Майкл Джексон Смерть це обман

26 червня 2009
на адміністратора

Майкл Джексон, прийняті фельдш

Хіба це не цікаво, що в той день, коли Майкл Джексон, як повідомляється, загинули, кілька інших доповідей інші "відомі люди", які загинули також спливли.

Інші знаменитості, такі, як Джефф Голдблум, Харрісон Форд і Том Hanks також повідомлялося, помер, проте всі ці доповіді, як стверджується, є помилковими, так що фактичне доказ того, що є що "король поп 'має на самом деле померли, крім з говорити собі невеликої групи людей, які можна було б легко Крім усього змова!

Якщо ви уважно подивитеся на зображення, яке нібито Майкл Джексон час кинувся в машину швидкої допомоги, в той час як фельдш були відчайдушно намагається відродити його, ви помітите, що особи, як видається, досить disimilar на Майкла Джексона в последнее время. На носі, як видається, занадто "звичайних", і судячи з усього, не буде будь-яких доказів про пластичної операції на очах, яка була настільки очевидна в усіх інших образів Майкла, що ми бачили за останні пару років.

Існує про поточні сага у зв'язку з загадковою Особистий доктор Майкл Джексон, Конрад Мюррея, який сказав, він тільки що сталося ходити і знаходити Майкл Джексон на межі смерті від його ліжку ". Ця ж лікар, як кажуть, виконувати КПП на ліжка (що абсолютно марно, оскільки будь-яка людина з базовим knoweldge швидкої допомоги будуть знати потрібно твердої поверхні тіла нижче, щоб бути ефективними), і чекали півгодини перед викликом 911, і навіть не в кінцевому підсумку зробити сам заклик, оскільки він був членом персоналу.

За всі ці дивні вчинки на період часу Майкл Джексон нібито помер, коли він був виявлений в цей ілюзорних лікаря, коли він, нарешті, допомога лікарів, ми вважаємо, що там було достатньо часу для "плану", щоб Пекаха своєму смерті повинен бути страчений. Той факт, що д-р Мюррей відмовився підписати Майкла Джексона свідоцтво про смерть і покинув сцену відразу після фельдш залишилося тіло надзвичайно підозрілими. Можливо, він був в цілому річ. Його зарплата, як стверджувалося, були більш ніж 150000 доларів США в місяць ($ 1,8 млн. в рік), не кажучи вже про будь-які "бонуси", які можуть бути запропоновані після 'змову "був завершений.

Існує також факт, що лише кілька тижнів тому, коли оголошення про те, що Михайлівський "Це Це екскурсія повинна була затримана, його представники були дуже швидко ліквідувати будь-які чутки про здоров'я проблема є причиною.

Майте на увазі також, що при досягненні 50-річного віку, Майкл Джексон не мала до серця, і сказав, що є 'картина здоров'я ", як він репетирували на його концерти, які були встановлені для початку в липні цього року.

Для промоутерів отримати страховку в Лондоні показують, Джексон пройшли чотири години фізичної незалежним лікарем цієї весни. Rand Філліпс, виконавчий директор концертного промоутера AEG Live, говорить, що медичні обстеження виявлено "будь-які питання."

Ще один збіг у відношенні Майкла Джексона одержимість 'Король' Елвіс Преслі, в якому він пішов настільки далеко, щоб одружитися на його єдина донька, тому він також пішли так далеко, що mimick його 'смерть'?

Елвіс Преслі помер 16 серпня 1977 року у ванній кімнаті на Graceland. Після того, як знайдено у ванній кімнаті підлога, Елвіс був терміново доставлений в лікарню, де він був офіційно смерть. Коронер записав причиною смерті, як серцева аритмія.

Майкла Джексона розтині була виконана в Лос-Анджелесі повіт коронерское і після того, токсикології звітів завершено, нам говорять, це дозволить виявити справжню причину смерті та свідоцтва про будь-які фол грати. Природно, цей процес буде знаходитися під повним Lockdown і будь-які зображення, натисніть або освітлення в засобах масової інформації будуть відфільтровані ... як зручно.

Ми побачимо, що вони хочуть нас бачити. Правда чи нет.

Наснагу Майкла Джексона? Почати свій власний Лейбл звукозапису і жити життям з Rockstar.


Мітки: змова, у разі смерті містифікація
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Чутки | Коментарі (25)

25 Відповіді на "Майкла Джексона Смерть обман"

  1. Джон каже:

    Я думав, я був тільки один. Це все так налаштувати. Крім того, він нещодавно пунктам, що зайшли занадто аукціону, які не продають так великий. Тоді переміщення автомобілів протягом двох днів це трохи в ближайшее время.
    Ця родина завжди була жорсткою.

  2. Роберт говорить:

    Ментах я COULDENT BELIVE він мертвий і тому я думав, що було до ДЕЯКІ містифікація продавати більше АЛЬБОМИ

  3. Аль Soldano Говорить:

    Я радий, Майкл Джексон помер. Я також радий, ви вважаєте, що ваші дурні теорії змови.

  4. Джон каже:

    Я нагадав він поставив багато грошей на заморожування і відродити науку, кріо?

  5. МДж 4eva Говорить:

    СТОВ "Ви маєте рацію! його не його картина .. весь сенс обман! ГЕС не вмерла!

  6. Сюзанна Says:

    Я радий, я не єдиний, хто вважає, що somethings просто не додати вгору. З одного боку, його нещодавній аукціон з продажу від деяких paraphinalia, як видається, досить remenicent принцеси Ді, і як вона аукціон суконь (на доброчинність, а не особистої вигоди) незадовго до смерті. Майже як він узяв сторінки з її книги. На іншому сайті, вони відео людина в helecopter мабуть сидіти. Говорячи про який, до рису, хто отримує helecopter повітря скасувати їх до моргу? Повітряний ліфт для emegency догляду, я повністю отримати, але в морзі? PUH-ОРЕНДА! Він не хотів він буде більше мертвий, якщо вони були змушені чекати в умовах дорожнього руху.

  7. Білл говорить:

    Чи є це батько, який тільки що втратив свого сина? Він почуття GREAT? Джо Джексон виглядає тут, як він знає, що його син все ще жив ...

    Дивіться тут | Майкл Джексон обман Смерть Відео

  8. Хлопець каже:

    У Великобританії було недавнє викрадення дитини, що виявилося хибним - Ви могли б місці він в миле від матері інтерв'ю - просто не достатньо емоційною.
    То ж з Джо Джексон - менш ніж через тиждень, і він давати інтерв'ю на червоній килимове - жодних шансів.
    Це дуже зручно і планується - він ніколи не буде в змозі зробити 50 дат.
    Крім того, кидають в тому, що він "помер" на 25 червня - протистоять дата в цьому році ще один великий герой його - Джеймс Браун (25 грудня), і вмирають так само, як Елвіс Преслі.
    Це хлопець, який "послизнувся в душі" так боролися, щоб вона до свого суду - свого роду витівка моєї 6 років буде тягнути. Ось те, що Михайло - одна дитина. Тиск отримати занадто багато складок, і він .. але на цей раз ковзання в душе не буде достатньо.
    Єдиний аспект, що я думаю, що він може бути мертвий є розтин - і навіть це починає виглядати кілька балаганний зараз.

  9. Jeanine Говорить:
    ч.

    Я хотів би прокоментувати картини Майкла Джексона Інго швидкої допомоги.
    Хоча я згоден, що це все це спосіб "відключити", я повинен сказати, що я думаю, що це його фото. Чи ні все це було величезним акт чи ні ми ніколи не знаємо.

  10. Rickster Говорить:
    ч.

    Хто і на хлопця, який зробив 911 дзвінок? .... Чому ніхто не розмовляв з ним ...., чому не сказати, що він був пан Джексон замість "один джентльмен 50 років", коли він розмовляв з dispather ... ?

    і на Бет нагород ... коли Джо Джексон (батько, що просто втратив його син) був задан вопрос ... "Які у вас плани наступного"? ... .. а говорю ... "Ми повинні поховати мого сина" він сприяє його нового лейблу замість ????

    Це все дивно .... Я пам'ятаю, якийсь час назад ... постановка його смерті вважається чутками ... Если кто-то может І будемо робити це ... його МДж.

  11. суперсімметрічние Говорить:

    Це доктор MJ's-он даже не знаю тримати МДж на слово стукати йому по груди, так що серце б отримати збирається І поставити його на м'якій постелі instaed. Чому вони не кажуть, що було до 911 МДж І, будь ласка, про всіх rescuscitarion обладнання. Або вона була Навмисна або смерті д-ра І AEG зробили його, щоб отримати страховку noney, AEG, які працюють шарлатани.

  12. Анна Says:

    2 маленьких моментів:

    1. Якщо ви набрали 911 і сказав, що Майкл Джексон був померти ... Я впевнений, у відповідь буде "так право .. aprils дурак! ... висить догори * * "

    2. Майкл Джексон і його батько не любить один одного, Джо Джексон заявив кілька років тому, що у нього не було Майкл, як його син більше, і Майкл Jacksons воля, нібито заявив, що Майклз діти не повинні бути перебування Міхаеля з батьками, але нянь . - Може бути причина, чому Джо не зруйнували.

  13. Бред Matosky Говорить:
    ч.

    Wow ... Дивитися це відео ще раз. Тіло не рухається, вертоліт перетворюється покинути і дає ілюзію, що в голові є "зняття". Ракурса, із змінним кутом вертольота дозволяє дивитися саме таким чином.

    Всі 911 дзвінків, прийнятих в якості серйозних. Так що навіть якщо ви телефонуєте 911 в Клівленді, і говорять, що Леброн Джеймс не працює, вони все одно з'являються. То ж з якою-небудь знаменитості або не celeb.

    А в картині він був carted Out, ви говорите про те, що його ніс "виглядає нормальним"? Ви відсталих? Подивіться ще раз, і ви побачите, як квартира у відношенні його обличчі вона.

    Я люблю хорошу змови такий хлопець, але, принаймні, деякі краще матеріалу, щоб виготовити міцну основу для цього.

  14. Лідія Says:

    Данг це зовсім сенсу!!
    Я сподіваюся, що він не померла:]

  15. MJ коханця Говорить:

    Зараз в моїй ВААРТ Я хочу вірити всім цим, і я постараюсь, але це рис з МЮ збирається в машині швидкої допомоги тільки виглядає МЮ занадто багато для мене. і чому я вірю, вони прийняли Су довго відповідної що МЮ був мертвий, тому він перебував у surgry на і вони намагаються врятувати його життя. але шлях свого батька діє воно роду шукати мене думати, що МЮ не зовсім помер. і його мати отримує на дітей, можливо, дозволять їм бути в курсі їх день, хоча він трохи де ще може бути або він буде посилати на них. але ця смерть є дуже загадкової смерті. , А потім теж МЮ дуже відомий в усьому світі. Як може хто-небудь не reconize нього. I DONT KNOW. але я сподіваюся, що ви все це мислення є правдою. і я намагаюся Ганна вважаю, що щоб отримати все це боляче від мого серця, і так я можу припинити плакати Су багато. Нехай Бог буде з вами МЮ, де кожен ви живого чи мертвого, і я тебе люблю Су багато, і ви, і завжди буде найкращим ніколи.

  16. Rickster Говорить:
    ч.

    ніхто ще чув, де це щеколда ЦЬОМУ під все це ?????

    Ні подношения ... Немає коментарів .. NOTHING?
    Я вважаю, що дуже дивно ... все говорить за те, МДж ... але ЦЕ? ... Якщо хто знає, будь ласка, інакше мені виправити!

  17. ladylee1979 Говорить:

    Чи можу я просто запитати WTF Oprah треба робити з усім цим вона так знаю інтерв'ю Михайла, знаючи про його кращий друг Елізабет Тейлор Shes занадто devasted навіть приблизно порядку, і більшість з тих, зробити зауваження з приводу зірки все впали з Майклом в какой-то момент або інший URI Геллер, Пол Маккартні, Девід гостей навіть його власні брати ягідних gordy все wasn't розмовляють із зіркою до його смерті

  18. суперсімметрічние Говорить:

    Все має сенс, коли ви вважаєте Майкла Джексона роботу "наполягав" д-р а з ним і до тих пір, поки Великобританія тур пройшов. МЮ був Narcissist-перфекціоністів, тому він буде потім І передозування себе, він подивився багато sicker під час жорстокого випробування. Чому б йому отримати сам підходять І робити ролики, якщо він збирається потім витягніть штекер в кінцевому чином, то чому б не піти І жити пересічною життя і забути про гастролей, це тому, що він дбав примикають його життя і життя, а тепер хочуть, щоб більше грошей для його дітей. Його з нетерпінням діти щасливі І здоровим, треба віддати йому належне .. Я знайшов це дивним, що повідомлення про його смерті вийшов на ТМЗ І інші засоби масової інформації, перш ніж воно було підтверджено ТМЗ І говорив він був мертвий, коли він знаходився на шляху до лікарні. Ли кто-то в своєму таборі витік це у свою чергу, увагу до лікарні І увагу покинути будинок. Як можна Джанет Джексон диск у свій будинок на наступний день І забрати свої цінні речі, якщо не буде в наявності або були читати. Коли людина вмирає вам доведеться почекати, перш ніж буде читати все це зачепило! як в якості свого найближчого сестру вона могла з'явитися на сцені і бути настільки Стоїк! все це дивно. Если кто-то может підроблені, він може і, можливо, мала подвійний який O / D. Я дійсно сподіваюся, що він зробив це підроблені. Если кто-то не у великій біді, не підтримувати його.

  19. Жасмин Говорить:

    Я тільки що знайшов цей сайт через інший посиланням сьогодні і тільки спостерігали вертоліт відео. Я думаю, що можна реально побачити, що тіло рухається, а також темно-лямку, яка виходить по діагоналі навколо тіла приходить скасовано. Хто-небудь помітить, що ще? Мені дуже хочеться вірити, Майкл жив і добре, тому що я не припинив плакати, так як я почув про його смерть. Крім того, я не зупинився на увазі останні кілька днів про те, як Є стільки недоліків, що після 911-телефонний дзвінок. Здається Є занадто багато помилок "для Майкла смерть, щоб бути правдою. Тим не менше, я просто спекулюють. (Не в порядку)

    1, який зробив 911, що телефонний дзвінок?
    2.Wasting 30 хвилин до 911call було зроблено?
    3. КПП процедури не повинні були виконуватися на ліжко. Період.
    4.There здаються чертовски багато плутанини в відношенні коронерское перший і другий "незалежного розтину's'. Перше розтин займає кілька днів, який буде укладений з результатами, які були зареєстровані в засобах масової інформації. Тепер повідомлення про те, що являє собою 'підробленою ". Але немає новин про другого 'розтин'
    5 чому його лікар Пуск "відсутня", як повідомлялося в засобах масової інформації?
    6 Доктор не підписав свідоцтво про смерть.
    7.The Найбільш показовим усіх недоліків. . Джо Джексон, як припускається, є 'трауру' батьком, який щойно втратив свого сина, то чому він у такому піднесеному настрої? Чи є це дійсно батько якого син щойно помер лише 6 днів назад! Немає сліз, без емоцій. Він набагато більше зацікавлені у розвитку свого нового звіту компанії і обходить більшість питань, що стосуються його сина, смерть! Чего-то не скласти. Якщо один з моїх дітей померли, я б повністю зруйнували і зламали жінку.

    Занадто багато питань, а не відповіді.

    Особисто я молився, і сподіваючись на те, що Майкл ще живий, і навіть якщо він є, вона не буде набридати мені, щоб дізнатися про його смерть була помилкова тривога. В самом деле, я був би в захваті! До тих пір, як він тепер може знайти мир у своєму житті, в якій він цілком заслуговує.

  20. Лила говорить:

    OH MY GOD! Ви відсталих? Ви дійсно не вірю, все це ви? Це дуже сумно, але в обличчя людей, яких він помер. Немає змови тут. Крім того, Джим Моррисон, Елвіс і Джон Леннон, також мертві. Тепер, будь ласка, не починайте грати його записів тому пошуках доказів.

  21. Джон каже:

    Якщо ви подивіться на фото особа, він виглядає набагато менше, ніж Майкл набагато темніше шкіри, а також для мене виглядає майже азійського походження, як phillipino або тайський бачити кого-небудь ще таке?

  22. Джон каже:
    ч.

    Скільки будинку запису будемо випадати приблизно чулане. Ка-Ching!

  23. ladylee1979 Говорить:
    ч.

    її очевидну чому його тато isn't зазначення будь-яких емоцій Майкл любив його батько і навіть залишила його з isn't буде краще, що Джо не виявляє емоцій, тому що якщо він зламався в сльозах їм обов'язково там буде багато людей, називаючи його брехуном говорять все це було на шоу, коли всі ми знаємо, що вони говорять hadnt в ті роки, по крайней мере, Джо isn't закласти його на товстій прикидатися, також це 2 розтину півень ще належить зробити з родиною намагаємося знайти когось звинувачувати, щоб приховати свою власну провину, що вони didn't Майклз зупинити зловживання таблетками, чому Майкл наполягає на тому, д-р Мюррей з ним увесь час? свою очевидну наркоманів буде робити нічого, і він хотів дилера на руках 24 / 7 так би мовити, я також читав, що Майкл був свідком слід розглядати перетин кордону Мексики четвер пізно вночі, але сюрприз здивує свідків хочуть залишитися annonymas і при наявності будь-яких сумнівів у поліції, що він живий і здоровий вони б сказав так тепер і Theres нічого в цьому світі я хочу права Зараз почути слова мова йде про помилкової тривоги Михайло живий і здоров ID ніколи не сердиться Буду за місяць почути ці слова любові у Майка ххх

  24. MyBelovedMJ Говорить:

    OH MY Господа! I Can `T вірю, що Майкл actuelly має клонувати себе .. одного його, що був surgury, щоб більше схожі на Майкла, друг сказав. І він подивився цікавий китайська. Саме тому, він іноді були носити маски ... О, Боже Бог. Які, к черту це значить. Чи є Майкл ще живий? Я тільки що бачив його у відео на одну з інших сторінок на цьому сайті .. `Я вірю в це

  25. MyBelovedMJ Говорить:

    Їм я говорю зараз. Ця картина МЮ в abulance. IS FAKE

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.