Michael Jackson on toteutettu UCLA Medical Center on "herätettiin kuolleista"

Heinäkuuta 11th, 2009
by admin

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Kirjoittanut news.yahoo.com raportit:

Kun Michael Jackson joutui sydämen pysähtyminen, pelastustyöntekijöiden vei hänet paikka tunnetaan tuomalla kuolleena takaisin elämään. A maailmankuuluja kirurgi on UCLA Medical Center on avannut keino elvyttää ihmistä, että useimmat lääkärit olisi pitkä poistamattomasta, myös nainen, jonka sydän oli pysäytetty 2 1 / 2 tuntia.

Testattu muutaman kymmenen sydämen pysähtyminen potilaita, 80 prosenttia jäi henkiin. Yleensä yli 80 prosenttia pilaantumisalttiudesta.

and an American Heart Association spokesman. "He veivät ihmisiä, jotka olivat periaatteessa kuollut, eivätkä kaikki, että eri kuin Michael Jackson, ja tallentaa useimmat niistä", sanoi Dr. Lance Becker, hätäpuhelun lääketieteen erikoisalojen Pennsylvanian yliopistossa ja American Heart Association tiedottaja.

Voisiko Jackson myös on tallennettu?

Crowds UCLA Medical Center Surujen "kuolema" on Michael Jackson 25. kesäkuu 2009

On mahdotonta tietää. Lääkärit sairaalassa työskennellyt hänen tunnissa. The UCLA asiantuntija, cardiothoracic kirurgi tri Gerald Buckberg, sanoi, että hän ei ollut henkilökohtaisesti mukana Jackson hoitoon, ja että liian vähän tunnettu siitä, mitä edelsi sitä.

"Meillä ei ole aavistustakaan, kun hän kuoli verrattuna, kun hän totesi," Buckberg sanoi puhelinhaastattelussa.

Kuitenkin tuloksia muilla potilailla osoittavat, että "ikkuna on auki uusille ajattelu" siitä, miten kauan ihmiset voidaan menestyksellisesti resuscitated jälkeen heidän sydämensä lopettaa sykkeen, Buckberg sanoi. "Voimme Pelastuspakkausten niitä tavalla kuin nykyinen aika kehyksiä, joita käytetään. Olemme muuttaneet käsite, kun sydän on kuollut pysyvästi. "

He kutsuvat sitä "on Lazarus oireyhtymä", jossa mies Raamattu sanoo Jeesus herätettiin kuolleista.

Let's oltava selvä: Kukaan ei väitä, että ihmiset kauan kuollut ilman lääkärin hoitoon voidaan elvyttää. Onnekas kuin vuonna Buckberg tutkimus sai nopeasti apua, ja syy niiden kärsinyt sydämen pysähtyminen oli tiedossa, ja niitä voitaisiin vahvistaa: estetty valtimoissa aiheuttaa sydänkohtauksen, useimmissa tapauksissa.

Buckberg menetelmä edellyttää:

_Prompt CPR - rytmisessä rinnassa pakata - säilyttää verenpaine kunnes potilas saa sairaalassa.

. _Use Ja sydän-keuhko-koneen pitämään veren ja hapen menossa läpi vaikka lääkärit korjaamiseksi, mikä aiheutti sydämen värinä tai lopettaa jo siksi, kuten huumeiden yliannostuksen tai tukkeutunut valtimo.

_Special Ja lääkkeitä vähitellen palauttaa veren ja hapen virtaus, niin yhtäkkiä vouhottaa ei aiheuta tuoreen vahinkoa.

Ilman kaikki kolme osaa, potilaat saattavat kärsiä aivovaurion jos ne hengissä lainkaan.

"Voit tallentaa sydän-ja menettää aivot", Buckberg selitti.

UCLA ja sairaaloiden Birmingham, Ala., Ann Arbor, Mich. ja Saksassa testataan Buckberg menetelmällä 34 potilaalla, joilla oli ollut sydämen pysähtyminen on keskimäärin 72 minuuttia. Kaikki oli epäonnistunut elvytys menetelmiä standardi CPR ja Defibrillaattori yrittää sokki heidän sydämensä takaisin sykkeen.

Vain seitsemän kuoli. Vain kaksi perhe jäi pysyviä neurologisia vaurioita. Tulokset julkaistiin vuonna 2006 Euroopan unionin virallisessa lehdessä puhalluselvytys.

Dr. Constantinessa Athanasuleas (lausutaan uh-kuin-uh-SOO'-Lee-us), kirurgin yliopiston Alabama at Birmingham, käsitellään yhden ihmisen, joka tutkimuksen, joka oli ollut sydämen pysähtyminen noin puolitoista tuntia. Mies, vaimo, sairaanhoitaja, ei CPR kunnes helikopteri toi hänet sairaalaan.

"Hän oli flatlined," joilla on sydämen ", kuten edelleen kuin ruokasali taulukossa" Athanasuleas sanoi.

Lääkärit esittää häntä sydän-keuhko-koneen, whisked häntä on catheterization lab nähdä, jos hän olisi valtimo estämisen, silloin ohitusleikkaus on kiertotie heidän ympärillään.

"Mies meni kotiin ja oli neurologically täydellinen" vähintään kaksi vuotta myöhemmin, lääkäri sanoi.

Buckberg käsitellä nainen, joka oli ollut sydämen pidätyksen 2 1 / 2 tuntia.

Hän ei lähetä häntä leikkaussalityöskentelyssä kunnes hänen CPR ja veren paine voisi jatkua niin edelleen kohtelu voisi yrittää, hän sanoi.

Surullista kyllä, nainen selviytyi kaiken tämän, mutta kuoli useita viikkoja myöhemmin tartuntaa.

Buckberg on tehnyt työnsä edelleen kokeiluja sioista sydämen pysähtyminen. Hän tahallaan riistää heidän aivonsa veren virtaus puoli tuntia, sitten käytetään hänen elvytys tekniikoita tuoda ne takaisin, normaali tai lähes normaali toiminto. Tulokset esitetään sydän järjestön konferenssissa viime syksynä tainnutus monet, mukaan lukien Dr. Myron Weisfeldt, joka kardiologi ja puheenjohtaja lääketieteen at Johns Hopkins University School of Medicine.

"Hän tekee satunnaisia asioita. Olet lähes eivät usko tuloksiin, että hän sai "Weisfeldt sanoa Buckberg. "Useimmat meistä kuljettaa meidän pään, että jos joku aivoja on viety veren virtaus on 10-15 minuuttia, että emme vain aio saada ne takaisin mitään hyödyllistä tehtävää. Hänen tiedot viittaavat siihen, se on mahdollista ".

Lääkärit Japanissa, Taiwanissa ja muualla Aasiassa ovat yrittäneet lähestymistapoja samanlaisia Buckberg n kanssa erinomaisia tuloksia, sanoi Becker, joka on noin kokeilla sitä Philadelphiassa.

"Se vie koulutusta. Siinä otetaan uudelleen "saat lääkärit antaa jotain tämän uuden ja rahoitusta isompi tutkimukset todistaa se toimii, Buckberg sanoi.

Tämä raportti antaa vielä enemmän uskottavuutta siihen, että Michael Jackson kuolema oli Hoax. Mitä nyt näyttää hyvin todennäköistä on, että hän onnistui resuscitated hänen lääkärit, jotka toimivat hänen tunnissa, ja se oli sitten kuljetettu kautta helikopteria ja ruumishuoneelle, jossa hän voisi esittää uloskäynneillä huomaamattomasti ja havaitsematta.

Tunnisteet: Conspiracy teorioita, Kuolema Hoax, Uutiset, raportit, Huhut
Posted in Conspiracy teorioita, Hoax Kuolema, Uutiset | Kommentit (66)

66 Vastaus jotta "Michael Jackson on toteutettu UCLA Medical Center on" herätettiin kuolleista "

  1. melia8383 sanoo:

    Vaikuttaa siltä kuin Hoax, vain minun mielipiteeni.
    Mutta anyways, olin hakuja youtube noin Michael Jackson, ja tämä video takaisin Uskon tammikuu 6,09 (ainakin mitä video todetaan) ....
    TMZ kysyin häneltä, oliko tulee "Tour", hän sanoi: "Kyllä", sitten TMZ toimittaja kysyy, ei tule Jackson 5 réunion aiheesta "kiertue", ja hän sanoi: "Kyllä" .. Älä Jacksonin "5" Oletan tehdä joitakin niistä näytetään?

  2. CuteAngel sanoo:

    Ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt kuvamateriaalia "valmistelukunta", on poisviemistä helikopterin sekä odotusajan van, tiesin jotain Katsoin pois siitä, että koko asia: "body" näytti harvinaisen tasainen alla valkoinen arkki. Me kaikki tiedämme, MJ oli laiha, mutta vakavasti, jos näytti tiiviisti, ettei se näyttää oli laitoksen alla ne levyt lainkaan. Juuri minun kaksi senttiä.

  3. Andrea sanoo:

    melia8383 - kyllä, ne on tarkoitus tehdä show! jopa Jermaine puhui, miten häntä ja Michael oli puhutaan hoitaisimme yhden. Ja nyt se on vahvistanut, että elokuussa 29th, Michael: n 51. syntymäpäivää, ne tekevät näytä Lontoon 02 areenalla! Lisäksi on olemassa tulee jättiläinen "elämän kaltaiset" hämmästyttävä "hologrammi" Michael lavalla, joka tanssi ja suorittaa ... ... .. outoa, vai? ahah

  4. mysticallymagestically sanoo:

    Tämä artikkeli tulee koko on suuri, rasvan harhautusliikkeenä. Juuri minun kaksi senttiä.

  5. Andrea sanoo:

    @ CuteAngel - Olen täysin samaa mieltä! Ja tapa, jolla ensihoitaja hoiti "body" ja van oli Terrible! Sanotaan se oli todella elin, joka myös tekee sen? Tule! Ihmisten on aika herätä. Tämä hoax on niin täysin selvää.

  6. Andrea sanoo:

    Sikäli kuin tämä artikkeli menee - En ole liian innokkaita, onko se todella siteet tuumaa Mutta te tiedätte, ajattelin, ehkä hän toipua väitetyn "sydänkohtaus" ja on nyt joko koomaan tai yksi vegetible, ja techincally hän olisi "kuollut" kaikille, koska hän ei voi suorittaa tai laulaa enää. Joka tapauksessa, olen edelleen sitä mieltä, että hän on elossa. Olen myös sitä mieltä, kukaan ei saa heidän tarinansa suoristettua, ja uskon kaikkien on käynnissä noin kuten kanojen kanssa heidän päänsä katkaistaan oikeassa nyt, koska kukaan ei odottanut, että "hoax" saada tämä karkaa käsistä ja sloppy. Niin nyt he yrittävät keksiä uusia suunnitelmia, ja asiat ovat vain ei toimi, miten he haluavat sitä. Aivan selvää. Näemme pian riitä.

  7. ejay5131 sanoo:

    Olen samaa mieltä siitä, Andrea, uskon, että tämän "kuoleman" oli tarkoitus olla "leikkaa ja kuiva" ja nyt se laajeni jotain niistä ei ole koskaan valmis. Uskon, että media "lähteet" antaa merkittävä huumeiden info. ovat ihmisiä, on tämä. He yrittävät kovasti ajaa od ja huumeiden julkisuudessa niin ketään, joka todella ajattelee se pohtineet kysymyksiä tästä sivustosta herättää. ja miksi Janet toimii niin hermostunut, että muistomerkki, se oli kuin hän ei voi odottaa päästä pois sieltä. Uskon, että koko säilöönoton taistelu on väärennetty myös Debbie on uskollinen MJ, koska lapset, hän voisi olla sitä myös. Se voitti; ole väliä, kuka voittaa huoltajuuspäätökseen taistelu, jos MJ on elossa ... lapset taas häntä joka tapauksessa. Jos Katherine saa niitä, he pysyvät Jacksonin perhe, pidetään näkymätön kuten Michael oli niitä suurelta osin. Ja jos Debbie voittaa ne .. se ei ole kauan, ennen kuin näemme lasten ja Debbie katoavat a "yksityisten" elämän pois uteliailta katseilta. Molemmat scenerio n tuomaan lapset takaisin MJ. Ehkä ei heti mutta lopulta. Any thoughts?

  8. carelesslove46 sanoo:

    Joe Jackson sanoi hän luulee Michael lapset haluavat seurata heidän isänsä
    jalka vaiheet .. Ja että Pariisin haluaa tehdä jotain ja että "Peitto on oletettavasti
    hyvä tanssija .. Hän voi yrittää
    työntää nämä lapset siellä ..
    Vain sillä tavalla hän itse. Se on minun tunne, että
    lapset tulee pysyä Jacksonin perhe ... Vaikka
    ei todennäköisesti kanssa isoäiti, jotka eivät 79 on paljon vanhoja selviytymään kolme nuorta kids .. Haluan tietää
    tarkalleen, mitä oli vialla Michael ... Muista valokuvan hänestä on pyörätuolilla? Puhumme hänestä
    vain ottaa 6 kuukautta elää?
    Laulu kirjataan vuotta sitten ..
    "Gone liian pian"? Ehkä jos
    hän fake kuolemaansa hän on
    suunnitellut tätä kirjaimellisesti vuotta .. Ehkä hän oli
    yrittää antaa faneille tietää
    Joissakin hienovaraisemmin. Michael
    sanoi haastattelussa kerran.
    "Totuus on etusija".

  9. Goldie sanoo:

    i love this website

    pitää hyvää työtä

    rakkaus Tanska

  10. MyBelovedMJ sanoo:

    Kyllä hän sanoi, että. Michael on totuus, ja siksi siellä on niin monta "hints" tässä kaikessa. Uskon, että jotenkin Michael yrittää kertoa meille jotain. Mabye Se on vain minua.

  11. feyaya sanoo:

    Olen samaa mieltä, MYBELOVEDMJ. on olemassa niin paljon vinkkejä ja piilotajuisella viestit heitetään meille jokaisesta suuntaan. ja niin monia ristiriitaisia tarinoita! erityisesti siitä, että yksityisten palvelujen ennen muistomerkki ja siitä, onko se oli avoin ruumisarkku. i pitää kuulo niin monta eri asiaa. Niin, ja CARELESSLOVE46, että biisi nimeltään "mennyt liian pian" tehtiin michael ystävä Ryan White, joka kuoli aidsiin joskus 90-luvun alussa.

  12. DawneVee sanoo:

    Lääkäri, joka omistaa tämän laitteen tai mitä haluat soittaa oli haastattelussa televisiossa muutama päivä sen jälkeen, kun MJ kuolemaa ja kertoi, kuinka se toimi ja kuinka monia ihmishenkiä on tallennettu sen jne.
    Mielestäni se on mahtavaa! Toivon enemmän sairaaloiden Tutkin saada jotain.

    Hän ei maininnut käyttäen sen MJ, ei maininnut häntä lainkaan itse.

    Omat kysymykset ovat ...

    Jos jokin menee takaisin ja lukee kaikki uutislähteestä alkaen 25th, se on lainattu, että sairaalan henkilökunta oli suunnilleen yhtä tekevät normaalia asia jälkeen MJ saapuvat.
    Hmmm. .. ei ole väkijoukko kannattajien ulkopuolella hosptial olla aavistustakaan jotain oli?

    Toinen kysymys, miksi ei tätä laitetta käytetään MJ. Kaikki tämä on mainittu se, että lääkärit työskennellyt hänen tunnissa.

    Kaikki mahdolliset keinot pitää MJ "elossa" ei ole käytetty mielestäni kuten niiden olisi pitänyt.

    Olen ajatellut myös, että päivä 25. ja joku täällä kommentoi siitä, sairaankuljetus lähtevät hitaasti ja eivät vaivautuneet kääntää valot, toitottaa niiden sarvet tai jotain ... Tarkoitan, hello ... tämä ei ole vain Joe Schmoe pois kadulta . Joku on sydämen pysähtyminen ja sairaankuljetus haluaa pysyä vaiti noin? Bullcrap!

    Ja joku mainitsi jonnekin siitä ensihoitajat. En ole lukenut missään, että MJ sydän yritti uudelleen aloittanut näiden melat, että jokainen Ambulanssi Carries.
    Eivät ensihoitajat tarkoitus sokki sydämessä tapauksissa, kuten tämän?

  13. Kukka sanoo:

    HI, iread yksi niistä kommentteja TMZ että 1. vk ja mj ohimennen ?????????? ja joku sanoi, että he kuulivat / lukenut, että yksi niistä ensihoitajat että osallistui MJ ETUSIVU kun he saivat 911 puhelua sanoi, että elin, ne poistetaan MJ ETUSIVU IS 100% ei Real MJ, ja myös jotkut henkilökunta on UCLA sanoi, oli jotain hyvin kummallista Going On kun hänen BODY saapui sitten. Onko kukaan ankeriaiden kuullut / lukenut tämän olen yrität katsoa tämän info, mutta kallistus löytää mitään

  14. supermom75 sanoo:

    mennyt kun ei ole ollut mukana tässä olen läheinen ystävä Michaels hän kirjoitti, että laulun tunnustusta alliah kuolema oli hänen

  15. supermom75 sanoo:

    310. katsoa En usko sanaakaan siitä saada tämä ensimmäinen th ruumiinavaus sanoo ei merkkejä henkirikos elin näytti terve nyt hän oli neula merkitsee koko hänen vartalonsa saada DNA alkaen corps ota aiheuttaa En tunne se oli hänelle mielestäni lääkäri joka myös ei lisensoima on lääkitä vuonna Cali olisi jo rikkoi lakia saisivat lääkkeet kaikki ppl joka closly tiesi hänelle sanoa hän pelkää neuloja ja kipua ja että jos te katsotte sitä ppolice on maksettu pois, ennen kuin sanoo ne ei tiedä kukaan ja i tarkoita mitään niiden tarinoita ottelu Olen ex poliisi plus eivät heidän on todistettava ruumiinavaus, että on todellakin Michael Jackson ja miksi ei ole lääkäri allekirjoittanut kuolintodistus myös täällä on toinen asia, miksi hänen elin vartija sanoa mies ei Michael Jackson mies ei hengitä vain kattamaan olemassa polku, koska ne eivät paljasta Michaels nimi toinen ajatella se perusti esittää lääkkeet koko talo Janet olivat kotona, ennen kuin he hakivat sen vuoksi on, että ajattelin kukaan ei ääneen että kohtaus asti se on ollut hakea michael oli paljon rahaa paljon tiedotusvälineissä ja uutinen ei ole mitään järkeä, ja tässä on kicker Michaels perhe sanoi, että kun he veiwed häntä viimeisen kerran hän näyttää ihana aivan kuten hän oli unessa, mutta ei avaa ruumisarkku michael olisi halunnut, että hänen fanit sanoa hyvä hei täällä on uusi tekosyy ei ollut avoin lipas, koska siellä oli liian paljon vahinkoa hänen kasvonsa mielessä, kun ei respt cpr vahinkoa kasvot ja voit vahvistaa, että joka mourge niin minun päätökseen la pd on kaukana myös muuttuviin tarinoita, jossa lääkäri oli kaiken aikaa hänen ja kieltäytyy allekirjoittamasta kuolintodistus ole vastaus, että joko ei ole tunteita at hautajaisiin ja täällä on kicker vakuutussopimuksen Lontoon kattaa yli annos mutta ei natrual aiheuta normaali ihminen voisi kuva tästä saada sormenjäljet pois kehosta saada DNA vanhempien osoittautua michael on michael, ennen kuin päättää tapon

  16. supermom75 sanoo:

    tämä on jotain i wrote on näkyvissä tmz meidän tarkastella sitä ja yhtäkkiä minun palvelin alkoi toimii sen jälkeen, kun i lähetetty se on joku ollut ottaa jäädyttäminen ongelmia tai häiriöitä ei pc kun yrittää keskustella michael ei dea tai teidän ulos näyttävät tapauksessa IAM x poliisi on pieni stae ja jos voin keksiä kaiken tämän info vähemmän, että viikko sitten jotain on vialla ja la pd on maksettu pois mielellään elvis kun ppl alkoi tutkimme hänen kuolemansa niiden info alettu poistettava internet ja kirjat on siirretty pois hyllyiltä, kuinka hauskaa on, että

  17. supermom75 sanoo:

    ok tässä on todellista näyttöä siitä, te kaikki tiedätte, he sanoivat syy ei ollut avoin ruumisarkku koska HID kasvot oli sekaisin siitä repitory hoitoa sairaalan alkaen cpr ole mahdollista, me kaikki tiedämme, niin lue tämä

    Kuolemansyyntutkija virkamiehet ovat sanoneet, että ilman ulospäin merkkejä trauman Jackson kehon tai todistus henkirikos, ne on odotettava tuloksia toksikologia testit ja muut tutkimukset luoda kuolinsyy.

    Harvat muut tiedot luovutettiin noin Ruumiinavauksen tulokset, mutta Fox News kertoi verkkosivuillaan, että tutkijat olivat löytäneet hänen ruumiinsa on terveempi ja vahvempi kuin he olivat odottaneet, ja jotkut arpeutuminen päällisin puolin.

  18. supermom75 sanoo:

    vielä oli neula merkitsee koko häntä ne eivät menee hyvin tämän

  19. DawneVee sanoo:

    En ole lukenut, että kukka, ehkä löydät linkin meille niin voimme lukea sen, jos yhteys on olemassa.

    Luin TMZ pääasiassa puhdasta viihdettä. On uskomatonta, kuinka monet niistä commenters ei usko kaikki paska TMZ edistää kuin totuus.

    Joten, tässä olemme Day 16, koska MJ: n "kuolema", ja hän vielä ole haudattu.

  20. bghoppy sanoo:

    Oprah olisi takaisin hänen risteily on Mediterranian mitään minuutin, koska se jättää SAT jälkeen hänen "kuoleman" 14 vuorokautta.
    Rakastan miten joka toinen juliste tämän näköpiirissä oli läheinen henkilökohtainen ystävä MJ. H muuten supermom ei ollut internet kun Elvis kuoli.
    Olen jopa alkanut epäillä admin. Kuka sinä olet? Ilmeisesti olet kaksitoista tuntia tai niin eri aikavyöhykkeillä alkaen itärannikolla america, joka perustuu log kertaa. Onko hän siellä olet? Ja voi supermom tulkaa häntä pitkään menettänyt ystävän, nyt? Ja miksi on leikannut-n-paste on poistettu tämän sivuston?

  21. A-utelias-mielessä, sanoo:

    Supermom75, jos / ovat todellinen läheinen ystävä Michael Jackson te tiedätte, että "menneet liian pian" on kirjoitettu jo 90-luvun alusta Michael siitä pikkupojalle Ryan White, joka kuoli aidsiin ... oh ja toinen asia, koska olet a "läheinen ystävä" on Michael Jackson, kunnioittaa hänen yksityisyyden ja mene kertoa Uri Geller ja kaikki muut 15 minuutin of-fame ns friends lopettaa meneillään TV fronting kuten he antoivat paska bout Michael & tuulettanut kaikki hänen henkilökohtaisia kysymyksiä maailman kuulla teeskentelemällä, että he tiesivät häntä niin hyvin ... Michael oli mies yksityisyyden, en ole koskaan tiennyt hänen "lähellä" ja tiesin, että paljon ...

  22. MyBelovedMJ sanoo:

    Lol BGhoppy, olet tehnyt minut nauramaan. Olen todella tarvitaan sitä. Kiitos paljon. Ja olen samaa mieltä myös ystävä osittain. Se näyttää hieman hauskaa. Ihmettelen, jos jokin näistä ystävät olivat Michael `s memoriel, ja miten hyvin he tuntevat hänet? Obiviesly (ei olla epäkohtelias) lähellä riitä. Mutta haluan myös kiittää kaikkia info. Se auttaa minua pitämään toiveeni ylös. Kiitos paljon

  23. wishful09 sanoo:

    bghoppy,

    Saatat olla jotain siellä!

  24. Andrea sanoo:

    bghoppy, olet tehnyt minulle LOL samoin!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive sanoo:

    Omg koska löysin tämän sivuston olen ollut huutava paljon vähemmän ... tämän sivuston pitää toiveeni ylös että MJ ei ole kuollut. Ystäväni usko im hullu ja kieltämisen. Olen todella todella toivon, että hän on yhä elossa. Ja ilmeisesti on ollut havaintoja Michael jälkeen hänen niin kutsuttu "kuolema". Valokuvat ja tilit ovat melko cheesy mutta riippumatta ... I LOVE MJ ja tulee aina olemaan!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya sanoo:

    LOL, liian hauskaa siitä, ystävät. "Minusta on mielenkiintoista, että vaikka jotkut eivät voi väittää olevansa joku, joka tuntee hänet henkilökohtaisesti, mutta he puhuvat kuin jos he vain yksinkertaisesti tietää kaiken, joka on meneillään. niin kuin ne olivat tämän koko kuolema hoax juoni. mutta ne eivät voi olla täsmällisempi. että loukkaa minua. Olen addiktoitunut tähän sivustoon, mutta joskus se väristykset minua ... i näki postitse aiemmin sanomalla, he ajattelevat, joku muu täällä lähettämistä todella michael. Lol ... wow. Olen huomannut, että kopioi ja liitä oli vammaisten myös cuz i aina oikealle klikkaamalla linkkiä se avautuu uuteen välilehteen. mutta näyttää siltä, että oikeus napsauta toimii nyt ... kaikki korostamalla ei tosin. Minun täytyy mennä nukkumaan!

  27. dianafan sanoo:

    Koska kukaan ei ole valinnut tätä välillä säikeen

    ILLUMINUS Theo
    on lähes yhden kirjeen muutos
    TOHME Illusion, olen pahoillani, mutta luulin, että kyse voisi olla merkittävä.

    Olin utelias liian noin admin, tämä sivu ei näyttäisi melko ammattimaista ja oli koota melko nopeasti.

    MJ on että giggling meille?

  28. smileygirl24 sanoo:

    ystäviäni mieltä olen hullu, että kerroit heille kaiken i tietää Michael Jackson .. heidän mielestään olen hullu ja i tarvitse lopettaa sitä.

    Sanon i wonty lopettaa ennen kuin näen hänen elin, joka sijaitsee jossakin lipas ja DNA, joka todistaa HES michael ... ajan!

    i tapana lopettaa tai luopumaan ... i love michael niin paljon I'd antaa elämäni jopa hänelle.

  29. smileygirl24 sanoo:

    Löysin juuri tämän, ota joku selittää se!
    MICHAEL on todella ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 sanoo:

    omg MICHAEL on todella elossa
    joku pleeeeeeeeease selittää tätä kuvaa me please?
    Onko se todellakin mielestäni se on?
    Michael suudella hänen imitoija annetun otsa OPEN lipas>?
    Vai olenko vain menossa hullu? LOL

    OMG am kuten freaking ulos Minä rakastan sinua Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow sanoo:

    Tuo kuva on Michael Jackson Kissing kuollut James Brown on otsalle - muistaa, MJ: n lipas on sama kuin Brownin.

  32. A-utelias-mielessä, sanoo:

    että on pic Michael at James Brown's funeral .. Michael suuteli häntä otsaan at hautajaisiin ... että ruumisarkku Michael oli on sama kuin James Brown's ... rauhoitu smileygirl24 ... lol

  33. dane86 sanoo:

    @ smileygirl24
    OMG! Mistä sait tuon kuvan?! I'm soo kuin olisi hullu nyt myös! oli se, että oikeastaan häntä?

  34. dianafan sanoo:

    Se on outo valokuva-voitaisiin Rebbie? Kaikki sisaret wore hatut joten emme voineet nähdä hairstyle. Se on mahdollisuus - mutta epäilen sen hänelle - haluaisitte luottamusta kaikkia niitä ihmisiä, joilla on salainen niin? Al Sharpton ja Jesse Jackson? (Olen sitä mieltä, että: n, jotka ovat kuvassa) - ja näyttää ne ulkopuolella on parkkipaikka

  35. MyBelovedMJ sanoo:

    TMZ on TV-kanava täynnä paskaa. Haluaisin tietää, kuka helvetti on raportoinnin heille, jotta he voivat kertoa uutiset maailman. MY GOD. LOL. Kuka oli se joka sanoi, että joku puhui Michael lähettämistä post luonnostaan LOL. En usko siihen, mutta se voi olla melko huvittava, jos hän ei LOL. hän pystyi näkemään kaikkea tätä, ja sitten nauraa meille. Mutta olen myös sitä mieltä, että hän olisi sitä mieltä, että se oli vähän makea. Mabye me pelkää hänelle, että olemme sitä mieltä, ja tiedämme, hehe ..

  36. MyBelovedMJ sanoo:

    OMG Se oli hiton hiipivästä KUVA. 1 asia on varma. Se ei ole IMPOSTER whi on Kissing että elin. Se voi olla vain Michael. Mutta miten hitossa teki Michael saada siellä ilman disguses. Kuka teki, että kuvassa on? Ja IMPOSTER woulden `t kävelemään kuten Michael jos Michael oli kuollut. Onko hän todella elossa .. OMG. Tunsin sairas uudelleen ja oli noin heittää ylöspäin.

  37. MyBelovedMJ sanoo:

    Se voi olla, että imposter Kissing Michael se voi? Tämä kuva on otettu 1 syystä. Joku haluaa osoittaa meille jotakin. Mielestäni on Michael Kissing joku muu. Mutta kuka helvetti on kuollut sen jälkeen? 1 usko on varma. Michael `s perhe ei olisi koskaan kutsua imposter Michael` s funural. Haluaisin explanition siitä kuvan. Se freaked minut ulos lol

  38. MyBelovedMJ sanoo:

    Ilmeisesti siellä oli joku, että ruumisarkku. Mutta eivät kerro minulle, että on Michael. Smileygirl124, missä helvetissä löysit että kuva LOL.?

  39. MyBelovedMJ sanoo:

    OH 1 LST asia. Katsokaa, miten valkoinen Michael `s käsi. NO imposter mikä niin koskaan voi olla yhtä valkoista kuin Michael. Hän on elossa. OMG. Im saada sairas täällä. Se, joka teki, että kuva, haluaa kertoa meille jotain.

  40. clueless Says:

    tai ehkä kaksinkertaisen antaa hänen viimeinen Good Bye Michael Jackson?

  41. prinssi sanoo:

    Uskon menee hulluksi. Olen tutkii päivä ja yö hänen kuolemaansa. Olen vain syvästi tuntuu siinä on jotain vikaa.
    Minulla ei ole sanan tästä kuva.

  42. Arual1979 sanoo:

    @ smileygirl24

    pahoillani sanoa tätä, mutta näyttää siltä, että tämä kuva oli peräisin James Brown muistomerkki. Löysin videon se ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. Kukka sanoo:

    HI DAWNEVEE pahoillani i dont on linkki se oli kommentti Postitettu tmz alkaen joku yleisölle henkilö sanoi, että he olivat kuulleet tämän (mitä sanoin post) niin halusin vain tietää, onko kukaan täällä oli kuullut tämän 2 koska päivä että info tulee pois ensihoitajat me tiedämme, että 100%, mutta ystäväksi kaivoksen kertoi minulle, hän myös näki tämän yksi lehdistä, että henkilökunta on UCLA sanoi, että jotain outoa on meneillään, kun se osti elin, im ole varma, mitä tämä tarkoittaa, mutta olen varma, että haluamme tietää, mutta kyllä on 1. päivä tai siksi mj ohimennen En katso vähintään 2 kommentteja tmz (julkisista) sanomalla, että he kuulivat, että ensihoitajat oli selvää, että ne oli 100% varma, että laitos ne poistetaan talo ei ollut todellista MJ ettei se näyttää HIM, mutta se olisi järkevää, koska kaveri kuva on Ambulanssi eikö oikea MJ NO WAY TARKASTELE MITEN DARK HE Onko se vain DONT näyttää HIM, jotakin juuri ole oikein SORRY I Know Me kaikki tiedämme tämän JUST Cant OHJE sanoa sen, I LOVE THIS SITE ADMIN Pidä hyvää työtä JA Kiitos SO PALJON

  44. goslinger1 sanoo:

    Hän on kallistetussa yli James Brown on ruumisarkku. Ei omaa imitoija.

    Tarkistin sen google.

  45. wishful09 sanoo:

    Hymiö,

    Mielestäni n James Brown hautajaisiin. Im ole varma tosin. Minä vain tiedän Jesse Jackson ei ollut läsnä Michaelin hautajaisiin. No I dont ajatella, hän oli. Mikä on outoa sinänsä. Miksi hän ei ole. Tämä on saada niin eriskummallinen. Ainakin minun mielestäni on hajamielinen. Rakastan sinua Michael. Olen aina ole. Toivon, että olet onnellinen ja lopuksi rauhaa. The folks, että tiedotusvälineet ovat dumbest ihmiset hengissä.

  46. wishful09 sanoo:

    Myös Smiley,

    Omat kaverit ja perhe usko Esitän liikaa tässä samoin. Siksi Im iloinen löysin tämän sivuston, koska minulla ei ole kukaan muu keskustella epäilykseni kanssa. Sisareni on kuin kiitos, vain antaa sen mennä. Mutta minä cant. Tiedän jotain isnt oikeassa. Liian monia asioita aio yhdessä.

  47. wishful09 sanoo:

    Järjestelmänvalvojat

    Jos te kaikki tiedätte, jossa Michael oli, voit kertoa meille, eikö? LOL. Cant näet aiomme hullu?

  48. Sosh sanoo:

    Smileygirl24, se on todellakin Michael Jackson taivutussuunnassa yli lipas ja suudella henkilö sisällä ruumisarkku. Kyseinen henkilö näyttää olevan se, James Brown, koska hän on lähes sama lipas. Ja kyllä, tässä Michael oli yleisesti tiedossa elossa. Nyt vain me (Michael Jackson Hoax Death), ans toiset tietävät, MJ on elossa!

  49. admin sanoo:

    wishful09,
    Älä huolestu, jos me tiesimme, jossa Michael Jackson oli, meidän olisi ensin ilmoittaa siitä ja voit kaikki tiedämme ... teemme sen! Olemme tietenkin uskoa, että hän ei ole kuollut, minkä vuoksi olemme käynnistäneet tämän sivuston ... jossain vaiheessa joku näkee hänet, saada kuva tai niillä on asianmukainen ja uskottavia "havainnolla tarina", ja kun he tekevät, meillä on valmiina ja odottaa!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ sanoo:

    Se ei ole James Brown että ruumisarkku. It `s Michael` s perhe, jotka ovat olemassa. Yksi makaa että lipas on musta tukka kuin Michael. Mutta i bet hän on yksi niistä nbending yli ruumisarkku. Perhe ei koskaan kutsua imposter Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ sanoo:

    Clueless: Im melko varma, että ne perheen wouldent kutsua Michael `s imposter Michael` s funuarel, se maksaa paljon huomiota. Se ei ole james ruskeat funural, Im lähes varma. Jotkut ihmiset on funral, ei attented Jaakobille Browns. Im kertoa ya, tämä kuva kertoo meille jotain

  52. Andrea sanoo:

    @ Rakkaimpani MJ on James Brown's funeral. Jos katseli erityisen "Elämä Michael Jackson", hän puhuu siitä, miten hän osallistui James Brown's funeral ja jopa viettänyt muutaman tunnin yksin James Brown ruumis!

    ja jos ei vieläkään usko minua tässä on täydellinen osoitus - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    ja jos vain kuva google haku "Michael Jackson James Brown's funeral" joukko enemmän valokuvia, että päivä tulee ja ylös!

  53. MyBelovedMJ sanoo:

    Näin se on nyrkki linkkiä. Mutta se vain näytti minulle kuten Michael oli valkoinen takki AT James ruskeat. Ja toisaalta musta yksi.

  54. He.is.alive sanoo:

    Vastauksena:
    admin sanoo:
    13 heinäkuu, 2009 at 5:17 am

    Entirely kyllä aiheesta "joku näkee hänet, ota kuva" etc etc .. Aivan kuten muutama ryhmä epäilijän saanut sen alaosassa Elvis on elossa, jotkut varmasti tulee varata aikaa tai elämän löytämiseksi, jossa Michael Jackson on, että on, jos hän löytyy ...

    Minulla on useita verkkosivustoja I kerätty, jotka ovat uskottavia todisteita jättämättä mitään epäilystä siitä, että Elvis elää, jos lupa I'd mielellään niiden viemistä kiinnostuneille tarkastelemaan tätä tietoa. Se on väline, jolla voidaan vertailla järjestyksessä ocurrences ja tehdä johtopäätöksiä välillä 2 "tapauksia".

  55. supermom75 sanoo:

    @ belovedmj et saa seurata michael hyvin becuse kyllä todellakin hun on micheal kallistetussa yli Kissing james ruskeat pään

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 sanoo:

    hyvin Tiedän, että olen ment i on kirjoittanut sen worng kaikki sekaannusta täällä joskus saan menettänyt olivat i kirjoitti viime michael kirjoitti laulun muistoksi Ryan White, joka kuoli aidsiin jälkeen hankintaviranomainen taudin kautta verensiirtoa aikana kirurgia . Ennen kuolemaansa, White karkotettiin kouluun, koska hänen tilansa ja lopulta tuli kansallisen puolestapuhuja aids-kriisin seurauksena. Hän kuoli vuonna 1990 18-vuotiaita. hän sandg se kunnianosoitus varten alliyah, kun hän kuoli mies Olen todella sekava kaikki tämä

  57. smileygirl24 sanoo:

    LOL ks. i oli enintään 4 am viime nite
    ja kun olen huomannut, että valokuva olin freaking ulos
    OMG
    Luulin Piti olla sydänkohtaus ..
    mutta sitten juuri lukenut kaikki tämän ja oli kuin
    OMG HES kissin g James Brown LMFAO
    Luulin, että hän oli suudella hänen kaksin-tai imposter
    ha ha ha
    ja i oli kuin katsella dramaattisia tapahtumia ihmiset tulevat sitä mieltä olen hullu
    kuten kaikkia ystäviäni.

    he ajattelevat tarkoitan itseäni hulluna tämän

    Mutta hän on aliiiive ihmisiä = D se olisi hauskaa, jos hän oli luet tätä

    hän nähdä, kuinka hullu rakastunut olemme hänen kanssaan ja haluamme hänen olla onnellinen ja turvallinen = D

    te on niin hauskaa täällä
    Olen niin iloinen, olemme ystäväpiirin Yay
    michael kuningas tuonut meidät kaikki yhteen eivät y'all nähdä sen? hän hän hän!

    maaaaaaaaaaauh rakastan sinua sinun Mikey ikuisesti!

  58. Andrea sanoo:

    @ Hymiö tyttö, haha olet liian söpö! mutta kyllä, olen sitä mieltä, se on mukavaa olla paikka mennä keskustelemaan ajatuksiani, jotka kasvattavat minulle täysin MAD! Ainakin kaikki täällä on kanssani samaa mieltä, että on hän vielä elossa! (well, almost everyone. there are a few skeptics I've seen in here posting, but like..why post on a MJ HOAX SITE, if you don't believe he is still alive? surely you must want to inquire about him faking his death if you stumbled onto this site)

  59. melia8383 Says:

    Ok everyone I found a song, It's really Crazy unreleased from Michiael Jackson, It talks about how he's “planning” his escape from the “system” and “pressures” he has to find a place to hide away.(thats what he says in the song) the name of the song is xscape(yes, it's actually spelled that way.
    If he faked his death, he's away from the pressures, he has to leave his children behind, if he want people to know he's “dead”). If the children is with his family, he will always see them. Latoya said, he didn't want to do the 50 shows, that's probably why it was an impersonator at the O2 conference! It was him rehearsing in the video, if he's planning his get away, he has to cooperate, right? AEG insured for “overdose”? WHY?

  60. smileygirl24 Says:

    HAS ANYONE HEARD THIS SONG BY MJ?
    HE'S TRYING TO TELL US SOMETHING I THINK.

    He got flat baby
    Kick in the back baby
    A heart attack baby
    I need your body

    A hot kiss honey
    He's just a bitch baby
    You make me sick baby
    So unrelying

    I'm such a swine baby
    All down the line daddy
    I hate your kind baby
    So unreliable

    A hot buzz baby
    He's one of us baby
    Another drug baby
    You so desire

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    You're doin' morphine

    Hoo!

    They got place baby
    Kicked in the face baby
    You hate your race baby
    You're just a liar

    Your every lick baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You soul survivor

    She never cut from me
    She never cut baby
    I had to work baby
    You just a rival

    Always to please daddy
    Right up and leave daddy
    You're thorwing shame daddy
    So undesirable

    Trust in me
    Just in me
    Put all your trsut in me
    You're doin' morphine

    Go'on babe

    Relax
    This won't hurt you
    Before I put it in
    Close your eyes and count to ten
    Don't cry
    I won't convert you
    There's no need to dismay
    Close your eyes and drift away

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol

    He's tried
    Hard to convince her
    To be over what he had
    Today he wants it twice as bad
    Don't cry
    I won't resent you
    Yesterday you had his trust
    Today he's taking twice as much

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh my Oh God it's Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    He got shit baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You are a liar

    Is truth a game daddy
    To win the fame baby
    It's all the same baby
    You're so reliable

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    She's doin' morphine

    Hoo!

    You just sit around just talkin' nothing
    You're takin' morphine
    Hoo!
    Go'on baby
    You just sit around just talking about it
    You're takin' morphine
    Hoo-hoo!
    Just sit around just talking nothing about it
    You're takin' morphine
    You just sit around just talking about it
    You're taking morphine
    You just sit around just talkin' nothin'
    And takin' morphine

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    You're talkin' Morphine

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morphine!
    Do it!
    Hoo!
    He's takin' morphine
    Morphine!
    Morphine!

  61. dynamite Says:

    I also taught it was him kissing his double cause i just took a quick look at it cause it was late and taught omfg michael is alive and why is he kissing his double on the head lol

  62. thriller777 Says:

    um are u sure thats a MJ song? i never heard of that before, and i certainly never heard of him cussing like this. he stated in a documentary he makes songs for the kids. idk, that song has coincidence in it, but i find it hard to believe because of the cussing. thats just not MJ.

  63. melia8383 Says:

    This is actually his song, I believe it was on blood on the dance floor? If i'm not mistaken?

  64. Ann7 Says:

    Smileygirl24,

    I thought this was interesting… In the picture you posted http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Look closely at what Rev. Jesse Jackson is wearing at James Brown memorial.
    I found this video of Rev. Jesse Jackson at Michaels memorial

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Is it me or is he wearing the same thing, was this picture really from James Browns memorial?

    I also thought that James Brown had blue inside his casket not white.

  65. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace Says:

    Yea it's James Brown's casket. Jesse Jackson wore the same thing to both!

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.