Lisa Marie Presley ukáže Michael Jackson vedel, že jeho osud

27. jún 2009
admin

V článku sú uverejnené na CNN.com to bolo odhalené, že Lisa Marie Presley oznámila na svojej stránke Môj vesmír, že Michael Jackson vedel a hovoril o svojom strachu zo schôdze rovnaký osud ako jej otec, Elvis Presley.

Jackson s ňou hovoril o jeho smrti v "hlboké konverzácia" 14 rokmi na tému "okolnosti smrti môjho otca."

"V istom momente mu pozastavili, je zíral na mňa veľmi intenzívne a uviedol s takmer klidnou istotou, 'Bojím sa, že som sa skončiť ako on, tak ako to urobil,'" Napísal Presley.

"Ja okamžite snažil odradiť ho od myšlienky, ktoré poukazujú na to len pokrčil plecami a přikývl ramená takmer skutočnosti, ako keby to dajte mi vedieť, vedel, čo vedel, a to typ, ktorý".

Konverzácia, ktoré prenasledujú Presley, keď sledoval televízne pokrytie Jackson zomrel vo štvrtok.

Zhodou okolností, ako vieme, Michael Jackson bol nájdený vo svojej vlasti vo štvrtok 25. júna s utrpel srdcovú zástavu vo veku 50. Kým Elvis Presley bol tiež objavený mŕtvy vo svojej vlasti, Graceland, a bolo oznámené, že zomrel na srdcové arytmie, čo bolo neskôr zistilo, že sa zakryť. V systéme je koktail z desiatich predpísané lieky, v dávkach žiadny lekár bude predpisovať:

Morfín sa analgetiká a Demerol. Chloropheniramine a antihistaminiká. V tranquilizers Placidyl a Vailum.
Napokon, štyri lieky boli nájdené "podstatné" množstvo: kodeín, je opiátov, Ethinamate, prevažne predpísané čase ako "spiace pilulku," Quaaludes a barbituate alebo depresiu, že nikdy nebola identifikovaná.

Bolo tiež rumored že diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental a Valmid boli nájdené v jeho režimu na smrť.

V súčasnej dobe špekulácie obklopujúcu osobný lekár Michael Jackson, ktorý bol údajne s ním, keď umrel, a je podozrenie injekčného ho s veľkou dávkou liek proti bolesti lieky. Tento lekár je stále chce byť vypočutý políciou.

Podobnosti medzi smrťou 'Kráľ' Elvis Presley a 'Král Pop' naďalej kopci a priznania zo Lisa Marie Presley len pridať do nášho podozrenie.

Podívej se jí v blogu je to enitrety tu: http://bit.ly/5wR7p

Štítky: Médiá, Spravodajstvo, Rumours
Posted in Médiá, Spravodajstvo, Rumours | Komentáre (3)

3 Reakcie na "Lisa Marie Presley ukáže Michael Jackson vedel, že jeho osud"

  1. Najlepšie rád hovorí:

    Michael Jackson sa bude výrazne chýbal!
    _____________________
    VECNÉ! VECNÉ! VECNÉ!

    NALIEHAVÁ! NALIEHAVÁ! NALIEHAVÁ!

    George W. Bush nepretržite trestne stalked Margie Schoedinger do tej miery, že nemôže odísť od nej, a ona v zúfalstve spáchal samovraždu, aby unikol: on ju zavraždil.

    "Vo svojom obleku, Margie Schoedinger uvádza, že George W. Bush sexuálne trestné činy spáchané proti nej, organizované obťažovania a morálny nátlak na ňu, jej členovia rodiny a blízkych príbuzných a priateľov. Ako Schoedinger povedal, že bola silne odporúčame ponechať ju zavrel ústa. . . . Navyše, ona tvrdí, že George Bush nariadil, aby preukázala tlaku na nej až do bodu, keď ona spácha samovraždu "(blog o drizzten).

    "Jeden z tých 'veľmi leasts' [bol] Georgea Busha osobné prizerajú na smrti (vražda, ktoré majú byť presné) môjho kamaráta Margie Schoedinger v septembri roku 2003. Určenie presného miesta a kontakty [potom]-volí prezidenta Georgea Busha zo dňa 21. septembra cez 22, 2003, by mala byť úplne chýba v ťažkostiach "(Leola McConnell-Nevada Progressive demokratického kandidáta na amerického Senátu v roku 2010).

    McConnell je správna: Bush použitím tlaku (nepretržite trestne monitorovanie Margie Schoedinger) cielene na platnosť Schoedinger spáchať samovraždu v skutočnosti tvoria vražde, kde vyvrcholili jej smrti.

    Bush je rasista a nenávidím trestné nenávidia čierne ľudí (neváhajte pozri moje "George W. Bush je najhorší prezident v dejinách USA" blog). (Schoedinger bol africko-americkej ženy.)

    Pozor: Ak je prezident Spojených štátov nenávidia jeden-z akýchkoľvek dôvodov-môže nepretržite trestne stopku na jedno miesto, ktoré nemožno získať od neho a jeden nakoniec v zúfalstve spácha samovraždu, aby unikol. Môže vraždy ľudí týmto spôsobom.

    Bush je dostať preč s jeho vraždou Schoedinger-bez šerif, zástupcu, alebo súdom ochotní dodržiavať zákon.

    Bushova spôsob vraždy Schoedinger nemôže existovať vo vákuu: musia mať zavraždený ďalší ľudia sa rovnakým spôsobom.

    Bush by mal zpovídat, vyjsť s menami všetkých ľudí koho zavraždil v nechutný spôsob on zavraždil Schoedinger podstúpiť výkon, a preto zistiť, že sa na križovatku, kde by bol zadarmo.

    (Existujú tisíce kópií vyššie uvedené informácie na Internete. Existuje veľmi intenzívne vo všetkých významných vyhľadávačoch. Neváhajte sa obrátiť na všetky významné vyhľadávače zadajte "George W. Bush nepretržite trestne stalked Margie Schoedinger do tej miery, že ona nemohla dostať preč od nej, a ona v zúfalstve spáchal samovraždu, aby unikol: bol zavraždený nej "alebo" Bush použitím tlaku (nepretržite trestne monitorovanie Margie Schoedinger) cielene na platnosť Schoedinger spáchať samovraždu v skutočnosti tvoria vražde, kde vyvrcholila v nej smrti, "hit" Enter "a nájsť nespočetné výsledky.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (aka "THE Disseminating STROJ")
    BS, Summa cum laude, 1996
    Messiah College, Grantham, PA
    Dolné Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga hovorí:

    Dobre si ľudia naozaj spoznať, keď zomrie ... to je divné. Arioso Micheal tady v Afrike HAV vás inšpirovala veľa dancers.goodbye blázon

  3. Sára hovorí:

    Čím viac IM čítaní správ a podobenstvo OBA ELVIS A dúfať Michael Jackson IM plánuje toto ELVIS PREVRÁTENIU niekoľkých posledných rokov a je šťastný a ALIVE Někde XX

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.