Michael Jackson's Death on Hoax

Kesäkuu 26th, 2009
by admin

Michael Jackson tekee ensihoitajat

Eikö olekin mielenkiintoista, että sinä päivänä, kun Michael Jackson raportoitiin on kuollut, useat muut kertomukset muita "kuuluisia ihmisiä", jotka ovat kuolleet on myös noussut.

Muita kuuluisuuksia, kuten Jeff Goldblum, Harrison Ford ja Tom Hanks on myös raportoitu on kuollut, mutta kaikki nämä raportit ovat sanotaan olevan vääriä, niin mitä todellinen Tästä on todisteita, että "King of Pop" on todella kuollut, lukuun ottamatta alkaen sanoa-niin on kourallinen ihmisiä, jotka voisivat helposti on lisäksi, että koko salaliitto!

Jos otat huolellisesti tarkastella kuvaa, joka on oletettavasti Michael Jackson on kiirehdittäisiin osaksi ambulanssi kun ensihoitajat olivat epätoivoisesti yrittää elvyttää häntä, huomaat, että edessä näyttää olevan hyvin disimilar että Michael Jackson myöhässä. Nenän näyttää olevan liian "tavallinen" ja siellä ei näytä olevan mitään näyttöä plastiikkakirurgia on silmät, joka on ollut niin ilmeinen kaikissa muita kuvia Michael, että olemme nähneet viimeisten parin vuoden aikana.

On kesken tarinan osalta koskevan salaperäinen Personal tohtori Michael Jackson, Conrad Murray, joka sanoo "sattumalta kävellä sisään ja löytää Michael Jackson lähellä kuolemaa hänen nukkumaan". Tämä sama lääkäri on sanonut teetettävä CPR on sängyn (joka on täysin hyödytön, koska kuka tahansa henkilö, jolla on perustiedot knoweldge ensiavusta tietäisi sinun on kova pinta alle elimen olisi tehokasta), ja odottanut puoli tuntia ennen soittoa 911, eikä edes loppuun asti tehdä soittaa itse, koska se oli toimihenkilö.

Aikana kaikki nämä outoa touhut välillä aika Michael Jackson oletettavasti kuoli, kun hän oli tämän illusorinen lääkäri, jolloin hän oli lopulta avustaa ensihoitajat olemme sitä mieltä, että siellä oli runsaasti aikaa on "suunnitelma" on Fake oman kuoleman täytetään. Se, että Dr. Murray kieltäytyi allekirjoittamasta Michael Jackson kuoleman todistus ja pakenivat kohtauksen jälkeen ensihoitajat jää elimistöön on erittäin epäilyttävältä. Ehkä hän on koko jutun. Hänen palkkansa väitettiin olleen yli $ 150000 kuukaudessa ($ 1,8 miljoonaa euroa vuodessa) ei mainita mitään "bonuksia", joita on tarjottu jälkeen "juoni" oli valmis.

On myös tosiasia, että vain muutama viikko sitten, kun ilmoitus siitä, että Michaelin "Tämä on Se Tour oli viivästyy, hänen edustajat olivat hyvin nopeasti poistamaan kaikki huhuja terveysongelmaksi on syy.

Muista myös, että vuoden iässä 50, Michael Jackson on ollut ennen sydämen kunnossa ja sanoi olevansa "kuvan terveyttä", kuten hän harjoitteli hänen konsertteja jotka oli alun perin asetettu käynnistää tämän vuoden heinäkuussa.

Jotta promoottoreiden saada vakuutusta Lontoon osoittaa, Jackson tehtiin neljän tunnin fyysistä riippumattoman lääkärin tänä keväänä. Rand Phillips, toimitusjohtajaa ja konsertin promoottori AEG Live, sanoi, että lääkärintarkastus paljastunut "ei tiedotteet mitään."

Toinen sattuma on osalta Michael Jackson's pakkomielle "Kuningas" Elvis Presley, jossa hän meni niin pitkälle, että naimisiin hänen ainoa tytär, niin hän on myös mennyt niin pitkälle, mimick hänen "kuolema"?

Elvis Presley kuoli 16. elokuuta, 1977 in the bathroom at Graceland. Sen jälkeen kun se on saatavana makuuhuonetta, Elvis oli kiirehti sairaalaan, jossa hän oli virallisesti julistettu kuolleeksi. The kuolemansyyntutkija levyttänyt kuolinsyy kuten sydämen rytmihäiriö.

Michael Jackson's ruumiinavaus on tehty, että Los Angeles County kuolemansyyntutkija ja kun toksikologia raportit on saatu valmiiksi, meille sanotaan, se paljastaa todellisen kuolinsyy ja näyttöä siitä, henkirikos. Luonnollisesti prosessi olla täydellinen lukitus ja kaikki kuvat, paina tai tiedotusvälineiden kattavuus suodatetaan ... miten kätevää.

Tulemme näkemään, mitä he haluavat nähdä. Totta vai toisin.

Innoittamana Michael Jackson? Aloita oma Record Label ja elävien elämä, Rockstar.


Tunnisteet: Conspiracy, Death Hoax
Posted in Conspiracy teorioita, Hoax Kuolema, Huhut | Kommentit (45)

45 Vastaus jotta "Michael Jackson's Death on Hoax"

 1. Jon sanoo:

  Luulin, että olin ainoa. tämä kaikki on niin asetukset. Myös hän oli viime kohteita, jotka menivät liian huutokauppa, joka ei myydä niin iso. Sitten liikkuvat kuorma kahden päivän on hieman pian.
  Tämä perhe on aina ollut tiukka.

 2. robert Says:

  TAH I COULDENT BELIVE Hän oli kuollut joten ajattelin hän UP jossain HOAX myydä Enemmän ALBUMIT

 3. Al Soldano sanoo:

  Olen iloinen, että Michael Jackson on kuollut. Olen myös iloinen siitä, olet sitä mieltä, että typerä salaliittoteoriaa.

 4. Jon sanoo:

  Olin muistutti hän tehnyt paljon rahaa jäädyttämistä ja elvyttää tieteen, Cryo?

 5. MJ 4eva sanoo:

  Olet got sent out oikeus! sen ei häntä kuvan .. koko hoax on järkeä! HES ole kuollut!

 6. Suzanne sanoo:

  Olen iloinen, että en ole ainoa, joka katsoi, että somethings vain ei täsmää. Yhden, hänen viime huutokauppaaminen myymään joitakin paraphinalia näytti olevan hyvin remenicent tehty Princess Di, ja miten hän huutokaupattavaa leningit (almuja, ei henkilökohtaisen hyödyn) juuri ennen kuin hän kuoli. Melkein kuin hän teki sivun hänen varaa. Toiseen Web-sivustoon, heidän on video henkilö on helecopter näyttää istumaan. Puheajat josta kuka helvetti saa helecopter ilmaan nosta ne ruumishuoneelle? Ilmapumppu varten emegency varovainen, olen täysin päästä, mutta ruumishuoneelle? PUH-lease! Se ei ole, kuten hän oli aikonut olla enää kuolleita, jos ne oli odotettava liikenteessä.

 7. Billy sanoo:

  Onko tämä isä juuri menettänyt hänen poikansa? Hän on tunne GREAT? Joe Jackson näyttää tässä, kuten hän tietää, että hänen poikansa on vielä elossa ...

  Katso se tästä | Michael Jackson Hoax Kuolema Videot

 8. Guy Says:

  Isossa-Britanniassa oli viime lapsikaappaustapauksissa että osoittautunut hoax - voitte paikalla se meripeninkulmalla pois äidin haastatteluja - ei vain ole emotionaalisia riitä.
  Saman Joe Jackson - alle viikossa ja hän antaa haastatteluja punainen matto - ei sattumalta.
  Tämä on aivan liian kätevä ja suunnitellut - hän ei koskaan aio voida tehdä 50 päivinä.
  Myös heittää, että hän "kuoli" kesäkuuta 25th - väitteentekijä mennessä vuoden toinen suuri sankari hänen - James Brown (joulukuu 25) ja kuolee samalla tavalla kuin Elvis Presley.
  Tämä on se kaveri, joka "liukastui vuonna suihkussa" niin kovasti, jotta se omaan oikeudenkäyntiin - sellainen kepponen minun 6-vuotias ei vedä. Se, mitä Michael on - lapsen. Paine saada liian paljon ja hän taittuu .. mutta tällä kertaa liukastumisen vuonna suihkussa ei olisi tarpeeksi.
  Ainoa seikka, joka tekee minun mielestäni hän voisi olla kuollut on ruumiinavaus - ja vielä että alkaa näyttää hieman farssimainen nyt.

 9. Jeanine Says:

  Haluaisin kommentoida kuvaa Michael Jackson Ingo että sairaankuljetus.
  Vaikka olen samaa mieltä, että tämä koko asia on tavalla "pois päältä", minun on sanottava, että mielestäni on hänelle valokuvan. Riippumatta siitä, onko se kaikki oli valtava teko tai ei me koskaan tiedä.

 10. Rickster sanoo:

  ja whos kaveri, että antoi 911 soittaa? .... miksei kukaan ei ole puhunut hänelle .... miksi ei hän sanoa, että se oli Mr. Jackson sijasta "herrasmies 50 vuotta vanha", kun hän puhuu, että dispather ... ?

  ja sen miet. palkintoja ... kun Joe Jackson (isä että juuri menettänyt hänen poikansa) pyydettiin ... "Mitkä ovat ensi suunnitelmia"? ... .. sijaan sanoa ... "Meidän on aika haudata poikani", hän edistää hänen uuden Label sijaan ??

  Tämä on outoa .... Muistan kun taas takaisin ... pysähdyspaikan kuolemaansa pidettiin väitetty ... jos joku voi & tekee sen ... sen MJ.

 11. Susy sanoo:

  Tämä tohtori MJ's-hän ei edes tiedä, pitää MJ koskeva puheenvuoro tussahdus häntä rintaan, niin sydän olisi mennä & panna häntä pehmeä sänky instaed. Miksi he sanovat se oli MJ 911 & Toisitko kaikki rescuscitarion laitteet. Joko se oli tahallinen kuoleman tai Dr. & AEG se saada vakuutus noney, AEG: n palveluksessa, että puoskari.

 12. Anne sanoo:

  2 pientä asiaa:

  1. jos soitetut 911 ja sanoi, että Michael Jackson oli kuolla ... Olen melko varma, että vastata olisi "joo oikeassa .. aprils typerys! ... * jumittuu ylös * "

  2. Michael Jackson ja hänen isänsä ei pidä toisiaan, Joe Jackson on ilmoittanut, joitakin vuosia sitten, että hän ei ollut Michael hänen poikansa enää, ja Michael Jacksons tahto on oletettavasti että Michaels lapsia ei pitäisi majoittuminen Michaels vanhemmat mutta hyysäämisensä . - Voisi olla syy siihen, miksi Joe ei ole tuhoutunut.

 13. Brad Matosky sanoo:

  Vau ... Katso, että video uudelleen. Laitoksella ei liiku, helikopterin kääntyessä ja antaa pois illuusio, että pää on "nostoapuvälineellä". Kamerakulmaa on muuttunut kulmassa helikopterin avulla tarkastellaan näin.

  Kaikki 911 puhelut on otettava vakavasti. Joten vaikka soitat 911 vuonna Cleveland, ja sanoa, että LeBron James ei vastaa, he vielä näy. Sama kuin mikään julkkis tai ei Celeb.

  Ja kuva hänestä on carted ulos, te sanotte, että hänen nenänsä "odottaa normaalia"? Oletko jälkeenjäänyt? Tarkasteltava uudelleen, ja näet kuinka tasainen vastaan hänen kasvonsa se on.

  Rakastan hyvä salaliitto yhtä paljon kuin seuraava kaveri, mutta on ainakin vähän parempi materiaali antaa vahvan perustan sen.

 14. Lidiya sanoo:

  dang tämä ei mitään järkeä!
  Toivon, että hän ei ole kuollut:]

 15. mj rakastaja sanoo:

  nyt minun HAART En halua uskoa kaikkea tätä, ja aion yrittää, mutta se pic kanssa mj etenevät sairaankuljetus vain näyttää mj liikaa minulle. ja syystä en usko, että he ottivat soo kauan vahvistaneet, että mj oli kuollut, koska hän oli surgry milloin ja ne yrittävät pelastaa hänen henkensä. mutta tapa isänsä toimii sen tyyppistä mennä minut uskomaan, että mj ei todellakaan ole kuollut. ja hänen äitinsä on saada lapset ehkä anna heidän pitää yhteyttä heidän päivänä, kun hän on noin missä muualla tai voidaan hän lähettää heille. mutta tämä kuolema on hyvin salaperäinen kuolema. ja sitten liian mj on erittäin tunnettu kaikkialla maailmassa. miten kukaan ei reconize häntä. i dont know. mutta toivon, mitä kaikki ajattelevat, on totta. ja olen ganna yrittää sitä mieltä, että saada kaikki tämä satuttaa pois sydämestäni ja niin voin lopettaa itkeminen soo paljon. Jumala on teidän kanssanne mj jossa jokainen olet elävänä tai kuolleena ja i love you soo paljon ja sinulla on ja tulee aina olemaan kaikkien aikojen paras.

 16. Rickster sanoo:

  Onko kukaan muuten kuullut, jossa helkutti on Oprah kaikissa tämän ?????

  N: o kunnianosoituksia ... Ei kommentteja .. mitään?
  Minusta se on todella outoa ... kaikki ovat sanoneet jotain MJ ... mutta Oprah? ... Jos joku tietää toisin Korjaa minua!

 17. ladylee1979 sanoo:

  Voinko vain kysyä wtf Oprah täytyy tehdä kaikki tämä niin WOT hän haastatteli michael, WOT hänen parhaan ystävänsä Elizabeth Taylor shes liian devasted edes kommentoida oletettavasti, ja suurin osa niitä, jotka kommentteja star oli kaikki pudonnut pois michael jossain vaiheessa tai toiseen Uri Geller Paul McCartney, david asiakkaiden jopa oman veljekset Berry Gordy kaikki wasn't keskustellut tähti ennen kuolemaansa

 18. Susy sanoo:

  Ei mitään järkevää, kun otetaan huomioon, Michael Jackson palveluksessa "vaati" Dr. olla hänelle ja kunnes Uk kiertue oli ohi. MJ oli narsisti-perfektionisti, miksi hän sitten & yliannostuksen itse Hän katsoi paljon sicker ajankohtana väärinkäytön kokeissa. Miksi hän saada itse sovi & make videoita jos hän sitten vedä pistokkeesta, että perimmäinen tapa, miksi ei mennä & elää keskinkertainen elämän ja unohtaa farmari, se johtuu siitä, että hän Hoidossa olla rajakkain elämästään ja elämäntapaan ja nyt halusimme tehdä enemmän rahaa hänen lapset. Hänen lapset katsoa onnellisia ja terveitä, hänen luotto .. Mielestäni oli outoa, että kertomukset hänen kuolemansa tuli ulos ja TMZ ja muut tiedotusvälineet, ennen kuin se oli vahvistettu & TMZ sanoivat hän oli kuollut, kun hän oli matkalla sairaalaan. Onko joku hänen leirin vuotaa tämän kääntää huomiota sairaalan & keskittyä pois talosta. Miten Janet Jackson ajaa kotiinsa seuraavana päivänä & viedä hänen arvokkain omaisuutensa kun o Onko olemassa tai oli lukea. Kun henkilö kuolee olet odottaa Will käsittelyssä ennen kuin mitään on koskettanut! miten hänen Lähin sisarus voisi hän näyttää vaiheessa ja niin tyyni! It's all oudolta. Jos joku voisi väärentää sen, hän olisi voinut ja voi on ollut kaksinkertainen jotka O / D. Toivon todella, hän fake sitä. Jos ei joku on pahassa pulassa, koska eivät tue häntä.

 19. Jasmine sanoo:

  Olen juuri löytänyt tämän sivuston kautta toiseen linkkiä tänään ja juuri katseli helikopteri videon. Luulen, että voi itse nähdä, että laitos on menossa ja myös pimeässä hihna, joka kulkee vinottain ympäri laitoksen tulee peruuttaa. Onko kukaan muu huomannut, että? En todellakaan halua uskoa Michael on elossa ja hyvin, koska en ole lopettanut itkua koska olen kuullut hänen kuolemaansa. Olen myös ei pysäytetty ajattelu viime päivinä, miten on niin paljon puutteita, sillä, että 911-puhelun. Vaikuttaa siltä, on liian paljon "virheitä" Michael kuolema on totta. Olen kuitenkin vain spekuloida. (Ei järjestyksessä)

  1, joka teki, että 911 puhelun?
  2.Wasting 30 minuuttia ennen 911call tehtiin?
  3. CPR menettelyä ei olisi pitänyt tehdä bed. Aikana.
  4.There näytä olevan piruuttaan paljon epäselvyyksiä ensimmäisen kuolemansyyntutkija n ja toisessa "riippumaton ruumiinavaus: n". Ensinnäkin ruumiinavaus tuli muutamassa päivässä voidaan päätellä, joiden tulokset oli tiedotusvälineissä. Se on nyt ilmoittanut, että oli "väärennös". Vielä ole uutisia toisen ruumiinavaus "
  5 miksi hänen lääkäri mennä "puuttuu", kuten tiedotusvälineissä?
  6 tohtori ei allekirjoittanut kuolintodistus.
  7. useimmat kertovat kaikkien puutteita. . Joe Jackson on tarkoitus olla "grieving" isä, joka on juuri menettänyt hänen poikansa, miksi hän on niin hilpeällä? Onko tämä todella isä, jonka poika on juuri kuoli vain 6 päivää sitten! Ei kyyneleitä, ei tunteella. Hän on paljon enemmän kiinnostunut edistämään hänen uusi levy-yhtiö ja ohittaa useimmat kysymyksiä, jotka koskevat hänen poikansa kuolema! Jokin ei täsmää. Jos minun lapsia kuoli, olisin täysin tuhoutunut ja murtunut nainen.

  Liian paljon kysymyksiä, eikä tarpeeksi vastauksia.

  Henkilökohtaisesti olen ollut rukoilee ja toivoo, että Michael on edelleen elossa, ja vaikka hän on, se ei ärsyttää minua selvittää hänen kuolemansa oli hoax. Itse asiassa minulla olisi hurmioitunut! Niin kauan kuin hän voi löytää rauhan elämässään, jonka hän niin hyvin ansaitsee.

 20. Lila Says:

  Voi hyvä jumala! Oletko jälkeenjäänyt? Olet todella eivät usko mitään tästä pidätte? Se on niin surullista, mutta edessä se ihmistä hän kuoli. N: o salaliitto tässä. Myös Jim Morrison, Elvis ja John Lennon on kuollut. Nyt, älä aloita pelaaminen kirjanpitoonsa taaksepäin etsii johtolankoja.

 21. Jon sanoo:

  Jos tarkastellaan valokuvan henkilö, se näyttää paljon pienempi kuin michael on paljon tummempi iho ja myös minulle näyttää lähes aasialaista alkuperää kuten phillipino tai thai kukaan muu ks. tämän?

 22. Jon sanoo:

  Kuinka monta kotiin äänitykset aio jäädä pois joitakin closet. Ka-Ching!

 23. ladylee1979 sanoo:

  sen ilmeistä, miksi isä isnt näy mitään tunteita michael disliked isänsä ja jopa vasemmalle hänet pois tahtoa isnt se parempi, että joe ei ole tunteita, koska jos hän olisi katkesivat kyyneliin im varma, että siellä olisi paljon ihmisiä kehotetaan häntä valehtelija sanomalla se oli kaikki näyttää, kun me kaikki tiedämme ne hadnt puhutaan vuotta vähintään joe isnt jossa se paksu teeskentelemästä myös tämän 2nd ruumiinavaus tunturikiuru on enemmän tekemistä perhe yrittää löytää joku syyllinen piilottaa omaa syyllisyyttään, että he didnt pysäkki Michaels väärinkäyttö pillereitä, miksi michael kiinni ottaa dr Murray hänen kanssaan koko ajan? selviä addikteja aikoo tehdä mitään, ja hän halusi jälleenmyyjä käsillä 24 / 7 niin sanotusti, olen myös lukenut, että Michael oli todistamassa nähtäväksi ylitettyäsi Meksiko täysihoitolainen myöhään torstai-iltana, mutta yllätys yllätys todistajat haluavat pysyä annonymas ja jos ei ollut mitään epäilyksiä poliisin mielessä, että hän oli uunituoreena ne olisi sanonut niin jo nyt, ja Theres mitään muuta tässä maailmassa Haluan oikeus nyt kuulla sanoen se oli hoax michael on uunituoreena id koskaan vihainen olisin ikionnellinen kuulla nämä sanat rakkaus u mike xxx

 24. MyBelovedMJ sanoo:

  OH MY Herra! En voi belive että Michael actuelly on klooni itseään .. ystävä HÄNEN, joilla on ollut surgury, tarkastelemaan enemmän Michael, ystävä sanoi. Ja hän näytti kinda Kiina. Siksi hän on joskus ollut päällään mask ... OH Rakas Jumala. Mitä hittoa se tarkoittaa. Onko Michael vielä elossa? Olen juuri nähnyt sen videon jollekin muille sivuille Tällä sivustolla .. En voi uskoa sitä

 25. MyBelovedMJ sanoo:

  Im kertoa jo nyt. Tämä kuva MJ on abulance. IS FAKE

 26. heisalive sanoo:

  ladylee, olette aivan tavoitehinnoista kaikki sanotte, luin blogitekstiisi kiinnostuneena, kyllä kyllä ja kyllä on vastaukseni siihen! Minä

  Michael Jackson kokeneet, shouldered ja ikävystyttää täydessä lastissa, joka on ylivoimainen kaikkiin ihmisen twiceover verottaessaan on hellävarainen haavoittuva sielu, että hän on. Ihmiset unohtavat kaiken tämän ja vain nähdä "Moonwalking Esiintyjä" hänessä eikä levoton ihminen, jonka koko groteski ulkonäkö oli äänekäs hätähuuto, jota kukaan ei kuullut tai vastattava! ?

  Joe Jackson, vanha mies, köyhimpien tekosyy on olento alkaen varikkopilttuun helvetin, ulkoasua hänen silmänsä antaa minulle willies! "" "Hytinä" ""

  Tässä on mies, jonka rakkaus rahaa on "sykähdyttää" kaiken pahan, ja hän ei voi saada tarpeeksi se, hellittämättä lypsäminen, että Michael Jackson cashcow näkyvissä mitään tunteita tai surua hänen poikansa väitetty ohimennen.

  Joe Jackson jonakin päivänä on ratkaissut tuomari suuri ja mahtava hän ei voi paeta, mutta worseover, on maksettava hinta niin korkea (ja kuuma!) Siitä, mitä hän on tehnyt tämän lapsen miehen: Michael Jackson ...

  Voiko kuka tahansa, kuka tahansa ollenkaan! syyttää Michael Jackson varten pysähdyspaikan omaa "kuoleman", kun epätoivoinen tarjous paeta kaikkien th madess ja saada siitä pois kaikki? En usko!

 27. suzz sanoo:

  hyvin voi todella belive, että hän on vielä elossa ... i Vähärasvaisen moer, että hän on ... mutta paljon tavaraa doesnt lisätä ja doesnt järkevää ja mitä ei ... kuten kuvan michael on amblunce .... se voisi olla hän mutta im noty varma ive yrittänyt o eräänlainen verrata sitä ... ja i cant sanoa jos se tai isnt ... .. ja videon, kun hänen "elin" on helikopterin se näyttää se siirtää tai pään nosta ... ... mutta ei mitään te katsella hänen muistomerkki kun paris tyttärensä tuli ja puhui ... hän AWS sydän rikki ja putosi lukuun itkua ... ... minusta tuntui todella .... miksi hän huutaa niin?

 28. Happytomato sanoo:

  Anteeksi, olen hämmentynyt syitä MJ'death.
  Oliko hän huumeita riippuvaisiksi? Mukaan Raymone Bain: ei
  http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

  Katso myös tämän toisen video
  http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

 29. MyBelovedMJ sanoo:

  Ketään ei saa syyttää Michael "jos hän väärennetty oman kuoleman". Ja ne teistä, jotka haluavat pitää judgeing hänelle tai Blameing häntä, voit sen helvettiin juuri nyt. En todellakaan ymmärrä, miksi hän tehdä sen. Kaikki hän koskaan halunnut hieman rauhaa. Kukaan ei voi syyttää siitä. Michael I love you enemmän

 30. MyBelovedMJ sanoo:

  Onko kukaan kuullut, että hänen yksityis käsin päiväkirja on löydetty?

 31. He.is.alive sanoo:

  MyBelovedMJ: Ennen sinua taas uhata kenenkään muun kanssa retoriikkaa, kuten "se voi mennä helvettiin", koska niiden todettiin tosiseikoista / lausunnot eivät voi löytää oman mielikuvituksen ENSIMMÄISESSÄ käyttää itse, mitä "helvetti" on kyse:
  http://www.flairfordesign.com/hell.html .. Tiedoksi!

 32. niccih sanoo:

  Hei kaveri MJ fanit
  Mielestäni MJ olisi ylpeä siitä, että tehtyjen havaintojen Tällä sivustolla ovat niitä, jotka kieltäytyvät ottamasta mitä media sanoo nimellisarvoon.

 33. Angel36 Says:

  Ei kukaan usko sen outoa, että hänen rakas friends kuten Elizabeth Taylor ja Diana Ross ja jopa Liza Minelli on oma kotisivu ja yksikään näistä sivuista on vuonna memorian on mj.
  Uskon, että parhaat ystävät olisi, että jos he menettivät ystävänsä.

 34. Angel36 Says:

  Ja myös Katsoin paikalla Macauley Culkin ja Kristus Tucker ja mikään ei löytynyt noin vuonna memorian on mj.

  Strange ei ole sitä!

 35. supermom75 sanoo:

  hän sanoo, hän ei ole huumeiden riippuvaiseksi, ja hän ei ole michael olisi koskaan käytä huumeita, kuten, että olen edelleen sitä mieltä, että tämä on tekemistä vakuutuksen saamisen ja uskon hänen perheensä on se syy siinä todetaan, ne eivät kuulu, jos hän kuolee natrual syyt ja ne kuuluvat, jos hän kuolee huumeiden yliannostukseen i haju jotain ole hyvä ja niissä videon, jos hän näytti todella hyvä, kuten oli unessa miksei avoimen ruumisarkku vielä kysymys hän on saattanut olla uhattuna tämän hoax i am todella iloinen, että näytti minulle tämä aiheuttaa En muistaa hänen perheensä koskaan tryint o saada hänet pois huumeiden mies mikä on jackson perhe menee hänen nimi

 36. supermom75 sanoo:

  evryone tyyppi tässä etsimään jackals lähellä on jackson kolme kaikille mummon äänittää pomot ja tuskin nähneet äiti ovat lunastaminen, jos michael on elossa hän parempi tulla ulos nopeasti aiheuttaa thekids ovat uhka kaikille ymmärrän sen ja hänen perheensä vain haluaa hänen rahansa eivät aamulla ja hänen äitinsä pysäkki suojella ja kaiken kuten michael pyysi liian En ymmärrä, miksi he tekevät tätä michael

 37. Andrea sanoo:

  Miksi ihmiset niin huolissaan siitä, kuka lapset menee? Selvästi vuodesta MJ ei ole kuollut, they'll menee hänelle joko tavalla. Kuitenkaan missään seikka kun säilöönoton taistelu on käynnissä, jos lapset ovat tarpeeksi vanha - he kysyvät, kuka lapset haluavat olla mukana. Paitsi jos ne ovat liian nuori päättää itse. Joten uh, kyllä. Just sayin.

 38. MyBelovedMJ sanoo:

  Niccih. Olen kuullut sinusta. Uskon, että Michael olisi ylpeä siitä, että samoin. Hän aina halunnut ihmisiä katsomaan tosiasioita, eikä tarkastella sitä, mitä tiedotusvälineet oli selvää. Syy oli AINA BS. Aivan kuin näinä päivinä

 39. niccih sanoo:

  Kiitos MyBelovedMJ. Se on liian huono MJ oli ymmärretty väärin, kun se tuli leviää ehdoton Love koko maailma täynnä kielteisyydessä.

 40. bghoppy sanoo:

  he.is.alive, se oli täysin tarpeetonta. Are u sama, joka on lähettänyt linkin fundamentalistinen kristillinen sivusto doc jotka näkivät MJ jättää UCLA? Entä me kaikki keskittyä tosiasiat ja realiteetit elämä täällä maan päällä. (puhumattakaan siitä tekopyhyydestä arvioidessaan muiden kivien heittäminen ja mitä ei)

 41. ejay5131 sanoo:

  Mitä tulee sairaankuljetus video,

  Onko tämä kuljettajien ensimmäinen päivä ... miksi hän tarvitse kuin 3 ihmistä ohjaavat häntä, koska hän perustelee.

  Miksi kaverit on musta sopii niin epätarkkaa pysyvän siellä, ei edes ajaa ihmiset pois, koska ne elokuva? Kuitenkin he varmasti yrittävät voittaa helvetti outta ihmisille, kun MJ lähtee tekn.lis toimistoja ja ihmiset yrittävät saada kuvia ja juttuja.

  Kukaan ei tiedä, miksi ambulanssi on olemassa tai jotka vielä kaverin kuvaamisen sanoo "ei ollut varma, MJ on kuollut tai ei", miten he tietävät, että he olivat siellä MJ?

  http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

  jälkeen siitä, että edessä mjs talo on pyöreä noin ajaa tapa miksi ne tarvitsevat Takaisin ylös Ambulanssi ?????

 42. dynamiitti Says:

  Yah miksi didnt ne menevät ympäri Roundabout sijaan kääntää hitaasti takaisin?
  Hyvä löytää Ejay5131

 43. He.is.alive sanoo:

  Supermom: ei! Lapset eivät ole vaarassa, olet Aliarvioimatta Debbie Rowe. Hän ei lakko minulle noin hölmö kuka seistä ja katsella vanhoja Joe kähveltää HER lapset, au contraire, hän aikoo flex hänen lihakset on tämä yksi, jos ei muusta syystä, mutta domino isä Joe ulos että silmukka.

  Olen vakuuttunut siitä, että NO tuomari myöntää säilöönoton on 80-vuotias mies, joka on lapsi väärinkäyttäjä, asumis melko valonarka elämää Babes ja kaikki Sin City Las Vegas, erotettu Missus ja erittäin valmis tietenkin hyödyntää nämä lapset hänen omaksi hyödyksi, ei tule tapahtumaan!

  Vaikka Geraldo Rivera näytä esiin aiemmin tänä iltana, tuoreita uutisia raportti totesi, että Debbie Rowe ja Gramma Jackson onnistuttiin säilöönoton käsitellä että lehdet isä Joe outta da loop, voisi kaikki olla kysymys virallisesti allekirjoittamisesta papereita tässä vaiheessa!

  Toivotan "häivy tavalla" tuffi-nainen Debbie Roweif hän osoitti hänen messinkiä ja valtaa kuin oletettu biologinen äiti 2 näiden lapset varmasti vähän Peitto hyvinvoinnin on osa yhtälöstä, ja haluaisin nähdä NAINEN tuomari käsittely tämä, tuo se läheinen ja lähettää isä Joe Timbuktu varten everymore näkemiin.

  Jumalan siunausta näille lapsille, ne käsittelevät aivan liian paljon niin nuorena ... ..

 44. supermom75 sanoo:

  mybeloved mj että navi sweeti hän oli tärkein hän nähtäväksi kaupungissa niin michael voisi saada paikoissa hän teki ppl sitä mieltä, että se oli michael, jotta hän voisi liukua pois, jos katson ympärilleni online löydät paljon kuvia navi ja michael hän myös vieraili Lontoossa confrence liian Luulen, että hän on osa tätä peittokyky hänelle asia

 45. He.is.alive sanoo:

  bghoppy: Nope, joka ei ollut minulle.

  Mutta FYI ja siitä tavasta, olen kristitty ja olen ei hävetä Jeesuksen eikä evankeliumi, eikä kristinusko, sai sen?

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.