Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Forfatter Arkiv

Juli-28-09

Michael Jackson HOAX DØD HITS 1 million!

Skrevet av admin under Hoax Death

1 million treff på Michael Jackson HOAX død i 1 måned!

Vi har nådd det utrolige milepælen på 1 million besøk på vår side i 1 måned, og vi er definitivt få masse oppmerksomhet over hele verden! Dette bare fortsetter å vise hvor mange nye mennesker oppdager vår side, så vel som å vende tilbake til vår side for å lese våre oppdateringer, resultater, informasjon og mistanker om Hoax av Michael Jackson døde. Vi vet allerede at så mange ting bare ikke legge .... men hva betyr legge opp er det utrolig mange mennesker besøker vårt område på leting etter sannheten!

Vi vil vite sannheten, og vi vil legge til resten alle de ekle, usanne og latterlig ryktene som omgir den informasjonen vi har vært lei av media om Michael Jackson døde.

1 million visninger av alle dere bevise at vi er på noe ... det er bare et spørsmål om tid!

Delta i forumet diskusjon på dette innlegget - (69) Posts

Det er få som vil benekte at når nyheten om dødsfallet av Michael Jackson ble annonsert på 25 juni th 2009, vi trodde det til å være sant ... vel nesten alle av oss.

Historien hørtes svært troverdig. Bildet som ble gitt av Paramedics desperat forsøker å resuscitate Michael Jackson på baksiden av en ambulanse, live-opptakene som vi alle så og uttalelser til pressen gitt av Jackson familiemedlemmer hadde oss alle saddened og klar til å begynne sorg tap av de største entertainer i vår tid.

Deretter som dagene gikk på, sprekker begynte å i tett vevet fabrikasjon av Michael Jacksons "død". Feil i hendelser som fant sted den dagen han døde, motstridende informasjon gitt av Jackson Familie og Medier og urealistisk tilfeldigheter begynte å vises, øke mer og mer tvil om gyldigheten av kravet.

For mange spørsmål er fremdeles ubesvart, og flere spørsmål er dukker opp hver dag med hensyn til hans siste hvilested, hvor kroppen blir for tiden holdt når illusorisk toksikologi rapport fra hans to autopsies vil foreligge, hvorfor hans død sertifikatet har ikke er signert, og på og på den går.

Michael Jackson Hoax Death har analysert all informasjonen matet av media i ukene etter dødsfallet av "The King of Pop" og har gjort mange konklusjoner av sine egne.

Enten du personlig tror Michael Jackson er død eller levende, fakta og analyser av disse fakta nedenfor er unektelig. Vi har ikke fremstille noen av disse fakta, vi har bare påpekt det åpenbare, og har samarbeidet all informasjonen som allerede er mettet med oss ut i media.

"Sannheten er som solen, kan du avslutte den ut for en tid, men det er ikke går bort"

Elvis Presley

Før "Death" av Michael Jackson

Allerede før sin død, forskjellige ører og tennene hadde blitt observert på Michael Jackson i ulike bilder siden slutten av 80-tallet lage en generell mistenksomhet i forhold til hvor ofte hans' decoys "ble brukt i stedet for" real thing ".

I desember 2008 noen kalt i radio show i USA og hevdet Michael Jackson hadde dødd fra en overdoser. Etter undersøkelsen ble alle satt til en spøk, men ikke før mange distraught fans hadde hørt nyheter og en lokal TV-stasjon rapporteres det. Vis rapporten her: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=84

width=273 Fra desember 2008 - februar 2009 ble det rapportert at Michael var lidelse med en alvorlig hud infeksjon som kan føre til kjøtt spise bakterier, hadde emphysema, trengs lunge transplants, og hadde intestinal blødning. Det ble også rapportert at Michael følte at han skulle dø snart. Han ble fotografert på rullestol og var på det punktet at han kunne ikke engang gå.

Men et par måneder senere - han rocked verden med nyheter at han vil lansere den O2 konserter. Ikke bare det, men AEG utgitt opptakene av ham danse på scenen i perfekt form, 2 dager før hans død. Det er ryktet at Michael brukes sykdom som et middel til å søke media oppmerksomhet, noe som han hadde lært av sin nære venn Elizabeth Taylor. Faktisk er han en gang med "skjult" før en konsert - som ble kansellert. I tillegg har han angivelig brukes sykdom som et middel for ikke går på offentlige tilstelninger. Hvordan er dette ikke annet da, bare i større skala?

Body plastinated etter

Michael var besatt mannequins, og hadde disse plasseres rundt hans residences. Han var en svært ensom person som ville ha folk nær ham i hans liv. Det eneste selskapet som han kunne ha var mannequins. Det er rapporter som Michael medarbeidere kontaktet Gunther Von Hagens å ha kroppen plastinated etter.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0, 1518,614006,00. html

Var dette bare ettermæle eller han har kopier av kroppen skapt? Michael's trener medga at Michael elsket trekke pranks, som sender mannequins i ambulances å kaste av Paparrazzi. Hvordan vet vi at det som har skjedd nå er IKKE en prank?

London

  • Michael Jackson fungerte merkelig på O2 Konsert kunngjøring i London og svært ulikt hans vanlige selv, og det er mye spekulasjon om hvorvidt eller ikke denne personen som har gjennomført dette Pressekonferanse var faktisk Michael Jackson, eller en "se alike"
  • Michael Jackson's hairstyle var endrer ofte mellom rett hår / frankrike hår under sitt skinn. På O2 konferansen, han hadde en meget lun rett hår stil og i "siste øvelse" opptakene er han sportslig en frankrike lengre hår stil, som ligner på hairstyle han hadde på seg for 10 år siden.
  • Det er motstridende rapporter på den egentlige tilstanden til Michael Jackson helse i fører til hans London konserter. Noen sier han ble frisk, noen sier at han var meget svak og fatigued.
  • Michael Jackson har gjort en telefon til en sykepleier for å diskutere medisinske problemer på Fathers Day da han angivelig hadde sin egen LIVE-IN Legen bor sammen med ham (Dr. Conrad Murray).
  • Michael Jackson hatet ferieturer og det er rapportert at han i utgangspunktet bare signert på å utføre 10 konserter i London. Grunnet alle 10 viser selge ut i løpet av minutter, AEG, konserten arrangører, utgitt 40 viser uten Michael tillatelse, tar den endelige oversikt over konserter til 50, over periode på 10 måneder, mot sin vilje
  • Hvordan ble Michael Jackson passere en 4-5 fysisk helse undersøkelse av en uavhengig lege for Lloyds of London for å sikre hans konserter dersom han er "svak", "kvalmende", eller "stoff rusmiddelavhengige?"
  • Cherilynn Lee, hevder Michael Jackson hadde ba henne for stoffet Diprivan, men hun er bare en NUTRITIONIST. Hvorfor skulle han ringe henne? Spesielt da han hadde sin egen lege, og særlig når han ikke hadde snakket med henne i tre måneder uansett og ha skyldte henne penger. (Kan skyldes hennes pengene være en motivasjon for henne kommer ut med denne latterlige historien?)
  • Michael plutselig begynner å ta sine barn ut i offentlige minus slør i ukene frem til hans "død".
  • I et tilfeldig flytte, Michael Jackson er hyret de fremtredende underholdning advokat John Branca bare tre uker før han passerer etter John Branca har trukket seg fra å være Michael advokat i 2006.
  • Michael gjorde ikke ansette noen dansere eller koreograf for hans kommende konsert. Se video ...

http://www.youtube.com/watch?v ... .. p95YX7OEPo

  • Alle Michael Jackson's London konserter ble utsatt - fra 8. til 13. juli, den konserter fra 10 juli flyttet til mars 2010.
  • Innspillingen av AEG av Michael Jackson's "Final øvelsen var beleilig innspilt i Full HD Audio og Video.
  • En venn av Michael's, Gotham Chopra på 10. jul tweets: Hadde de mest fascinerende middag i går kveld med den fyren som kjører verden fra bak gardin. Se den her: http://twitter.com/GothamChopra
  • Michael Jackson har klippet av Liberian jente, der han dirigerer alt fra bak gardin. Http://www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
  • Det er for mange motstridende historier om hva som egentlig skjedde den dagen han døde (og natten før - noen sier han awesome under øvinger og andre sier han var lethargic).

Narkomane gjøre alle slags ting som skadet deres venner og familie. Argumentet om at han ikke ville misbruke narkotika fordi det ville skade er barn bare fungerer ikke. Han allerede inntatt til en avhengighet i fortiden. Det ville ikke overraske meg hvis det hadde skjedd på nytt, særlig hvis det rykter om hans helsespørsmål var sant. Hvis faktisk Michael Jackson hadde vært misbruker narkotika propofol i 15 år hvordan er det mulig at det kunne aldri hadde tegnet ham før?

911 anrop

Hvorfor er det motstridende historier om å finne Michael Jackson kollapset / ikke puster?

Joe Jackson sa noe om han går til sengs natt til den 24. og ikke waking up. Andre rapporter at han kom opp på 25 th juni, gikk over til Dr Murrays rom fra sin plass å si han var ikke følelsen, og kollapset, og et annet sted sier at han allerede var i Leger rom. Latoya senere sier at Michael ble funnet i Murray rom, ikke i egne rom.

Vi har også hørt rapporter om at Michael Jackson sønn Prince var på rommet og tenkte 'pappa var fleiper "mens han var convulsing på gulvet - fordi han kunne bli helt prankster? Hrmmmmm ...

Med så mange vakter og annet personell i husstanden var det ingen tilgjengelig til å gjøre en umiddelbar telefon til 911?

Når 911 anrop ble endelig gjorde det var ikke før 30 minutter etter at Michael Jackson kollapset?

The staff medlem som til slutt gjorde å ringe til 911 var meget høflige og nevnte at det var en "gentleman" som var i behov av assistanse - hvorfor gjorde han ikke si det var Michael Jackson?

911 operatør Hung UP på den som ringer sier "ring tilbake hvis du trenger mer hjelp. Dette er 100% mot 911 protokollen, 911 operatøren er å bo på linjen før myndighetene kommer. Hvorfor skulle ikke de trenger mer hjelp - det er noen Dying!

Hvordan og hvorfor ble den berømte 911 ringe ut? Og hvor ble det gitt ut til publikum så raskt? Vil ikke dette være veldig privat og holdes under lås og nøkkel?

Det er et kjent faktum at mobiltelefoner har GPS sporing. Selv uten å vite Michael Jackson fulle adressen legen kunne ha brukt sin mobiltelefon for å ringe 911 umiddelbart og de kunne ha vært i stand til å spore ham. Også Michael Jackson bodde nær på UCLA Medical Center og dersom han ville bare sa at det var Michael Jackson hus', ville de ha visst hvor du skal dra.

Dr. Murray hevder det ikke var noen land linje i Michael rom som han var paranoid om 'telefonen kraner og bugs ", som er hans unnskyldning om utsettelse av anrop til 911.

Jeg beklager, men ingen telefon eller visste ikke adressen? Latterlig.

Alle i LA vet hvor huset ligger. Alt du trenger å gjøre er å skrike "Michael Jackson ligger for døden, VENNLIGST hastverk." Stol på meg, de ville vite hvor de skal finne ham. Et hus telefonen ville ha produsert adressen allikevel.

Andre merkelige stemmer er at personen som gjorde 911call aldri ble utspurt av politiet og har forsvunnet uten spor.

Den som kaller var helt 'altfor rolig. Dette var Michael Jackson som lå der, ikke puster ikke å glemme sin egen arbeidsgiver.

Den som kaller aldri identifisert seg selv, som er standard prosedyre for 911 operatører.

Den som kaller aldri identifisert Michael Jackson.

911 operatør sier "for å ringe tilbake hvis de må og kobler. Standard prosedyre er å bo på linjen til paramedics kommer. Operatøren kan ikke bekrefte at det er en lege i residensen, og det spiller ingen rolle om det var. De har opphold på denne linjen.

Paparrazzi ville være det på huset hans raskt. De har politiet scannere og så snart det er inngått, ville de være der (igjen, alle i LA vet hvor han bodde).

Når det gjelder detaljer om hva som faktisk skjedde, de er svært disig ... Hadde Michael Jackson sammenbrudd eller gjorde han dø i sin sove?

Hvorfor fikk Michael Jackson personlige lege og cardiologist, doktor Conrad Murray utføre HLR på hans senga?
Hadde Michael Jackson dø i sitt eget soverom eller legen rom?

Det ble rapportert at barna var hjemme ... når gjorde de forlater huset? Med hvem?

Ambulansen

Ambulansen som er filmet backing av Michael Jackson's oppkjørselen går ekstremt sakte uten snev av krise, uten sirens eller lys.

Opptakene av ambulansen forlater residence viser en svært langsom bevegelse ambulanse. Det synes å ha problemer med ryggen ut. The sirens ikke på. The vakt i porten er ikke hjelper sjåføren manøvrere seg ut av oppkjørselen, selv om Michael ha nær døden inne i den.

Det er to ambulances bildet: en av dem synes åpenbart at Michael Jackson i ambulansen, er frowning med stor blodåre stikker ut av pannen. En bevisstløs person ikke rynke eller har "årer" utstående. (tolkning, ikke fakta).

De siste bildene

Den puster apparatet på bildet er ikke riktig over munnen på den personen eller over hans nese, og heller ikke er brystkassen komprimering utføres på rett plass. Denne fra trent paramedics?

Det har vært mye spekulasjoner på om eller ikke person fotografert faktisk Michael Jackson eller ikke.

Hvorfor var det behov for å ha Nyheter opptakene av "body" av Michael Jackson ble fløyet med helikopter fra UCLA Medical Center til likhuset? Hvorfor ble du "body" fløyet med helikopter i utgangspunktet? Hvis han virkelig var død, så det var travelt å komme seg dit? Bilkjøring og bli fanget i trafikken ikke ville virkelig vært mye forskjell.

Sykehuset

Det er ingen opplysninger fra én ansatt ved UCLA bekrefte / avkrefte at Michael Jackson var der. Det er motstridende rapporter om virkelige tilstand av Michael Jackson's velvære da han kom på sykehuset. Noen sier han ble DOA - Dead on Arrival, har offisielt døde i sitt hjem - som ville forklare hvorfor ambulansen som plukket ham opp var ingen rush - men Jackson familien har uttalt at han var i "A Coma" ved ankomst på sykehus, og de var klemmer ham og at han så rolig "som han var" sovende ", og senere døde mens leger og en medisinsk team arbeidet med ham for ytterligere 60 minutter. På den ene siden har du LaToya si at MJ var fremdeles varm da hun så ham på sykehuset, og Jermaine si hvor kald han følte da han så ham.

Beleilig brann alarmen gikk av, mens Michael Jackson var på sykehuset - sykehuset måtte evakueres.

Det ble rapportert at mange medlemmer av Michael Jackson familie var allerede på sykehuset da han kom, hans mor, hans barn, Jermaine og LaToya selv om det ikke er øye vitner til å bekrefte dette. Hvis dette er faktisk sant, hvordan gjorde sine egne barn gjør det det, før han gjorde da han ble tatt via ambulanse? Hvordan er det som Jermaine gjort det der før hans bror når han ha hørt nyheten om hans bror på radioen (som han stater under et intervju med Larry King på Neverland).

Hus og ansatte

Innen et par timer av CARDIAC arrest, Michael Jackson's nære medarbeidere personell ble oppsagt. Det virker som en svært bisarre og rask avgjørelse.

The Jackson-familien var tillatt å gå inn i hus og straks tok carloads av eks.

Det er aktuelt utklipp av dette på youtube, der du kan se at selv laken og tepper ble fjernet fra huset hans. The Jackson-familien erklærte at de var bekymret for at disse skulle bli stjålet. Men den LAPD granskningen av Jackson død som følge av overdoser og muligheten for mord ble lansert på 28th. På dette punktet hans eiendeler fra hans leies huset allerede hadde blitt fjernet av Jackson's. Til tross for dette, vil LAPD gransking contends at de fant IV stands, IV poser, reseptbelagte medisiner og oksygen tanks. Så hvis Michael's eiendeler allerede hadde blitt fjernet, hva gjorde LAPD finne, og hvordan vet vi at disse var først selv til stede, og for det andre dersom de ikke hadde vært "plantet" dit med familien? Dette skjedde før politiet kom til åstedet og lukket scenen for etterforskning.

En annen praktisk er at Survellience tapes fra Sikkerhetsrådet CCTV gikk mangler (eller aldri eksistert fordi systemet ble slått av) av hendelsene rundt Michael's "døden".

The "kollaps" var angivelig registreres og deretter båndet kutt. Harddisken der CCTV opptakene av huset og begrunnelse ble automatisk lastet ned, blir slettet.

Jackson alltid holdt et par millioner dollar i kontanter og visse elementer av smykker med ham hvor han gikk. Disse elementene mangler, og ingen penger ble funnet i hjemmet.

Narkotika

Det var ingen stoffer som finnes i Michael Jackson hjem til andre søk etter Police (etter at Jackson-familien og andre som hadde vært inne på hjemmesiden.)

Den Annoncement i døden

En rapport fra underholdning sladder nettstedet TMZ kunngjør Michael Jackson død før noen seriøs kilde får informasjon. De ble rapportering nyhetene bare minutter etter at Michael Jackson hadde blitt bekreftet død av leger ved UCLA.

Dødsattesten

Fra coroners kontor, Michael Jackson død sertifikatet ikke var signert av en lege. DR. Conrad Murray, Michael personlige lege nektet å registrere det samme gjorde leger på coroners kontor - hvorfor?

Currently Michael Jackson har ingen juridisk dødsattesten (det har vært en gitt og gitt til offentligheten, men det er ikke signert av en lege eller coroner).

Alle legen er involvert i Michael Jackson sak ved UCLA Medical Center nektet å signere dødsattesten.

Obdusere

Det er ingen offisielle dødsårsaken. Toksikologi rapporter impatiently forventet, noe som kan ta opp til seks uker fra døden, vi har 2 ½ å gå.

Det er rapporter som familien venter på Michael's Brain å bli sluppet tilbake til dem før begrave kroppen ... han har vært død i 4 uker nå, og er fortsatt ikke begravet.

Dr. Conrad Murray

Conrad Murray hadde Michael's legen for 11 dager, og ble engasjert av AEG den promoter for London O2 konserter. Et par måned før denne, Michael hadde passert en 5 timers fitness test for forsikring formål med en ren bill. helse. Så hvorfor akkurat var en cardiologist leies for Michael, og at for bare 11 dager før hans "død"?

Angivelig, Conrad Murray var en "skygge" legen til å begynne med, han hadde erklært konkurs på 90-tallet. Hans tidligere er absolutt mistenkelig, og han selvsagt gjør det enkelt kandidat skylden for Michael's "død". Merk også at masser av stoffer som LAPD har som skal finnes, må ha vært der før Conrad's sysselsetting. Ikke bare det, men å bygge en avhengighet og toleranse for dem krever årene, ikke bare 11 dager. Så dessverre Conrad er en dårlig lege som eventuelt blir rammet for en forbrytelse som ikke finnes. Michael var en nær venn av leger som Deepak Chopra - så hvorfor skulle han gjøre opp for en lyssky lege?

Murray var å få en månedlig lønn på $ 150.000, men i henhold til AEG Live, konserten promoter, Jackson hadde ikke undertegnet kontrakten på tidspunktet for hans død = ikke ansatt ennå + ikke lov til å praktisere i Storbritannia og California tilsynelatende = hvorfor var han sammen med Michael Jackson da??

http://latimesblogs.latimes.co ... .. cian-.html

Michael Jackson live-in cardiologist ikke har en defibrillator. Denne samme Cardiologist ikke vet hvordan HLR utføres? Han utfører den på sengen, i stedet for en hard overflate?

Han har ikke besittelse av narkotika for å motvirke effekten av propofol (finnes), og ingen defibrilator? Hmmmm

Minutter etter at Michael Jackson er tatt av ambulanse, Dr. Murray forsvinner, og bilen hans er impounded av politiet og søkte på bevis.

Det er annonsert at det er "ingen lureri" mistenkt etter bare 1 dag, og at Dr. Murray er ikke mistenkte i enhver kontakt med Michael Jackson døde. 3 uker senere homocide mistenkes?

Hvorfor er det at Dr. Murray var å følge Michael Jackson til London, da han ikke er lisensiert til å praktisere medisin der?

Oddly, synes det å være bare ett bilde i eksistensen av Dr. Conrad Murray. Selv papparazzi kan ikke synes å finne ham.

Dr. Murray "er ikke en mistenkt, men bare et vitne", og enda han ansetter en advokat allikevel og har advokat taler for ham i intervjuer.

Enkelte artikler stat Dr. Murray som en holistisk lege. Han er heller ikke lisens til å foreskrive noen medisiner som kunne ha skadet Michael Jackson i delstaten California. Han kunne ikke administrere slike medisiner lovlig. Hvorfor skulle Michael Jackson tillate denne legen i hans livet hvis han ikke selv ordinere noen stoffer han kan ha behov for / lyst?

Familie

Katherine Jackson Michael mor var sett shopping på Target for Camping Gear dagen etter at sønnen hennes døde. Hun gikk for å få henne nails gjort dagen av sitt minnefond.

Janet Jackson og Jackson-familien fjernet Michael's eiendeler fra huset at han var leie i LA på 27 juni.

Debbie Rowe dager etter Michael død hevdet hun ville varetekt for sine chilren deretter retracted hennes intensjon dager senere.

Joe Jackson når spurte i første intervju etter at Michael død hvordan han og familien gjorde, tar sjansen til å markedsføre sitt nye plateselskap - han også rapportert at Michael Jackson er barn som nettopp hadde mistet sin far gjorde "stor".

Også Joe Jackson og Jesse Jackson ble sett ler utenfor familien hjemme, på mindre enn 2 dager etter Michael døde! mens Joe ga tommelen opp til media? ...

http://www.dailymail.co.uk/new ... ..- hjem.html

http://x17online.com/gallery/v ... .. mp; index = 7

LaToya Jackson To og en halv uke etter sin brors død, LaToya er hevdet at Michael ble drept og at hun vet hvem som gjorde det. Hun også uttalt at dersom personer ansvarlig kom ikke frem, at hun ville utsette dem. Interessant hun ble betalt ganske stor sum for et intervju der hun stemmer disse påstandene. Dersom din bror var blitt myrdet, og du visste hvem som gjorde det, ville ikke du ønsker å fortelle verden uten at løftet om en lønnsslipp?

The Memorial

Det er mange merkelige og ulike hendelser som fant sted under Michael Jackson's Memorial. Her er hva vi har gjort oppmerksom på:

  • The Gospel Choir sang Return of King
  • Den tearless tale fra Paris Jackson
  • Ordene på skjermen i slutten av Memorial "Jeg er i live og jeg er her for alltid".
  • Ingen i Michael familie gråt
  • No real freinds deltok på memorial - ingen nære venner som Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, etc.
  • De ekstra "s" på "smerte" i "vil du bli Det monologue på memorial. Michael Jackson aldri ville ha registrert en" feil "og lot det slipper.
  • La Toya om at 'Michael ser dere alle "refererer til personer i Nokia Arena.
  • Bildet Michael anbefale et videoklipp.
  • Kenny Ortega ved Memorial, sier "Michael var her en uke siden" når Michael hadde "døde" nesten to uker siden.
  • Marlon Jackson føler behovet for å dele en historie om da Michael ble kamuflert som en annen, og at han visste at det var hans ganske enkelt ... var dette en passende historien for en memorial? Og hvorfor dette en av alle historiene han kunne ha delt etter å ha brukt 50 år med sin yngre bror?
  • Siste lysbilde ved Memorial er MJ på slutten av Librarian Girl, bak en film kamera regi unsuspecting deltakere i hans musikkvideo.
  • Hele minnefond ble gjennomført som en Jehoviah's Witness seremonien, selv om Michael Jackson ble rapportert å ha konvertert til islam i 2006.

The lik

Familien insisterte på å ha casket ved offentlige memorial men det var en lukket kiste. Grunnen som oppgis av Jackson-familien var at ansiktet hans ble ødelagt av HLR og forsøkte Resuscitation imidlertid andre rapporter sier at han så fredelig og som han hadde sovet en stund etter at han døde.

Med familien gir denne begrunnelsen at kroppen var ikke vises for publikum på grunn av skade under HLR hvordan er det egnet deretter å la sine barn og familie å vise kroppen?

I en endelig vri, det samme kroppen forsvant etter memorial. Ingen vet hvor den gikk eller hvor det for tiden holdes. Det vi vet er at fortsatt ikke har blitt begravd.

Den vil

Michael Jackson vilje ble først ikke funnet, men senere mirakuløst funnet, men det var datert fra 2002.

Økonomiseksjonen

Michael Jackson var tydeligvis i gjeld for hundrevis av millioner dollar før han døde. Vanlig salg av album og merchandise skutt gjennom taket etter hans død.

Autopsies

Vi har blitt ledet til å tro at det kan ha vært 3 forskjellige autopsies utført på Michael Jackson kroppen.

Vinkelen at Michael Jackson var narkotika avhengige på tidspunktet for hans død har blitt skjøvet fra dag én og lenge ventet toksikologi rapporten vil belyse denne teorien.

UCLA Medical Center nektet å frigi en offisiell rapport om dødsfallet av Michael Jackson.

Neverland

Michael Jackson er fortsatt ikke "begravd" så langt vi vet, selv om det hadde vært uttrykt av Jackson-familien at de ønsker ham til å bli begravet på Neverland. Lovene i California ville ikke tillate at dette skal skje som det var private residence.

Neverland ble gussied opp før Michael Jackson gikk bort, selv om han hadde uttrykt ikke ønsker å noensinne gå tilbake til å leve der. Parken hadde blitt replanted og eiendommen ble holdt igjen etter vanskjøtsel.

Neveland organisert 32.000 lbs av betong - Ingen vet hvorfor, men det der et sted.

Jermaine Jackson sier i et intervju med Larry King, "Oh sin hardt for å finne broren min blir, rett der borte ved jernbanestasjonen, er det et sted for ham." Huh?

 

Barna

Den høringen for Michael Jackson barn fortsetter å være forsinket. Det ble uttrykt i Michael Jackson's vil at han ville ha hans barn å leve med sin mor, Katherine Jackson.

Pepsi

Også, mystisk kilde utgivelser Pepsi ulykken video som angivelig MJ ville sluppet tilbake i 1984, men Pepsi nektet. Pepsi er Angered ved videoens utgivelsen.

Jeg leste noen der som Michael Jackson angivelig kjøpt alle de opptakene fra Pepsi kommersielle skyte slik at videoen kunne aldri bli lekket til offentligheten som den er nå. Artikkelen jeg så dette også at denne filmen var Michael's besittelse og at den eneste måten å være lekket til media gjennom noen nær ham som har forrådt ham.

http://www.ttkn.com/arts-entertainment/michael-jacksons-footage-pepsi-commercial-illegally-released-589.html

Hvorfor har Pepsi opptakene er lansert nå etter hans død? Hvorfor alle plutselig behov for å se hva han gikk gjennom? Hvorfor ikke gjøre som i prøveperioden dersom det var hans leiren gjøre det?

E'Casanova:

E'Casanova er Michael Jackson og impersonator som har en av de største likenesses til alle de Michael Jackson 'doubles' som finnes. Det har vært spekulasjoner om at det var E'Casanova hvem som deltok på O2 Conference som Michael Jackson, i stedet for Jackson selv. Underlig, E'Casanova's Twitter side blokkerer alle ut - Han har noe å skjule?

 

Liz Taylor

Liz Taylor's begrunnelsen for ikke deltar henne "beste venn" memorial var at hun ikke kunne ta seg til "sørge i offentlig og uttalt at hennes følelser var privat. Hun kan imidlertid ta seg til tweet om det som er enda mer offentlige og upersonlig. For den saks skyld, hvorfor virker Liz Taylor selv har en Twitter-konto, som hun startet i mars? Praktiske hennes første innlegget noensinne nevner Dr. Klein som var Michael Jackson's plastisk kirurg.

Dr. Arnold Klein

Michael Jackson's hud lege Arnold Klein var helt gjenoppbygge star's herjet ansikt i kjøre opp til hans er dette comeback viser.

Klein desperat prøvd å gjøre King of Pop vises "mer normal" for sin 50-dato kjøre på Londons O2 Arena etter år med kosmetisk kirurgi forlot vokalist ansiktet hardt scarred og akne-ridd

http://www.youtube.com/watch?v=H_UVXpNQQKc

 

AEG Live

AEG Live, selskapet som var ansvarlig for å fremme London O2 konserter som leies Dr. Conrad Murray som Michael personlige lege, som insisterte på at han passere en 5 timers medial før logge seg på for konserter, som opprinnelig annonsert 10 forestillinger , deretter upped den til 50, som tok ut en forsikring som er spesifisert som om kunstneren (Michael Jackson) døde av selvtillit induserte omstendigheter og ikke naturlig død, det kan få den tilbake.

Hmmm.

So there you have it..a full summary of the strange and unexplained events surrounding Michael Jackson's death. Obviously much of this information is open to interpretation, however even the most believing person who insists that he has indeed died, would have to admit, that this  is very far from an open and shut case.

The following video is an interview with the photographer who allegedly took the one and only image of Michael Jackson as he was taken via Ambulance to the UCLA  Mecial Center.

Watching this video, at first had me believing that these men did indeed capture this image as they claim. However upon closer inspection, I am now very doubtful about the validity of their claims.

If you pause the video at 3.06, you will see the still image of the photographer at the window of the ambulance, the very moment he supposedly captures the image of MJ inside.

The reason I have pointed this out is all to do with the 'red car' which is parked on the curb to the left of the screen. As you will see by the full size image below, minus the ET Logo and other graphics, there is a very clear reflection of a red car.

width=396 With this in mind, how is it possible for this image to have been caught by the man in the video above judging by the way the ambulance is positioned and by how far away the ambulance window is from the red car?

This may be getting technical, however, let's not forget that this is the only image we have that gives any kind of valiadity to the story that Michael Jackson has died.

If you look at the image (left), you can see by the reflection that there is a red car, which is very close by, as it takes up most of the window.

Now look again at the video above paused at 3.06. There is now way this guy in the video above got this image with this reflection in the position he was in as it came out of the driveway. He was too far away from the car and the angle is completely wrong for that much of the red car to have been reflected in the ambulance window.

The other issue is that if there was in fact that much reflection of the car on the window, then why is there no reflection of the photographer himself, or his camera/phone?

As you can see by the footage above paused at 3.06, he is very close to the window, so if the car is reflected, shouldn't he be, or his arm, or the camera..or something?

The final issue we have with this story and these so called 'photographers' is that in the live footage that we see above when the ambulance is backing out of the driveway, there is a guy with a red shirt at the window with a camera, then in the still image at 3.06, it is a guy with a yellow shirt snapping the image.

It looks as though we have just another element of this enitre story that just does not add up….so we would just like to say a resounding…what the?

Michael Jackson given 6 months to live in January 2009

This excerpt was taken from The Fab Life and was written on the 7th January 2009. See the link here: http://bit.ly/EgTAc

“Despite denials from Michael Jackson that he's suffering from a lethal lung disease, the National Enquirer remains on “Whacko Jacko” death watch. Now their sources give the singer six months to live. “His condition is just so far gone, I'd be surprised if he lasts six months…Painkillers and booze have caught up with him. The only way he was able to cope with the stress of sex scandals and his roller-coaster life was to mask the pain with substance abuse.”

Jacko biographer Ian Halperin has confirmed their source's claims of emphysema and gastrointenstinal bleeding with his source. “Michael wants to have the lung transplant, but because of other illnesses he's fighting, he's too weak to undergo such a major procedure. He's taking one painkiller after another.” This would help explain why he's auctioning off his assets, but then Jackson has been frail and cash-starved for years. Still, if the reports are true, the King of Pop may not be around much longer.”

How interesting that almost exactly 6 months later Michael Jackson died!

Denne artikkelen og bildet (over), begs spørsmålet som om faktisk Michael Jackson ble rapportert å være "svak" og "så langt borte" som artikkelen stater i januar 2009, hvor jorden var han i stand til å passere en 5 timers Medisinsk test med flying fargene "som ble utført i februar 2009 i påvente London O2 Konsert kunngjøringen?

Kanskje Media hadde igjen fikk det galt, publisering ligger og heresay (som alltid er sannsynlig), men denne forklaringen har fortsatt problemet - ikke forklare bort den enorme tilfeldighet at Michael Jackson egentlig gjorde die 6 måneder senere.

Kanskje nummer 1 ledetråd til hele Michael Jackson Death Hoax ligger innenfor denne rapporten. Her er en teori:

Januar 2009 Michael Jackson helse tar en tur på det verste, AEG Live Arrangør og Michael's Personal Doctor vet det ikke er mulig at han kan utføre 1 konsert, enn si 50. De vet også de har investert store beløp i "Dette er det comeback turné, så vel som startet enda en lov dress i mellomtiden. (Arrangørene av en foreslått Jackson Five réunion konsert arkivert en $ 40m søksmålet påstand at Jackson 50 London datoer bryter betingelsene i sine 2008-kontrakt). Den eneste måten Michael skal gjenopprette fra sin sykdom og AEG skal gjøre noen penger for MJ til Hoax hans død. Delstaten Michael Jackson helse er lekket til pressen, vel vitende om de vil rapportere det. Planene er satt på plass, og av februar, Michael Jackson har forlatt hans liv og gått til gjemmested, med alle andre none det klokere.

Personen som passerte 5 timers medisinsk eksamen for er dette turen var ikke Michael Jackson. Personen som deltok på O2 Konsert Pressekonferanse var ikke Michael Jackson. Personen som deltok på auditions for dansere for tur var ikke Michael Jackson.

Personen i Ambulanse på 25 juni var ikke Michael Jackson.

Du kan spørre hvordan kan disse konklusjoner være oppfylt? Vennligst la meg forklare.

Husk artikkelen fra National Enquirer nevnt ovenfor, ser det ut som om den "overflødig bruk av smertestillende tabletter 'historien var mye fokus for Michael Jackson helse problemet. Nevne denne tilsynelatende liten detalj i januar er selvfølgelig en veldig viktig detalj når vi ser tilbake på det nå, etter MJ død.

Those people within the population who are easily led (and there are many) will look upon the current circumstances surrounding Michael Jackson's death with all of the 'drug abuse' talk and take in the entire  story with no question because “oh yes it was reported back in January that Michael Jackson was abusing painkillers everyday – no wonder he died – it was only a matter of time”.

When Michael announces his concerts and begins rehearsals in March, his January health issue is forgotten because of all of the buzz with his comeback. The world is immersed in a Michael Jackson frenzy once again.

After his death, the drug abuse allegation is re-ignited, because as we all know, a heart attack from using the occasional pain killer over the period of a couple of weeks is highly unlikely, especially when MJ was said to be a 'picture of health' while completing rehearsals. Therefore the reports of excess drug abuse are very important, as they support the claim that his Cardiac Arrest was indeed caused by drugs.

The drug overdose is also a very important factor for AEG Live. Their insurance claim of Millions dollars will be paid out when Michael Jacksons Toxicology and Autopsy reports prove that drugs caused his death. This is also part of the plan. The remainder of money to be made by AEG Live will come from the sales of the Final Rehearsal DVD, Tribute Tours, unreleased songs and Merchandise.

Jo Jackson is also undoubtedly making a fair cut and will most likely be funneling a portion of his money made to Michael in his new life.

The children have known that this would be happening since February, which is why they had to be revealed. If they had remained hidden, the world would be doubting whether or not they were Michael's children. The family videos have been released to further back up this claim. Within the next 6 months the children will be with their father.

Jo Jackson will be a rich man, AEG Live will have made a substantial amount of money, not to mention pulling off one of the greatest 'shows' ever. Michael will be enjoying a quiet and healthy life and his children will be with him, away from the spotlight for good.

…The greatest Hoax the world has ever seen.

In the weeks since Michael Jackson's death, there have been an unending amount of comments pointing toward the fact that the 'reason' why Michael Jackson's death is NOT a Hoax is because he would 'never hurt his children' and because he 'loved them too much'. We would like to say that we totally agree with these statements, and believe that this is the exact reason why Michael Jackson's death WAS a Hoax. Please allow me to explain.

The day of Michael Jackson's death, June 25th, we were told almost immediately that his death was due to Cardiac Arrest. As the days following his death progressed, we were then given information that his Heart Attack was caused by excessive drug use. Although the results of the two, possibly three autopsies of Michael Jackson's body are yet to be released as well as the toxicology report from the first autopsy, we are only able to asses the information that we've been told by the  unrelieable sources of the Media and such websites as TMZ.

However, I would still like to explore the reasons why I believe his children are the number one reason he is still alive.

If Michael Jackson did indeed take a cocktail of drugs each day, which is what in turn caused his heart attack, how could he have done this as a father? I understand that an addicition is something that is extremely difficult to overcome and deal with, however, apart from a few minor incidents, Michael Jackson is reported to have been an excellent father, giving his children plenty of his time and all of the things they could have ever wanted. If the statement 'He would never hurt his children' is in fact true, which I'm sure it is, then why would he ever have comprimised his health in such a way that would risk leaving them without a father, especially at such a young age?

Secondly, it has been reported that moments after Michael Jackson was announced dead at the UCLA Medical Center, Katherine Jackson took the children to see their father. (Although there is no photo evidence to support this claim and Katherine Jackson was not seen with the children at the hospital at all.) We were also told that at the private family memorial before the Public memorial at the Staples Center, Michael Jackson's daughter, Paris, placed a necklace of a half heart around her fathers neck, while she wore the other half.

If Michael Jackson is indeed dead, then how could his family subject his children to the traumatic experience of seeing their fathers dead body not once but twice? The second time the children would have seen his body, he would have already been dead for over two weeks. Personally, I don't think this is something that a Father who loves his children so much would have appreciated or ever consented to.

We were also told that the reason that Michael's casket was not an open casket at the Public Memorial was because his face was bruised and damaged during CPR and resuscitation. Keeping in mind that this reasoning is absolutely ludicrous anyway, if it is true, then why on earth would you take the man's children to see him again? Showing his children their dead father with a bashed up face not once but twice? I don't think so….. he loved them too much to put them through something as traumatic as that. I truly believe that any child that would have had to endure something like that would undoubtedly be scarred for life.

The final reasoning I have to back up my theory is how the children appeared so unbelieveably calm during the public Memorial. Excuse me for saying so, but I would even go so far as to say that Prince Michael II, the eldest, even looked bored at times. I know that many people will say that everyone deals with things differently and perhaps they were just in shock (although I wouldn't blame them considering they'd just had to endure seeing their father's corpse for the second time.) But if people are trying to say that three children are dealing with their father's death in the same calm and collected way (apart from the speech Paris gave which seemed very rehearsed and planned and was also completely 'tear-less'), then we have to say that that is a ridiculous claim. Show me any child that is calm, composed and 'bored' during their father's memorial with no tears or sobs, with a coffin in front of them which was supposed to hold the body of their father…I doubt you'd find any.

Michael Jackson's children at his Memorial

I honestly believe that the only way Michael Jackson's children could have made it through that memorial so easily and 'emotionless', as well as enduring two 'viewings' of their father's corpse would be if their father wasn't even dead to begin with. They know their father is very much alive and well, they have seen him alive since his 'death' and they know they will be with him again soon.

How could he do this to his kids? We are talking about a man who didn't see anything wrong with dangling his baby out of a hotel room window, four stories above the ground. 'My fans wanted to see the baby, so I showed them', Michael Jackson said when questioned about the incident. If Michael truly didn't see how this incident could be a problem, then wouldn't it make sense that he probably thinks there is no problem with making the world believe he's dead while he goes on to live a long and relaxed life somewhere else?

Keep an eye on these children over the next 2,4 and 6 months. Guaranteed they will be sent to 'boarding school' or to live overseas to 'get out of the spotlight' or some such excuse. We all know they will be with their father again soon… he loves them to much and he would never do anything to hurt them .

The Author and Contributor of the following post is the member of this site called He.Is. Alive. We would like to share your observations and insights with everyone.

Having read numerous entries on this website, as well as examined and considered the contents of them, I have developed the following theory about Jackson's “death” and escape, one I deem most factual and plausible:

width=550 The real Michael Jackson never showed up at that rehearsal the night before his “death” at Staples Center, the dark  video footage that has surfaced showing him chewing gum is NOT the real Michael Jackson, no, but instead, he sent one of his doubles to the rehearsal to just “show up” there for a few minutes. Since the video has been proven a fake by an expert and said to be photoshop “fixed”, we have no proof whatsoever at all that the real Michael Jackson attended the rehearsal at all, but a gum chewing lookalike did instead. Hence: it is safe to assume that the real Michael Jackson made off to a waiting plane and left forevermore goodbye, in all probability so. New information of his secret “departure” from LAX in an unmarked Lear Jet has surfaced, it bears credibility and logic.

Meanwhile, back at the mansion, the lookalike decoy was being readied and prepared for the “cardiac arrest” show and the ball began rolling with the 911 call where the caller should have, but did not say “This is Michael Jackson's residence and Mr. Jackson needs immediate help, please hurry” but instead, very controlled and unemotionally spoke of a “Gentleman” who was “not breathing” ???? All the while the REAL Michael Jackson was long gone to whereever and this explains why the ambulance “patient” photo does not look like nor could possibly be Michael Jackson, right on down to continuous other suspicious and questionable quirks that kept on popping up from all directions, nothing of which CAN possibly add up because the stage was set otherwise from the very beginning, ie: the REAL Michael Jackson was long gone, but back in LA the “Michael Jackson died of cardiac arrest”-show with the decoy went on as planned, although with some leaks and without top notch planning or “rehearsal” and, for that reason, we arrive and continue to come back to the “nothing adds up” theory and hence are continually being served with more emerging questionables and suspicions stemming from the very beginning of this whole saga.

It is very highly questionable WHY his inner circle close confidantes did not show at the “Memorial” service at Staples: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller and Oprah Winfrey – who scrubbed ALL Michael Jackson data from her website – just to mention these few who come to mind. Why would the Jacksons deny Michael's beloved friends to attend his “sendoff” ? Instead, an assortment of “fill-ins” showed up, some of which have never even met Michael Jackson and even freely stated so on a popular talkshow, others who had no communication with him personally in years ! Another “staging” ?

Jennifer Hudson's performance was “backed” by the real Michael Jackson singing, where he, during the spoken monolog of the song she performed, mistakenly substituted the word “PainS” with an S for the original word in the text: “Pain” without an S ! How many viewers noticed this faux pas or …. did not ? Was it a hint, a deliberate “throw it out into the crowd and see who catches it” hint ?

Why did the very particular phrase “I am alive and will live forever” from one of his songs appear in blue lettering at the backwall of the stage at the end of the service ? Why THESE VERY WORDS ? Why not ANY OTHER words, but these one in particular ?
The casket during the Memorial service did not give off one whatsoever SINGLE vibe that it contained the dead body of Michael Jackson, nor any other body at that ! “Vibes” that I experienced over width=425 mere TV airwaves viewing the public funeral of former US President Reagan back in 2004 ? Very simply, the golden casket said to bear Michael Jackson's body was empty and, with helicopters hovering above, very mysteriously disappeared into thin air after the service with the whereabouts of the “body” emerging the latest media spin to keep the public focused on the “death” of Michael Jackson? and the beat goes on …
Are there enough hours in the day to state/document/blog the numerous other pieces of questions/doubt/evidence/observations that keep carving themselves out during this entire madness? Are the questions of Michael Jackson's staged death and successful escape not higher in number then the facts “confirming” that he really …. “died” ?

Fans around the world held their breath for an image of the “Body” of their idol to appear, so far, of all the media coverage and internet traffic, no such image is available and even if it was, how could it be positively ascertained that the body is in fact Michael Jackson's ? We will never know, will we ? Bloggers posting doubts and observations, etc. etc. are supporting the remarkable traction this “death” has gained around the internet and, mind you, these facts are never even mentioned by so much as a mere breath by the mainstream media ? Why not ? Since all of them broadcast their news with laptops in front of them, it is not so that they are not aware of it, is it ?

What we do know for absolutely certain is this: somebody/s knows something and their silence/s has been bought for a logically high enough price for the real truth never to be revealed on their part, however, the old theory that the truth is self-evident and always prevails will not ever be compromised, not even by millions of dollars that sealed this deal, why? Simple: there IS a God …

The lyrics of Michael Jackson's song “Xscape” clearly state what his longtime coming intentions were, intentions that he put into practice with what was in all likelihood helpfully aided by former wife Lisa Marie Presley who during their marriage learned of his desire to “escape” like her father did and hence “coached” him on how to successfully stage such an event, details to which she is certainly privvy to and hence constitute obvious similarities to Elvis' staged death and escape, most befitting to that of Michael Jackson's “death” and “disappearance”: the “cardiac arrest, dead on arrival at the hospital” spin … an airtight scenario where hospital personnel, doctors, emt's, police officers, security, etc. as well as the coroner and other authorities are judicially prohibited from publicly disclosing any whatsoever information regarding the admittance and aftermath of the patient, all the while the public is being thrown bite sized bones, information that could possibly not be “misconstrued” or “twisted” ?

After Elvis' disappearance, one of his many personal items missing was the largest of them all: his personal Airplane ! This plane did not “poof” disappear into thin air if you pardon the punt, ergo: who is to say that the waiting, UNMARKED, ordered by radar/control tower personnel to be “ignored” waiting plane at LAX was for Michael who – emerging fully masked out of a black suv to board the plane – was not that belonging to Elvis Presley ? That it might have been Elvis Presley's personal plane is the MOST plausible explanation because it stands to reason that Michael Jackson would never ever have to worry or fear means of his “Getaway” becoming exposed or public, because IF it did, Elvis and Michael Jackson both being actually alive would constitute and become international news in a hurry !

The Jacksons as well as the media keep on keeping on floating and spinning clutter “news”, some of it pretty outrageous, but all designed to distract the public from focusing on what is clearly emerging as very much an “OTHER” scenario for this … 'tragedy' …..

Critique as well as additional input by other bloggers is most certainly invited, thank you for reading.

Dame Elizabeth Taylor and Michael Jackson were often described at Best Friends.

The author and contributor for this post is a member of this site called MYSTERYLADY. We would like to thank you for your insights and share them with everyone.

ALL THE PROOF WE NEED TO KNOW MICHAEL JACKSON IS ALIVE !!!! PLEASE READ !!!!

This is all PROOF MICHAEL JACKSON IS NOT DEAD !!!

It's quite apparent Dame Elizabeth Taylor is covering up something, regarding Michael Jackson's death.

1. Why does a 77 year old such as Liz Taylor have a twitter account?

2.Why is Liz thanking Michael's doctor, Arnold Klein for a Matisse drawing three days before Mike's death, as well as asking Dr.Klein what he has been up to since he's been back on Twitter???? Why wouldn't she just call him ?

3.Dr.Klein was known for treating MJ for vitiligo with creams that lightened his skin as well as rebuilding his nose. First off, what dermatologist do you know of that also does reconstructive surgery? Is Dr.Klein trying to disguise and reconstruct a whole new Michael Jackson, one we would never recognize?

4. Why was Liz packing as per twitter “I was packing up my clothes to go to London for his opening when I heard the news. I still can't believe it. I don't want to believe it.” http://twitter.com/DameElizabeth when  Michael's first concert was pushed to start on July 13th, that's three weeks before the opening !!

5. Why would Liz not attend Michael's private or public ceremony, yet be able to tweet a day after his death ? She knew the tabloids would be following her updates but she wasn't too smart about it .

Ok, now the strange thing is why Dame Elizabeth Taylor and Dr. Arnold Klein are both referring to one another without actually mentioning each other.

For those of you who dont have a Twitter account, the only way you can know someone is referring to you is by checking @ + your username. So how did they correspond back and forth with one another unless they planned it all along, to make it more real!!

I think the answer here is as clear as day. Ladies and gentlemen Michael Jackson is NOT DEAD !!!! Check out these posts from ARNOLD KLEIN !!!!

“Was sent a link to TMZ. Ridiculous. The paparazzi needs to stay away from my patients. Period” http://twitter.com/awkmd

Now ,why is Mr.Klein addressing TMZ the first website to confirm MJ's death as ridiculous and to stay away from HIS PATIENTS ON JUNE 18TH, 7 days before Mike's death!!!!

It gets even weirder folks !!! THIS IS OUR ANSWER RIGHT HERE!!!

DR. ARNOLD KLEIN IS SAYING GOODBYE TO FARRAH FAWCETT THE SAME DAY MIKE PASSES BUT NOT TO MIKE !! HE IN FACT WAITS 4 DAYS AFTER MIKE'S DEATH TO ADDRESS THE LOSS OF HIS PATIENT MJ !!!

“Today, the world is a little less beautiful. We say goodbye to the lovely Farrah Fawcett” , “It was an honor to have known Farrah Fawcett a vision and a visionary, a true Angel who will be missed around the world. 3 kisses my darling”,  ”I am deeply saddened by the death of my dear friend Michael Jackson. He truly was a gifted soul who had boundless love for all.”

Then 2 days before MJ passes, Dr.Klein says he's working away on a patient, they're like treasures of fine artwork, interesting way to compare your patients to art work, don't you think ? HOW ODD FOR DR.KLEIN TO RETURN 2 DAYS BEFORE MJ'S DEATH !! Working away… “My patients are my treasures. Like fine artwork, each one has beauty and character”

I think I know the truth now!!!

For those of you who don't get the whole Matisse reasoning, allow me to explain.

What does a Matisse painting have to do with anything? Matisse was a famous artist whose characteristics, as far as natural talent resembled Michael Jackson. Coincidentally Dr Klein sends a Matisse drawing to Liz Taylor three days prior to Michael's death, in which the time this Dr. Klein was out of town working on a patient. He even compared his patients to fine art work!!!!!

Strange right??

Get this, Matisse died in 1954 of a heart attack. The same thing Mike had supposedly died from when we first heard the news of his passing.

C'mon this is TOO coincidental. It's also rather odd for most of Dr Klein's patients to be Michael Jackson's closest friends – Jane Fonda, Elizabeth Taylor…

Mr Klein's Twitter account has only been active since June 17th. 8 DAYS BEFORE MICHAEL PASSES. Why would Dr Klein feel the need to have a Twitter account mysteriously so close to his dear patient's death, corresponding to two of Michael Jackson's beloved friends? I'll tell you why… He knew he would have to update others on his upcoming interviews as he would be called upon the spotlight! Another thing peculiar is you never notice Dr Klein looking sad or distraught over losing his most valuable patient of over 20 years in any of the interviews.

This is all very strange…

Digitally Created, this image is said to be Michael Jackson's Final Rehearsal the night before he died.

This image has sparked a lot of controversy over the past couple of weeks. What at first appeared to be the 'only' image in existance that placed Michael Jackson at Rehearsals for his Concert tour the night before he died, now seems to be something very different.

Several users on this site have previously pointed out the possiblity that this image may have been 'photoshopped'.

With theses suspicions pointed out, we here at MJHD decided to take it one step further and have the image analysed by a professional photographer.

The professional photographer who analysed this image under a microscope and also using digital editing software, unfortunately wishes to remain anonymous, however their findings are none-the-less fascinating and we would still like to share them with you.

Firstly, the most obvious problem with this photograph is the fact that the bottom part of the 'S' is missing from between MJ's legs. Some people have said that that is because of the angle of where he is standing, and the ramp.

Our expert disagrees.

He analysed the width of the top of the 'S' and said that without a doubt, we should at least see some part of the curve of the bottom of the 'S' between his legs. Secondly, there should also be some kind of scaffolding or lighting between his legs, but it is completly matt black on close inspection.

Secondl, he began looking at the background as a whole, and found that it is completely digital, according to our expert. It is missing vital elements of light and dark. The shadows, are not dark enough and there is no flaring of the lights on the floor of the scaffold, or the metal scaffold itself. The only 'lighting' present is the bluish 'lensflare' that can be seen, however our expert agrees that this is a simple element that can be added with Photoshop.

Also, the light at the bottom left foreground of the shot is very rendered, which apparently, is also a tell tale sign of digital work.

When we showed our expert the 'footage' of Michael performing 'They don't really care about us', wearing the same clothes, but with NO 'THIS IS IT' background, he agreed that it does look as though his image has been taken from this time (which could have been years ago judging by the hairstyle) and placed as a layer on top of this pre-designed background.

The other thing to consider is that Michael Jackson was rehearsing for his concert in the Los Angeles Staple Center. The concerts were never going to be performed here. Why then, would there need to be any kind of background at all, considering it was just rehearsals? Wouldn't such an expensive and important background needed to be in London's O2 Arena?

Take a second look at the footage here, and make up your own mind.

It has been noted by many Michael Jackson Fans on this site that this particular routine is the same as a routine Michael did on one of his tours years ago. We believe that this is true, and that this rehearsal footage is from that same tour…years ago. Why then is the Media 'selling' it to us as footage from the 23rd June 2009?

We believe that for the 'Death' of Michael Jackson to be believeable, it's vital for all of us to be fooled into thinking that he was rehearsing late into the night 12 hours before his death. Someone wants us to think this is where he was and this is what he was doing. According to our expert, this image could have been created at any time….which begs the question…if Michael Jackson was NOT rehearsing the night before he died in LA like we've all been told…then where was he?

MICHAEL JACKSON THRILLER 25TH ANNIVERSARY! The party ain't over yet! Michael Jackson celebrates the 25th anniversary of Thriller, the world's largest selling album of all time, and the biggest milestone in pop music ever. THRILLER – the music, the videos, the looks and the dance moves that changed music forever. February 12th, 2008 saw the release of Michael Jackson's Thriller album in a special 25th anniversary edition featuring all classic Thriller hits digitally remastered, (more…)

“THIS IS IT! – Isolation Cam – Audition Final – LA Staples Center
This is the full 4:16 raw and unedited clip released by AEG Live Group of the June 23rd, Staples Center Rehearsal and Final Cut Audition [no Network Logos], showing MJ observing, relaxed but frantically chewing gum, then standing, and briefly addressing dancers chosen for O2 London tour. The second half is the clip you've seen all over the media and YouTube.”

It seems very odd to us that the first clip of Michael Jackson at these Rehearsals has him looking as we had all seen him during that time…the shoulder-length straight hair. But the clip which is cut directly after that which is supposedly of Michael Rehearsing for these concerts, shows him with Long Curly Hair, which is reminiscent of his style from several years ago. Why would he wear a wig of a hairstyle he had several years ago for a concert in 2009?

Could it be possible that the footage of Michael Jackson 'Rehearsing' for these London O2 Concerts was in fact a rehearsal from several years ago…cut together on the same tape, to make us all think that he was doing the rehearsals the night before he died, just like AEG told us….when in fact he was already hiding out, half way around the world, ready willing and able to put his whole Death Hoax Plan in Place?

NB: Thank you to Francesca for bringing this to our attention.

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash