La mort de Michael Jackson és un hoax

26 de juny, 2009
per admin

Michael Jackson adoptades per paramèdics

¿No és interessant que el dia que Michael Jackson es va informar que han mort, diversos altres informes d'altres "persones famoses" que han mort també han sorgit.

Altres famosos com Jeff Goldblum, Harrison Ford, i Tom Hanks també s'han reportat que han mort, però, tots aquests informes es diu que són falses, així que el que hi ha proves reals que el "rei del pop" ha mort, a més des de la fi de dir-d 'un grapat de persones que podria haver estat fàcilment a part de tota la conspiració!

Si vostè pren una mirada acurada a la imatge que suposadament es va afanyar Michael Jackson en una ambulància mentre els paramèdics es desesperadament tractant de reviure ell, et donaràs compte que la cara sembla ser molt dissímils a Michael Jackson de la tarda. El nas sembla massa "normal" i no sembla haver cap prova de la cirurgia plàstica en els ulls que ha estat tan evident en tots els altres de Michael imatges que hem vist en els darrers dos anys.

Hi ha la saga en curs en relació amb el misteriós metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, que diu que acaba de passar a peu i en trobar la mort a prop de Michael Jackson en el seu llit ». Aquest mateix metge es diu que ha realitzat la RCP al llit (que és completament inútil, ja que qualsevol persona amb una base knoweldge de la primera ajuda que necessita saber una superfície dura per sota del cos per ser efectiu), i van esperar mitja hora abans de cridar 911, i ni tan sols acabar de fer la crida a si mateix, ja que era un membre del personal.

Durant tots aquests estranys successos en el temps entre Michael Jackson suposadament mort, quan va ser trobat per aquesta il lusori metge, quan finalment va ser assistit per paramèdics, creiem que hi ha temps suficient per un "pla" a la seva pròpia falsa mort per ser executats. El fet que el Dr Murray es va negar a signar Michael Jackson el certificat de defunció i va fugir de l'escena immediatament després de l'esquerra paramèdics amb el cos és molt sospitós. Potser va ser en el tot. El seu sou s'al lega han estat més de 150.000 dòlars per mes (1,8 milions de dòlars per any) per no parlar de qualsevol bonificacions, que s'han ofert després de la "trama" es va acabar.

També està el fet que només fa unes setmanes, quan l'anunci que Michael 'Aquest és' Tour es retardar, els seus representants van ser molt ràpida la supressió dels rumors d'un problema de salut és la causa.

Tingues en compte també, que als 50 anys, Michael Jackson no ha tingut abans de cor i es diu que una "imatge de la salut", com ell assajava per als seus concerts, que van ser establerts originalment per llançar el juliol d'aquest any.

Per tal de que els promotors per a obtenir l'assegurança de la mostra de Londres, Jackson es va sotmetre a una física de quatre hores amb un metge independent aquesta primavera. Rand Phillips, director executiu de la promotora de concerts AEG Live, va dir que els exàmens mèdics al descobert "no hi ha problemes en absolut."

Una altra coincidència és pel que fa a l'obsessió de Michael Jackson amb "El Rei" Elvis Presley, en el qual va arribar a casar-se amb la seva única filla, per la qual cosa també ha anat tan lluny com per mimetitzar seva "mort"?

Elvis Presley va morir el 16 d'agost de 1977 en el bany a Graceland. Després de ser trobat en el pis quart de bany, Elvis s'afanyen a l'hospital, on va ser oficialment declarat mort. El forense va registrar la causa de la mort com arítmia cardíaca.

Michael Jackson de l'autòpsia s'ha dut a terme pel metge forense del comtat de Los Angeles i una vegada que l'informe de toxicologia s'han completat, se'ns diu que revelarà la veritable causa de la mort i les proves de qualsevol joc brut. Naturalment, el procés es completa en virtut del bloqueig i les imatges, o la cobertura dels mitjans de premsa es filtra ... com convenient.

Anem a veure el que ells volen veure. Cert o no.

Inspirat per Michael Jackson? Comenceu teu Companyia discogràfica i viure la vida d'un rockstar.


Etiquetes: conspiració, mort hoax
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors | Comentaris (47)

47 Respostes a "La mort de Michael Jackson és un hoax"

  1. Jon diu:

    Vaig pensar que era l'únic. tot això és tan configuració. També hi havia elements recents que anava massa subhasta que no es ven tan gran. Llavors el moviment de camions en dos dies és una mica aviat.
    Aquesta família ha estat sempre ferma.

  2. robert diu:

    TAH I belive COULDENT que estava mort, així que vaig pensar que era hoax ALGUNS FINS PER VENDRE MÉS ÀLBUMS

  3. Al Soldano diu:

    M'alegro de Michael Jackson va morir. També me n'alegro que vostè creu que la seva estúpida teoria de la conspiració.

  4. Jon diu:

    Se m'ha recordat que posar un munt de diners en la congelació i reactivar la ciència, la criopreservació?

  5. MJ 4eva diu:

    Esteu sooo dret! no és ell a la foto .. tot engany té sentit! hes no ha mort!

  6. Suzanne diu:

    M'alegro de no sóc l'únic que pensa que somethings simplement no quadren. D'una banda, la recent subhasta de vendre alguns paraphinalia, semblava ser molt remenicent de la princesa Di, i com es subhasten vestits (per caritat, no de lucre personal), just abans de morir. Va prendre gairebé com una pàgina del seu llibre. En un altre lloc web, que han de vídeo de la persona en l'helecopter sembla seure. Parlant d'això, que l'infern és un helecopter aire a aixecar a la morgen? D'aire per aixecar emegency atenció, estic totalment d'arribar, però a la morgen? PUH-ARRENDAMENT! No és com que anava a ser més morts que van haver d'esperar en el trànsit.

  7. Billy diu:

    Es tracta d'un pare que acaba de perdre el seu fill? GRAN se sent? Joe Jackson es veu aquí com ell sap que el seu fill segueix viu ...

    Aquí veiem | Michael Jackson hoax mort Vídeos

  8. Guy diu:

    Al Regne Unit hi va haver un recent segrest de nens que va resultar ser una falsa alarma - in situ que podria enlairar d'una milla de la mare entrevistes - no només emocional suficient.
    Mateix amb Joe Jackson - menys d'una setmana i està donant entrevistes en la catifa vermella - sense oportunitat.
    Això és molt convenient i previstes - que mai no havia de ser capaç de fer 50 dates.
    També llançar que "va morir" el 25 de juny - s'oposen a la data de l'any a un altre gran heroi de la seva - James Brown (25 de desembre) i morir de la mateixa manera que Elvis Presley.
    Aquest és el tipus que "relliscat a la dutxa" per lluitar perquè sigui al seu propi judici - el tipus de broma meus 6 anys d'edat, es retiraria. Això és el que Michael és - un nen. La pressió d'aconseguir massa i que es dobla .. però aquesta vegada llisca a la dutxa no seria suficient.
    L'únic aspecte que em fa pensar que podria estar mort és l'autòpsia - i fins que comença a semblar una mica ridícul ara.

  9. Jeanine diu:

    M'agradaria fer un comentari sobre la foto de Michael Jackson Ingo l'ambulància.
    Encara que estic d'acord que tot això és així "off", he de dir que crec que és ell a la foto. O no era tot un gran acte o no anem a saber mai.

  10. Rickster diu:

    el tipus i la 911 que va fer la trucada? .... com és que ningú ha parlat amb ell .... per què no li diuen que va ser el Sr Jackson en lloc de "un senyor de 50 anys d'edat" quan ell estava parlant a la dispather ... ?

    i en els premis d'apostes ... quan Joe Jackson (un pare que acaben de perdre al seu fill) se li va preguntar ... "Quins són els teus pròxims plans?" ... .. en comptes de dir ... "Hem d'enterrar el meu fill" que promou el seu nou lloc d'etiquetes ?

    Tot això és estrany .... Recordo un temps enrere ... en escena de la seva mort es va considerar rumoreja ... si algú pot i ho farà ... seva MJ.

  11. Susy diu:

    Que el Dr d'MJ's-que ni tan sols sabia per mantenir MJ cops en el pis a ell en el pit, per la qual cosa el cor i posar en marxa el va posar en un llit suau insta. Per què no diuen que va anar a 911 MJ i si us plau porti tots els rescuscitarion equip. O bé es tractava d'una mort deliberada o el Dr AEG i ho va fer per obtenir l'assegurança noney, AEG empleats que curandero.

  12. anne diu:

    2 petits punts:

    1. si vostè marca al 911 i diu que Michael Jackson estava morint ... Estic quasi segur seria la de respondre "sí dret .. aprils tonto! ... * penja * "

    2. Michael Jackson i el seu pare no li agrada l'un a l'altre, Joe Jackson ha declarat fa uns anys que no tenia com Michael i el seu fill, i Michael Jacksons s'està dient que suposadament Michaels nens no han de quedar-se amb els pares, però Michaels mainaderes . - Podria ser la raó per la qual Joe no està devastat.

  13. Brad Matosky diu:
    de

    Wow ... Mira que el vídeo de nou. El cos no es mou, l'helicòpter s'està convertint i dóna la il lusió de que el cap és "aixecament". L'angle de la càmera amb el canvi d'angle que l'helicòpter fa que sembli d'aquesta manera.

    Totes les trucades al 911 seran preses de la forma greu. Així que fins i tot si vostè truca al 911 a Cleveland, i dir que Lebron James és que no, que segueix apareixent. Mateix amb qualsevol celebritat o no celeban.

    I en la imatge d'ell que es carte a terme, vostè diu que el seu nas "sembla normal"? Ets endarrerit? Examinar de nou, i veurà com el seu rostre contra el pis que és.

    M'encanta una bona conspiració tant com el proper noi, però almenys tenen alguna millor material per fer una base sòlida per a això.

  14. Lidiya diu:

    Dang això té sentit!
    Espero que no és mort:]

  15. MJ amant diu:

    ara en la meva HAART Vull creure tot això i vaig a intentar-ho, però que amb pic mj va en l'ambulància només s'assembla a MJ massa per a mi. i la raó per la qual jo crec que va tenir molt soo conforme mj que estava mort perquè ell estava en surgry i en el que estaven intentant salvar la seva vida. però la manera en què el seu pare està actuant que em vagi tipus de creure que MJ no és realment mort. i la seva mare està rebent els nens a deixar que ells potser mantenir-se en contacte amb el seu dia, mentre ell és que alguns poden ser més o va a enviar per ells. però aquesta és una mort molt misteriosa mort. mj massa i, a continuació, és molt conegut a tot el món. Com pot algú no reconize ell. no sé. però espero que tots el que estan pensant és cert. i estic Ganna crec que tractar d'aconseguir tot això fa mal del meu cor i el que puc deixar de plorar molt soo. Que Déu sigui amb vosaltres tots els mj que vostè està viu o mort i soo t'estimo molt i ets i sempre serà la millor mai.

  16. Rickster diu:

    ningú ha escoltat que diables és Oprah en tot això ?????

    No homenatges, no hi ha cap comentari ... .. RES?
    Em sembla molt estrany ... que tothom ha dit alguna cosa de Oprah MJ ... però ... si algú sap d'una altra, si us plau corregir!

  17. ladylee1979 diu:

    Puc demanar WTF FILLA té a veure amb tot això de manera wot es va entrevistar amb Michael, wot sobre el seu millor amic de Elizabeth Taylor shes massa devastada fins i tot a comentar que suposadament, i la majoria dels qui fan comentaris sobre l'estrella que havien caigut en desgràcia amb Michael en algun moment o un altre uri Geller, Paul McCartney, David convidat fins i tot els seus propis germans Berry Gordy wasnt tots parlant en termes de l'estrella abans de la seva mort

  18. Susy diu:

    Res d'això té sentit, si es té en compte Michael Jackson empleats "insistir" Dr ser un amb ell i fins Uk visita havia acabat. MJ-narcisista és un perfeccionista, per què ell i després ell mateix sobredosi, Esperava molt malalt en el moment d'abús dels judicis. Per què hauria de tenir el mateix ajust i fer vídeos, si anava a continuació, estiri el endoll en l'últim manera, per què no anar i viure una vida mediocre i oblidar-se de viatjar, és perquè es va ocupar limiten la seva vida i el seu estil de vida i ara volia fer més diners per als seus fills. Els seus fills veuen feliços i saludables, al seu crèdit .. Em va semblar estrany que els informes de la seva mort va sortir a TMZ i altres mitjans de comunicació, abans que es va confirmar i TMZ deien que era mort quan es trobava en el seu camí a l'hospital. Algú en el seu campament de fuites a la seva vegada l'atenció a l'hospital i atenció fora de la casa. Com podria conduir Janet Jackson a casa al dia següent i treure-li la seva preuada possessió, quan no existeix la voluntat o ha estat llegit. Quan una persona mor el que ha d'esperar abans de res Es lectura es toca! la forma com el seu germà més proper que podria aparèixer a l'escenari i ser tan estoics! és tot estrany. Si algú podria fals, ell podria i pot haver tingut un doble que O / D. Espero realment que va fer fingir. Si algú no està en un gran problema, per no donar suport a ell.

  19. Gessamí diu:

    Acabo de trobar aquest lloc web a través d'un altre enllaç i avui acabem de veure el vídeo helicòpter. Crec que puc veure que el cos s'està movent també la foscor i la corretja que va en diagonal tot el cos es desfà. Va fer notar que ningú més? Realment vull creure Michael és viu i bé, perquè no he parat de plorar des que va escoltar sobre la seva mort. També he deixat de pensar no els últims dies sobre com hi ha tants errors, ja que 911-trucada de telèfon. Sembla que hi ha massa "errors" de la mort de Michael per ser veritat. Tanmateix, estic especulant. (No en ordre de preferència)

    1 que va fer que la trucada de telèfon 911?
    2.Wasting 30 minuts abans de 911call es va fer?
    3. CPR procediment no s'han realitzat sobre un llit. Període.
    4.There sembla ser un infern d'una gran confusió sobre la primera i segona del forense "independent de l'autòpsia». Primera autòpsia va prendre una qüestió de dies que es va arribar a la conclusió que els resultats han estat reportats en els mitjans de comunicació. És ara que s'ha informat d'un 'fals'. Encara no hi ha notícies sobre el segon "autòpsia"
    5 ¿Per què anar al seu metge "desaparegudes" com es va informar als mitjans de comunicació?
    6 Doctor no ha signat el certificat de defunció.
    7.El més revelador de tots els defectes. . Joe Jackson se suposa que és un "dol" pare, que acaba de perdre el seu fill, aleshores ¿per què és tan alt que en els esperits? És això realment un pare el fill acaba de morir només 6 dies! No llàgrimes, no emoció. Ell és molt més interessats en la promoció del seu nou disc i l'empresa ignora la majoria de les qüestions relatives a la mort del seu fill! Hi ha una cosa que no quadren. Si un dels meus fills van morir, jo estaria totalment devastat i una dona trencada.

    Massa preguntes i respostes no és suficient.

    Personalment, he estat pregant i esperant que Michael segueix viu, i encara que sigui, no em molesten per saber de la seva mort va ser un engany. De fet, jo seria èxtasi! Mentre que ara poden trobar la pau en la seva vida, en què així ho mereix.

  20. Lila Diu:

    Oh my god! Ets endarrerit? De veritat no crec res d'això no? És molt trist, però s'enfronten a les persones que va morir. No conspiració aquí. Així mateix, Jim Morrison, Elvis i John Lennon també són morts. Ara, si us plau, no comença a jugar els discs cap enrere a la recerca de pistes.

  21. Jon diu:

    Si vostè mira la foto de la persona que es veu molt més petit que Michael té molt més fosca de pell i també que em sembla gairebé com d'origen asiàtic o thai phillipino ningú veure això?

  22. Jon diu:

    Quantes gravacions es casa va a caure d'alguns armari. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 diu:

    seva evident per què el seu pare isnt presentin emoció Michael agradar al seu pare i fins i tot li va deixar fora de la voluntat isnt millor que Joe no mostra emocions, perquè si s'hagués trencat en llàgrimes im segur hi haurà molta gent li diu mentider dient hi ha per a tots quan tots sabem que es parla a hadnt anys almenys isnt Joe, per la qual es pretén en gruixudes, també aquest 2 autòpsia alosa és més que veure amb la família tractant de trobar algú a qui culpar per ocultar la seva pròpia culpabilitat que didnt Michaels aturar l'abús de pastilles, Michael, ¿per què insistir que el Dr Murray amb ell en tot moment? seva evident addictes farà res i que volia un distribuïdor a la mà 24 / 7 per dir-ho així, jo també he llegit que Michael va ser presenciat per veure cruïlla de la mèxic hoste tarda dijous a la nit, però oh sorpresa els testimonis volen romandre annonymas i si hi ha algun dubte en la policia compte que estava viu i coleando que es diu el d'ara, i els theres res més en aquest món vull dret ara a escoltar les paraules es tractava d'una falsa alarma Michael és viu i coleando ID mai estar enutjat i seria més de la lluna per sentir aquestes paraules love o Mike xxx

  24. MyBelovedMJ diu:

    OH MY Jehovà! «No m'ho puc creure actuelly que Michael té un clon d'ell mateix .. un amic seu, que han tingut surgury, a mirar més com Michael, l'amic va dir. I ell va mirar una mica xinès. Per això, a vegades han estat l'ús de la màscara ... OH DEAR GOD. Què diables significa això. Michael és encara viu? Acabo de veure en un vídeo sobre una de les altres pàgines en aquest lloc .. No ho puc creure

  25. MyBelovedMJ diu:

    Im dient ja en aquest moment. Aquesta imatge de MJ al abulance. És fals

  26. heisalive diu:

    ladylee, que està absolutament d'acord en tot el que diuen, he llegit el teu post amb gran interès, i sí sí sí és la meva resposta a això! I

    Michael Jackson patit, espatlles i portava una càrrega completa, que és aclaparadora per a qualsevol ésser humà, twiceover impostos sobre una suau vulnerables que és l'ànima. La gent tendeix a oblidar tot això i només veure el "Moonwalking Performer" en ell i no l'ésser humà amb problemes, l'aparició va ser grotesc tot un fort crit d'ajuda que ningú sent o resposta! ?

    Joe Jackson, el vell, més pobre és l'excusa d'una criatura de la fossa de l'infern, la mirada en els seus ulls em dóna calfreds! "" "Calfreds" ""

    Aquí està un home l'amor als diners és la "emoció" de tots els mals i que no poden tenir prou d'ella, la treva de munyir Michael Jackson cashcow mostrar cap emoció o la tristesa del seu fill la suposada passar.

    Joe Jackson, un dia ha de respondre a un jutge d'alta i de gran abast que no pot fugir, però worseover, haurà de pagar un preu tan alt (i calent!) Per el que ha fet a aquest nen-home: Michael Jackson ...

    Pot algú, ningú en absolut! culpa de Michael Jackson en escena la seva pròpia "mort" en un desesperat intent per escapar de tots els madess i allunyar-se de tot? Crec que no!

  27. Suzz diu:

    així pot realment creiem que ell encara és viu ... i magra Moer que és ... però un munt de coses i afegir doesnt doesnt té sentit i el que no ... com que la imatge de Michael al amblunce .... podria ser, però l'important noty segur Ive intentat o tipus de comparar ... i i cant dir si o isnt ... .. i en el vídeo quan el seu "cos" està en l'helicòpter que fa semblar que moure o aixecar el cap ... ... però qualsevol de vostès veure seu monument a París, quan la seva filla es va acostar i li va parlar ... AWS cor trencat i va caure a part de plorar ... ... em sembla que real .... Per què ella plorar així?

  28. Happytomato diu:

    Ho sento, estic confós sobre les causes de MJ'death.
    Era addicte a les drogues? Segons Raymon Bain: no
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Mira també aquest altre vídeo
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ diu:

    A ningú se li permet culpar Michael "si fingió seva pròpia mort". I aquells de vostès que volen mantenir judgeing ell o Blameing ell, pot ser que a l'infern ara mateix. Jo realment entendre per què faria això. Tot el que sempre va voler la pau és certa. Ningú pot ser culpat per això. Michael T'estimo més

  30. MyBelovedMJ diu:

    ningú ha escoltat, del seu diari privat manuscrites que es van trobar?

  31. He.is.alive diu:

    MyBelovedMJ: Abans de qualsevol altra persona una altra vegada amenacen amb la retòrica del tipus: "es pot anar a l'infern" perquè els seus declarar fets / opinions que poden no trobar la seva fantasia, PRIMERA ús del que vostè mateix "infern" és tot sobre:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. ¡Per la seva informació!

  32. niccih diu:

    Hola companys de MJ fans
    Crec que MJ se sentiria orgullós que les observacions realitzades en aquest lloc web són dels que es neguen a prendre el que diu als mitjans de comunicació pel seu valor nominal.

  33. Angel36 diu:

    No crec a ningú estranya que els seus amics com la seva estimada Elizabeth Taylor i Diana Ross i Liza Minelli, fins i tot tenen una pàgina web pròpia i en cap dels llocs web hi ha un in memorian de MJ.
    Crec que els millors amics que faria si perd el seu amic.

  34. Angel36 diu:

    I també vaig buscar en el lloc de Crist i Macauley Culkin Tucker i no hi ha res que es troba sobre una de in memorian MJ.

    No és estrany!

  35. supermom75 diu:

    ella està dient que ell no era addicte a les drogues i no se li Michael mai utilitzar drogues com segueixo pensant que això té a veure amb la reclamació d'assegurança i crec que la seva família està en causa en que s'afirma que no seran coberts si natrual mor de causes i es van a sufragar, si mor d'una sobredosi de drogues i alguna cosa no olora bé i del vídeo en els que si es veia molt bé com estava dormint, per què no un taüt obert encara la qüestió que hagi estat objecte d'amenaces en aquest engany i am realment m'alegra que aquesta causa no em recordi a la seva família mai li tryint o aconseguir el que l'home fora de les drogues és la família Jackson fent del seu nom

  36. supermom75 diu:

    evryone en aquest tipus de chacales a la recerca de tancar en tres jackson tot el món, des de l'àvia als caps de registre i la mare estan penes vist cobrament en Michael si està viu millor que sortir ràpid causa thekids es troben en perill de tots, com puc veure-ho i la seva família només vol que els seus diners no estan al matí i deixar de protegir a la seva mare i tot com Michael li va demanar també que no entenc per què hauria de fer-ho a Michael

  37. Andrea diu:

    Per què hi ha gent tan preocupada com perquè els nens es van a? Òbviament des MJ no està morta, el que li va a ser en ambdós sentits. Tanmateix, en cap circumstància, quan una batalla de custòdia que està passant, si els nens són majors d'edat - que demanen que els nens volen estar amb. A menys que siguin massa joves per decidir per si mateixos. Així doncs, eh, sí. Simplement dient.

  38. MyBelovedMJ diu:

    Niccih. T'escolto. Crec que Michael se sent orgullós d'això. Ell sempre volia la gent a mirar els fets, i no veure el que estava dient als mitjans de comunicació. Perquè sempre va ser BS. Igual que en aquests dies

  39. niccih diu:

    Gràcies MyBelovedMJ. És una llàstima MJ va ser tan mal entès quan es tracta de difondre l'amor incondicional de tot un món ple de negativitat.

  40. bghoppy diu:
    de

    he.is.alive, que era totalment innecessari. Are o la mateixa que ha publicat l'enllaç al lloc fonamentalista cristià amb el doc que van veure sortir de la UCLA MJ? Què tal que tots es concentren en els fets i les realitats de la vida aquí a la terra. (per no parlar de la hipocresia al jutjar a altres, llançant pedres i què no)

  41. ejay5131 diu:

    pel que fa a l'ambulància de vídeo,

    És aquest el primer dia dels conductors ... per què necessitem 3 persones com ell rectors com a còpia de seguretat d'ell.

    Per què els nois en el negre s'adapti de manera casual que estan allà, ni tan sols la gent empenyent, ja que la pel lícula? No obstant això, assegurança d'intentar guanyar a l'infern Vete de persones quan MJ està deixant les oficines dels doctors i les persones que estan tractant d'obtenir fotos i coses així.

    Ningú sap per què està allà l'ambulància o per que, tanmateix, el tipus de rodatge diu que "no s'està segur si MJ és mort o no" com ho saben ells estaven allà per MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    després de veure que la part davantera del MJS casa té una forma rodona sobre la unitat Per què NECESSITAT DE TORNAR AMUNT l'ambulància ?????

  42. dinamita Diu:

    Yah per què didnt van al voltant de la rotonda en lloc d'invertir lentament?
    Bona trobar Ejay5131

  43. He.is.alive diu:

    Supermom: ¡no! Els nens no estan en perill, se li subestimar Debbie Rowe. Ella no em sembla que alguns Patsy va a peu per antics i veure a Joe a peu amb els seus fills, al contrari, ella va als músculs flexibles en aquest cas, si per cap altra raó, sinó a trucar a Joe Popp del bucle.

    Estic convençut que cap jutge concedirà la custòdia a un home 80 anys d'edat, que és un abusador de nens, que viuen una vida més aviat ombrívols amb noies i tots en el pecat la ciutat de Las Vegas, separat de la senyora i molt disposats a explotar, evidentment, aquests nois per la seva propi benefici, no va a ocórrer!

    Geraldo Rivera, mentre que el xou va sortir a l'aire a principis d'aquesta tarda, les notícies d'últim informe diu que Debbie Rowe i Jackson Grammar colpejar un acord que deixa a la custòdia Popp Joe Vete dóna bucle, aquesta pot ser una qüestió de la signatura oficialment els documents en aquest moment!

    Rendeixo homenatge a "sortir del meu camí" toba-dama Debbie Roweif mostrar la seva llautó i va assumir el poder com la mare biològica, de 2 d'aquests nens, segurament poc Cobija el benestar forma part de l'equació i que m'agradaria veure una jutge manipulació això, portar-lo a una estreta i enviar Popp Joe a Tombuctú per everymore adéu.

    Déu beneeixi a aquests nens, que es tracta de manera massa a tan primerenca edat ... ..

  44. supermom75 diu:

    mj mybeloved que és de navegació sweeti va ser el principal orador rendeix a ser vist en una ciutat tan Michael podria llocs PPL va fer pensar que era Michael perquè pogués fugir, si vostè mira voltant en línia que trobareu un munt de fotografies de navegació i Michael també va acudir a la Cimera Internacional Londres també crec que és part d'aquesta ocultant el que

  45. He.is.alive diu:
    de

    bghoppy: No és que jo no.

    Però FYI i per cert, sóc cristià i no m'avergonyeixo de Jesús ni l'Evangeli, ni cristianisme, tinc?

  46. MyBelovedMJ diu:

    Gràcies Supermom75

  47. ejay5131 diu:

    Estem tots d'acord que no és ell! Fes un cop d'ull, una bona Mire! Especialment en les celles.

    24 hores abans:

    http://image.examiner.com/imag sal ... .. (1). jpg

    Ambulància de fotos:
    http://showhype.com/story/ok_m son_cover ... .. /

    Miren la forma de les celles. La "ambulància MJ" ha celles que vagi a la dreta cap al pont del nas. El "assaig MJ" té celles això molt més enllà en (hi ha una gran diferència entre ells). Les celles són arquejades diferent. L'única forma de les celles podria reunir més a prop del pont del nas si s'està "empenyent les celles juntes" com ho fem quan es boig (no puc pensar en el nom descriptiu per a que en aquest moment.)

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.