Michael Jackson moartea este un Hoax

26 iunie 2009
de admin

Michael Jackson luate de paramedicii

Nu e interesant faptul că în ziua în care Michael Jackson a fost raportat de a fi murit, o serie de alte rapoarte ale altor "oameni celebri", care au murit, de asemenea Placi.

Alte celebritati, cum ar fi Jeff Goldblum, Harrison Ford, Tom Hanks şi au fost raportate, de asemenea pentru a fi murit, cu toate acestea, toate aceste rapoarte sunt declarat de a fi false, deci ceea ce este real există dovezi că "Regele Pop" a murit de fapt, în afară de la aşa-zis de o mână de oameni care ar putea cu uşurinţă să fi fost în afară de întreaga conspiraţie!

Dacă luaţi un atent uita-te la imaginea pe care se presupune a fi Michael Jackson grăbit într-o ambulanţă în timp ce paramedicii au încercat cu disperare să-l invie, veţi observa că fata pare a fi foarte disimilar la Michael Jackson a întârziat. Nas prea pare a fi "normale" şi de acolo nu pare să fie nici o dovadă de chirurgie plastică la ochi, care a fost atât de evident în toate celelalte imagini de Michael că am văzut în ultimii doi ani.

Nu este de pe saga întâmplă în ceea ce priveşte misterios personale Doctor de Michael Jackson, Conrad Murray, care a spus ca "s-a întâmplat să meargă într-şi găsi Michael Jackson langa moarte pe patul lui". Acest lucru este acelaşi medicul spune ca a efectuat CPR pe pat (care este complet inutil, ca orice persoană cu o bază de knoweldge primul ajutor ar ştii că ai nevoie de o suprafaţă de mai jos greu de organism pentru a fi eficace), şi am aşteptat o jumătate de oră înainte de apel 911, şi nu chiar ajung să facă apel în sine, aşa cum a fost un membru al personalului.

În timpul tuturor acestor întâmplări ciudate pe între timp Michael Jackson se presupune a murit, pentru a, când a fost găsit de către acest iluzoriu medic, la final, când a fost sprijinită de paramedicii, noi credem că a fost timp suficient pentru un "plan" pentru a Fake proprie moartea pentru a fi executat. Faptul că Dr. Murray a refuzat să semneze Michael Jackson de certificat de deces şi a fugit de la locul faptei imediat după ce a plecat cu paramedicii organism este extrem de suspect. Poate că el a fost pe toată chestia. Salariul său a fost presupusa a fi fost de peste 150.000 dolari pe lună (1,8 milioane $ pe an) ca să nu mai vorbim orice "bonusuri", care ar fi putut fi oferite după "complot" a fost finalizat.

Există, de asemenea, faptul că doar câteva săptămâni în urmă, în cazul în care anunţul că Michael's' asta este 'de tur a fost de a fi amânată, reprezentanţii lui au fost foarte rapid de a elimina orice zvonuri de o problemă de sănătate fiind în cauză.

Păstraţi în minte, de asemenea, faptul că, la vârsta de 50 de ani, Michael Jackson a avut nici o condiţie prealabilă inima şi a fost declarat a fi un "tablou de sănătate" ca el rehearsed pentru concerte care s-au stabilit iniţial pentru a da ortul popii în luna iulie a acestui an.

Pentru ca promotori de asigurare pentru a obţine de la Londra pentru spectacole, Jackson a suferit o perioadă de patru ore fizice cu un medic independent, în această primăvară. Rand Phillips, director executiv al concert promotor AEG Live, a spus că medicale de screening neacoperit "nici un fel de probleme."

O altă coincidenţă este în ceea ce priveşte obsesia lui Michael Jackson cu "Regele" Elvis Presley, în care el a mers atât de departe ca să se căsătorească doar fiica lui, asa ca a plecat el de asemenea, măsura în care să mimick sa "moarte"?

Elvis Presley a murit la 16 august 1977 în baie de la Graceland. Dupa ce a fost găsit în baie etaj, Elvis a fost grăbit la spital, unde a fost pronunţată oficial mort. Legistul înregistrate în cauza de deces ca aritmie cardiacă.

Michael Jackson este autopsia a fost efectuată de către Los Angeles coroner judeţ şi, după ce sunt finalizate rapoartele de toxicologie, ne-a spus-o va dezvălui adevărata cauză de deces şi dovezi cu privire la orice joc incorect. Natural, procesul va fi complet sub lockdown, precum şi orice imagini, apăsaţi sau în mass-media va fi filtrată ... cum convenabil.

Vom vedea ce vor să ne vadă. Adevărat sau în alt mod.

Inspirat de Michael Jackson? Porniţi proprii de discuri şi de a trăi viaţa unei rockstar.


Tags: conspiratie, Moartea Hoax
Postat în Teoriile conspiraţiei, Hoax Moartea, Zvonuri | Comentarii (40)

40 Răspunsurile la "moartea lui Michael Jackson este un Hoax"

  1. Jon spune:

    Am crezut că am fost singurul. acest lucru este tot atât de configurare. De asemenea, el a avut recente elemente care au mers prea licitaţie, care nu a vinde atât de mare. Apoi se deplasează camioane în două zile este un pic mai repede.
    Această familie a fost întotdeauna bine.

  2. Robert spune:

    TAH am COULDENT credem Era mort, aşa că am crezut ca a fost de până la UNELE farsă pentru a vinde mai multe ALBUMELE

  3. Al Soldano spune:

    Ma bucur ca Michael Jackson a murit. Sunt de asemenea, bucuros să crezi dvs. prost teorie a conspiraţiei.

  4. Jon spune:

    Am fost amintit a pus o grămadă de bani în congela şi revigorarea ştiinţei, crio?

  5. MJ 4eva spune:

    Sunteti sooo dreapta!! sa nu-l în imaginea de tot .. păcăleală are sens! Hes nu mort!!!

  6. Suzanne spune:

    Ma bucur ca nu sunt singura care a crezut că doar somethings nu adăugaţi în sus. Pentru unul, sa recentă licitaţie pentru a vinde pe unele paraphinalia, pare a fi foarte remenicent de Printesa Di, şi cum a licitat rochii (de caritate, nu câştig personal), chiar înainte de a muri. Aproape ca mi-a luat-o pagină dintr-o carte. Pe un alt site, pe care le-au video de la persoane din helecopter pare să te ridici. Apropos, cine dracu 'devine un helecopter aer pentru a le ridica la morgă? Aer lift pentru emegency grijă, am primi, dar la morgă? Puh-lease! Nu e ca si cum ar fi fost să fie nici mai mult mort în cazul în care acestea au trebuit să aştepte în trafic.

  7. Billy says:

    E un tată care tocmai şi-a pierdut fiul? El este sentiment grozav??? Joe Jackson pare ca aici ştie că fiul său este încă în viaţă ...

    Vezi-o aici | Michael Jackson Hoax Death Videos

  8. Guy spune:

    În Marea Britanie, acolo a fost un copil răpire care sa dovedit a fi o păcăleală - ai putea la faţa locului este o milă off de la mama lui interviuri - nu doar emoţional suficient.
    La fel cu Joe Jackson - mai puţin de o săptămână şi el dând interviuri pe covorul roşu - nici o şansă.
    Acest lucru este foarte convenabil şi planificate - el nu a fost niciodată o sa fie in stare sa o fac 50 date.
    De asemenea, oferim, în care el a "murit" de la 25 iunie - contestatarul data in an la un alt mare erou al său - James Brown (25 decembrie) şi pe moarte în acelaşi fel ca Elvis Presley.
    Acesta este tipul care a "alunecat la dus" atât de luptat pentru a face propriile proces - la fel de glumă meu de 6 ani ar trage. Asta e ceea ce este Michael - un copil. Presiunea de a lua prea mult şi el ori .. Dar de data asta alunecarea la dus nu ar fi de ajuns.
    Singurul aspect care ma face sa cred ca ar putea fi mort este autopsie - şi chiar că începe să se uite un pic de farsă acum.

  9. Jeanine spune:

    Aş dori să-şi prezinte observaţiile cu privire la imaginea de Michael Jackson Ingo de ambulanta.
    Deşi Sunt de acord că acest lucru este întreg mod de "off", trebuie să spun că eu cred că este el, in fotografie. Indiferent dacă sunt sau nu totul a fost un mare act sau nu vom şti niciodată.

  10. Rickster spune:

    whos şi tipul care a făcut apel la 911? .... de ce nimeni nu a vorbit cu el .... de ce nu a zis-o a fost Domnul Jackson în loc de "un domn 50 ani", când a fost vorbit cu dispather ... ?

    şi la Bet premii ... când Joe Jackson (un tată care tocmai a pierdut fiul său) a fost întrebat ... "Care sunt planurile dumneavoastră de lângă"? ... .. ... în loc de a spune "Trebuie să ne îngroape fiul meu" el promovează noul său loc de etichete ????

    Asta e tot ce ciudat .... Imi amintesc de un timp de aşteptare ... înapoi la moartea sa a fost considerată a fi zvonuri ... dacă oricine poate si va face sa-l ... MJ.

  11. susy spune:

    Asta Dr. a MJ's-a făcut nici măcar nu ştiu să păstreze MJ pe podea pentru a lovi-l pe piept, aşa că du-te-ar inima si pune-l pe un pat moale instaed. De ce nu se spune ce a fost la 911 MJ & vă rugăm să aduceţi toate rescuscitarion echipamente. Fie că a fost o moarte deliberată sau Dr. & AEG a făcut-o pentru a obţine asigurare noney, AEG angajat ca impostor.

  12. Anne spune:

    2 mici puncte:

    1. Dacă aţi apelat 911 şi a spus că Michael Jackson a fost pe moarte ... Sunt destul de sigur că ar fi răspuns "da dreptul .. aprils prostule! ... * închide * "

    2. Michael Jackson şi tatăl lui nu-i place reciproc, Joe Jackson a declarat ceva de ani în urmă, că el nu a avut Michael ca fiul său mai, şi Michael Jacksons se va presupune că Michaels copiii nu ar trebui să fie Michaels locuiesc cu părinţii, dar nannies . - Ar putea fi motivul pentru Joe nu este devastat.

  13. Brad Matosky spune:

    Wow ... Watch video, care din nou. Organismul nu se misca, elicopterul este de cotitură şi dă jos de pe cap de iluzia că este "ridicare". Camera unghi cu schimbarea unghiului de elicopter face uite asa.

    911 Toate apelurile sunt luate în serios. Deci, chiar dacă aveţi de apel 911, în Cleveland, şi spun că LeBron James se răspunde, vor mai apărea. La fel cu orice celebritate sau non celeb.

    Şi în imagine de el fiind carted afară, vă spun că nasul "pare normal"? Esti retardat? Uitaţi-vă din nou, şi veţi vedea cât de plat împotriva fata lui este.

    Imi place o conspiraţie la fel de mult ca în următorii tip, dar cel puţin mai bine ca unele materiale de a face o fundaţie solidă pentru el.

  14. Lidiya spune:

    DANG aceasta nu are sens!!
    Sper ca nu este mort:]

  15. mj iubitor spune:

    acum la mine in HAART vreau sa cred la toate acestea şi voi încerca, dar că pic cu mj duci în ambulanţă doar arata ca mj prea mult pentru mine. şi motivul pentru care cred că au luat soo lung conform MJ a fost că este mort, pentru că el a fost în surgry, la care au fost şi încercarea de a salva viaţa lui. dar modul în care tatăl său este un fel de acţiune este mergem mine crede că MJ nu este cu adevărat mort. şi mama sa este de a obţine copii să poate să le ţină legătura lor cu zi în timp ce el este în altă parte sau în cazul în care unele pot fi, el va trimite pentru ei. dar aceasta este o moarte foarte misterios moarte. apoi prea MJ este foarte cunoscut in lume. Cum s-ar putea nimeni nu-l reconize. i dont know. dar sper ca tot ceea ce se gandesc este adevărat. Sunt ganna şi încercaţi să cred că pentru a obţine toate acestea rănit din inima mea si ca sa ma pot opri din plâns soo mult. Dumnezeu să fie cu tine în cazul în care în fiecare mj eşti mort sau viu şi eu te iubesc mult si te soo sunt şi întotdeauna va fi cel mai bun din lume.

  16. Rickster spune:

    a auzit nimeni de unde naiba este Oprah în tot acest ?????

    Nu ... nu tributes comentarii .. nimic?
    Mi se pare foarte ciudat ... că toată lumea are ceva de spus ... dar MJ Oprah? ... Daca cineva stie altfel, vă rugăm să corectaţi-mă!

  17. ladylee1979 spune:

    Pot să întreb wtf Oprah trebuie să facem acest lucru cu toate wot ea intervievaţi Michael, wot despre cel mai bun prieten al lui Elizabeth Taylor shes prea devasted la comentariu chiar presupune, de cele mai multe şi de a face aceste comentarii despre stele avut toate scăzut cu Michael, la un moment dat sau un alt uri Geller, Paul McCartney, David invitat chiar propria fraţi Berry Gordy toate wasn't pe termeni vorbind cu stea înainte de moartea sa

  18. susy spune:

    Nimic din ce are sens, atunci când consideră Michael Jackson angajat "insistat" un Dr. fi cu el în sus şi până la Uk tur a fost de peste. MJ a fost un Narcissist-perfectionist, de ce ar fi el, atunci du-te & supradozaj însuşi, s-a uitat o mulţime sicker la timp de abuz studii. De ce i-ar lua el însuşi fit & make videoclipuri, dacă el a fost apoi va trage din priză în final fel, de ce nu merge şi duce o viaţă mediocră şi uită de turism, este pentru că a pasat învecina viaţa lui şi stilul de viaţă, iar acum a vrut să facă mai mulţi bani pentru copiii. Copiii uita fericit & sănătos, pentru a lui de credit .. Am găsit-o ciudat că rapoartele de la moartea sa a venit pe TMZ si alte mijloace media, înainte de aceasta a fost confirmată şi de TMZ spuneai, el a fost mort, când era în drum spre spital. Ti-cineva în această tabără de scurgere pentru a activa în atenţia la spital si se concentreze în afara casei. Cum s-ar putea Janet Jackson unitate în casa lui de a doua zi & lua prized posesiunile sale atunci când nu va exista sau a fost citit. Atunci când o persoană moare, va trebui să aştepte Va lectură, înainte de orice este atins! cum sa mai aproape sibling ca ea ar putea apărea pe scenă şi să fie atât de stoic! aceasta e tot ciudat. Dacă cineva ar putea-o falsă, ar putea şi ar fi putut avea un dublu care O / D. Chiar mi-a făcut speranţe false acesta. Dacă cineva nu este în mare încurcătură, pentru a nu-i de sprijin.

  19. Jasmine says:

    L-am găsit acest site, prin intermediul unui alt link-ul de astăzi şi-au urmarit doar de elicopter video. Cred ca-mi pot vedea efectiv că organismul este în mişcare şi, de asemenea, pe întuneric gaică, care merge în diagonală în jurul corpului vine anulată. Te-anunţ că oricine altcineva? Eu chiar vreau să cred că Michael este în viaţă şi de bine, pentru ca nu am oprit din plans de cand am auzit despre moartea lui. Am de asemenea, nu a oprit de gândire în ultimele zile despre cum sunt atât de multe defecte deoarece că 911-telefon. Se pare că există prea multe "greseli" pentru moartea lui Michael a fi adevărat. Cu toate acestea, eu sunt doar speculating. (Nu în ordinea preferinţei)

    1, care a făcut ca 911 telefon?
    2.Wasting 30 de minute înainte de 911call a fost făcută?
    3. CPR procedura ar trebui să nu s-au efectuat pe un pat. Perioada.
    4.There pare a fi o dracu 'de o mulţime de confuzie cu privire la prima şi a doua coroner's "independent autopsia lui". Prima autopsie a avut o chestiune de zile, pentru a fi încheiat în care rezultatele au fost raportate, în mass-media. Acum s-au raportat că a fost un "fals". Totuşi, nu stiri despre cea de-a doua "autopsie"
    5 de ce a facut medicul său merge "lipsă" astfel cum este raportat în mass-media?
    6 doctor nu a semnat certificatul de deces.
    7 mai spun de toate defectele. . Joe Jackson ar fi trebuit să fie un "grieving 'tata, care tocmai a pierdut fiul său, atunci de ce este el, în astfel de veselie? Este acest fapt o tatăl al cărui fiu a murit doar 6 zile în urmă! Nu lacrimi, nr emoţie. El este mult mai interesaţi în a promova noul său record companie bypasses şi de cele mai multe întrebări cu privire la fiul său de moarte! Ceva nu se leagă. Dacă unul din copiii mei au murit, mi-ar fi distrus în totalitate şi să fie un spart femeie.

    Prea multe întrebări şi răspunsuri nu este de ajuns.

    Personal, am fost rugăciune şi în speranţa că Michael este încă în viaţă, şi chiar dacă el este, nu ar deranja-mă pentru a afla de la moartea sa a fost o farsă. De fapt, mi-ar fi fermecat! Atâta timp cât el poate acum să găsească pacea în viaţa sa, în care el se merită atât de bogat.

  20. Lila spune:

    Oh, Doamne! Esti retardat? Chiar nu cred nimic din astea nu-i asa? Este asa de trist, dar, se confruntă cu el a murit oameni. Nu conspiratie aici. De asemenea, Jim Morrison, Elvis şi John Lennon sunt, de asemenea, mort. Acum, vă rugăm să nu începeţi să joc evidenţele sale înapoi cauta indicii.

  21. Jon spune:

    Dacă te uiţi la persoana din fotografie se pare mult mai mic decât Michael are mult întuneric pielii şi, de asemenea, pentru a-mi pare aproape de origine asiatică ca phillipino thai sau oricine altcineva a se vedea asta?

  22. Jon spune:

    Cât de multe inregistrari sunt acasă să cadă din unele dulap. Ka-Ching!!!

  23. ladylee1979 spune:

    sale evident de ce tatăl lui isnt arate orice emotie Michael disliked tatălui său şi chiar stânga-l de-a va isnt este mai bine că nu arată joe emoţii, pentru că dacă ar fi izbucnit în lacrimi im sigur ca ar fi o multime de persoane care solicită el spune un mincinos aceasta a fost tot pentru spectacol, când ştim cu toţii au hadnt vorbit în ani cel puţin joe isnt de stabilire a-l pe groasă pretinde, de asemenea, acest 2a autopsie glumă este mai mult de a face cu familia încercarea de a găsi pe cineva să vină de a ascunde propria vină că ei didnt opri Michaels abuz de pastile, de ce a făcut Michael insista asupra având dr. Murray cu el tot timpul? sale evidente Addicts va face nimic şi că a vrut un distribuitor pe mână 24 / 7 deci de a vorbi, de asemenea, am citit ca Michael a fost asistat de văzut traversează Mexic elev târziu joi noapte, dar surpriza surpriza martorii vrea să rămână annonymas şi, dacă nu a existat nici o îndoială în mintea la poliţie că a fost în viaţă şi Eliminarea ar fi de spus acest lucru până acum, şi theres nimic mai mult în această lume Vreau dreapta acum să aud cuvintele că a fost o farsă Michael este în viaţă şi Eliminarea id niciodată nu i-ar fi supărat fi pe luna sa aud aceste cuvinte dragoste u mike xxx

  24. MyBelovedMJ spune:

    OH Doamne! Nu pot să credem că Michael actuelly are o clonă a lui .. Un prieten de-al lui, care au avut surgury, pentru a arata mai mult ca Michael, a spus prietenul. Şi s-a uitat cam chineză. De aceea, el, uneori, au fost poartă masca ... Oh Doamne. Ce dracu 'înseamnă asta. Michael este încă în viaţă? Am văzut-o într-un video de pe unul din alte pagini de pe acest site .. Nu pot să cred că

  25. MyBelovedMJ spune:

    Im spun eu acum. Acest tablou de MJ în abulance. IS FAKE

  26. heisalive spune:

    ladylee, sunteţi absolut la ţintă cu tot ce vă spun, am citit mesajul tau cu mare interes, da da da şi răspunsul meu este să-l! Eu

    Michael Jackson a suferit, shouldered plictisesc şi o încărcătură care este copleşitoare pentru orice fiinţă umană, twiceover impozitare pe un suflet blând vulnerabile faptul că el este. Oamenii au tendinţa de a uita de toate şi că numai vedea "Moonwalking interpret" în el şi nu tulbure om a cărui grotesc aspectul a fost un puternic strigăt de ajutor pe care nimeni nu a auzit sau a răspuns! ???

    Joe Jackson, vechi om, este cea mai saraca scuza a unei creaturi de la groapă de dracu ', a privi în ochii lui dă-mi willies! "" "Ciob" ""

    Aici este un om al cărui dragoste de bani este "fiorul" de tot răul şi el nu poate obţine destul de acesta, necruţător muls de Michael Jackson cashcow arată NU emotie sau durere de fiul său a pretins trece.

    Joe Jackson-o zi va trebui să răspundă la un judecător de mare şi puternic, el nu poate fugi de la, dar worseover, va trebui să plătească un preţ atât de mare (şi la cald!) Pentru ceea ce el a făcut pentru acest copil-om: Michael Jackson ...

    Poate cineva, oricine, la toate! dau vina pe Michael Jackson de aşteptare pentru propria sa "moarte" într-o ofertă de disperat de a scăpa de toate madess-lea şi a pleca de la ea toate? Cred că nu!

  27. suzz spune:

    poate foarte bine credem că el este încă în viaţă ... i se rezema MEdC la care el este ... dar o mulţime de lucruri doesnt adăuga şi doesnt sens şi de ce nu ... ca imagine de Michael în amblunce .... , ar putea fi el, dar im noty sigur ive încercat o astfel de comparaţie ... şi i cant spus în cazul în care acesta sau isnt ... .. şi în clipul video când său "corp" este în elicopter aceasta arata ca aceasta sa mutat sau şeful ridica ... ... dar a facut niciunul dintre voi uita sa memorial Paris când fiica sa a venit şi a vorbit despre ea ... aws inima rupt şi a căzut plângi ... ... în afară de a-mi parea real .... De ce ar fi ea plânge de genul asta?

  28. Happytomato spune:

    Ne pare rău, eu sunt confuz cu privire la cauzele MJ'death.
    El a fost dependent de droguri? Potrivit Raymone Bain: nu
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Ai grija de asemenea, acest alte video
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ spune:

    Nimeni nu are voie să vină Michael ", dacă el a prefacut propria moarte". Şi cei dintre voi care doresc să-l păstreze judgeing sau Blameing de el, pot să vă la dracu ', chiar acum. Chiar am înţeles de ce l-ar face asta. Tot el a dorit vreodata este unele pace. Nimeni nu poate fi acuzat pentru asta. Michael I iubesc mai mult

  30. MyBelovedMJ spune:

    a auzit nimeni, din jurnalul său privat de mână fiind găsit?

  31. He.is.alive spune:

    MyBelovedMJ: Înainte de ai ameninţa din nou pe nimeni cu retorica, cum ar fi: "ei pot merge în iad", pentru că faptele lor au declarat / avize de grevă ar putea să nu-ţi plăcea, în primul rând disponi-te de ceea ce "dracu '" este vorba:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. niccih spune:

    Buna colegi MJ fani
    Cred ca MJ ar fi mândru că observaţiile făcute de pe acest site sunt de la cei care refuză să ia ceea ce mass-media a declarat, la valoarea nominală.

  33. Angel36 spune:

    Nu cred că cineva îşi ciudat ca iubita lui de prieteni ca Elizabeth Taylor şi Diana Ross si chiar Liza Minelli avea un site-ul propriu şi pe nici unul dintre site-uri există o în memorian de MJ.
    Cred că cei mai buni prieteni ar face ca în cazul în care şi-au pierdut un prieten.

  34. Angel36 spune:

    Şi, de asemenea, m-am uitat la site-ul de Macauley Culkin Tucker şi Hristos şi nu există nimic de-a fi găsit în legătură cu o memorian de MJ.

    Ciudat nu este aceasta!

  35. supermom75 spune:

    ea spune ca nu a fost dependent de droguri şi nu a fost Michael n-ar folosi medicamente care le-am dori în continuare că acesta are de a face cu asigurare de cerere şi cred că familia lui este în asta pentru că membre nu vor fi acoperite în cazul în care natrual moare din cauze si acestea vor fi acoperite, dacă moare de supradoză de droguri i miros ceva nu e bun şi în cele de video, dacă s-a uitat ca a fost foarte bine de ce nu dorm un sicriu deschis încă în discuţie, acesta poate au fost ameninţaţi în această păcăleală Sunt foarte bine ca mi-a arătat aceasta cauza nu am amintesc familiei sale vreodată tryint o Luaţi-l de pe droguri omul este ceea ce faci pentru a jackson familie numele lui

  36. supermom75 spune:

    evryone în acest tip în căutarea jackals aproape în toată lumea de pe jackson trei de la bunică pentru a înregistra şi şefii acolo abia văzut mama sunt incasari în cazul în care este Michael este mai bine în viaţă a ieşi rapid thekids cauza se află în pericol de la toată lumea ca i se poate vedea si familia sa vrea doar banii nu sunt dimineaţa şi mama lui opri protejarea acestora şi tot ca Michael a cerut-o si pe ea nu înţeleg de ce ar face acest lucru pentru michael

  37. Andrea spune:

    De ce sunt oamenii atat de ingrijorat ca la care copiii vor merge la? În mod evident, de la MJ nu este mort, ele vor fi gata să-i fie un fel. Cu toate acestea, în orice împrejurare în cazul în care un custodie de lupta se întâmplă, în cazul în care copiii sunt destul de mare - acestea cere de copii care vor să fie cu. Cu excepţia cazului în care acestea sunt prea tânăr să decidă pentru ei înşişi. Deci, uh, da. Doar spun.

  38. MyBelovedMJ spune:

    Niccih. Te-am auzit. Cred că Michael ar fi mândru de faptul că, de asemenea. El a dorit întotdeauna oamenii să se uite la fapte, şi nu uita-te la ceea ce mass-media a fost de a spune. Pentru că a fost întotdeauna BS. La fel ca in aceste zile

  39. niccih spune:

    Multumesc MyBelovedMJ. Este prea rău MJ a fost atât de greşit atunci când a venit la răspândirea Dragostea necondiţionată în întreaga lume un plin de negativitate.

  40. bghoppy spune:

    he.is.alive, care a fost total inutil. Sunt u acelaşi cel care a postat pe link-ul de la site-ul fundamentalist crestin cu doc, care a văzut MJ UCLA a pleca? Cât despre noi toţi concentrat pe fapte şi realităţi ale vieţii aici pe pământ. (ca să nu mai vorbim de ipocrizie în JUDGING altele, a aruncat cu pietre şi ce nu)

Plecare un Reply

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.