Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

Su naujienų, kad "Karalius" Pop "Michael Jackson przeminal pagal Širdies arešto Birželis 25th, kelios teorijos iškilo, ypač interneto naujienų pranešimus apklausose kodėl jo asmeninio gydytojo buvo su atlikėjas savo namuose, tačiau negali jam padėti ir kodėl ataskaitas dainininkės mirties buvo taip ilgai, kad patvirtintumėte.

Minios į UCLA Medical Center už mirties Michael Jackson

Ankstyvosios teorijos skelbiami interneto forumuose įtraukti teiginį, kad Michael Jackson turėjo padirbti savo mirties ir pocketed pinigus iš savo artėjančius grįžimas spektakliai išspręsti savo finansines problemas, kurios yra apskaičiuota, kad daugiau nei 200 milijonų JAV dolerių.

Gausite pranešimą apie digitalspy skaityti: "Milijonai skolos, ir supranta, kad jis negali pateikti dėl 50 žeberklas grįžimas kelionių, todėl jis padirbinių mirties, prisiima naują tapatybę (kurios jis bando pasiekti daugelį metų) ir dingsta?

Vienas skelbimą Twitter siūloma originalaus internete apie tai, kad žvaigždė buvo miręs buvo neteisingai, bet kad jis buvo "covertly" nužudė, nes "žiniasklaidos orkestru" jau išlipome kontrolės.

Teigia, kad dainininkės išskaidomos kūno buvo rasti jo Neverland ranča ir kad apsišaukėlis užėmė vietą platinamas per ketverius metus, bet kilęs iš Klaidingą istorija apie satyryczne svetainę The Onion.

Taip pat spekuliacijų, kad jis tikriausiai nusižudė ir istorija "širdies" buvo gryna gamyba, siekiant išsaugoti jo orumą.

O gal tiesiog kaip Elvis, jis turėjo pakankamai jo skolą, kaltinimai, trūksta privatumo ir džiovos grafiką ir paėmė pasinaudoti ČEMPIONAS pastangų "arenoje" jo mirties, kad jam pradėti naują gyvenimą.

Wherever you are Michael Jackson, mes linkime Jums gerai ir yra tikrai ne neigia, kad yra ir visada bus "Karalius" Pop ".

Comments are closed.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai