2009
06,26

Майкъл Джексън, взети от Paramedics

Не е ли интересно, че в деня, че Майкъл Джексън е докладвана да са умрели, няколко други доклади на други известни личности ", които са починали също повърхноста.

Други знаменитости като Jeff Goldblum, Харисън Форд, Том Ханкс и също са били докладвани са умрели, но всички тези доклади се казва, че се лъжа, и какво от това има реални доказателства, че "крал на поп" действително е починал, освен от произволно решение на шепа хора, които биха могли лесно да било освен на целия заговор!

Ако приемете внимателен поглед върху изображението, което е общо мнение Майкъл Джексън се спуснаха в линейка, докато paramedics се отчаяно се опитва да съживи го, вие ще забележите, че лицето се появява за много disimilar до Майкъл Джексън закъсняло. Носа изглежда твърде "нормално" и там не се появи да има никакви доказателства за пластична операция на очите, което е било толкова очевидно, във всички други изображения на Майкъл, че сме наблюдавани през последните няколко години.

Там е по-отиваш сага по отношение на тайнствения Лични Доктор на Майкъл Джексън, Конрад Мъри, който казва, че просто се е случило с ходене и намери Майкъл Джаксън в близост до смъртта на леглото му ". Този същия лекар, се казва, че са извършени CPR на леглото (което е напълно безсмислено, тъй като всяко лице с основния knoweldge на първа помощ, би ли имате нужда от твърда повърхност под тялото да бъде ефективна), и чакахме половин час преди призовава 911, и не дори до края на разговора си, тъй като тя е член на персонала.

През всички тези странно поведение по време между Майкъл Джексън мнение умря, да, когато той е бил намерен от този илюзорен лекар, когато той бе окончателно подпомагана от Paramedics, ние вярваме, че има достатъчно време за "план", за да Лъжливи си смърт да бъде екзекутиран. Фактът, че д-р Мъри отказа да подпише Майкъл Джексън смъртта сертификат и избягали сцената веднага след Paramedics отляво с тялото е изключително подозрително. Може би той беше върху всичко. Неговата заплата се твърди, че са били над $ 150,000 на месец ($ 1,8 млн. на година), да не споменавам всички "бонуси", които може да са били предложени от "Двор" е завършено.

Там е и фактът, че само преди няколко седмици, при обявяването на Майкъл, че "това е" обиколка е да се забави, негови представители бяха много бързо да се премахнат всякакви слухове на здравен проблем е причината.

Имайте предвид също, че на възраст 50, Майкъл Джаксън не е имал преди сърцето състояние и е казано да се смятат за "картина на здраве", както той rehearsed за концерти, които първоначално са били определени да започне през юли тази година.

За да може да получи застраховка стимулатори за Лондон показва, Джексън претърпя четири часа физическо със самостоятелен лекар тази пролет. Ранд Филипс, изпълнителен директор на концерт промотор AEG Live, каза, че медицинските скрининг бланкова "без каквато и проблеми."

Друго съвпадение е по отношение на Майкъл Джаксън на мания с "Кралят" Елвис Пресли, в който той отиде толкова далеч, че да се ожени дъщеря си само, за да има той отиде толкова далеч, че да mimick си "смърт"?

Елвис Пресли почина на 16-ти август 1977 година в банята в Graceland. След като се намери в банята етаж, Елвис беше се спусна към болницата, където той е бил официално изразени мъртъв. В следователя записва причината за смъртта, както сърдечна аритмия.

Майкъл Джаксън на аутопсията е била извършена от Лос Анджелис графство следователя и веднъж в токсикологията доклади са завършени, ще се казва тя ще разкрие истинската причина за смъртта и доказателства за престъпление. Разбира се този процес ще бъде под пълния Заключване и всякакви изображения, натиснете или медийно отразяване ще бъде филтрирана ... колко удобно.

Ще видите това, което искате да видите. Вярно е, или по друг начин.

Вдъхновен от Майкъл Джексън? Започни свой собствен лейбъл и да живее живота на rockstar.


50 коментара досега

Добавете Вашият коментар
  1. Мислех, че съм единствения. всичко това е така настройка. Също така беше последните елементи, които отидоха прекалено търга, които не продават толкова голям. Тогава се движат камиони на два дни е по-скоро.
    Това семейство винаги е било здраво.

  2. TAH I COULDENT Повярвай, че е умрял SO Мислех, че е ДО НЯКОИ излъгвам ДА ПРОДАВА ОЩЕ АЛБУМИ

  3. Радвам Майкъл Джексън умря. Аз съм също така се радвам, че ви вярвам глупава теория на конспирацията.

  4. Бях напомни той постави много пари в замразява съживи и науката, cryo?

  5. Вие сте sooo право! Не му го в картина .. цялата измама има смисъл! ХЕС не е мъртъв!

  6. Радвам се аз не съм единственият, който мислех, че somethings просто не допринасят. От една страна, му последните търгове за продажба на разстояние около paraphinalia, изглеждаше, че е много remenicent на принцеса Ди, и как тя търг рокли (за благотворителност, а не лична печалба) точно преди тя да умре. Почти като взе една страница от книгата си. От друг сайт, те имат видео на лицето в helecopter изглежда сядам. Говорейки за които, кой по дяволите получава helecopter за въздушен транспорт им към моргата??? Air лифт за emegency грижи, аз тотално се, но в моргата??? PUH-НАЕМАНЕ! Той не е искал той щеше да бъде вече мъртва, ако те е трябвало да чака в задръстване.

  7. Това ли е баща, който просто загубил сина си? Той чувства чудесно??? Джо Джаксън тук изглежда като той знае, че неговият син е все още жив ...

    Вижте го тук | Майкъл Джексън излъгвам Смърт Videos

  8. В Обединеното кралство не е актуално отвличане на деца, които се оказа, че е шега - на място, бихте могли да го миля разстояние от майка интервюта - просто не емоционално достатъчно.
    Също с Джо Джаксън - по-малко от една седмица и той дава интервюта по червената килим - няма шанс.
    Всичко това е много удобна и планираните - той е бил никога няма да бъде в състояние да направя 50 дати.
    Също така признавам, че той "умря" на 25 юни - възразяващата дата в годината на друг голям герой си - Джеймс Браун (25 декември) и умират по същия начин като Елвис Пресли.
    Това е човекът, който "подхлъзнах в банята", така че се борят, за да си изпитание - за сортиране на кича моя стар 6 години ще дърпам. Ето какво Майкъл е - дете. Натискът се е прекалено много и той гънки .. Но този път подхлъзване в банята не би било достатъчно.
    Единственият аспект, който ме прави, че той може да е мъртъв е аутопсия - и дори, че започва да изглежда малко нелеп сега.

  9. Бих искал да коментират снимката на Майкъл Джаксън Ingo линейката.
    Въпреки, че аз правя съгласни, че цялото това нещо е начин "изключено", аз трябва да кажа, че аз мисля, че е го в снимката. Дали не беше огромен акт, или не ще никога не знае.

  10. whos и човека, който направи 911 обаждане? .... Как така никой не е говорил с него .... защо не каза, че беше г-н Джаксън, вместо на "джентълмен на възраст 50 години", когато той говореше за dispather ... ?

    и най-Bet Awards ... когато Джо Джаксън (баща, че просто загубил сина си) бе помолен ... "Какви са Вашите планове за следващите"? ... .. вместо да казват ... "Ние трябва да погребе сина си" той популяризира новите си Етикет вместо ????

    Това е странно .... Спомням си малко назад ... спиране смъртта му се смята за rumored ... ако някой може да & ще го направя ... неговите MJ.

  11. Това д-р на MJ's-той дори не знае да пази MJ върху пода до туп го в гърдите, така че сърцето ще тръгвам & го на леглото меко instaed. Защо не казват, че е MJ до 911 & моля въвеждат всички rescuscitarion оборудване. Или това беше умишлено или смърт на д-р & AEG успя да получи застрахователно noney, AEG, наети че баяч.

  12. 2 малки точки:

    1. Ако набран 911 и каза, че Майкъл Джексън е умира ... аз съм много сигурен за отговор ще бъде "Да нали .. aprils глупак! ... * увисва нагоре * "

    2. Майкъл Джексън и баща му не обича една на друга, Джо Джаксън заяви преди няколко години, че той не е имал Майкъл като негов син вече, и Майкъл Jacksons ще е общо мнение, че Michaels Децата не трябва да се остане с Michaels родителите но Nannies . - Може да е причината, поради Джо не е опустошен.

  13. Леле ... Гледай, че видеото отново. Тялото не се движи, хеликоптера е завой и се дава илюзията, че главата е "лифтинг". Камерата ъгъл с променящата се гледна точка на хеликоптер прави да изглежда по този начин.

    Всички 911 повиквания се приемат като сериозни. Така че, дори ако се обадите 911 в Кливланд, и да кажа, че Джеймс Lebron е студен, те пак ще се появи. Също с всяка знаменитост или не celeb.

    И в картината на него са изложени carted, ти казват, че носът му "изглежда нормално"? Ти бавноразвиващ се? Виж пак и ще видиш как плосък срещу лицето му го.

    Обичам добра конспирация колкото следващия човек, но поне малко по-добър материал, за да даде солидна основа за него.

  14. По дяволите това няма смисъл!
    Надявам се, че той не е мъртъв:]

  15. Сега в моя HAART искам да направя, за да вярвам на това и аз ще се опитам, но тази снимка с MJ отиваш в линейката просто изглежда MJ прекалено много за мен. и причината, поради която аз вярвам, взеха soo дълго MJ отговарят, че е мъртъв, защото той бе в най-surgry и те бяха се опитва да спаси живота му. но начинът, по който баща му е действащ и наем отида ми се вярва, че МП не е наистина мъртъв. и майка му става на децата да може да ги поддържаме връзка с техните дни, докато той е, когато някой друг или той ще може да се изпрати за тях. но тази смърт е много загадъчна смърт. MJ, а след това също е много известна по света. Как може някой не reconize него. Не знам. но се надявам това, което всички са мислене е вярно. и аз съм ganna опитвам да повярвам, че за да получите всичко това боли от сърцето ми и да мога да спре плаче soo много. Нека Бог да бъде с вас MJ, където всеки си мъртъв или жив и аз те обичам soo много и сте и винаги ще бъде най-добре винаги.

  16. има ли някой друг, когато чуха по дяволите е Опра във всичко това ?????

    Не tributes ... няма коментари .. нищо?
    Намирам, че наистина странно ... всеки е казал нещо за MJ ... но Опра? ... Ако някой знае друго моля правилно ме!

  17. Може ли само да попитам WTF НАЙ общо с всичко това, така зная тя интервюира Майкъл, зная за най-добрия му приятел Елизабет Тейлър shes твърде devasted дори да коментират мнение, и по-голямата част от тези решения коментари за звездата имаше всички паднали с Майкъл в някакъв момент или друг URI Гелър, Пол Маккартни, Дейвид гост дори собствената си братя зрънце Горди всички wasn't за говорене условия с звездата преди смъртта му

  18. Нищо от това има смисъл, когато считат, Майкъл Джексън, наети "настоя" А д-р да бъде с него и до UK Tour беше свърши. MJ беше нарцисист-перфекционист, защо искаше да ида & предозиране себе си, той изглеждаше много sicker по време на опити за злоупотреба. Защо искаше да се годни & правят клипове, ако той е бил тогава ще дръпнете куплунга в крайна начин, защо не отидете & живеят посредствен живот и да забравите за турнета, то е, защото той му пука гранича живота и начина на живот, и сега иска да направи повече пари за своите деца. Неговите деца изглежда щастлив & здрави, за да му кредит .. Намерих го странно, че докладите на смъртта му излезе по TMZ & други медии, преди то да е потвърдена & TMZ казваше, че е умрял, когато той е бил на път към болницата. Дали някой в неговото изтичане на този лагер да се обърнат внимание в болницата & фокуса от къщата. Как можа Джанет Джаксън шофиране в дома си на следващия ден & отнеме prized притежанията си, когато не ще съществува или са били прочетени. Когато човек умре, което трябва да се изчака Уил четене, преди всичко е докосвал! как си близката сиб тя може да се появят на сцената и да е така стоик! Всичко това е странно. Ако някой може да фалшив, той може и да са имали двойно които O / Г. Наистина се надявам той направи фалшив него. Ако някой не е в големи неприятности, за това, че не подкрепя него.

  19. Аз просто намери този сайт чрез друга връзка днес и имат само гледания хеликоптера видео. Мисля, че действително може да види, че тялото се движи, както и на тъмно каишка, че върви по диагонал около тялото се отмени. Знаете ли някой друг забележка това? Аз наистина искам да повярвам, че Майкъл е жив и добре, защото не са спрели плаче, тъй като чух за смъртта му. Аз също не спря мислене през последните няколко дни за това, как там са толкова много недостатъци, тъй че 911-телефонно обаждане. Изглежда, има твърде много "грешки" за Майкъл смъртта, за да е истина. Въпреки това, аз съм просто speculating. (Не в зависимост от предпочитанията)

    1, които показаха, че 911 обаждане?
    2.Wasting 30 минути преди 911call е направено?
    3. CPR процедура не трябва да са били извършени на база нощувка. Период.
    4.There изглежда, че е дяволски много объркване по отношение на следователя на първа и втора "независим аутопсията на". Първата аутопсия е въпрос на дни, за да се заключи, която резултатите са били докладвани в медиите. Тя вече е съобщено, че е "фалшива". Все още няма новини за втория "аутопсия"
    5 защо си лекар, отидете "изчезнали", както съобщава в медиите?
    6 доктор не подпише смъртен акт.
    7 повечето казвам на всички пропуски. . Джо Джаксън е трябвало да се смятат за "траур" баща, който току-що загубил сина си, тогава защо е в такова настроение? Дали това наистина един баща, чийто син е просто умря, само 6 дни назад! Не сълзи, № емоция. Той е много по-заинтересовани от насърчаване на новата си звукозаписна компания и bypasses-голямата част от въпросите, отнасящи се сина му смърт! Нещо не допринасят. Ако едно от децата ми почина, аз ще бъде напълно опустошен и да бъде счупен жена.

    Твърде много въпроси и не е достатъчно отговори.

    Лично аз се молех и надявайки се, че Майкъл е все още жив, и дори, ако той е, че няма да дразня мен, за да разберете неговата смърт беше шега. Всъщност, бих се екстатичен! Тъй като той вече може да намерите мир в живота си, в която той толкова богато заслужава.

  20. Боже мой! Ти бавноразвиващ се? Наистина не вярвам някой от този ли? Това е толкова тъжно, но си го хората, той почина. Не конспирация тук. Също така Джим Морисън, Елвис и Джон Ленън също са мъртви. Сега, моля, не трепвам играя си назад търси улики.

  21. Ако погледнете снимката на лицето, при това изглежда много по-малки от Майкъл е много по-тъмна кожа, както и да ми изглежда почти от азиатски произход, като phillipino тайландски или някой друг виж това?

  22. Колко начало записи ще паднат от някои килера. Ка-Чинг!

  23. неговите очевидни защо баща му isn't показващи всякакви емоции Майкъл disliked баща си и дори да го остави на волята isn't то по-добре, че Джо не показва емоциите, защото ако имаше събори в сълзи Im, че ще има много хора го наричаше лъжец каза: че всичко това е за шоу, когато всички ние знаем те hadnt говори от години най-малко Джо isn't г. по дебели преструвате, също и това 2рото аутопсията чучулига е по-общо с семейството се опитва да намери някой виновен да скрие собствените си виновни, че те didn't спрете Michaels злоупотреба с хапчета, защо Майкъл настояват като д-р Мъри с него през цялото време? му очевидно наркозависимите ще направя нещо и той искаше дилър на ръката 24 / 7 така да се каже, аз също да прочетете, че Майкъл е бил свидетел да се види пресичането на Мексико пансионер края на четвъртък вечер, но изненада изненада свидетелите искат да останат annonymas и ако има някакво съмнение в полицията има предвид, че той е жив и рита те би на това, като каза: сега и Терес нищо повече в този свят аз искам право сега, за да чуя думите, че това е шега Майкъл е жив и рита ID никога няма да се разсърди и ще бъде над Луната да чуе тези думи, любовта и Майк XXX

  24. О, Господи! Не мога да Повярвай, че Майкъл actuelly е клонинг на себе си .. Един приятел му, които са имали surgury, за да изглежда по-скоро Майкъл, на приятеля каза. А той изглеждаше доста китайски. Ето защо, той понякога е бил облечен в маска ... О, боже Иеова. Какво, по дяволите, означава това. Майкъл е все още жив? Току-що видях го в един клип на една от другите страници на този сайт .. Не мога да повярвам

  25. Im казвам ти точно сега. Тази картина на MJ в abulance. Е фалшив

  26. ladylee, вие сте абсолютно върху целевите с всичко, което казвам, Четох публикацията си с голям интерес, а да и да е моят отговор към него! Аз

    Майкъл Джексън издържа, рамене и роди пълно натоварване, което е поразителен на всяко човешко същество, twiceover данък върху лек уязвима душа, че е той. Хората са склонни да забравим всичко това и то само вижте "Moonwalking изпълнител" в него, а не смути човек, чийто външен вид е цялата гротеска силен вик за помощ, че никой не чули или отговор! ???

    Джо Джаксън, стария човек, е най-бедната извинение на създание от ямата на ада, погледа в очите му дава ми willies! "" "Тръпка" ""

    Ето един човек, чиято любов на пари е "тръпката" от всяко зло и той не може да получи достатъчно от него, relentlessly доене на Майкъл Джаксън cashcow показваща NO емоция или скръб на сина му предполагаеми преминаване.

    Джо Джаксън Един ден ще трябва да отговори на един съдия на висок и мощен той не може да избяга от, но worseover, ще трябва да плати цена, толкова висока (и топла!) За това, което той е сторил това дете-мъж: Майкъл Джексън ...

    Може ли някой, някой изобщо! обвинявам Майкъл Джексън за спиране собствената си "смърт" в отчаян, за да избягат всички та madess и си далече от всичко това? Мисля, че не!

  27. и наистина може да Повярвай, че той все още е жив ... Аз постно moer на това той е ... но много неща doesn't добавите и doesn't смисъл и какво не ... като тази снимка на Майкъл в amblunce .... би могъл да е той, но Im noty сигурен Айв опитвали о вид сравнете го ... и аз арго кажа, ако той или isn't ... .. и във видеоклипа, когато неговото "тяло" е в хеликоптера тя не изглежда като го направи, или главата издигне ... ... но не всички от вас, момчета гледам си спомен Париж, когато дъщеря му излезе и говори ... тя aws сърцето разбити и падна Освен плаче ... ... за да ми изглеждаше реално .... Защо тя плаче така?

  28. Съжалявам, аз съм объркан за причините за MJ'death.
    Беше той наркомани? Според Raymone Bain: няма
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Внимавайте също така този друг клип
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. Никой не е позволено да виня Майкъл ", ако той се преструваше собствената си смърт". А тези от вас, които искате да запазите judgeing него или Blameing него, можете да по дяволите точно сега. Наистина разбирам защо той би направил това. Всичко, което исках е някой мир. Никой не може да се обвинява за това. Майкъл Обичам те повече

  30. Някой чул, от неговия личен дневник на ръка, като се намери?

  31. MyBelovedMJ: Преди отново заплашват всеки друг с риторика като: "Те могат да отида в ада", защото им е посочено факти / мнения стачка, не може да ви харесва, първо се сами за това какво "ада" е всичко за:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. Здравейте колеги MJ фенове
    Мисля, MJ ще се гордеят, че забележките, направени в този сайт са от онези, които отказват да вземат това, което медиите казва по номинална стойност.

  33. Не мисля, някой му странно, че любимата му приятели като Елизабет Тейлър и Диана Рос и дори Лиза Minelli имате собствен уеб сайт и за нито един от уебсайтовете, там е по-memorian на MJ.
    Мисля, че най-добри приятели, ще го направя, ако те са загубили своите приятел.

  34. А също и като погледнах в сайта на Macauley Culkin и Христос Тъкър и има за какво да бъдат намерени в около memorian на MJ.

    Странно е, че не!

  35. Тя е че той не е бил наркомани и той не беше Майкъл би никога не използвайте лекарства, като че ли все още мисля, че това е свързано с иск за застраховка и вярвам, че семейството му е в това причината да декларира, че няма да бъдат обхванати, ако той умира на natrual причини и те ще бъдат обхванати, ако той умира от свръхдоза наркотици и мирис нещо не е добро, и в тези на видеото, ако той изглеждаше много добре като е заспал защо не е отворено ковчеже въпрос той все още може да са били заплашени в тази измислица съм Наистина се радвам, че ми показа тази причина аз не помня неговото семейство все tryint о Махни го от наркотици човек каква е Джаксън семейството правиш си име

  36. evryone напишете това в търсене на чакали близки по Джаксън по три часа всеки от баба да записва босове и там едва виждал майка са осребряване на Майкъл е жив, ако той по-добре излез бързо предизвика thekids са в опасност от това всеки, както аз мога да я видите и семейството му Иска само парите му не са сутрин и на майка му спрат защитата им и всичко като Майкъл я попитах твърде Аз не разбирам защо ще го правят това за Майкъл

  37. Защо хората, така че да се притеснявам, които децата ще могат? MJ, тъй като очевидно не е мъртъв, те ще се стремят да го било начин. Въпреки това, при всички обстоятелства, когато родителските бой се случва, ако децата са достатъчно големи - те попитам кой децата искат да бъдат с. Освен ако не са твърде малък, за да решат сами за себе си. Затова О, да. Просто казвам.

  38. Niccih. Аз ви чувам. Мисля, че Майкъл ще се гордея с това, както добре. Той винаги е искал хората да погледнете фактите, а не това, което търсите в медиите казвах. Защото той винаги е бил BS. Точно като тези дни

  39. Благодарение MyBelovedMJ. Това е твърде лошо MJ беше толкова разбрали, когато той дойде да се разпространява в цялата безусловна любов един свят изпълнен с негативност.

  40. he.is.alive, че е напълно ненужно. Има и една и съща, който афиш на връзката към фундаменталистки християнски сайт с доктора, който видях MJ напуска Лос Анджелис? Ами ние всички се концентрират върху фактите и реалностите на живота тук, на Земята. (да не говорим за лицемерие в съдийствам другите, хвърлят камъни и какво не)

  41. по отношение на линейка видео,

    Може ли този шофьори първия ден ... Защо му е искал 3 души ръководните му като той гръб горе.

    Защо момчетата в черни костюми, така случайно там, дори не натискате хората си, тъй като те филма? И все пак, че те се опитват да удрям по дяволите сме за хора, когато MJ заминава ДРС офиси и хората се опитват да се снимки и всичко останало.

    Никой не знае защо линейката е там, или за които, още момчето заснемане казва "не бяха сигурни дали MJ е мъртъв, или не" Как да те знаят, че са били там за MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    след като виждат, че пред MJs къща е с около шофиране начин защо те трябва да направите резервно копие линейката ?????

  42. Дий защо didn't отиват около кръговото движение на заден ход, вместо бавно обратно?
    Добър намерите Ejay5131

  43. Supermom: няма! Децата не са в опасност, Вие се подценява Деби Rowe. Тя не ме удари, тъй като някои наивник, който няма да стоя и гледам стари Джо отнасям с нея децата, AU contraire, тя ще се огъвам си мускули по този един, ако не по друга причина, но и да чукаш татко Джо се на електрическа верига.

    Аз съм убеден, че няма съдия ще предостави попечителството до 80 години стар човек, който е дете оскърбител, живеят доста сенчесто живот с мадами и всичко това в грях град Лас Вегас, отделени от госпожа и съвсем очевидно готов да използват тези деца за своите собствена полза, няма да се случи!

    Докато Geraldo Rivera показват aired-рано тази вечер, чупене новина доклад каза, че Деби Rowe и вид пасбищна трева Джаксън порази ареста сделка че напуска татко Джо махаме DA отклонение, това би всичко е въпрос на официално подписване на документи в този момент!

    Аз поздравявам "се махнем от пътя ми" туф-дама Деби Roweif тя показа я месинг и електроенергия, както поетите биологична майка на 2 на тези деца, със сигурност малко одеало на благосъстояние е част от уравнението и бих искал да видя FEMALE съдия работа това, да го донесе до близки и изпращане татко Джо да Тамбукту за everymore сбогом.

    Бог да благослови тези деца, те се занимават с твърде много в такава ранна възраст ... ..

  44. mybeloved MJ, че е Navi sweeti той беше основен той плаща да се види в града, така Майкъл може да получи места той направи ЗОП мисля, че беше Михаел, така че може измъквам, ако търсите по интернет, ще намерите много снимки на Navi и Майкъл Той отиде до Лондон confrence прекалено Аз мисля, че той е част от настоящото му крие нещо

  45. bghoppy: Nope, че е не на мен.

    Но FYI и между другото, аз съм християнин и не се срамувам от благовестието, нито Исус, нито християнството, разбра ли?

  46. Благодаря ви Supermom75

  47. Да сме всички съгласни, че не го! Погледнете, истински ДОБРО LOOK! Особено в вежди.

    24 часа преди:

    http://image.examiner.com/imag ... .. Сал (1). JPG

    Линейка снимка:
    http://showhype.com/story/ok_m ... .. son_cover /

    Виж формата на веждите. В "линейка MJ" има вежди, които отиват право към моста на носа му. В "репетиция MJ" има вежди, че много по-нататък в края (има по-голяма пропаст между тях). В веждите са също извит различно. Единственият начин да се срещнем вежди-близо до моста на носа е, ако той е "бутане му вежди заедно" искал да направя, когато са били луди (не мога да мисля на описателно име за това точно сега.)

  48. LOOK момчета повече чета повече аз добивам объркан.
    Сега мисля, MJ наистина е мъртъв.
    Ние трябва да го приеме, че нашата скъпа любовница MJ е мъртъв и ние трябва да grife накрая го правилно. Аз не знам как ще излезе и каже, че не е мъртъв.

    Как ще обясним себе си? Това не е смешно.

    В снимка на ковчеже не е, но със сигурност, но все повече и повече съм мислейки си, че това не е смешно да кажа, Синът ми е мъртъв и да споделите с феновете по целия свят да харчите пари за пътуване и да си погребение.

    Моят тревожи се той да бъде изпратен в затвора за някаква frudd?

    Както и аз ще продължаваме четене момчета. Аз просто гледам E! TV и видях THS на МП и е доказано, ако той наистина мъртъв .

    hhhmmm много тъжно

  49. Гледах телевизия по време на работа в деня, той "умря" ... Аз работя с едно момиче, чиято сестра работи в болницата, където бе MJ taken.She беше изпращане на SMS съобщения от Лос Анджелис до нас и да се опита да ни обновени, но не можа да разбера нещо . Тя каза Никой от болничния персонал бе позволено да отиде до пода той беше на, никакъв шанс да се доближи до стаята той е не по-тя-късно попита какво става и беше казал quess Какво: nothing.I, че тя ще бъде в състояние за да получите повече информация, тъй като тя е била един от лекарите в болницата ... странно.

  50. Вярвам, че Майкъл DIDN'T умре в болницата, те щяха да ми я, като лекар, работещи там, тя имаше право да знае. Im полудявам. Обичам го много да го пусна още, Im не са готови за това. Мисля и се надявам, той все още е жив.

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.