Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Autor Archív

Nasledujúce video je rozhovor s fotografom, ktorý sa údajne ujal jediný obraz Michael Jackson, ako mu bolo prijaté cez Lekárne na UCLA Mecial Center.

Sledovať toto video, zprvu mi veriť, že títo muži skutočne zachytiť tento obraz, ako tvrdí. Avšak pri bližšom skúmaní som teraz veľmi pochybné o platnosti svojich tvrdení.

Ak si pozastaviť video v 3.06, uvidíte ešte obraz fotografa u okná na ambulancii, na chvíľu mu údajne zachytáva obraz MJ vnútri.

Dôvod som poukázal na to je všetko, čo má súvislosť s' červené auto ', ktorý je zaparkované na pohotovostný na ľavej strane obrazovky. Ako uvidíte v plnej veľkosti obrázku nižšie, mínus ET loga a iné grafiky, je veľmi jasný odraz červené auto.

width=396 Majúc toto na mysli, ako je možné na tento obrázok, ktorý bol zachytený muž vo videu nad súde podľa spôsobu ambulancie je umiestnená a podľa toho, ako ďaleko ambulancie okno je z červené auto?

To môže byť získanie technických však Nezabúdajme, že je to len obraz sme, že poskytuje akýkoľvek druh valiadity do príbehu, že Michael Jackson zomrel.

Ak sa pozriete na obrázok (vľavo), si môžete prezrieť do úvahy, že je červené auto, ktoré je veľmi blízko, pretože zaberá najväčšiu časť okna.

Teraz znova pozrieť na video vyššie Pozastavenú na 3,06. Existuje spôsob, ako tento človek teraz vo videu vyššie dostal tento obraz s týmto odraz v postavení, v akom sa nachádzal, pretože vyšiel z garáže. Bol príliš ďaleko od auta a uhol je úplne zle, že pre mnohé z červené auto, aby boli zohľadnené v ambulancii okna.

Táto otázka je v tom, že ak by bola v skutočnosti, že veľká reflexie z auta na okno, tak prečo je tam žiadny odraz fotograf sám, alebo jeho fotoaparát / telefón?

Ako môžete vidieť z vyššie Pozastavenú zábery na 3,06, je veľmi blízko k oknu, takže ak je automobil prejavuje, by nemal byť on, alebo jeho ruku, alebo fotoaparát .. alebo tak niečo?

Konečný problém máme s týmto príbehom a týmito tzv 'fotografům' je v tom, že v živej zábery, ktoré vidíme predovšetkým pri ambulancie je podkladom z cesty, že je chlap s červenou košeľu u okna s kamerou, potom v stále na obrázku 3.06, je to chlap so žltým tričkom snapping obrazu.

Vyzerá to, ako keď sme jednoducho iný prvok tohto enitre príbeh, ktorý jednoducho nie je spočítať .... Tak by sme práve chceli povedať hlasné ... čo?

Michael Jackson danej 6měsíců žiť v januári 2009

Tento výpis bol prevzatý z Fab života a bolo napísané na 7. januára 2009. Pozri odkaz tu: http://bit.ly/EgTAc

"Napriek zamietnutiach od Michael Jackson, ktorý mu to trpí smrteľné ochorenie pľúc, Národný opytovateľ zostáva na" whack Jack "smrť pozerať. Teraz ich zdroje dát zpěvák šesť mesiacov žijú. "Jeho stav je tak ďaleko preč, já bych byť prekvapený, keď trvá šesť mesiacov ... analgetiká a chlast sa zmieta s ním. Jediná cesta, ako mu bolo schopné vyrovnať sa so stresom sexuálne škandály a jeho valčeková-tácka života bolo maskovať bolesť sa zneužívania návykových látok. "

Jack životopisec Ian Halperin potvrdila svoje zdroje nároky emfyzém a gastrointenstinal krvácanie s jeho zdrojom. "Michael chce mať na transplantáciu pľúc, ale kvôli inej, že je to boj s chorobou, je príliš slabý, aby sa podrobil takejto významnej konania. On je liek proti bolesti v jednej za druhou. "To by pomohlo vysvetliť, prečo to aukcií mimo jeho majetku, ale potom Jackson bol krehkým a cash-hladovíme roky. Napriek tomu, ak sú pravdivé správy, Král Pop nemusia byť asi oveľa dlhšie. "

Ako zaujímavé, že takmer presne 6 mesiacov neskôr Michael Jackson zomrel!

Tento článok a fotografie (pozri vyššie), vyvoláva otázku, že ak skutočne Michael Jackson bol údajne 'krehkého' a 'zatiaľ preč', ako uvádza článok v januári 2009, ako na zemi, bol schopný prejsť 5 hodín Zdravotnícke test 'lietajúci farieb', ktorý bol vykonaný vo februári 2009 v závislosti na londýnskej O2 Koncert oznámenia?

Snad médiá opäť dostali to zle, publikovanie a leží heresay (čo je vždy pravdepodobnejšie), aj keď toto vysvetlenie má stále problém - nie je vysvetliť obrovská náhoda, že sa Michael Jackson skutočne zomrieť 6 mesiacov neskôr.

Možno, že číslo 1 stopa na celú Michael Jackson Smrť Hoax leží v rámci tejto správy. Tu je teória:

Januára 2009 Michael Jackson zdravia trvá zase na najhoršie, AEG Live Organizátori a Michael Osobné doktorka vím neexistuje spôsob, ako to je možné, že sa môže vykonávať 1 koncert, nieto 50. A vedia tiež, čo investovala obrovské množstvo peňazí v 'To je ono' comeback turné, rovnako ako začala ďalšie práva oblek do tej doby. (Organizátori o zamýšľanej Jackson Päť stretnutí koncert podal $ 40 metrov pře vychádzajúci z toho, že Jackson je 50 London data poruší podmienky ich zmluva 2008). Jediným spôsobom, Michael sa chystá na zotavenie sa zo svojej choroby a AEG budeme vykonávať žiadne peniaze za MJ Hoax do svojej smrti. Stav Michael Jackson zdravie je unikli do tlače, s vedomím, že sa bude hlásiť. Plány sú zavádzané do praxe, a februára, Michael Jackson opustil svoj život a odišla do schováva sa každý iný nemá dozvedel.

Osoba, ktorá zložila 5 hodín lekársku skúšku pre to je ono turné nebolo Michael Jackson. Osoba, ktorá sa zúčastnila O2 Koncert Tlačová konferencia nebola Michael Jackson. Ten, kto sa zúčastnili konkurz pre tanečníkov pre turné nebolo Michael Jackson.

Osobu v Lekárne na 25. júna nebol Michael Jackson.

Môžete sa pýtať, ako môže byť splnené tieto závery? Prosím, dovoľte mi to vysvetliť.

A to s ohľadom na článok z Národného anketára je uvedené vyššie, sa zdá, ako by 'nadmerné užívanie analgetík' príbeh bol veľmi zameranie Michael Jackson zdravotný problém. , Kde je tento zdanlivo malý detail späť v januári je samozrejme veľmi zásadný detail, keď sa pozrieme späť na ňom hneď po MJ smrti.

Tí ľudia v populácii, ktorí sú ľahko viedla (a je ich veľa) sa pozrieť na aktuálne okolnosti smrti Michael Jackson so všetkými z 'zneužívaniu drog' hovoriť a brať v celom príbehu nie je pochýb, pretože "Ach áno bolo hlásených späť v januári, že Michael Jackson bol zneužívajú analgetiká kaľdodenní - niet divu, zomrel - bolo len otázkou času ".

Keď Michael oznamuje svoje koncerty a skúšky začína v marci, jeho januára zdravotný problém je zabudnutí, pretože všetky tieto kazitel s jeho comeback. Svet sa ponorí do Michael Jackson šialenstvo znova.

Po jeho smrti sa zneužívaniu drog tvrdenie je znovu-zapálil, pretože ako všetci vieme, infarktu používať príležitostné bolesti vrah sa počas pár týždňov, je vysoko nepravdepodobné, najmä keď MJ Hovorili sa 'foto zdravia 'kým dokončenie skúšok. Preto sa správy o nadmerné užívanie drog sú veľmi dôležité, pretože podporujú tvrdenie, že jeho srdcová zástava bola skutočne spôsobené liekmi.

Na predávkovanie drogami je tiež veľmi dôležitý faktor pre AEG Live. Ich poistné udalosti miliónov dolárov bude vyplatená pri Michael Jacksons Toxikológia a Pitevné správy dokazujú, že lieky spôsobil jeho smrť. To je tiež súčasťou plánu. Zvyšok peňazí, ktoré majú byť vykonávané AEG Live bude pochádzať z predaja záverečnej skúške DVD, Pocta Tours, nevydané skladby a tovaru.

Jo Jackson je nepochybne vytvorenie spravodlivého rezané a bude s najväčšou pravdepodobnosťou funneling časť svojich peňazí predložené Michael vo svojom novom živote.

Deti vedia, že by sa to dialo od februára, čo je dôvod, prečo musel byť zjavenia. Keby zostalo skryté, svet by byť pochýb o tom, či boli Michael deti. Rodinné video bol prepustený na ďalšie zálohovanie toto tvrdenie. V nasledujúcich 6 mesiacoch deti budú s ich otcom.

Jo Jackson bude bohatý, AEG Live bude musieť vykonať značnú sumu peňazí, nehovoriac o ťahu z jednej z najväčších 'ukazuje' veky. Michael sa teší kľudnej a zdravý život, a jeho deti sa s ním, preč od reflektor za dobré.

... Najväčší Hoax v celosvetovom meradle.

V týždni od Michael Jackson úmrtiu došlo jeden nekonečný množstvo pripomienky poukazujúce na skutočnosť, že 'dôvod', prečo Michael Jackson smrti NIE JE Hoax je preto, že by 'nikdy ublížiť svojim deťom', a pretože on 'miloval je príliš ďaleko '. Radi by sme povedať, že sme úplne súhlasiť s týmito výkazy, a verte, že to je presne dôvod, prečo Michael Jackson smrti bol Hoax. Prosím, dovoľte mi to vysvetliť.

Den Michael Jackson smrti, 25. jún, boli sme takmer okamžite oznámil, že jeho smrť bola spôsobená srdcová zástava. Vzhľadom k tomu, že dni po jeho smrti pokročila, potom sme boli informovaní, že jeho srdce Attack bola spôsobená nadmerným užívaním drog. Hoci výsledky z dvoch, prípadne tri z pitvy, Michael Jackson tela, majú byť uvoľnené aj toxikológiou správy z prvej pitvy, sme schopní posúdiť iba informáciu, že sme oznámili, ktoré unrelieable zdrojov na Médiá a tieto stránky ako TMZ.

Avšak, já bych ešte chcel skúmať dôvody, prečo som presvedčený, jeho deti sú číslo jedna dôvodu je stále nažive.

Ak sa Michael Jackson skutočne prijať koktail liekov denne, čo je to, čo zase spôsobené jeho srdcový infarkt, ako by mohol urobiť to ako otec? Chápem, že je niečo addicition, že je veľmi ťažké prekonať, a zaoberajú sa však s výnimkou niekoľkých menších incidentov, Michael Jackson údajne boli vynikajúce otec s tým, že svojim deťom veľa svojho času a všetky tie veci, ktoré môže mať niekedy chceli. Ak vyhlásenie 'On by nikdy neublížil svojim deťom' je v skutočnosti pravda, ktorú som si istý, že je, prečo by sa mu niekedy comprimised jeho zdravie tak, že by mohol ponechať bez otca, a to najmä na také mladom veku?

Po druhé, bolo hlásené, že Michael Jackson okamihov potom, čo bolo oznámené mŕtvych na UCLA Medical Center, Katherine Jackson vzal deti vidieť svojho otca. (I keď neexistujú žiadne dôkazy o tom, foto na podporu tohto tvrdenia a Katherine Jackson nebolo vidieť s deťmi v nemocnici vôbec.) Sme tiež povedali, že na súkromných rodinných pomník pred Verejné pamätník v Staples Center, Michael Jackson dcéra, Paris, umiestnené náhrdelník z polovice srdca svojho otca okolo krku, zatiaľ čo ona nosila druhej polovice.

Ak Michael Jackson je skutočne mŕtvy, tak ako by mohla jeho rodina podliehajú jeho detí na traumatické skúsenosti vidia otcovia ich mŕtve telá nie raz, ale dvakrát? Druhý čas detí by mali vidieť svoje telo, že by už mŕtvych viac ako dva týždne. Osobne si nemyslím, že je to niečo, že Otec, ktorý miluje svoje deti, tak by bola oceňovaná alebo súhlasili s tým, že vôbec.

Boli sme tiež oznámili, že z toho dôvodu, že Michael je rakev nebola otvorená rakev na verejné pamätníka bolo preto, že jeho tvár bola pohmožděný a poškodených počas CPR a resuscitácia. A uvedomiť si, že táto úvaha je úplne absurdné napriek tomu, ak je to pravda, tak prečo sa na Zemi by ste mať človek deti, aby ho znovu? Preukazujúce jeho detí ich mŕtveho otca s bashed do tváre ani raz, ale dvakrát? Nechcem think so ... .. miloval je príliš veľa, aby ich prostredníctvom niečo také traumatizujúce, ako to. Já naozaj verí, že žiadne dieťa, ktoré by museli znášať niečo ako, že by nepochybne poznačili na celý život.

Záverečné úvahy som sa späť do mojej teórie je to, ako sa zdalo, tak deti v pokoji unbelieveably pri verejnej pamätníka. Prepáčte, že to hovorím, ale já bych dokonca tak ďaleko, ako to povedať, že Prince Michael II, najstaršie, a to aj vypadalo v čase nudiť. Viem, že mnohí ľudia budú hovoriť, že všetci sa zaoberá veci inak a snáď boli len v šoku (aj keď by som nemala vinu im zvažuje, že by som jednoducho musela znášať vidia svojho otca mŕtvola už druhýkrát.) Ale keď sú ľudia snaží povedať, že tri deti sa zaoberá ich otec zomrel v rovnakom pokoja a zisťovať spôsobom (okrem reči Paríži, ktorý bol podľa všetkého veľmi skúšať a plánovaných a bol tiež úplne 'dotržení-menej'), potom musíme povedať, že táto je smiešne tvrdenie. Ukáž mi, žiadne dieťa, ktoré je v pokoji, v zložení a 'nudiť' počas svojho otca pamätník bez sĺz alebo vzlykot s rakev pred nimi, ktorý sa mal držať telo svojho otca ... pochybuji, že by ste nájsť.

Michael Jackson sa deti na jeho pamätník

Úprimne presvedčení, že jediný spôsob, ako Michael Jackson dieťa by mohlo mať to, že v pamiatku tak ľahko a 'ľahostajný', rovnako ako trvalé dva 'zobrazeniach' svojho otca mŕtvola by bolo, ak by ich otec bol mŕtvy ani začať. Vedia, že ich otec je veľmi živý a dobre, že ste videli ho živého, pretože jeho 'smrti' a oni vedia, že sa s ním zase čoskoro.

Ako by mohol urobiť, aby svoje deti? Ide o človeka, ktorý nevidí nič zlého na klácení svoje dieťa z okna hotelovej izby, štyri príbehy nad vozovkou. 'Môj fanúšikovia chceli vidieť bábätko, tak som im ukázal,', Michael Jackson povedal, keď pochybovali o nehode. Ak Michael skutočne nebolo vidieť, ako tento incident by mohol byť problém, potom by to zmysel, že sa zrejme domnieva, že nie je žiadny problém s urobiť svet verí, že je mŕtvy, kým on pokračuje žiť dlhý a pokojný život niekde inde ?

Sledujte tieto deti v najbližších 2,4 a 6 mesiacov. Garantovaná budú zaslané 'internátnej škola' alebo žiť v zahraničí, aby 'dostat von z reflektor' alebo nejakú takú ospravedlnenia. Všetci vieme, že sa s otcom zase čoskoro ... miluje im moc a on by nikdy neurobil nič, aby im neublížil.

Autor a prispievateľov z nasledujúcich post je členom tejto stránke s názvom He.Is. Nažive. Chceli by sme sa podeliť o svoje pripomienky a postrehy s každým.

S početnými vstupmi prečítať na týchto stránkach, rovnako ako preskúmala a dospela k záveru, že obsah z nich som sa vyvinuli tieto teórie o Jackson je "smrť" a uniknúť, jeden jsem považujú za najviac vecné a hodnoverné:

width=550 Skutočnú Michael Jackson nikdy neukázal na skúšku, že noc pred svojou "smrť" v Staples Center, tmavej videozáznamu, ktorý sa objavil ukazujúci ho žuvačky nie je skutočný Michael Jackson, no, ale namiesto toho, poslal jedného zo svojich štvorhra na skúšku, aby len "ukázať", že za pár minút. Vzhľadom k tomu, že video bolo preukázané falošná podľa odborníka a hovorí, že je photoshop "pevnú", nemáme žiadny dôkaz, čo vôbec reálne, že Michael Jackson sa zúčastnilo nácvik vôbec, ale žuvacia guma dvojník urobil miesto. Preto: je bezpečné predpokladať, že skutočný Michael Jackson sa okrem čakania na lietadlo a ľavou navěky sbohem, s najväčšou pravdepodobnosťou áno. Nové informácie o jeho tajné "odchode" z LAX v neoznačená Lear Jet je na povrch, je označené dôveryhodnosť a logiky.

Medzitým, späť na zámok sa dvojník volavých readied a bol pripravený na "srdcová zástava" show a loptička sa začal koľajových 911 hovor, kde volajúci mali, ale neřekl "To je Michael Jackson bydliska a pán Jackson potrebuje okamžitú pomoc, prosím, pospeši si ", ale naopak, veľmi kontrolovanej a vzrušenia hovoril o" Gentleman ", ktorý bol" ne dýchanie "?? Všetky kým REAL Michael Jackson bol dlho preč, a to všade, kde sa vysvetľuje, prečo je ambulancie "pacient" fotka nemá vyzerať ani to by mohlo byť Michael Jackson, právo na priebežné ďalších podozrivých a diskutabilní výstredností, ktoré uchovávajú na odprýskávání zo všetkých smeroch, nič z toho môžeš pridať, pretože javiská bolo ustanovené inak od samého začiatku, tj: REAL Michael Jackson bol dlho preč, ale späť v LA na "Michael Jackson zomrel na srdcovú zástavu"-show s volavých šiel na podľa plánu, aj keď u niektorých trhlín a bez hornej zárez plánovania alebo "skúšku", a z tohto dôvodu sme prísť aj naďalej vracať k "nič sa pripočíta" teórie, a preto sú neustále podávame s viac vznikajúce questionables a podozrenia plynúce od samého začiatku tohto celku príbehom.

Je veľmi sporné, PREČO jeho vnútorného kruhu úzkej confidantes nepreukázalo na "Pamätník" službou na Staples: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller a Oprah Winfrey - kto vymývané ALL Michael Jackson údaje z jej webovej stránky - stačí, aby uviesť týchto niekoľko, ktorí prichádzajú na myseľ. Prečo by sa Jacksons popierajú Michaela milovaných priateľov na účasť na jeho "sendoff"? Namiesto toho sa sortiment "vyplniť-ins" ukázalo sa, z ktorých niektoré majú ešte nikdy splnená Michael Jackson a dokonca aj voľne uviedol tak populárnej talkshow, iní, ktorí nemali žiadny komunikácia s ním osobne v rokoch! Ďalším "zastávky"?

Jennifer Hudson výkon bol "podporovaný" v reálnom Michael Jackson spev, kde sa počas mluveného monológ o pieseň vystupovala, omylom nahradiť slovom "bolesť" s "S" pre pôvodné slovo v texte: "Pain" bez S! Koľko diváci všimli toto faux pas, alebo .... neboli? Bola to narážka, úmyselné "hoď ho do davu a pozrite sa, kto je úlovok" náznak?

Prečo veľmi špeciálne veta "Som nažive, a bude žiť navždy" z jednej z jeho piesní sa objavujú v modré písmo na backwall o stave na konci služby? Prečo tieto veľmi slová? Prečo nie AKÝMKOĽVEK inými slovami, ale to jedno najmä?
Truhly počas Pamätník služby nedala padlý akékoľvek JEDNOTNOM vibrácie, ktoré obsahovalo mŕtve telo Michael Jackson, ani žiadny iný subjekt, sa na to! "Vibes", že som skúsený nad width=425 Samotné TV vysielanie prezeranie verejnosť pohrebu bývalého amerického prezidenta Reagana v roku 2004? Veľmi jednoducho, zlatá rakev znášajú povedal Michael Jackson tela bola prázdna, a vrtuľníky vznášajú nad veľmi záhadne zmizol do vzduchu po službe, kde sa z "tela" vznikajúce najnovšie médiá otáčať, aby sa zamerala na verejnosti "smrti" na Michael Jackson? a bili sa deje ...
Sú tam dosť hodín, v deň štátneho / dokument / blog mnohé iné kusy otázky / pochybností / dôkazy / pripomienky, ktoré udržiavajú rezbárov seba počas celej toto šialenstvo? Sú otázky, Michael Jackson je postupná smrť a úspešný únik nie je vyšší počet potom fakty "sa potvrdzuje," že to naozaj .... "Zomrel"?

Fanúšikovia po celom svete konajú ich dych na obrázok pre "telo" ich idol sa objaví, tak ďaleko, zo všetkých médií a internetu prevádzke žiadny takýto obrázok je k dispozícii, aj keď to bolo, ako by to mohlo byť pozitívne zistený že tento subjekt je v skutočnosti je Michael Jackson? To už sa nikdy nedozviem, bude nám? Bloggers vysielania pochybnosti a pripomienky, atď atď podporu pozoruhodných trakčnej táto "smrť" získala po celom internete, a myseľ vám tieto skutočnosti nikdy ani zmiňované toľko ako pouhý dych v bežných médiách? Prečo nie? Vzhľadom k tomu, že všetci z nich vysielajú svoje novinky s notebooky pred nimi, to nie je tak, že si nie sú vedomí toho, že?

Čo máme robiť poznať pre niektoré je to absolútne: niekým / s niečím nevie a ich mlčanie / s bol kúpil za logicky dosť vysoká cena za skutočnú pravdu nikdy sa odhalila na ich strane, ovšem stará teória, že pravda je samo-zrejmé a stále prevláda nebude nikdy byť ohrozená, ani milióny dolárov, ktoré zapečatil tohto riešenia, prečo? Jednoduchý: je Boh ...

Texty z Michael Jackson je pieseň "Xscape" jasne uviesť, čo jeho dlhoročné najbližších zámeroch boli zámery, ktoré dal do praxe s tým, čo bolo v všetkou pravdepodobnosťou ochotne pomáha bývalá manželka Lisa Marie Presley, ktoré počas svojho manželstva sa naučil svojej vôli "únik" ako jej otec, a preto "coached" ho o tom, ako úspešne scéne takéto udalosti, detaily, na ktoré je určite privvy a teda predstavujú zjavné podobnosti Elvise 'inscenované smrti a uniknúť, väčšinou náležitý ako Michael Jackson je "smrť" a "zmiznutia": o "srdcová zástava, mŕtvych pri príchode do nemocnice," roztočiť ... vzduchotesným scenári, kde personál nemocnice, lekári, EMT to, policajní dôstojníci, bezpečnosti, atď, rovnako ako Koroner a iné orgány sú trestne zakázané verejne prezrádzať akejkoľvek akékoľvek informácie týkajúce sa prijatia a po pacientovi, a pritom verejnosti je rozhadzovanie kousnuti veľkých kostí, informácie, ktoré by mohli prípadne nebude "nesprávne", alebo "krútená"?

Po Elvis' zmiznutia, jednej z jeho mnohých osobných vecí chýba, bol najväčší zo všetkých: osobné Airplane! Toto lietadlo nebolo "teplouš" zmiznú do vzduchu, ak milosti punt, teda: kto si troufnu říct, že sa čaká, neoznačenou, zoradené podľa radaru / kontrolná veža personálne byť "ignorovať" čakanie na lietadlo LAX bol Michael, ktorý -- rozvíjajúcich sa plne maskovaný z čiernej SUV na palube lietadla - nebolo že patriace k Elvis Presley? Že by mohol byť Elvis Presley v osobnej rovine je najviac vierohodné vysvetlenie, pretože je logické, že Michael Jackson by nikdy mať na starosti alebo strach znamená jeho "Getaway" stále vystavení alebo verejnosti, pretože keby to urobil, Elvis a Michael Jackson ako je v skutočnosti nažive a štát by za medzinárodné spravodajstvo v zhone!

Jacksons sa rovnako ako mediálne udržať na udržanie na plávajúce a spriadanie neporiadok "news", niektorí to dost poburujúce, ale všetky navrhnuté tak, aby nerozptyloval verejnosť v zameranie na to, čo je jasne objavuje ako veľmi "tie druhé" scenár pre túto ... 'tragédie' ... ..

Kritika, ako aj dodatočné vstupy do iných blogov, je celkom iste pozvaní, ďakujeme za čítanie.

Dame Elizabeth Taylor a Michael Jackson bolo často opisované ako najlepší kamaráti.

Autora a prispievateľa na tento post je členom tejto stránke s názvom MYSTERYLADY. Ďakujeme Vám za pochopenie a podeľte sa o ne s každým.

VŠETKY DOKLAD potrebujeme poznať Michael Jackson IS ALIVE! PREČÍTAJTE SI!

To je všetko DOKLAD Michael Jackson IS not dead!

Je to docela zrejmé Dame Elizabeth Taylor pokrýva niečo, čo sa týka Michael Jackson smrti.

1. Prečo robí 77 rokov starý ako Liz Taylor mať neštebotajú účet?

2.Why je Liz poďakovať Michaela lekár, Arnold Klein pre Matissa kresba Mike tri dni pred smrťou, rovnako ako Dr.Klein dotazem, čo bolo až od doby, co to bolo späť na stebėtų?? Prečo by sa práve ona mu zavolať?

3.Dr.Klein bol známy ošetrujúcim MJ pre vitiligo s krémy že osvetlená jeho koži, rovnako ako prestavba nose. Po prvé, čo dermatology viete tiež, že sa o rekonštrukčnej chirurgie? Je Dr.Klein snažia zamaskovať a rekonštrukciu úplne nový Michael Jackson, jeden by sme nikdy rozpoznať?

4. Prečo bola Liz balenie podľa neštebotajú "Bol som na balenie moje oblečenie ísť do Londýna na jeho otvorení, keď som počul správy. I napriek tomu nemôže uveriť. Nechcem tomu veriť. "Http: / / twitter.com / DameElizabeth keď Michael na prvý koncert bol tlačí na start on July 13th, že tri týždne pred začiatkom!

5. Prečo by nie Liz zúčastniť Michaela súkromným alebo verejným obrad, ale byť schopný pípanie deň po jeho smrti? Vedela, že bulvární by po jej aktualizáciu, ale nebolo príliš múdre na to.

Ok, dnes to je divné, prečo Dame Elizabeth Taylor a Dr Arnold Klein sú obe odkazujú na seba navzájom, bez toho, aby sa skutočne, kde je každá iná.

Pre tých z vás, ktorí nemáte neštebotajú účet, je jediný spôsob, ako môžete vedieť, niekto sa odvoláva na vás, je kontrola @ + svoje užívateľské meno. Tak ako to, že zodpovedá tam a späť medzi sebou, ak je plánované po celú dobu, aby sa stala skutočnou!

Myslím, že odpoveď je jasná ako deň. Dámy a páni Michael Jackson je not dead! Pozrite sa na tieto miesta z ARNOLD KLEINA!

"Poslal odkaz na TMZ. Směšné. Paparazzi sa musia držať od mojich pacientov. Obdobie "http://twitter.com/awkmd

Takže, prečo je Mr.Klein riešenia TMZ prvej stránky potvrdiť MJ smrti ako smiešne a pobyt mimo svojich pacientov a na 18. júna, 7 dní pred Mike smrti!

To sa ešte podivnější, priatelia! TOTO JE NAŠA ODPOVEĎ práve tu!

DR. ARNOLD KLEINA JE TO loučení Farrah Fawcett ten istý deň MIKE Pasy a nie na MIKE! HE skutočne Waits 4 dni po MIKE'S DEATH riešiť STRATU JEHO PACIENTA MJ!

"Dnes je svet je trochu menej krásna. My rozloučit s milou Farrah Fawcett "," Bola to česť mať známe Farrah Fawcett víziu a vizionár, je pravda, Angel, ktorý bude chýbať po celom svete. 3 polibky môj miláčku "," Som hlboko zarmoucen do smrti drahý priateľ Michael Jackson. On skutočne bol nadaný duše ktorí bezmedzne lásky pre všetkých. "

Potom 2 dni pred MJ priesmykov, Dr.Klein hovorí, že to pracuje dál na pacientovi, že sú radi poklady jemného umeleckého diela, zaujímavým spôsobom porovnať vaše pacientov k umeleckej tvorbe, nie je o tom myslíte vy? AKO NA ODD DR.KLEIN NA VRÁTENÍ 2 dni pred MJ'S DEATH! Pracovné preč ... "Moji pacienti sú moje poklady. Ako umelecké dielo pokutu, každý z nich má krásu a osobnosť "

Myslím, že viem pravdu teraz!

Pre tých z vás, ktorí nedostávajú celá Matissa dedukcia, dovoľte mi to vysvetliť.

Čo robí Matissa maľba musíte urobiť s niečím? Matissa bol slávny umelec, ktorého charakteristiky, pokiaľ ide o prirodzený talent připomínalo Michael Jackson. Zhodou okolností Dr Klein posílá Matissa kreslenie na Liz Taylor tri dni pred Michael smrti, ktoré v čase tejto Dr Klein bol mimo mesto pracuje na pacienta. Dokonca oproti svojim pacientom, aby výtvarné práce !!!!!

Strange právo?

Získajte to, Matissa v roku 1954 zomrel na infarkt. To isté Mike mal údajne zomrel, keď sme sa prvýkrát počul správy o jeho absolvovaní.

C'mon to je príliš náhodná. Je to tiež skôr nepárne pre väčšinu Dr Klein z pacientov sa Michael Jackson je najbližší priatelia - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Pán Klein je neštebotajú účet bola iba aktívne od 17.června. 8 dní pred MICHAEL priesmykov. Prečo by Dr Klein cítia potrebu mať neštebotajú účtu záhadne tak blízko jeho drahá smrť pacienta, čo zodpovedá dvom z Michael Jackson je milý priatelia? Já vám poviem prečo ... Vedel, že bude musieť aktualizovať na jeho ďalšie nadchádzajúce rozhovory ako on by sa vyzvala pozornosti! Iná vec je svojrázny nikdy oznámenie Dr Klein hľadáte smutné alebo lacerácia nad stratou jeho najcennejšie pacienta o viac ako 20 rokov v žiadnom z rozhovorov.

To je veľmi podivné ...

Digitálně Vznik, tento obraz sa hovorí, že je to Michael Jackson Záverečná skúška noc pred smrťou.

Tento obrázok má podnecujú hodně kontroverze počas posledných pár týždňov. Čo na prvý zdá byť 'iba' obraz umiestnený v existencii, že Michael Jackson pri skúškach pre svoje koncertné turné v noci predtým, ako zomrel, teraz sa zdá byť niečo veľmi rozdielne.

Niekoľko používateľov na tomto mieste poukázal už skôr na možnosť, že tento súbor môže byť 'photoshopped'.

S prácou podozrenie upozornil, my tu v MJHD rozhodli vziať to ešte o krok ďalej a majú obraz analyzované profesionálny fotograf.

Profesionálny fotograf, ktorý analyzoval tento obraz pod mikroskopom, a tiež pomocou digitálnej strih softvér, bohužiaľ si želá zostať v anonymite, však ich závery sú none-na-menej fascinujúci a by sme ešte chceli zdieľať s vami.

Po prvé, najzrejmejšími problém s fotografiu je skutočnosť, že spodná časť sa 'S' chýba MJ medzi nohami. Niektorí ľudia si povedal, že to je vzhľadom na uhle, kde stojí, a rampy.

Náš odborník nesúhlasí.

Bol analyzovaný šírka nahoře na 'S' a povedal, že bez pochýb, mali by sme aspoň vidieť niektoré časti krivky zo spodnej časti 'S' medzi jeho nohy. Po druhé, tam by mala byť aj nejaký lešenia alebo osvetlenie medzi nohy, ale je úplne matne čierne na úzkej inšpekcie.

Secondly, začal sa pozriete na pozadí ako celok, a zistil, že je úplne digitálny, podľa nášho odborníka. Je dôležité, chýbajúce prvky svetlého a tmavého. Tiene, nie sú dostatočne tmavý a nie je plápolající zo svetla na podlahe z lešenia, alebo kovové lešenia sama. Jedinou 'osvetlenie' súčasnosti je modrastá 'lensflare', ktoré je možné vidieť, ale náš expert súhlasí, že ide o jednoduchý prvok, ktorý môže byť pridaný s Photoshopem.

Tiež so zreteľom na ľavom dolnom výstup zo záberu je veľmi vyškvarený, ktorý vraj je tiež rozprávať príbeh značku digitálnych prác.

Keď sa ukázalo, náš expert na 'zábery' Michaela vykonávajúce 'Nejedná sa v skutočnosti o nás', nosia rovnaké oblečenie, ale bez' to je to 'pozadí sa zhodli na tom, že to robí dojem, že jeho obraz bol prevzaté z tejto doby (ktoré by mohli byť rokmi súde podľa účesu) a uvádzané ako vrstva na vrchole tohto pre-určený pozadia.

Ďalšia vec je, aby zvážila, že je Michael Jackson bol zkoušeli na jeho koncert v Los Angeles strižových Center. Koncerty boli nikdy byť vykonaná tu. Prečo by tam musieť byť akýkoľvek druh pozadí vôbec, pretože sa domnieva, že bola len skúška? By neboli také drahé a dôležité zázemie potrebné v Londýne na O2 Arenu?

Take a druhý pohľad na zábery tu a tvorí svoju vlastnú myseľ.

Zistilo sa veľa Michael Jackson Fans na tomto mieste, že tento konkrétny rutiny je rovnaký ako rutinná Michael udělal na jednej z jeho turné rokmi. Sme presvedčení, že je to pravda, a že táto skúška sa zábery z toho istého turné ... rokmi. Prečo je Media 'predajné' je pre nás ako zábery z 23. júna 2009?

Veríme, že pre 'smrť' z Michael Jackson sa believeable, je to dôležité pre všetkých z nás, aby sa zmiasť do úvahy, že je to skúšali neskoro do noci 12 hodín pred jeho smrťou. Niekto chce, aby sme si to je miesto, kde bol, a je to, čo robí. Podľa našich odborníkov, tento obraz mohol byť vytvorený kedykoľvek ...., Ktoré vyvoláva otázku ... keď Michael Jackson nebol zkoušeli noc pred zomrel v Los Angeles, ako sme všetci ... a potom povedal, kde to bol?

Michael Jackson THRILLER 25. výročie! Táto strana je ešte neskončil! Michael Jackson oslavuje 25. výročie Thriller, ktorý je najväčším na svete predávajú albumu všetkých čias, a najväčší míľnik v pop-music v histórii. THRILLER - hudbu, video, sa zaoberá aj tanečné pohyby, ktoré navždy zmenili hudbu. 12. februára 2008 došlo k uvoľneniu Thriller Michael Jackson na albu v osobitnom 25. výročia vydania obsahujúce všetky klasické hity Triler digitálně upraveného, (viac ...)

"To je ono! - Izolácia Cam - Audition Finálna - LA Staples Center
To je úplná 4:16 surové a neupraveným klip uvoľní AEG Live skupiny na 23. jún, Staples Center skúšobňu a Final Cut Audition [žiadna sieť Logá], zobrazené MJ pozorovania, kľudný, ale zběsile žuvačky, potom stojí, a stručne riešenia tanečnice zvolená pre O2 Londýn turné. Druhá polovica je klip, ktorý ste videli v celej mediálnej a YouTube. "

Zdá sa veľmi zvláštně na nás, že prvý klip z Michael Jackson na týchto testoch sa ho hľadať, ako sme všetci videli, že ho v priebehu času ... rameno-dĺžka rovné vlasy. Ale ten klip, ktorý je priamo po rezu, ktorá je vraj Michaela zkoušeli na tieto koncerty, výstavy ho dlhé kučeravé vlasy, ktorá pripomína jeho štýlu z niekoľkými rokmi. Prečo by mal nosiť paruku a účes bol pred niekoľkými rokmi na koncerte v roku 2009?

Mohol by to byť možné, že sa zábery Michael Jackson 'zkoušeli' pre tieto London O2 Koncerty v skutočnosti skúška z niekoľkými rokmi ... rozrábaných spoločne na rovnakých páskou, aby sa nám všetkým myslím, že on robil skúšky v noci pred jeho zomrel, rovnako ako AEG nám povedal .... aj keď v skutočnosti bol už schovává von, na pol cesty okolo sveta, ktorý je pripravený ochotní a schopní dať celý jeho smrti Hoax plánu na svojom mieste?

Poznámka: Ďakujem vám za uvedenie tohto Francesca na našu pozornosť.

AEG Live bola organizátorov za to Michael Jackson comeback turné. Ako podmienku na výkon O2 Koncerty, Michael Jackson bol povinný zložiť piatich-hodinu lekárske testy. Lloyds of London, poisťovňa najíma na krytie prípadnej straty spojené s koncerty, bol nezávislý lekár letu z New Yorku dať na skúšku, a bolo mu povedané, AEG Live zložil lietania s farbami. width=400

Ak Michael Jackson bol s ohľadom na množstvo liekov na predpis, že médiá sú založené nebudú, ktoré boli zozbierané v krvný test počas tohto zdravotníckeho skúąka mesiaci?

Ako výsledok skúšky, AEG Live zabezpečené poistenie prvých 22 koncertov, ale neboli schopní sa dostať úplné pokrytie všetkých 50 ukazuje v cene 500 miliónov dolárov. Ty si teraz platobnej milióny na náhradu letenky, ak však fanúšikovia rozhodnú, že ich lístky vymeniť za zvlášť navrhnuté letenky vytvoril Michael Jackson sám, pohodlný spôsob, ktorý by mohol znovu AEG-prevratu niektoré ich peňažnej straty.

AEG Live, dostane multi-milión dolár výplaty od poisťovateľa, ak to show správ spájajúcej superhvězdných zloží na drogy sú správne - pretože ich politika sa týka smrti predávkovania.

AEG Live šéfovia vyniesol a $ 17,5 mil poistky od Lloyd'ss v prípade zdravotnej krízy, ktorá by spôsobila Jackson tahat z jeho 50-deň pobytu v Londýne.

Ak sú lieky ukázalo, zohrávajú úlohu v Jackson smrti, AEG vedenia budú môcť získať späť časť svojich masívnych strát - ale nie v prípade, že je to rozhodol, že umrel na prirodzené príčiny, podľa spoločnosti generálny riaditeľ Randy Phillips.

Zdá sa, že veľmi výhodné, že poistka držanie AEG Live vzťahuje smrti predávkovanie, ale nie smrť prirodzených príčin. Zdá sa to byť aj omnoho pohodlnejšie, že médiá takmer okamžite začali hlásiť, že Michael Jackson je srdcová zástava bola takmer určite produktu opakovaného užívania drog a predávkovania drogou Demerol tesne pred jeho 'smrti'.

Nároky boli dané do Jackson Family, že vedeli, o žiadnej takejto závislosti na drogách a správy o tom, že speváci telo bolo pokryté v ihly známky sú tiež povedal, že sú Lživé.

Tak prečo sa to zdá, že médiá, je tak zoufalá, že nás všetci presvedčení, že drogovej závislosti príbeh? Je to jednoducho tak, AEG Live bude kompenzovať niektoré zo svojich peňazí? Alebo je to preto, že je to najviac vierohodný príbeh, aby nám všetkým súhlasiť s tým, že Michael Jackson je naozaj mŕtva?

Paris Michael Katherine Jackson u pamätníka na jej otec

Chceli by sme mať objektívny pohľad na Michael Jackson pamätníka konajú v Staples Center v Los Angeles. Veríme, že existuje veľa vecí, ktoré jednoducho nie sú spočítať, ktorá sa konala v Památníku, ktoré je potrebné poukázať na to.

Vo vzťahu k Památníku sama služba, Michael Jackson sa potvrdilo, že prevedú na islam vo februári 2007. Jeho pomník bol realizovaný ako svedok Jehovův ceremoniálu. Ak to naozaj bolo Pamätník na neho, prečo nie, že správanie je v islame viery? Je to, čo by chcel, bolo, že z viery? Chápeme, že MJ rodičia boli svedok Jehovův, ale to znamenalo, že je pre Pamätník Michael Jackson, alebo jeho rodičia?

Zlatá rakev, že Michael Jackson údajne obsiahnuté v tele, sa zdala byť príliš malý pre jeho takmer 6 nohu výšky. Rodine povedal, že to nebolo otvorenej rakvy, pretože sa jedná o škodu, ktorú mal jeho tvár vydržel pri CPR a resuscitácia. To sa zdá byť veľmi podivné vyhlásenie urobiť, a zvuky veľmi skladá.

Ďalším veľmi zrejmá vec na vedomie, je absencia niektorých 'blízkym' z Michael Jackson odmietol zúčastniť. Zdá sa veľmi divné, že všetci ľudia, ktorí boli blízko k nemu, okrem jeho najbližších rodinných príslušníkov, nepreukázalo sa. Výmluva ako 'Milujem ho príliš veľa, aby sa zúčastnili', vydané Dame Elizabeth Taylor, len zdať veľmi transparentný. Ak niekto myslí, že na vás moc, bolo známe, že je váš najlepší priateľ, a osoby, ktoré ste milovala tak moc, že by sa z úcty a povinnosť zúčastňovať sa na ich pamiatku. Toto odôvodnenie možno tiež povedať o iných blízkych priateľov ako Diana Ross, Oprah a Macaulay Culkin.

Druhá vec je, aby zvážila vzhľad celebrity, ktoré sa len veľmi málo alebo žiadne pripojenie k Michael Jackson vôbec. Ako Brooke Shields, Usher, Mariah Carey a John Mayer. Prečo Jackson Rodinné cíti, že je potrebné klásť na 'show', vyzývajúci tieto spevákmi a zabávačov, aby vzdali poctu Michael Jackson? Tak ako to bolo vnímané, že bol väčší záujem o získanie pozornosti médií a hodnotenie ako acutally PLNENIU pamäti ich drahý bratia.

Ako vieme, Michael troch detí zúčastnilo Památníku. Po prvé ich prítomnosti, sme presvedčení, bol vo veľmi zlom vkusu. Každé dieťa, ktoré je k účasti na pohrebe alebo pamiatku zosnulého rodič by určite nebola schopná držať do ich absolútny smútok a žiaľ. Avšak, tieto deti, ktoré sú v ponuke veku 12, 11 a 7, zdalo úplne v pohode. Nie roztrhnutiu alebo zarmoucen tvár bola preukázaná. Najstaršie dieťa, Prince Michaela, ukázalo absolútne žiadne emócie v celej služby a energicky žuvanie gumy, aby sám obsadené. Paris, ako vieme, zobrazené niektoré emócie, keď jej krátky prejav, ale pred tým, a hned potom, ona sa usmívali, spevu a bez známky toho, že bola naštvaná alebo greiving v každom prípade. V skutočnosti sa zdá, ako by ona sama bola požívajú a bol úplne v pohode, až do klidné slovo bolo whipsered do jej uchu by Tetička Janet tesne pred ňou 'neplačící' reči.

Najmladší dieťa, Prince Michaela II, inak známy ako přikrývku, v ponuke veku 7 rokov, tiež ukázal, žiadne emócie. Nie slzu alebo sob. Nie sústružení do ramena Tetička Janet s dotržení zafarbenej tváre .... Nič. Buď tieto deti sú zrelé mimo svoje roky, alebo boli absolútne žiadny dôvod ukázať emócie, pretože vedeli, že by videl svojho otca opäť veľmi skoro.

Všetko, čo sa Jackson Rodinné nosil slnečné okuliare po celú službu. Bolo to buď preto, že boli tak smútok sklíčen a chceli skryť svoje slzy, alebo preto, že neexistujú žiadne slzy začať. Veríme, že je to druhé. Ani jeden z nich stále snažil zotrieť slzu z ich tvárí. Ani jeden z nich stále používa vreckovku alebo šatku. Počas reči, že Michael brat Marlin dal, urobil veľa brečela typ zvuky, ale znova ... žiadne slzy. Jackson sa všetko zdá byť so zreteľom na straty z najviac miloval jeden vo svojej rodine, prekvapivo dobre.

Počas svojho prejavu, Kenny Ortega, Michael Jackson je choreograf a dlhý život-priateľ je uvedené, že 'o niečo menej ako pred týždňom bol Michael zkoušíme tu v Staples Center, ktorá prečo by sme mali mať jeho pomník tady'. Michael Jackson 'zomrel' vo štvrtok 25. júna, a jeho pamätník sa koná v utorok 7. júla. Pamätník bol viac ako týždeň po jeho 'smrti', v skutočnosti to bol skutočne bližšie na dva týždne. To bol obrovský sklz by Ortega a je veľmi podozrivé. Michael Možno tam bol menej ako pred týždňom, tajne, ktorým sa ustanovujú plány na jeho pamiatku sám.

Lístok od Michael Jackson na jeho pamätník

La Toya Jackson aj veľmi veľký sklz do povedané o svojho brata v prítomnom čase ešte raz, keď povedal:

'Michael miluje svoje fanúšikov, on vždycky říkal rodine bol 1. na 2. fanúšikov. On sa pozerá každý z vás práve teraz. Ďakujem, že ste prišli a podporu mu. On ťa miluje tak moc '.

On sa pozerá každý z vás teraz? Z jeho skrýša žiadna pochybnosť, nie z neba.

Jedným z najdôležitejších prvkov chladenie tohto pamätníka sa konalo vpravo na konci, keď zobrazuje tento obrázok s nápisom 'Som živý a mám tu navždy'.

To je zaujímavý spôsob, ako ju. Mohli by sa povedať 'Som živý v mojej hudbe navždy', alebo niečo v tomto zmysle, je však jasné, pravda je napísané, že jasné ako deň.

I'M ALIVE A jsem tady FOREVER.

Nemohli mať pravdu maľované viac krištáľovo jasný, keby sa pokúsil čo sme týka. To len potvrdzuje naše pamätné montáž podozrenie, že Michael Jackson je stále nažive a dobre.

Ak ste ešte stále trochu skeptický, potom nám umožňuje nechať sa tento citát:

Po ich brata Memoriále, Jackson Rodinné šli na obed, zatiaľ čo jeho 'rakev' SPED voľno v neoznačená van. Jeho telo je teraz nikde potrebné nájsť a oni majú ešte nerozhodli, kam ho pohřbít

.... Možno je to tak ťažké sa rozhodnúť, kde pohřbít, pretože neexistuje žiadny orgán.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash