako všechno seacreats.
    tak snad budeme vyprávět své nich boule jsou starší.

    Promiň čtyři moje angličtina Já jsem z Dánska

  56. Angel36 říká:
    hod.

    Teď říkají rakev podniká prostřednictvím tajného tunelu do nokia centra, a že také jacksonsisters kde procházejí tam tanky ventilátorů.
    Rakev je v tom ze tombe Motown šéf Gordy.

  57. bexuk říká:
    hod.

    Zapomněl jsem dát odkaz na Michaela tři sestry mluvit na Nokia divadla je -

    http://www.tmz.com/2009/07/08/janet-michael-will-live-forever

    Poslechnout La Toya

  58. Andrea říká:

    Souhlasím s bexuk! Latoya by jeden zamazat se napálit! Haha. On je naživu, je to čistě evidentní.

  59. quesarasara říká:

    Nejsem si jistý tím, co protokol je v Kalifornii, ale kde bydlím (v PP), když je nouze zahrnující někdo není dýchání, cyanotické (modrá, chladu, slabý puls), a ve všech typech dýchacích nebo srdeční úzkost - pokročilá podpora života se nazývá. To obvykle obsahuje Předměstská typu vozidla s defribulator a certifikovaný personál, aby zajistily intubaci a podporu dýchání. Jsem se zmínil, že dny CPR byla provedena na horní hrudi (na brachiální plexus), pokud se podíváte do správné polohy CPR, je to provedeno v blízkosti (palce nebo tak směrem nahoru) z xyphoid procesu (v blízkosti bodu, v žeber ) a obvykle do 15 hrudi komprese a dvou dechů nebo čerpadla k ambu vaku jednou za dvě sekundy. Zajímalo by mě, jestli se ambulance měla pokročilé podpory života? Také proč ne lékaři mají defribulator na palubě v domácnosti, pokud mu bylo udělení takového 'silné' medikace. Jsme stále nemají ponětí, jaké léky případně medikace byl použit a do jaké míry. Je velmi možné, že neexistoval žádný lék ve svém systému. Je také velmi možné, že by mohl mít diprivan opustil svůj systém, je jen půl života 2-4 minut a musíte být na kapání mít účinek léku. Také toxikologii a pitevní zprávy nemusí být veřejnosti. Rodiny mohou dosáhnout affadavit nebo jakési důvěrné doložky s kraji tak, že je nikdy uvolněny. Já si myslím, pracoval v nemocnici, mohou se vyplatí i lidem, aby to ticho, nebo najmout PR dostat se na to. Jsou najala PR na zhasili tvrzení o sloní muž z kostí a hyperbearic komory.

    Kde je jeho PR? Víte, on musí mít někoho, uvedení zprávy a snaží se jasné, co se právě teď? Nebo je to mediální cirkus, aby čas Michael odpočinout až na turné?

    I also think it is extemely ironic about the multi-tracked audio and multiple angled video of his practicing with his dancers. Notice the song 'They don't really care about us' is the song he's practicing in HQ video and audio. All that's missing is an audience? And the subliminal message of the song speaks volumes when you look at it in context to the events that were to unfold in the coming days:
    Tell me what has become of my rights, Am I invisible cause you ignore me? Your proclamation promised my free liberty now, I'm tired of being a victim of shame, they're throwing me in a class with a bad name, I can't beleive this is the land from which I came, You know I really do hate to say, the government don't wanna see, but if Martin Luther was livin, he wouldn't let this be:
    I'm not going to put the whole song in but, isn't it just a tad bit ironic that this song is a battlecry of sorts. It's him wanting a legacy that he fought for justice, peace, and the right to be accepted amidst adversity. Okay, fine we establish that he was an activist in many ways, so- there's a hidden message here I think. I'm not sure what yet but things are starting to come together slowly. Either way, whatever happens all hell is going to break loose when a bombshell comes out, whether it's him being buried or pictures or sightings or the toxicology reports. I know all hell is going to break loose.

    But, it's great that we're questionings the evidence now. We have to question what's truth and what's fabrication. Whoever started this site, keep up the good work!!!!

  60. supermom75 Says:

    yeah but earlier he had a fall and damaged 2 of his ribs no one saw that interview i did so it was not the cpr lies all lies also the family said he looked like he was sleeping um ok so what about the interview were they say that there was not an open casket because his face was not in good shape after the cpr omg what bull i did not know you could damage a face during cpr come on now don't you think the family and the media should ge together before they talk lol get there stories straight how much is the media being paid and i heard in an interview with michael long time friend and god father to his children that michael was not poor or broke he had bought 46 4×4 for the family to play on before he died

  61. Mojofi Says:

    hhhmmm please try adn get some facts for us so we know what the fact is really.

    Is MJ gone or not? All i get is more comfustion.

    Are we too scared to cry for MJ or we don't want to accept what we heard? Přemýšlejte o tom.

    Am really sad and want to think MJ is even reading all this and laugthing at us.

  62. LeeAnn Says:

    At first, sorry for my english, I´m from Germany. Mám otázku. There were a lot of needle marks on MJs body? Ok, but why did the insurance company makes an insurance policy then? Are they blind? Or we stupid? Or what the f*** is going on here?

  63. wozniack Says:

    I have been following this blog for a week now. Dobré věci. I can't remember if this was mentioned or not, but thought I would post: http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2248:michael-jackson-death-hoax-part-deux&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

  64. supermom75 Says:

    that is the whole issue the remarks about the needle wholes are all lies but around hi heart it is not i guess he was not bald and he was not 112 he was 125 and the doctor who was there dr murray was not even legal to give drugs to michael in the state of cali he was not licenced there sorry for my spelling i am spanish but also note the insurance company will pay if it was drug overdose but not if it was natrual causes confusing michael hated needles that is another mystery to me he hated pain so who gave them to him i was thinking the same thing @ques about cpr i am still confused about this too and now the body gaurd comes forward says he made the phone call and the jackson have him staying with them right now hmmmm just leave it to me i am really tryin to find this out as a friend to michael i owe him that much and if he did fake it i know he would be the only one to pull it off like this

  65. supermom75 Says:

    also i just found out that debbie rowe said she wanted her kids and now she asked for a delay she has to think about it himmm so who is talking to her and how much are they paying her to let go although she does not deserve her children diana if you are reading this step in girl cause that woman sold her kids off she even said my kids do not call me mum cause i am not thier mum they are michael children as i quote her love you mikey

  66. quesarasara Says:

    The needle marks, throat/neck injections are not facts. Those are RUMORS! We cannot believe these rumors. People around him (Choppra, his old PR woman, his father, his brothers) they are all saying they really didn't realize there was a drug problem. It's a damn shame that we believe these claims. Those drug photos on TMZ, were found in 2004!!!! Come on! We can't believe everything the media tells us.
    *And, you cannot possibly take 40 pills of xanax and perform the way he did on stage, let alone father children who say he's “the best daddy you could ever imagine”. It's fabrication people!!!! Listen to the family, the ones closest to him. They are really the only ones who know!!!!

  67. MyBelovedMJ Says:

    MY GOD. Latoya, shut be logged in a room lol. She just revealed the truth. She just said: Michael loves his fans, he always said family was 1st the fans 2nd. He is watching every singel one of you right now. Thank you for comming out and supporting him. He loves you so much. OMG. Im glad that she aint my sister, if i was ever to hoax my death LOL

  68. ejay5131 Says:

    Maybe the reason they used the imposter at o2 was so MJ could leave the US without being noticed. Anybody remember Michael Jackson “Ghosts” he played like 5 different people in and you'd never know. The nurse, Cherilyn, was on Nancy Grace spilling her acid and she first told Nancy Grace she knew MJ all her life, then about 10 minutes later Nancy asks her when she first met MJ and she says” January 2009″. I'm sorry but isn't that only 6 months? And now they are repoting that when they raided Neverland they found syringes, IV drugs and major pills. UMMM, and no authorities looked into this?? I call BS. OKay and 40 xanaxe a night, come on, no tolerance of any drug would hold up to 40 pills a night. And about the congresswoman wanting to say Michael passed on the 25th of January and then corrected herself..she also called MJs daughter Katherine Paris, so she was obviously just confused. The media is stupid, they are all so worried about all the drugs, the allegations, the doctors, the paternity issue, the custody issue, the plastic surgery, poor Paris's tearless “breakdown”. wheres the body etc to really ask the real question…is this death for real?? But we all know how well the media controls peoples thoughts 1993 and 2004 ring a bell. Any person with a working brain saw right through all those lies. By the way here is the finale moment of the memorial with the the ” i'm alive and here forever”
    http://www.youtube.com/watch?v=Vz48zuOdt7c

  69. Samantha Says:

    But if that wasnt the real michael jackson wouldnt they have michael's real idenity? and know that it's not really him? and why would the imposter do this? Did he really die? UGH, its so confusing. But it's easy to beleive his alive, or not?

    but dead or alive, i love you michael you're in a special place in my heart. <3

  70. supermom75 Says:

    ok 40 xanax come on now my father is a doctor he said 40 would kill you at 100 lbs you should handle 1 ml if you take more then that you will sleep all day and you will be draggy if you take to much you will jus sleep all the time and you will be draggy the next day he said and michael had energy and he was not draggy they said he has sleep ap not possible my father said if he was taking 40x xanax

  71. supermom75 Says:

    basically 40 alone would kill him so the media is dumb

  72. Samantha Says:

    Oh, afew lyrics from His song “Blood on the dancefloor”

    To escape the world I've got to enjoy that simple dance
    And it seemed that everything was on my side

  73. stephykat Says:

    wherever he is..I hope he is alive, and reading this site which is not as public as one thinks, someone is reading..I hope he's laughing..he is a genius, marketing, unique and the most creative individual from this era..compared to Mozart, Shakespeare, Leonardo..a final revenge to evetyone who destroyed his career by their lack of creativity..man, such envious people all wanting a bit of talent plus the music mafia who only sees us singers and entertainers as profitable products..the more different you are the more hated u are..all focused on sexual issues that's all “normaloids” can come up with, but sorry..yes the promoters wanted their money back, family wanted money too, it's all an ultra capitalist i must have what he has world, except Cuba..maybe Castro wasn't that dumb, he did quite the opposite..create the best in evety area.I do hope this teaches everyone that true talent is born with..can't get it otherwise and to stop destroying art..why as there so much art during the Reinassance era? up to postmodernism?now?nothing..may Michael be an example and if he is alive please be happy, enjoy your world and yes, stick to your PC, and enjoy your masterpiece!!I'm at your feet and will follow your example of hard work at evety perfomance I have in the future.

  74. stephykat Says:

    ps watch the movie or better yet..”The Da Vinci Code”..about an order banned by the Catholic Church that does exist today, and is a well kept secret. You will begin to understand how certain people have left the gift of knowledge and art throughout the centuries and may help u understand a bit more about Michael and his messages to the world.

  75. supermom75 Says:

    you have to think his whole family was hurting in money too he owed AEG he had so they say then there is the mother went bank rupsty hmmmm but yet he was still spending how is this very confusing i used ask michael how are you still buying stuff while you are in dept he was silent about his money issues never talked about them ony the media did so the media could be way behind what michael really had and what he still needed to pay think about it how would the media know ALL his money issues got you wondering huh

  76. curious_george Says:

    Hello everyone,

    Please discuss the following…

    With so many blatant inconsistencies and things that don't add up, why is just “us” here who are questioning things? How come people in the media, at least 1 or 2, are not asking the same questions we are? Doesn't anyone else find this very strange?

    If MJ's death really was all a hoax, why are law enforcement and the coroner's office going along with it? Doesn't that seem impossible to believe? Obviously they have a body they believe to be MJ. If it's not the body of MJ, whose body is it? And in the case of a celeb like MJ, don't you think they would have verified his identity through dental records or something? I have a really hard time believing that paramedics and law enforcement and the coroner's office would be “in on” a hoax. You would think that someone would leak something to the public if there were any suspicions of something being amiss? Or hospital staff?

    Or someone from MJ's staff…..don't you think someone would have come forward, even anonymously, to raise suspicions such that it was actually in the mainstream news?

    And the video of MJ at the London announcement; it's so no him…yet I see pictures from this on the news all the time. Surely his family would know that wasn't him, surely any media people or paparazzi who've followed him would also be questioning this………so how come nobody has except us?

    How come nobody from CNN or major media has publicly questioned why celebs like Liza or Liz or Diana Ross or Oprah, etc. have been absent? Are the media just afraid to come across as insensitive so they don't ask the same questions we do?

    Why has nobody in mainstream media questioned why the ambulance left MJ's home that day, driving slow, no siren or lights….?…though it was reported doctors worked on him for an hour at the hospital?

    Where did the picture come from, the one of him supposedly in the ambulance? “WHO” provided this picture to someone? Was it a paramedic who took it with their cell phone?

    Why has nobody questioned the fact that none of the family members, children included, were seen to have any tears….not a one of them. A lot of squawking and dramatics but no actual tears.

    How come nobody in mainstream media, Jackon's family included, is pubicly questioning how the doctor was present at MJ's home that day, doing CPR on the bed when anyone knows that CPR should be done on a hard flat surface?

    So much doesn't make sense but it doesn't seem to me that anybody who has the ability to really publicy ask the questions is doing so…why?

  77. bghoppy Says:

    curious-george, I'm not sure what you are trying to say. Most of the question you have asked are why we all believe it hard to believe he is actually dead. How do we know there is actually a body? And why would coroner & PD go along? THIS IS HOLLYWOOD, BABY. That coroner's office has it's own TV show “Mission Road” (I don't know how that's legal in the first place, allowing a public official office accepting money to be a reality show that also stars dead people, who cannot consent.) And the police say that 2 weeks after a multi-millionaire died, they are now beginning to suspect foul play, but are going to wait 2-3 more weeks before investigating that angle, not to mention the death scene being opened and then researched later (about which I hear news people say that that might have given people time to remove evidence, but what seems more likely is that people would have PLANTED evidence.) I suggest reading up on some more historic posts on this site under all the articles to answer the rest of your questions and then we can discuss.

  78. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg omg ppl is this a photo of mj's open casket?? can sum1 explain plz i hope its not… michael is alive i know it….

  79. curious_george Says:

    bghoppy,

    I have read all of the posts. And I'm left wondering why nobody but posters here are questioning the inconsistencies and things that don't add up. Why isn't someone from CNN or some other major news outlet asking the same questions we're asking? The inconsistencies seem so blatant and obvious to me……….and I'm just Joe Q Public.

    Why isn't Anderson Cooper or Soledad O'Brien pointing out the same inconsistencies that we see? You think the media would be all over a story about a famous celeb staging his death?!?!

    The fact that nobody is questioning the many things that don't add up, makes it appear that a whole lot of people are in on this…….but wouldn't that be risky? The more people in on it, the greater the chance that someone will 'talk'?

    On a side note, I was watching part of the memorial on Youtube this evening. When they were singing “We Are the World”, I was floored to see MJ's kids in the front row, smiling ear to ear and singing along….almost like they were on stage at some school concert. Bizarní. I can't even imagine being that happy and jovial when standing a few feet in front of my father's casket, not even 2 weeks after he died. The whole memorial, frankly, was rather surreal and phony in a lot of ways.

    I can understand why MJ would have wanted to 'disappear' and get away from the stress and pressure and demands and money issues and media………but to stage your own death, and your family members to be a part of it, there is something very unethical and creepy about it.

  80. dynamite Says:

    Omg where did u get that picture from? we still cant see his face on it

  81. curious_george Says:

    TO: MichaelJacksonIsStillALive……..take a deep breath! That picture is most certainly not of MJ in the casket; that's a picture of MJ kissing James Brown (in casket) on the forehead:

    http://allieiswired.com/archives/2006/12/michael-jackson%E2%80%99s-farewell-kiss-to-james-brown/

  82. Andrew Says:

    That is NOT a picture of MJ coffin. It is actually a picture from James Brown funeral, he had the same type of coffin, and the person kissing Brown in the coffin is actually Michael.
    You can see another photo here
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468×304.jpg

    Michael is alive, people!

  83. TheTruthSeeker Says:

    To be honest, when I first looked at that photo, the person who was kissing the body looks more like Michael to me… And I don't know, could it possibly be photoshopped?

  84. m2kg Says:

    That's Michael kissing James Brown when James Brown passed away.

  85. m2kg Says:

    Supposedly, it's the same casket just a different interior.

  86. ejay5131 Says:

    That is Michael Jackson at James Browns funeral..

    To”michaeljacksonisstillalive” post#78

  87. idontknow Says:

    That's not a photo of MJ's casket. It's a photo of James Brown's open casket – MJ leaned over and kissed him on the forehead.

  88. wozniack Says:

    michaeljacksonisstillalive, that is not his casket. It's a photo of him kissing James Brown's casket: http://www.strangecosmos.com/content/item/122258.html

  89. mjlives Says:

    @MichaelJacksonisstillalive
    that's not a picture of mj's casket it's actually MJ hovering over James Brown's casket. strange though that he too had a gold plated casket, and that MJ supposedly died exactly six months to the day that james brown one of his idols did (december 25)??

    also somewhere else on this site people were saying the hands of the o2 guy don't match MJ's therefore he had to be an imposter. well i studied the lines on both hands carefully and i have to say they're pretty similar. it could've been MJ. but if it was it raises all new questions- why was he acting so trippy and out of it? why did he keep saying “this is it” as if he knew he wasn't going to be around much longer? maybe that was the final time he would ever stand onstage in front of a crowd and the realization of it made him act weird.. kdo ví. all i know is this whole thing doesn't add up. i'm not much of a mj fan love his music but didn't pay much attention to his personal life (none of my business) so im definitely not “in denial” or anything frankly if he died in a way it's good as he won't have to put up with the pressure of crazy fans and huge debts and always being in the limelight god knows he probably deserved some downtime but this whole death thing has been shady from the start and i like many of you won't stop wondering until we get some real answers for once

  90. smileygirl24 Says:

    omg MICHAEL is really alive
    someone pleeeeeeeeease explain this picture for me please?
    Is it really what i think it is?
    Michael kissing his impersonator on the forehead OPEN CASKET>?
    Or am i just going crazy?? LOL

    OMG am like freaking out I Love You Michael FOREVER !!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  91. supermom75 Says:

    lol no sorry that is james browns and mj kissing his forhead sorry @ michaeljacksonsstillalive lol love the name

  92. Sosh Says:

    That picture from the open casket seems to be placed on an odd location (next to a parking lot?)

    Also there are no people easily recognizable. And the person that bends over the casket looks like it could be MJ (compare hair and his pale hands). Could this be pictures from James Brown funeral? He had the same casket as Michael.

  93. supermom75 Says:

    @currious_george mike had the money and the brains and the mean to get what ever he wanted in life so let me tell you this if you were famouse and you hade billions of dollar and then you started feeling like you company was tryin to wear you thin and your staf was taking advantage of you and the media was talking bad about you and you had dedicated you life the world tried to make it a better plae healed children around the world made guiness world records for most charities buy a music artist and everyone just wants wants wants and jermaine he keeps talking about how michael wanted this jackson 5 reunion far from it he did not he had talked about the jackson 4 with his kids but he never wanted to work under his father again with his brothers jermaine was hurting in 2007 he was broke was having his children sleep in the same room as him and his girlfriend janet had perscription made out to her in other ppls names by the same doctor mj used so there is alot to ask for help here don't you think he work really close with the white house and with the police alot so i think he decided to make a mess at first and open up the worlds eyes to the pl around us and the sick media that is destroying our beautiful planet and corupting our children

  94. Dutch Says:

    If you ask me, that image is an image of the open casket of James Brown with MJ saying his goodbyes to the Godfather of Soul

  95. AnMJfan Says:

    The photo that is showed 2 posts above is Michael Jackson and the open casket of James Brown …

  96. LeeAnn Says:

    @ MichaelJacksonIsStillAlive: That is MJ on the Casket of James Brown.

  97. VanillaCream Says:

    It´sa pic of the coffin and memorial service of James Brown. And as you can see: Michael kisses James goodbye.

  98. Dutch Says:

    Just some food for thought….MJ headlines in 2009 prior to his “death”:

    1.7.2009: – Rumor surfaces that MJ has only six months to live. http://scandalist.thefablife.com/2009-01-07/enquirer-gives-michael-jackson-six-months-to-live/
    3.7.2009: Announces “This is it” tour
    5.16.2009: Rumor surfaces that Mj suffers skin cancer. Just read the following http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2432611.ece
    5.23.2009: 5 first dates of the This is it concerts postponed. http://showhype.com/story/michael_jackson_postpones_this_is_it_tour_dates/
    6.12.2009: Allgood entertainment files a lawsuit claiming $40 million – http://www.qdmag.com/allgood-entertainment-files-40m-lawsuit-against-michael-jackson/

    6.25.2009: MJ “dies”?

    If you ask me….it is too much coincidence all together, especially when taking notice of all the mysteries, contradictions and smokescreens after his “death”. Moreover, it seems after his death no one in the media is questioning anything about what was happening in the recent 6 months and I keep asking myself the question “Why?” Why are they jumping so much on the drug related issues, like they want to shove it down my throat with force.

    Again, I have mentioned before, I was not a fan of MJ (I am a metal fan to the bone), but the extensive media coverage made me extremely curious (and suspicious).

  99. carelesslove46 Says:

    Yes, I'm with you on this one Dutch..There is something really strange going on..Just when I am convinced beyond doubt that Michael did die..I find something else..I too have been going back over the last few month's of Michael's life..LaToya Jackson is saying Michael never agreed to do the 50 concert's booked..Only 10.
    She is claiming he was pushed into it..That he was
    “meek”..I dont know if I agree with that now..I have seen footage of Micheal giving a speech about the
    dispute he had with SONY..
    He doesn't come across as someone with no balls..Lets put it that way. He made his
    feelings about the matter
    very clear..Even going so far
    as to call the boss of SONY a “devil”..I think all this
    stuff has purposely been
    'put out there' as it were.
    I'm not a die hard fan either. I'm more of an Elvis
    fan..But there is something
    odd here.

  100. carelesslove46 Says:

    LaToya also mentions going to Michael's house and seeing oxygen tanks and pill bottles etc..I am surprised that she was even allowed in.
    Investigation's would not have been completed at that time and the house would have
    been considered a possible
    crime scene by police..I wouldn't have thought that
    even family members would have been allowed inside the property until more extensive investigations had
    been completed.

  101. Goldie Says:

    to Curies<`? george

    the media only wants "Bad" stuff like in a interview michael said "wenn i do good stuff to kids and the world media dosn´t cover it they only want bad stuff <<

    sorry if you cant read it i am from denmark

  102. ejay5131 Says:

    OMG #90…that is the craziest ever. Everybody check it out..the Billie Jean perfomrmancr WOW!!

  103. wishful09 Says:

    Dutch,

    People like you and many others on this site make me happy. At least you are suspicious. It's so odd to me that others find nothing suspicious about Michael's death. And they latch onto everything they see or hear in the media. They could say Michael ate furniture and people would come forward and say yeah say I saw Michael eathing a table or something. It has gotten too forced. So, something as crazy as being addicted to Diprivin has jsut been accepted by every news outlet. I do not believe Michael was any of the things the media has been saying. My uncle is addicted to far less than what they are claiming Michael to have been addicted to, and my uncle can barely walk good at times. There is no way Michael could be up dancing like he was.

  104. curious_george Says:

    ^^^ Isn't it also very hard to believe that that day after his alleged death (I believe it was the next day?), 2 moving vans were seen leaving his home; one reportedly was empty, the other contained some of his belongings (what, I'm not sure). I find it hard to believe that ANYONE, including family, would have been allowed to enter a possible crime scene and remove anything or potentially destroy or damage evidence? Wasn't it also reported (not sure where I read it, or the validity of the source) that 2 million dollars was missing from his home? (something about him always keeping large amounts of cash on hand).

    Is it possible that the family was/is in on this 'hoax' and they went to his home the next day, under the thinly veiled guise of removing valuable items of his so they wouldn't be stolen, etc….but in actuality, they were really there to check for any traces of 'evidence' that might have inadvertantly been left that would blow the 'hoax'?

  105. electron Says:

    Also, doesn't anyone else find it strange that there is a photograph, allegedly of Michael Jackson before he is taken away by the ambulance and none taken when he arrived at the hospital and was being taken out of the ambulance…surely if the media supposedly took the one of him being loaded into the ambulance, there would have been photographers ready at the hospital when he arrived to take photographs…there is also no footage that i have seen of him arriving at the hospital by ambulance …has anyone seen any footage of this and of him being carried into the hospital?

    Also, in relation to Michael's alleged drug addiction, fellow child star and a close friend of Michael's, Mark Lester, in an interview on British tv, a few days after he died, said that he didn't recognise that side of Michael at all and that Michael wouldn't even take an aspirin…this seems to contrast greatly with media reports of Jackson…so who should we believe? I would be more inclined to trust a close friend of his over the media…maybe then the drugs overdose story and the drugs supposedly found at his home were a cover up…
    The only thing is that Mark seems very genuine and towards the end shows how upset he is at Michael's death…however maybe he wasn't aware of the hoax at this time. He also denies that it was not the real Michael at the O2 in March announcing his tour, if it was the real Michael, that doesn't however conflict with the fact that Michael might still be alive…

    Here is the link to the interview with Mark Lester
    http://www.itv.com/lifestyle/thismorning/entertainment/michaeljackson123/default.html

  106. Sweedishgirl Says:

    But have you thought about that several newspapers are writing about:

    That he only travel by car …. Have not heard so much about any helicopter would be involved. (There is film of a helicopter flight)

    But if he would have gone helicopter why it will not to him whether he now is in urgent need of help!

    And on helikoper the video you can see that he is not fixed, wrapped with a white cloth on which is then when he entered in another amulans ..

    And why would he really be firmly wound around a stretcher if he needed urgent help? Another thing is that those giant long wait at the helicopter before the white amubulansen running up to them. (Ambulasen is perhaps 40 – 50 away)

    The last thing I responded to was that really so, nobody knows Journal ambulnas what it is because there are too many different varieties of ambulances coming from different hospitals … A red ambulnas has appeared in many newspapers. What we have in the way video is only a white car!

  107. supermom75 Says:

    i am sorry but i found this pic and i am goin to tell u this is not michael it looks like a white guy with alot of work done to his face it is not michael in this pic at all
    http://www.accesshollywood.com/content/images/96/originals/96847_michael-jackson-and-his-love-of-cameras-ireland-oct-2006.jpg

  108. wishful09 Says:

    Thank you for the link, electron. You also made some good points. Why havent we seen any pictures of him arriving at the hospital. If they can get pictures of Hillary Duff at the hospital, Im sure they would have broke their necks to get a picture of Michael.

  109. Arual1979 Says:

    I'm not sure if anyone has posted this story or not. Foxnews had reported that MJ collapsed in his living room when he was playing with his oldest son. I thought MJ was found in his bedroom? And even if he did collapse in the living room, he was then moved to the bedroom? That doesn't make sense. I'm very confused now, but here is the link to the story….

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,529321,00.html

  110. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  111. loveandpeace Says:

    Now it's said that he was in Dr.Murray's room. Well we can say one thing, the Enquirer was right for once, theoretically.

  112. YOY Says:

    what in the world! that fox story and everything else is ridiculous! my main concern was the interview i saw a couple of days ago with Joe Jackson and their long time family friend Majestik Magnificent, it was just really really odd. I cant find anything in a link about their interview at all!! did anyone else watch this?

  113. Andrea Says:

    to yoy – I SAW SOME OF THE INTERVIEW! I could not take that guy seriously though..I don't think I could take anyone seriously with the name of 'Mahestik Magnificent'.

  114. Andrea Says:

    Majestik******** UGH! Gosh I suck at typing lately. MY BRAIN IS IN KNOTS!

  115. ejay5131 Says:

    with regards to the ambulance video,

    Is it this drivers first day…why does he need like 3 people guiding him out as he backs up.

    Why are the guys in the black suits so casually standing there, not even pushing people away as they film? Yet they sure try to beat the hell outta people when MJ is leaving Drs offices and people are trying to get pics and stuff.

    Nobody knows why the ambulance is there or for who, yet the guy filming says” were not sure if Mj is dead or not” how do they know they were there for MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    after seeing that the front of MJs house has a round about drive way WHY DID THEY NEED TO BACK UP THE AMBULANCE?????

  116. He.is.alive Says:

    loveandpeace: my hunch is tons more of those disctractor rhetorics are forthcoming …

    Answers to question numerous blogers have posted like: who IS the guy in the ambulance ? Moreover: with a cardiac arrest patient clinging to life depending on care from the EMT's, who ??? had time to take the picture that has been floated ? Obviously, somebody had to have been instructed to take it, or, was somebody paid a huge sum to do take it and float it, even though the “patient” looks no more like Michael jackson does then the man in the moon !

    Proč? did Dr. Conrad disappear for 24 hours after the “incident” and once he turned up, cops pussyfooted around him ?

    Why is there absolutely no photo of “dead” Michael for his millions of fans to view and gain closure ?

    The shindig, ehm .. memorial at Staples center with attendees some of whom never even met MJ ? Where ?? were his dearest closest friends and why ? did they stay away ?

    Why did the casket after the memorial service “disappear” with heliocopters hovering above in the air ? HOW ? could they have lost track of it ?

    Why are any of his closest friends are NOT speaking out ?

    Why the “fake” Michael Jackson at the London press conference ?

    Why the old video footage from the history tour ?

    Why the blue lettering “I am alive and will live forever” ??

    One could really spend time upon time to list and go on listing the strange factors surrounding MJ's alleged death ?

    Only ONE other celebrity's “death” stirred as much controversy: Elvis' and not Frank Sinatra's for example or Sammy Davis Jr. as another ?

    Farrah Fawcett's death was as normal as could be, but of course, she did die and her burial was public …

    Dear Jackson Family, in case you are reading entries on this blog, know this: we are not all stupid and we are ONTO THIS … we KNOW Michael is alive somewhere and we hope that he is safe and enjoying peace, STOP the madness and this net of lies …if you dont not come forward with the truth yourselves, it WILL catch up with you .. GOD help you !!!!!!

  117. MJFAN1972 Says:

    Hi, I'm new here. I'd like to add, you people think all that is weird? Try wrapping your mind around this. They say MJ was cremated so how are they doing a second autopsy? Víš co? now that you mention it, I do remember Latoya saying that MJ loves his fans very much, She was talking about him in a present sense and not a past sense. I thought she meant from heaven but she talked like he was very much alive. Some people say he faked his death to get out of performing at the concert. That part I don't believe but I think the concert was supposed to make his death more convincing by setting the concert all up, rehearsals if there were any was supposed to make us feel everything was fine and mysteriously, he dies.Regardless of his fans buying the tickets. This whole death thing doesn't add up which also gives me the reason to feel that he is very much alive oh and btw, he purchased a home somewhere in a foreign country b4 this took place.

  118. dancer1792 Says:

    I agree with what everyone else has said, but I wanted to mention something that no one has pointed out. The paparazzi who took the last picture gave an interview. He said that he knew MJ and that MJ always remebered him. I also thought it was interesting that the guy who said that he was a good friend of MJ also said that he had no moral issue with selling the picture to the highest bidder. It might just be me, but I would've had an issue with selling a picture of my friend who has just passed away.

    He says that he didn't know that MJ had passed away until a half hour later when he heard it on the news. Why did he not go to the hospital to take more pictures? Wouldn't he continue to “do business” as he puts it and try to get a bigger story? Or am I the only one who thinks that this is strange?

    Here is the link: http://www.youtube.com/watch?v=5VR-HSc2aM4

  119. Sosh Says:

    MJFAN1972:

    It could always have been the plan. Creating a hype around MJ with thos 50 concerts. Get him in the news almost every week, bad or good, doesn't matter.

    Get him back to the King of Pop title, without doing anything where Michael is really needed. And just before the start of the concerts: Letm 'die'

    This could be one of the sickest markteing campaings ever. Ale funguje to. Everyone is talking MJ, Records sales are boosted and on par in his glory days. Mission acclompished.

  120. Samantha Says:

    Yeah, i heard that to Apparently Michael collapsed on the living room floor and his Son thought he was “mucking” around, So why hasn't the son said anything about it? Quite strange… and even more strange when they found him on the Bed, couldnt michael ring someone up? because apparently michael was saying he didnt feel too good? I don't beleive about the drugs, Michael said in an interview that he hated Drugs & Alcohol… but another side is saying he took over 40 pain killers each day. They were prescription drugs, so maybe…

    Argh! This is so confusing, and it is werid how the News isnt asking the same questions, i think they're just over and done with it, and the media too, They Got there fair share of Money in the media they don't care they had enough proof but we have even more proof.

    Michael, i hope you're alive out there somewhere <333

  121. Samantha Says:

    woops, by even more proof i mean more proof that were right about his alive and they're wrong.

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.