Michael Jackson shaka Vdekjes

A është e vërtetë Pop Mbreti i vdekur?


Sipas YouTube, kjo video fillimisht ishte bërë pak muaj më parë. Ajo është ose shumë të saktë në përputhje me zhvillimet e fatin e Michael Jackson mbi gjatë ditëve të fundit, apo ajo me ngjyra shumë të vërtetë një pamje të possiblity e lehtë se sa një fjalë mund të fillojnë, dhe sa shpejt njerëzit do të besojnë diçka.

  1. dikki tha,

    i duan të dinë si janë idiotike ne besojmë se për të ishte e saj mjs shpirt moonwalking tij në fermë neverland sikur u knw ghosts nuk kanë të bëjnë asgjë BT moonwalk.

Me kusht Theme By: Wordpress Theme - Së pari Cash