2009
06,29


Майкъл Джаксън на тялото е транспортирано в Лос Анджелис Каунти Morge чрез хеликоптер. Това показва кадри от неговото тяло "Заседанието бе създаден" в helipcopter както движи далеч.

Skeptics ще рече, че тялото му се е "преместен" с някой от изстрел, все пак, ако той е мъртъв и закъсал за определяне на носилка, тогава защо ще трябва да се направи?

Това кадри само потвърждава това, което ние тук в MJHD вече са повярвали от самото начало. Погледнете за себе си и вижте какво можете да повярват.

Вземете последните новини и Интернет телевизия онлайн в isoftwaretv.com

NB: Бихме искали да благодарим Били за предприемането на тази на нашите грижи.

Update: В отговор на хората, които правят коментари, като например "Той изглеждаше като чувал с картофи", и "Той е мъртъв, така, разбира се тялото му ще се движите по излитане", можете да продължите следните неща:

За спешни повиквания 911 е направен от Майкъл Джаксън на Mansion в 12.21pm. Това е половин час след д-р Конрад Мъри намери Джаксън "студен" на леглото си и започва да се твърди, извършващи CPR.

Джаксън тялото пристигна в Лос Анджелис Медицински център 1.14pm местно време и екип от лекари и кардиолозите работили по него в продължение на един час, докато не се отказах и изразени го мъртъв в 2.26pm.

Майкъл Джексън тяло беше транспортирана до хеликоптера, които ще се движат към LA County моргата друга 35-45 минути по-късно.

Вкочанясване Мортис ще започнат да се определят след 3 часа. Тялото му не би била като "чувал с картофи", или "Преместването на около излитане", защото това не е възможно.

Освен ако той е все още жив.

Мисля за това.

2009
06,29

То се съобщава, че Майкъл Джексън на семейството е много неуредени и подозрителни относно обстоятелствата на неговата смърт. То е ясно, че членовете на семейството може да пожелае да търсят независим аутопсията, сред монтаж гняв и чувство на неудовлетвореност над крайния час на трагично поп иконата живота.

Предварителният аутопсията на Джаксън беше неубедителна и финален причината за смъртта не е известна, докато изчерпателни токсикологични тестове са извършени в "шест до осем седмици."

Тази времева рамка е прекалено дълъг за разбитите семейства да чакаме отговор по отношение на това, което наистина се случи в моменти на Майкъл смъртта. Джаксън на членове на семейството са се съсредоточи вниманието си върху ролята на певицата на лекар, идентифицирани като Конрад Мъри.

Те, understandibly имат много въпроси без отговор и отчаяно искат да знаят неща, като например:

"Когато го лекарят дойде? Какво е направил? Дали те инжектират него, ако е така с какво, "

Докладите, твърдейки, че Мъри беше отишъл липсващи в часовете непосредствено след смъртта на певицата също са дълбоко нарушена семейството.

"Неговото отсъствие повдига въпроса по същество, че няма да си отиде, докато не се отговори:" Отче Джеси Джексън заяви от името на семейството.

Ако Майкъл Джексън собствено семейство, са объркани, подозрителна и разочарована от обстоятелствата около смъртта на певеца, тогава защо не може да бъде всеки друг?

Ако си семейство обмислят втора аутопсия, явно те не са доволни, че те се разказа цялата история .... Точно както останалата част от нас!


2009
06,28

Майкъл Джексън вълни на любителите на негово Крайно Прес конференция през март 2009.

Там изглежда да е толкова много противоречиви истории по отношение на истинското състояние на Майкъл Джаксън здравето преди смъртта му в четвъртък 25-ти юни. Това е добре известен фактът, че Джаксън е било след мъчителен график в рамките на подготовката си много очаквания "Това е то обиколка на Лондон на O2 Арена.

След обявяването на Концерти, търсенето на билети се оказаха огромни, и тичам бе удължен до 50 концерта, със стотици хиляди продадени билети. Датите бяха разпръснати в продължение на няколко месеца, като се започне в началото на юли и стречинг и в 2010 година. Първите четири дати бяха отложени, привидно, защото певицата е необходимо повече време, за рокля репетициите в зала. Някои хора, близки до певеца изрази съмнение дали той ще бъде в състояние да махам толкова много концерти.

В подготовката си за Лондон изпълнения, Джексън трябваше да преминат от пет-часова физическа проверка. AEG Live Главен Изпълнителен Ранди Филипс заяви през март, че г-н Джаксън е "прието с плаващи под цветове." Г-н Джаксън на споразумение с AEG Live, притежавани от Денвър милиардер Фил Anschutz, включена опция за удължаване на концерта серия още повече в един свят - широка обиколка на повече от три години или повече. Всички казал, че обиколката можеше да го спечелил $ 400 милиона.

Докато репетира за турне, доклади започна да повърхност, че Джаксън е бил пристрастен към няколко различни "болкоуспокояващи". 10 часа на ден репетиции, депресия и масивните суми на натиск да "изпълни" в оптимално ниво рисуват картина се твърди, че Джаксън "upped анти" и разчита силно на тези лекарства, за да "се през всеки ден".

Има доклади от източници, които са били в посещение на концерта репетиции, които дават усещането, че не е имало доказателства за умора или здравословни проблеми преди Jacksons смърт.

"Той е работил здраво, за примера, контрола на хореографията, рита задника и като имена", заяви Джони Caswell, председател на CenterStaging Музикални Productions Инк., A Burbank звук сцената, където Джаксън rehearsed до края на май. "Той е готов да избухне всеки от водата. Това щеше да бъде най-големият фарс, развлечения спектакъл всякога. "

В нощта преди да умре, неговият репетиция отиде в ранните часове на четвъртък сутрин. "Той изглеждаше страхотно и беше човек с много енергия. Той не беше пеене в пълна степен, но тя е толкова красива, както винаги, "Ед Alonzo каза, концерт магьосник / комедиант нает от Джаксън. "Той дори не отнеме време, за да взема една бутилка с вода или да вземе почивка. Той беше там от един номер към друга. "Да го направя отново." Той искаше да погледнете подпори за "Трилър" номер, гигантски паяк. Той беше танцува, пее, шегувах с екипажа. Ако той е бил като всички болки или болки, никой не знаеше за това, че вечер. "

Други противоречиви доклади разказват много по-тъмна история. Гардиан на Сам Джоунс доклади по Джаксън последния час от живота.

"По 10pm в сряда Майкъл Джексън пристигна в 20000 места Staples център сцена в центъра на Лос Анджелис да репетирам за завръщане Tour, че той не би да се впуснат в живи.

Неговият обхват, гръб певци и танцьори са били държани чакат в продължение на три часа, за да мине през показват, че е бил предназначен за regild си короната на краля на поп. Те видяха тънък, апатичен и летаргичен фигура излизат на сцената.

Въпреки неговата слабост и все неизбеляващ прилика с енергичното шоумен е бил две десетилетия назад, Джаксън практикува в края на нощта. Ако той беше необичайно малтретиране или разстроен, тези, присъстващи на Staples център казват, че не видях следа от него. "

С всички от спекулации в ума, може би Майкъл Джексън НИКОГА не са предназначени за извършване на някоя от тези концерти. Той извърши, след като всички отложат им, които също дадоха гориво за огън, че неговото "здраве" е виновен. Ако си помисля за момент, ако Майкъл Джексън е починал на "спиране на сърдечната дейност", без да е имало тези Концерти планирано, на мъчителен репетиции, и на натиска на "водят по форма", не би всички ние много подозрително? Ако той не е бил "работят толкова трудно" в репетиции, защо тогава да вярваме, че той просто спадна мъртъв в млада възраст от 50, без преди историята на болест на сърцето?

Концертите насрочено в Лондон бяха много подходящ начин да се отбележи на прожекторите гръб на Майкъл Джаксън, за да ни карат да вярваме, че те са причина за неспазване на срока му смърт. Медиите, феновете и по света са били много бързо да се смята, че затова е имал сърдечен пристъп. Веднъж пак, A завесата е draped през очите ни и ние се виждат само това, което искат с нас, за да видите. Историята ми изглежда прекалено създаване и "rehearsed" като че ли, за да бъде правдоподобна. Това е много удобно, че почти веднага след като Майкъл Джексън започна репетира отново е започнал приема на повече наркотици, работили твърде тежък, а са имали сърдечен пристъп.

Какви сме ние всички се забравя, че това е това, което той е направил целия му живот! Ако считате, че heresay, ти също ще се счита, че той също е взето наркотици целия си живот. Защо е то сега е определящ фактор за смъртта му? Ако стресът и употребата на наркотици е била да играе огромна роля в смъртта си, тогава не би той е починал по време на проучване на детския Секс Abuse през 2005 г.? Това трябва да са били изключително стресиращо време за него. Много повече стресиращо, потискаща и данък върху здравето му от подготовката за изпълнения, който е нещо, което най-вероятно ще бъде втора природа с него.

2009
06,28

Тялото на Майкъл Джексън да се вземат под медицински център в Лос Анджелис

Защо е това, че Майкъл Джексън на личен лекар, д-р Конрад Мъри, избягали от сцената моменти след като Майкъл Джексън се каже, че е припаднал?

Полицията е непозната на д-р Мъри на място в продължение на няколко часа, преди те да са в състояние да установи контакт, подканящо спекулации беше побягнал. Те вече са интервюирани го веднъж и планират да го направят отново.

Може би това е класически случай на "Грешна посока" - популярна техника, използвани при извършване на магически трикове. "Грешна посока отнема предимство на границите на човешкия ум, за да се даде грешен картина и паметта. Сърцето може да се концентрира само върху едно нещо в даден момент. " (източник от Уикипедия).

С "Грешна посока" се има предвид това, не било възможно, докато paramedics, полиция, служители и медиите бяха съсредоточени върху това, което се случва в предната част на къщата, при които задвижването на болницата, на входа на болницата (вие получите представа), че д-р Конрад Мъри и реалната Майкъл Джексън са бягащи сцената - заедно.

Всъщност, исках да Полиция въпрос д-р Мъри конкретно за евентуално прилагане на инжекции, малко преди Джаксън изминали в кома. Какво ще стане, ако д-р Мъри приложи инжекция е успокоително, за да му позволи да има сигурна & стрес свободно пътуване - от неговия CIRCUS НА ЖИВОТ.

То се съобщава, че той е опитал да frantically възобновявам Майкъл Джексън пред staffer в дома, където е отседнал Джаксън нарича 911 за спешна помощ. Вие виждате, "staffer" е ключов свидетел тук. Тяхната роля в този enitre Парцелът е да кажеш на полицията, че без съмнение те го видите д-р Конрад да пристъпите към възобновявам Джаксън. Те не трябва да се знае, че всичко беше фалшив - проектирани, за да ги видя какво Конрад Джаксън и исках да ги видя. Той също беше перфектно проектирани така, че "staffer" ще бъде този, да се обадя на полицията, като Конрад достатъчно време, за да превключвате Майкъл Джексън с imposter, че е трябвало да бъде транспортирана до болницата.

Какво imposter? Аз ви чувам. Майкъл Джексън има имение. Не е ли възможно друго лице, което можеше да бъде "в по него", shoved в бърза помощ, и се спуснаха в болница? Ако си мислиш за това, колко хора действително са били в контакт с Майкъл Джексън тялото след като той умря? Пет, десет може би? Със стотици милиони долари в котела тук, не е трудно да се купят няколко paramedics и лекарите да се каже Майкъл Джексън е починал от спиране на сърдечната дейност, и че той е бил pronnounced мъртви при пристигането.

Медийният цирк със сигурност се грижи за почивка, както е по обичайното, това беше нещо със сигурност Майкъл Джексън може да разчитате. В рамките на един въпрос на часове на неговата "смърт", телевизионни мрежи вече бяха рязани заедно "tributes" и "Животът на" филм кадри. Sheesh, те всички бяха много бързо да се вземат стръвта! Аутопсията докладът е дори не са били освободени още, и всички вярват, че е умрял в часа на обявяване само от произволно решение на няколко души?

Приема се, д-р Мъри отказа да изложи своето име върху смъртното сертификат. Е, очевидно той не е искал да асоциират името му със смъртта на Майкъл Джексън, защото той знаеше, извън съмнение, че Краля на попа "е все още жив и добре, и по пътя си към новия си живот, далеч от медиите прожекторите, предстоящи за банкрута и усукана обществен имидж.

За стимулиране на продажбите в албума само след смъртта на певицата ще са предоставили достатъчно го финансира за своя нов живот, подпомагани от Конрад, който разбира се, би било като си отрязан, да не говорим за милиони долари в продажбите на билети за концерти в O2 Лондон.

Conspiracy или не, жив или мъртъв, нека ни само надеждата, че Майкъл Джексън-накрая е това, което той винаги изглеждаше пожелавам - Мир.

2009
06,28


Според YouTube, това видео първоначално са направени няколко месеца. Тя е много точна, в съответствие с развитието на съдбата на Майкъл Джексън през последните няколко дни, или той рисува много реална картина на възможност за това как лесно един слух може да започне, и колко бързо хората ще вярват нещо.

2009
06,28

Непотвърден доклади от страна на САЩ митническа и гранична защита са посочили, че двама свидетели, които желаят останат анонимни за тяхната собствена безопасност, като видя това, което е описано като безспорна локализиране на Майкъл Джаксън и друг човек, който тепърва трябва да бъдат идентифицирани, преминаващи Калифорния-Мексико Гранична късно в четвъртък вечер.

При съмнение за тяхната сигурност, за локализиране на "Краля на Поп" първият свидетел беше цитира като каза:

"Как можа да го грешка лице така? Да, аз съм някои тя бе Майкъл Джаксън. Косата му е отсякъл кратки и той носеше тъмни очила, но аз имам няколко от неговите албуми и съм го виждал по телевизията и всичко останало, така че не съм съмнение в съзнанието ми, че беше той ".

Свидетелят също така заяви, че те нямаха представа, че певицата е починал по време на наблюдение, тъй като те са работили десет часа смяна и не е виждал или чувал за новинарски заглавия този ден.

"Звезди пресича границата тук през цялото време, тъй като ние сме толкова близо до Ел Ей, така че не ми хрумна в момента, че е важно, че".

Валидността на свидетелите история все още се проверява, но последните развития в случай на смърт на Майкъл Джексън са дали Conspiracy теоретици причина да се смята това, което иначе би се мисли като "изсмукан от пръстите".

Със странни обстоятелства около Майкъл Джаксън на личен лекар, на възможност на смъртоносна инжекция, отлагането на аутопсията информация, забавяне на неговото O2 обиколка тази година и си неразбираеми размера на личните дълга, може би Смърт "измама" е единственият Логически обяснение на този етап.

Кой ще има повече основание да фалшив собствената си смърт и бягат в Мексико почти неоткрита, с изключение на Майкъл Джексън?

Помисли за това.

2009
06,27

Съобщава, че Майкъл Джексън на лекаря е липсвало след смъртта певци в четвъртък 25 юни sparked спекулациите, че той прилага за фатален инжекция от болка убийци които завърши живота на "Краля на попа".

ПОЛИЦИЯ са проучване на твърди, че Майкъл Джексън получи болка-убиване на инжектиране на наркотици Demerol кратко време преди смъртта му, сред силен натиск да се подготвят за серия от концерти доходоносните завръща в Лондон следващия месец.

Майкъл Джаксън на резултати от аутопсията са забавени, докато тялото му е тестван за лекарства. Кардиолог Доктор Конрад Робърт Мъри е говорил с полиция, след като се разкри, той беше с Джаксън, когато той припадна в четвъртък, но не подпише смъртен акт и се опитва да го съживи докато линейка се нарече.

Мъри е в центъра на полицейското разследване сред Джексън твърди, че са били получавали ежедневно инжекции от Demerol, синтетичен болка-убиец, подобни на морфина. Детективи са иззети рано кола, свързани с лекар и Карен Rayner, представителка на полицията, заяви, че тя може да съдържа "лекарства или други доказателства, които могат да подпомогнат следователя при определяне на причината на смъртта".

Нека погледнем по-отблизо за момент тук. Очевидно Мъри бе назначен от концерт промотор AEG Live и на Майкъл Джексън искане, той бе да го придружава до Лондон, за да подпомогне неговото здраве по време на O2 концерти тази година. Д-р Конрад Мъри е Cardioligist и практики в Acres Начало Сърце и Съдови институт. Защо Майкъл Джаксън има живи в Cardioligist? Защо не е общопрактикуващ лекар?

Според доклад на KHOU в Хюстън, медицински асистент в Acres Начало Сърце и Съдови институт потвърди, че кардиолог там, д-р Конрад Робърт Мъри, бе, живеещи с Джаксън в имението си под наем и е бил с поп звездата, когато той е бил ударен .

Но една жена, която отговаря на телефона има опровергана на докладите, които Мъри бе лекуващия Джаксън, или са били по някакъв начин свързани с него. "Бр Бр Не, "каза тя. "Това не си пациент. Бр "

Има много медии спекулации за лекаря идентичност и какъв тип грижа е осигуряването Джаксън, който Съобщава бяха като комбинация от антидепресанти и обезболяващи. Има още един въпрос по отношение на това дали Мъри е лицензирано да практикува медицина в Калифорния, а той не е известна на всички с много от водещите на "Лекари на звездите" в Лос Анджелис област.

Лекарят не подпише смъртния акт, който е протокол за смъртта, която се осъществява под стража на лекар. Ако лекарят не предоставя на полицията с подробностите и обстоятелствата около смъртта и не подпише смъртния акт, случаят ще бъде прехвърлен към следователя кабинет, където той ще бъде разследван за убийство.

Ние започват да мислят, че или Майкъл Джексън подредени му личния доктор ", за да даде на инжекции срещу Мъри за по-добро решение, поради което той побягна късно сцената, или че това е още една следа в tangled мрежа от лъжи, че е sewn били заедно да формират най-голямата измама Смъртта на века.

2009
06,27

Самооценката провъзгласена "Краля на поп", който почина внезапно в четвъртък 25 юни, заемани горната 15 слотове за онлайн търговец на дребно Amazon.com Inc най-продажба на албуми в рамките на часове.

№ 1 на диска, не е изненада, беше 25-годишнината на неговото преиздаване 1982 blockbuster "Трилър," най-голямата продажба на албум в историята с оценява в световен мащаб продажбите от почти 50 милиона копия. Три различни конфигурации на "Трилър" дойде в брой 12, 13 и 14.

До петък, Джаксън на албумите са взети 14 от топ 20 места в Amazon.co.uk продажбите графиката - въпреки търговските обжалване, които бяха до голяма степен в лошо настроение от години като негов личен живот затъмнява неговата музика.

Липсата на нови материали, в продължение на много години също са допринесли за общественото безразличие, въпреки че това започна да се промени, както Джак свинете започва да сцепление след обявяването на своя тахографския-чупене тичам на O2 шоута.

С такава огромна реакция в целия свят да му съобщава смърт, трагично, певицата е сега правя по-добре финансово в смъртта, отколкото той е бил като жив, или може би това е било част от плана?

Интересно освобождаването му аутопсия доклад е сега ще бъде отложено за 6 седмици. Хм ... ние миризмата плъх!

2009
06,27

В една статия афиш на CNN.com е показа, че Лиза Мари Пресли е обявена за My Space страницата си, че Майкъл Джексън знае и говори на неговия страх от срещата на същата съдба, както баща си, Елвис Пресли.

Джаксън Говорих с нея около смъртта си по време на "дълбок разговор" отпреди 14 години за "обстоятелствата на смъртта на баща ми."

"В един момент той пауза, той започна много ме intensely и той заяви с почти спокойна сигурност" Аз се боя, че аз съм ще свърши като него, начинът, по който той направи, "Пресли писа.

"Аз веднага се опита да разубеди него от идеята, след което той просто shrugged рамената си и nodded почти Впрочем, сякаш, за да ме уведомите, той знае какво е знаел и това е вид от това."

Този разговор обитаван от духове Пресли като тя гледания телевизионно покритие на Джаксън смъртта в четвъртък.

Случайно, тъй като ние знаем, Майкъл Джексън е открит в дома си в четвъртък 25 юни, понесени като сърдечен арест на 50-годишна възраст. Макар, Елвис Пресли бе открит мъртъв в дома му, Graceland, и съобщава, че е починал от сърдечна аритмия, която по-късно установи, че е покрие. Според него системата е коктейл от десет предписани лекарства, взети в дози не лекар ще предпише:

В болкоуспокояващи Морфин и Demerol. Chloropheniramine и антихистамини. В успокоителни Placidyl и Vailum.
И накрая, четири наркотиците са били намерени в "значителни" количества: кодеин Един опиати, Ethinamate, в голяма степен, предписани в момента като "хапчета за сън," Quaaludes и barbituate или depressant, че никога не е бил идентифициран.

Тя също така е rumored, че Diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, и Valmid Намерени са в неговата система на смърт.

Там в момента е спекулации около личния лекар на Майкъл Джексън, който е общо мнение с него, когато той почина и се подозира, инжекционната го с голяма доза болкоуспокояващи лекарства. Този лекар все още е все още предстои да бъде разпитан от полицията.

Сходствата между смъртта на "Краля" Елвис Пресли и "Кралят на поп" продължава да се планината и изповеди на Лиза Мари Пресли, само добави към нашите подозрения.

Преглед на блога си пост в това е enitrety тук: http://bit.ly/5wR7p

2009
06,26

С новината, че "крал на поп" Майкъл Джаксън почина от сърдечен арест на 25 юни, няколко теории за конспирация възникнаха, особено по интернет новини доклади разпита защо личната му лекар е бил с певеца в дома му, но не може да му помогне и защо докладите на певицата смъртта е толкова дълъг, за да потвърдите.

Тълпи в Лос Анджелис Медицински център за смъртта на Майкъл Джексън

Ранни теории, публикуван на интернет форуми, включени в предложението, че Майкъл Джексън е симулирала смъртта му и pocketed пари от предстоящите си изяви завръща за решаването му финансови затруднения, които се очаква да бъде по-висока от САЩ $ 200 милиона.

Съобщение на digitalspy гласи: "Милиони в дългови и разбира, че той не може да дава по 50 концерта завръща турне, така че той fakes смъртта му, приема нова самоличност (който той се опитва да постигне в продължение на много години) и изчезва?"

Един командироването на Twitter предполага, че оригиналната интернет доклад, в който звездата е мъртъв беше наред, но че той е бил "covertly" уби защото "медийна група" вече излезе от контрол.

Твърди, че певицата на decomposed тялото са били намерени в ранчото Невърленд му и че е измамник бе взел мястото му разпространен преди четири години, но с произход от измислен разказ за сатира сайт лука.

Налице е също така спекулациите, че той може би е самоубил и историята за "спиране на сърдечната дейност" е чисто производство, за да се запази неговото достойнство.

Или може би точно като Елвис, той е имала достатъчно на неговия дълг, обвинения, липсата на личен живот и забързаното график и се възползва от душа усилия за "етап" смъртта му, за да може той да започне нов живот.

Където и да са Майкъл Джексън, ние Ви пожелая добре и там със сигурност не отричат, че сте и винаги ще бъде "Кралят на поп".