Michael Jackson's Death je Hoax

26. junij 2009
z admin

Michael Jackson, ki jih paramedicinski

Ali ni to zanimivo, da na dan, Michael Jackson je bilo sporočeno, da so umrli, več ostala poročila drugih "znane osebe", ki so umrli so tudi površino.

Druge znane kot Jeff Goldblum, Harrison Ford, Tom Hanks, in so tudi poročali, da so umrli, pa vseh teh poročilih so rekli, da je napačna, kaj dejansko obstajajo dokazi, da je 'King of Pop "je dejansko umrl, razen od reči, da je peščica ljudi, ki bi lahko zlahka bili narazen za celotno zarota!

Če ste vzeli skrbno pogled na sliko, ki je domnevno Michael Jackson se rushed v rešilca bolničarjev, medtem ko so bili obupno poskuša oživiti njega, boste opazili, da je obraz Zdi se, da je zelo disimilar na Michael Jackson prepozne. Nosu se zdi, da je preveč "normalno" in da se ne zdi, da je treba vse dokaze, za plastično operacijo za oči, ki je bil tako očitno v vseh drugih slik Michaela, ki smo jih videli v preteklih nekaj letih.

Tam je v teku Izročitvi v zvezi s skrivnostno Osebna Doktor Michael Jackson, Conrad Murray, ki pravi, da "se je zgodilo na sprehod in našli Michael Jackson blizu smrti na njegovi postelji." Ta isti zdravnik je dejal, da so izvedli CPR na posteljo (ki je popolnoma neuporabna, kot je katera koli oseba z osnovnim knoweldge prve pomoči, bi vedeli, da potrebujejo trdo površino pod organ, ki bo učinkovita), in čakala pol ure pred kličoča 911, in niti ne na koncu, ki je klic sam, saj je član osebja.

V vseh teh čudnih dogajajo med časom Michael Jackson naj bi umrl, da ko je bilo ugotovljeno, s tem Iluzoran Zdravnik, da ko je bil dokončno pomaga bolničarjev, verjamemo, da ni bilo dovolj časa za "načrt" za Fake lastno smrti, ki jih je treba izvršiti. Dejstvo, da je Dr Murray zavrnil podpis Michael Jackson's mrliškega lista in pobjegoše sceni takoj po paramedicinski levo s telesom, je izredno nevaren. Mogoče je bil na vso stvar. Njegova plača naj bi bila več kot 150.000 $ na mesec ($ 1,8 milijona EUR na leto) ne omenja "dodatki", ki bi lahko bila ponujena potem, ko je "parcela" je bilo zaključeno.

Obstaja pa tudi dejstvo, da je samo nekaj tedni, ko je napoved, da Michael's "To je to" Tour je treba zamudo, njegovi predstavniki so bili zelo hitro, da odpravijo kakršne koli govorice o zdravstveni problem pa je vzrok.

Imejte v mislih tudi, da pri starosti 50, Michael Jackson ni imela predhodno stanje srca in je rekel, da je "slika zdravja", kakor je uvježbavala za svoje koncerte, ki so bili prvotno nastavljena na začelo julija tega leta.

Za nosilce, da se zavarovanje za London kaže, Jackson doživela štiri ure s fizično neodvisni zdravnik to pomlad. Rand Phillips, izvršilni direktor koncert promotorjem AEG Live, je dejal, da je zdravniški pregled razkril "vprašanja, kar ni."

Drugo naključje je v zvezi s Michael Jackson's obsedenosti z "The King Elvis Presley, v kateri je šel tako daleč, da poroči svojo hčer le, da je on šel tako daleč, da mimick svojo 'smrt'?

Elvis Presley je umrl 16. avgust 1977 v kopalnici v Graceland. Ko so našli na tleh v kopalnici, Elvis je bil rushed v bolnišnico, kjer je bil uradno izrazite mrtev. V Mrtvozornik zapiše vzrok smrti so srčna aritmija.

Michael Jackson's avtopsije je bilo izvedeno s strani Los Angeles county Razčleniti in enkrat toksikologiji poročila zaključena, smo povedali, da bo razkrila pravi vzrok smrti in dokazov za kakršno koli prekrsaj igro. Seveda se bo proces v okviru popolne zaklep in vse slike, pritisnite ali medijske pokritosti bodo filtrirana ... kako prikladno.

Bomo videli, kaj bi radi, da nas vidijo. True ali drugače.

Navdih Michael Jackson? Start svoj Record Label in živeti življenje a Rockstar.


Tags: Conspiracy, Death Hoax
Objavljeno v Conspiracy Theories, Hoax Death, Govorice | Komentarji (40)

40 Responses to "Michael Jackson's Death je Hoax"

  1. Jon pravi:

    Mislil sem, da sem edini. to je vse tako setup. Tudi on je imel zadnjih predmetov, ki so preveč dražbi, ki se niso prodali tako velik. Potem se gibljejo vozički na dva dni je nekoliko hitro.
    Ta družina je bila vedno tesno.

  2. Robert pravi:

    TAH I COULDENT BELIVE, da je mrtev SO Mislil sem, da je DO SOME hoax prodati več ALBUMI

  3. Al Soldano pravi:

    Im 'vesel Michael Jackson umrl. Jaz sem tudi vesel, da mislite, da vaše neumne teorije zarote.

  4. Jon pravi:

    Bil sem spomnil, da je veliko denarja v zamrznitev in oživitev znanosti, cryo?

  5. MJ 4eva pravi:

    You are sooo desno! njeno ni ga na sliki .. celo hoax smisel! HES ni mrtev!

  6. Suzanne pravi:

    Jaz sem vesel, da nisem edini, ki misli, da somethings Samo ni sešteti. Na eni strani, njegovih zadnjih dražba za odprodajo nekaterih paraphinalia, zdeti se v obstati zelo remenicent princese Di, in kako se oblači na javni dražbi (za dobrodelne namene, ki niso osebni dobiček), samo preden je umrla. Skoraj, kot da je stran od njene knjige. Na drugi strani, so video na osebo v helecopter zdi, da sedi gor. Ko že govorimo o tem, kdo za vraga dobiva helecopter v zrak dvigalo jih v mrtvašnici? Air dvigala za emegency nego, popolnoma sem dobil, vendar v mrtvašnici? Puh-lease! To ni tako kot je hotel biti bolj mrtev, če bi morali čakati v prometu.

  7. Billy pravi:

    Je to oče, ki je pravkar izgubil svojega sina? On je občutek VELIKE? Joe Jackson tukaj izgleda, kot da ve, da njegov sin je še vedno živ ...

    Glej tu | Michael Jackson Hoax Death Videos

  8. Guy pravi:

    V Združenem kraljestvu je bilo nedavno ugrabitve otroka, ki se je izkazalo za hoax - lahko pega je milja izključite iz matere intervjujev - ne samo čustveno dovolj.
    Same with Joe Jackson - manj kot teden dni in da je daje intervjuje na rdeči preprogi - no chance.
    To je zelo priročno in načrtovanih - on nikoli ni bil tekoč, da se lahko do 50 datume.
    Tudi metati v da "umrli" na 25. junij - ugovarjajoči datum v letu, na drugi veliki heroj svojega - James Brown (25. december) in umirajo na enak način, kot Elvis Presley.
    To je tip, ki je "spodrsnilo v tuš", tako trudile, da bi v svojo sojenja - vrste Obest moj 6 let stari bi pull. To je tisto, kar je Michael - otroka. Tlak je dobil preveč in mu torove .. vendar tokrat zdrsa pod tušem ne bi bilo dovolj.
    SAMO vidik je, da me mislim, da bi lahko umrl je avtopsije - in celo, da začne iskati nekaj Lakrdijaški zdaj.

  9. Jeanine pravi:

    Želel bi komentar na sliko Michael Jackson Ingo ambulante.
    Čeprav jaz se strinjata, da ta stvar je način "izklop", moram reči, da mislim, da se mu na fotografijo. Ali je bila vsa velika dejanja ali ne bomo nikoli vedeli.

  10. Rickster pravi:

    whos in tip, ki je vložil 911 klic? .... kako priti nihče ni govoril z njim .... zakaj ni on rekel, da je bil g. Jackson namesto "prijateljski 50 let«, ko mu je govoril, da je dispather ... ?

    in v Bet nagrade ... ko Joe Jackson (a očeta, ki pravkar izgubil sina) je bil zaprošen, ... "Kakšni so vaši načrti naslednjo"? ... .. namesto da bi rekel ... "Mi smo za pokopam svojega sina" on spodbuja njegovo novo Nalepka namesto ??

    To je vse čudno .... Spomnim se nekaj časa nazaj ... uprizoritvenim njegovi smrti se je štela za rumored ... če kdorkoli moči in bo naredil svoje ... MJ.

  11. Susy says:

    Da od dr MJ's-on ni niti vedel, da MJ na besedo udarec mu na prsih, da bi srce, da grem in ga na mehko posteljo instaed. Zakaj ne bi rekli, da je MJ na 911 in prosim za vse rescuscitarion opremo. Bodisi je bilo namerno smrti ali dr & AEG je to, da se zavarovanje noney, AEG zaposlena, da kvak.

  12. Anne pravi:

    2 majhne točke:

    1. če klicanih številk 911 in dejal, da je Michael Jackson je umiral ... sem prepričan, da bi se odzvali "ja prav .. aprils bedak! ... * visi gor * "

    2. Michael Jackson in njegov oče, ne tako kot vsak drugi, Joe Jackson je navedla nekaj leti, da ni imel Michael več kot njegov sin, in Michael Jacksons bo rekel, da je domnevno Michaels otroci ne bi smeli prebivajo s starši Michaels vendar varuškami . - Bi lahko bil razlog, zakaj Joe ni opustošena.

  13. Brad Matosky pravi:

    Vau ... Pazi, da je video enkrat. Telesa ne premakne, je helikopter zavija in izklop daje vtis, da je glava "dviganje". Kamera z vidika spreminjajočih se kota helikopterja je videti, da način.

    Vse 911 klice kot resna. Torej tudi, če pokličete 911 v Clevelandu, in rekli, da je LeBron James odziva, bodo prikazali. Enako z vsemi slavna ali ne Celeb.

    In v njem sliko carted, ti povem, da je njegov nos "izgleda normalno"? Ali si retardiran? Poglej še enkrat, in boste videli, kako ravno pred njegov obraz je.

    Rad imam dobre zavjeru toliko kot naslednji fant, ampak ima vsaj nekaj boljšega materiala, da bi trdno podlago za to.

  14. Lidiya pravi:

    dang to smisel!
    Upam da ni mrtev:]

  15. MJ ljubimec pravi:

    zdaj v moji VAAT i ne želim verjeti, vse to in jaz bom poskusil, ampak da pic s mj gredo v rešilca samo izgleda mj preveč za mene. in razlog mislim uzeše Soo dolgo skladen MJ, da je mrtev, ker je bil v surgry na in so bili poskuša rešiti svoje življenje. vendar je način njegovega očeta, ki se je nekako šel zame sum, da MJ ni zares mrtev. njegova mati je vse otroke, da bi jim ohranjanje stikov s svojimi dan, ko je nekaj drugega, ali če lahko on bo spodbuda za njih. vendar ta smrt je zelo skrivnostno smrt. in nato tudi mj je zelo znan po vsem svetu. kako lahko kdo ne reconize njim. i dont know. vendar upam, kaj vam je vse razmišljanje je res. in sem ganna poskusite verjeti, da se vse te boli iz mojega srca in da sem lahko ustavite v solzah Soo veliko. Bog z vami, če vsak mj ste mrtvi ali živi in i love you soo veliko in ti so, in vedno bo najboljša doslej.

  16. Rickster pravi:

    je kdorkoli slišal, kjer za vraga je Oprah v vse to ?????

    Št tributes ... nobenih pripomb .. nič?
    Ugotavljam, da res čudno ... vsak je rekel nekaj MJ ... ampak Oprah? ... Če kdorkoli ve kako drugače popravite me!

  17. ladylee1979 pravi:

    Lahko sem samo vprašati WTF ANY moraš storiti z vsem tem tako wot ona razgovor michael, wot o njegovi najboljši prijatelj Elizabeth Taylor shes preveč devasted še domnevno pripombe, in večina tistih, ki pripomb o zvezda ima vse padlo ven z michael na neki točki ali drugi uri geller, Paul McCartney, David gost celo svojo braću Berry Gordy vse wasn't o govoreči izrazi z zvezdicami pred njegovo smrtjo

  18. Susy says:

    None of it makes sense, če menite, Michael Jackson zaposleni "vztrajal" a Dr treba z njim gor in dokler Uk turneje je konec. MJ was a Narcista-Perfekcionista, zakaj je potem šel in prevelikega sebe, zagleda veliko sicker v času poskusov zlorab. Zakaj bi on dobil sam fit in da videi, če je bil tekoč nato potegnite vtič v končni način, zakaj ne iti in živeti povprečno življenje in pozabi touring, je to zato, ker je skrbel Naslanjati svojega življenja in z načinom življenja in zdaj želel, da bi več denarja za svoje otroke. Njegovi otroci videti srečna in zdrava, da njegov kredit .. Našel sem ga čudno, da so poročila o njegovi smrti je prišla na TMZ & druge medije, preden je bila potrjena & TMZ so rekel, da je mrtev, ko je bil na poti v bolnišnico. Ali je nekdo v njegovem taboru leak to obrniti pozornost v bolnišnico in osredotočenost izven hiše. Kako bi Janet Jackson voziti v svoj dom naslednji dan & odvzela njegov Nagrajeni imetak kadar št Will obstaja ali je bilo brati. Ko oseba umre morate počakati, preden bo branje kaj je dotaknil! kako so njegovi najbližji sorodstveni bi jo videti na odru in se tako Stoičen! to je vse čudno. Če kdorkoli lahko ponaredijo da je lahko in so imeli dvojni kdo O / D. Jaz pošteno upanje Činio je ponaredek. Če ne nekdo je v velikih težavah, za njim ne podpirajo.

  19. Jasmina pravi:

    Sem že našel to spletno stran prek druge povezave in danes ima le opazoval helikopter video. Mislim, da lahko dejansko vidimo, da je telo giblje in tudi je temen trak, ki je diagonalno okrogle telesa prihaja razveljaviti. Ali je kdo drug opazil, da? Želim verjeti Michael je živ in tudi, ker niso nehali jokati, ker sem slišala o njegovi smrti. Imam tudi ni ustavilo razmišljanje zadnjih nekaj dni o tem, kako je toliko napak da od 911-klic. Zdi se, da obstaja preveč "napak" za Michael smrti biti res. Toda, jaz sem samo špekulacij. (Ne v vrstnem redu)

    1, ki je 911, da se telefonski klic?
    2.Wasting 30 minut pred 911call je bilo?
    3. CPR postopek ne bi bile opravljene na postelji. Obdobju.
    4.There Zdi se, da je veliko zmede v zvezi s prvim Razčleniti in drugi "neodvisni avtopsije's". Prva avtopsije vzel nekaj dneh, ki se sklene katerih rezultati so bili zabeleženi v medijih. To je zdaj poročajo, da je "ponaredek". Še vedno ni novic o drugem "avtopsije"
    5 zakaj njegov zdravnik iti 'manjka', kakor so navedeni v medijih?
    6 Zdravnik ni podpisala smrtno potrdilo.
    7. najbolj zgovorno vseh pomanjkljivosti. . Joe Jackson naj bi bila "žalujem" očeta, ki je pravkar izgubil sina, zakaj je v taki visoki žganja? Ali je to res oče, katerega sin je pravkar umrl samo 6 dni nazaj! Št solze, št čustvo. Je veliko bolj zainteresirani za spodbujanje njegove nove evidence družbe in se izogne večino vprašanj o smrti svojega sina! Nekaj ne sešteti. Če je eden od mojih otrok je umrl, jaz bi se popolnoma opustošil in biti zdrobljen ženska.

    Preveč vprašanj in premalo odgovorov.

    Osebno sem bil v molitvi in v upanju, da Michael še živa, in tudi če je ne bi Ozlovoljiti me, če želite izvedeti njegove smrti je bil hoax. V bistvu, jaz bi se ekstatične! Tako dolgo, kot je zdaj lahko najdete mir v svojem življenju, v katerem je tako bogato zasluži.

  20. Lila pravi:

    O moj bog! Ali si retardiran? Res ne verjamem vse to kaj? To je tako žalostno, vendar se soočajo ljudje on umrl. Št zavjeru tukaj. Tudi Jim Morrison, Elvis in John Lennon sta tudi mrtev. Sedaj pa vas prosimo, da ne začnete igrati svojo evidenco nazaj iščete sledove.

  21. Jon pravi:

    Če si ogledujete fotografijo oseba izgleda veliko manjši kot Michael ima veliko temnejša koža in tudi mi izgleda skoraj azijskih izvora kot phillipino ali tajski nikomur videli to?

  22. Jon pravi:

    Koliko domov posnetkov se bo padec iz nekaterih omari. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 pravi:

    njene očitne zakaj njegov oče isnt kažejo čustvo michael Težavah očeta in celo levo od njega bo isnt Joe je bolje, da ne kaže nobenih čustev, ker če bi pokvaril v solzah im prepričani, bi se veliko ljudi kliče mu rekel lažnivec je bilo vse za pokazati, ko vsi vemo hadnt jih govorijo v letih najmanj Joe isnt o na debel pretvarjam, tudi ta 2. avtopsije Šegačiti več storiti z družino poskušam najti nekoga, ki bo kriva za skrivanje lastne krivde, da didnt stop Michaels zlorabo tablete, zakaj vztrajati na michael ob dr Murray z njim ves čas? njene očitne odvisnikov bo storila ničesar, in je želel trgovec na strani 24 / 7 tako, da govorim, sem tudi prebral, da je Michael bil priča, da je treba gledati prehodu Mehika Podstanar četrtek pozno ponoči pa presenečenje presenečenje priče želite ostati annonymas in če obstaja kakršen koli dvom je bil v policijskem misli, da je on živ in brcaš bodo omenjene tako, da sedaj, in theres nič več na tem svetu želim pravico zdaj slišati besede, to je bil hoax michael je živ in brcaš id nikoli ne sme biti jezna in bi se čez luno slišati te besede love u mikrofon xxx

  24. MyBelovedMJ pravi:

    Oh, moj Jahve! Ne morem belive da Michael actuelly je klon sebe .. prijatelj HIS, ki so imeli surgury, da so videti bolj kot Michael je prijatelj rekel. In je pogledal nekako kitajščina. To je razlog, da so bili včasih nosim masko ... OH Bog. Kaj za vraga to pomeni. Michael je še živ? Videl sem ga v video na eno od druge strani na tej strani .. Ne morem verjeti, da

  25. MyBelovedMJ pravi:

    Im Povem ti zdaj. To sliko MJ v abulance. IS Fake

  26. heisalive pravi:

    ladylee, ste popolnoma na ciljne vse si rekel, sem prebral vaš post z velikim zanimanjem, yes yes yes in je moj odgovor na to! Jaz

    Michael Jackson pretrpel, ramen in rodi polni obremenitvi, ki je prepričljivo za vsako človeško bitje, twiceover obdavčevanja na rahli ranljive duše, da je. Ljudje težijo k temu, da pozabi vse to in samo prikaz "Moonwalking performer" v njega in ne slabe ljudi, katerih celotna groteskni videz je bil glasen klic na pomoč, da Nihče ZASLIŠANJA ALI odgovoril! ?

    Joe Jackson, starega človeka, je najrevnejši izgovor za bitje iz pit za vraga, je pogled v njegove oči mi je willies! "Pare"

    Tukaj je človek, čigar ljubezen je denar "vznemirjenje" vse zlo in ga ne morejo dobiti dovolj je, relentlessly molži je Michael Jackson cashcow kaže NO čustva ali žalost svojega sina domnevno poteka.

    Joe Jackson bodo nekega dne morali, da odgovarja za sodnika in visoko zmogljivo ne more pobegniti od, vendar worseover, bo moral plačati tako visoko ceno (in vroč!), Za kar je naredil, da te otroke človek: Michael Jackson ...

    Lahko vsakdo, vsakogar na vseh! Michael Jackson kriva za počivališča svoje "smrti" v obupno ponudba za pobeg vse th madess in pobegniti od vsega? Mislim, da ne!

  27. suzz pravi:

    tudi lahko resnično belive da je še živ ... i pusto moer za to je ... ampak veliko stvari doesnt sešteti in doesnt smiselno in kaj ne ... kot, da slika michael v amblunce .... je lahko mu pa im noty prepričani ive preizkušen o vrsti primerjati ... in ne morem reči, če je ali isnt ... .. in v posnetku, ko se njegova "organizacija" se v helikopterju ne zgledam kot je premaknjena ali glavo dvigne ... ... ampak je kdo od vas fantov gledal njegov spomin, ko paris svojo hčer prišel in govoril ... ona AWS srce lomljen in pade razen jokati ... ... da se mi to zdelo resnično .... zakaj bi jokala je všeč?

  28. MyBelovedMJ pravi:

    Nihče ni dovoljeno kriva Michael "če Lažne lastno smrt." In tisti, ki ste želeli obdržati judgeing njega ali Blameing mu lahko da za vraga zdaj. Res razumem, zakaj bi to naredil. Vse je vedno želel nekaj miru. Nihče ne more biti edini razlog za to. Michael I ljubim več

  29. MyBelovedMJ pravi:

    Je kdo slišal, za njegovo zasebno lastnoročni dnevnik se našli?

  30. He.is.alive pravi:

    MyBelovedMJ: Preden znova grozi nikomur z retoriko kot: "če lahko pojdi k vragu", ker navedeni dejstva / mnenja ne sme udariti vaše domišljijsko, PRVA izkoristijo sami kaj "hudiča" je vse o tem:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  31. niccih pravi:

    Spoštovani kolegi MJ fans
    Mislim, da je MJ bo ponosen, da so pripombe o tej strani, so tiste, ki ne sprejme kaj medijih govori po nominalni vrednosti.

  32. Angel36 pravi:

    Ne mislim vsakdo svoje čudno, da je njegova dragi prijatelji, kot Elizabeth Taylor in Diana Ross in tudi Liza Minelli ima lastno spletno stran in na noben od spletnih strani obstaja v memorian od mj.
    Mislim, da je najboljši prijatelji bi naredil, če izgubi svoj prijatelj.

  33. Angel36 pravi:

    In tako sem na mestu Macauley Culkin in Kristusa Tucker in ni mogoče najti okrog v memorian od mj.

    Čudno je, ne!

  34. supermom75 pravi:

    je rekel da ni bil zasvojen z drogo in ni bil Michael bi nikoli uporabo drog, kot da sem še vedno menite, da je to naredil z zavarovanjem terjatev in verjamem, njegova družina se na to vzrok, da navaja, ne bodo zajete, če je matrice za natrual povzroča in jih bo treba zajeti, če bo umrl od prevelikega odmerka drog Voham nekaj ni dobro, in v tistih, video, če je res dobro pogledal, kot je spal, zakaj ni odprto Kovčeg še vprašanje je lahko bile ogrožene v to hoax i am res vesel, da si mi pokazala ta vzrok in ne spomnite njegove družine kdaj tryint o Spravite ga dol drog človek kaj je Jackson družino gre za njegovo ime

  35. supermom75 pravi:

    evryone tipa v to iskanje jackals tesnem na jackson vsi tri od Bakica za snemanje šefi in komaj videla mamo so cashing v michael če je živa je bolje, pridi hitro povzroči thekids so v nevarnosti, od vsakogar, kot vidim in njegove družine le hoče svoj denar niso jutro in njegova mati prenehati njihovo varovanje in vse podobne michael Vprašal jo tudi jaz ne razumem, zakaj bi mi to Michael

  36. Andrea pravi:

    Zakaj so ljudje tako zaskrbljeni glede tega, kdo je otrok bo šel? MJ, saj očitno ni mrtva, se bom moral iti z njim v obe smeri. Vendar pa v nobenem primeru, ko je skrbništvo boj se dogaja, če so otroci dovolj stara - se vprašajte, kdo so otroci želijo biti z. Razen če so premladi, da same odločijo. Torej, uh, ja. Samo pravim.

  37. MyBelovedMJ pravi:

    Niccih. Slišim te. Mislim, da Michael bi ponosna, da je dobro. Vedno je hotel ljudi, da pogled na dejstva, ne pa poglej kaj medijev je rekel. Ker je bil vedno BS. Tako kot te dni

  38. niccih pravi:

    Hvala MyBelovedMJ. To je preveč slab MJ je tako narobe razumela, ko je prišel do širjenja brezpogojno ljubezen skozi ves svet poln negativnosti.

  39. bghoppy pravi:

    he.is.alive, da je povsem nepotrebno. Ali v istem tisti, ki so objavljene povezave na spletne strani fundamentalističnih krščanskih z doc kdo videl MJ zapušča UCLA? Kaj pa mi vsi osredotočiti na dejstva in resničnost življenja tukaj na Zemlji. (da ne omenjamo hinavščino pri presojanju drugih, metanje kamenja in kaj ne)

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.
Copy Protected z Chetan je WP-CopyProtect.