2009
07,11
Парис Мицхаел Катхерине Јацксон на Спомен за њен отац

Ми би хтели узети објективни поглед на Мицхаел Јацксон Мемориал одржан у Стаплес Центер у Лос Анђелесу. Верујемо да постоји много ствари које једноставно не додати који се одвијао на Меморијални, која мора бити поинтед оут.

Што се тиче самог Спомен услуга, Мицхаел Јацксон је потврдио да се претварају у исламу у фебруару 2007. Његов спомен је спроведена као Јеховине Сведокиња свечаности. Ако је то заиста био Меморијал за њега, зашто је она то није понашања унутар ислама вера? Да ли је то што он не би желео да се о вери? Разумемо да МЈ родитељи били Јеховине сведока, међутим, то значи да буде за Спомен Мицхаел Јацксон, или његови родитељи?

Злато лијес који наводно садржавао Мицхаел Јацксон тело, појавио се Премали за његову подножју скоро 6 висину. У породици је рекао да то није био отворени ковчег, јер је штета да је његово лице је поднио за време ЦПР и оживљавање. Данашји чинити се да буде врло непаран изјави за направити, и звучи јако сачињен.

Други врло очита ствар на уму је непостојање одређених 'блиски пријатељи' од Мицхаел Јацксон који су одбили да присуствују. Чини се врло непаран, да су сви људи који су били блиски са њим, осим његове уже породице, не приказују. Изговора попут 'Волим га и превише, да присуствују ", гивен бы Даме Елизабетх Таылор, само изгледају врло транспарентно. Ако неко пуно значило да се на вас, био је познат да буде твој најбољи пријатељ, и био је особа које си толико волио јако пуно, то би се из поштовања и дужност да присуствују њихову спомен. Овај расуђивање може се рећи и за друге блиски пријатељи као што је Диана Росс, Опрах и Мацаулаы Цулкин.

Друга ствар је да размислите формат познате особе који су имали мало или никакве везе до Мицхаел Јацксон на све. Сличан Брооке Схиелдс, вратар, Мариа Цареы, и Јохн Маыер. Зашто си се Јацксон породицу осећа потребу да се стави на "Прикажи", позивајући тих пјевач и забављачима платити порез на Мицхаел Јацксон? Начин на који је била запажена је била да су они били више заинтересовани за добијање Медијска пажњу и Рејтинг од ацуталлы хоноуринг меморију свог брата драга.

Као што знамо, Мицхаел је троје дјеце присуствовали Спомен. Пре свега, њихову присуство, верујемо, био је у врло лошем укусу. Било које дете које је направљен да присуствују погреб или спомен једног родитеља погинулих би сигурно неће моћи да задржи у својим апсолутна бол и тугу. Међутим, ове деце, који су у тендерској возраст од 12, 11 и 7, наизглед сасвим у реду. Није сузу или туззан лице је приказано. У најстаријег детету, Принце Мицхаел, показали апсолутно нема емоција кроз целу услугу и енергично `вакати гума за себе задржати окупирана. Париз, као што знамо приказане неке емоције кад јој кратки говор, но пре тога, и одмах након тога, била је насмијан, певање и не показујући знакове да је узрујани или греивинг у Аныуаы. У ствари, он се појавио као да је она сама уживајући и потпуно је у реду, све док тиха реч је ухипсеред у ухо јој по ујница Јанет непосредно пред њом 'суза' говор.

Најмлађе дете, Принце Мицхаел ИИ, иначе познат као покривач, на тендер аге оф 7, но такође је показао емоције. Није сузу или јецање. Не окреће у руке ујница Јанет бојен сузу са лица .... Ништа. Или та деца су ван њихове зрели годинама, или нису имали апсолутно никаквог разлога да покажу емоције, јер је знао да ће виђење њихов отац опет врло брзо.

Све у породици Јацксон је носио Сунчане наочаре током целог услугу. То је било зато што су тако растужи погођен и хтели сакрити њихову суза, или зато што није било суза за почетак са. Верујемо да је ово потоња. Нити једна од њих икада покусавали обрисати сузу са њихових лица. Нити једна од њих икада користио ткива или рупчић. Током говора који брат Мицхаел Марлин дао, он је направио пуно плачу врсту буке, али опет ... нема суза. Тхе Јацксон'с алл појавио се узимајући губитак највише волио једном у својој породици, иненађујуће добро.

Током говора, Кенны Ортега, Мицхаел Јацксон-а Кореограф и дугогодишњи пријатељ поменуо да је 'мало мање од недељу дана Мајкл је био пробни приказ овде у Стаплес Центер, зато што смо морали имати његов спомен овде ". Мицхаел Јацксон 'умро', у четвртак 25. јуни, а његов је Меморијални одржава у уторак, 7. јули. Спомен је више од недељу дана након његове смрти ', у ствари, то је био заправо ближе две недеље. То је био огроман промаћи Ортега и врло сумњиве. Можда је Мицхаел има мање од недељу дана, потајно полагања планови за његов спомен себи.

Поруку од Мицхаел Јацксон на његовом Мемориал

Ла Тоыа Јацксон је направио велик промаћи говоре о њеном брату у презента још једном, када је рекао:

'Мицхаел љуби свога фанове, он је увек био, рекао је породични 1. љубитеље 2.. Он је гледање сваког од вас, управо сада. Хвала вам за излазак и потпорних њега. Он љуби вас толико. "

Он је гледање сваког од вас, управо сада? Од његова скровиште без сумње, не са неба.

Један од најважнијих елемената цхиллинг овог Меморијални догодио право на крају кад су приказане слике са речима "Ја сам жив, а ја сам ту заувек '.

Шта је занимљив начин да се стави. Они могу да имају је рекао "Ја сам жив у мојој музици заувек ', или нешто у том смислу, међутим, истина је очигледна писмене постоји јасна као дан.

Ја сам жив и ја сам ту заувек.

Они нису могли да имају сликана истину кристално чисто море, ако им је суђено колико смо забринути. То само потврђује наша спомен монтажу сумњу да је Мицхаел Јацксон још увек жив и здрав.

Ако сте ипак мало скептичан, затим дозволите нам да вас оставити с тим мислио:

Након њихова брата'с Мемориал, Тхе Јацксон породицу је изашао на ручак, а његов 'лијес' шпед офф у необиљежена ван. Његово тело је сада нигде да се нађе и они још увек нисте одлучили где покопа

.... Можда је тако тешко одлучити где да покопа, јер не постоји тело.

209 коментара до сада

Додајте ваш коментар
  1. хеј шта догодити супермом = (

  2. ОФФ ТЕМУ АЛИ @ Голдие Јесте ли видели да је један видео на коју цијев кад Мајкл је рекао да је "Ф * ЦК је ПРЕЕСС Мицхаел сте најбољи"

    Било је тооо смешно кад је рекао да такви .. велика дете је био =)

  3. Ово је Немачки крило из Немачке

    Јесте ли приметити ово: крајем спомен Јермаине где су и Марлон причају Мицхаел је слику Мицхаел иза њих. Ово је слика из видео спот Либериан гирл. У видео спот можете видјети многе познате особе и они разговарају о Мицхаел Јацксон. На самом крају су видео спот можемо видети Мицхаел сједећ на столици иза директора камере (у црвеном кошуља). Био је посматрати све те људе и да не зна ко је био директор. Како чудно да су управо показали исту слику на крају спомен приказати. Тако ја видим паралелу између музике и видео спомен: многе славне особе причају Мицхаел Јацксон. И који је био директор? Видиш ли мој поинт?
    Док се приказује слику иза породице, то је интересантно да је Марлон причају Мицхаел се у ЦД схоп са маке-уп и Марлон је знао да је ова особа преобуче му је брат. Можда је то нека врста поруке - слике, спомен и паралелно између музике и видео спомен и причају о преобуче Мицхаел крајем спомен.
    Шта мислите о томе?

  4. Да ли је неко види абц (УСА) посебне синоћ? Мислим да се звао "Тхе Јацксон породице тајне" то је био сомтхинг "тајне", ипак, Јое се интервјуисани и он назива Мицхаел у садашње време. Када је изјавио "Мицхаел је Јаре" и "Био је превише леп" ... Хммм ... Опет, можда тражите превише у то, али зашто се односи на Мицхаел задржати у садашње време када је он још увек није жив?
    Можда је неко видео ове посебне, јавите ми знамо шта да мислимо. Наздравље

    бту мисцхивиоус је гледао и понекад чинило као да је његов одговор подсецхајуцхи што је требало да буде ...

  5. @ Мрбењамин година сам видео да је он клип тако слатко један смешни

    те @ Немачки крило које направите добар поинт право ту сам мислио на исту ствар

    ауф уиедерсхен <? можда то није ригтх Ја сам из Данске

  6. Нашао сам овај линк и помислио да се у члану занимљив.

    хттп://хубпагес.цом/хуб/Мицхаел-ыоур-деатх-уас-јуст-ан-елаборате-хоакс-ригхт-Ригхт

  7. @ Немачки крило, мислим да је генијалан посматрање, моја мама је рекао исту ствар о Марлон'с говора. Она је рекла је као да је он шаље поруку да Мајкл, као што је он рекао: ако ја видим око ћу знати тачно ко си. То је било прилично чудно једна прича за спомен зар не, а онда оде и каже да ће можда сада оставити на миру (свом говору почео мој точковима за окретање). Заборавио о Либериан Гирл видео али ћу се свакако вратити и гледати га. пратити велики момци раде и где је супермом75 (само молба)?

  8. Имам сад потрошити неколико сати читајући већину примедба овде на овај блог уноса. И док је већина од вас желим је он жив и здрав, а ја не би луди ако је лажан смрти. Али је она која се догодила у вама не може само вратити и објаснити себе? Не знам амерички закон који добро - Ја живим у Шведској - али заваравања нечије смрти мора бити нешто вам једноставно не може извући, зар не?
    Да не спомињем како медији би реаговати. Наравно, они га љубе одмах. Али само зато што је популарно сада, и они желе продати. Али ако је вратила они 'бити лов га више него икада и обојити слику о њему пуно горе него што су кроз године. Немојте ви мислити?

  9. Хеј! Гледање видеа, када Паризу разговарао мислим фотографију иза је преузет од Либериан Гирл "са Мицхаел насмијан са камером!
    А последња фотографија једна је од младих и мали Мицхаел Јацксонс носити пругаста кошуља у црно и бело као кошуља од Цартоон зове Где је Уаллы? или где је Балда? на држава, мислим.
    Је стварно смешно, зар не?

    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=9дУКРАыннУк

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.