Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

Аутор Архива

width=450

Лет'с потрајати врло једноставан поглед на цео овај сага. Као што већ знамо, постоји знатан додатака и изласци, разлога, трагове и савети како да зашто Мицхаел Јацксон могао да има хоаксед његове смрти, али за трен, ја праведан оскудица за узети једноставан поглед на несто сто је испред наше очи од самог почетка.

Овај одломак је преузет из члан на МСНБЦ датирано 29. јуни 2009.

"Цхернофф, такође данас, рекао је он није сматрао да је његов клијент (Др Цонрад Мурраы) је" спреман за ове врсте напада "на његовој овлашћења и радње у предмету. Али он је рекао да је "то је очекивано, с обзиром на околности."

Након што је пуна истрага заврши, Цхернофф рекао, оццекује Мурраы ће бити ексонератед и породице би осећати другачије.

Јацксон и даље је имала обамирати пулс и топло тело Мурраы нашао га у кревету, а не дисање четвртак послеподне, Цхернофф рекао је у интервјуу АП.

Цхернофф рекао је Мурраы био у поп икона'с изнајмљује љетниковац кад је открио Јацксон у кревету, а не дисање. Лекар се одмах почео администрирање ЦПР, Цхернофф саид.

"Он је слуцајно нашли су га у његовој постељи, и он није био дисања", рекао је адвокат. "Господин Јацксон је још увек топла и имала пулс "."

Со, И кноу ухат ыоу'ре размишљам ... то се не разликује од било које друге извештај око тог времена у вези са Мицхаел Јацксон је пронашао др Мурраы, бла бла бла. Ви сте сасвим право, ово није било које друго, и мислим да све извјештаје су исти .. који је тачно мој поинт!

Ајмо се ближи поглед на ову изјаву др Цонрад Мурраы, како котира по свом Правник.

 

"Јацксон и даље је имала обамирати пулс и топло тело Мурраы нашао га у кревету, а не дисање четвртак послеподне, Цхернофф рекао је у интервјуу АП.

Цхернофф рекао је Мурраы био у поп икона'с изнајмљује љетниковац кад је открио Јацксон у кревету, а не дисање. Лекар се одмах почео администрирање ЦПР, Цхернофф саид. "

Сад, нисам сигуран колико сте обучени у Прва помоћ, али кључна реч овде су да Мицхаел Јацксон још увек имао обамирати пулс, а не дисање. Ако он и даље имао обамирати пулс, али није дисања, зашто је, доврага бисте започели администрирање ЦПР ??????

Не би ли грап један респиратор, или да почнете истећи на уста како би му умјетни дисање (Нешто смо сви видели на ТВ-много пута)?

Ако и даље скептичан молимо Дозволите ми да цитирам Уикипедиа:

 

"Тхе медицински израз за стање у којем особа је срце престала је кардиолошка хапшење (такође се помињу као цардиореспираторы хапссење). ЦПР се користи на пацијентима у цардиац хапшење како би се дати кисеоник крви и одржавање цардиац оутпут у одржавању виталних органа жив ".

Ако се што је Доктор рекао је заиста истина, онда чињеница да је имао обамирати пулс значи није био у кардиолошка хапшење, јер смо били сви су довели до овог вјерујем како је Мицхаел Јацксон умро. Његово срце би имали да су престали бити у цардиац притвору, што би онда ЦПР су потребне како би крв кружи целом телу, и срце се креће.

То је из Википедија:

"Ако је пацијент и даље има пулс, али није дисања, то се назива респираторне хапссење и умјетне респираторних је прикладно"

Можда сте размишљања сам узимајући превише технички? Размислите о томе ипак, ово је Доктор, цитирање у својој речи што се догодило. Ако је знао да је Мицхаел Јацксон био у респираторне хапшење те је потребна респираторних, не би се рећи да је он? Зашто једноставно државе који је почео ЦПР?

Други пропуст у Др Мурраы изјаву да је он описао Мицхаел Јацксон тело као топло. Према инфаркт / кардиолошка хапшење симптома наведених на медицалцентер.осу.еду, коже пацијента би било хладно, бледо и знојан због чињенице да је њихов крвоток је северлы пао или је, у ствари не постоји.

То напросто не само сабрати. Како би могао Мицхаел Јацксон су обамирати пулс, топла кожа, али не и дисања, али је такође извијестио да је умро од срчане хапшење?

Тхе глазура на торту је чињеница Најзначајнија свих. Мицхаел Јацксон је имао кардиолога који живе с њим и да је умро од срчане хапшење.

Жао ми је, али ово је као ношење гумене чизме и има стопала намочена добити од кише .... Озбиљно?

Ако ваше шансе за преживљавање срчаног удара нису поправила када имате кардиолога који живе у својој кући, 10 стопало далеко од ваше спаваће собе, онда зашто је, доврага су га тамо живе на свим? Да не спомињем чињеницу да он није имао Дефибрилатор Мацхине доступне, као и сви кардиолога? Ако је Мицхаел Јацксон био заиста пате од кардиолошка хапшење, што је оно што смо све је речено, онда не би имао користи Дефибрилатор дали његови 'обамирати пулс "подстакла га је потребно да га пробудити из своје несвијести, почевши отуда његова дисања? Није ли то оне што се користе за машине?

Све што могу рећи је ли сопствени лични кардиолога не може да уштеди, па чак и зашто гњавити назвати 911 и Парамедицс? Овај лекар је човек који је наводно тренирао дуги низ година да зна све што се да зна о срцу, кардиологија , цардиац хапссење итд итд ... и он није могао спасити ни своју личну пацијента када дође време?

Моја теорија је да је др Цонрад Мурраы је Смоке Сцреен хоусефолд. Док је свет је упитан да ли ће бити оптужен за убиство, питајући се ко је, питајући се шта се догодило тај дан стварно, Мицхаел Јацксон је брзо сели у свој нови живот, пре него наш врло очи. Ми смо баш превише омести да видим то.

Ако се не слажете, онда одговорити на то .... Где су деца сада?

1 милион Хитс НА Мицхаел Јацксон ХОАКС смрти у 1 месец!

Имамо досегла невероватне прекретница од 1 милиона посета на нашој страници у 1 месец, а ми смо се да добијете много пажње у целом свету! То иде само показати колико су откривањем нових људи нашем мјесту, као и повратка у нашу страницу да бисте је прочитали наше исправке, налаза, информација и сумње у погледу Хоакс оф Мицхаел Јацксон'с деатх. Ми сви знамо да је већ толико тога једноставно не сабрати .... али шта додати највише је диван број људи посети нашим страницама у потрази за истином!

Ми ћемо сазнати истину, а ми ћемо ставити на све остало је гадно, смешан и неистините приче да се окрузи информацијама које смо били храњен у медијима о Мицхаел Јацксон'с деатх.

1 милион прегледа по свима вама доказати да смо на нешто ... то је само питање времена!

Придружите се на форуму расправу о овај пост - (76) Постови

Мало је оних који поричу да би када је вест о смрти Мицхаел Јацксон је најавио на 25. јуни 2009, сви смо веровали да буде истина ... добро скоро све нас.

Прича соундед врло вјеројатан. Слика која је објављена у Парамедицс очајнички покушава оживети Мицхаел Јацксон у леђа од амбуланте, уживо снимак који смо сви видјеше и извештаја на "пресицу" коју је дао чланова породице Јацксон је имао све нас туззан и спремна за почетак жаловао губитак је највећи забављач у нашем времену.

Тада, као дан оде, пукотине почео приказивати у чврсто ткани производњом Мицхаел Јацксонс' смрти '. Напуклине у догађаје који се догодио дан умрије, конфликтне информације дате од стране Јацксон Породица и медији и нереално цоинциденцес почео да се појаве, подизање више и више сумњам да валидност тврдње.

Превише питања су још увек без одговора, а питања су више поппинг сваки дан у односу на његов коначни одморишта, где је његово тело се тренутно одржавају, када је варљив токсикологија извјештају из његова два аутопсиес ће бити издат, зашто смрти цертификат није био потписан, а на и на њему иде.

Мицхаел Јацксон Хоакс Смрт је анализирала све информације ФЕД бы Медиа у недељама након смрти 'Тхе Кинг оф Поп ", а направљен је много закључака га сопственим.

Било да верујете лично Мицхаел Јацксон је мртав или жив, чињенице и анализа ове чињенице наставку су непорецив. Нисмо произведен било који од ових чињеница, имамо само указао је очигледан, а сарађивали су све информације које су већ ФЕД нама у медијима.

"Истина је као сунце, можете га затвори за неко време, али то се не дешава далеко"

Елвис Преслеы

Пре 'Смрт' оф Мицхаел Јацксон

Чак и пре своје смрти, различите уши и зуби су били уочили на Мицхаел Јацксон у разним слике од краја 80-тих стварању опште сумње у вези само колико често се његов 'децоыс' је кориштена уместо' реал ствар '.

У децембру 2008 неко зове у радио-емисија у Сједињеним Државама и тврдио Мицхаел Јацксон умро од дроге предозирати. Након истраге је све спустити на хоакс, али не пре избезумљене многи обожаватељи чули вест и локалне ТВ станице пријављен је. Погледајте Извештај овде: хттп://ууу.мицхаељацксонхоаксдеатх.цом/?п=84

width=273 Од децембар 2008 - фебруар 2009, извијестио је да је Мајкл био патње са озбиљним коже инфекције које могу довести до једе месо бактерије, имала емфизем, потребно трансплантацију плућа и интестинални имао крварење. Било је чак изјавили да Мицхаел осјетио да је он ће умрети ускоро. Био је фотографирана на инвалидским колицима, а био је на месту које није могао ни ходати.

Међутим, неколико месеци касније - он роцкед свет вести да ће се покретање О2 концерте. И не само то, него АЕГ објавио је снимке њега плеше на позорницу у савршеној форми, 2 дана пре своје смрти. То је руморед да Мицхаел болест користи као средство траже пажњу медија, да је нешто научила од своје близак пријатељ Елизабетх Таылор. У ствари, он је још једном 'распала' пре концерт - који је био отказан. Осим тога, он је наводно болест користи као средство не похађају јавне догађаје. Како се ово не разликује дакле, само на већем мјерилу?

Боды пластинатед постхумно

Мицхаел је био опседнут маннекуинс, а ови су постављени широм његова резиденција. Био је врло усамљен лица која је желела да се блиски људи су га у његовом животу. Једина фирма коју је он могао да има било маннекуинс. Постоје извештаји да Мицхаел особље контактирати Гӱнтхер Вон Хагенс да његово тело пластинатед постхумно.

хттп://ууу.спиегел.де/интернатионал/зеитгеист/0, 1518,614006,00. хтмл

Уас тхис посмртан или само је он има реплика његова тела створили? Мајкл је признао да је тренер Мицхаел љубио повлачењем пранкс, попут слања маннекуинс до амбуланте у збацивати је Папарраззи. Како ћемо знати да оно што се догодило сада није подвала?

Лондон

  • Мицхаел Јацксон је чудно делују на О2 концертну најава у Лондону и врло за разлику од његових уобичајених самоуправе, а ту је много спекулација о томе да ли или не ова особа која је провела ову Конференција је била у чињеници Мицхаел Јацксон, или 'хандсоме сличан'
  • Мицхаел Јацксон-а фризуру је често мењају између равне косе / витичаста косе током свог наступа. На конференцији за О2, он је врло паперјаст равне косе и стилу у "коначном пробе 'снимке, он је један спортски кудрав дуже косе стилу, слична је фризуру је носио 10 година.
  • Постоје сукобљене извјештаја за истинско стање Мицхаел Јацксон здравље у водству и до његових Концерти Лондону. Неки кажу да је здраво, неки кажу да је био врло нежан и фатигуед.
  • Мицхаел Јацксон је направио телефонски позив на медицинском сестром за разговор о проблемима на Очево Дан када је, наводно, имала своју ЛИВЕ-ИН лекар који живе с њим (Др Цонрад Мурраы).
  • Мицхаел Јацксон омрзну Тоуринг те је извијестио да је у почетку само потписан обављати 10 концерата у Лондону. Због свих 10 показује продаје се у неколико минута, АЕГ, промотора концерта, издали други 40 Мицхаел'с показује без одобрења, узимајући коначне рабош концерата до 50, током периода од 10 месеци, а против своје воље
  • Како Мицхаел Јацксон положити 4-5 испита физичко здравље независан лекара Ллоыдс оф Лондон за осигурати његову концерата, ако је "нежан", "болесно", или "овисни о дрогама?"
  • Цхерилынн Лее, тврди Мицхаел Јацксон јој је молио за дроге Диприван, иако је она само нутрициониста. Зашто би он позива њом? Поготово када је имао своју сопствену лекар, а посебно када је он говорио није јој у три месеца и свеједно јој наводно дугује новац. (Захваљујући Могао јој новац буде мотивација за њом излазили са овом причом смешан?)
  • Мицхаел све изненада почне да се његова деца у јавној минус веилс у недељама води до његове "смрти".
  • У случајно потез, Мицхаел Јацксон поново запослили истакнутим забава правник Џон Бранко само три недеље пре, након његове смрти Ивана Бранко дао оставку од Мицхаел'с адвокат у 2006.
  • Мицхаел није запослити било коју плесачи или кореографкиња за његов надолазеће концерт. Погледајте видео ...

хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в ... .. п95ЫКС7ОЕПо

  • Све Мицхаел Јацксон'с Лондон концерти су одгођена - од 8. до 13. јули, на концертима од 10. јули до март преселио 2010.
  • Снимање по АЕГ оф Мицхаел Јацксон'с' Финал пробе 'лако је заведен у Фулл ХД Аудио и Видео.
  • А пријатељ Мицхаел'с, Готхам Цхопра дана 10. јули туеетс: Хад највише фасцинирајућих вечера синоћ са тим момак који се изводи из света иза завесе. Погледајте овде: хттп://туиттер.цом/ГотхамЦхопра
  • Мицхаел Јацксон-а цлип оф Либериан гирл, где је и усмјерава све иза завесе. Хттп: / / ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=ПјтИ2УЗТЗ9к
  • Постоји превише сукобљених приче о томе шта заправо догодило дан је 'умро' (и ноћ пре - неки кажу да је за време Ауесоме рехеарсалс и други кажу био летаргичан).

Зависници обавити све врсте ствари које повредити својим пријатељима и породици. Аргумент да он не би злоупотребе дроге јер би се повредити децу само не ради. Он је признао да је већ зависност у прошлости. Она не чуди ме ако то се догодило опет, нарочито ако је гласина о његовом здравственом питања су истините. Ако је, у ствари, Мицхаел Јацксон је био злоупотребе дроге пропофол за 15 година, колико је то могуће да би то могло извршити га никада нису имали пре?

Тхе 911 позива

Зашто постоје сукобљене приче о проналажењу Мицхаел Јацксон срушила / дисања не?

Јое Јацксон је рекао нешто о њему иде у кревет ноћи 24. буђења, а не горе. Остала извештаја наводе да је он добио на 25. јуни, пешице до Др Мурраыс собу из његове собу говорећи: "Он није био осећа добро, те су пропали, а негде другде се наводи да је он већ у Доцторс роом. Латоыа касније каже да је Мицхаел Мурраы-а наћи у соби, не у својој соби.

Чули смо и извештаја која Мицхаел Јацксон син принц је био у соби и помислио 'Тата је шаљив', док је био на поду цонвулсинг - јер он је могао бити прилично пранкстер? Хрммммм ...

Са тако много стражара и другим особљем у домаћинству, нико није био тамо на располагању како би одмах телефонски позив на 911?

Када је 911 позива је напокон направио није било све до 30 минута након што су пропали Мицхаел Јацксон?

Члан особља који је напокон учинио упућивање позива на 911 је био јако пристојан и помиње да је "господин" који је потребна помоћ - зашто није он рећи да је Мицхаел Јацксон?

Тхе 911 оператора објешен на позиваоца рекао: "Позовите нас ако требате било коју додатну помоћ." Ово је 100% против 911 протокола, 911 оператора је да останете на линији док не стигнете власти. Зашто не би им је потребно више помоћи - ИМА НЕТКО РОБИН ЦООК'С Аццептабле!

Како и зашто је био познати 911 позива издат? И како је она издата за јавност тако брзо? Не би ово бити врло приватни и држе под кључем?

То је надалеко позната чињеница да мобители имају ГПС праћење. Чак и без знајући Мицхаел Јацксон'с потпуну адресу лекар може да има користи његова мобилног телефона назвати 911 и они одмах могло моћи пратити га. Такође, Мицхаел Јацксон је живео врло близу у УЦЛА Медицал Центер те ако је он само бих рекао да је 'Мицхаел Јацксон дом', они су познати, где да идем.

Др Мурраы тврди није било земље у реду Мицхаел соба као што је био параноичан о 'телефон славине и бугова' којих је његов изговор у вези са заостатку од позива на 911.

Жао ми је, али не и телефон или да не зна адресу? Смешан.

Свако у ЛА знају где је ту кућу. Све што треба да урадите је врисак "Мицхаел Јацксон је умирући, МОЛИМО Пожури." Труст ме, они ће знати где се налазимо га. Кућа телефон би производила адресу Аныуаы.

Остали недоследност чудно да су лица која је 911цалл био никада испитани од стране полиције те је нестала без трага.

Је особа која је у потпуности на позив 'превише мирно'. То је био Мицхаел Јацксон који је лагање постоји, не дисања, да не спомињем своју послодавца.

Особа која се позива на себе никада није идентификован, што је стандардна процедура за 911 радника.

Особа која се позива Мицхаел Јацксон никада није идентификован.

Тхе 911 оператора каже 'позвати назад' ако им је потребно да и дисцоннецтс. Стандардни поступак је да останете на линији до парамедицс стићи. Оператер не може да потврди да је лекар у резиденцији и то не смета ако није било. Они су за останак на тој линији.

Папарраззи би се налазе у његовој кући, брзо. Они су полиција и скенери чим се налази на позив, они ће бити ту (опет, све у ЛА зна где је био дневни).

Што се тиче појединости о томе шта заправо догодило, они су врло нејасан ... Јесте Мицхаел Јацксон смањили или је он погинути у његовој спавати?

Зашто је Мицхаел Јацксон лични лекар и кардиолог, Доктор Цонрад Мурраы изводити ЦПР на његовој постељи?
Да ли је Мицхаел Јацксон умрети у својој спаваћој соби или лекара собу?

То је био који пријави тај дјечји дом ... кад су они урадили да напусти кућу? С ким?

Амбуланте

Амбуланте које је снимио устук оут оф Мицхаел Јацксон'с аугуст иде јако споро, без Хинт оф емергенцы, без сиренс или светла.

Снимке амбуланте остављајући боравишна показују изузетно споро креће амбуланте. Чини се да имате проблема устук оут. Тхе сиренс не он. Страже на врата не помаже возачу маневар из аугуст, иако је наводно Мицхаел близу смрти унутар ње.

Постоје две амбуланте слика: један од њих изгледа као да очигледно показују да је Мицхаел Јацксон, у амбуланте, фроунинг се са великим вена испупчен из свога чела. Ан несвјесног лице не мрштење или имати 'вене' избочен. (интерпретација, а не чињенице).

Последња слика

Тхе апарата за дисање на слици није ваљано преко уста лица или преко свога носа, нити су ковчег цомпрессионс се изводе на правом месту. Ово из парамедицс обучени?

Било је много спекулација о томе да ли или не ту особу фотографирана је заправо Мицхаел Јацксон или не.

Зашто је ту потребу да имају Новости снимке на 'телу' од Мицхаел Јацксон се флоун преко хеликоптер из УЦЛА Медицал Центер у мртвачница? Зашто је 'орган' флоун преко хеликоптером на прво место? Ако је он заиста мртав, тада оно што је њему хрле гет тхере? Вожња и узимајући је ухваћен у саобраћају не би стварно направио много разлика.

Болнице

Није дошло до информација од једне стаффер ат УЦЛА потврђујући / порицце да је Мицхаел Јацксон још био тамо. Постоје извјештаји о супротстављеним правог стања Мицхаел Јацксон је добро кад је стигла у болницу. Неки кажу да је ДОА - Деад на доласку, након што је службено умро у својој кући - што би објаснио зашто амбуланте које преузима га је не хрле - међутим, да има породицу Јацксон изјавио да је био у "коми" након доласка у болници, а они су хуггинг њега и да је 'погледао миран' као што је био 'спава', а касније је умро, а лекари и медицински тим који ради на њему су се за даљих 60 минута. С једне стране имате ЛаТоыа МЈ рекавши да је и даље била топла кад га је видела у болници, а Јермаине рекавши да је он осјетио хладне кад видје га.

Лако је пожар искључивање аларма отишао док Мицхаел Јацксон је био у болници - болнице морао бити евакуиран.

Било је извијестио да су многи чланови Мицхаел Јацксон породици већ су биле у болници кад је стигао, његова мајка, његова деца, Јермаине и ЛаТоыа иако нема очи сведоци како би потврдили овај. Ако је то у ствари истина, како је своју децу чине га тамо пре је учинио, када је преузео преко лекара? Како то да Јермаине направио га ондје пред свога брата кад он наводно чуо вест о његову брату на радију (коју је држава у интервјуу Ларры Кинг на Неверланд).

Кућа и особље

У року од неколико сати од кардијалне хапшење, Мицхаел Јацксон-а су били блиски сарадници особља испаљен. Чини се као врло брз и бизарно одлуке.

Тхе Јацксон породица били дозвољено да уђу у кућу и одмах узео царлоадс чланака.

Ту су вест у исјечци овог ЫоуТубе, где можете видети да су чак и кревет плахта и деке су уклоњене из његове куће. Тхе Јацксон породица је изјавила да су забринути да би се ти украду. Међутим, ЛАПД истрагу Јацксон смрти услед дрога предозирати и могућност убиства покренут је 28.. У овом тренутку, његове ствари из свога изнајмљује кућа је већ уклоњена од стране Јацксон'с. Упркос томе, ЛАПД истраге цонтендс које нађоше ИВ штандова, ИВ торбе, лекови на рецепт и кисеоника тенкова. Дакле, ако је Мајкл ствари већ уклоњен, што није тачно наћи ЛАПД и како да ми знамо да су, прво, чак и данас, а као друго ако они није 'засадих' Ту се, уз породицу? То је одржана пре полиција је стигла на сцену и затвореним сцени за истрагу.

Друга погодност је да Сурвеллиенце траке са Сецуриты ЦЦТВ отишао недостаје (или никад није постојао, јер је систем био искључен) од околних догађаја Мицхаел је "смрт".

Је "слом", наводно је снимљено, а затим пресијеца врпце. Врстог диска на којем се ЦЦТВ снимак из куће и преузети ауто основи био је избрисан.

Јацксон увек чува неколико милиона долара у готовини и неке ствари накит са њим где је год ишао. Ове ставке су нестали и нема готовине је пронађен у кући.

Дрога

Није било дрога пронађена Мицхаел Јацксон кући док други тражи по Полиција (након Јацксон породицу и други су били у кући.)

Тхе Аннонцемент о смрти

Извјештај из забаве Оговарање уебсите ТМЗ оглашава Мицхаел Јацксон'с деатх пре било какве озбиљне извора добија информације. Они су извештавања вест је само неколико минута након што је био Мицхаел Јацксон потврдио је мртав лекари на УЦЛА.

Смрт цертификат

Од цоронерс канцеларији, Мицхаел Јацксон'с деатх цертификат није био потписан од стране лекара. ДР. Мурраы Цонрад, Мицхаел личне Лекар је одбио да потпише она, као што су лекари на цоронерс канцеларија - зашто?

Мицхаел Јацксон Тренутно нема правног смрти цертификата (ту је била једна издата и пуштен у јавност, али није потписан од стране лекара или истражни судија).

Све од лекара који су укључени у случај Мицхаел Јацксон на УЦЛА Медицал Центер одбио да потпише потврду о смрти.

Аутопсија

Не постоји званични узрок смрти. Токсикологију нестрпљиво очекиване су извјештаја која би могла да потраје и до шест недеља од смрти, имамо 2 и пол ићи.

Постоје извештаји да је породицу ццекамо Мицхаел'с Браин бити пуштен натраг у њима пре покопа тело ... он је био мртав за 4 недеље, а још увек није сахрањен.

Др Цонрад Мурраы

Цонрад Мицхаел Мурраы био је лекар за 11 дана, и био је унајмљен од стране АЕГ промотор за Лондон О2 Концерти. Неколико месеца пре тога, Мицхаел је прошло а 5 сат фитнесс тест за осигурање сврхе, уз чист рачун здравља. Па зашто баш био унајмљен за Мицхаел кардиолога, и да је само 11 дана пре његове смрти '?

Очигледно Цонрад Мурраы је био "сумњив" да бисте започели са лекаром, он је имао чак прогласила стечај у 90'с. Његов пре сумњиве активност је сигурно, и он наравно чини лако кандидат крив за Мицхаел'с' смрти '. Такође, имајте на уму да хрпе лекова да ЛАПД има наводно налази, мора да има био тамо пре Цонрад'с запошљавања. И не само то, него да сагради зависности и толеранције на њих захтијева година, а не само 11 дана. Тако је на жалост, Цонрад је сиромах који је лекар можда бити оптужен за злочин који не постоји. Мицхаел је био близак пријатељ, као што су лекари Деепак Цхопра - па зашто би он за подмирење сјеновитим лекара?

Мурраы је био да се једном месечно зарађују плату од $ 150.000, а према АЕГ Ливе, концерт промицатељ, Јацксон није потписан уговор у време његове смрти не најму = + Још није дозвољено праксе у Великој Британији и Калифорнији наизглед = зашто је Мицхаел Јацксон је са затим?

хттп://латимесблогс.латимес.цо ... .. циан-.хтмл

Мицхаел Јацксон'с ливе-ин кардиолога нема дефибриллатор. То исто кардиолог не знам како је ЦПР учинио? Он обавља се на кревет, него на чврстом подлогом?

Он је без поседовања дроге у неутрализирати ефекте пропофол (има један), а дефибрилатор Не? Хмммм

Минута након што је Мицхаел Јацксон одузета од амбуланте, Др Мурраы нестаје, а његов аутомобил импоундед су полицајци и тражили доказе.

Он је најавио да се "не фаул" сумњивих након само 1 дан, а да Др Мурраы није сумњате у било друже са Мицхаел Јацксон'с деатх. 3 недеље касније хомоциде је сумња?

Зашто је то др Мурраы био је Мицхаел Јацксон прате у Лондону, кад је лиценциран не постоји лек за праксу?

Необично, чини се да само једну слику у постојање Др Цонрад Мурраы. Чак и паппараззи изгледа да не може пронаћи га.

Др Мурраы "није осумњиченик већ само свједок", а мени је свеједно хирес адвокат и има адвокат говори за њега у интервјуима.

Неке државе чланака Др Мурраы као холистички лекар. Он такође не лиценциране прописати било који лек који би могао да има наудити Мицхаел Јацксон у држави Цалифорниа. Он такође не може да препише лекове таквим законом. Зашто би Мицхаел Јацксон допустити овај лекар у његов живота ако он не може ни прописивати какве лекове он мај имати потребне / хтјела?

Породица

Мицхаел Катхерине Јацксон мајка била схоппинг на видело Циљани за Цампинг Геар дан након што јој је умро син. Она је отишао да би јој нокте учинио дан његова Мемориал.

Јанет Јацксон и уклонио Мицхаел Јацксон породицу је ствари из куће да је изнајмљивање у ЛА на 27 јуни.

Деббие Роуе Мицхаел дана након смрти, тврди она хтела притвора својих цхилрен онда ретрацтед јој намера дана касније.

Јое Јацксон кад је питао током првих интервјуа након Мицхаел смрти и како је породица била радиш, узима прилику промовисати његов нови рецорд лабел - он је такође извијестио да је Мицхаел Јацксон'с кидс, који је управо изгубио њихов отац радили су "велики".

Такође, Јое Јацксон и Јессе Јацксон су видели смијеха ван породице, мање од 2 дана након Мицхаел умро! а Јое је дао знак одобравања за медије? ...

хттп://ууу.даилымаил.цо.ук/неу ... .. - хоме.хтмл

... .. Хттп://кс17онлине.цом/галлеры/в МП; индекс = 7

ЛаТоыа Јацксон два и по недеље, након смрти свога брата, тврдећи да је ЛаТоыа Мицхаел је убијен, а да она зна ко је то. Такође је изјавио да ако је одговорно лице није дошао напријед, да би их показати. Занимљиво да је плата прилично велика сума за интервју у којем је глас тих потраживања. Ако твој брат је био убијен и ти знао ко је то, да не желите рећи у свету без обећања о паыцхецк?

Спомен

Постоји много чудних појава и ак који се одвијао током Мицхаел Јацксон'с Мемориал. Ево шта смо узети белешка о:

  • Јеванђеље збор пјевајући на Повратак краља
  • У говор из Париза бесузан Јацксон
  • Кључне на екрану на крају Спомен 'сам жив, а ја сам ту заувек'.
  • Нико у породици завапих Мицхаел
  • Без стварне фреиндс присуствовали спомен - нема блиских пријатеља као Диана Росс, Лиз Таылор, Мацаулаы Цулкин, Куинцы Јонес, итд
  • Додатни "с" на "бол" у "Хоћете ли бити тамо 'монолог на спомен. Мицхаел Јацксон никада не би имали снимљено је" грешком "и то је дозвољено отпустити.
  • Ла Тоыа изјављује да 'Мицхаел је гледајући све што се односи на лица у Нокиа Арени.
  • Слику Мајкл режију видео клип.
  • Кенны Ортега у спомен, говорећи: "Мицхаел је био овде пре недељу дана", када је Мајкл имао "умро" готово две недеље.
  • Марлон Јацксон осећа потребу да деле прицу о томе када је Мицхаел прерушена као неко други и да је знао да му је сасвим једноставно ... ово је прича за одговарајући споменик? А зашто ово један од све приче могао да има заједничку након 50 година са својим млађим братом?
  • Завршна слајд на спомен је МЈ на крају библиотекар Дјевојка, иза кинокамера усмеравајући безазлено учесника у његову музику видеа.
  • Целокупно спомен је спроведена као Јеховиах'с Сведокиња церемонији, иако је Мицхаел Јацксон био је извијестио да се претварају у исламу у 2006.

Тхе леш

Породица је инсистирао на власништво ковчег на јавној спомен иако је то био затворен лијес. Разлог што је наведено од стране породице Јацксон је да је његово лице била је оштећена и ЦПР покуссала оживљавања, међутим, друга извештаја кажу он погледао мирно и као што је он спавао тренутака након што је умро.

Са породице даје разлоге да ово тело није видљив за јавност због штета током ЦПР колико је то прикладно затим допустити његова дјеца и породице како би видели тело?

У коначном Туист, то исто тело нестале након спомен. Нико не зна где је отишао или где се тренутно одржава. Што знамо је да је још увек није сахрањен.

Воља

Мицхаел Јацксон-а ће се на први је не нађе, али онда касније чудесно пронађе, но она је била датирана из 2002.

Финансије

Мицхаел Јацксон је наводно у дуговима за стотине милиона долара пре своје смрти. Снимање албума и продаја робе пуцали кроз кров, након његове смрти.

Аутопсиес

Водио смо веровати да има мај су 3 различите аутопсиес Мицхаел Јацксон изводи на тело.

Угао да Мицхаел Јацксон је био зависник о дрогама у доба његове смрти је гурнула из дана једно и дуго чекала токсикологија извештај ће пролити светло на овој теорији.

УЦЛА Медицал Центер одбили објавити службену пријаву о смрти Мицхаел Јацксон.

Неверланд

Мицхаел Јацксон још увијек није 'покопали' колико знамо, иако је изражена по Јацксон породица хтела да му да буде покопан у Неверланд. Цалифорниа закон не дозволи да се ово место као што је био приватна резиденција.

Неверланд је гуссиед пре Мицхаел Јацксон умину, иако је он изразио жељу да се не вратите на све који живе тамо. У вртовима је био реплантед и имовине се одржава након занемаривања.

Невеланд наручио £ 32.000 бетона - нико не зна зашто, али његова тамо негде.

Јермаине Јацксон, каже у интервјуу Ларры Кинг: "Ох својих тешко тачке где ће бити мој брат, одмах тамо до жељезничке станице, тамо је место за њега." Хух?

 

Деца

Притвор за расправе Мицхаел Јацксон чува децу да касни. То је изражено у Мицхаел Јацксон-а ће се да је он хтео да његова деца живе са својом мајком, Катхерине Јацксон.

Пепси

Такође, штампу мистериозни извор Пепси аццидент видео који наводно МЈ хтјела вратити објављена је 1984, али је одбио Пепси. Пепси је ангеред бы видео'с релеасе.

Читала сам неке где да Мицхаел Јацксон наводно купио све од снимак из комерцијалних Пепси пуцати тако да се видео не буде могао леакед у јавности као да је сада. У члану Видео сам то у Такође се наводи да је тај снимак Мицхаел је био у поседу и да је једини начин да се леакед за медије је кроз неко близак оном ко га је издао.

хттп://ууу.тткн.цом/артс-ентертаинмент/мицхаел-јацксонс-фоотаге-пепси-цоммерциал-иллегаллы-релеасед-589.хтмл

Зашто је Пепси је снимак пуштен сада након његове смрти? Зашто сви све нагли потребу да видите што он оде кроз? Зашто не радимо да је током суђења да је његов камп радиш то?

Е'Цасанова:

Е'Цасанова је Мицхаел Јацксон и имитатор који је један од највећих ликенессес све је Мицхаел Јацксон 'дубл' који постоји. Било је спекулација да је Е'Цасанова који су присуствовали конференцији О2 као Мицхаел Јацксон, него и сам Јацксон. Чудно, Е'Цасанова'с цвркут страницу блокирање свима оут - то је нешто за сакрити?

 

Лиз Таылор

Лиз Таылор је за расуђивање не похађају њену најбољу пријатеља 'спомен је да је она сама није могла да доведе до "туговати у јавности" и изјавио је да јој осећаји су приватни. Она би, међутим, довести до себе цвркутати о томе што је још више јавних и безличан. У том случају, зашто Лиз Таылор чак имају Туиттер налог, који је започео у марту назад? Лако и свој први пост икада напомиње др Клеин, који је Мицхаел Јацксон'с пластични кирург.

Др Арнолд Клеин

Мицхаел Јацксон'с скин лекар Арнолд Клеин је потпуно ремонтовање звезду'с уништено лицем у вожњи-до његова То је то цомебацка показује.

Клеин очајнички покушали направити Кинг оф Поп појавити "више нормално" за његов 50-датум изводити у Лондону у О2 Арени након година козметичке кирургије напустила певачица озбиљно лице са ожиљци и ацне-возити

хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=Х_УВКСпНКККц

 

АЕГ Ливе

АЕГ Ливе, фирма која је била задужена за промовисање Лондон О2 концерата, који су запослили Цонрад Др Мицхаел Мурраы као лични лекар, који је инсистирао да он прође а 5 сат медијални пре потписивања га за концерте, који су најавили на почетку 10 представа , а затим уппед је на 50, који су се осигурати да је прецизирао да ако је уметник (Мицхаел Јацксон) умро самоконтроле индуцед околности, а не природне смрти, то би могао добити новац назад.

Хммм.

Тако да имате то .. пуни сажетак се чудно и непротумачен догађања околним Мицхаел Јацксон'с деатх. Очито пуно тих информација је отворен за тумачење, међутим, чак и већина сматра особа која инсистира да је заиста умро, зар морам признати, да је то врло далеко од отворене и затворе случају.

Следеће видео је интервју са фотограф, који је наводно узео један и само слику Мицхаел Јацксон како је и узет преко Амбуланта на УЦЛА Мециал Центер.

Гледање овог видео записа, на први ми је веровати да ти људи заиста хватање учини ову слику као они тврде. Међутим на ближе инспекције, ја сам сад јако сумњив о ваљаности њихових потраживања.

Ако зауставите видео на 3,06, видећете још слика од фотографа на прозор амбуланте, у самом тренутку он наводно доноси слику МЈ унутра.

Разлог сам указао ово је све радити с "црвени ауто" који је Паркирани на рубник на левој страни екрана. Као што ћете видети по пуној величини слике испод, минус је ЕТ Лого и друге графике, ту је врло јасан одраз црвеном аутомобилу.

width=396 Имајући ово на уму, како је то могуће за ову слику да је ухваћен од стране човека у видеу изнад просуђивање путем амбуланте је позиционирани и колико далеко амбуланте прозора је од црвене аутомобилу?

Овај мај бити добијање техничке, међутим, не бисмо смели заборавити да је ово једина слика смо да даје било какве валиадиты да се прича да је Мицхаел Јацксон је умро.

Ако погледамо слику (лево), можете видети које је одраз да има црвени аутомобил, који је врло близу по, како се узима већину прозор.

Сада поново погледати на видео изнад паузирани на 3,06. Ту је сада тако овај тип у видеу изнад добио ову слику са овом одраз у положају је био у јер је дошао вањска страна на аугуст. Био је сувише далеко од аутомобила, а угао је потпуно криво за то много црвени ауто да су огледају у амбуланте прозору.

Други проблем је да ако постоји био је у чињеници да много одраз аутомобил на прозор, па зашто је нема рефлексија фотографа у себе, односно његову камеру / телефон?

Као што можете видети по снимак изнад паузирани на 3,06, он је врло близу прозора, тако да ако се одражава аутомобил, он не би требао бити, или му руку, или камеру .. или нешто?

Коначна имамо проблем са овом причом и ове тзв "фотографи" је да се у ливе снимак да види горе када амбуланте је устук из аугуст, ту је дечко са црвеном мајицу на прозору са камере, затим у још слика на 3,06, то је тип са жутим кошуља снаппинг слике.

Изгледа као да имамо само још један елемент овог енитре причу која не само додати .... Па смо се само желели рећи један одјекујући ... шта?

Мицхаел Јацксон дао 6мјесеци да живе у јануару 2009

Овај одломак је преузет из Фаб Живот је написано и на 7. јануар 2009. Погледајте линк овде: хттп://бит.лы/ЕгТАц

"Без обзира на Деманти од Мицхаел Јацксон-а да пате од смртоносне плућне болести, Натионал Енкуирер је и даље на" Ухацко Јацк "смрт уатцх. Сада њихови извори дају певач шест месеци да живи. "Његово стање је исто тако далеко отишао, ИД-'бити изненађен ако он траје шест месеци ... болова и напити имати је ухваћен горе са њему. Једини начин на који је био у могућности носити се са стресом и секс скандала и његова роллер-подметач за чаше живота био је да се маска не боли субстанце абусе с ".

Јацк животописац Иан Халперин је потврдио њихов извор'с потраживања емфизем и гастроинтенстинал крварења са својим извором. "Мајкл жели да има пресађивање плућа, али због других обољења он бори, он је преслаба да подвргнут таквим главни поступак. Он је узимање један аналгетика за другом. "То би објаснио зашто је он ауцтионинг своје имовине, али онда Јацксон је нежан и новчани-изгладнео годинама. Ипак, ако су извештаји истинита, Краљ Поп мај не буде око много дуже. "

Како занимљиво да скоро тачно 6 месеци касније Мицхаел Јацксон је умро!

Овај чланак и слику (горе), моли и питање да ли заиста Мицхаел Јацксон је био пријављен бити 'нежан' и 'тако далеко отишли', како се наводи у члану у јануару 2009, како је на земљи био је у могућности то пасс а 5 сат медицински тест са 'летећи боје "која је извршена у фебруару 2009 чекању Лондон О2 концертну најава?

Можда Медији су га поново добио криву, издаваштво лажи и хересаы (која је вероватно и увек), иако то објашњење и даље има проблема - није објашњено удаљена је огромна коинциденција да Мицхаел Јацксон заправо није умрети 6 месеци касније.

Можда је број 1 траг на цео Мицхаел Јацксон Смрт Хоакс налази у оквиру овог извештаја. Овде је теорија:

Јануар 2009 Мицхаел Јацксон здравље потребно скренути за најгоре, АЕГ Ливе Организатори и Мицхаел'с Персонал Доктор знам не постоји начин могуће је да он може обављати 1 концерт, а камоли 50 година. Они такође знају шта уложио огроман новац у 'То је то' цомебацк турнеја, као и почео још један закон одијело у то време. (Организатори о предложеном Јацксон Фиве Реинион концерт поднесена од $ 40м тужбе наводе да Јацксон'с Лондон 50 датуме крше услове њихова 2.008 уговора). Једини начин Мицхаел ће оздравити од своје болести и АЕГ иду нешто новца за МЈ Хоакс до своје смрти. Стање Мицхаел Јацксон здравље је леакед то тхе пресс, знајући да ће га пријавити. Планови су ступиле на место, а до фебруар, Мицхаел Јацксон је напустио свој живот и отишао у бјекству, а сви остали су ништа мудрији.

Особа која је донела 5 часовни медицински испит за турнеју То је то није био Мицхаел Јацксон. Особа која је присуствовао О2 Концерт Конференција није био Мицхаел Јацксон. Особа која је присуствовао аудитионс за плесачи за Тоур није био Мицхаел Јацксон.

Лице у Амбуланта на 25. јуни није био Мицхаел Јацксон.

Ви мај бити молба те закључке како могу бити испуњен? Молимо, дозволите ми да објасни.

Имајући у виду у члану из Натионал Енкуирер споменуто, чини се као да су 'претјерано коришћење болова' прича је врло фокус Мицхаел Јацксон'с хеалтх проблем. Спомена овог наизглед малим детаљима у јануару је, наравно, врло критичан детаљ кад смо осврнути се на то сад након МЈ'с деатх.

Ти људи у популацији, који се лако водио (и постоји много) ће изгледати на тренутне околности Мицхаел Јацксон'с деатх са свим у "друг абусе" разговора и узети у целој причи, без питања, јер "Ах да је био пријављен повратак у јануару да је Мицхаел Јацксон био је злоупотребљавају свакодневних болова - није ни чудо да је умро - то је само питање времена ".

Када Мицхаел објављује његове концерте и рехеарсалс почиње у марту, његов јануар здравље заборављен је проблем јер све је Бузз са његов повратак. Свет је уроњен у Мицхаел Јацксон разгњевити поново.

После његове смрти, друг абусе навод је ре-игнитед, јер као што сви знамо, од срчаног удара помоћу повремених болова надмоћни током периода од неколико недеља је врло мало вероватно, поготово када МЈ је рекао да се "слику здравља ", док завршеног рехеарсалс. Стога извјештаја вишка злораба лека врло су важни, јер они подржавају тврде да је његово хапшење било заиста цардиац узрокованих дрогама.

Превелика доза дроге је такође врло важан фактор за АЕГ Ливе. Њихов осигурању милиона долара ће бити исплаћена када Мицхаел Јацксонс токсикологију и извјештаја аутопсија доказују да дроге узроковало његову смрт. То је део плана. Остатак новца се АЕГ Ливе доћи ће од продаје Завршни пробе ДВД Трибуте Тоурс, унрелеасед песама и Роба.

Јо Јацксон је такође недвосмислено макинг правично смањити те да ће највероватније бити фуннелинг део његова новца направљене Мицхаел у свом новом животу.

И деца су познати да ће то бити дешава од фебруар, што је разлог зашто су да се објави. Ако они су остали скривени, свет би био неповјерљив хоће ли или не они су Мицхаел деце. Породица видеа су пустили да се даље копију ове тврдње. Унутар следећих 6 месеци, деца ће се са својим оцем.

Јо Јацксон ће богаташ, АЕГ Ливе имати је направио знатну количину новца, да не спомињем вучна офф један од највећих 'показује' икад. Мицхаел ће се уживајући у мирну и здрав живот и његова деца са њим ће се, далеко од пажње на добро.

... Највећи Хоакс свету је икада видео.

У недеље од Мицхаел Јацксон'с деатх, било је један сталан износ коментари који упућују на чињеницу да је "разлог" зашто Мицхаел Јацксон'с деатх није Хоакс је зато јер он би 'никада повредити своју децу "и зато што је' љубио их превише много '. Желели бисмо рећи да смо потпуно сагласни са тим извештајима, а верујем да је ово тачно разлог зашто Мицхаел Јацксон смрти био Хоакс. Молимо, дозволите ми да објасни.

Дан Мицхаел Јацксон'с деатх, јуни 25тх, били смо готово одмах рекао да је његова смрт је због кардијалне хапшење. Како је дана након његове смрти напредовала, били смо тада да да информацију да је његов срчани напад био узрокован претераном коришћење дрога. Иако су резултати од два, евентуално три аутопсиес оф Мицхаел Јацксон'с боды су тек бити објављени, као и токсикологију извештај из прве обдукција, ми смо само у могућности да оценимо информације које смо рекли су извори из унрелиеабле Медији и такве уеб странице као ТМЗ.

Међутим, ја бих да и даље желели истражити разлози зашто верујем његова деца су број један од разлога је он још увек жив.

Ако се Мицхаел Јацксон учинио заиста узети коктел дрога сваки дан, што је пак узроковало оно што му је срце напада, како да је он то учинио као отац? Схватам да аддицитион је нешто што је изузетно тешко превазићи и баве се, међутим, осим неколико мањих инцидената, Мицхаел Јацксон је извијестио да је био одличан отац своју децу даје обиље свог времена и све оно што су могао имати икада желео. Ако је изјава 'Он никад не би повредити своју децу' је заправо истина, што сам сигуран да је, онда зашто би он икад су његово здравствено цомпримисед на такав начин да би се ризик остављајући их без оца, поготово на такав млада старост?

Друго, то је био који пријави тај трен након Мицхаел Јацксон је најавио мртвих на УЦЛА Медицал Центер, Катхерине Јацксон је деци да виде оца. (Иако не постоје докази да подршку фото ове тврдње и Катхерине Јацксон није видео са децом у болници на све.) Смо такође рекао да је на приватни породични спомен пред јавношћу спомен на Стаплес Центер, Мицхаел Јацксон кћери Парис, постављени, огрлицу од пола срца око ње оци врат, док је носио другу половину.

Ако се Мицхаел Јацксон је заиста мртав, па како би могао своју породицу предметом његова деца до трауматског искуства виђење својих отаца мртвац не једном него два пута? Други пут су деца би видео своје тело, он би већ био мртав већ више од две недеље. Лично, ЈА донт 'мислити данашји је нешто да је Отац који љуби своју децу тако да би имали много поштовати или сагласност да икад.

Били смо такође рекао да је разлог да је Мицхаел'с ковчег није отворен ковчег у Јавно Меморијал јер је његово лице било бруисед и оштећена током ЦПР и оживљавање. Имајући у виду да је овај резон је апсолутно свеједно смешан, ако је то истина, онда зашто на земљи, да ли би се човека децу да га поново видети? Приказујем његова оца деце своје мртве уз басхед се лице не једном него два пута? Ја не мислим тако ... .. је љубио их превише да их кроз нешто као трауматичан као то. Ја заиста верујем да би било које дете које су морали да поднесу нешто као да би без сумње бити ожиљци за живот.

Коначна резон Имам копију моје теорије је како су деца тако појавила унбелиевеаблы мирним током јавне Мемориал. Опростите за казивање тај начин, али ја бих чак иду тако далеко да кажем да је Принце Мицхаел ИИ, је најстарији, чак изгледао досадно на време. Знам да многи људи ће рећи да свако бави ствари другачије и можда су се само у шок (иако не бих окривљујете њих размишљају они 'праведан је то издржати гледајући оца леш за други пут.) Али ако су људи покушава рећи да је троје деце се баве њиховим очеву смрт у истом миран и прикупљених начин (осим што је дао говор Парис чинити се врло рехеарсед и планираним и такође је потпуно 'Теар-мање), онда морамо рећи да је је смешан захтев. Покажи ми било које дете које је мирно, састављен и 'досадно' током њиховог оца спомен без суза или собс са љесова испред њих, који је требало да држите тело свог оца ... ја сумњам на које бисте пронашли ниједан.

Мицхаел Јацксон је деци у његовој Мемориал

Ја искрено верујем да је једини начин Мицхаел Јацксон деце може да има направљен то преко то тако лако и спомен 'емотионлесс', као и два трајна' импресије 'њиховог оца леш, ако би се њихов отац није био ни мртав да почнете са. Они знају њихов отац је јако пуно у животу и добро, они су га у животу видио од његове смрти ", а они знају да ће бити с њим поново ускоро.

Како је он могао да учини да се његова деца? Ради се о човеку који се нису видели ништа лоше климање његова беба из хотелске собу прозор, четири приче изнад земље. 'Моји обожаваоци хтели видети бебу, па сам им показала ", Мицхаел Јацксон је рекао када је питање о инциденту. Мицхаел Ако заиста не видим како се овај инцидент могао бити проблем, онда га не би смисла да је он вероватно мисли да нема проблема са стварање света верују да је мртав, а он иде на живе дуго и опуштено живот негде другде ?

Пратити ове деце током идуће 2,4 и 6 месеци. Гарантовано ће бити послата на 'школа' или да живимо у иностранство на 'изаћи на рефлектор' или неки такав изговор. Сви знамо да ће бити са својим оцем опет ускоро ... он воли их и он више никада не би ништа учинити да их повредити.

Аутора, а Прилагачи од следећих пост је члан тхис сите зове Хе.Ис. Жив. Желимо поделити своје запажања и увиде са свима.

Имајући прочитати бројне записе на овим страницама, као и преглед и сматра садржаја од њих, сам развио следеће теорије о Јацксон је "смрт" и побегне, једном сам мислити већина чињеничне и уверљив:

width=550 Стварни Мицхаел Јацксон никада није појавио на пробе да се ноћ пре његове "смрти" у Стаплес Центер, тамне видео снимак има сурфацед показујући да му жваке није стварност Мицхаел Јацксон, не, али уместо тога, он је послао једну од својих дубл на пробе на само "схоу уп" има за неколико минута. Будући да је видео је доказани фалсификат по један експерт и рекао да се Пхотосхоп "фиксни", ми немамо доказа да је све што уопште прави Мицхаел Јацксон присуствовао пробе на свим, а гума за жвакање лоокалике учини уместо. Дакле: то је сигурно претпоставити да је стварни Мицхаел Јацксон направио офф на чекању плане фореверморе збогом и лево, у свим вероватноћа тако. Нове информације о његову тајну "одласка" из лакс у необиљежена Леар Јет има сурфацед, она носи веродостојност и логици.

У међувремену, назад на љетниковац је лоокалике мамац се реадиед и припремљени за "кардиолошка хапшење" схоу и лопту ваљање почео са 911 позива позиваоца где би требало да има, али не кажу "Ово је Мицхаел Јацксон-а и господин пребивалишта јацксон захтева хитну помоћ, молимо жури ", већ, уместо тога, врло контролисано и унемотионаллы говорио о" господину "који је" не дисање "?? Све док РЕАЛ Мицхаел Јацксон је отишао у дугу где и то објашњава зашто амбуланте "пацијент" фотографија не изгледају нити могла евентуално бити Мицхаел Јацксон, десно доле на континуираном и другим сумњивим куиркс упитно да чувају на поппинг уп из свих смјера, од којих се ништа не може додати, јер на позорници је био постављен неки други начин од самог почетка, тј: пракси Мицхаел Јацксон је отишао дуго, али вратио се у ЛА "Мицхаел Јацксон је умро од срчане хапссење"-схоу са мамац је отишао на како је планирано, иако са неким и без цурења врх усјек планирање или "проба" и, због тога, ми долазимо и настави да се вратим на "додаје ништа горе" теорији и стога су се непрестано сервира са више настајању куестионаблес и сумње које извиру од самог почетка ове целе сага.

Веома је врло упитна ЗАШТО Иннер цирцле његов блиски цонфидантес није показао на "Меморијал" услуга у Стаплес: Елизабетх Таылор, Диана Росс, Лиза Минел, Ури Геллер и Опра Винфри - који прерађене СВЕ Мицхаел Јацксон података са њом уебсите - само за споменути и ових неколико који долазе на ум. Зашто би се ускратио Мицхаел Јацксонс'с љубљена пријатељи да присуствују његовом "испраћај"? Instead, an assortment of “fill-ins” showed up, some of which have never even met Michael Jackson and even freely stated so on a popular talkshow, others who had no communication with him personally in years ! Још једна "режирање"?

Јеннифер Худсон наступ био је "иза" по стварном Мицхаел Јацксон певање, где је, у току говорног монолог о песми она изводи, грешком заменити реч "бол" са С за оригиналну реч у тексту: "Паин", без С! Колико гледалаца приметио овај погрешан корак или .... није? Био је то наговјештај, хотимичну "баци га ван у гужви и видите ко га хвата" предлог?

Зашто је врло одређену фразу: "Ја сам жив и да ће живети заувек" с једне од његових песама појављују се у плаво утискивање слова на бацкуалл на позорници на крају ту услугу? Зашто ОВИХ ЈАКО речи? Зашто не Другим речима, али та једна у одређеном?
У ковчег током Меморијални услуга није искључено један СИНГЛЕ вибе који год да је садржана мртвих тела Мицхаел Јацксон, нити било који други орган у то! "Знаци" да сам искусан над width=425 пуког гледања ТВ аируавес јавног сахране бивше УС Пресидент Реган бацк ин 2004? Врло једноставно, златни ковчег рече медвјед Мицхаел Јацксон је био празан и тело, са хеликоптера лебдећи изнад, врло танки мистериозно нестао у ваздуху након сервиса са боравиште о "телу" настајању најновији медијски Спин да јавност фокусирана на "Смрт" и Мицхаел Јацксон? и тукао гоес он ...
Да ли има довољно времена у дану да се држава / документа / блог бројних других делова питања / сумње / докази / констатације да резбарење себе задржати током целог лудилом? Јесу ли питања Мицхаел Јацксон је креиран смрти и успјешан бијег није више у броју од чињенице "потврђује" да је он стварно .... "Умро"?

Обожаватељи широм света одржавају њихов дах за слику у "телу" њихове кумир појави, до сада, од свих медија и интернет транспорта, но таква је слика доступна чак и ако је то, како би могло бити позитивно разазна да је тело у ствари, Мицхаел Јацксон-а? Ми никад неће знати, ће ми? Блогери постављање сумње и запажања, итд итд подржавајући знатан тракција овај "смрти", добила је око интернету, и ум ти, ти подаци нису никада ни толико помиње као пуке даха од стране маинстреам медија? Зашто не? Будући да сви они емитују вести са њиховим пријеносницима испред њих, није тако да нису ни свесни тога, је ли?

Што знамо за апсолутно одређене је овај: неко / с нешто зна и њихове ћутања / с је купио за логично довољно високу цену за права истина никад да се објави на њихов део, међутим, старе теорије да је истина очигледан и увек превладава неће увек бити угрожена, па ни по милионе долара да опечаћених овог посла, зашто? Једноставан: има Бог ...

Тхе лырицс оф Мицхаел Јацксон'с сонг "Кссцапе" јасно навести што његов дугогодишњи долазак су намере, намере да га ставити у праксу с тим што је у свим вероватноћа хелпфуллы помагали бившег супруга Лиса Марие Преслеы који је за време њихова брака сазнаје његове жеље да се "побегне" као и њен отац, а тиме "тренирали" о томе како да га успешно позорници такав догађај, детаље на које је сигурно да приввы и тиме представљају очите сличности у Елвис' креиран смрт и побегне, већина пристајући који је Мицхаел Јацксон'с "смрти" и "нестанак": у "цардиац хапссења мртвих приликом доласка у болницу" Спин ... херметичан један сценарио где особље болнице, доктори, емт'с, полицајци, безбедност, итд, као и истражни судија и друге власти јудициаллы забрањено јавно откривање било каквих информација о свему што проводност и последицама пацијента, све док се јавност бачен уједат величине костима, информације које би могле евентуално неће бити "мисцонструед" или "уплетена"?

Након Елвис' нестанак, један од његових многих личних предмета недостаје је био највећи од њих свима свога личног авиона! Овом авиону није "фуј" нестају у танком ваздуха ако се опрости чамац, Ерго: ко је рекао да је на чекању, необиљежена, наредила радар / контролни торањ особље да буде "занемарена" чека авион на лакс је био Мајкл, који -- настајању потпуно маскиран из црне СУВ да се укрца на авион - није да припадају Елвис Преслеы? Да би могао Елвис Преслеы лични авион је највиши прихватљив објашњење јер штандова на разлог због којег би Мицхаел Јацксон никада икада морати да брине или страху значи његова "бијег" постаје изложена или јавно, јер ако то учини, Елвис и Мицхаел Јацксон како се заправо жив би постати и међународних вести у журби!

Тхе Јацксонс, као и медије о чувању држати на пловним и предење јурњава "неус", неки га прилично нападачки, али сви дизајниран да збунити јавност из фокусирање на оно што је јасно настајању као један веома много "остало" Сценарио за овај ... 'трагедија' ... ..

Критика као додатни унос другим блогера је већини сигурно позвани, хвала вам за читање.

Даме Елизабетх Таылор и Мицхаел Јацксон је често описан на најбољи пријатељи.

Аутора, а донатор за овај пост је члан тхис сите зове МЫСТЕРЫЛАДЫ. Хвала вам на увид и поделите их са свима.

СВИ СМО доказ треба да знате Мицхаел Јацксон жив! Пажљиво ПРОЧИТАЈТЕ!

То је све доказ Мицхаел Јацксон није умрла!

То је прилично очита Даме Елизабетх Таылор покрива се нешто, у вези са Мицхаел Јацксон'с деатх.

1. Зашто се једна 77 година стара попут Лиз Таылор имати цвркутати налог?

2.Ухы је Лиз захваљујући Мицхаел'с лекар, Арнолд Клеин за цртање Матиссе Мајк три дана пре смрти, као и молба Др.Клеин оно што је највише јер је повратак на Туиттер?? Зашто не би била само га позову?

3.Др.Клеин је био познат за лечење МЈ за Витилиго са кремама које лигхтенед његову кожу, као и његов ремонтовање нос. Пре свега, оно што дерматологију знаш за које такође не реконструктивна хирургија? Је Др.Клеин покушавају маскирати и реконструисати цео нови Мицхаел Јацксон, једна ми никад не би препознали?

4. Зашто је Лиз паковања по цвркутати "Био сам паковање моју одећу отићи до Лондона за његово отварање када сам чуо вест. Ја још увек не могу веровати то. Не желим да верујем у то. "Хттп: / / туиттер.цом / ДамеЕлизабетх Мицхаел када је први концерт био је гурнула на старт на 13. јули, што је три недеље пре отварања!

5. Зашто би Лиз не присуствују Мицхаел'с приватне или јавне церемоније, ипак бити у могућности цвркут дан након његове смрти? Она је знала таблоиди би се следеће исправке њом али она није била превише паметних о томе.

Ок, сада је чудна ствар је зашто Даме Елизабетх Таылор и др Арнолд Клеин су оба се односе на једну другу, заправо, без спомињања једни друге.

За оне од вас који донт имати Туиттер рачун, једини начин да зна неко да ли се односи означавањем @ + ваше корисничко име. Па како да они одговарају леђа и напред са једна на другу, осим ако су планирали то све заједно, како би је се више стварност!

Мислим да је одговор овде је толико јасно као дан. Даме и господо Мицхаел Јацксон није умрла! Цхецк оут ове постове од Арнолд Клеин!

"Је послао линк на ТМЗ. Смешан. Тхе Папараззи потребе да остану далеко од мојих пацијената. Термин "хттп://туиттер.цом/аукмд

Сада, зашто је Мр.Клеин адресирање ТМЗ први уеб страницу како би потврдили МЈ'с деатх као бесмислен и да остану далеко од своје болесника на 18. јуни, 7 дана пре Мике'с деатх!

Она добија чак уеирдер народ! ОВО ЈЕ НАШ ОДГОВОР управо овде!

ДР. Арнолд Клеин рекавши збогом ЈЕ ТО Фаррах Фауцетт исти дан Мајк пролази, али не и Мајк! ХЕ заправо чека 4 ДАНА НАКОН Мике'с деатх АДРЕСА НА губитак свога пацијента МЈ!

"Данас, у свету је мало мање лијепо. Ми кажемо збогом на лепим Фаррах Фауцетт "," То је била част да има познат Фаррах Фауцетт визије и визионар, прави анђео који ће бити пропуłтених широм света. 3 пољупци моји драги "," Дубоко сам туззан по смрти драги пријатељ Мицхаел Јацксон. Он је заиста био обдарен душе који су неизмјерне љубави за све. "

Тада се 2 дана пре МЈ пролази, Др.Клеин каже да је радна далеко на пацијента, они су попут блага фина умјетнина, занимљив начин поређења Ваше пацијената уметности радити, зар не? КАКО одд ДР.КЛЕИН ЗА ПОВРАТАК НА 2 дана пре смрти МЈ! Рад далеко ... "Моји пацијенти су моје благо. Као фина умјетнина, свака од њих има карактер и лепоту "

Мислим да сам сада знају истину!

За оне који не добијете цео Матиссе расуђивање, дозволите ми да објасни.

Шта један Матиссе сликарство морати чинити ништа? Матиссе је био познати уметник чије карактеристике, што се тиче природне надарености слична Мицхаел Јацксон. Др Клеин Цоинциденталлы шаље Матиссе цртање на Лиз Таылор три дана пре Мицхаел смрти, у којима је овај пут др Клеин је био ван града ради на пацијента. Он је чак у поређењу његових пацијената умјетнина да раде !!!!!

Чудно зар не??

Узмите ово, Матиссе је умро 1954 од срчаног удара. Иста ствар је Мајк наводно је умро од када смо чули вест од његове смрти.

Ц'мон ово је превише случајно. Такође је прилично непаран за већину Др Клеин'с болесника да се Мицхаел Јацксон најближи пријатељи - Џејн Фонда, Елизабетх Таылор ...

Мр Клеин'с Туиттер налог има само делује од 17. јуни. 8 дана пре Мицхаел пролази. Зашто би Др Клеин осећа потребу да има Туиттер налог тако мистериозно блиске својим драгим патиент'с деатх, одговарајући на два од Мицхаел Јацксон-а љубљена пријатељи? Ја ћу вам рећи зашто ... знао је да ће морати модернизирати на његове остале надолазеће интервјуа, као да ће бити позвани на врхунац! Друга ствар је да никад не особитој обавештење Др Клеин потрази тужна или избезумљене од губљења свога највреднији пацијент од преко 20 година у неком од интервјуа.

То је све јако чудно ...

Дигитално Цреатед, ова слика је рекао да се Мицхаел Јацксон'с Финал пробе ноћ пре него је умро.

Ова слика је спаркед пуно контроверзе током последњих неколико недеља. Шта на први појавио се 'само' слику у постојању да стављен Мицхаел Јацксон на Рехеарсалс за његов концерт тоур ноћ пре него што је умро, а сада изгледа као да се нешто јако различите.

Неколико корисника на овим страницама су раније указао на могућност да је ова слика мај су 'пхотосхоппед'.

Са теза сумње је нагласио, ми овде у МЈХД одлучили да га један корак даље и имају слике анализиран од стране професионалних фотографа.

Професионалних фотографа који анализирају ову слику под микроскопа и помоћу дигитално уређивање софтвер, на жалост, жели остати анонимна, но њихов налази ноне-тхе-мање фасцинантан и још бисмо желели поделити их са вама.

Прво, Најзначајнија проблем са овом фотографијом је чињеница да је доњи део у 'С' недостаје између МЈ ноге. Неки људи рекли да је због тога јер је угао где је стајала, и на излаз.

Наш стручни слаже.

Он анализира ширина горњи део 'С' и рекао је да, без сумње, требали бисмо барем видети неки део криве у доњем делу 'С' међу његовим ногама. Друго, постоји такође би требали бити некакав скела или расвета међу његовим ногама, али је комплетно Матт црно о блиској инспекције.

Сецондл, он је почео гледајући у позадини као цјелине, те је утврдио да је у потпуности дигитална, према нашим стручним. То је нестало виталних елемената светлијој и тамног. Сенке, нису довољно тамне и нема пламтећи од светла на поду од скеле, или металне скеле сама. Једини "расвета" присутна је плавкаст 'ленсфларе' који се могу видети, но наш стручњак се слаже да је то једноставан елемент који може бити додат у Пхотосхоп.

Такође, светло у дну лево плану је пуцао врло је донео, који наводно, је исто тако рећи причи знак дигитални рада.

Када смо показали наш стручњак за 'снимке' Мицхаела најбоље, 'Не стварно стало до нас ", носио исту одећу, али без' То је то 'позадини, договорено је да она не изгледају као да је његова слика из тог времена (што се могло година судећи по фризуру) и постављени као слој на врху ове унапред дизајниране позадине.

Друге ствари у обзир да је Мицхаел Јацксон био пробни приказ за његов концерт у Лос Анђелесу сортирано Центер. На концертима су били никада бити извршена овде. Зашто онда, да ли је потребно било какву позадину на све, с обзиром да је управо рехеарсалс? Wouldn't such an expensive and important background needed to be in London's O2 Arena?

Take a second look at the footage here, and make up your own mind.

It has been noted by many Michael Jackson Fans on this site that this particular routine is the same as a routine Michael did on one of his tours years ago. We believe that this is true, and that this rehearsal footage is from that same tour…years ago. Why then is the Media 'selling' it to us as footage from the 23rd June 2009?

We believe that for the 'Death' of Michael Jackson to be believeable, it's vital for all of us to be fooled into thinking that he was rehearsing late into the night 12 hours before his death. Someone wants us to think this is where he was and this is what he was doing. According to our expert, this image could have been created at any time….which begs the question…if Michael Jackson was NOT rehearsing the night before he died in LA like we've all been told…then where was he?

MICHAEL JACKSON THRILLER 25TH ANNIVERSARY! The party ain't over yet! Michael Jackson celebrates the 25th anniversary of Thriller, the world's largest selling album of all time, and the biggest milestone in pop music ever. THRILLER – the music, the videos, the looks and the dance moves that changed music forever. February 12th, 2008 saw the release of Michael Jackson's Thriller album in a special 25th anniversary edition featuring all classic Thriller hits digitally remastered, (more…)

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац