Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Författare Arkiv

Följande video är en intervju med fotografen som påstås ha ägt den enda bild av Michael Jackson som han via Ambulans till UCLA Mecial Center.

Titta på denna video, först fick mig att tro att dessa män faktiskt fånga denna bild som de påstår. Men vid närmare granskning, jag är nu mycket tveksamt om giltigheten av sina fordringar.

Om du pausar videon på 3.06 ser du stillbild av fotograf vid fönstret i ambulans, det ögonblick han förment fångar bilden av MJ insidan.

Anledningen till att jag har påpekat detta har att göra med den "röda bilen" som är parkerade på tygla till vänster på skärmen. Som du kommer att se med stor bild nedan, minus ET Logo och annan grafik, finns det en mycket tydlig bild av en röd bil.

width=396 Med detta i åtanke, hur är det möjligt att denna bild har fångats av människan i videon ovan att döma av hur ambulans är placerad och hur långt bort ambulansen fönstret från den röda bilen?

Detta kan få teknisk, men låt oss inte glömma att detta är den enda bild vi har som ger någon form av valiadity till story att Michael Jackson har avlidit.

Om du tittar på bilden (till vänster) kan du se genom reflektion att det finns en röd bil, som är mycket nära, eftersom det tar upp större delen av fönstret.

Nu tittar igen på videon ovan pausats på 3.06. Det är nu hur den här killen i videon ovan fick denna bild med denna reflektion i den position han befann sig i när det kom ut i gatan. Han var för långt bort från bilen och den vinkel som är helt fel för att mycket av den röda bilen ha återspeglas i ambulans fönster.

Den andra frågan är att om det var i själva verket att mycket eftertanke i bilen på fönstret, så varför finns det ingen bild av fotografen själv eller hans kamera-telefon?

Som ni kan se filmen ovan pausats på 3.06, han är mycket nära fönstret, så om bilen kommer till uttryck, inte han eller hans arm eller kameran .. eller nåt?

Den sista frågan som vi har med den här berättelsen och dessa så kallade "fotografer" är att i levande filmen som vi ser ovan när ambulansen är uppbackning av gatan finns det en kille med en röd tröja vid fönstret med en kamera, sedan i stillbild på 3.06, det är en kille med en gul tröja snappning bilden.

Det verkar som om vi har bara en del av denna enitre historia som bara inte lägga upp .... Så vi skulle bara vilja säga ett rungande ... vad?

Michael Jackson ges 6 månader att leva i januari 2009

Detta utdrag togs från The Fab Life och skrevs om den 7 januari 2009. Se länk här: http://bit.ly/EgTAc

Trots förnekanden från Michael Jackson att han lider av en dödlig lungsjukdom, National Enquirer kvar på "Whacko Jacko" död titta. Nu källorna ger sångaren sex månader att leva. "Hans tillstånd är så långt borta, jag skulle bli förvånad om han tar sex månader ... smärtstillande och sprit har hunnit ikapp honom. Det enda sättet han kunde hantera stress av kön skandaler och hans rullen-kustfartyg liv var att dölja smärtan med drogmissbruk. "

Jacko levnadstecknare Ian Halperin har bekräftat att källan påståenden av emfysem och gastrointenstinal blödning med sin källa. "Michael vill ha lung transplantation, men på grund av andra sjukdomar som han kämpar, han är för svag för att genomgå en så omfattande förfarande. Han tar en smärtstillande efter en. "Detta skulle bidra till att förklara varför han auktionera ut sina tillgångar, men då Jackson har svaga och kontanter svalt i åratal. Men ändå, om de rapporter är sanna, kungen av pop kanske inte runt mycket längre. "

Hur intressant att nästan exakt 6 månader senare Michael Jackson dog!

Denna artikel och bild (ovan), väcker frågan om verkligen Michael Jackson rapporterades vara "svaga" och "så långt borta" eftersom artikeln i januari 2009, hur i hela friden skulle han kunna föra en 5 timmar Medicinska test med "glans" som genomfördes i februari 2009 i avvaktan på London O2 Concert tillkännagivande?

Kanske medier hade än en gång fått det hela om bakfoten, publicera lögner och heresay (som alltid är troligt), men denna förklaring fortfarande har problem - inte förklara bort det enorma tillfällighet att Michael Jackson faktiskt dör 6 månader senare.

Kanske antalet 1 ledtråd på hela Michael Jackson Death Hoax ligger inom denna rapport. Här är en teori:

Januari 2009 Michael Jackson hälsa tar en sväng för det värsta, AEG Live Arrangörer och Michael personliga doktor vet finns det inget sätt att han kan utföra 1 konsert, än mindre 50. De vet också att de har investerat en massa pengar i "Detta är det comeback turné samt startat ännu en rättegång i tiden. (Arrangörerna av en föreslagen Jackson Five réunion concert in en $ 40m rättegången hävdade att Jacksons 50 London datum bryter mot villkoren i sina 2.008 kontraktet). Det enda sättet Michael kommer att återhämta sig från sin sjukdom och AEG kommer att göra några pengar för MJ till Hoax hans död. Tillståndet för Michael Jackson hälsa läckt ut till pressen, i vetskap om att de kommer att rapportera det. Planer inför, och senast i februari, Michael Jackson har slutat sitt liv och gått under jorden, med alla andra icke desto klokare.

Den person som klarat 5 timme läkarundersökning för här är det turen var inte Michael Jackson. Den person som deltog i O2 Concert Presskonferens inte Michael Jackson. Den person som deltog vid utfrågningar för dansare för Tour var inte Michael Jackson.

Den person i Ambulans på den 25 juni var inte Michael Jackson.

Du kan fråga hur kan dessa slutsatser skall uppfyllas? Låt mig förklara.

I åtanke artikeln från National Enquirer som nämns ovan, verkar det som om "utöver användningen av smärtstillande" handlade mycket i fokus för Michael Jackson hälsa frågan. Som hänvisar till detta till synes liten detalj redan i januari är naturligtvis en mycket viktig detalj när vi ser tillbaka på det nu efter MJ död.

De människor i befolkningen som är lätt ledde (och de är många) kommer att titta på de aktuella omständigheterna kring Michael Jackson död med alla de "drogmissbruk" prata och ta i hela historien med någon fråga, eftersom "oh ja det rapporterades tillbaka i januari om att Michael Jackson var missbrukar smärtstillande varje dag - inte undra på att han dog - det var bara en tidsfråga ".

När Michael meddelar hans konserter och börjar repetitionerna i mars, hans januari hälsofråga är bortglömd på grund av alla de surr med sin comeback. Den världen är nedsänkta i en Michael Jackson frenesi igen.

Efter hans död, de drogmissbruk påstående nytt antändas, eftersom som vi alla vet, en hjärtattack använda tillfällig smärtstillande under ett par veckor är högst osannolikt, särskilt när MJ sades vara en "bild av hälsa samtidigt som repetitionerna. Därför rapporterna av överskjutande narkotikamissbruket är mycket viktigt, eftersom de stöder påståendet att hans hjärtstillestånd var orsakade av droger.

Drogen överdosering är också en mycket viktig faktor för AEG Live. Deras SKADEANMÄLAN miljoner dollar kommer att betalas ut när Michael Jacksons Toxikologi och obduktionsrapporter bevisa att läkemedel orsakat hans död. Detta är också en del av planen. Resten av pengarna som skall göras av AEG Live kommer att komma från försäljningen av Final Rehearsal DVD, Tribute Tours, outgivna låtar och handelsvaror.

Jo Jackson är också utan tvekan att göra en rättvis styckat och kommer sannolikt att funneling en del av sina pengar till Michael i sitt nya liv.

Barnen har känt att detta skulle hända sedan februari, vilket är varför de måste avslöjas. Om de hade legat gömd, den världen skulle vara tveksamt huruvida de var Michael barn. Familjen video har släppts till ytterligare stöd för detta påstående. Inom de närmaste 6 månaderna barnen kommer att vara med sin far.

Jo Jackson kommer att bli en rik man, AEG Live kommer att ha gjort en betydande summa pengar, för att inte nämna att dra bort en av de största "visar" någonsin. Michael kommer att njuta av en lugn och hälsosamt liv och hans barn kommer att vara med honom, bort från rampljuset för gott.

... Den största Hoax i världen någonsin har skådat.

Under de veckor sedan Michael Jackson död, det har varit ett oändligt mängd kommentarer som pekar på det faktum att "skäl" till varför Michael Jackson död är inte ett Hoax är för att han skulle aldrig skada sitt barn "och att han älskade dem också mycket ". Vi skulle vilja säga att vi är helt överens med dessa uttalanden, och menar att detta är den exakta anledningen till att Michael Jackson död var en Hoax. Låt mig förklara.

Den dag som Michael Jackson död, den 25 juni var vi sa nästan direkt att hans död var på grund av hjärtstillestånd. Som dagar efter hans död framåt var vi sedan fått uppgifter om att hans Heart Attack orsakats av överdriven användning av narkotika. Även om resultaten av de två, eventuellt tre obduktioner av Michael Jackson kropp är ännu inte släppt samt toxikologi rapport från den första obduktionen, vi bara möjlighet att bedöma den information vi har fått höra av unrelieable källor i Media och sådana webbplatser som TMZ.

Men jag skulle ändå vilja undersöka skälen till att jag tror att hans barn är antalet en anledning att han fortfarande lever.

Om Michael Jackson faktiskt ta en cocktail av droger varje dag, vilket i sin tur orsakade hans hjärtattack, hur kunde han ha gjort detta som en far? Jag förstår att en addicition är något som är mycket svåra att övervinna och ta itu med, men bortsett från några mindre incidenter, Michael Jackson uppges ha varit en bra pappa, som ger sina barn massor av sin tid och alla de saker de kunde har någonsin velat. Om meddelandet "Han skulle aldrig skada sina barn är faktiskt sant, vilket jag är säker på att det är så varför skulle han någonsin har comprimised hans hälsa på ett sådant sätt som skulle riskera att lämna dem utan en far, särskilt på ett sådant ung ålder?

För det andra har rapporterats att ögonblicken efter Michael Jackson tillkännagavs döda vid UCLA Medical Center, Katherine Jackson tog barnen att se sin far. (Dock finns det inga foton bevis som stöder detta påstående och Katherine Jackson var inte ses med barn på sjukhuset över huvud taget.) Vi fick också veta att på den privata familjen minnesmärke innan Public minnesmärke i Staples Center, Michael Jackson dotter Paris, placeras ett halsband av en halv hjärta runt hennes pappor hals, medan hon bar den andra halvan.

Om Michael Jackson verkligen är död, så hur kan hans familj omfattas hans barn till traumatisk upplevelse att få se sina fäders död kropp inte en gång utan två gånger? Den andra Temne barnen skulle ha sett hans kropp, han hade redan varit död i över två veckor. Personligen tror jag inte att detta är något som en far som älskar sina barn så mycket skulle ha uppskattat eller aldrig samtyckt till.

Vi fick också veta att anledningen till att Michael's kista inte var en öppen kista vid den offentliga Memorial berodde hans ansikte var blåmärken och skadade under CPR och återupplivning. Att hålla i minnet att detta resonemang är helt befängt i alla fall, om det är sant, varför i hela friden skulle du ta mannens barn att se honom igen? Visar sina barn sin döda pappa med en bashed upp ansiktet inte en gång utan två gånger? Jag tror inte det ... .. han älskade dem för mycket för att sätta dem i något så traumatiskt som det. Jag tror verkligen att alla barn som skulle ha varit tvungen att utstå något sådant skulle utan tvekan vara märkta för livet.

Den slutliga resonemang måste jag tillbaka min teori är hur barnen verkade så unbelieveably lugn under det offentliga Memorial. Ursäkta att jag säger så, men jag skulle även gå så långt som att säga att Prince Michael II, den äldsta, även såg uttråkad ibland. Jag vet att många kommer att säga att alla som behandlar saker annorlunda och kanske de bara var i chock (även om jag inte skulle klandra dem överväger de 'bara var tvungen att stå ut att se sin fars lik för andra gången.) Men om människor är försöker säga att tre barn har att göra med sin fars död i samma lugna och samlade sätt (bortsett från det tal Paris gav som verkade mycket repeteras och planeras och även helt "riva mindre), så måste vi säga att är ett löjligt påstående. Visa mig det barn som är lugna, sammansatt och "tråkigt" under sin fars minnesmärke utan tårar eller sobs, med en kista framför dem som var tänkt att hålla kroppen av sin pappa ... jag tvivlar på att du skulle hitta något.

Michael Jackson barn vid hans minne

Jag tror att det enda sättet Michael Jackson barn kunde ha gjort det genom att minnesmärket så enkelt och "emotionless" samt varaktig två "visningar" av faderns lik skulle vara om deras pappa var inte ens döda till att börja med. De vet att deras far är i högsta grad levande och väl, de har sett honom vid liv, eftersom hans "död" och de vet att de kommer att vara med honom snart igen.

Hur kunde han göra detta till sitt barn? Vi talar om en man som inte såg något fel med dinglar sin baby från ett hotellrum fönster, fyra berättelser över marken. "Mina fans ville se barnet, så jag visade dem", Michael Jackson sade när ifrågasatte om olyckan. Om Michael verkligen inte se hur den här händelsen kan vara ett problem, då skulle det inte meningsfullt att han förmodligen tror att det är inga problem med att världen tror att han är död medan han fortsätter att leva ett långt och avspänt liv någon annanstans ?

Håll ett öga på dessa barn under de kommande 2,4 och 6 månader. Garanterat kommer de att skickas till "skolan" eller bosätta sig utomlands för att "komma ut i rampljuset" eller någon sådan ursäkt. Vi alla vet att de kommer att vara med sin far igen snart ... han älskar dem för mycket och han skulle aldrig göra något för att skada dem.

Författaren och Contributor av följande meddelande är medlem av denna webbplats kallade He.Is. Alive. Vi vill dela med dig av dina synpunkter och insikter med alla.

Att ha läst många poster på denna hemsida, samt undersökt och ansåg att innehållet i dem har jag utvecklat följande teori om Jacksons "död" och komma undan, som jag bedömer som mest saklig och trovärdig:

width=550 Den verkliga Michael Jackson aldrig dök upp vid denna repetition kvällen före hans "död" på Staples Center, mörker videofilmer som har dykt visar honom tuggummi är inte det verkliga Michael Jackson, nej, men i stället har han skickat en av hans fördubblas till repetition att bara "visa upp" det i ett par minuter. Sedan videon har visat en bluff av en expert och sägs vara Photoshop "fasta", vi har inga bevis alls på att den verkliga Michael Jackson deltog repetitionen alls, men ett tuggummi tuggar lookalike gjorde istället. Därför: det är säkert att anta att den verkliga Michael Jackson gjort iväg till ett väntande flygplan och vänster forevermore farväl med all sannolikhet så. Nya uppgifter i hans hemliga "avgång" från LAX i en omärkt Lear Jet har dykt, bär trovärdighet och logik.

Under tiden, tillbaka på herrgård, de lookalike lockpipor var readied och förberedas för "hjärtstillestånd" visa och bollen började löpande med 911 samtal där den som ringer ska ha, men inte säga "Det här är Michael Jackson bostad och Mr Jackson behöver omedelbar hjälp ska du skynda dig ", men istället mycket kontrollerad och unemotionally talade om en" Mina herrar "som" inte andas "???? Allt medan REAL Michael Jackson var länge gått till var och detta förklarar varför ambulans "patienten" foto inte ser ut som inte heller skulle kunna vara Michael Jackson, rätt ner i ständig andra misstänkta och ifrågasättas fel att hållas den poppar upp från alla riktningar, något som eventuellt kan lägga upp eftersom scenen var annars från början, dvs: Real Michael Jackson var länge borta, men tillbaka i LA det "Michael Jackson dog av hjärtstillestånd"-show med lockpipor gick på som planerat, dock med några läckor och utan top notch planering eller "repetition" och av den anledningen vi kommer fram och fortsätter att komma tillbaka till "ingenting blir" teori och därmed är ständigt serveras med flera nya questionables och misstankar som härrör från början av denna saga.

Det är mycket starkt ifrågasättas varför hans innersta krets nära confidantes inte visade på "Memorial" tjänst på Staples: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller och Oprah Winfrey - som scrubbed ALLA Michael Jackson data från hennes webbplats - bara för att nämna några som kommer att tänka på. Varför skulle de Jacksons förnekar Michael's älskade vänner att närvara vid hans "sendoff"? I stället har ett sortiment av "fyll-ins" dök upp, vissa av dem har aldrig ens träffat Michael Jackson och även fritt anges det på en populär talkshow, andra som inte hade någon kontakt med honom personligen i år! En annan "mellanstationer"?

Jennifer Hudson resultat var "backas" med den verkliga Michael Jackson sjunger, där han under de talade monolog av låten hon utfört felaktigt ersätta ordet "smärta" med ett S för det ursprungliga ordet i texten: "Smärta" utan en S! Hur många tittare märkte detta faux pas eller .... inte? Var det en ledtråd, en avsiktlig "kasta ut i publiken och se vem som fångster det" ledtråd?

Varför gjorde de mycket speciella frasen "jag lever och kommer att leva för evigt" från ett av hans sånger finns med i blå bokstäver på backwall av scenen i slutet av tjänsten? Varför just dessa ord? Varför inte några andra ord, men en i synnerhet?
Den kista under Memorial service inte avger ett helst SINGLE Vibe att den innehöll de döda kroppen av Michael Jackson, eller något annat organ vid den! "Vibes" som jag upplevt under width=425 Enbart TV etermedierna visa allmänheten begravningen av förre amerikanske presidenten Reagan redan 2004? Helt enkelt, den gyllene kista sägas bära Michael Jackson kropp var tom, och med helikoptrar svävar ovan, mycket mystiskt försvunnit i tomma intet efter tjänst med var det "organ" framväxande senast media spin att hålla allmänheten fokuserar på "död" av Michael Jackson? och slog vidare ...
Finns det tillräckligt med timmar på dagen för att staten / dokument / blog de många andra delar av frågor / tvivel / bevis / observationer som håller snidning sig under hela denna galenskap? Finns det frågor av Michael Jackson's iscensatt död och lyckas fly inte högre i antal sedan fakta "bekräftar" att han verkligen .... "Dog"?

Fans över hela världen höll andan för en bild av "Body" av sin idol att, så långt, i alla media och Internet-trafik, ingen sådan bild finns och även om det var, hur kan det vara positivt konstateras att kroppen i själva verket är Michael Jackson's? Vi kommer aldrig att veta, ska vi? Bloggare meddelanden tvivel och observationer, etc. etc. stöder märklig dragning denna "död" har fått runt internet, och minnet du dessa fakta är aldrig ens nämnt så mycket som en ren andetag av traditionella medier? Varför inte? Eftersom alla dem sända sina nyheter med bärbara datorer framför dem är det inte så att de inte är medvetna om det, är det?

Vad vi vet för helt säker på är: någon / s vet något och deras tystnad / s har köpts för ett logiskt högt pris för den verkliga sanningen aldrig att avslöjas för deras del, men den gamla teorin att sanningen är självklart och alltid företräde kommer aldrig äventyras, inte ens av miljontals dollar som förseglade den här affären, varför? Enkel: det finns en Gud ...

De texter av Michael Jackson's song "Xscape" tydligt ange vad hans lång tid kommer avsikter var intentionerna att han i praktiken med vad som med all sannolikhet bidragit med stöd av tidigare hustru Lisa Marie Presley, som under sitt äktenskap fick kännedom om sin önskan att "fly" gillar hennes pappa gjorde och därmed "coachade" honom om hur man framgångsrikt stadium så fall, uppgifter som hon är verkligen privvy till och därmed utgör uppenbara likheter med Elvis "iscensatt död och flykt, de flesta passar på att Michael Jackson är" död " och "försvinner" de "hjärtstillestånd döda vid ankomsten till sjukhuset" spin ... lufttätt scenario där sjukhusets personal, läkare, EMT's, polis, säkerhet etc. samt coronern och andra myndigheter är rättsligt förbjudet för allmänheten avslöja några som helst uppgifter om antagning och efterdyningarna av patienten, samtidigt allmänheten kastas bita storlekssorterad ben, information som skulle kunna vara "felaktigt" eller "twisted"?

Efter Elvis "försvinnande, ett av hans många personliga saker som saknas var den största av dem alla: hans personliga Flyg! Denna plan har inte "poof" försvinna i tomma om du benåda de punt, ergo: som att säga att de väntar OMÄRKT, sorterade efter radar / kontroll tornet personal vara "ignoreras" väntar plan på LAX var Michael som -- framväxande helt maskerad i en svart SUV gå ombord på planet - inte att tillhöra Elvis Presley? Att det kunde ha varit Elvis Presley personliga planet är det mest rimliga förklaringen eftersom det är självklart att Michael Jackson skulle aldrig vara rädd eller rädsla för att hans "flykt" att bli utsatt eller offentlig, för om den gjorde, Elvis och Michael Jackson båda är faktiskt livet skulle vara och bli internationella nyheter har bråttom!

The Jacksons samt media fortsätter att hålla den flytande och spinning skräp "nyheter", något av det ganska upprörande, men alla syftar till att hindra allmänheten från att fokusera på vad som är klart på väg att bli väldigt mycket ett "annat" scenario för detta ... "tragedi" ... ..

Kritik samt ytterligare in av andra bloggare är definitivt uppmanas att tacka för behandlingen.

Dame Elizabeth Taylor och Michael Jackson var ofta beskrivs på Best Friends.

Författaren och bidrag för det här inlägget är en medlem av denna webbplats kallade MYSTERYLADY. Vi vill tacka dig för dina kunskaper och dela dem med alla.

ALLA BEVIS Vi behöver veta Michael Jackson lever! LÄS!

Detta är bevis Michael Jackson är inte död!

Det är ganska uppenbart Dame Elizabeth Taylor täcker upp något, om Michael Jackson död.

1. Varför en 77-åring som Liz Taylor har en Twitter-konto?

2.Why är Liz tacka Michael läkare, Arnold Klein till Matisse ta tre dagar innan Mike död, liksom frågade Dr.Klein vad han har upp till, eftersom han varit tillbaka på Twitter???? Varför skulle inte hon bara ringa honom?

3.Dr.Klein var känd för att behandla MJ för vitiligo med krämer som mildras hans hud samt ombyggnad hans näsa. Först och främst, vad DERMATOLOG vet du om det också innebär rekonstruktiv kirurgi? Är Dr.Klein försöker att dölja och rekonstruera en helt ny Michael Jackson, som vi aldrig skulle erkänna?

4. Varför var Liz förpackning per Twitter "jag packade upp mina kläder att åka till London för sitt inledningsanförande när jag hörde nyheten. Jag kan fortfarande inte tro det. Jag vill inte tro det. "Http://twitter.com/DameElizabeth när Michael's första konsert blev utslängd för att starta om den 13 juli, det är tre veckor före öppnandet!

5. Varför skulle Liz inte närvara Michael är privat eller offentlig ceremoni, men ändå kunna KVITTER en dag efter hans död? Hon visste att kvällstidningarna skulle följa henne uppdateringar men hon var inte så smart om det.

Ok, nu är konstigt är varför Dame Elizabeth Taylor och Dr Arnold Klein båda hänvisar till varandra utan att egentligen hänvisar till varandra.

För er som inte har ett Twitter-konto, det enda sättet du kan veta att någon hänvisar till dig genom att kontrollera @ + ditt användarnamn. Så hur gjorde de motsvarar fram och tillbaka med varandra om de inte planerat det hela tiden, att göra det mer verkligt!

Jag tycker att svaret är så klart som dagen. Mina damer och herrar Michael Jackson är inte död! Kolla in dessa tjänster från ARNOLD KLEIN!

"Var skickas en länk till TMZ. Löjligt. Den paparazzi måste hålla dig borta från mina patienter. Period "http://twitter.com/awkmd

Varför är Mr.Klein behandlar TMZ första hemsida bekräftar MJ död som löjligt och att avstå från sina patienter på juni 18th, 7 dagar före Mike död!

Det blir även weirder folks! Detta är vårt svar här!

DR. ARNOLD KLEIN säger adjö till Farrah Fawcett SAMMA DAG MIKE Identitetskort men inte MIKE! HAN faktiskt Waits 4 DAGAR EFTER MIKE'S DEATH att bemöta förlusten av sin PATIENT MJ!

"I dag är världen är lite mindre vacker. Vi säger adjö till den vackra Farrah Fawcett "," Det var en ära att ha känt Farrah Fawcett en vision och en visionär, en riktig ängel som kommer att missa hela världen. 3 kyssar älskling "," Jag är djupt bedrövad över död käre vän Michael Jackson. Han verkligen var en begåvad själ som hade gränslös kärlek till alla. "

Sedan 2 dagar före MJ passerar, Dr.Klein säger han arbetar iväg på en patient, de är likadana skatter av fin konst, intressant sätt att jämföra dina patienter till konstverk, eller hur? HUR ODD FÖR DR.KLEIN TILL RETURN 2 dagar före MJ ÄR DÖD! Arbeta bort ... "Mina patienter är mina skatter. Liksom fina konstverk, som var och en har skönhet och karaktär "

Jag tror mig veta sanningen nu!

För er som inte får hela Matisse resonemang, låt mig förklara.

Vad gör en Matisse målning har att göra med något? Matisse var en berömd konstnär vars egenskaper så långt det naturliga talang liknade Michael Jackson. Samtliga Dr Klein skickar en Matisse på att Liz Taylor tre dagar före Michael död, där Temne här Dr Klein var bortrest arbetar på en patient. Han jämfört sina patienter till fina konstverk !!!!!

Konstigt va??

Få detta, Matisse dog 1954 av en hjärtattack. Samma sak Mike hade förmodligen dött av när vi först hörde nyheten om hans passerar.

C'mon det är för en slump. Det är också ganska konstigt för de flesta av Dr Klein's patienter som Michael Jackson närmaste vänner - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Herr Klein's Twitter-konto har bara varit aktiv sedan den 17 juni. 8 DAGAR INNAN MICHAEL passerar. Varför skulle Dr Klein känner behovet att ha en Twitter konto mystiskt så nära hans kära patientens död, vilket motsvarar två av Michael Jackson's älskade vänner? Jag ska berätta varför ... Han visste att han skulle ha för att uppdatera andra på hans kommande intervjuer som han skulle ha uppmanat rampljuset! En annan sak som är utmärkande är att du aldrig märker Dr Klein ser ledsen eller upprörd över att förlora sina mest värdefulla patient över 20 år i någon av intervjuerna.

Detta är mycket märkligt ...

Digitalt skapat den här bilden sägs vara Michael Jackson's Final Rehearsal natten innan han dog.

Den här bilden har gett en hel del kontroverser under de senaste veckorna. Vad först verkade vara "bara" bilden finns att placeras Michael Jackson på repetitionerna för hans Concert tour natten innan han dog, nu verkar vara något helt annat.

Flera användare på denna webbplats har tidigare pekat på möjligheten att den här bilden kan ha varit "Photoshoppad".

Med avhandlingar misstankar påpekat, vi här på MJHD beslutat att ta det ett steg längre och har bilden analyseras av en professionell fotograf.

Den professionella fotografen som analyseras denna bild under ett mikroskop och med hjälp av digitala redigeringsprogram tyvärr vill vara anonym, men resultaten är inget de mindre spännande och vi skulle ändå vilja dela dem med dig.

Det första, det mest uppenbara problemet med detta fotografi är att den nedre delen av "S" saknas mellan MJ ben. Vissa har sagt att det är på grund av den vinkel där han står, och rampen.

Våra experter är oense.

Han analyserade bredden på toppen av "S" och sade att utan tvekan borde vi åtminstone se en del av kurvan i botten av "S" mellan hans ben. För det andra bör även någon form av byggnadsställningar eller belysning mellan hans ben, men det är helt matt svart på nära inspektion.

Secondl, han började titta på bakgrunden som helhet, och funnit att den är helt digital, enligt vår expert. Det saknas viktiga delar av ljus och mörker. Skuggorna är inte mörkt nog, och det finns ingen fackling av belysningen på golvet i ställningen eller metall byggnadsställningens själv. Den enda "belysning nuvarande är blåaktig" lensflare "som kan ses, men våra experter är överens om att detta är ett enkelt element som kan läggas till med Photoshop.

Även ljuset i nedre vänstra förgrundsinformation skottet är mycket utsmält, som tydligen också är en berätta tale tecken på digitala arbete.

När vi visade vår expert i "fot" av Michael utför "De förstår inte riktigt bryr sig om oss", som bär samma kläder, men utan "Här är det" bakgrund, han höll med om att det inte se ut som om hans bild har tagna från denna tid (som kan ha varit år sedan döma av frisyr) och placeras som ett skikt ovanpå detta pre-designade bakgrunden.

Den andra sak att tänka på är att Michael Jackson var repeterade för hans konsert i Los Angeles Staple Center. Konserterna var aldrig kommer att ske här. Varför då, skulle det måste finnas någon form av bakgrund alls, med tanke på det var bara repetitioner? Skulle inte en dyr och viktig bakgrundsinformation som behövs för att vara i Londons O2 Arena?

Ta en titt på filmen här, och fyll upp ditt eget sinne.

Det har konstaterats av många Michael Jackson Fans på denna webbplats att denna rutin är detsamma som en rutin Michael gjorde på en av hans turer år sedan. Vi anser att detta är sant, och att denna repetition filmen är från samma turné ... år sedan. Varför är då media "sälja" den till oss på filmklipp från den 23 juni 2009?

Vi anser att för "Döden" av Michael Jackson som believeable, det är viktigt för oss alla att luras att tro att han repeterade långt in på natten 12 timmar före sin död. Någon vill att vi tror att det är där han var och det är vad han gjorde. Enligt vår expert, den här bilden skulle ha skapats när som helst .... Som väcker frågan ... om Michael Jackson var INTE repeterade natten innan han dog i LA som vi alla fått höra ... så där var han?

Michael Jackson THRILLERE 25-årsjubileum! Festen är inte över ännu! Michael Jackson firar 25-årsjubileum Thriller, världens största säljande album genom tiderna, och den största milstolpe i popmusik någonsin. THRILLER - musiken, filmerna, själförtroende och danssteg som förändrade musiken för evigt. 12 februari 2008 såg frisläppandet av Michael Jackson's Thriller albumet i en särskild 25-årsjubileum utgåva med alla klassiska Thriller träffar Digitally Remastered, (mer ...)

"Här är det! - Isolering Cam - Audition Final - LA Staples Center
Detta är hela 4:16 råa och oredigerad klipp släpptes av AEG Live gruppen av den 23 juni, Staples Center Rehearsal och Final Cut Audition [inga Network Logos] visar MJ iaktta, avslappnad men desperat tuggummi, sedan stående och snabbt ta itu med dansarna valdes för O2 London turné. Den andra halvan är klippet du har sett över hela media och YouTube. "

Det verkar mycket märkligt för oss att de första klippet för Michael Jackson på dessa repetitionerna har han ser som vi hade alla sett honom under den tiden ... axeln längd rakt hår. Men klippet som skärs direkt efter vad som är förment till Michael repeterade för dessa konserter, visar honom med lång lockigt hår, som påminner om hans stil från flera år sedan. Varför skulle han bära en peruk med en frisyr han hade för flera år sedan för en konsert i 2009?

Kan det vara möjligt att filmen av Michael Jackson "repeterade" för dessa London O2 Konserter i själva verket var en repetition från flera år sedan ... skär ihop på samma band, och att vi alla tror att han gjorde det repetitioner kvällen innan han dog, precis som AEG berättade .... när det i själva verket var han redan gömmer sig, halvvägs runt världen, färdiga villiga och har möjlighet att lägga hela sin Death Hoax Plan på plats?

OBS: Tack till Francesca för att detta till vår kännedom.

AEG Live var initiativtagarna bakom Michael Jackson's comeback turné. Som ett villkor för att utföra de O2 Konserter, Michael Jackson var skyldig att föra en fem timmars läkarundersökning. Lloyds of London, försäkringsbolaget anlitade för att täcka eventuella förluster i samband med konserter, hade en oberoende läkare flyga från New York att ge examen, och AEG Live fick veta att han gått med flygande färger. width=400

Om Michael Jackson tog det receptbelagda läkemedel som medieprogrammen är det påstås, skulle inte det har tagits upp i ett blodprov under denna läkarundersökning månader sedan?

Som ett resultat av testet, AEG Live säkrade försäkringsskydd för de första 22 konserter men kunde inte få täckning för alla fulla 50 visar på en kostnad av $ 500 miljoner. De kommer nu att betala miljontals att återbetala biljetter, såvida dock fansen välja att få sina biljetter bytas ut mot den speciellt utformade biljett skapats av Michael Jackson själv, ett bekvämt sätt att AEG kan återanvändas kuppen en del av sin monetära förluster.

AEG Live kommer att få flera miljoner dollar utbetalningsalternativ från visa försäkringsgivare om rapporter förbinder superstar: s går till droger är korrekt - eftersom deras politik omfattar dödsfall genom överdos.

AEG Live chefer tog ut en $ 17.5 miljoner försäkring från Lloyd's of London vid en hälsokris som skulle orsaka Jackson att dra sig ur sin 50-dag London hemvist.

Om droger visat sig ha spelat en roll i Jackson död AEG befattningshavare kommer att kunna återvinna en del av deras massiva förluster - men inte om han regerade ha dött av naturliga orsaker, enligt företagets vd Randy Phillips.

Det verkar väldigt bekvämt att försäkringen innehas av AEG Live omfattas död av en överdos, men inte dödsfall av naturliga orsaker. Det verkar vara ännu mer bekväm att media nästan omedelbart började rapport som Michael Jackson's hjärtstillestånd var nästan säkert en produkt av upprepad användning av narkotika och en överdos av drogen Demerol strax innan han dog ".

Påståenden har gjorts av Jackson Familj, att de kände till något sådant narkotikamissbruk och rapporter som sångare kropp täcktes nål markerar också sägas vara falskt.

Så varför gör då det verkar som att media är så desperata att vi alla anser att narkotikamissbruk historia? Är det helt enkelt så AEG Live kommer att täcka en del av sina pengar? Eller är det eftersom den är mest trovärdig historia och att vi alla acceptera att Michael Jackson är verkligen död?

Paris Michael Katherine Jackson på Memorial för sin far

Vi vill ta en objektiv titt på Michael Jackson Memorial hållas i Staples Center i Los Angeles. Vi tror det finns många saker som helt enkelt inte lägga upp som ägde rum i minne, som måste påpekas.

I fråga om minne själv, Michael Jackson bekräftades att ha konverterat till islam i februari 2007. Hans minnesmärke utfördes som ett Jehovas vittnen Ceremony. Om det verkligen var ett minne för honom, varför gjorde de inte utföra det inom islam tro? Är detta inte vad han skulle ha velat vara för att tro? Vi har förstått att MJ: s föräldrar var Jehovas vittne, dock detta tänkt att vara ett minne för Michael Jackson eller hans föräldrar?

Gold kista som påstås ingå Michael Jackson kropp tycktes vara för liten för hans nästan 6 fots höjd. Familjen sade att det inte var en öppen kista, på grund av den skada som hans ansikte hade uthärdat under CPR och återupplivning. Detta verkar vara ett mycket märkligt uttalande att göra, och låter mycket består.

En annan mycket uppenbar sak att notera är att det saknas vissa "nära vänner" av Michael Jackson som vägrade att delta. Det verkar mycket märkligt att alla de människor som var nära honom, bortsett från hans närmaste familj, inte visa upp. Ursäkter som "Jag älskar honom för mycket, att delta", som Dame Elizabeth Taylor, precis verkar mycket öppet. Om någon betydde så mycket för er, var kända för att vara din bästa vän, och var en person som du älskade så mycket, det skulle vara av respekt och skyldighet att närvara vid deras minnesmärke. Detta resonemang kan också sägas om andra nära vänner som Diana Ross, Oprah och Macaulay Culkin.

Den andra sak att tänka på är utseendet på kändisar som hade liten eller ingen anknytning till Michael Jackson alls. Sådana som Brooke Shields, Usher, Mariah Carey och John Mayer. Varför har Jackson Familj känner ett behov av att sätta på en "show" och uppmanade dessa sångare och underhållare hylla Michael Jackson? Hur det uppfattades var att de var mer intresserade av att få uppmärksamhet i medierna och ratinglistor än acutally hedrar minnet av sin kära bror.

Som vi vet, Michael tre barn deltog i Memorial. Först och främst deras närvaro, anser vi, var i mycket dålig smak. Alla barn som har gjorts för att närvara vid begravningen eller minnesmärke av en avliden förälder skulle säkert inte kunna hålla i sin absoluta sorg och sorg. Men dessa barn, som är på anbudet åldrarna 12, 11 och 7, verkade helt bra. Inte en tår eller bedrövad ansikte visades. Det äldsta barnet, Prince Michael, visade ingen som helst känsla i hela tjänsten och kraftfullt tugga tuggummi att hålla sig sysselsatt. Paris, som vi vet visade några känslor när hon höll sitt korta anförande, men före detta, och omedelbart efter detta, hon ler, sjunger och visar inga tecken på att hon var upprörd eller greiving i alla fall. Det verkade som om hon njuter själv och var helt bra, tills en tyst ord var whipsered i hennes öra med Aunty Janet strax innan hennes "tearless" tal.

De yngsta barn, Prince Michael II, annars känd som Blanket på anbudet år 7, som också visade inga känslor. Inte en tår eller ett sob. Nr svarvning i armarna på Aunty Janet med en tår målat ansikte .... Ingenting. Båda dessa barn är mogna än sina år, och de hade ingen anledning att visa känslor, eftersom de visste att de skulle få se sin far igen mycket snart.

Alla de Jackson Familj bar solglasögon under hela tjänsten. Det var antingen för att de var så sorg drabbade och ville dölja sina tårar, eller därför att det inte fanns några tårar till att börja med. Vi tror det är den senare. Inte någon av dem någonsin försökt att torka en tår från sitt ansikte. Inte en enda av dem någon gång använt en vävnad eller en näsduk. Under anförande att Michael bror Marlin gav han gjort massor av gråt typ ljud, men återigen ... inga tårar. The Jacksons alla verkade vara med förlusten av de mest älskade en i deras familj, förvånansvärt bra.

Under sitt tal, Kenny Ortega, Michael Jackson's koreograf och livslång vän nämnde att "lite mindre än en vecka sedan Michael var repeterade här i Staples Center, som varför vi var tvungna att få sitt minnesmärke här". Michael Jackson "dog" på torsdag 25 juni, och hans minne ägde rum på tisdag den 7 juli. Memorialet var mer än en vecka efter hans död, i själva verket var det faktiskt närmare två veckor sedan. Detta var en enorm slinka genom Ortega och är starkt misstänkt. Kanske Michael var det mindre än en vecka sedan i hemlighet om de planer för hans minnesutställning själv.

Ett meddelande från Michael Jackson till hans minne

La Toya Jackson gjorde också en mycket stor glida genom att tala om hennes bror i presens ännu en gång, när hon sa:

"Michael älskar hans fans, att han alltid sagt familj 1:a fansen 2nd. Han tittar på varenda en av er just nu. Tack för att ni kom ut och stödja honom. Han älskar dig så mycket. "

Han tittar på varenda en av er just nu? Från sitt gömställe ingen tvekan om, inte från himlen.

En av de mest kylning delar av detta minne ägde rum just i slutet när de visade denna bild med orden "Jag lever och jag är här för evigt".

Vad ett intressant sätt att uttrycka det. De kunde ha sagt "Jag lever i min musik i evighet", eller något om detta, men den uppenbara sanningen är skrivet det klart som dagen.

I'M levande och I'M här för evigt.

De kunde inte ha målat sanningen mer kristallklart om de hade försökt så långt som vi berörs. Detta minnesmärke bara bekräftar vår montering misstanke om att Michael Jackson fortfarande lever och frodas.

Om du fortfarande lite skeptisk, så låt oss lämna dig med denna tanke:

Efter sin brors Memorial, The Jackson Familj gick ut på lunch, medan hans "kista" sped sig i en omärkt van. Hans kropp har nu ingenstans att finna och de har fortfarande inte beslutat om att begrava honom

.... Kanske det är så svårt att bestämma var att gräva ner det eftersom det inte finns någon kropp.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash