Michael Jackson's Døden er en Hoax

26 juni 2009
af admin

Michael Jackson er truffet af paramedicinsk

Er det ikke interessant, at den dag, at Michael Jackson blev rapporteret at være døde, flere andre rapporter fra andre 'berømte mennesker ", der er døde er også dukket op.

Andre berømtheder som Jeff Goldblum, Harrison Ford, og Tom Hanks har også været at være døde, men alle disse rapporter siges at være falske, så hvad de faktiske beviser er der, at "King of Pop 'har faktisk døde, bortset fra sige så en håndfuld mennesker, som let kunne have været foruden af hele sammensværgelse!

Hvis du tager en omhyggelig se på billedet, som er angiveligt Michael Jackson bliver jaget ind i en ambulance, mens paramedicinsk var desperat forsøger at genoplive ham, vil du bemærke, at det umiddelbart fremstår som meget disimilar til Michael Jackson for sent. Næse synes at være for 'normale', og der synes ikke at være nogen tegn på plastikkirurgi på øjne, der har været så tydelig i alle de andre billeder af Michael, at vi har set i løbet af de seneste par år.

Der er den fortsatte saga med hensyn til den mystiske Personlige Doctor af Michael Jackson, Conrad Murray, der siger han netop er sket for at gå ind og finde Michael Jackson nær død på sin seng «. Det samme læge siges at have udført CPR på sengen (som er helt ubrugelige, da enhver person med en grundlæggende knoweldge af foerstehjaelp ville vide, du har brug for en hård overflade nedenfor kroppen at være effektiv), og ventede en halv time før ringer 911, og ikke engang ender med at kalde sig selv, da det var et medlem af personalet.

Under alle disse mærkelige gåen på mellem tid Michael Jackson angiveligt døde, at da han blev fundet ved denne uvirkelig læge, at da han endelig blev bistået af paramedicinsk, mener vi, at der var rigelig tid til en "plan" for at Falske eget død at blive henrettet. Den omstændighed, at Dr. Murray nægtede at underskrive Michael Jackson død certifikat og flygtede scenen umiddelbart efter paramedicinsk venstre med kroppen er ekstremt mistænkeligt. Måske var han på det hele. Hans løn blev påstået at have været over $ 150.000 om måneden ($ 1,8 millioner om året) for ikke at nævne nogen »bonus«, der kan have været udbudt efter "plot" blev afsluttet.

Der er også det faktum, at kun et par uger siden, da meddelelsen om, at Michael's' Dette er Det Tour skulle blive forsinket, hans repræsentanter var meget hurtig til at afskaffe alle rygter om et sundhedsproblem være årsagen.

Husk også, at der på 50 år, Michael Jackson har haft nogen forudgående hjerte tilstand og blev siges at være et »billede af sundhed", som han indøvet for hans koncerter som oprindeligt var sat til kick off i juli i år.

For at initiativtagerne til at få en forsikring for London viser, Jackson har gennemgået en fire-timers fysisk med en uafhængig læge dette forår. Rand Phillips, administrerende direktør for koncert initiativtageren AEG Live, sagde, at en helbredsundersøgelse udækkede "ingen problemer overhovedet."

Et andet sammenfald er i forhold til Michael Jackson's besættelse med "The King" Elvis Presley, hvor han gik så vidt som til at gifte sin eneste datter, så har han også gået så langt som til at mimick hans' død '?

Elvis Presley døde den 16 august, 1977 i badeværelset på Graceland. Efter at være blevet fundet på badeværelse gulvet, Elvis blev hastet til hospitalet, hvor han blev officielt udtalt døde. Den ligsynsmand registreres dødsårsagen som hjerte-arytmi.

Michael Jackson's obduktion er blevet varetaget af Los Angeles County ligsynsmand og en gang toksikologien rapporter er afsluttet, får vi at vide, det vil afsløre den reelle årsag til død og dokumentation for eventuelle fejl spille. Naturligvis processen vil være under fuldstændig Lockdown og alle billeder, skal du trykke på eller mediernes dækning vil blive filtreret ... hvordan bekvemt.

Vi vil se, hvad de vil have os til at se. True eller på anden måde.

Inspireret af Michael Jackson? Start din egen Record Label og leve livet for en rockstar.


Tags: Conspiracy, Death Hoax
Skrevet i konspirationsteorier, Hoax Døden, Rygter | Kommentarer (26)

26 Responses til "Michael Jackson's Døden er en Hoax"

 1. Jon Says:

  Jeg troede, jeg var den eneste. dette er alle så setup. Også han havde seneste poster, der gik for auktion, der ikke sælger så stor. Derefter flytter lastbiler i to dage er en smule hurtigt.
  Denne familie har altid været stram.

 2. Robert siger:

  TAH jeg COULDENT BELIVE han var død Så jeg troede, han var op til NOGLE HOAX at sælge mere ALBUMMER

 3. Al Soldano siger:

  Jeg er glad Michael Jackson døde. Jeg er også glad for, at du mener, din dumme konspirationsteori.

 4. Jon Says:

  Blev jeg mindet han lagt en masse penge i fryse og genoplive videnskab, kryo?

 5. MJ 4eva siger:

  Du er sooo ret! det er ikke ham på billedet .. hele Hoax giver mening! HES ikke død!

 6. Suzanne Says:

  Jeg er glad for jeg ikke er den eneste, der troede, at somethings bare ikke tilføje op. For en, hans seneste bortauktionering at sælge ud af nogle paraphinalia, syntes at være meget remenicent af Princess Di, og hvordan hun bortauktioneres kjoler (for velgørenhed, ikke personlig vinding) lige før hun døde. Næsten som han fandt en side af hendes bog. På en anden hjemmeside, de har video af den person i helecopter ser ud til at sidde op. Taler om der, som fanden får en helecopter til luft ophæve dem til lighuset??? Air lift til emegency pleje, jeg er helt få, men til lighuset??? Puh-lease! Det er ikke som om han skulle være flere døde, hvis de var nødt til at vente i trafikken.

 7. Billy Says:

  Er dette en far, der netop har mistet sin søn? Han følelse GREAT??? Joe Jackson ser her ligesom han ved, at hans søn stadig er i live ...

  Se det her | Michael Jackson Hoax Døden Videoer

 8. Guy Says:

  I Storbritannien var der en nylig barnebortførelser, der viste sig at være en skrøne - De kunne stedet det en sømil ud fra mors interviews - bare ikke følelsesmæssige nok.
  Samme med Joe Jackson - mindre end en uge, og han giver interviews om den røde løber - ingen chance.
  Dette er alt for nem og planlagte - han blev aldrig vil være i stand til at gøre 50 datoer.
  Også smide i, at han "døde" den 25 juni - den indsigende dato i år til det andet store helten af hans - James Brown (25 december) og dø på samme måde som Elvis Presley.
  Dette er den fyr, der "gled i badet", så kæmpet for at gøre det til sin egen retssag - den form for sjov min 6 årige ville trække. Det er, hvad Michael er - et barn. Trykket får er for meget, og han folderne .. men denne gang glider i brusebad ville ikke være nok.
  Det eneste aspekt, der gør, at jeg tror, at han kunne være død er obduktionen - og endda som begynder at se lidt farceagtige nu.

 9. Jeanine Says:

  Jeg vil gerne kommentere på billedet af Michael Jackson Ingo ambulancen.
  Selv om jeg er enig i, at det hele er vejen 'off', jeg har at sige, at jeg synes, at det er ham på billedet. Om det ikke var alle en stor handling eller ikke vil vi aldrig vide.

 10. Rickster siger:

  og whos den fyr, der har fremsat 911 opkald? .... hvordan kommer ingen har talt med ham .... hvorfor ikke, han siger, at det var Mr. Jackson i stedet for "en gentleman 50 år gamle", da han talte til dispather ... ?

  og på Bet prisuddelinger ... når Joe Jackson (en far, der netop har mistet sin søn) blev bedt om ... "Hvad er dit næste planer"? ... .. i stedet for at sige ... "Vi er nødt til at begrave min søn" han fremmer hans nye Label stedet ????

  Dette er så mærkeligt .... Jeg kan huske et stykke tid tilbage ... mellemstationer hans død blev anset for at være rumored ... hvis nogen kan og vil gøre det ... sin MJ.

 11. Susy Says:

  At Dr. af MJ's-han ikke engang ved at holde MJ om ordet for at dundre ham på brystet, så hjertet ville komme i gang og sætte ham på en blød seng instaed. Hvorfor ikke, de siger det var MJ til 911 & bedes bringe alle rescuscitarion udstyr. Enten var det en bevidst død eller Dr. & AEG gjorde det for at få forsikring noney, AEG beskæftiget at rappen.

 12. Anne siger:

  2 små punkter:

  1. hvis du ringes 911 og sagde, at Michael Jackson var døende ... Jeg er ret sikker på, at de reagerer ville være "yeah ret .. aprils nar! ... * hænger op * "

  2. Michael Jackson og hans far ikke kan lide hinanden, Joe Jackson har erklæret for nogle år siden, at han ikke har Michael som hans søn længere, og Michael Jacksons vilje er angiveligt at sige, at Michaels børn bør ikke bor hos Michaels forældre men babysittere . - Kan være årsagen til, at Joe er ikke ødelagt.

 13. Brad Matosky siger:

  Wow ... Watch, at videoen igen. Kroppen ikke bevæger sig, helikopteren er drejning og giver ud for den illusion, at hovedet er "løft". Kameravinklen med skiftende vinkel på helikopteren gør det ser på den måde.

  Alle 911 opkald træffes så alvorlig. Så selvom du ringer 911 i Cleveland, og sige, at LeBron James er afvisende, vil de stadig ved at dukke op. Samme med en berømthed eller ikke celeb.

  Og i det billede af ham er carted ud, De siger, at hans næse "ser normale"? Er du retarderede? Se igen, og du vil se, hvordan fladt mod hans ansigt er det.

  Jeg elsker en god konspirationsteori så meget som den næste fyr, men i det mindste have nogle bedre materiale at gøre et solidt fundament for det.

 14. Lidiya siger:

  dang dette, som giver mening!
  Jeg håber, at han ikke er død:]

 15. MJ Lover siger:

  nu i min HAART jeg vil gerne til at tro alt dette, og jeg vil prøve, men at pic med MJ går i den ambulance blot udseende MJ for meget for mig. og grund tror jeg, de tog Soo lang svarer, at MJ var død, fordi han var i surgry på og de forsøgte at redde hans liv. men den måde, hans far handler den slags går mig at tro, at MJ er ikke død. og hans mor er at få børnene til at måske lade dem holde kontakten med deres dag, mens han er nogle, hvor anden eller kan han vil sende til dem. men denne død er en meget mystisk død. og derefter også MJ er meget kendt i hele verden. hvordan kan nogen ikke reconize ham. I dont know. men jeg håber, hvad du alle tænker er sandt. og jeg er ganna forsøge at tro det for at få alt dette såre ud af mit hjerte, og så jeg kan stoppe gråd Soo meget. Gud være med dig MJ, hvor hver du er døde eller levende, og jeg elsker dig Soo meget og du er og altid vil være det bedste nogensinde.

 16. Rickster siger:

  har andre hørt, hvor dælen er Oprah i alt dette ?????

  Nr. hyldest ... ingen kommentarer .. noget?
  Jeg finder det virkelig underligt ... alle har sagt noget for MJ ... men Oprah? ... Hvis nogen ved, ellers kan du korrigere mig!

 17. ladylee1979 siger:

  Må jeg lige spørge wtf PREMIERER må gøre med alt dette så WOT hun interviewede Michael, WOT om hans bedste ven Elizabeth Taylor shes for devasted at selv kommentere angiveligt, og de fleste af dem, der gør kommentarer om stjernen havde alle faldet ud med Michael på et tidspunkt eller en anden uri geller Paul McCartney, David gæsten selv hans egne brødre Berry Gordy alle var ikke på talefod med stjerne før hans død

 18. Susy Says:

  Intet af det er fornuftigt, når man tænker på Michael Jackson ansat "insisterede" en Dr. være med ham op, og indtil Uk tour var forbi. MJ var en Narcissist-perfektionist, hvorfor skulle han så gå & overdosering selv, Han så en masse sygere på tidspunktet for misbrug forsøg. Hvorfor ville han få sig fit & make videoer, hvis han ville så trække stikket ud i den ultimative måde, hvorfor så ikke gå & leve et middelmådigt liv og glemmer touring, er det fordi han plejes abut sit liv og livsstil og nu ønskede at gøre flere penge til sine børn. Hans børn ser lykkelig og sund, at hans kredit .. Jeg fandt det mærkeligt, at rapporter om hans død kom ud på TMZ & andre medier, før det blev bekræftet & TMZ sagde han var død, da han var på vej til hospitalet. Har en person i hans lejr lække dette at gøre opmærksom på hospital & fokus væk fra huset. Hvordan kunne Janet Jackson drev i sit hjem den næste dag og tage væk hans værdsatte ejendele, når ingen vilje er til stede eller var blevet læst. Når en person dør, er du nødt til at afvente Vil behandling før noget er rørt! hvordan så hans nærmeste sibling kunne hun optræder på scenen og være så stoic! det hele er underligt. Hvis nogen kunne fake det, han kunne og kan have haft en dobbeltdosis som O / D. Jeg håber virkelig, han gjorde fake det. Hvis ikke der er nogen, der i store problemer, for ikke at støtte ham.

 19. Jasmine Says:

  Jeg har lige fundet denne hjemmeside via et andet link i dag og har lige set helikopteren video. Jeg tror, jeg kan faktisk se, at kroppen er i bevægelse, og også de mørke rem, der går diagonalt runde kroppen kommer fortrydes. Har nogen anden meddelelse, at? Jeg virkelig ønsker at tro Michael lever og har det godt, fordi jeg har ikke standset gråd da jeg hørte om hans død. Jeg har heller ikke holdt op med at tænke de sidste par dage om, hvordan der er så mange fejl siden at 911-opkald. Det synes der er for mange 'fejl' for Michael død til at være sandt. Men jeg er bare spekulationer. (Ikke i prioriteret rækkefølge)

  1, der har foretaget, at 911 telefonopkald?
  2.Wasting 30 minutter før 911call blev gjort?
  3. CPR proceduren ikke burde have været udført på en seng. Periode.
  4.There synes at være et helvede af en masse forvirring om den første ligsynsmand's og andet "uafhængig obduktion's«. Første obduktionen fandt et spørgsmål om dage, der skal indgås som resultaterne havde været omtalt i medierne. Det er nu blevet rapporteret, at det var en 'falsk'. Stadig ingen nyheder om det andet «obduktion '
  5, hvorfor gjorde hans læge gå "forsvundne", som omtalt i medierne?
  6 Doctor ikke underskrive dødsattesten.
  7.Det mest sigende af alle fejl. . Joe Jackson formodes at være en »grieving 'far, der lige har mistet sin søn, så hvorfor er han i så høj spiritus? Er det virkelig en far, hvis søn har netop døde kun 6 dage siden! Ingen tårer, nr. sindsbevægelse. Han er langt mere interesserede i at fremme sit nye pladeselskab og omgår de fleste af de spørgsmål om hans søns død! Noget ikke tilføje op. Hvis en af mine børn døde, ville jeg være helt ødelagt, og være en brudt kvinde.

  Alt for mange spørgsmål og ikke nok svar.

  Personligt har jeg været bederum og håber, at Michael er stadig i live, og selv om han er, ville det ikke genere mig at finde ud af hans død var en spøg. Faktisk ville jeg være ekstatisk! Så længe han kan nu finde fred i sit liv, hvor han så rigt fortjener.

 20. Lila Says:

  Åh min Gud! Er du retarderede? Du virkelig tror ikke, nogen af dette gør du? Det er så trist, men står over for det folk, han afgik ved døden. Nr. sammensværgelse her. Også Jim Morrison, Elvis og John Lennon er også døde. Nu skal du ikke begynde at spille sine regnskaber baglæns leder efter spor.

 21. Jon Says:

  Hvis du ser på billedet af den person, som den ser meget mindre end michael har meget mørkere hud og også for mig ser næsten af asiatisk oprindelse gerne phillipino eller thai andre se det?

 22. Jon Says:

  Hvor mange hjem optagelserne vil falde ud af nogle closet. Ka-Ching!

 23. ladylee1979 siger:

  dens indlysende, hvorfor hans far isnt viser nogen følelser Michael disliked hans far og endda forladt ham ud af det vil isnt det bedre, at Joe ikke viser følelser, fordi hvis han brød sammen i tårer im sikker på, at der ville være masser af folk ringer til ham en løgner siger det var alt for vise, når vi alle ved, at de hadnt talt i år mindst joe isnt om den tykke foregiver, også denne 2. obduktion lærke er mere at gøre med familien forsøger at finde nogen til at skyde skylden på at skjule deres egen skyld, at de gjorde ikke stop Michaels misbrug af piller, hvorfor havde Michael insistere på Dr. Murray med ham hele tiden? sine indlysende narkomaner vil gøre noget, og han ønskede en forhandler på side 24 / 7 så at sige, jeg har også læst, at Michael var vidne skal ses passerer Mexico pensionær sent torsdag aften, men overraskende overraskelse vidnerne ønsker at forblive annonymas og hvis der var nogen tvivl i politiet opmærksom på, at han var i live og sparker de ville sagt ved nu, og theres intet mere i denne verden jeg ønsker retten nu for at høre de ord, det var en skrøne michael lever i bedste velgående id aldrig blive vred Jeg vil være over månen at høre disse ord kærlighed u mike xxx

 24. MyBelovedMJ siger:

  OH MY Herren! Jeg kan `t belive at Michael actuelly har en klon af sig selv .. en ven af hans, som har haft surgury, at se mere som Michael, den ven sagde. Og han kiggede kinda kinesisk. Det er grunden til, at han til tider har været opslidende masken ... OH Kære Gud. Hvad fanden betyder det. Er Michael stadig i live? Jeg har lige set det i en video på en af de andre sider på denne hjemmeside .. Jeg kan «ikke tro det

 25. MyBelovedMJ siger:

  Im fortæller dig lige nu. Dette billede af MJ i abulance. ER FAKE

 26. heisalive siger:

  ladylee, du er helt på målet med alt, hvad du siger, jeg har læst dit indlæg med stor interesse, ja ja og ja er mit svar på det! Jeg

  Michael Jackson udholdt, bæres og bar en fuld belastning, som er overvældende at noget menneske, twiceover beskatningsrettigheder på en blid sårbar sjæl, at han er. Folk har tendens til at glemme alt dette og kun se "Moonwalking Performer" i ham og ikke den urolige menneske, hvis hele grotesk udseende var et højt skrig om hjælp, at ingen høres eller BESVARES! ???

  Joe Jackson, den gamle mand, er det fattigste undskyldning af et væsen fra grube af helvede, de ser i hans øjne giver mig myrekryb! "" "Kulderysten" ""

  Her er en mand, hvis kærlighed til penge er "spændingen" til alt ondt, og han kan ikke få nok af det, uophørlig malkning af Michael Jackson cashcow viser NO følelser eller sorg i hans søns påståede forbikørsel.

  Joe Jackson en dag vil have til at svare til en dommer høj og kraftig han ikke kan løbe væk fra, men worseover, skal betale en pris så højt (og hot!) For, hvad han har gjort for at dette barn-mand: Michael Jackson ...

  Kan nogen, nogen som helst! skylden Michael Jackson for mellemstationer sin egen "død" i et desperat forsøg på at slippe for alle th madess og komme væk fra det hele? Jeg tror det ikke!

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.