Michael Jackson's Death er en Hoax

26 juni 2009
av admin

Michael Jackson har tatt Paramedics

Er det ikke interessant at den dagen Michael Jackson ble rapportert å ha dødd, flere andre rapporter om andre kjente folk som har dødd har også dukket.

Andre kjendiser som Jeff Goldblum, Harrison Ford, og Tom Hanks har også blitt rapportert å ha dødd, men alle disse rapportene er sagt å være falsk, så det faktiske bevis er det at "King of Pop" faktisk har dødd, bortsett fra si-så av en håndfull mennesker som kunne ha vært foruten av hele konspirasjon!

Hvis du ta en nøye titt på bildet som er ha Michael Jackson som rushet i retning av en ambulanse mens paramedics var desperat forsøk på å gjenopplive ham, vil du se at ansiktet synes å være svært disimilar til Michael Jackson for sent. Nesen, synes å være for "normal", og det synes ikke å være noe bevis for plastisk kirurgi til øynene som er så tydelig i alle andre bilder av Michael at vi har sett de siste par årene.

Det er den pågående saga i forhold til den mystiske Personlig Doctor av Michael Jackson, Conrad Murray, som sier at han bare skjedd å gå inn og finne Michael Jackson nær døden på hans seng. Denne samme legen skal ha utført HLR på senga (som er helt ubrukelig, som enhver person med grunnleggende knoweldge av førstehjelp ville vet du trenger en hard overflate under kroppen til å være effektive), og ventet en halvtime før du ringer 911, og hadde ikke selv havne gjør anropet selv, så det var et medlem av staben.

I løpet av alle disse merkelige goings på mellom gang Michael Jackson ha dødd, som da han ble funnet av denne illusorisk lege, som da han ble endelig assistert av Paramedics tror vi at det var god tid for en "plan" for å Fake egne døden skal utføres. Det faktum at Dr. Murray nektet å signere Michael Jackson's dødsattesten og flyktet scenen umiddelbart etter Paramedics igjen med kroppen er svært mistenkelig. Kanskje han var med på hele greia. Hans lønn ble påstått å ha vært over $ 150,000 pr måned ($ 1,8 millioner per år) for ikke å nevne noen "bonus" som har blitt tilbudt etter at "plottet" var fullført.

Det er også det faktum at bare noen uker siden, da utlysningen at Michael's «Dette er Det Tour skulle være forsinket, hans representanter var svært rask å oppheve noen rykter av et helseproblem som er årsaken.

Husk også at i aldersgruppen 50, Michael Jackson har ikke hatt noen før hjertet tilstand og ble sagt å være et bilde av helse "som han rehearsed for sine konserter som var opprinnelig satt til kick off i juli i år.

For arrangører for å få forsikring for London viser Jackson gjennomgikk en fire-timers fysisk med en uavhengig lege denne våren. Rand Phillips, konsernsjef konsertinfo promoter AEG Live, sa at medisinsk screening avdekket "ingen problemer overhodet."

En annen tilfeldighet er i forhold til Michael Jackson er enkemann med "The King" Elvis Presley, der han gikk så langt som å gifte seg med sin eneste datter, så har han også gått så langt som å mimick hans "død"?

Elvis Presley døde den 16 august 1977 i badet på Graceland. Etter å ha blitt funnet på badet etasje, Elvis was rushed til sykehuset hvor han ble offisielt erklært død. Den coroner spilt inn dødsårsaken som CARDIAC arrhythmia.

Michael Jackson's obdusere har vært utført av Los Angeles County coroner og når toksikologi rapportene er fullført, vi vite det vil avdekke den virkelige dødsårsaken og dokumentasjon av noe lureri. Selvsagt prosessen vil være under fullstendig låsing og eventuelle bilder, trykker du eller media dekningen vil bli filtrert ... hvordan praktisk.

Vi vil se hva de vil ha oss til å se. True eller på annen måte.

Inspirert av Michael Jackson? Start ditt eget plateselskap og leve livet til en Rockstar.


Tags: Conspiracy, Death Hoax
Posted in Conspiracy Teorier, Hoax Death, Ryktene | Kommentarer (47)

47 Svar å "Michael Jackson død er en Hoax"

 1. Jon sier:

  Jeg trodde jeg var den eneste. dette er så oppsett. Også han hadde nye elementer som gikk for auksjonen som ikke selger så store. Deretter beveger lastebiler i to dager er litt tidlig.
  Denne familien har vært stramt.

 2. Robert sier:

  TAH jeg COULDENT BELIVE HE var død så jeg tenkte han var OPPTIL NOEN HOAX å selge FLERE ALBUM

 3. Al Soldano sier:

  Jeg er glad for Michael Jackson døde. Jeg er også glad for at du mener at dum konspirasjonsteori.

 4. Jon sier:

  Jeg ble påminnet han legger mye penger i fryse-og gjenopplive vitenskap, Cryo?

 5. MJ 4eva sier:

  Du er sooo høyre! det er ikke ham på bildet .. hele hoax er fornuftig! HMS ikke død!

 6. Suzanne sier:

  Jeg er glad jeg ikke er den eneste som trodde at somethings hadde ikke legge opp. For en hans siste auctioning å selge av noen paraphinalia, syntes å være svært remenicent av Princess Di, og hvordan hun auctioned kjoler (for veldedighet, ikke personlig vinning) like før hun døde. Nesten som han tok en side av hennes bok. På et annet nettsted, har de video på personen i helecopter ser ut til å sitte opp. Snakker som, hvem i helvete får helecopter til luft løfte dem til likhuset?? Air løft for emegency omsorg, jeg helt få, men til likhuset?? Puh-lease! Det er ikke som han hadde tenkt å bli noe mer død hvis de måtte vente i trafikken.

 7. Billy sier:

  Er dette en far som nettopp mistet sin sønn? Han føler seg bra?? Joe Jackson ser her ut som han vet at hans sønn er fortsatt i live ...

  Se det her | Michael Jackson Hoax Death Videoer

 8. Guy sier:

  I Storbritannia var det siste barnet bortføring som viste seg å være en spøk - du kan få øye den en mil av fra mors intervjuer - bare ikke emosjonelle nok.
  Samme med Joe Jackson - mindre enn en uke, og han gir intervjuer på rødt teppe - ingen sjanse.
  Dette er altfor lettvint og planlagt - han var aldri kommer til å være i stand til å gjøre 50 datoer.
  Også kaster i at han "døde" på 25 juni - det motsatte dato i år til et annet store helten av hans - James Brown (25 desember) og dø på samme måte som Elvis Presley.
  Dette er fyren som "sklei i dusjen" så kjempet for å gjøre den til sin egen rettssak - hva slags prank min 6 år gamle ville dra. Det er det Michael er - et barn. Presset få står for mye og han kaster .. men denne gangen slipping i dusjen ville ikke være nok.
  Det eneste aspektet som gjør at jeg tror han kan være død er obdusere - og selv som begynner å se litt farcical nå.

 9. Jeanine sier:

  Jeg ønsker å kommentere bildet av Michael Jackson Ingo ambulansen.
  Selv om jeg er enig i at det hele er måten "av", jeg må si at jeg tror det er ham på bildet. Om det var en stor handle eller ikke vil vi aldri vite.

 10. Rickster sier:

  og whos fyren som gjorde 911 ringe? .... Hvordan kommer ingen har snakket med ham .... Hvorfor gjorde han ikke si det var Mr. Jackson i stedet for "a gentleman 50 år gamle" når han snakket til dispather ... ?

  og ved Bet Awards ... når Joe Jackson (en far som nettopp mistet sin sønn) ble spurt ... "Hva er dine neste planer? ... .. i stedet for å si ..." Vi må begrave sønnen min "han fremmer sitt nye Label stedet ??

  Dette er rart .... Jeg husker en stund tilbake ... oppsamlingsnøkkel hans død ble ansett å være ryktet ... hvis alle kan og vil gjøre det ... dens MJ.

 11. susy sier:

  At Dr. av MJ's-han ikke selv vet å holde MJ på gulvet thump ham på brystet, slik at hjertet ville komme i gang og satte ham på en myk seng instaed. Hvorfor gjorde de ikke si det var MJ til 911 & vennligst ta alle rescuscitarion utstyr. Enten det var en bevisst døden eller Dr. & AEG gjorde det for å få forsikring noney, AEG ansatt som snadre.

 12. Anne sier:

  2 små punkter:

  1. hvis du ringte 911 og sa at Michael Jackson var døende ... Jeg er ganske sikker på svare vil være "ja rett .. aprils tosk! ... * henger opp * "

  2. Michael Jackson og hans far liker ikke hverandre, Joe Jackson har uttalt noen år siden at han ikke har Michael som hans sønn lenger, og Michael Jacksons vilje er som skal si at Michaels barn ikke bør bo med Michaels foreldre men nannies . - Kan være grunnen til at Joe ikke er ødelagt.

 13. Brad Matosky sier:

  Wow ... Sjekk videoen igjen. Kroppen ikke beveger seg, helikopteret er å snu og gir av den illusjonen om at lederen er "løft". Kameravinkelen med å endre vinkelen på helikopter gjør det ser sånn.

  Alle 911 samtaler blir tatt så alvorlig. Så selv om du ringer 911 i Cleveland, og si LeBron James er ikke svarer, vil de fortsatt vises. Samme med en kjendis eller ikke Celeb.

  Og på bildet av ham som carted ut, du sier at hans nese "ser normal"? Er du tilbakestående? Se igjen, og du vil se hvordan flatt mot hans ansikt er det.

  Jeg elsker en god konspirasjon så mye som neste mann, men i det minste ha noe bedre materiale for å gjøre et solid grunnlag for det.

 14. Lidiya sier:

  dang dette fornuftig!
  Jeg håper han er ikke død:]

 15. MJ lover sier:

  nå i mitt HAART jeg vil tro på alt dette og jeg vil prøve, men at pic med MJ går i ambulansen bare ser slik MJ for mye for meg. og årsaken til at jeg tror de tok soo lang samsvar at MJ var død fordi han var i surgry til, og de prøvde å redde livet hans. men måten hans far handler den slags gå meg tro at MJ er egentlig ikke døde. og hans mor er å få ungene til å kanskje la dem holde kontakten med dagen, mens han er noen der else eller kanskje han vil sende til dem. men dette dødsfallet er en veldig mystisk død. og deretter for MJ er kjent over hele verden. Hvordan kunne noen ikke reconize ham. i dont know. men jeg håper det du alle tenker er sant. og jeg ganna prøver å tro på det å få alt dette vondt ut av hjertet mitt, og slik at jeg kan slutte å gråte soo much. mai gud være med deg MJ hvor alle du er død eller levende, og jeg elsker deg soo mye, og du er og alltid vil være den beste noensinne.

 16. Rickster sier:

  har noen andre hørte hvor pokker er Oprah i alt dette ?????

  Ingen tributes ... ingen kommentarer .. INGENTING?
  Jeg finner det veldig rart ... alle har sagt noe til MJ ... men Oprah? ... Hvis noen vet ellers Rett meg!

 17. ladylee1979 sier:

  Kan jeg bare spør WTF Oprah må gjøre med alt dette så wot hun intervjuet Michael, wot om hans beste venn Elizabeth Taylor shes too devasted å selv kommentere ha, og de fleste av dem gjør kommentarer om star hadde falt ut med Michael på enkelte punkt eller en annen uri geller, Paul McCartney, David Gjestene selv hans egne brødre Berry Gordy alle var ikke på speaking terms med stjerne før sin død

 18. susy sier:

  Ingen av det fornuftig, når du betrakter Michael Jackson ansatt "insisterte" en Dr. være med ham og inntil Uk turen var over. MJ var Narcissist-perfeksjonist, hvorfor skulle han da gå & overdose selv, Han var en meget sicker på tidspunktet for misbruk forsøk. Hvorfor skulle han komme seg passe & gjøre videoer hvis han skulle deretter trekke pluggen i den ultimate måten, hvorfor ikke gå og leve et middelmådig liv og glemme turné, er det fordi han brydde seg abut hans liv og livsstil, og nå ønsket å gjøre mer penger for sine barn. Hans barna ser lykkelig og sunt, til hans kreditt .. Jeg fant det underlig at rapportene om hans død kom ut på TMZ og andre medier, før det ble bekreftet & TMZ var sa han var død da han var på vei til sykehuset. Hadde noen i hans leir lekkasje dette å snu oppmerksomheten til sykehuset og fokus bort fra huset. Hvordan kunne Janet Jackson-stasjonen i hans hjem neste dag og ta bort hans prisen eiendelene når ingen Vil finnes eller hadde lest. Når en person dør må du vente Vil lese før alt er rørt! hvor som sin nærmeste slektningen kan hun ser ut på scenen og være så stoic! alt er rart. Hvis noen kunne falske det han kunne og kan ha hatt en dobbel som O / D. Jeg håper virkelig han gjorde falske det. Hvis ikke noen er i store problemer, for ikke å støtte ham.

 19. Jasmine sier:

  Jeg har nettopp funnet denne nettsiden gjennom en annen kobling i dag og har nettopp sett helikopteret video. Jeg tror jeg faktisk kan se at kroppen er i bevegelse, og også den mørke stroppen som går diagonalt runde kroppen kommer angres. Hadde noen andre merker det? Jeg vil virkelig tror Michael er levende og godt, fordi jeg har ikke sluttet å gråte da jeg hørte om hans død. Jeg har heller ikke sluttet å tenke de siste dagene om hvordan det er så mange feil etter at 911-anrop. Det synes det er for mange "feil" for Michael død til å være sant. Men jeg er bare spekulere. (Ikke i rekkefølge preferanser)

  1 som gjorde at 911 telefonsamtale?
  2.Wasting 30 minutter før 911call ble gjort?
  3. HLR-prosedyre skal ikke ha blitt utført på en seng. Perioden.
  4.There synes å være en helvetes masse forvirring om den første coroner og andre "uavhengige obdusere's'. Først obdusere tok noen dager å bli avsluttet som resultatene hadde blitt rapportert i media. Det er nå blitt rapportert som en "fake". Fortsatt ingen nyheter om andre 'obdusere'
  5 hvorfor gjorde sin lege gå "mangler" som rapporteres i media?
  6 Doctor ikke signere dødsattesten.
  7.The mest telling av alle feilene. . Joe Jackson var ment å være et "grieving 'far som nettopp har mistet sin sønn, og hvorfor er han i så opprømt? Er dette virkelig en far som sønn har nettopp dødd bare 6 dager siden! Ingen tårer, ingen følelser. Han er langt mer interessert i å fremme sitt nye plateselskap og forbigår de fleste av de spørsmål vedrørende hans sønn er død! Noe ikke legge opp. Hvis en av mine barn døde, ville jeg bli helt ødelagt, og være en ødelagt kvinne.

  For mange spørsmål og ikke nok svar.

  Personlig har jeg bedt, og håper at Michael er fortsatt i live, og selv om han er, ville det ikke plage meg å finne ut hans død var en spøk. Faktisk, jeg vil være ekstatisk! Så lenge han nå kan finne fred i hans liv, der han så rikt fortjener.

 20. Lila sier:

  Herregud! Er du tilbakestående? Du virkelig tror ikke noe av dette har du vel? Det er så trist, men innse det folk han gikk bort. Ingen konspirasjon her. Også Jim Morrison, Elvis og John Lennon er også død. Nå må du ikke begynne å spille sin poster bakover på jakt etter ledetråder.

 21. Jon sier:

  Hvis du ser på bildet at personen i den ser mye mindre enn Michael har mye mørkere hud og også for meg ser nesten av asiatisk opprinnelse som phillipino eller thai andre ser dette?

 22. Jon sier:

  Hvor mange hjem opptakene skal falle ut av noe skap. Ka-Ching!

 23. ladylee1979 sier:

  dens åpenbare grunnen til at faren hans isnt vise noen følelser michael disliked sin far, og selv forlot ham ut av det vil isnt det bedre at joe viser ingen følelser fordi hvis han hadde brøt sammen i tårer im at det ville være nok av folk å kalle ham en løgner ordtak det var alt for vis når vi alle vet de hadnt snakkes i år minst joe isnt legge den på tykke late, også denne 2dre obdusere lerke er mer å gjøre med familien prøver å finne noen å klandre for å skjule deres egen skyld at de didnt stoppe Michaels misbruk av piller, hvorfor gjorde Michael insisterer på å ha dr. Murray med ham hele tiden? dens åpenbare narkomane vil gjøre noe, og han ønsket en forhandler på hånden 24 / 7 så å si, jeg også lese at Michael var vitne til å bli sett krysser Mexico boarder sent torsdag kveld, men overraskelse overraskelse at vitner vil forbli annonymas og hvis det var noen tvil i politiet oppmerksom på at han var i live og sparker de ville sagt det nå, og Theres noe mer i denne verden jeg ønsker rett nå å høre ordene det var en spøk michael er levende og sparker id aldri bli sint jeg ville være over månen for å høre disse ordene love u Mike xxx

 24. MyBelovedMJ sier:

  OH MY Herren! Jeg kan `t belive at Michael actuelly har en klone av seg selv .. En venn av HIS, som har hatt surgury å se mer ut som Michael, den venn sa. Og han så litt kinesisk. Derfor er han noen ganger har vært på seg maska ... OH Kjære Gud. Hva faen betyr det. Er Michael fortsatt i live? Jeg så det i en video på en av de andre sidene på dette området .. Jeg kan ikke tro det

 25. MyBelovedMJ sier:

  Im fortelle deg akkurat nå. Det bilde av MJ i abulance. IS Fake

 26. heisalive sier:

  ladylee, du er helt i mål med alt du sier, jeg leste ditt innlegg med stor interesse, ja ja og ja er mitt svar på det! Jeg

  Michael Jackson endured, shouldered og bar en full last som er overveldende til noe menneske, twiceover taxing på en skånsom sårbar sjel som han er. Folk har en tendens til å glemme alt dette og bare se "Moonwalking Performer" i ham og ikke urolig menneske som hele groteske opptreden var et høyt cry for hjelp som ingen HEARD eller besvart! ??

  Joe Jackson, den gamle mann, er de fattigste unnskyldning av en skapning fra gropen av helvete, utseendet i øynene gir meg willies! "" "Skjelve" ""

  Her er en mann som har kjærlighet til penger er "spennende" til alt ondt, og han kan ikke få nok av det, relentlessly milking det Michael Jackson cashcow viser ingen følelser eller sorg for sin sønn påståtte bestått.

  Joe Jackson en dag må svare på en Dommer høye og kraftige han kan ikke løpe unna, men worseover, vil måtte betale en pris så høy (og varmt!) For det han har gjort dette barnet-mann: Michael Jackson ...

  Kan noen, noen i det hele tatt! klandre Michael Jackson for staging sin egen "død" i et desperat bud for å slippe all th madess og komme vekk fra alt? Jeg tror ikke det!

 27. suzz sier:

  Brønnen kan virkelig belive at han fremdeles er i live ... Jeg lener moer til at han er ... men mange ting doesnt legge opp og doesnt fornuftig og hva som ikke ... sånn bilde av Michael i amblunce .... det kunne være ham, men im noty sikker Ive forsøkt o slags sammenligne det ... og jeg skrånende si om det eller isnt ... .. og i videoen når hans "body" er i helikopteret det gjør det ser ut som det flyttes eller hodet løfter ... ... men gjorde noen av dere se hans minne når paris hans datter kom bort og snakket ... hun aws hjertet knust og falt appart gråt ... ... for meg som syntes virkelig .... Hvorfor skulle hun gråte sånn?

 28. Happytomato sier:

  Beklager, jeg er forvirret om årsakene til MJ'death.
  Var han stoffet rusmiddelavhengige? Ifølge Raymone Bain: ingen
  http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

  Sjekk også denne andre video
  http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

 29. MyBelovedMJ sier:

  Ingen er lov å skylde Michael "hvis han forfalsket sin egen død". Og de av dere som vil beholde judgeing ham eller Blameing ham, kan du til helvete nå. Jeg forstår hvorfor han ville gjøre. Alt han noensinne ville er noen fred. Ingen kan ha skylden for det. Michael I love you more

 30. MyBelovedMJ sier:

  har noen hørt om hans private håndskrevet dagbok blir funnet?

 31. He.is.alive sier:

  MyBelovedMJ: Før du igjen true andre med retorikk som: "de kan dra til helvete", fordi det fremgår fakta / meninger kan ikke finne den fancy, først benytter deg av det "helvete" handler om:
  http://www.flairfordesign.com/hell.html .. Til info!

 32. niccih sier:

  Hei stipendiat MJ fans
  Jeg tror MJ ville være stolt at observasjonene som gjøres på dette området er fra de som nekter å ta hva media sier til pålydende.

 33. Angel36 sier:

  Ikke alle synes det merkelig at hans elskede venner som Elizabeth Taylor og Diana Ross og selv Liza Minelli har et eget nettsted og ingen av nettsteder er det i memorian for MJ.
  Jeg tror det beste venner ville gjøre det hvis de mister sin venn.

 34. Angel36 sier:

  Og også i kikket på stedet av Macauley Culkin og Kristus Tucker og det er ingenting å finne om en memorian av MJ.

  Stange er ikke det!

 35. supermom75 sier:

  Hun sier han ikke var narkotika avhengig og han var ikke Michael ville aldri bruke stoffer som at jeg fortsatt tror dette har å gjøre med forsikringen krav og jeg tror hans familie er med på det føre stater vil de ikke bli dekket dersom han dør av natrual årsaker og de vil bli dekket dersom han dør av overdoser i lukte noe ikke er god og i de videotittelen hvis han så god som ble sover hvorfor ikke et åpent casket fortsatt spørsmålet han kan ha blitt truet inn i denne hoax jeg veldig glad for at du viste meg dette føre jeg ikke husker hans familie noen gang tryint o få ham av narkotika mannen hva er Jackson-familien går til hans navn

 36. supermom75 sier:

  evryone skrive inn dette i søk jackals tett inn på jackson tre alle fra Bestemor til posten sjefer og det knapt sett mor er innløse på hvis michael er levende han bedre komme raskt føre thekids er fare fra alle som jeg kan se det og hans familie bare ønsker hans pengene de ikke er morgen og moren slutte å beskytte dem og alt som michael spurte henne for jeg forstår ikke hvorfor skulle de gjøre dette for å michael

 37. Andrea sier:

  Hvorfor er folk så bekymret med hensyn til hvem barna skal gå til? Tydeligvis siden MJ er ikke død, vil de gå til ham uansett. Men i noen omstendighet når en varetekt slaget skjer hvis barna er gamle nok - de spør hvem barna vil være med. Med mindre de er for ung til å bestemme selv. Så Ja. Bare sier.

 38. MyBelovedMJ sier:

  Niccih. Jeg hører deg. Jeg tror at Michael skulle være stolte av den. Han har alltid ønsket folk å se på fakta, og ikke se på hva media sier. Fordi det var alltid BS. Akkurat som i disse dager

 39. niccih sier:

  Takk MyBelovedMJ. Det er for dårlig MJ var så misforstått når det kom til å spre ubetinget kjærlighet gjennom en verden full av negativity.

 40. bghoppy sier:

  he.is.alive, det var helt unødvendig. Er u samme som postet linken til fundamentalistiske kristne området med doc som så MJ forlater UCLA? Hva om vi alle fokusere på fakta og realiteter i livet her på jorden. (for ikke å nevne hykleri i bedømme andre, kaster stein og det ikke)

 41. ejay5131 sier:

  med hensyn til ambulansen video,

  Er det dette drivere første dagen ... hvorfor gjør han må ha 3 personer guiding ham idet han Sikkerhetskopierer.

  Hvorfor er gutter i svarte dresser så casually stående der, selv ikke skyve folk unna som de film? Likevel er de sikkert prøve å slå helvete ut folk når MJ er forlate Drs kontorer og folk prøver å få bilder og sånt.

  Ingen vet hvorfor ambulansen er der, eller for hvem, men fyren filming sier "var ikke sikker på om Mj er død eller ikke" hvordan de vet de var der for MJ?

  http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

  etter ser at foran MJs hus har en rund om stasjonen måte Hvorfor gjorde de trenger for å sikkerhetskopiere AMBULANSE ?????

 42. dynamitt, sier:

  Yah hvorfor gjorde ikke de går rundt i rundkjøringen i stedet for å snu sakte tilbake?
  Good finne Ejay5131

 43. He.is.alive sier:

  Supermom: nei! Ungene er ikke i fare, er du underestimating Debbie Rowe. Hun ikke slår meg som noe Patsy som skal stå og se på gamle Joe gange med henne barna, au contraire hun skal flex henne muskler på denne, om ikke annen grunn, men for å banke poppa Joe ut av loop.

  Jeg er overbevist om at ingen dommer vil gi forvaring for en 80 år gammel mann som er et barn misbruk, lever en heller lyssky liv med babes og alt i Sin City Las Vegas, atskilt fra missus og veldig klar til åpenbart utnytte disse barna for hans egen fordel, ikke skal skje!

  Mens Geraldo Rivera viser luftes tidligere denne kvelden, breaking news Rapporten sier at Debbie Rowe og Gramma Jackson traff en varetekt avtale som går poppa Joe ut da løkke, dette kan være et spørsmål om offisielt signerer papirene på dette punktet!

  Jeg hilsen "komme ut av min vei" tuff-dame Debbie Roweif hun viste henne messing og kraft som antas biologiske mor til 2 av disse barna, sikkert lite teppe's velvære er en del av ligningen, og jeg vil gjerne se en kvinnelig Dommer håndtering dette, bringe det til et nært og sende poppa Joe til Timbuktu for everymore farvel.

  Gud velsigne disse barna er de som arbeider med altfor mye på en så ung alder ... ..

 44. supermom75 sier:

  mybeloved MJ som navigasjonsmodus sweeti han var den viktigste en han betalt for å bli sett i byen, slik at Michael kunne få steder han laget ppl tror det var Michael slik at han kunne slippe unna hvis du ser deg rundt på nettet vil du finne masse bilder av navigasjonsmodus og Michael han dro til London confrence for jeg tror han er en del av denne skjuler seg ting

 45. He.is.alive sier:

  bghoppy: Nei det var ikke meg.

  Men info og for øvrig, jeg er en kristen og er ikke skamme Jesus heller evangeliet, eller kristendommen, har den?

 46. MyBelovedMJ sier:

  Takk Supermom75

 47. ejay5131 sier:

  Har vi alle er enige er det ikke ham! Ta en titt, et riktig GOD SE! Spesielt på øyenbrynene.

  24 timer før:

  http://image.examiner.com/imag ... .. sal (1). jpg

  Ambulanse foto:
  http://showhype.com/story/ok_m ... .. son_cover /

  Se på form i øyenbrynene. The "ambulanse MJ" har øyenbrynene som går til høyre mot brua i hans nese. The "øvelse MJ" har øyenbrynene som slutter mye lenger i (det er en større avstand mellom dem). Den øyenbrynene også buede annerledes. Den eneste måten de øyenbrynene kunne oppfylle nærmere broen av nesen er om han var "skyve sin brows sammen som vi gjør når ble sint (Jeg kan ikke tenke på det beskrivende navnet på det akkurat nå.)

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.