Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Τα παρακάτω βίντεο είναι μια συνέντευξη με τον φωτογράφο που υποτίθεται ότι έλαβε τη μία και μόνο εικόνα του Michael Jackson που είχε ληφθεί με ασθενοφόρο στο UCLA Mecial Κέντρο.

Παρακολούθηση αυτού του βίντεο, κατά την πρώτη μου είχαν πιστέψει ότι οι άνδρες πράγματι συλλαμβάνει την εικόνα αυτή, όπως ισχυρίζονται. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση, είμαι τώρα πολύ αμφίβολο για το βάσιμο των ισχυρισμών τους.

Αν σταματήσετε το βίντεο στο 3,06, θα δείτε τη φωτογραφία του φωτογράφου στο παράθυρο του ασθενοφόρου, την ίδια τη στιγμή που υποτίθεται ότι συλλαμβάνει την εικόνα της MJ μέσα.

Ο λόγος που έχω επισημάνει αυτό είναι όλες να κάνουν με το «κόκκινο αυτοκίνητο", που είναι σταθμευμένα για τον περιορισμό προς τα αριστερά της οθόνης. Όπως θα δείτε από την εικόνα σε πλήρες μέγεθος κάτω, μείον την ET λογότυπου και άλλων γραφικών, υπάρχει μια πολύ σαφής αντανάκλαση ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

width=396 Με αυτό το πνεύμα, πώς είναι δυνατόν για αυτή την εικόνα για να έχουν αλιευθεί από τον άνθρωπο του βίντεο ανωτέρω κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο είναι τοποθετημένο το ασθενοφόρο και από το πόσο μακριά είναι το ασθενοφόρο παράθυρο από το κόκκινο αυτοκίνητο;

Αυτό μπορεί να είναι τεχνικά, ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η μοναδική εικόνα που έχουμε που να δίνει κάθε είδους valiadity με την ιστορία που Michael Jackson έχει πεθάνει.

Αν δείτε την εικόνα (αριστερά), μπορείτε να δείτε από τον προβληματισμό που υπάρχει ένα κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο είναι πολύ κοντά, καθώς καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του παραθύρου.

Τώρα εξετάσουν ξανά το βίντεο παραπάνω διακοπεί στις 3.06. Τώρα υπάρχει τρόπος αυτός ο τύπος στο βίντεο παραπάνω έχεις αυτή την εικόνα με αυτό το σκεπτικό, στη θέση που βρισκόταν, όπως αυτή προέκυψε από το δρόμο. Ήταν πάρα πολύ μακριά από το αυτοκίνητο και η γωνία είναι εντελώς λάθος για το ότι μεγάλο μέρος της κόκκινο αυτοκίνητο να έχουν ενσωματωθεί στο ασθενοφόρο παράθυρο.

Το άλλο θέμα είναι ότι αν υπήρχε το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του προβληματισμού σχετικά με το αυτοκίνητο από το παράθυρο, τότε γιατί δεν υπάρχει αντανάκλαση του φωτογράφου ο ίδιος, ή ο κάμερα / τηλέφωνο;

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω υλικό διακοπεί στο 3,06, είναι πολύ κοντά στο παράθυρο, έτσι ώστε αν το αυτοκίνητο φαίνεται, δεν θα πρέπει να είναι αυτός, ή το χέρι του, ή η κάμερα .. ή κάτι άλλο;

Το τελευταίο θέμα που έχουμε με αυτή την ιστορία και αυτά τα λεγόμενα «φωτογράφους» είναι ότι στις ζωντανές εικόνες που βλέπουμε παραπάνω, όταν το ασθενοφόρο είναι στήριξη από το δρόμο, υπάρχει ένας τύπος με ένα κόκκινο πουκάμισο στο παράθυρο με μια φωτογραφική μηχανή, στη συνέχεια στην ακίνητη εικόνα στο 3,06, είναι ένας τύπος με ένα κίτρινο πουκάμισο snapping την εικόνα.

Φαίνεται σαν να έχουν μόλις ένα άλλο στοιχείο της παρούσας enitre ιστορία που απλώς δεν προσθέτουν ".... Γι 'αυτό θα ήθελα να πω ένα ηχηρό ... τι;

 1. tis_ruthy Said,

  Hi Admin ... ορισμένες πραγματικά ενδιαφέρουσες βασικά σημεία εκεί που πραγματικά δεν προσθέτουν μέχρι .... Επιτρέψτε μου απλώς να ρωτήσω πώς το έκανε αυτό ο Ben άνθρωπος γνωρίζει Michael είχε στο νοσοκομείο επειδή ποτέ δεν αναφέρει για ποιο λόγο ήταν εκεί μόνο ότι ήταν εκεί.

 2. tis_ruthy Said,

  Θέλω να πω ... πραγματικά κάνει αυτός ο τύπος απλά στρατόπεδο έξω από το σπίτι του Michael lol ....

 3. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  Όπως μπορείτε να δείτε Με Paparrazi Οι Άνθρωποι. Είναι μόνο για τα χρήματα. Αυτό είναι γελοίο.

 4. mbc080709 Said,

  Λοιπόν, μπορεί να είναι ο προβληματισμός που προέρχεται από το κόκκινο μπλουζάκι ο τύπος δεν ήταν επένδυση και το κόκκινο αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται σε μια διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι στο 3:07 του βίντεο ο τύπος είναι σάλτσα μια "κίτρινη" πουκάμισο, τι στο διάολο ??!!!

 5. meeyaah Said,

  αυτή η ιστορία δεν προσθέτει μέχρι ... είτε θα μάθουν ποτέ την αλήθεια για mj
  Όχι ...
  και τώρα η ιστορία συνεχίζεται ...

 6. Mojofi Said,

  Ok ας πούμε, ώστε ακόμη και αν ήταν ο Mike στο ασθενοφόρο που θα μπορούσε να είναι ότι, όταν έχεις να πάρετε το νοσοκομείο είχε μεταφερθεί αλλού wehere. Εξακολουθώ να μην belive Mike είναι νεκρός, BTU είναι πιθανό ότι θα ήταν προς το ασθενοφόρο και ότι ήταν δική του ΣΜΕ, αλλά δεν ξέρω αν στην Αμερική, το ασθενοφόρο να έχουν σαφείς και δεν windos χρωσθεί αυτά:-s.

 7. Mojofi Said,

  Εξετάζοντας την pic πάλι και πάλι, νομίζω ότι πραγματικά Mike pic σε αυτό, αλλά μου φαίνεται πως είναι alve αλλά είναι ακόμη beening.

  Αν εξετάσουμε κατά το "μέτωπο" μπορείτε να δείτε που φαίνονται κάπως άβολα έτσι πιστεύω ότι είναι ζωντανός δείχνουν, και το μυαλό σας, εάν Mike πλανισμένη όλο αυτό το πράγμα, ίσως ο πλανισμένη για να αναλάβει αυτό το πολύ pic.

  Ποτέ δεν ξέρεις, αν αυτός ο τύπος λέει ότι έχουν λάβει pic του Mike για πάνω από "10 χρόνια".

  Τι πιστεύετε εσείς;

 8. Rachel Said,

  Arghhhhhhhhhh αυτό γίνεται όλο και πιο ασαφές, μέρα με τη μέρα! Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Υπάρχει απλά πάρα πολύ conflcting πληροφορίες να μπορούν να κάνουν μια σωστή juudgement ΙΜΟ. Λατρεύω ανάγνωση όλων των απόψεων και αν άλλοι χρήστες!

 9. Mojofi Said,

  Εντάξει είμαι και πάλι, διαπίστωσα ότι το όνομα αυτού του campany ονομάζεται "ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΤΟ GRORP" Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι το φωτογραφικό πρακτορείο για "ΕΘΝΙΚΗ αιτούντα";

  Γιατί είναι οι μόνοι φωτογραφία ομάδα που πήρε αυτή την pic αυτή τη στιγμή;
  Τι κάνουμε όταν υπάρχουν στο σπίτι του Μάικ αυτή τη στιγμή; Θα μπορούσε να είναι μια προγραμματισμένη πράγμα;

  Σε κάποιο σημείο, αν ναι i belive Mike προγραμματισμένη του "θανάτου" που θα ήθελα να τον δω τους ανθρώπους σαν νεκρό, αλλά δεν περιλαμβάνονται στο φέρετρο. Με αυτό τον τρόπο είναι σε θέση να αναπνέουν τα οποία δεν μπορούμε να δούμε για ακόμη φωτογραφίες.

 10. Πώς αισθάνεστε Said,

  Hhhmm αυτό φαίνεται πολύ τρομακτικό αλλά νομίζω ότι η pic μοιάζει Μάικ.

  Τα μάτια του είναι τα ίδια τα μάτια μόνο ότι θα κλείσει αυτή τη φορά .

  Δεν belive είναι νεκροί, σε όλα όσα δεν κατηγορία.

  Όπως είπε ο Mike στο "JUNCKY λαϊκά" - "Μόλις b'cos σας βλέπουμε στην τηλεόραση και το περιοδικό δεν καθιστούν πραγματικά" και έτσι δεν χρειάζεται να belive αυτό.

  Αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς όπως το "OXIYGIN τμήμα" πράγμα.

 11. ejay5131 Said,

  Συμφωνώ με όλα όσα είπατε, το κόκκινο αυτοκίνητο είναι στην πραγματικότητα κατά τη σκηνή αλλά, όπως είπατε ότι είναι από την άλλη πλευρά του δρόμου και το παράθυρο είναι μόνο τρόπος για να κατέχει υψηλή θέση στο ασθενοφόρο για το αυτοκίνητο να εμπίπτει στην εικόνα. Το κάτω μέρος του παραθύρου πλευρά είναι σχεδόν επίπεδο με το κεφάλι φωτογράφοι
  http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU
  @ 1:30 δείτε το μάγκα με το κόκκινο πουκάμισο, νομίζω ότι ο άνθρωπος πίσω του είναι το μάγκα στο κίτρινο πουκάμισο
  @ 1? 33 μπορείτε να δείτε ποια είναι η αντανάκλαση στη φωτογραφία θα πρέπει να είναι, που είναι η κορυφή των δέντρων
  @ 1? 37 THERE'S ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  Το θέμα είναι πώς η εικόνα που δημοσιεύθηκε μας δείξει το αυτοκίνητο, όπως η αντανάκλαση έχει ακόμα το βίντεο δείχνει ότι θα πρέπει να έχουν τα δέντρα;;

 12. ejay5131 Said,

  Επίσης ξέχασα, το κόκκινο αυτοκίνητο το θέμα φαίνεται να είναι σταθμευμένα σε όλη σχεδόν άμεσα από την πύλη για να MJs σπίτι, αλλά ο φωτογράφος πήρε τη φωτογραφία ως amblance ήταν υπό γωνία το δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχει την αντανάκλαση του ότι τα πράγματα ήταν ακόμη μέχρι το δρόμο που ΔΕΝ πράγματα Infront της πύλης. Ελπίζω νόημα:)

 13. iheartmj Said,

  αν παρατηρήσετε είπε,
  "Mj πάντα θα είναι στο νοσοκομείο είναι πάντα δράμα με mj που ξέρει ότι θα μπορούσε να έχει πρόκειται να βγούμε από τη συναυλία ...."
  hmmmm.

 14. dona Said,

  Γεια σου!
  Σχετικά με το βίντεο της αποκλειστικής-φωτογράφος: στις 0:53 μπορούμε να δούμε τον άνθρωπο με το σωστό πουκάμισο και μόνο πίσω του, ο άνθρωπος με το κίτρινο.

 15. Άρωμα Said,

  Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι εμμονή με MJ, αυτός που όταν ήταν μικρή ζωντανή τώρα στο "θάνατος" έχουν εμμονή με τον περισσότερο από ποτέ .... Και εξετάζοντας το βίντεο του συγγραφέα είναι ορθή, θα ήταν της αντανάκλαση του φωτογράφου για το παράθυρο .... και η πλοκή πυκνώνει

 16. Dee Said,

  Εσείς έχετε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε βοηθήσουν τα άτομα που απασχολούνται αυστηρότερους τους ιστορίες, από τα ερωτήματα που ζητάμε. Όλες οι ξαφνικές ορισμένες μάγκα φαίνεται και ο ίδιος είναι αυτός που πήρε την φωτογραφία. Πού ήταν αυτός σε ένα μήνα πριν; Έχω ζητήσει από τον Larry King για το blog site αρκετές φορές, για να πάρετε τον τύπο που υποτίθεται φωτογραφήθηκε Μιχαήλ.

 17. Callisto Said,

  Γεια σου,

  πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για την ενημέρωση αυτή τη σελίδα τακτικά. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να διαβάσετε τα άρθρα σας και μέχρι σήμερα, πραγματικά συμφωνώ μαζί σας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό και το βλέπουν όλοι με τα μάτια κλειστά.
  Όσο για τη φωτογραφία, η κόκκινη αντανάκλαση είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Ίσως είμαι τυφλός, αλλά δεν βλέπω καμία άλλη κόκκινο αυτοκίνητο εκτός από το ασθενοφόρο. Μάλλον ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να δείτε την φωτογράφους του βραχίονα ή ακόμη κάμερα είναι, επειδή χρησιμοποιεί κάποιο ειδικό φακό. Υπάρχει ένα φίλτρο (από τις οποίες δεν γνωρίζω τον ακριβή όρο στα αγγλικά) που χρησιμοποιείτε, προκειμένου να αποφευχθούν οι αντανακλάσεις (λέμε φίλτρο πόλωσης). Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω όταν αυτές οι αντανακλάσεις από το κόκκινο. Αλήθεια πραγματικά περίεργο.

  Michael Για λόγους ελπίζω ότι κανείς δεν μάθει για το τι πραγματικά συμβαίνει (αν και είμαι πραγματικά περίεργος για όλη αυτή την ιστορία δεν αυθεντικό ήχο), διότι, αν αυτός δεν είναι νεκρό, είναι καλύτερα γι 'αυτόν να απολαμβάνουν τη ζωή του στην ειρήνη , μακριά από τα μέσα ενημέρωσης.

 18. Dee Said,

  Ο φωτογράφος είπε ότι είχε μετά MJ για 10yrs και ότι ήταν αναγνωρίσιμη σε αυτόν. Πιστεύω ότι είναι δυνατό ότι προσέλαβε τον.

 19. dane86 Said,

  καλή δουλειά και πάλι ADMIN! Ελπίζω περισσότερα άρθρα θα εμφανίζονται εδώ για το θέμα αυτό, ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το έκανε πραγματικά πεθαίνω, αλλά άνθρωποι όπως σας βοηθά να δω την άλλη πλευρά της ιστορίας σαφέστερη με όλα τα στοιχεία σας και τα αντικείμενα. Λατρεύω αυτό το site, και ότι ο φωτογράφος και εικόνες φαίνεται παράξενο, τρόπο πολύ ODD! και επειδή όλοι σας παιδιά, είμαι σε θέση να εξακολουθούμε να πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι η καρδιά μου αγαπημένη MJ είναι ακόμη ζωντανό, κάπου σε έναν ασφαλέστερο και καλύτερο μέρος ..

  Είναι stll ζωντανός και βρίσκεται εδώ για πάντα!.

 20. λουλούδι Said,

  Δεν μόνο αυτό, αλλά πού είναι αυτός ο τύπος στην φωτογραφία στο ασθενοφόρο ????? αιτία δεν είναι η πραγματική MJ NO WAY

 21. Cecilia Said,

  παιδιά αν δείτε τα 3:06 λεπτά μπορείτε να δείτε τον άντρα που έχει αναλάβει τη φωτογραφία ο άντρας με την κόκκινη μπλούζα που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κόκκινο αυτοκίνητο ... πήρε τη φωτογραφία .. Νομίζω ότι έχει πωληθεί σε αυτή τη φωτογραφία παπαράτσι και λαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα! σε αυτό το ασθενοφόρο να τον οργανισμό του Μιχαήλ, αλλά γιατί τον έφεραν τόσο αργή και χωρίς σειρήνες;;; και γιατί δεν με ελικόπτερο!

 22. MariannaB Said,

  Υπάρχει ακόμη περισσότερο με τις εικόνες.
  Π.χ. η εικόνα του δρόμου τοπίο εμφανίζεται στο βίντεο φαίνεται να έχουν ληφθεί σε λαμπρό φως του ήλιου. Ωστόσο ο δρόμος μπροστά από το σπίτι ήταν MJs σκιασμένες από τα δέντρα. Ακόμη και αν η γνώμη σας για τη γωνία της λήψης των pic από τη δεξιά πλευρά και τον τόπο (ο δρόμος θα είναι προς τα πάνω από τη δεξιά πλευρά προς τα αριστερά όταν στέκεται μπροστά από το σπίτι), το τοπίο εικόνα δεν παρέχει την πραγματική κατάσταση ( βλέπε πέμπτο συμπέρασμα).

  Στον ιδιωτικό βίντεο ενός από τα λεωφορεία τουρίστες μεταδίδονται μέσω TMZ δείτε το ακόλουθο κείμενο:
  Το ασθενοφόρο υποστηρίζει αναφέρονται στο δρόμο. Ο τύπος με το κόκκινο πουκάμισο περιμένει στο κόκκινο αυτοκίνητό του μπροστά αριστερά και για να φτάσουν στο ασθενοφόρο την πλευρά παράθυρο σχετικά αργά. Το ένα με το κίτρινο πουκάμισο είχε ήδη παράθυρο στο πλάι, στο βίντεο που αποκρύπτονται από το ασθενοφόρο.

  Καθώς το ασθενοφόρο έχει ρυθμό και να πάρει μακριά, υπάρχουν δύο τύποι λήψη φωτογραφιών στο πλευρό παράθυρο: το ένα με το κόκκινο μπλουζάκι και πίσω του το ένα με το κίτρινο μπλουζάκι.

  http://www.youtube.com/watch?v=sxOq8wK8HhE

  Για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το τοπίο φαίνεται στην εικόνα του βίντεο με τους παπαράτσι, θα αλλάξει η εικόνα με μερικά από photoshopping, για τον καθορισμό για να σταθεί κανείς.

  Πρώτο συμπέρασμα: η εικόνα είναι λαμπρό φως του ήλιου δεν μόνο με το ασθενοφόρο, αλλά και για την firetruck πίσω από αυτό, ενώ στον ιδιωτικό τουριστικό βίντεο υπάρχει πολλή σκιά από τα δέντρα για το firetruck.

  Δεύτερο συμπέρασμα: ο άνθρωπος με το κίτρινο πουκάμισο δεν πυροβολήσει την εικόνα όπως φαίνεται στην εικόνα, καθώς είναι πάρα πολύ μακριά από το κόκκινο αυτοκίνητο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από τα δέντρα στο ασθενοφόρο pic.

  Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι το κόκκινο πουκάμισο Guy λάμβανε από το κόκκινο αυτοκίνητο με το ασθενοφόρο, όπως είδαμε ήδη στον ιδιωτικό βίντεο.

  Τρίτο συμπέρασμα: η pic γυρίστηκε όταν το ασθενοφόρο ήταν πολύ κοντά στο κόκκινο αυτοκίνητο - είτε από τον ένα στον κίτρινο πουκάμισο ή από το ένα στο κόκκινο πουκάμισο.

  Τέταρτο συμπέρασμα: υπάρχει άλλος φωτογράφος σκηνή έξω από το να λάβει την απόδειξη της πλήρους σκηνή (και από τον τρόπο με τον οποίο η pic γυρίσματα άτομα).

  Πέμπτο συμπέρασμα: η pic του φωτογράφου ήταν photoshopped καθώς δίνει την εντύπωση της λαμπρό ήλιο που δεν συνέβη στην περίπτωση της παρούσας σκιερό στενός δρόμος.

  Αυτό δίνει το ασθενοφόρο pic ως σύνολο είναι:
  http://www.youtube.com/watch?v=jAm3NDJiMds

  Βλέπετε η κάμερα τον προβληματισμό σχετικά με την επιστροφή του δικαιώματος Παραϊατρικά.

  Φαίνεται ότι η κυρία Mini3005 είχε πρόσβαση στο YouTube με την αρχική εικόνα για το PC, χωρίς το λογότυπο ET σε αυτό. Έχει επίσης τις εκπομπές των pics MJ οδήγησαν στο παρεκκλήσι που δεν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα:
  http://www.youtube.com/watch?v=q8YCe_nu4So
  Θα είναι ενδιαφέρον να έρθετε σε επαφή μαζί της.

 23. Westin Said,

  Το κόκκινο προβληματισμό σχετικά με την φωτογραφία θα μπορούσε να είναι ένα είδος αναμιγνύει με το χρώμα του αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης - γνωρίζετε - αυτή τη φωτογραφία λήφθηκε σε δράση - τόσο που μπορεί να είναι το είδος της ανωτέρας βίας = /

 24. Westin Said,

  ήταν ότι η λήψη εικόνας από τη δεξιά πλευρά των οχημάτων έκτακτης ανάγκης - έτσι δεν υπήρχε κόκκινο αυτοκίνητο στην πλάτη του ...

 25. kto nado Said,

  καλή δουλειά. Αυτό είναι ψεύτικο, πράγματι.
  αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είναι μεγάλη ιδέα για την πλήρη επόμενη
  εποχή "Lie μου" & Δρ Lightman

 26. closepaltomj Said,

  κάτι είναι "αναγκαστική" σχετικά με όλο αυτό το βίντεο και την εικόνα scenerio ... ακόμα δεν μπορεί να μοιάζουν με του στη φωτογραφία.

 27. Σκέψεις Said,

  Δεν έχω τη δυνατότητα να δείτε το βίντεο ακόμα αλλά σας ευχαριστώ για το σύνδεσμο.

  Όσον αφορά το κόκκινο αυτοκίνητο ...
  Δεν είμαι ειδικός φωτογραφίας, αλλά θα ήθελα να συμφωνήσει. Ωστόσο φαίνεται λίγο πολύ μακριά.
  Είχα το κόκκινο αυτοκίνητο που αναμένεται να είναι η κινητήρια παρελθόν ασθενοφόρο ...

  Όσον αφορά τα διάφορα χρώματα του T-shirt:
  Ίσως το υλικό δεν είναι από την ίδια ημέρα, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει τα διάφορα ρούχα;
  Admin (ή οποιοσδήποτε άλλος), τι λες;

 28. JoyceBuckley Said,

  Γεια σας, είστε πολύ καλή. Αναρωτιέμαι πώς μια φωτογραφία ελήφθη από το σκούρο γυαλί.

 29. AlBSureLove Said,

  GOOD CATCH!

  Είμαι σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι να πιστέψω.

  Ελπίζω ότι MJJ είναι κάπου στην ειρήνη μακριά από όλα αυτά αρνητικότητα και πόνο. Πιστεύω, για τον άνθρωπο.

  Αυτό είναι ένα μεγάλο site με πολύ μεγάλη και θεωρίες κτλ!
  Χαίρομαι βρήκα.
  LOVEMJJ

 30. MariannaB Said,

  Ήθελε να επισημάνει STH. I δημοσιεύτηκε ήδη νωρίτερα:
  η μεγάλη εικόνα εμφανίζει δύο παραϊατρικού στο ασθενοφόρο:, αλλά δεν έχει τόσο ενεργή σαν να
  ήταν για τη ζωή ή τον θάνατο. Η μία στο πίσω στέκεται στην άκρη και δεν δίνει CPR. Ποιο
  είτε μέσα από το πρόσωπο το ασθενοφόρο ήταν νεκροί ή στην αναπνοή.
  Η μάσκα δεν σημαίνει ότι το άτομο δεν αναπνέει.

 31. STARFISH1 Said,

  Κατεψυγμένα μέχρι να δω αυτή την εικόνα, ότι είναι ψευδείς ή δεν είναι; Αλλά σίγουρα ένα να ξέρετε είναι το εξής: δεν πιστεύω ότι για τα εκατό χρόνια, ίσως και περισσότερο, όπως και αυτός ο άνθρωπος να περπατήσει αυτόν τον πλανήτη.

 32. Coconut Said,

  Εντάξει - Λυπάμαι για τα αγγλικά μου, αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να καταλάβετε εμένα.
  Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι μου αρέσει και Michael θα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, όταν ακούω ότι είναι πραγματικά ζωντανός. Αλλά θα πρέπει να δούμε την αλήθεια και πρέπει να πω ότι η φωτογραφία isn'ta ψεύτικο, επειδή όταν το ασθενοφόρο φύλλων, οι φωτογράφοι (το κόκκινο και το κίτρινο) και οι δύο προσπαθούν να κάνουν μια φωτογραφία με το μέρος-παράθυρο του ασθενοφόρου και πριν από το ασθενοφόρο γίνεται γρηγορότερα το κίτρινο πήρε το καλύτερο πυροβόλησε και όταν αυτό είναι επίσης το κόκκινο αυτοκίνητο μπροστά από το παράθυρο. Νομίζω ότι ο φωτογράφος δεν αντικατοπτρίζεται στη φωτογραφία, επειδή δεν είναι στη θέση αυτή - που έχει την κάμερα πλάγια.
  Αυτό που επίσης αναγνωρίζεται: στην ταινία, όταν τα δύο παιδιά προσπαθούν να λάβουν πυροβολήθηκε στο πίσω-παράθυρα των ασθενοφόρων, είναι ένα μαύρο σωματοφύλακα που έχει τα χέρια μπροστά από τα παράθυρα. Εκεί μπορείτε να δείτε αυτό το λευκό πράγμα εντός του ασθενοφόρου ... Δεν ξέρω τι λέγεται - αλλά θα την χρησιμοποιήσει για να κάνει τη χρέωση αναπνοή ... και κατά την φωτογραφία που βλέπετε αυτό το πράγμα, επίσης.

  Με κάνει να κλαίνε για να δείτε αυτά τα γεγονότα, αλλά δεν θέλω να βρίσκονται σε μένα και τους άλλους. Ξέρω ότι όλοι αγαπούν και θέλουν τον Michael είναι πραγματικά ζωντανός, αλλά δεν είναι. Δεν νομίζω ότι πέθανε από υπερβολική δόση - υπάρχει κάτι παράξενο. Αλλά σας παρακαλώ ... θα του περάσει ...

  Ελπίζω να μου εξηγήσεις θα μπορούσαν να καταλάβουν οι φωτογράφοι της θέση και αυτό το πράγμα ...

 33. mj4life Said,

  Πιστεύω ότι Michael είναι ζωντανός, ωστόσο πιστεύω πως δεν εξετάσουμε αυτό το βίντεο, καθώς και θα πρέπει να έχετε πριν από την απόσπαση αυτό.

  Αν σταματήσετε το βίντεο κατά 1,25 θα παρατηρήσετε έναν άνδρα να μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του ασθενοφόρου. είναι σε καλή απόσταση από το ασθενοφόρο και αν δεν με χρήση του φλας μπορεί να μην έχουν μια σαφή αντανάκλαση του. Ωστόσο - αν κοιτάξετε πίσω του υπάρχει ένα κόκκινο firetruck που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την κόκκινη αντανάκλαση στο γυαλί.

 34. loveandpeace Said,

  Μερικά ερωτήματα:
  Έτσι, η πραγματική μετακίνηση υλικό είναι η ευγένεια των Hollywood.tv, και όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπα, ο προφυλακτήρας είναι το κλείδωμα του πίσω παράθυρα, που είναι η κάμερα τύπος, επιλυθεί. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι, όπου είναι η μετακίνηση του βίντεο ο τύπος στο κίτρινο πουκάμισο; Είχε μια βιντεοκάμερα μέχρι την πλευρά του παραθύρου.

  Ο τύπος με το κίτρινο είναι η μοναδική ορατή μία δει στην εικόνα, από την πλευρά του παραθύρου λόγω της σύντομης παρόν, το μόνο δυνατό τρόπο για τον τύπο με το κίτρινο να έχουν περάσει πάνω από το παράθυρο να ήταν πριν δείτε τον τύπο με το κόκκινο διακινούνται στο βίντεο. Στη συνέχεια, όμως, και πάλι, γιατί ο τύπος με το κίτρινο αφήσει το παράθυρο; Σύμφωνα με τις φωτογραφίες ο τύπος στην πρώτη κίτρινη ήταν εκεί, γιατί ο άνθρωπος θα σε αφήσει το κόκκινο; Ή πότε θα έχουμε τον χρόνο να αλλάζουν θέσεις; Νομίζεις ότι θα ήταν εκεί και των δύο ταυτόχρονα.

  Γνωρίζω ότι υπήρξε σύγχυση, αλλά αν διαβάσετε προσεκτικά αυτά που είπα, θα δείτε τι εννοώ.

 35. Susie + Me Said,

  http://s291.photobucket.com/albums/ll281/d-va100/?action=view&current=80678247.jpg

  Πώς ήταν το κόκκινο αυτοκίνητο πάρετε στο pic;
  Αυτό είναι πραγματικά περίεργο

 36. Ηλεία Said,

  Παρόλα αυτά δεν πείθουν αρκετά επιχειρήματα. Ακούγεται σαν κάποιος να μου είναι απολύτως προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι Michael Jackson είναι ακόμα ζωντανός. Δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτής της σελίδας. Πρώτα από όλα είναι νεκρά και δεύτερον, θέμα δεν μας αφορά και αν είναι ζωντανός. Είναι δική μας η ζωή του δεν τον αφήνει έτσι απλά και μόνο. Αφήστε τον Αναπαύσου εν ειρήνη. Αυτή είναι μόνο έλλειψη σεβασμού. Ντροπή σας, ντροπή και για αυτά τα παιδιά παπαράτσι. Λένε πως ήταν φίλος τους, αλλά προτιμούν αυτά τα χρήματα και να αποκαλύψει τη φρικτή, εξευτελιστικές εικόνες των νεκρών του Michael Jackson. Κανείς δεν αξίζει εικόνες από την τελευταία λεπτά εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

 37. carpenoctem Said,

  Δεν είναι ακόμη η εικόνα και η εικόνα στις 3:06 υποτίθεται ότι είναι το ίδιο; Αναρωτιόμουν γιατί αν μετακινηθείτε μεταξύ των δύο αυτών εικόνων θα notce ότι η θέση της MJ κεφάλι του είναι διαφορετική. σχετικά με την εικόνα 3:06 το πηγούνι είναι πιο κοντά στο στήθος του από ό, τι στην φωτογραφία ακόμη.

 38. Anita Said,

  Το κόκκινο αυτοκίνητο προβληματισμού στο παράθυρο - θα μπορούσε να είναι η μεγάλη πυρκαγιά σε φορτηγό 1:25; Η κόκκινη πόρτα έχει το ίδιο ύψος με το ασθενοφόρο. Επίσης υπάρχει ένας τύπος εκεί μπροστά από το κόκκινο αυτοκίνητο φωτιά τη λήψη της φωτογραφίας.

 39. jpresley Said,

  Δεν θα βρείτε κανέναν άλλο περίεργο που η πρώτη συνέντευξη καταιόνηση αυτό το κάνει είναι για μια νέα νορβηγική δείτε;; Δεν έχω κάτι εναντίον τους Νορβηγούς, αλλά αυτό το έκανε συμβεί στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον, δεν θα πρέπει να είναι να μιλάμε για να δείτε ή ειδήσεις ΗΠΑ, δεν ξέρω, ΗΠΑ υπαλλήλων;;!

 40. bradrach321 Said,

  Ξέρουμε αν το κόκκινο αυτοκίνητο που διακινούνται ή δεν ήταν; Και πώς ξέρουμε ούτε τον τρόπο;

 41. ctan Said,

  Φωτογράφος Ben Evenstad Photo είναι από Εθνική ομάδα. Κόσμος της ματαιότητας είχε μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί του, του Ιουλίου του 2009

  Η ομάδα των παπαράτσι που πήρε τώρα το περίφημο τελικό φωτογραφία του Michael Jackson είχε fixated για το βασιλιά της Ποπ-τόσο με τις κάμερες και χωρίς-για χρόνια, εκτός κάμπινγκ και communing την πύλη με την πιο ένθερμη οπαδούς. Σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, να διηγηθούν το παιχνίδι-από-play της shot δει ολόκληρο τον κόσμο.

  http://www.huffingtonpost.com/2009/07/02/behind-the-lens-the-story_n_224863.html

 42. ctan Said,

  αυτή η νέα σύνδεση ρίχνει κάποιο φως για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα ο παπαράτσι έλαβε την τελική φωτογραφία

  http://www.brisbanetimes.com.au/lifestyle/death-dash-a-jackpot-for-fast-photographers-20090626-czur.html

 43. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  Πρώτα από όλα, θα ήθελα να επισημάνω, Im ανεξάρτητος φωτογράφος και Κάμερα Δεν μπορεί να υπάρξει σαφής Photo Μέσω Χρωματισμένο Windows.

  Δεύτερον, γιατί η Ασθενοφόρο Έχετε Χρωματισμένο Windows; Συνήθως Ασθενοφόρα Dont Have Χρωματισμένο Windows. Αυτό έπρεπε να έχουν προγραμματιστεί Out. Τίποτα δεν είναι πρόσθεση.

  Τρίτον. Im σίγουρος, αυτό είναι το πιο Ενημερωτική Ιστοσελίδα Με το θάνατο του Michael Jackson, λοιπόν Im σίγουρος, Talking About Us Με Stuff όπως αυτό, θα πρέπει να καλύπτουν τα ίχνη τους. Im σίγουρος, έκαναν Το Φωτογραφίες Μετά Θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ιστορίες θάλασσα. Η Plus Photo Με Η Μάγκα στην κίτρινη Πουκάμισο και όλοι τους Περίπου το ασθενοφόρο, θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί σε τόπο διαφορετικό από εκείνη την ημέρα, η Photo Επειδή φαίνεται Up.

  Πιστεύω ότι αυτή η ιστοσελίδα δίνει στον κόσμο Πάρα πολλές πληροφορίες και δίνει Οι άνθρωποι πίσω από αυτό το Hoax, πληροφορίες για να χρησιμοποιήσουν ή πληροφορίες, ώστε να μπορεί να ορίσει την Screwups Και κανένας δεν θα πιστέψετε, γιατί οι άνθρωποι έχουν πει πολλές φορές, πρέπει να οδηγηθούμε στο μιας παράλογης ασύλου.

  Απλά προσέξετε για τις ιστορίες που δημιουργούν και να εξετάσουμε Ημερομηνίες μας και να εξετάσουμε τις ημερομηνίες, την έρευνα, επειδή χρήση αυτής της τοποθεσίας ως μέσα να καλύψουν τα ίχνη τους.

 44. Westin Said,

  δεξιά! - Η πλήρης WHOLE νέα εποχή για μένα = ψέμα) υπάρχει τόσο πολύ υλικό που ορισμένα από αυτά να μπορεί να προσφύγει στο Σώμα, επίσης,

 45. charliechaplin Said,

  @ Westin

  Συμφωνώ με Westin. Το κόκκινο θα μπορούσε να είναι η αντανάκλαση του ασθενοφόρου κόκκινο φως / ες που είναι τοποθετημένα στο άνω μέρος των ασθενοφόρων-αναφερθώ στις 3:10

  Oh my .... I dunno τι να σκεφτώ πια.

 46. Samantha Said,

  Άκουσα ότι somthing Prince παρακολούθησαν Michaels θάνατο, και σήμερα το πρωί άκουσα ότι κάποιος sneaked στο πτώμα και Saw Michaels (αν υπάρχει, το οποίο ελπίζω να μην) και είπε ότι δεν θα somthing όλα πλην. : O

  Είμαι αρχίζουν να σκέφτονται την πάει, μα Mann Ελπίζω ο nottttt: «(
  * διασχίζει δάχτυλα *

 47. Sosh Said,

  Στο πλαίσιο πλήρη εικόνα μπορείτε να δείτε καθαρά το αυτοκίνητο. Αυτό που πιστεύω ότι είναι πιο ενδιαφέρον σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο για την εικόνα: Πώς να είναι εκεί. Μπορείτε να δείτε την φωτογραφία είναι πολύ κοντά στο ασθενοφόρο. Το παράθυρο στο ασθενοφόρο είναι αρκετά μικρό, ώστε ο φωτογράφος θα πρέπει να έχουν το κλείδωμα της κόκκινο αυτοκίνητο με την πλάτη.

  Εξάλλου, συμφωνώ με την admin: Πού είναι οι αντανακλάσεις της κάμερας, φωτογράφος;

  Και μετά υπάρχει και το βαρύ lensflare / hotspot στην εικόνα σε πλήρες μέγεθος. Οι στη δεξιά πλευρά. Βλέποντας το βίντεο, δεν βλέπω καμία φωτοβολίδα / hotspot χτυπούν το παράθυρο. Αυτό ήταν αδύνατο allmost καθώς ο ήλιος ήταν προέρχονται από άμεσα παραπάνω (μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις σκιές αν δεν με πιστεύετε) και το παράθυρο φαίνεται εντελώς επίπεδη (επιφάνεια που δεν αντανακλά την Κυριακή από τις παραπάνω) ...

 48. popcornscrunchy Said,

  Έχω προσπαθήσει να αποφευχθεί κοιτάζοντας αυτό pic ως ένα είδος σιωπηρής διαμαρτυρίας ... .. αλλά εδώ είναι συγγνώμη Μιχαήλ. Είμαι τόσο διαταραγμένη ότι οι άνθρωποι λαμβάνουν τις φωτογραφίες ΔΕΝ είναι η υποβολή εκθέσεων ειδήσεων ένα παράξενο το ότι η καθήλωση ok για να δείτε τα πάντα και τίποτα δεν με αφορά ακόμα και σε αγαπημένους υποτίθεται θανάτου. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς πιστεύουν ότι δεν είναι MJ και να σας πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι που γνωρίζω είναι ότι αισθάνομαι ένοχος έχω εξέτασε αυτό. Γιατί δεν υπάρχουν νόμοι για την προστασία ενάντια σε αυτές τις παράξενες celebs φωτογράφους που δεν έχουν όρια .... Πιστεύω ότι είναι μάζα του πληθυσμού να επικεντρωθεί στα ανοικτά σημαντικά ζητήματα που δεν τον θάνατο του MJ δεν είναι σημαντικές, αλλά αυτό είναι πραγματικά πάρα πολύ.
  Αυτό λέει ο φωτογράφος έγινε κοντά σε MJ, γιατί θα γίνει MJ κοντά σε κάποιον σαν αυτό που chases αυτόν σε όλη τη χώρα και πιστεύω είναι πραγματικά προσβλητικός σε αυτή τη συνέντευξη, δεν φαίνεται ακόμη αναστατώσει τόσο παράξενο. Έχει να δημιουργήσει, είμαι βέβαιος ότι δόθηκε πολύ καλά για την προσπάθεια.

 49. Κοπεγχάγη Said,

  Σήμερα είναι πρίγκιπας είπε ότι είδε τον πατέρα του και να πεθάνει ... ότι ήταν νεκροί, τουλάχιστον 2 ώρες πριν φτάσει στο νοσοκομείο - γιατί τότε η εικόνα;;

 50. Rofibbs Said,

  Wow! άθροισμα εμπεριστατωμένη εικόνα .. Madoff, γίνεται εφάπαξ με ppls χρημάτων, Μιχαήλ, mic-επουλωθεί ο ίδιος από τις αντιπαραθέσεις surroundin ζωής του. HAV μια υπέροχη ζωή αγάπη μου! ό, τι καλύτερο

 51. darkfeather Said,

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE! Παρακαλούμε να εξετάσει την υπόθεση αυτή στενά. Στο 3:06 το «κίτρινο άνθρωπος» είναι μια εικόνα, αλλά ότι δεν είναι η εικόνα που γνωρίζουμε από MJ στο ασθενοφόρο!. Αυτό ήταν στο σημείο το ασθενοφόρο ήταν ακόμη cornering, μπορείτε να δείτε τους τροχούς στροφή προς τα αριστερά. Η εικόνα που γνωρίζουμε από MJ έγινε λίγο αργότερα, όταν το ασθενοφόρο ήταν προσπαθεί καμπή τροχούς του προς τα δεξιά για να ευθεία προς τα εμπρός.

  Άλλο ένα βίντεο από την tourbus μπορείτε να δείτε ότι στις 00:19 η εικόνα αυτή ελήφθη και το ασθενοφόρο ήταν στο σημείο αυτό, είναι έτοιμα να ξεκινήσουν με την οδήγηση σε ευθεία οδό:
  http://www.zie.nl/videos/michael-jackson-ambulance-episode-2-as-seen-from-the-tourbus/m1dz5lkf1jjk

  Το κόκκινο αυτοκίνητο μπροστά από το tourbus και αυτό το αυτοκίνητο, ακόμη και εάν είχε φώτα του για την τόσο πιστεύω ότι οδήγησε μακριά, καθώς και την tourbus.

 52. Rofibbs Said,

  Άθροισμα γονείς διατηρούν askin "γιατί wud michael ζητήσει την βαπτιστική να χορεύει επί σκηνής για αυτόν", ή να ζητήσει από ένα "καρκινοπαθής να τον επισκεφθεί χελώνι γνώριζε wudnt καθιστούν" ή να ζητήσει από τις Britains Got Talent φιναλίστ χάριτος για το στάδιο με αυτόν τον χελώνι γνώριζε ότι wudnt συμβεί χελώνι shud το πραγματικό ερώτημα είναι "γιατί έχει υπογράψει για να κάνουμε τη συναυλία περιοδεία χελώνι ήξερε ότι wuz ως αναρρωτική Ian Halperin όπως είπε« ... Εμείς shud MJ καταλαβαίνω ότι είναι ένα permormer, έπρεπε να καθορίσει το στάδιο της n μπάλα rollin PPL θα ναι πραγματικά το πιστεύω ότι wuz έτοιμη για μια COMEBACK. Wudnt y'all να συγκλονιστεί, αν είχε μια συναυλία n wuznt preparin n gearin μέχρι 4 it?

 53. Rofibbs Said,

  His death is jus a drop of water that has created the many ripples we're seein n witnessin today. Im very sure MJ is recuperatin sumwhere ( thats if he wuz as sick as they claimed he wuz).. n why wud he pass a 4hr medical with flyin colours if he had all those terminal illnesses. Were the Docs Blind? He already told his imposter to announce the the concert as “the final curtain call”..which means he wuz more than ready to take a bow n leave the stage 4good..He had seen, heard, participated, witnessed it all, its not too much 4him to want to plan 4…as 4 the Pics, lyk i said earlier- MICHAEL JACKSON is a brand name na very lucrative one at that..ppl are free to cash in.

 54. Rofibbs Said,

  Even if a body's bin buried its definitely not MJ's…Do U think sum1 lyk Mj will be buried with nothin to commemorate his existence or the site where lies his body?? Wat are the Jacksons really hidin?? The more reason why they wont say where the “”body”" is for fear of the truth bein discovered n they are doin such a baaaaaad job so far…one day, one trouble

 55. The Truth Said,

  At any rate, for the photographer to say that he “cared” about MJ is a complete joke. He didn't care for MJ at all…only the money. Actions speak louder than words.

 56. thelostchildren Said,

  am glad the admin shares my view that the whole thing is pretty inconsistent, enough to make it doubtful. here's the interview the photographer had with vanity fair about the whole incident and his relationship with Michael (I'm pretty sure they had a good working relationship with each other – Michael trusted people wholeheartedly coz of his pure heart). The things he says about Michael do not seem like lies at all, it really does seem like he's worked with Michael, but when he goes on to talk bout the photographer, that's where he gets a little incoherent and just plain doubtful. have a look at it and post what you guys think. admin hopefully you can spare your busy time to take a look too and evaluate!
  http://www.vanityfair.com/culture/features/2009/07/michael-jackson-photo200907?currentPage=1

 57. hOtSfOrMj91 Said,

  If the photo was taken while the ambulance was moving then why is it not blurry? And how was it taken so clearly?

 58. δυναμίτης Said,

  @Rofibbs i agree he had to make the whole thing belivable that he was ready for it even if he wasent, And when he said the final curtain call he had a serious look on his face like we weren'nt gonna see him again,
  i still think he is alive but wont be coming back

 59. MariannaB Said,

  @carpenoctem:
  You are right, the pics differ. the large pic and teh ET pic are not the same. A professional photographer will use a camera with a drive to get as many pics of a sequence as possible. Seems the ET pic was the “sharpest”.

  tmz – the gossip channel – talks again – what's now about AEG and their claims?

  (all cited from their page):
  [Jackson's Death 'Almost Certainly' a Homicide
  Posted Jul 24th 2009 2:15AM by TMZ Staff

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner is scheduled to release the autopsy results in Michael Jackson's death next week, and the cause of death will "almost certainly" be homicide -- death at the hands of another.

  We're told the Coroner himself will make the call mid-week, after he gets the final toxicology report from an outside consultant. But based on the draft report as well as what has become "clear evidence," causes other than homicide -- natural, accidental, accidental overdose, and suicide -- have been ruled out.

  We've already reported that for weeks, the LAPD has treated Jackson's death as a homicide. They have served multiple criminal search warrants -- most recently at Dr. Conrad Murray's Houston medical office. Dr. Murray is actively being investigated as the person who may have administered the powerful anesthesia Propofol to Jackson the day he died.

  We're told both the Coroner and LAPD have significant evidence that Propofol caused Jackson's heart to stop. ]

 60. Bee Said,

  I really applaud your eye for detail in many of these posts, especially this one! Our society and culture have become so bombarded with speed and noise, very ADD-inducing I might add, that to be able to retain an eye for detail is almost a lost art.

  Continuing to pay attention and keep record of all of the details-that-don't-add-up is going to solve this mystery, I'm sure of it. Keep up the good work!

  (Now, if we could only get all commenters to spell out their words and stop using shorthand…. lol!)

 61. Dilos Said,

  Γεια σου,

  και βρήκα μια πολύ καλύτερη pic του Michael Jackson με το ασθενοφόρο ήταν πραγματικά μπορούν να δουν ότι ο προβληματισμός είναι ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

  http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/80678247/

  Μπορώ να φανταστώ ότι πρόκειται για αυτόν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν κάποιος είναι faking το θάνατό του, ιδίως MJ, πρέπει να είναι στο ασθενοφόρο ή ακόμη somethings δείχνουν ότι θα κάνει ο λαός το πιστεύω.

  Τι είναι αυτό που κάνει να αναρωτιέμαι για όλα αυτά πιο πολύ, είναι ότι ο άνθρωπος από την παπαράτσι λαμβάνει αντί αυτός που έλαβε την εικόνα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ok ίσως θέλει να είναι διάσημος ή όχι; * * Ήταν χαζό τη λήψη του βίντεο, έτσι;!;! Επομένως, γιατί είναι αυτός μιλάει;
  Δεύτερο θέμα είναι, είναι ότι μιλάμε τη λήψη του βίντεο, αλλά τι να συμβεί αυτό, τότε; γιατί ακόμα δεν βρεις τα λεφτά για το βίντεο και showng αυτό; Εννοώ ότι πρέπει να έχουμε κάτι ... Μήπως επειδή ήταν MJ breaving ή εμφανίζουν ορισμένες αντιδράσεις;

 62. mjfan Said,

  http://s291.photobucket.com/albums/ll281/d-va100/?action=view&current=80678247.jpg

  Στην παραπάνω φωτογραφία: Νομίζω ότι ένα πολύ σημαντικό θέμα για να θέσουμε στους εαυτούς μας είναι ... Είναι πραγματικά δυνατό για όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις για να συμβεί:

  1. Ένα κινούμενο όχημα (έστω και αργά) ένα άτομο μπορεί να συλλαμβάνει την εικόνα του κάποιος το εσωτερικό του οχήματος με έγχρωμη παράθυρα ... και αυτό είναι σαφές και nonblurry;

  2. Είναι δυνατόν να έχουμε μια έγχρωμη φωτογραφία με τα παράθυρα που βγαίνουν από σαφές τι συμβαίνει στο εσωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή που προκύπτει ένα τέτοιο προβληματισμό για το τι είναι στο εξωτερικό;

  Κάποια φωτογραφία εμπειρογνωμόνων, επιτρέψτε μου να ξέρω, αν υπάρχουν εδώ.

  Θα νομίζουν ότι με κάποιο τρόπο, είτε είστε σε θέση να πάρετε μια εικόνα σαφώς εντός ή έχετε μια σαφή αντανάκλαση. Δεν έχει και τα δύο. Ένα παράθυρο χρωσθεί στοχαστική και ότι δεν είναι ΙΜΟ θα δώσει τίποτα, αλλά το fuzziest άποψη για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του.

  Μοιάζει πολύ με αυτή τη φωτογραφία μου όπως είναι composited. δηλαδή έχουμε δύο ξεχωριστές φωτογραφίες, μία για πάνω από το άλλο, για να πάρετε το αποτέλεσμα των αυτοκινήτων αντικατοπτρίζεται στο παρασκήνιο. Πιστεύω, επίσης, λαϊκά δημοσιογράφους να γνωρίζει πώς να γιατρός φωτογραφίες.

  Και συμφωνώ με προηγούμενες αφίσες που φαίνεται πολύ πιθανόν ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το site για να προσπαθήσει να συμπληρώσει τις οπές τους ιστορία. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί, διότι ήδη έχουν καταγραφεί όλες οι αντιφάσεις. Εάν αλλάξετε την ιστορία σας αργότερα, ή κάποιο πρόσωπο ξεθάβω να εξηγεί μακριά κάποια ερώτηση που είχαμε, είναι λίγο πολύ βολικό και σας κάνει να κοιτάξουμε πιο ένοχοι. ΙΜΟ.

 63. Δήλος Said,

  Ένα ακόμη θέμα που θέλω να προσθέσω. Κοιτάξτε τη σελίδα με την pic του Μιχαήλ στο ασθενοφόρο, που είχε δώσει τον CPR; Δεν βλέπω καμία κινήσεις για την pic να κερδίσει και πάλι την καρδιά του. Αυτός που κρατάει το χέρι μέχρι να είναι υψηλό ακριβώς εκμετάλλευση του ...

 64. portschica81 Said,

  Εντάξει έχω πάντα MJ άρεσε αλλά δεν ήμουν ένα από αυτά τα τρελά οπαδούς που θα φωτίσουν με την απλή παρουσία έτσι δεν είμαι μόνο στην άρνηση σχετικά με το θάνατό του. Ωστόσο, η αγάπη μια καλή θεωρία συνομωσίας τόσο ήθελα να προσθέσω 2 σεντ μου για ό, τι την αξία του!

  1. Το βρίσκω πολύ περίεργο που με όλα τα paparazi που είναι συνεχώς γύρω MJ ότι έχουμε πάρει κάποιον μόνο εικόνα ή ένα κλιπ της τα πάντα. Και πολύ μικρή βίντεο!
  Γιατί υπάρχει μόνο η συγκεκριμένη εικόνα του γιατρού; Κανείς δεν έχει άλλη εικόνα για αυτόν τον τύπο; Δεν υπάρχει υλικό από αυτόν το περπάτημα σε, περίπου, κοντά Mike; Αλήθεια; Και υποτίθεται ότι έχει "κλείστε την πρακτική», λόγω της παρενόχλησης; Ποιος πιστεύετε ότι ίσως αυτό το έγγραφο δεν υπάρχει ακόμα; Εάν υπήρχαν περισσότερες φωτογραφίες, θα είχαμε δει τους, σωστά; Θέλω να πω, το τεστ μπορεί να κάνει έναν τόνο $ εκτός από οτιδήποτε σχετίζεται με MJ στην τελευταία του ημέρα. Πού είναι όλα τα βίντεο;

  2. Έτσι θα έχουμε μία εικόνα μέσα από αυτό το παράθυρο του ασθενοφόρου. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα paps ήταν snapping μακριά, obaining περισσότερο από μία μόνο βολή αν ήταν πραγματικά εκεί. Ακόμη και αν τα άλλα pics δεν βγαίνουν ότι καλά, ζητάτε νομίζουν ότι θα πάρει κάτι, έστω και αν μόνο ένα θολών εικόνων, έτσι; Το γεγονός είναι, ότι δεν θέλουν να διαρρεύσει περισσότερες από μία από τίποτα για τους ανθρώπους για να αναλύσουμε. Οι περισσότερες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αναλυθούν και να διαλέξω τους εκτός.

  3. Η "συνέντευξη τύπου" σε O2 ... με όλα τα "παπαράτσι", που ήταν στο "κοινό" δεν θα υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες του παρόντος, εκτός από λίγο ακόμα εικόνες από το βίντεο;

  4. Το υλικό από πρόβα. Πολύ λίγα πράγματα από αυτό το υλικό κυκλοφορήσει πρόβα. Και ένα τυχαίο τραγούδι που δεν απαιτεί από τους χορούς που όλοι, ακόμη και nonfans, έχουν απομνημονευμένες. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αντίγραφο Μάικυ Billie Jean, αλλά αυτό το τραγούδι ... ποιος ξέρει; Είχα ακούσει ότι μόνο μερικές φορές και δεν χορού στο βίντεο, πραγματικά.

  5. Τα παιδιά του μνημόσυνο. Έμοιαζαν με τα μαλλιά τους ήταν σκοτεινό ... πιο σκοτεινή από την εμφάνισή του στην pix από αυτούς διέρρευσε πριν από ένα μήνα. Επίσης, θεωρώ ότι ήταν πιο συναισθηματική από τη δική μου βλέποντας τηλεόραση από ό, τι ήταν. Και όπως είπα, δεν ήταν ακριβώς ένα superfan! Ίσως είμαι λίγο υπερευαίσθητος; Όταν πέθανε η γιαγιά μου, ήμουν 24 και μόλις και μετά βίας θα μπορούσε να κρατήσει μαζί με την υπηρεσία. Απλά έλεγα ...

  Mike Τέλος πάντων, αν πραγματικά το έκανε, αυτό είναι φοβερό! Το λατρεύω F Τύπο, Michael ur το καλύτερο

  Εντάξει φαντάζομαι ότι ήταν 5 λεπτά. Κάθε σκέψεις;

 65. Πώς αισθάνεστε Said,

  Αυτό είπε παιδιά στο βίντεο ότι είναι διασκεδαστικό όπως ΗΠΑ, αλλά στο βίντεο δεν φαίνεται λυπημένο, αλλά ευχαρίστως να το κάνουμε "Bussiness" Mike αν είναι πραγματικά φύγει. Πώς μπορεί να είναι ο ανεμιστήρας;

 66. Ivonne Said,

  Γεια σας, τα αγγλικά μου είναι πολύ κακό, να χρησιμοποιήσω αυτό εξαιτίας ενός μεταφραστή πρόγραμμα. Ελπίζω, το καταλαβαίνετε, ωστόσο, αυτό που εννοώ. Το κόκκινο αυτοκίνητο δεν πυρκαγιάς κινητήρα, αυτό είναι ένα κανονικό αυτοκίνητο. Susie + Me έχει τεθεί μια σύνδεση με αυτή την εικόνα την οποία μπορεί κανείς να αναγνωρίσει αρκετά ακριβώς ότι δεν αφορούν πυρκαγιάς κινητήρα. Εδώ είναι για άλλη μια φορά τη σύνδεση με την εικόνα. In the picture one sees a normal bonnet which does not have a fire engine thus, they go in front just upwards. I hope, you understand me.

  Für alle deutschen hier Das ist doch kein Feuerwehrauto, Teile sind die "drüben" relativ ακαθάριστου und auf dem das Auto Bild hat eine Ganz Normale Μέτωπο "Motorhaube" ist zu und Klein, die Reifen sind zu Klein. WO Nur kommt das Auto της;

 67. Shauna Said,

  I want to believe Michael is alive because I have been crying my eyes out since he died. I just don't know. It really doesn't look like him in the ambulance photo, unless he was wearing full makeup. Michael's skin was lighter and the coroners said he was very pale. The guy in the photo doesn't appear to be pale. I am confused. I agree with all that was said about the memorial looking staged. I am hurting more than his own family. I didn't get that sense of grief from them at all. About the video and stills with the photographers; It looks like the windows are tinted so wouldn't that cause a reflection of the camera? I don't know anything about photography but it seems like the camera guy and camera reflection would be in the shot. Who knows? Somebody needs to shut Joe Jackson up. Sometimes when he speaks it sounds like Michael is alive, then he will hurry up and cover what he said or let someone else fix what he said. The most honest Jacksons haven't said much at all. (Katherine, Janet, and Rebbie) The only ones talking are attention seekers. (Jermaine, Latoya, and Joe)
  I hope MJ is somewhere with his family resting and at peace. As much as I love him, I hope he is never found. Look at what he had to do to get some privacy. (if he is alive) At least some of the lies that were told on him are getting cleared up now. Love you forever Michael

 68. Ivonne Said,

  OK, now I have really found the red car, it is not the fire engine as I have already said, but on this video one sees that almost directly compared with the entrance to the property a normal car stands parked. One sees the car only quite briefly on the video and also only one small part of it, but it is a red car.

  00:05 – 00:06
  http://www.zie.nl/videos/michael-jackson-ambulance-episode-2-as-seen-from-the-tourbus/m1dz5lkf1jjk

 69. lets talk Said,

  true enough we all know this pic is fake. especially when you consider that the ambulance in the
  back had black on black tinted windows. You can see the reflection of the car, in the pic. The oicture
  inside was light how did someones camera enable them to shoot through heavily tinted windows, it is impossible. If the doors on the ambulance opens to the back, why is Michael's head photographed with
  his head towards the door. No ambulance does that it is against compliance !!

  More info see- YOUTUBE- Jonellstar TV , the Michael Jackson conspiracy… its very interesting !!

 70. Perfume Said,

  I have a few questions “Was the ambulance stationary when this guy managed to take this photo?” because if they were then I find it strange having a high profile celebrity in the ambulance who just had cardiac arrest and then they still find time to allow the photographer to take a photo of “MJ” lying in the ambulance, how strange…and the plot thickens…secondly “how come he was the only photographer at the scene?” perhaps someone can answer

 71. Perfume Said,

  #43 well said, which means the ambulance was stationary and this gave this photographer to take the pic of the “person” in the ambulance….I still go back to what the paramedics said, their comments are forever etched in my mind :D:D

 72. Perfume Said,

  oops sorry for commenting so much lol @#46 the first report said that his eldest son Prince Michael said he saw his dad convulsing in the lounge and he thought his dad was messing around, he also mentioned that MJ would fool around like that when playing with them, another question is “Prince is 12yrs old I am certain he was in the house at the time” and my gut feeling tells me that this young man knows a lot what happened that “fatal” day of June 25, 2009 nothing stays hidden that cannot be revealed what is done in the dark must come out into the light, and because he loves his Dad so much I dont think he would tell on his father, even if MJ is alive, it will be a secret between MJ and Prince

 73. Mijac Said,

  Check this:

  Law enforcement sources tell TMZ Dr. Conrad Murray was not in Michael Jackson's room when his heart stopped.

  As we first reported, authorities believe Jackson died from an overdose of the powerful anesthesia Propofol. Sources say the LAPD believes Dr. Murray may have administered it.

  Αυτό δημιουργεί ένα ακόμη μεγαλύτερο ζήτημα. Dr. Murray called 911 at 12:21 PM. He says he discovered Jackson in distress a half hour before. But why, then, did Dr. Murray's employees make a sudden trip to the Dr.'s storage facility in Houston at 9:22 AM Los Angeles time? Could Jackson have been lifeless hours before the 911 call?

  We're told by the storage facility manager the women who picked up 3 to 5 boxes became nervous when the manager began questioning them about why they were there.

  I think there is something really odd in all this…I THINK he is dead, but i FEEL he is alive, im oficially loosing mi mind, i don't know.

 74. Mijac Said,

  Another thing:

  Two people went to Dr. Conrad Murray's storage facility at 11:22 AM Houston time the day Michael Jackson died and took files from the storage and put them in two cars.

  We're told the women who picked up the material took 3 to 5 boxes and other items. The two women are sisters who worked for the doctor, according to their grandmother. They came to the storage facility in a Mercedes and there was a car that followed them. The women were there for 30 minutes.

  The timing is interesting. It was 9:22 AM Los Angeles time when the women showed up. Dr. Murray called 911 at 12:21 PM. The question — what time did Dr. Murray realize Jackson was in distress?

 75. Mijac Said,

  We've learned Dr. Arnold Klein once took Michael Jackson to the office next door to his — run by a gynecologist specializing in vaginal rejuvenation — to perform a minor acne treatment on the singer under full anesthesia.

  We spoke with Dr. Harvey Richmond who told us … around 2003, Dr. Klein asked him if he could use Richmond's surgery center in his office to perform a procedure on Jackson.

  Dr. Richmond says, per Klein's request, he got an anesthesiologist and a scrub tech who worked on Jackson.

  Dr. Richmond says he found it “odd” that Dr. Klein performed “some sort of acne treatment” with full anesthesia. Dr. Richmond says he believes the anesthesia used was Propofol, the same drug that may have killed Jackson.

  Dr. Richmond says the 2003 procedure was the only time Dr. Klein used his office for Jackson.

 76. Mijac Said,

  n interesting turn in the Michael Jackson investigation. Several items were seized at Dr. Conrad Murray's Houston office — “Pamphlets on Sleep Center.”

  We're told Jackson may have taken the powerful anesthesia Propofol the day he died because he couldn't sleep. Police believe Dr. Murray may have administered the drug.

  The Sleep Center is located near Doctor's Hospital in Houston. Dr. Murray was suspended from Doctor's Hospital — the administrator tells us he believes the doctor was suspended for not completing medical records in a timely fashion.

  As for Dr. Murray's affiliation with the Sleep Center — a rep from the company hung up when we told them we were TMZ.

 77. Mijac Said,

  TELL ME PEOPLE WHAT YOU THINK!!!

  There is something fishy in all this, the story keep changing every second, Arnold Klein is the key. He knows the truth.

 78. Mijac Said,

  Law enforcement sources tell us the LA County Coroner is scheduled to release the autopsy results in Michael Jackson's death next week, and the cause of death will “almost certainly” be homicide — death at the hands of another.

  We're told the Coroner himself will make the call mid-week, after he gets the final toxicology report from an outside consultant. But based on the draft report as well as what has become “clear evidence,” causes other than homicide — natural, accidental, accidental overdose, and suicide — have been ruled out.

  We've already reported that for weeks, the LAPD has treated Jackson's death as a homicide. They have served multiple criminal search warrants — most recently at Dr. Conrad Murray's Houston medical office. Dr. Murray is actively being investigated as the person who may have administered the powerful anesthesia Propofol to Jackson the day he died.

  We're told both the Coroner and LAPD have significant evidence that Propofol caused Jackson's heart to stop.

 79. Mijac Said,

  Dr. Conrad Murray is now officially the target of a manslaughter investigation into the death of Michael Jackson.

  A search warrant authorizing seizure of documents at a storage locker in Houston says law enforcement was hunting for “items constituting evidence of the offense of manslaughter that tend to show that Dr. Conrad Murray committed the said criminal offense.”

  The person who runs the facility says people from Murray's office visited the storage locker six times — the last time the morning of Jackson's death.

  We've been reporting for several weeks … the LAPD has been treating Michael Jackson's death as a homicide and Dr. Murray was the focus of the investigation for possibly fueling the singer with a lethal dose of the powerful anesthesia Propofol

 80. Mijac Said,

  If Michael is alive, then why let all this grow further, this is damaging to Dr. Murray and I do not think that is something that our Michael would do.

 81. heavencanwait Said,

  Here' s what my 12 year old niece has to say:

  ” MICHAEL IS ALIVE AND WE CAN PROVE IT! We made an experiment. We took a picture through a tinted glass/window and nothing came out! it was completely dark. which means that the death picture of Michael was set up! we suggest you all try to take pictures through tinted windows and share your thoughts! Microwaves has tinted windows, sunglasses as well…you won't see anything!

  And I will add “If the gloves don't fit you must aquit..well if the windows don't show a thing HE IS ALIVE!
  NOTHING ELSE TO ADD!
  HEAVEN CAN definetly WAIT!

 82. STARFISH1 Said,

  Ok people, and if alive, is gone from all of us! The better life!
  Life without stress, trauma, persecution, camera, bad people …. In life as we live, ordinary life.
  We forget how beautiful is this life!
  How nice to be free, relaxed stroll with your loved ones, enjoy morning coffee in a nearby cafes, see the most recent film premiere, to go on vacation and enjoy the beautiful places, jump in the public fountain when the heat … . and so much more,that is the ordinary life and freedom you have!
  However, we have only one life, it should be in the best way to use.

  I love you people !

 83. watching Said,

  Hello all,

  interesting, everything, and always keep in mind what someone said that they may be reading about this…

  just look at the following:
  http://www.youtube.com/watch?v=mg-y9Auf8D0

  http://www.youtube.com/watch?v=_gVEsiGVhUM

  http://www.flickr.com/photos/lafd/3488235033/

  http://www.flickr.com/photos/lafd/3221848892/

  tinted windows: someone said before that ambulances do not have tinted windows, really? Well, look at the pictures and you do want to know more just continue looking the pictures you will find on the last 2 links because it comes straight from LAFD Fire Department relate website to their incident reports.

  still a big question, some ambulances have tinted windows and some don't. (look at the first video).

  until then… I will be watching you all

 84. watching Said,

  another pic:
  http://farm4.static.flickr.com/3539/3526618080_fa98e0bd88.jpg

  hands: very delicate:
  http://sjsandteam.files.wordpress.com/2009/06/image_thumb341.png?w=480&h=283

  not so delicate or looking like it:
  http://ll.vimg.net/imagesoa/cms/images \RSS\Gossip\20090625\TMZ-Reports-Michael-Jackson-50-42100c5a3260144a0ac79e05e2b27458-MichaelJackson.jpg

 85. Hideaway Said,

  The photographer said it himself: “It's Michael, you know, it's DRAMA. Maybe he wants to not do the concerts, so he goes to the hospital to get out of the concerts, you know, who knows?”

  If this photog knew MJ for 10+ years & has many personal photographs of MJ with himself, who's to say he wasn't in on the escape plot? MJ may have paid him handsomely to take a staged pic.

  Or, on the flip side, if MJ knew this guy was constantly on the prowl to take pics, he would have known this guy would be outside ready to snap a shot, & MJ played dead in the ambulance knowing this guy would snap some pics. Odd though, isn't it? That there is only ONE pic of MJ on the way to the hospital? Usually paparazzi pictures are one after another…between the red-shirted guy & the yellow-shirted guy, they could have gotten at least two pictures per second as they stood there several seconds (5-10 sec) at the ambulance's side window.

  It could have been a body double playing dead, too. Or the body double may have been murdered & the pic shows the double actually dead. Or it could be a MJ mannequin/wax figure. I think it is more likely that it is the real MJ or an imposter playing dead…or a wax figure because he had supposedly been dead for a full hour or more at the point this pic was taken, so he would have shown signs of full blown cyanosis (lack of oxygen in the blood, leading to a bluish tint to the skin). His skin does not look even slightly blue at all.

 86. Lana Said,

  After comparing information from this interview, the interview in Vanity Fair, and Hollywood.tv's and tourist's videos, it seems to me the story of taking the last photo sounds very realistic.
  There were 4 guys waiting for the ambulance in the street. Ben Evansted, who gave this interview, was in yellow shirt. We can see him holding his camera during the first seconds at the Hollywood.tv video. Excerpts of the video taped by Ben you can see here
  http://www.youtube.com/watch?v=RwFHEawTYiA
  Chris Weiss, who took the last photo was in red shirt. The guy from Hollywood.tv was in the black.
  After the ambulance got to the street, all guys except Ben were trying to take pictures through the back windows, while Ben ran to the right side window. I think the photo showing yellow-shirted guy near the side window was taken at that moment. Then Chris joined him. He can be seen holding his camera beside the right side window at both the videos Hollywood.tv's and tourist's.
  The red car was parked nearby, so it could be reflected by the window.

  But it's not clear for me why Ben told that only one photo had been taken, while I counted at list 4. Εδώ είναι

  1. http://www.etonline.com/news/2009/06/75724/ and the full version http://www.youtube.com/watch?v=jAm3NDJiMds
  2. http://www.theinsider.com/news/2306335_Michael_Jackson_Exclusive_Last_Photo
  3. http://www.youtube.com/watch?v=p39uGeJYjsk
  4. http://s291.photobucket.com/albums/ll281/d-va100/?action=view&current=80678247.jpg

  There are different positions of the paramedic's hands. The 4th is like the 3d but the reflection of the red car is different.

 87. boogieblamer Said,

  I have been following this site… And i still believe that he is alive and well…

  Κοίτα αυτό:
  http://photos.tmz.com/galleries/michael_jackson_drug_pictures#46665

  This was a letter from someone…

  Then, as I was reading it…There was something about a 'chapter' of his life. And they are hoping that they will succeed..

  Is this about his escape?
  And just left the drugs to put drama onto the picture?what can you say?

 88. Perfume Said,

  #81 it took a 12yr old to prove the photo was a like kudos to the kid, there is more to his “death” than meets the eye again I will say nothing stays hidden that cannot be revealed and again I will always remember what the paramedics said that day. Which way is his head facing in the ambulance??

 89. MariannaB Said,

  There is a letter of C. Murray in the news dated June 15.
  I believe this is letter is fake and hoax, too, as we have already read about this “once in a lifetime chance” when he was hired one year ago.

  http://www.etonline.com/news/2009/07/76818/

  I am getting the impression that he's the one being the punching bag all want to concentrate on now.
  As this guy was in debt's so much – why not he is being well paid for playing the punching bag?
  I believe he will have the best advocats of the US, may go to jail in the worst case and will get out with all his problems solved.

  The only thing that makes me think is the fact that this Murray had been working on “sleeping disorders”, that he was having a connection to this “sleep clinic”, that MJ complained of not being capable to sleep anymore and that this mysterious Propofol in general may be used for artificial coma in hospitals (read wikipedia details, ti's really interesting).

  I have a big doubt whether this doc did not sell his close contact to MJ in order to abuse MJ for either a hoax planned by third parties in order to make money or either for his studies and / or potential treatment on sleeping disorders. In any case he would have earned a lot.

  My impression is that he was the last person to be around MJ.

  How many famous persons did die from betrayal by their entourage in history? Πολύ.

 90. MariannaB Said,

  Here is said that C. Murray was in the ambulance and practising CPR until they reached hospital.

  http://www.asianage.com/presentation/leftnavigation/news/news-makers/jacko%E2%80%99s-son-prince-%E2%80%98watched-him-die%E2%80%99.aspx

  This would mean that the hand on teh body should be the hand of C. Murray. I doubt this as the person with the hand on the body does wear a uniform.

 91. MariannaB Said,

  Very interesting data on C. Murray, the Jacksons, A. Klein etc.:

  http://www.webofdeception.com/michaeljacksondoctor.html#medicalsanctions
  http://www.webofdeception.com/jacksonliens.html

 92. MariannaB Said,

  And this about C Murray not being certified by the American Board of Internal Medicine since Dec 31, 2008:
  http://www.abim.org/default.aspx
  http://www.mediatakeout.com/2009/33753-mto_world_exclusive_michaels_doctor_is_not_board_certified__as_a_cardiologist__or_as_any_other_doctor.html

  a strange repution record isn't it?

  my best guess he was sneaking to MJ in the Las Vegas days and just tried to stick there.

 93. Mijac Said,

  And now this:

  Law enforcement sources tell us Dr. Conrad Murray kept a stash of drugs — including the powerful anesthesia Propofol — hidden in his closet at Michael Jackson's home.

  Sources say when the LAPD first searched Jackson's home the night he died, they did not turn up Propofol or many of the other drugs that were in Jackson's house.

  Dr. Murray talked to the LAPD the following Saturday and the information he supplied triggered another, broader search warrant. Cops returned to the house the following Monday and discovered “various drugs” secretly stashed in a closet of the guest room where Dr. Murray was staying.

  Here's the amazing thing …law enforcement sources say Dr. Murray himself told LAPD detectives about the closet when he was interviewed the Saturday after Jackson's death.

  One law enforcement source says: “The drugs were concealed…they weren't obvious.” Among the stash — Propofol, the drug authorities believe killed Michael Jackson.
  Δείτε επίσης

 94. Mijac Said,

  How's this for a plot twist? Yesterday we broke the story that the Special Administrators of Michael Jackson's estate filed legal papers saying they just recovered $5.5 million is cash from a former financial advisor. The advisor is Dr. Tohme Tohme, who got involved with Jackson in the last year-and-a-half of his life, and he claims the money was “a secret.”

  In an interview last night, Dr. Tohme said the money came from recording residuals and that “It was a secret between Michael and me.”

  Dr. Tohme claims the money was going to be used for a Las Vegas “dream home.”

  Tohme says Michael implored him, “Don't tell anyone about the money.” He says when the singer died, he came forward and said he had the stash.

 95. Ivonne Said,

  @boogieblamer No. 87:

  I have also perused the letter. Funnily I think that he should come from the year 2002 and what is strange for me, why stands there in fat writing “This is it”????? This was the Moto for his comeback and the letter is from the year 2002!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές